Kuinka ansaita rahaa Blogging

Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille. Sinun ei pitäisi kopioida muita ihmisiä, mutta heidän on saatava inspiraatiota heiltä. Mikä auttaa sinua viime kädessä auttaa heitä, joten tämä on täysin järkevää. Jotkut jakavat vain blogin linkit sosiaalisessa mediassa. Useimmille onnistuneen blogin luominen vie kuitenkin aikaa. Loppujen lopuksi sinä ja blogisi olet tuote. Muuta kissasi videot rahavideoiksi. Siellä on paljon maksettuja työkaluja, joiden avulla voit nähdä kuinka paljon sivustot jo maksavat ilmoituksista, ja tämä todella auttaa alkuperäisessä tutkimuksessa.

Mutta se ei ole kaikki. - tilaa ilmainen sunnuntai osakemarkkinakampanjamme!, käytä niitä oikein ja voit hyödyntää potentiaalisesti kannattavaa trendiä. Olet todistanut, että sinulla on mitä tarvitaan online-jälleenmyyjäksi. Olen rakentanut mainetta henkilökohtaisen rahoituksen asiantuntijana en myymällä myyntiä. Ehkä haluat luoda erillisen tulovirran maksamaan muutama lasku? Tuleminen virtuaaliassistentiksi voi olla loistava tapa kasvattaa tulojasi lisäksi verkostoitua myös tärkeiden ihmisten kanssa. Kovalla työllä ja sinnikkyydellä kuka tahansa voi ansaita rahaa WordPress-sivustoltaan. Maksamasi summa riippuu verkosta, mutta yleensä saat maksun näyttökertojen tai napsautusten määrän perusteella.

Kun olet valmis aloittamaan premium-laajennusten myynnin, voit myydä ne sivustolla, kuten MOJO Marketplace, tai omalla WordPress-sivustolla. Nyt vähän lisää siitä, mitä olen pystynyt saavuttamaan verkossa. Olen ilmoittautunut 36 kuukaudeksi, koska se on edullisempaa kuin kuukausittain maksaminen.

Lopullinen Rivi

Tarvitset noin 10 000 ainutlaatuista kävijää kuukaudessa päästäksesi mainostajien tutkaan. Voit ansaita rahaa verkossa sivustot, kuten Virtual Assistant, Todellakin, tai oDesk. Luo sijainnista riippumaton elämäntapa - Blogit sopivat hyvin työskentelemiseen matkoilla ja tuottamaan tuloja riippumatta siitä, missä asut. WordPress-blogin käynnistämisessä on kaksi päävaihtoehtoa - WordPress. Kaikki nämä eivät puhu siitä, miten ansaita rahaa blogointiin, mutta yhdessä ne tarjoavat sinulle vankan perustan: Kun ihmiset kysyvät minulta, miten ansaita rahaa blogin kirjoittamiseen, tämä on paras vastaus, jonka voin antaa heille. Vanhemmuusblogi, voit tuottaa pienen sivutulon ottamalla verkkokyselyjä - mutta älä odota viettävänsä taikinaa. Ota heihin yhteyttä ihmisinä, ei nimettöminä lukijoina näytöllä. Tämä voi olla kolme tai viisi moduulia tai enemmän.

Rajoittamatta luottamusta kertomalla sinulle, mitä tietyt asiakkaat maksavat, tässä on blogin määrää, jonka teen kuukausittain maksetuille asiakkaille: Jos haluat myydä digitaalisen tuotteen, tutustu Amazonin Kindle-osioon ja selvitä, mitkä kirjat myyvät hyvin omalla markkina-alueellasi. Twitch-streamerina haluat keskittyä nauttimaan kaikkiin viiteen ansaintamenetelmään suurimman taloudellisen hyödyn varmistamiseksi. Olen bloginnut pääasiallisena tulonlähteeni viimeisen 8 vuoden ajan. Tämä saattaa olla helpompaa sanoa kuin tehdä, mutta avain virussisällön luomiseen on käydä kiistanalaisissa tai erittäin keskustelluissa aiheissa, jotka liittyvät niche-blogin kirjoituskenttään - kuten voitte kuvitella, tähän liittyy usein uutisia, kuten edellä mainittiin. Se ajaa muutama liide joka vuosi. Jos olet aiheen asiantuntija, voit ansaita tietosi luomalla kursseja verkossa. Näytät ammattimaiselta - ilmaisia ​​blogeja, kuten Blogger, Tumblr tai WordPress.

  • Tietysti ei, koska kuka tietää, millaisia ​​ainesosia saat ilman kustannuksia.
  • Saan tämän kysymyksen paljon, kun ihmiset ajattelevat myös yrityksen perustamista.
  • Voit tehdä pienen palkkion joka kerta, kun lukija napsauttaa suosittua sivustoa ja tekee ostoksen.
  • Etsi mainontamahdollisuuksia.
  • Loin tämän verkkosivuston auttamaan sinua oppimaan ja käyttämään kaikkia havaitsemani ideoita ja strategioita saadaksesi lisää asiakkaita yritykseesi.
  • Monet bloggaajat ansaitsevat paljon rahaa puhumalla konferensseissa.
  • Etsitkö parhaita tapoja ansaita rahaa verkossa?

Dropship Tuotteet

Jotkut pystyvät pysymään kotona ja kasvattamaan lapsensa pois yritysmaailmasta, toiset voivat matkustaa joka päivä vuodessa säästöin ja sijoituksin, toiset perustivat 6-numeroisen yrityksen koulun aikana ja toiset ovat luoneet uuden elämä itselleen, joka antaa heidän tehdä mitä rakastaa. Luo aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo Twitterissä ja LinkedInissä auttaaksesi sinua löytämään uusia asiakkaita. Pysy tämän keskittymisen kanssa ja tule siitä kertova henkilö. On yleensä tuottoisampaa tarjota heille jotain vastineeksi. Jos pystyt hyödyntämään näitä kontakteja tulevaisuudessa, voit nopeuttaa blogin kasvua. Se voi olla podcasteri, joka haluaa esitellä sinut seuraavassa jaksossaan, jossa on 2019 kuuntelijaa ja jolla on paikka blogin pikiolle. Joten ole valmis neuvottelemaan hinnoittelu, päättämään ehdoista ja laskutuksen valmistelusta.

Tapa, jolla nämä toimivat, on ottamalla yhteyttä tuotteen tai palvelun tarjoajaan ja järjestämällä skenaario, jossa mainostat heidän tuotetta vastineeksi myyntipalkkiosta. Maksaminen luomasi sisällöstä. He ovat niitä, jotka tulevat takaisin lukemaan sisältöäsi ja joiden kanssa luot tarpeeksi luottamusta, jotta he ostavat sinulta (joko luomasi tai mainostamasi tuotteet) tai napsauttavat suositeltujen tuotteiden tytäryhtiö-linkkejä. Varmista, että mitä tahansa tarjoat, on jotain, jota olet ihanteellinen asiakas. Sinun on vain vietettävä aikaa ja energiaa siihen. Sisällömarkkinointi voidaan tehdä artikkeleilla esimerkiksi Medium-sivustoilta. → Aseta blogi yllä olevan opetusohjelman avulla. Verkkokaupan perustaminen voi kuulostaa pelottavalta.

Myy Omat E-kirjat: (keskitason)

Jotkut jopa pyysivät meitä rakentamaan heille verkkosivuja. En ole teknikko tai ammattikirjoittaja, vaan kahden lapsen kotona työskentelevä äiti. Käy läpi kaikki artikkelisi ja etsi mahdollisuuksia sisällyttää tytäryhtiöitä.

Ja kun sanon hyvää rahaa, tarkoitan sitä todella - tiedän omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani! Ei ole väliä kuinka päätät mennä myydysi palvelut blogin kautta, et voi odottaa ihmisten tulevan kiirehtimään tarkistamaan, mitä sinulla on tarjota. WordPress on ylivoimaisesti suosituin.

SumoMe

Mihin sinun tulisi keskittyä? Tätä kirjoitettaessa olen bloginnut vain 1 1/2 vuotta. Nyt ymmärrät kuinka voit ansaita rahaa verkossa. Koska loppujen lopuksi intohimo ei luo rahaa; raha luo intohimoa. Kuinka he ansaitsevat rahaa? Kaikilla blogging-alustoilla on kuitenkin omat edut, haitat ja kustannukset.

Digitaaliset tuotteet ovat toinen mahtava tapa ansaita rahaa blogiisi. Voit mainostaa premium-versiota suoraan ilmaisessa WordPress-teemassasi. Tokenised securities 101: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, ilmaisen sivuston jäsenyyden avulla voit luoda jopa 20 mallia, kun taas Barchart Premier -jäsenet voivat luoda rajoittamattomia malleja. Ei ole väliä, jos olet kotona äiti, joka etsii ylimääräistä rahaa tai olet vakiintunut pieni yritys, joka etsii kasvumahdollisuuksia, voit ansaita rahaa blogoimalla. Keskittyminen sellaisen sisällön luomiseen, joka muuttaa ihmisten elämää jollain tavalla, on tyyppi, jota ihmiset arvostavat eniten, ja se auttaa ihmisiä tuntemaan tuntevansa, pitävän ja luottavan sinuun - mikä on todella tärkeää, jos haluat myöhemmin ansaita rahaa blogistasi. Virtuaaliassistenttina ollessa vaihtoehtosi ovat melko rajattomat. Mihin käännytte?

Voit joko isännöidä kurssiasi omassa WordPress-blogissa käyttämällä laajennuksia, kuten WordPress LMS, tai kolmannen osapuolen verkkosivuston, kuten Teachable, kautta.

Digitaaliset Tuotteet

Kun julkaiset sponsoroituja viestejä, on ehdottoman tärkeää tietää alueesi julkistamista koskevista laeista. He kaikki lupasivat valtavia tuloja, mutta kukaan ei oikeastaan ​​kertonut minulle kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat tai kuinka ansaita rahaa verkossa. Kun sinulla on idea siitä, mistä haluat blogoida, aivoriihi ideoita verkkotunnuksellesi. Sponsoroitu viesti on yksi tapa ansaita rahaa mainostajilta. Ihmiset käyvät jo verkkosivustossasi, koska he pitävät siitä, mistä kirjoitat ja kuinka kirjoitat. Mieti, kuinka paljon aikaa kunkin tuotteen tekeminen vie.

  • Olemme tehneet tämän muutaman yrityksen kanssa henkilökohtaisen rahoituksen verkkosivustollamme, mutta se ei ole myös meidän suosikki tapa ansaita rahaa blogeissamme.
  • Älä pelottele!
  • Tulevana syyskuussa (2019), Palaamme takaisin Havaijiin ja otamme äitini mukana tällä kertaa!

Mene yli ontujen blogikirjojen avulla tällä askel-askeleelta yhdeksään todistettuun järjestelmään, jolla voit ansaita rahaa blogging

Muista napata sosiaalisen median kahvat Twitteristä, Facebookista, Instagramista jne. Sinulla ei tarvitse olla omia tuotteita tai palveluita. Näet paljon bloggaajia, jotka julistavat rahan olevan luettelossa. Ja siitä tuotemerkit todella haluavat maksaa. Tasaista tuloa tuottavan verkkosivuston rakentaminen tyhjästä vaatii paljon aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta. Rakastan bloggaamista ja halusin seurata intohimoani tehdä kokopäiväinen ura bloggaamisessa; se toi minulle onnea. Minulle peli on peli. Kokeile myydä taitosi verkossa.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

Ei ole oikea tapa tehdä se. Tässä on 4 vinkkiä, joiden avulla voit ansaita rahaa blogistasi tytäryhtiömarkkinoinnin kautta: 5 miljardia hakua päivässä - tai yli 40 000 sekunnissa. Tämä voi olla yhtä helppoa kuin "palkata minut" -sivun perustaminen verkkosivustollesi tai jopa tavoittaminen kapealla oleville blogille ja palveluiden tarjoaminen. Monet bloggaajat ansaitsevat penniä vain kerätä rahaa blogiinsa kuukausittain - ja tämä tapahtuu sen jälkeen kun he ovat työskennelleet blogeissaan jonkin aikaa. Jos teet niin, kuukausittain verkkosivustosi alkaa kasvaa, ja joudut joka tapauksessa vaihtamaan maksulliseen alustaan. Kuinka parantaa luottopistettä: 11 vinkkiä, jotka sinun on tiedettävä nyt, käytä erilaisia ​​salasanoja jokaisessa online-tilissäsi; lisää valinnaisia ​​turvallisuuskysymyksiä, joiden vastauksia ei löydy Facebook- tai LinkedIn-profiileistasi. Koska kilpailu on niin kovaa, haluat merkitä itsesi ainoaksi ratkaisuksi tietyntyyppiselle asiakkaalle.

Hyväksy Sponsorointi Podcastiesi Suhteen

Lisää tytäryhtiölinkit viestisi sisältöön. On todella, todella helppoa kirjoittaa aiheista, joista välität syvästi. Tuomme sinulle parasta ja laillista työtä kotitöistä digitaalisille paimentolaisille, millennials, oleskelu kotona äidit, korkeakouluopiskelijat, opiskelijat, eläkeläiset, äidit, isät, osa-aikaiset työntekijät ja kaikki, jotka rakastavat työskentelemään etäyhteydessä ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa verkossa. Esimerkkejä vain harvoista yksityismerkkituotteista, joita voit myydä, ovat esimerkiksi: Jos lukijasi eivät löydä lisäarvoa napsauttamalla lähettämääsi linkkiä, he eivät napsauta sitä.

Mutta todellisuus on, että jotta voit luoda menestyvän ja tuottoisaa blogia, sinun on rakennettava liikennettä, kehitettävä lukijakunta ja ansaittava sisältösi ansaitsemalla oikea mainonta- tai tytäryhtiömarkkinointistrategia. Kehitä sähköpostitilauksia. Kapean sähköpostiuutiskirjeen luominen voi olla hieno tapa tavoittaa kohderyhmä ihmisiä ja luoda vankka ja kestävä yritys.