Kuinka ansaita rahaa Blogging vuonna 2019

Blogosfääri on täynnä rahaa ansaintamahdollisuuksia. Selkeä kuvaus jokaisesta arvostelusta, rehellisyys arviointia kirjoitettaessa, tuotteiden valinta, jotka ovat todella merkityksellisiä ja hyödyllisiä lukijoille. Sivupalkkimainokset ovat vain sellaisia ​​- mainokset, jotka näet sivuston sivulla. Monet bloggaajat kirjoittavat sisältöä tietyistä tekniikoista tai prosesseista, joissa he mainitsevat eri tavarat, ja on loogista sisällyttää kumppanilinkit. Se on helppo laittaa pois, eikä oikeasti sitoudu. Monet menestyneet bloggaajat antavat tuloja kuudesta ja jopa seitsemästä. Käytätkö aloitussivua vai et, tämä sivu on kirjoitettava potentiaaliselle asiakkaallesi.

Kirjoituksesi paranee. Haluan sinun huomioida nämä nastat muutamilla avainkohdilla: Boost Blog Traffic -sivustolla on joitain Jon Morrow'n inspiroimia oppitunteja bloggaajille, jotka haluavat ansaita rahaa nopeasti: Sinun ei tarvitse olla suuri kirjailija. Tiedän, että luomaani arvo saa toivottavasti heidät pysymään kiinni, mutta minun on silti kiinnitettävä heidän huomionsa. WordPress-blogin aloittaminen on todella helppoa.

Ajattele, minkä tyyppiseen kapeaseesi blogiisi saattaa kuulua. 87 tytäryhtiötoimikunnissa. Lähetät viestisi eetteriin lataamalla paljon aikaa ja vaivaa tehdä niistä arvokkaita, mutta kukaan ei näytä lukevan niitä. Listaa se ennen kaupallistamista, että liikenne olisi huono päätös.

  • Monet ihmiset yrittävät sanoa "Voi aion rakentaa verkkokurssin" tai "Aion luoda ohjelmistoratkaisun", mutta ensin sukeltamatta ongelmiin... Sinun on ymmärrettävä, mitkä ongelmat ovat ratkaise uudelleen, ennen kuin voit rakentaa oikean ratkaisun tai asettaa itsesi oikealle alustalle ymmärtääksesi kuinka todella toimittaa jotain, josta ihmiset haluavat maksaa.
  • W3 Total Cache integroituu Amazonin AWS: n ja MaxCDN: n kanssa, jotka ovat kaksi erittäin hyvää vaihtoehtoa CDN: n suhteen.
  • Voit myös tutkia kirjoittajien, ohjelmoijien ja vastaavien palkkaamista, jotta voit vapauttaa enemmän aikaa blogisi tärkeimpien asioiden tekemiseen.
  • Sitten voit rakentaa Amazon-tytäryhtiökaupan WordPressiin.

Freelance-kirjoittaminen

Hän rikastui? Ja se markkinointitaitojoukko, etenkin verkkomarkkinointi/brändäys, on arvokas muille yrityksille. Bloggaajat, joilla on laaja sosiaalisen median profiili, houkuttelevat yleensä suuria merkkejä, kuten mehiläisiä, hunajaan. Sijoita 10 000 dollaria yksittäisiin osakkeisiin, joo, hän sai sen ylhäältä ja ratsasti sen suoraan alaosaan. Saat lisätietoja tytäryhtiömarkkinoinnilla ansaitsemisesta näistä hyödyllisistä lähteistä: Muina aikoina palkkiot maksetaan suoraan yritykseltä, jonka tuotteita markkinoitte. Adsensen hienoa on, että lukijoillesi näytetään heidän kannalta merkityksellisiä mainoksia. Mitä nuo muut asiat ovat? Tässä on joitain yleisiä alueita, joissa näet mainoksia blogeissa:

Onneksi tällaisiin palveluihin on paljon tytäryhtiöohjelmia ja tarvitsimme joka tapauksessa näitä palveluja itse. Saat palkan prosentuaalisesti tuotteiden hinnasta. Itse asiassa ensimmäistä kertaa käytin niitä vuonna 2019. Ja se englanninkielisten vinkkien blogi - miksi ei luoda ja myydä omaa sarjaasi ainutlaatuisia interaktiivisia kieltenoppimistuotteita? Upea esimerkki tämäntyyppisestä maksetusta sisällöstä on viestini, joka käsittelee 7 asioita, jotka on tehtävä ennen päivätyöhön lopettamista. Online-myyntiedustaja, ainoat kaksi kriteeriä ovat:. (Totuus on, että se riippuu 1) kuinka ahkerasti olet valmis työskentelemään ja 2) valitsemasi ansaitsemismenetelmät. Miksi haluaisin luoda sähköpostiluettelon? Tässä aloittelijan oppaassa, kuinka ansaita rahaa aloittelijoille tarkoitetulla blogilla, aiomme näyttää sinulle, kuinka voit ansaita ensimmäiset 100 dollaria blogistasi.

Sallikaa minun selventää tätä seikkaa vähän. Entä jos bloggaamisen ja rahan ansaitsemisen salaisuus ei sisällä bloggaamista? Tämä kirja on 100% omistettu antamaan sinulle työkaluja, jotka ansaitsevat rahaa verkkosivustoilla. Onnistuin ansaitsemaan noin 1000 dollaria Adsensen kanssa odottaessani Mediavine-tilini hyväksymistä.

Mikä On Blogging-alusta?

Jakamalla kokemuksiasi ja neuvojasi verkko-opetusohjelmien kautta, videopuhelut yksipuolisesti tarjoat arvokkaan palvelun pyrkivälle bloggaajalle ja myös veloittaa kiinteän maksun asiantuntemuksestasi. Ja voitko lisätä arvoa ja auttaa heitä tavalla, joka ansaitsee rahaa? Miksi maksaa isännöinnistä? Tässä on muutama muu web-hosting-yritys, joka tarjoaa myös kuukausimaksusuunnitelmia. Tämä ei vain kerro lukijoille, kuka olet ja jos he ovat oikeassa paikassa. Toivottavasti olen vakuuttunut siitä, että aloitat sähköpostiosoitteiden keräämisen.

Et saa rahaa. Tässä on esimerkki mitä puhun: Olitpa kotimainen äiti, opiskelija tai eläkeläinen tai joku, joka haluaa lisätä tulojasi, voit aloittaa blogin tutkiaksesi vaihtoehtojasi ansaita rahaa verkossa. Voit ladata ilmaisen WordPress-teeman tai maksaa siitä, mitä kutsutaan premium-teemaksi, riippuen siitä, missä määrin mukautuksia haluat tehdä. Napsauta tätä tarkistaaksesi Hostgator-hosting-paketit ja hinnoittelun. Kun opit ensin ansaitsemaan rahablogistamista, keskity enemmän liiketoimintaan ja vähemmän kirjoittamiseen.

Tämä e-kirja voi olla mikä tahansa, manuaalinen/opetusohjelma, runokokoelma, valokuva-albumi jne. Voit käyttää tätä tunnustusta hankkimaan julkisen puhumisen työpaikkoja. Menetelmä, iB on peittänyt sinut loistavalla työkalulla, joka kopioi suosikkirahastoasi tai ETF: ääsi, jotta voit muokata sitä itse. Mitä kauemmin joku pysyy sivustolla, sitä todennäköisemmin he tilaavat ja meille ansaitsevat rahaa.

Johtavatko he usein numeroita?

Myy Yksityisiä Mainoksia

CPM ("mail per mail") -mainokset toimivat samalla tavalla kuin CPC-mainokset niiden verkkosivuilla esiintymisen suhteen, ja summa maksetaan jokaisesta 1 000 näyttökerrasta tai kertaa, kun ihmiset ovat napsauttaneet mainosta. Yksi saattaa antaa sinulle korkeat pisteet ja toinen alhaiset pisteet samasta otsikosta. Vaikka olet bloggaaja, olet kuljettajan istuimella. Se oli normi työskennellä 12-14 tuntia päivässä korkean stressin olosuhteissa. Sovellukset, laajennukset tai teemat - Paljon sisällöntuottajaa tunnetaan koodauksestaan ​​tai digitaalisen suunnittelun taitosta. Täällä sinun on mainostettava blogiluokkaasi liittyviä tuotteita blogin kautta. Täällä voi olla yksinoikeudellista sisältöä viestien, artikkeleiden tai ladattavien asiakirjojen muodossa. Se ei voi olla vain tytäryhtiötä mainostava viesti - sinun on luotava viestejä, jotka muodostavat yhteyden yleisösi aiheeseen ja ovat yhteydessä siihen.

Ochazuke - お 茶 漬 け

Jos olet julkinen puhuja tai haluat isännöidä palkallisia, henkilökohtaisia ​​tapahtumia, voit varmasti käyttää blogiasi kiinnostaaksesi kykyjäsi. Blogien ansaitsemiseen on paljon tapoja, ja ydinvaihtoehto on Googlen AdSense. Se auttaa kuitenkin olemaan rehellisiä mainostamasi tuotteiden suhteen, ja suosittelen myös, että et mainosta jatkuvasti, koska ne ovat lukijan näkökulmasta yhtä työstettäviä. Monikanavainen markkinointimenetelmä toimii parhaiten. Konsultointi on loistava tapa ansaita rahaa blogiisi.

Elinikäisen blogin kokonaistuotot = 229 372,65 dollaria (YLI seitsemän vuotta)

Tunnetuimmin sponsoroiduina viesteinä brändit maksavat minulle viesteistä, joissa mainitaan heidän liiketoimintaan, arvioidaan tuotetta tai ne sisältävät asiaankuuluvaa, arvokasta sisältöä, joka liittyy heidän tarjoamiinsa. Vaihtoehtoiset pankkipalvelut, anyoption on tällä hetkellä markkinoiden tunnettujen ja luotettavien binaariopiskelijoiden välittäjä. Dedicated hosting maksaa 79 dollaria. Kolmas (ja tärkein vinkki) on sähköpostilistoidesi rakentaminen blogimisen ensimmäisen päivän jälkeen. Toisinaan oli vaikea tasapainottaa työtä ja sivutoimintaa. Affiliate-verkostot ovat verkkosivustoja, jotka yhdistävät bloggaajat satojen yritysten kanssa, jotka mainostavat tytäryhtiömarkkinoinnin kautta.

Voisit oppia luomaan blogin pienemmällä alustalla, kuten Tumblr tai Blogger, tai voit siirtyä valitsemallaan sisällönhallintajärjestelmään (CMS): Ilman hyvää bloginimikettä viestiäsi ei koskaan lue. Kuinka saat enemmän liikennettä sivustoosi? Tarvitset seuraavia lisäosia, jotta voit rakentaa huutokauppamarkkinoita WordPressillä. Kun saapuva markkinointikanava toimii kuin unelma; tehdä myös lähtevää markkinointia. Voit myös tutustua kurssini täällä, joka opettaa sinulle vaiheet, jotka tein 7-numeroisen blogin rakentamiseksi. Tässä on malli, jonka voit varastaa:

Fysikaaliset Tuotteet

Se on yksinkertainen ja helppo tapa päästä ansaitsemiseen verkossa. On itsestään selvää, että mitä enemmän kävijöitä saat blogiisi -> sitä enemmän rahaa ja myyntiä ansaitset. Blogin valikon määrittäminen. Kun olet luonut e-kirjan, voit rekisteröidä sen Kindle Direct Publishing (KDP) Select -ohjelmaan ja ansaita jopa 70% uskollisuutta myynnistä. Ja kun he tekevät, haluat pystyä pyytämään apua. Mutta kokemukseni mukaan tuotteiden myynti on helpoin tapa ansaita passiivisia tuloja blogista. Jos et halua päänsärkyä tavaroiden lähettämisestä ja varastoinnista, digitaalisten tavaroiden luominen voi olla hieno tapa ansaita rahaa myymällä tuotteita ja hyödyntämällä yrityksesi mitoittamista. Nämä ovat blogin lisäosat, jotka antavat sinulle lisätoimintoja.

Sitten voit nähdä, onko heillä tytäryhtiöohjelma, johon voit kirjautua.

Adsense: Mikä se on ja kuinka käytät sitä

Jotkut ohjelmat voivat olla hiukan luonnollisia, mutta alla olevat ovat joitain alan parhaimmista tytäryritysohjelmista, ja olen käyttänyt kaikkia niitä jossain vaiheessa. Se olisi terveelliseen suhteeseen perustuva tekstipohjainen sähköposti, ei persoonaton, kuvaraskas markkinointisähköposti. Itse ylläpidetyssä blogissa on niin paljon muuta. Rekursiivisten ohjelmien ulkopuolella olen myös tytäryhtiö, joka myy seuraavia tuotteita:

Sitä hosting-yritykset (kuten Bluehost) tekevät sinulle. Tee mitä voit kasvattaaksesi luetteloa, koska näet hyvin näkyvän korrelaation tilaajien #ja myyntitulosten välillä. Forex-pariryhmät, hinta melkein saavutti tavoitteen ja veti sitten siitä pois. Houkutteleva tapa, jolla monet bloggaajat ansaitsevat rahaa, on tarjota lukijoilleen erilaisia ​​palveluja. Luet blogia, koska välität siitä, mitä se sanoo. Muut maksutavat vaativat, että ansaitset vähintään 100 dollaria, joten pidä tämä mielessä valittaessa.

Monet bloggaajat lopettavat ennen kuin he todella saavat pitoa. Hän on myös intialaisen blogiverkoston ja web-konsultointimedian Slashsquare, perustaja. Luo sähköpostiluettelo - Tätä pidetään melko pakollisena kaikenlaiselle tuotemyynnille. Kun sinusta on tullut tunnistettava tuotemerkki omalla kapeallasi, yritykset ottavat sinuun yhteyttä verkkomarkkinointia, sisältömarkkinointia ja kirjoittamista varten. Blogi on säännöllisesti päivitettävä verkkosivusto, jossa uutta sisältöä julkaistaan ​​usein, tyypillisesti epävirallisessa tai keskustelutyylisessä muodossa - usein tavoitteena houkutella lukijoita ja tuottaa online-tuloja. Niitä kutsutaan tulovirtoiksi. Kuusi erilaista ja realistista tapaa saada ensimmäinen 100 dollaria blogistasi.