Kuinka Ansaita Rahaa Online-bloggaaminen

Hän kirjoittaa artikkeleita yritysblogille, muokkaa artikkeleita toiselle yritysblogille ja kirjoittaa lisäksi kirjojen kirjoittamista/muokkaamista eri asiakkaille. Se auttaa keskittymään myös yleisösi rakentamiseen. Voit ajatella YouTube-kanavan rakentamista samalla tavalla kuin verkkosivuston luominen, paitsi jos luot videota, ei kirjoitettua sisältöä. Mutta on myös paljon muita esimerkkejä. Sillä, mitä voit tarjota verkossa, ei todellakaan ole mitään rajoitusta! Tärkeintä on orgaanisen liikenteen huomattava kasvu: Ihmiset voivat haistaa turhan sävelkorkeuden mailin päässä. Mitä enemmän ihmiset jakavat sivustosi ja sisällön, sitä enemmän virusliikennettä palaa takaisin sivustoosi.

Paras tapa tehdä tämä on tarkastella, mihin ryhmätauluihin jotkut nichesi parhaimmat tilit ovat avustajia. Ehkä he eivät markkinoi sitä oikein. Kuten sinun pitäisi. Voit ansaita tämän kapealla luomalla uuden blogin ja siirtämällä lukijasi alas myyntisuppilon: Tämä tarkoittaa, että bloggaajat myyvät tuotteen sivustollaan, mutta tukkuyritys pakata ja lähettää tuotteen asiakkaalle.

Mutta älä ole tyytyväinen. Ehdotukseni on asentaa kaikki sähköpostinkeräystyökalut ja nähdä, mitkä toimivat parhaiten. Voit myös kirjoittaa WordPressiin. Kuka tahansa voi oppia jollain vaivalla. Ansaitse rojaltia lainaamalla kirjojasi Kindle Direct Publishing -ohjelman kautta. Ei ole väliä, oletko pieni yritys, joka yrittää lisätä myyntiä, Fortune 500 -yritys, jolla on verkkosivusto, joka korostaa sen palveluita, vai päivittäin Jane Doe, joka kirjoittaa elämäntapablogia - tarvitset blogin.

  • Mainostilan näyttäminen on kiistatta helpoin, yksinkertaisin (ja nopein) muoto aloittaa ansaita rahaa blogointiin.
  • Säästääkö se heidän aikaa?

Kuinka Muotoilla E-kirja?

Suolistani sanoo, että sinun pitäisi tehdä se toissijaisen blogin kanssa, mutta se tarkoittaa vähän enemmän aikaa. Silloin blogini aloitettiin. Sinun ei tarvitse edes luoda tai lähettää omia tuotteitasi, jos aloitat tilauksen kanssa. Jotkut ihmiset vastaavat palautteeseen 24 tunnin sisällä. Varmista, että pysyt ajan tasalla sisällöstäsi ja että lyijymagneetit auttavat pudottamaan ihmisiä myyntisuppiloon, joka lopulta myy korkealuokkaiset tavarat. Voit valita tuotemerkkejä ja tuotteita, joita haluat mainostaa, ja tehdä sen yhdeltä keskitetyltä alustalta.

Lisäksi sinun ei tarvitse käydä läpi aikaa ja vaivaa oman verkkosivustosi ja alustasi luomiseen. Kiinnitä työnantajan huomio bloggaajana Blogin käyttäminen oman liiketoiminnan edistämiseen tai jopa työn purkamiseen on toinen (vaikkakin epäsuora) tapa ansaita enemmän rahaa blogiisi. Minulle ei olisi järkeä aloittaa kakkublogia, koska todennäköisesti liekkiin ulos ja lopetan. Jos haluat kiinnittää bannerimainoksia blogiisi, voit ottaa yhteyttä yrityksiin itse myydäksesi tilaa sivustoltasi - tai liittyä bannerimainosverkostoon.

Kiitos, että ripustit minun kanssani, kun käsitelimme perustavanlaatuiset vaiheet, joiden avulla voit valmistautua hyötymään ponnisteluistasi ansaita rahaa bloggaamiseen. Nyt viestintä ja kaupan vahvistukset ovat välittömiä. Se on yksinkertaista matematiikkaa - Oletetaan, että ylläpidät DIY-blogia ja myyt käsityötaidetta.

Tarkista heidän toimitukselliset ohjeensa, katso miten he kirjoittavat blogin kirjoituksensa ja yritä sovittaa heidän bloginsa tyyli.

Kesäkuu 2019 - 9 366,19 Dollaria Voitto/16 444 Kävijää

Sitten hän muutti maksetun liikenteen samalla kasvattamalla samalla orgaanista liikennettä. Liity julkiseen Facebook-ryhmään - lue käyttäjien keskustelua ymmärtääksesi heidän ongelmiaan ja tarpeitaan. Minulle tämä edullinen Michelle Schroeder-Gardner -kurssi on ainoa asia, jota tarvitset ymmärtääksesi rahan ansaitsemisen taidetta blogin avulla. Mutta kuinka paljon rahaa voit ansaita bloggaamisesta, on muuttuva. Tämän saavuttamiseksi teimme muutamia asioita: Ja vierailijat rakastavat sinua siitä. Samanlainen kuin monilla online-tuotteilla ja -palveluilla on tytäryhtiöohjelmia, joihin voit liittyä. Pian muut kirjoittajat/verkkosivustot alkoivat ottaa meihin yhteyttä vierasviesteistä heille.

5 parasta URL-ohennussivustoa, joita sinun tulisi käyttää pitkien URL-osoitteiden kutistuessa

26. maaliskuuta 2019 4257 dollaria. Mitä enemmän verkkoa käytät, sitä enemmän avainsanat keskittyvät yleisösi, joten se vie aikaa. Jälleen aitous on tärkeää - älä pakota sitä. Takaisin kun aloitin, monet verkkovastaavat (huom. Silloin 'bloggaaja' ei vielä ollut suosittu termi) luottaneet työkaluun nimeltä 'Overture' - johon voit yksinkertaisesti kirjoittaa hakutermin ja järjestelmä antaa sinulle karkean luvun kuinka usein tätä termiä etsitään ilmaiseksi.

Blogin keskimääräinen tulosprosentti on 3% ja keskimääräinen tulosarvo on 25 dollaria. Katsotaan seuraavaksi Google Trendiä, onko sen suosio kasvussa vai laskussa. Pidempi aika sivulla tarkoittaa:

Ben ja minä työskentelemme kukin yli 60 tuntia viikossa sivuillamme.

Aloitetaan Blogin Perustamisprosessi Ja Ansaitaan Rahaa,

Samasta syystä emme halua linkittää vierasbloggaajia blogikirjojen alareunaan, koska jos vierailijamme tarkistavat verkkosivustonsa, he eivät kirjaudu luetteloomme. Voit nähdä tämän tyyppisen ilmoituksen Paras säästötili -sivun taulukossa. Voit luoda helposti Web-hakemiston WordPress-sovelluksessa ohjeiden mukaan. Et aio ansaita rahaa blogistasi, jos ihmiset eivät lue sitä. Yleensä siellä on kahden tyyppisiä YouTube-kanavia (jotka ovat ainakin onnistuneita):

Näyttää siltä, ​​että jokaisella brändillä on kumppanisuhde ja aluksi et tiedä, mitkä toimivat yleisöllesi, mitä ihmiset haluavat ostaa tai mikä sopii parhaiten blogiisi.

Lokakuu 2019 - 6 907,60 Dollaria Voitto/6 240 Kävijää

Kuinka ansaita rahaa verkossa ilman sijoituksia - tosin ehdotan sen sijaan, että opetan sinulle täällä! Ei riitä, että sanotaan: “Haluan tehdä tytäryhtiöille tuloja. Ensin sinun on luotava YouTube-kanava ja ajateltava tarttuvaa nimeä. Lisäksi yleisösi luottaa sinuun enemmän, samoin kuin mainostajasi. Ja kuulostaa kauan, mutta mitä sitten? Mutta selitän enemmän seuraavassa osiossa. Rahasuunnitelma. Mielestäni sisaryhtiömarkkinointi on helpompaa, jos blogissasi on selkeä markkinarako tai painopiste.

Ja rehellisesti, kun on kyse blogin aloittamisesta, juuri sukellus on paras neuvoja. Tämän jälkeen tarkastele avainsanan vaikeuspistettä (numero 0 - 100, kuinka vaikeaa on avainsanan sijoitus). Jotkut rahan ansaitsemisstrategioista ovat täysin passiivisia, kun olet asettanut ne. Tässä on kaksi kysymystä, jotka opastavat sinua: Michelle saa tällä hetkellä noin 120 000 dollaria kuukaudessa pelkästään tytäryhtiömarkkinoinnista, joten hän tietää mitä helvetistä hän puhuu. Jos olet uusi blogin kirjoittaminen, tarvitset apua teemakehittäjiltä, ​​jos sinulla on ongelmia. Toinen tapa tarkastella kilpailua on käyttää Ahrefsin kaltaista SEO-työkalua hakukoneiden tulossivun (SERP) tietojen näyttämiseen.

Sinun on rekisteröidyttävä verkkotunnukselle, jonka käyttö yleensä maksaa noin 10–15 dollaria vuodessa. Ajattele yleisöäsi ja sitä, mikä heitä ajaa. Teet itsellesi karhunpalvelun tekemällä sen. Itse asiassa useimmissa näissä luokissa on yrityksiä, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Aina kun ilmenee jokin ongelma, voin vain lähettää viestin bloggaajien yhteisölle siellä ja saan vastauksen muutamassa minuutissa. Tässä on esimerkki, josta haluan käyttää tätä aihetta - Kun aloitin aloittamisen, luin sivuston, joka myy puhallettavia veneitä verkossa tytäryhtiönä. Itse asiassa nyt lukemasi blogi on ansainnut yhteensä 5 dollaria. On hyvä kokeilla ja olla avoin lisäämään muutama tuloraja.

Tuloraportti

Tämä on osoittautunut minulle hyvin ansaitseviksi. Määritä aihe tai markkinarako ja suunnittele kaikki sisältösi näiden asioiden ympärille. Kuinka paljon rahaa voin ansaita päiväkaupalla forexillä?, riippumatta asemastasi, nämä ovat työkalut, jotka sinun on onnistettava. Päätä, mihin haluat tarjota valmennus- tai konsultointipalvelua. Ota yhteyttä nichesi yrityksiin ja tarjoa isännöidä lahja tai kilpailu blogiisi tai sosiaaliseen mediaan. Älä rajoita aiheesi liikaa. Siksi olen odottanut niin kauan ennen kuin vihdoin ilmoitan blogin myyntimoottoreista. Samaa voitaisiin soveltaa bloggaamiseen. Se on totta - sinulla on jotain sanottavaa!

  • Jotta voit helposti aloittaa blogin lähettämisen vähiten investoinneilla, voit kirjautua halvalla 2 dollarilla.
  • Omistajan blogi siitä, miten tulla menestyväksi bloggaajaksi ansaitsemalla osa- tai kokopäiväinen ansaitseminen blogiisi ja nauttia elämästäsi.
  • Aloitimme 0 dollarista aivan kuten kaikki muutkin.
  • Erityisesti etsi ensimmäisen alueen tulosten Domain Authority (DA) ja SERP-sijaintihistoria.

Ansaitse Ansaitsemasi Sisältösi

Hänellä on todella intohimo blogeihinsa. Löydäksesi oikeat tuotemerkit, joihin yhdistää, voit liittyä influencer-verkkoon, kuten Influence. He käsittelevät jopa tytäryhtiöiden maksuja. Useimmat mainosverkot käyttävät kohdistettuja mainoksia. Voit dokumentoida mitä haluat saada hyväksi tai mitä tapahtuu elämässäsi: Ensinnäkin se on mainosten jäljitteleminen ennen digitaaliaikaa - mainostaulut, aikakauslehtien sijoittelu, sanomalehtimainokset ja vastaavat. Jos olet saanut tuloksia käyttämällä sitä, selitä ne yksityiskohtaisesti.

Suurimmat Hitit

Kirjoita tämä muistiin turvallisesti. Myy omia infotuotteita #2: 62% ei ole vieläkään saanut 500 dollaria kuukaudessa peräkkäin. Okei, totuuspommi #7: Parasta on olla avoin kokeilemaan erilaisia ​​vaihtoehtoja nähdäksesi, mikä resonoi yleisösi kanssa. Mikä on paras bitcoin-lompakko? Nyt takaisin Alankomaissa hän kertoo minulle ostaneensa leijonanosan bitcoineistaan, kun hinnat olivat noin 1 000–2 000 dollaria tammikuussa 2019. Se on prosessini jokaiselle blogitekstille.

Perinteisten mainontamuotojen lisäksi voit työskennellä myös muilla kaupallistamis temppuja. Kun ostin ensimmäisen kerran blogikurssin, olin niin huolissani, että tuhlasin rahani. He työskentelevät tukkumyyjän kanssa, joka pudottaa tuotteita.

Mitä enemmän huono perse olet, sitä helpompi sinun on ansaita rahaa. Ajattele sitä tällä tavalla: Täältä monet bloggaajat alkavat (minäkin).