8 Nopeaa Ja Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Ystävämme Gina ja Kristen opettavat uskomattoman kurssin, joka opastaa sinut läpi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kuinka ansaita rahaa verkossa tullessa Pinterest VA: ksi. Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä. Kaksi isoa verkkosivustoa, joita käytetään online-kurssien myyntiin, ovat Udemy ja Teachable. Tämä on toinen teknisemmistä online-rahastrategioista. Voit löytää työpaikan esimerkiksi Snagajobista, Craigslistista (kyllä, olen löytänyt laillisen työpaikan sieltä jo aiemmin), Monsterista ja niin edelleen. Opetan sinulle, kuinka ansaita enemmän rahaa yhden keskustelun jälkeen pomoosi, kuinka laskea jokaista laskuasi ja kuinka alkaa ansaita rahaa puoleisella hälinällä TÄMÄN VIIKKOA, ja sitten opitaan kuinka optimoida sinun ura ja työ - helpoin tapa ansaita eniten rahaa FOREVER. Jos sinulla ei kuitenkaan ole juurikaan kokemusta verkkosivustojen luomisesta tai WordPressin käytöstä tai työskentelet erittäin tiukalla aikataululla, Shopify voi olla sinulle täydellinen verkkokauppaalusta. Terveyttä tiedostaville ihmisille, jotka ovat myös aikaa vieviä, terveellinen syöminen viikon aikana voi olla hankala tehtävä.

 • Et rikastu heistä, koska suurin osa kyselyistä maksaa vähemmän kuin 1 dollarin, mutta on mahdollista ansaita 100 dollaria kuukausittain, kun otat rahaa vastaan ​​online-tutkimuksia.
 • Yksi markkinoiden eniten maksetuista verkkotutkimuksista on vastaaja.
 • Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille.
 • Jos vietit tuon ajan kerätäksesi ylimääräistä rahaa muilla keinoilla, se helpottaisi haluamasi intohimon harjoittamista.

”Niin hauskaa kuin toverin rakentaminen työkavereiden kanssa toimistossa, on vaikea sulkea pois työ, jossa voit ansaita rahaa kotoa koskaan poistumatta pyjamasta. Aina kun menee ostoskoriin tarkistaaksesi, Honey etsii online-kuponkikoodeja tai parempia tarjouksia eri jälleenmyyjiltä. Elävä SymCast 15 hengelle 20 dollarilla kappale on 300 dollaria. Saatat odottaa kunnollista palkkapäivää, jos pystyt panemaan sen toimintaan. Verkkosivustoja on paljon, joiden avulla on helppoa myydä taitosi ja luoda online-kursseja.

 • Voit alkaa ansaita rahaa leikkimässä koirien kanssa Roverilla.
 • Haluan silloin tällöin käydä läpi näitä sivuja, ja voin melkein aina löytää jotain, joka on tavallaan aliarvostettu.
 • Kerro perheellesi ja ystävillesi, että myyt kakkuja heidän tilaisuuksiinsa.
 • Et varmasti saa rikkaita eJurorina toimimista, mutta vain yksi tapaus viikossa maksaa todennäköisesti Internet-yhteytesi.
 • Jos katselet verkkoa, löydät tuhansia menestystarinoita, joita voit käyttää inspiraation saamiseksi.
 • Jos esimerkiksi listaat kirjan "kuin uusi" -tilassa ja sitten sivut rikkoutuvat varastoinnin aikana, olet sidottu, jos joku tekee tilauksen ennen kuin ymmärrät tapahtuneen.

Dosh

Monet freelance-kirjoittajat tarjoavat palveluihinsa sekä copywriting- että blog-kirjoittamista. Tämä tarkoittaa, että myyt vain todella muovia ja taideteoksia! Tehtäviin voi sisältyä kappaleen kääntäminen englanniksi (tai muulle kielelle), tiettyjen avainsanojen hakutulosten arviointi tai artikkelin uusiminen. Se on erittäin kivuton tapa säästää ja rakentaa vaurauttasi ajan myötä. Instacart on yritys, joka maksaa sinulle poimia päivittäistavarakauppojen tilauksia vapaa-ajallasi. Siinä tietenkin koulutus tulee.

Viime vuonna lähes 30 miljoonaa ostajaa käytti yli 2 dollaria. Olet täällä, koska haluat oppia ansaitsemaan rahaa verkossa. Voi olla aika viedä kykysi ansaitsemaan ylimääräistä rahaa. Osta alhainen osa tulee etsimällä autotalli-, kiinteistö- ja jopa säästökauppoja etsimään tavaroita, jotka ovat hyvässä kunnossa (”hellävaraisesti käytettyjä”), mutta myyvät selvästi alle sen, mikä olisi, jos ne olisivat aivan uusia.

 • Rakuten ei ole ainoa cashback-yritys.
 • Molemmat kilpailevat palvelut antavat ostajat asettaa omat aikataulut ja maksaa viikoittain.
 • Voit käyttää olemassa olevaa sosiaalista verkostoasi tavoittaaksesi ihmisiä, jotka tunnet jo tai joiden kanssa olet yhteydessä Twitterissä tai Facebookissa.

Osta, palauta ja myy Craigslistissa

Se on loistava tapa antaa takaisin yhteisölle. Löydä yritys, joka haluaa lainata sinulle pysäköintialueen ja kerätä muutama ystävä pesemään joitain autoja. Maksut lähetetään muutamassa minuutissa Paypal-tililleni. Jotkut tarjoukset ovat tuotemerkkikohtaisia, kun taas toiset antavat sinulle rahaa vain tietyn tyyppisen tuotteen, kuten leivän leivän ostamisesta mistä tahansa merkistä. Kuinka paljon rahaa? Kävele koiria Roverin läpi. Kertoke tämä kuinka monella vedonlyöntisivustolla on, ja voit melko helposti saada pois muutaman sadan punnan voiton. Ne huijaavat ihmisiä maksamaan arvottomia tietoja yrityksen johtamisesta tai vaatimustenvastaisista materiaaleista tuotteen luomiseen.

Voit aloittaa sijoittamisen vain yhdellä dollarilla näillä ilmaisilla sijoitussovelluksilla. Voit ansaita pari sataa taalaa kirjautumalla uuteen pankkitilille. Vaikka Internet on helpottanut työskentelemistä kotoa, voit silti ansaita rahaa ilman Internetiä. Voit usein tehdä nopeasti rahaa tekemällä töitä, jotka eivät vaadi erityisiä taitoja, vaan halu tehdä ne.

Jos sinulla on taito organisaatiolle, voit ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina, joka auttaa ihmisiä pitämään päivät kunnossa. Ansaitse rahaa etsimällä suosikkisivustoitasi ja suorittamalla sitten kyselyjä. Mutta se on myös ylivoimaisesti vähiten riski. 2 Tule freelance-kirjoittajaksi.

Vuokraa Kameravarusteesi

Parhaat verkkosivustot/sovellukset, joilla voit myydä juttujasi verkossa: Mutta se ei ole vain teini-ikäinen keikka. Seurauksena on, että omistajien ei tarvitse käydä toisessa paikassa koiran hoitamiseksi. Swagbucks on rahat takaisin -sivusto, jonka avulla voit suorittaa pieniä tehtäviä rahalla. Mutta sinun ei tarvitse luopua kokonaan tilauspalvelusta. Työtä jollekin kotoa.

Kun olet valmis, käteisellä nämä pisteet saat palkkioita. Päivästä riippuen he voivat avata sähköposteja ja vastata niihin, aikatauluttaa verkkotyötä tai blogi-viestejä, kirjoittaa malleja ja ehdotuksia tai suorittaa tietojen syöttämisen. Ilmaisilla sovelluksilla on enemmän mahdollisuuksia ladata, ja ne voidaan ansaita kaupalla myymällä mainostilaa itse sovelluksessa. Voit tehdä öljyn perusmuutoksia ja auton yksityiskohtia. Laitoin vääriä numeroita (minulla ei ole painoa menettää) ja voittoni vetokseni jälkeen olisi 169 dollaria.

Keskimääräinen kurssi kestää 9-18 kuukautta ja maksaa noin 3000 dollaria.

Ryhdy Sopimuksen Asiakaspalvelun Supertäheksi

Tärkeintä on, että jos sinulla on tilaa ihmisille, voit todennäköisesti luetteloida sen ja mahdollisesti ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Mutta eniten, suurin punainen lippu, jota on tarkkailtava, on 'ansaitse hullu määrä rahaa erittäin lyhyessä ajassa. Voit asettaa oman aikataulun ja valita, kuinka paljon haluat ladata. Tämä on jotain, mitä oppilaani ovat käyttäneet tuhansia kertoja välittömiin palkkavoittoihin.

Kun olet saavuttanut tämän pisteen, tässä on ensisijainen tapa ansaita rahaa blogiisi ja alkaa ansaita: 9/10-luokitus TrustPilotissa - kaikkien online-kyselyyritysten korkein. Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus. Paras osa tästä on, sinun on löydettävä esineet ja lähetettävä ne Amazonille, loput hoidetaan Amazon FBA: n toimesta. Viimeinkin, kirjojasi on pakattava siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana. Tämä on hieno sivukeikka kokopäiväisesti työskenteleville, koska sen aikataulu on joustava. Hienoa, tämä on kaikkien jo saatujen alennusten/kuponkikoodien päällä.

Tekniikka

Napsauta tätä oppiaksesi, kuinka aloittaa mysteeri-liiketoiminta. Postkaverien iskulause on hyvin suoraviivainen: Jos osaat tehdä melkein mitä tahansa verkossa, voit myydä ja markkinoida palveluitasi Fiverrillä. On olemassa useita erittäin hyvämaineisia ja kohtuuhintaisia ​​yrityksiä, jotka voit valita isännöidä verkkosivustoasi, kuten Bluehost, Kinsta, A2 Hosting, Dreamhost tai jokin näistä kuukausittaisista web-hosting-palveluista. Prosessi näyttää noin tältä:

Vaikka se voi kuulostaa oudolta, on täysin mahdollista ottaa esineitä, joita muut ihmiset eivät halua, ja jotka haluavat purkaa edullisesti, kääntää ympäri ja myydä ne uudelleen voittoa varten - joskus suuren voiton. Se on kuin kiinteistöjen kuntoutus, mutta kädet likaantuvat. Vaikka online-kurssin rakentaminen, käynnistäminen ja markkinointi vie huomattavan määrän etukäteen tehtäviä, heidän ansaintapotentiaalinsa on katon kautta (etenkin verrattuna moniin muihin online-tapoihin ansaita rahaa, joista puhumme). 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa.

Gigwalk

Jos sinulla on luotettava ajoneuvo, puhdas ajotietue ja älypuhelin, autolla ajaminen on todellinen mahdollisuus. Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Tilaa postituslistallemme ja ole tietoinen uusista tavoista ansaita rahaa kotona, säästää ja sijoittaa. Et tarjoa vain tilaa ja pöytä, vaan myös kokemusta. Tämä ilmainen mobiilisovellus on saatavana iO: ille ja Android-laitteille. Tämä on loistava tapa mainostaa valokuvaamispalveluitasi ja myydä kuviasi. InstaGC antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa digitaalisia lahjakortteja, jotka tekevät asioita verkossa, kuten kyselyjen täyttämistä, videoiden katsomista ja verkosta hakemista.

Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa

Tai ehkä sinulla on ylimääräinen makuuhuone, parvi, leirintäalue tai muu paikka, jossa ihmiset voivat yöpyä. Sinun on oltava halukas käyttämään aikaa ja energiaa, joka tarvitaan ideasi saamiseksi maasta, ja tarvitset hiekkaa kiinni siihen, vaikka matkasi olisi hidas, kun aloitat ensimmäisen kerran. Tärkeää on, että kaikkiin Disney-julkaisuihin ei kohdistu holvia ja vain tosi klassikot ylläpitävät tällaista kysyntää. Oikealla kapealla, markkinoinnilla ja työkaluilla voit luoda online-t-paitayrityksen, joka antaa sinulle ylimääräistä rahaa verkossa nukutessasi. Nämä sivustot tarkistavat sekä lastenhoitajat että niitä, jotka etsivät hoitajia taustatarkistuksilla, joten voit varmistaa, että keskustelet luotettavan lähteen kanssa. Ansaitset 5 dollaria jokaisesta valmiista puhelusta, ja he maksavat enintään 7 arkipäivää. Ole kuitenkin turvallinen, koska joudut tapaamaan muukalaisia ​​kaupan suorittamiseksi.

Voit tuoda helposti vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa vain kourallisella Facebook-mainosasiakkaalla. Hyödynnä kirjoituskykysi. Se on myös 100% ilmainen. Acorns-sovelluksella voit säästää vain 50 senttiä, mutta se on hieno tapa säästötulojen keräämiseen. Arvioit tuotteita ja palveluita ja annat mielipiteesi keskittymäyritysten kanssa. Olitpa kiireinen äiti, oleskelu kotona, isä, korkeakouluopiskelija tai haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa - tekemällä ylimääräistä työtä voit ansaita rahaa kotona. Katso ympärillesi sivustoja, kirjaudu aluksi ilmaiseen pääsyyn ja ala sitten tehdä tarjouksia sinua kiinnostaville hankkeille.

Onko sinulla kysymyksiä? Olen alkanut taas olla aktiivisempi ja haluaisin mielelläni olla yhteydessä äideihin, jotka saavat sen. Nämä ovat helppoja, kustannustehokkaita tapoja rakentaa yleisölle ja testaa markkinarako onko siellä kysyntää. Kompasin äskettäin todella siistiä verkkosivustoa, Teespring. Opettakaa joku kuinka sopeutua. Video kasvaa kuin hullu. Vertaisverkon konsepti on tulossa käytännössä jokaiseen ihmisen olemassaolon nurkkaan. Jos sinulla on kokemusta tietyltä alueelta, saatat pystyä tarjoamaan opastusta ja asiantuntemusta muille.

Hyvä uutinen on, että Airbnb: n avulla voit päättää, kuka varaa ja tuntea vieraasi ennen heidän oleskeluaan.

Kirjoita Arvosteluja

Kuinka tulla haamukirjoittajaksi. Erikoistuneet sivustot, kuten Rover tai Care. Digitaalisen latauskaupan perustaminen voi olla hieno tapa ansaita rahaa verkosta digitaalisista hyödykkeistäsi ja veloittaa kävijöiltä maksu jokaisen digitaalisen tuotteen lataamisesta. Minulle tarvitsin vähemmän vaihtoehtoja. (50) Paypalin kautta. Saadakseen kelvollisuuden, sinun on seisottava pitkällä rivillä tai näytettävä aikaisin, oltava valmis täyttämään hyvin henkilökohtainen kyselylomake ja kestää tuskallinen tai kaksi neulanpistoa.

Online-kyselyt Ja -sovellukset

Osta kiinteistöjä ja Casualty Ins. Älä käsittele tuotteita itse. Aloita Proofread Anywhere -oppaasta oppimaan oikoluvun hyviä puolia ja laskemaan ensimmäinen asiakas. Sillä ei ole väliä missä kunnossa he ovat, mutta lahjoituksen tulee täyttää supermarketin kantolaukku. Tiedän helpommin kuin tehty. Sinulla on käytännössä MBA bloggaamisessa.

Ihmiset rakastavat autojaan ja vielä enemmän, kun ne loistavat kirkkaasti. Koe kestää yleensä noin 15-20 minuuttia. Se ei oikeastaan ​​tarjoa ylimääräisiä tuloja todellisessa merkityksessä, mutta se tarjoaa sinulle alennuksia ostoksistasi, joilla on sama nettovaikutus. Vaikka minulla oli tapana perustaa verkkosivusto, jotta voisin itse myydä näille ihmisille henkivakuutuksen, kaikkien erilaisten pyyntöjen ja asiakkaiden käsittely oli paljon työtä. Ajattelitko koskaan, että kiinnostuksestasi Twitteriin tai Pinterestiin voi tulla keskeinen työllistyvyystaito?

Vuokraa Varahuoneesi.

Jos et ole vielä valmis julkaisemaan omaa blogiasi, tämä saattaa olla hyvä vaihtoehto nähdä, onko kirjoittaminen sinulle. Lisäksi jotkut sivustot, kuten eBay, veloittavat listalle perimisen kunkin kirjan. Kun olet saanut verkkotunnuksesi, tarvitset alustan sivustosi rakentamiseen. Monille ihmisille rahan ansaitseminen verkossa olisi ehdoton unelma. DogVacay, Rover ja Petsit ottavat koiranhoitajat vastaan ​​ihmisillä, jotka tarvitsevat jonkun tarkkailemaan turkisten vauvansa, kun he ovat poissa kaupungista. Aikaisemmin se oli pitkä, väsyttävä prosessi, joka sisälsi paljon ajoa ja joutui ilmoittautumaan tapahtumiin tunteja ennen kuin he alkoivat myydä lippujasi. Se on loistava tapa työskennellä kotoa ja ansaita kunnollista rahaa "oikealla" työllä. Kaupunkikeskusten yhteinen teema on, että ne kukoistavat, kaikki haluavat osuutensa ja toimittajat tietävät sen.

Kesti vain muutama kuukausi, kun hänen kaupastaan ​​tuli yhtä kiireinen.

Ansaitse Rahaa Palautuksista

Lainausklubin kaltainen palvelu on loistava tapa toimia lainanantajana ja ansaita korkoa rahallesi. Tärkeintä on, että Internet on helpottanut kuin koskaan ennen ansainnut rahaa kotona - riippumatta siitä, työskenteletkö freelancereina, työskentelet yrityksessä etäyhteydessä, osallistut satunnaisiin rahanvaihtomahdollisuuksiin. Tästä syystä aloin korottaa korkojani. Ja arvaa mitä? Käytä tutkimussivustoa, kuten Survey Junkie. Podcastin aloittaminen, kuten YouTube-kanavan tai -blogin luominen, kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja rakentaa kiinnostunutta yleisöä.

Onko sinulla jotain, josta olet intohimoinen?

Hanki Vain Komissiota Edustava Myyntiketo

Tutustu Danielle-haastatteluni nähdäksesi miten se kaikki toimii ja ota hänen ILMAINEN mestarikurssinsa nähdäksesi, sopiiko tämä sinulle. Jos sinulla ei ole mieltä siitä, että autossasi on suuri kaupallinen merkki - tai jos se "kääritään" mainosmateriaaliin, voit ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa FreeCarMedialla. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa!

Poimi Freelance-työ Verkossa

Jos et saavuta painonpudotustavoitetta, menetät veto. Joka ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta jos sinulla on 100 videota, joissa on 5000 katselua kuukaudessa, se olisi jo 1 000–2 000 dollaria. Tämänkaltaisen palvelun avulla käytät periaatteessa blogiasi myydäksesi itseäsi. Kiinteistönhoitajat ovat ihmisiä, kuten kiinteistövälittäjät, karjatilat ja maahoitajat, jotka huolehtivat omistajasta suuresta kiinteistöstä. On monia osa-aikaisia ​​töitä, jotka toimivat kokopäiväisen aikataulun mukaan.

Ebates antaa sinulle 10 dollarin lahjakortin, kun kirjaudut sisään ja ansaitset ensimmäisen rahat takaisin-alennuksen. Heillä on jopa paikan päällä oleva laskin, joka laskee kuinka paljon voit voittaa menemäsi painon perusteella. Salaperäiset ostajat auttavat estämään tätä. Sinun tulisi myös miettiä tekniikan sopivuutta kiinteistöllesi ja sijainnillesi. Haluatko kirjoittaa ääntä? Jos voit ottaa kunnon kuvan, voit ehkä ansaita rahaa siitä verkossa. Ehkä tämä sama tarina pätee, paitsi Facebookissa (tiedät ryhmien voiman ja miten FB-mainokset toimivat), Instagramissa (olet aina ajan tasalla viimeisimmistä trendikkäistä hashgeista) tai Twitterissä (seuraat kaikkia kapealla vaikuttajia). Ja arvaa mitä?