10 Tapaa Maksaa Musiikin Kuunteluun Vuonna 2019

Jotkut taiteilijat ovat syyttäneet Spotififia siitä, että he eivät maksa asianmukaisesti heille. Mutta se on silti suhteellisen kivuton askel. 22% myynnistä tapahtui Bandcampin takia, ja sitä vetivät mm. Tunnisteet, kotisivu, suositukset ja haku.

Näet todennäköisesti tavallisia, kuten t-paitoja ja julisteita, mutta saatat löytää myös muutamia uusia ideoita. Kaikilla alustoilla on saatavana joitain erilaisia ​​työkaluja, mutta on muistettava jotain, jonka olen todennut toimivan Concert Window -sovelluksen kanssa, ja Stageitillä on mahdollisuus kerätä vinkkejä ja antaa "palkintoja" parhaille kippaajillesi. Lisäksi jakelijat, jotka käyttävät YouTuben Content ID -järjestelmää, voivat kerätä tuloja muista YouTube-videoista, kuten vloggeista, jotka voivat käyttää musiikkiasi. Koko infografia on upotettu alapuolelle, kun taas McCandlessin muut viimeaikaiset teokset löytyvät hänen Tieto on kaunis -kirjastaan. Sponsoroi, tämä prosessointiteho voi olla turbo-boost-tekniikka jopa 3: een asti. DJ: t ansaitsevat yleensä rahaa varaamalla klubeissa ja baareissa. Youtube premium, suurimmalla osalla aikuisten web-kameran mallinnussivustoista on myös sexting-osio. Vertailun vuoksi Youtubessa on 1. Ei, musiikkini on jo asetettu joihinkin tärkeisiin kirjastoihin, joihin luotan.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus, ja he maksavat sinulle 50 dollaria vuodessa.

Tämä ei tarkoita, että tämä on ainoa keikka, jota sinun tulisi harjoittaa. Vielä parempi, jos pystyt tuottamaan jotain interaktiivisempaa, jotta se olisi hauskempi ja syventävämpi samalla kun oppilaasi oppivat samanaikaisesti. Tämä yritys voi auttaa sinua saamaan musiikkisi esiin useimmissa suosituissa streaming-palveluissa, kuten Spotify ja iTunes. Vivendi ja Sony (38 prosenttia kokonaismäärästä U. )Vaikka voi tuntua vaikealta keskittyä tehtäviin, joista et pidä, se on paras tapa oppia lisää siitä, mikä liittyy yritystoimintaan - auttaa sinua kehittämään ja parantamaan ammatillista ajattelutapaasi. Ansaitset 60% palkkiostasi ensimmäisistä 5 oppitunnista; sitten 70% seuraavien 5: n aikana; 80% seuraavien 5: n aikana; ja kaikista yli 15-vuotisista tunneista ansaitset 90% palkkiostasi. Rojaltit maksetaan aina kun tiettyä kappaletta käytetään.

  • Äänitä musiikkia muille.
  • Ero on kuitenkin siinä, että musiikki on ilmaista.
  • Tämä yhdistymisjakso yhdessä merkittävän myyntilaskun kanssa pakotti levy-yhtiöiden käyttämään älykkäämpää liiketoimintatapaa liiketoimintaansa.
  • Musiikkiliiketoiminnan nykytilanteen vuoksi monipuolistaminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä ansaitaksesi rahaa musiikkitaiteilijana.
  • Suoratoisto on ehdottomasti tehnyt asioista hieman outoja musiikin myyntiin liittyen.

Joten, Mitä Sinä Odotat?

Aloittaminen on melko helppoa, kun olet suorittanut oikeat vaiheet. Tallenna vain kappale tai kaksi aloittelijoille. Voit myös lukea aiheesta:, sinun on muistettava, että hyvämaineiset vaihdot tukevat valitsemasi salausta. Jos olet jo luonut faneja, jotkut yritykset saattavat haluta sponsoroida sinua auttamaan heitä tavoittamaan faneja. Muita mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka sinun on tiedettävä tästä alustasta, ovat: Mutta todellisuudessa streaming-palvelut alkavat osua oikeisiin nuotteihin; heidän asteittainen nousu yleismaailmallisuuteen ja heidän globaalia menestystä ei voida kieltää.

En voi kuvitella, että minun pitäisi käydä se läpi joka päivä. Älä ymmärrä minua väärin, pidän siitä kiinnostuneena! En sano tämän kerskaavan, näytän vain, mikä on mahdollista. Samoin löydät tuotemerkin, joka on samalla tasolla kuin itse. 001% siitä, ansaitset silti 30 000 dollaria vuodessa.

Vaikka tilisi on ilmainen, TakeLessons tekee jyrkän leikkauksen varhaisista oppitunneista. Seuraava on hankkia verkkotunnuksesi nimi verkkosivustollesi parhaiden verkkotunnusten rekisteröijien joukosta, kuten GoDaddy, Bluehost ja Hostgator. Hallinnoi sosiaalisen median tilejä, mutta jos aiot tarjota keittokursseja, joissa yksi oppitunti ei pääse toiseen, voit olla hiukan joustavampi. Jos sinulla on kiintolevy täynnä lyöntiä, istut jo kulla kasalla. Ohjeoppaat, YouTube-videot ja 'lukemisen' blogi-viestit. Maksavatko binaariset optiot kauppasignaalit mitään?, pidä myös silmällä niitä signaaleja, jotka asiakkaat ovat luoneet keskusteluissa ja foorumeilla. Tämä on valtava osa päivätehtävistäni. Valitsemalla asettaa julkaisusi saataville kautta linjan, olet helpompi esitellä niitä laajemmalle yleisölle - mainostaako sitten linkkejä verkossa tai pomppia potentiaaliseksi uudeksi fani tosielämässä. Tämä tarkoittaa, että he eivät vielä ole halukkaita päästämään irti asioista, joilla ei ole merkitystä.

Jos taiteilija työskentelee tarpeeksi kovasti, verkkoyhteydet ja mainostaa itseään oikealla tavalla, hän voi ansaita elantonsa allekirjoittamalla merkittävän levy-yhtiön kanssa.

Sijoita musiikki kaikille suoratoistosivustoille, kuten Spotify, iTunes ja Google Play

Käytän noissa kirjastoissa salanimeä ja lähetän musiikkia, josta en ole erityisen ylpeä. Tämän tyyppisiä tuotteita kutsutaan private label rights -tuotteiksi, ja voit ottaa alkuperäiset tiedostot ja laittaa nimesi niihin, ja tehdä niihin monia lisämuutoksia tai päivityksiä haluamallasi tavalla. He ovat ensimmäisiä ostamassa lippuja. Pitkällä aikavälillä ne auttavat sinua tulemaan tunnetummaksi ja menestyvämmäksi taiteilijaksi pitkällä tähtäimellä.

Tee mitä rakastat. Fanit voivat tilata kappaleitasi Pandora Premium -palvelusta, jossa he nauttivat räätälöityä musiikkia 9 dollaria. Tapa, jolla se toimii, on yksinkertainen. Se voi olla hyvä pieni ansaitaja. Aluksi tehtävien lukumäärä voi olla ylivoimainen - jopa pelottava. Emme nauhoita bändejä tai tee paljon live-nauhoituksia. Sen avulla voin pitää yhteenvedon kuukausittain tekemästäni myynnistä.

Ja maailmanlaajuinen yritysten ja kuluttajien online-myynti oli 1 dollari. Lisäksi sinä olet paremmassa suhteessa yleisösi kanssa ja tiedät mistä he pitävät. Kun taiteilijat ostavat ei-yksinoikeuden lisenssin, heille annetaan useita käyttöoikeuksia, joiden avulla he voivat käyttää rytmiäsi (henkilökohtaiseen) musiikkiprojektiinsa. Mikä hieno hetki elää! Tässä on muutama tietopiste, jotka käynnistys julkistettiin äskettäisessä blogiviestissä: He tietävät mitä lapset ostavat ja tuottavat sitä massatuotannolla.

  • Sivusto tarjoaa myös ladattavaa MP3-musiikkia, opetuspalvelua, tekijänoikeuspalvelua, musiikkikilpailuja ja hakukoneita.
  • Tämä viesti on tarkoitettu muusikoille tai tuottajille, jotka rakastavat musiikin tekoa ja haluavat tietää, kuinka he voivat ansaita siitä rahaa.

Alatunnisteen Top 4 -widget

Bonuspisteitä jaetaan arvioijille, jotka toimittavat tietyn määrän arvosteluja määrätyn ajan kuluessa. Minulla oli verkkosivustollani pelaaja, joka ei toiminut puoli kertaa. Mutta sitten, kaikki mainonta on hyvää mainontaa, ja ehkä sinulla on varaa saada joitain lahjoja. Voit valita yhden, kaksi, neljä tai seitsemän näistä ansaintatavoista ja ansaita elantonsa tai lisätuloja musiikista.

Heillä on tonni ajatuksia jatkuvasti heidän mielensä läpi. Hetki, joka muutti elämääni ikuisesti (kuinka klisee se saattaa kuulostaa). Toivon, että olet innoissasi sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Synkio-alusta voi auttaa sinua saamaan työsi liikkeeseen ja ansaitsemaan rahaa matkan varrella. Mutta muuten saat palkan ajasta ja työstäsi äläkä tee liikaa ilmaisia ​​juttuja. Ole musikaali ”ase vuokrattavana. He alkoivat katsoa taaksepäin itsenäiseen, pienempään taiteilijaan uusien kykyjen löytämiseksi. Pfahl 2019, s.

Sitten serenadeit molemmat ja annat heille aivan erityisen ja ainutlaatuisen kokemuksen, jota he eivät pääse muualle. On kuitenkin haittoja - et saa sähköpostiosoitteita ja saamasi myyntitiedot ovat jonkin verran rajoitettuja - periaatteessa vaikka saatat tehdä paljon myyntiä lyhyellä aikavälillä, pitkällä aikavälillä sinulla ei ole mahdollisuutta uudelleen -yhdistä yhteys käyttäjän tietokantaan. Ensimmäinen keikka on vaikein saada, mutta kun maineesi on vahvistettu, sinun pitäisi pystyä löytämään ne helpommin.

Se on täydellinen nopeuttamaan työnkulkua.

Paketoida

Joten hyödynnä tätä. Vuokraamme Internet-äänitysstudioita muille yrityksille, joilla on jo ohjelmistoja tai laitteita, joihin voimme rakentaa. Erityisesti informaatiotuotteiden osalta kannattaa tutustua sivuston Clickbank-sivustoon. Nyt tietysti se on puhelusi ja se on sinun vastuullasi. Vaikka voit työskennellä SoundBetterin kaltaisen verkkoalustan kautta. Haasteen vastasi Princetonin yliopiston joukkue; SDMI on uhannut oikeudenkäynnin tulosten pitämiseksi liikkeessä [32]. Demotestien avulla voit nähdä, onko oikea elämä menossa tiellesi., sitten on kyse virtuaalisista rahastoista. Katso etätyötä tällä alalla, esimerkiksi sellaisten yritysten kanssa, kuten Live Nation tai Gametime: Joten ellet ole Bruno Mars tai Taylor Swift, on epätodennäköistä, että ansaitset huomattavia rahaa puhtaalla musiikin suoratoistolla.

Et halua viettää tunteja vastausten antamiseen uudestaan ​​ja uudestaan. Mutta suurimman osan ajasta saat samat kysymykset. Minulla on ollut ylä- ja alamäkiä. Luulet, että jos sinulle lähetetään digitaalisia tuotteita... mitä estää heitä lähettämästä kopioita ystävilleen tai myymästä niitä yksin? CD Baby pitää vain 9% lataamismyynnistäsi kun taas 91%. Ehdotan, että luet alareunaan, jotta sinulla olisi kaikki tiedot, ja käytä sitten niin monta tai vähän kuin tarvitset. He tarjoavat erilaisia ​​liittymäsuunnitelmia. Ensinnäkin, ansaitset vähemmän rahaa myymällä näiden jälleenmyyjien kautta, koska ne vähentävät myyntiäsi (iTunes vie 30%).

Tämä on toinen sivusto, jolla myydään maksuttomia taustaraitoja. Voitko kuvailla ihanteellisen fani? Jos kyllä, tämä artikkeli osoittautuu erittäin hyödylliseksi. Suositut artikkelit, jos sijoitat 100 dollaria jokaiseen kauppaan ja ottaen huomioon 70% voiton jokaisesta voitosta, 90% menestysaste tarkoittaa 9 * 70 - 1 * 100 = 530 $ vain 10 kaupasta. Musiikkimarkkinoinnissa huolenaiheiden kärjessä on musiikki.

Säveltää Musiikkia Teatterille

Jos olet tarpeeksi monipuolinen ja olet halukas kokeilemaan myös muita ääniin liittyviä tehtäviä, on olemassa työpaikkoja, kuten mukautettu kappaleiden tuotanto, lastentarimien sävellys, podcast-editointi, musiikkisisällön kirjoittaminen ja paljon muuta. Jos sinulla on kysyttävää ennen oppaan kirjoittamista, kysy kommentit ja teen parhaani vastatakseni. Lataa sisältö, fundrise-ohjelmassa on hienoa, että sinulla on oikeus nähdä sijoittamasi kiinteistöt. Mutta nämä esitykset voivat maksaa todella hyvin ja antaa sinulle mahdollisuuden saada palkkaa soittaessasi instrumenttia. Ihmiset etsivät aina paljon hyviä muusikoita varaamaan erikoistapahtumia - olivatpa ne sitten työtapahtuma tai löytääko laulaja omiin hääihinsä. Jos sinulla on tallennettu albumi (ja sinun pitäisi), tuo levyjä myytäväksi jokaisessa keikassa. Voit perustaa verkkohyödyntämisyrityksen yksin, samojen muiden tuottajien tavoin. Tämä saattaa tuntua huono tapa laittaa se, mutta kaikki ”hyväksikäyttö” tarkoittaa sitä, että voit käyttää henkistä omaisuuttasi saadaksesi tuloja millä tahansa voit. Hyödynnä Internetiä.

Ja jos olet uusi asia, on parasta tarjota 1 - 2 kappaleen sekoittaminen ilmaiseksi.

Mainonta

Joten aloita kiinnostuksellasi. Kuinka rajoittaa tappioita päiväkaupalla, Älä koskaan syytä toisia, jos et onnistu! Introverttina, joka rakastaa ihmisiä, menen paremmin pienempiin väkijoukkoihin. Rakentamalla erikoismyyntikampanjoita erikoistapahtumien ympärille (ts. )Vaikka tietyt alustat ovat laskeneet tärkeysasteikolle viime vuosina, on nyt tiettyjä avaintoimijoita, jotka ovat todella mukana kappaleissa, kun on kyse houkuttelemasta myyntiä ja virtauksia.

Saako Artisteille Palkkaa Joka Kerta, Kun Heidän Kappaleitaan Soitetaan Radiossa?

Voit ansaita rahaa verkossa myymällä säveltämääsi musiikkia muille. Pysy varma. ”Mikä helvetti, olen jo myöhässä joka tapauksessa. He suosittelevat musiikkia aktiivisesti faneille fani-tiliensä, blogin, sovelluksen ja Bandcamp Weekly Podcast -sovelluksen kautta.

He myös varmistavat, että asiakkaasi pääsevät tiedostoihinsa vaivatta. Tärkein etu siitä, että musiikkisi on saatavilla näissä myymälöissä, on, että monet musiikkifanit ostavat uutta musiikkia vain luotettavasta myymälästä, jossa heillä on jo luottokortti tiedossa ja he tietävät, että alusta on yhteensopiva heidän musiikkikirjastonsa kanssa. Voit tulla heidän pelastamiseen kokoamalla podcastisi. Tässä artikkelissa kerrotaan kahdeksasta tietystä markkinapaikasta, joilla muusikot voivat ansaita todellista rahaa monin tavoin.

Olemassa olevien mahdollisuuksien ymmärtäminen antaa sinulle paremman aseman, kun musiikkisi koskee potentiaalisia ostajia ja käyttäjiä, ovatpa he sitten kuuntelu- ja nautintohenkilöitä tai mediayrityksiä tai sisältövalmistajia, jotka tarvitsevat musiikkia sisältönsä kannalta. Hyvä tiedostohallintajärjestelmä pitää työnkulun vakaana, joten et menetä arvokasta aikaa etsimällä kansioita ja kiintolevyjä. Jos hallitset musiikkiasi tehokkaasti näillä kahdeksalla musiikkimarkkinalla, saatat huomata, että ansaitset enemmän rahaa musiikissa kuin koskaan ja kaikki myymättä yhtä kappaletta. En osta tätä numeroa kokonaan, koska olet periaatteessa freelancer. Tutustu bändisi brändin ja tuotteiden etsimiseen ja ostamiseen. Voit jopa luoda YouTube-oppitunteja musiikille ja instrumenttioppimiselle. Jälleen kerran, se ei ehkä kuulosta jollain, mitä rockstar tekisi, mutta se on usein unohdettu tapa ansaita rahaa muusikkona.

Myy Lyöntiä Tai Ilmaista Musiikkia

Tiedot ovat kauniita äskettäin toimittamalla meille online-musiikkiteollisuuden kaavioita, joissa näkyy tilaajien lukumäärä alustaa kohti, keskimääräinen artistituotto per peli, ilmaisten käyttäjien prosenttiosuus jne. Tässä tapauksessa mitä enemmän tietoa, sitä suurempi. Jos päätät, että maksu on yksinkertaisesti liian korkea, hallitset aina työtäsi ja voit vetää sen tulevasta käytöstä alustalla.

Varmista, että olet ladannut sinulle laatimasi tarkistuslista ja lisenssimallit. Kun olet saanut joitain ilmaisia ​​tarjouksia paikalleen, voit aloittaa tikkaiden rakentamisen - jotain, joka auttaa fanejasi kohti suurempia ostoksia ja siirtämään heidät superfaneihin. Flash-myynnin räjäyttäminen. 99 vuodessa, voit ladata rajoittamattoman määrän kappaleita ja albumeita. Nämä kappaleet myydään usein (mutta ei aina) ilman, että ostajalla on velvollisuutta antaa sinulle mitään virallista hyvitystä. Mitä enemmän vauhtia pystyt rakentamaan ennen julkaisua, sitä parempi sato on, kun albumi putoaa. Millaisia ​​tuotteita kuulen joidenkin teistä kysyvän?

Voit vuokrata leikkimään lasten juhliin, häihin, konferensseihin ja moniin muihin erikoistuneisiin tapahtumiin.

Suosituin

Nämä rytmiä myyvät alustat antavat sinulle lyöntikaupan ja henkilökohtaisen verkkosivuston, josta voit myydä lyöntejä. Se aiheutti melkoisen levottomuuden musiikkiteollisuudessa, joka jo keskusteli siitä, mitä Spotifyn kaltaisten suoratoistopalvelujen syntyminen merkitsisi taiteilijoille. Joten yleisestä uskomuksesta huolimatta, etikettiin allekirjoittaminen ei välttämättä ole nykyään tuottavampaa taiteilijoille. Abbvie, sitoumusta ei ole ja opit lisää työkaluista ja taitoista, joita tarvitset tehokkaaksi oikolukijaksi (jos olet kiinnostunut, voit ostaa maksetun kurssin työpajan lopussa). Se, että tämä sivusto on "erittäin kuratoitu" (heidän sanansa), tarkoittaa myös sitä, että on mahdollista, että työtäsi ei hyväksytä, joten tässä listalle tullessa on lisäarvoa. Totuus on, et voi päästä minnekään tavallisella musiikilla. Anna sille ilmainen profiili! Sanomattakin on selvää, että olin nälkäinen enemmän.

Vähimmäisrahasumma on 25 dollaria. Tämä on melko selvää, mutta musiikkisi pitäisi olla myynnissä ja suoratoistettavissa verkossa. Älä ole ujo, epämukava tai edes tylsä ​​myymällä musiikkiasi. Yhteisrahoituskampanjat ovat loistava tapa muusikoille kerätä rahaa, vaikka ne vaativat myös paljon suunnittelua ja valmistelua, joten varmista, että varaat aikaa tähän. Joihinkin Synkion asiakkaisiin kuuluu suuria nimiä, kuten Google, Microsoft, Apple, Audi, Kia ja Sony Pictures - mutta suurimmaksi osaksi lisenssien saavat johtajat, tuottajat ja pelisuunnittelijat.

Songwriting/Säveltäminen

Nämä olivat hulluja lukuja henkilölle, joka työskenteli 40 tunnin harjoittelijana 750 dollaria kuukaudessa. Sinun tulisi veloittaa 50–100% lisäkustannuksista. Voit tehdä tämän ilmoittamalla sähköpostisi tilaajille tietosi uudesta tavaroiden sivustasi verkkosivustollasi. Festivaalit tuovat mahdollisuuden soittaa suurempien yhtyeiden rinnalla, saada musiikkia koskevaa promootiota ja kerätä myös yleisö, joka ei olisi mahdollista keikalla. Näin voit lisätä ostoslinkin ja saada maksun SoundCloudista: Sinun on kuunneltava musiikkikappaletta vähintään 60 sekuntia ennen arvosteluasi.