Amazon.com: Kuinka luoda passiivinen tulot myyvä lyöntiverkko e-kirja: Todd Hathcock, Sterling Brown: Kindle Store

Verrattuna ei-yksinoikeisiin lisensseihin, joiden käyttö on yleensä rajoitettu vain yhdessä hankkeessa. Annoin puoli miljoonaa dollaria vuodessa myymällä lyöntiä verkossa. Ja auttaa minua pysymään keskittyneenä tärkeisiin asioihin.

Joinakin kuukausina se saattaa tehdä melkein mitään, kun taas toisina se saattaa lisätä muutama tuhat dollaria tulojen päälle muualla. Aluksi nämä parit toimivat yhdessä yksinomaan projektin loppuun saattamiseksi. Kaavioanalyysi binaaristen optioiden kauppaan, binaarisen optiokaupan kasvava suosio johtuu monista tekijöistä. Jos olet ainoa alueesi, joka tekee rytmiä räppärille, 500 dollaria. Tämä on helpoin ja edelleen paras tapa ansaita rahaa lyönteilläsi. Kaikki tekevät lyöntiä verkossa, mutta kaikilla ei ole ääneen liittyvää spesifisyyttä.

Ja olet oppinut, että tässä on muutakin kuin pelkästään musiikin tekeminen.

Yksi mielenkiintoisimmista ja hyödyllisimmistä vaihtoehdoista, joista minulle kerrottiin, oli BeatStars. Eli taiteilija työskentelee itsenäisesti. Tämä auttaa valitsemaan, missä mainosrahat käytetään parhaiten. Tässä on joitain käyttämistäni verkkomarkkinointistrategioista. Mutta se ei riittänyt minulle. Ilmeinen ensimmäinen askel on saada lyöntiä myydä.

Osan 2 tärkeimmät otot Jos sinulla on kiintolevy täynnä lyöntiä, istut jo kasa kultaa. Rehellisesti sanottuna se ei anna sinulle aluksi paljon myyntiä (jos lainkaan). Loppusana päiväkaupankäynnin työkaluissa ja palveluissa, pienemmässä kannettavassa tietokoneessa on integroitu 58 watin tunnin litiumpolymeeriparisto, kun taas isoveljellä on hämmästyttävä 83. Houkuttele asiakkaita sinulle huippuosaamisen avulla. Oletko koskaan kuunnellut musiikkia, jonka loit vuosia sitten? Lähettämällä lyönteisi Soundcloudiin, sinulla ei ole vain potentiaalia myydä lyöntejäsi, mutta se on loistava tapa verkostoitua taiteilijoiden kanssa ja osoittaa heidät myyntisi verkkosivustolle. Sinun tavoitteesi on luoda tasainen tulovirta saadaksesi näkyvyyttä muiden taiteilijoiden keskuudessa. Jos kappaleesi käytettiin online-miksauksessa tietämättäsi, saatat menettää ansaitsemasi rahaa.

Rahan säästäminen on niin tärkeää, koska sen avulla voit harjoittaa myyntitoimintaa entistä rehellisemmin. Jos olet lisenssin myöntänyt yksinään, omistat master- ja äänitallennusoikeudet. Useimmat tuottajat näyttävät silti tuntevan tietämättä vain vähän muokkauksen tekemisen liiketoiminnan puolelta, sen lisäksi, että asetat PayPal-painikkeen SoundClick-sivulle. Tyylikkäästi synkronointilisenssit koskevat melkein kaikkia. Jos etsit lisää mukautusvaihtoehtoja ja tiedät vähän koodin kirjoittamisesta, Webflow on erinomainen vaihtoehto Wordpressille. Tämä on yksi asia, jonka toivon, että minulla olisi ollut viisautta, kun aloin myydä lyöntejä verkossa. Ei-yksinoikeudella lisenssillä asiakas ei omista kappaleen pää- tai äänitallennusoikeuksia. Aloita katsomalla tuotantoluetteloasi taiteilijan näkökulmasta.

Monissa tapauksissa tämä voi tarkoittaa, että tuottajan on odotettava melkein vuosi saadakseen palkan, jos heidän rittinsä valitaan varhaisessa vaiheessa albumin luomisprosessissa.

Ilmainen Tapa Myydä Tuotantoasi

Rakenna luottamusta ja vahvista uskottavuutta näyttämällä suuria tuotantohyvityksiäsi Instagramissa! Mikä on lyömättömyyslisenssi? Joten minkä vaihtoehdon valitset? Seuraava enimmäismäärä on niin, että haluan tilata enemmän seuraajia, joten seuraava seuraajasuhde näyttää legit. Mitä se voi olla, muista monipuolistaa sitä hiukan, niin voit lisätä myyntiä ja houkutella suurempaa yleisöä omassa markkinarakossa. Olen vuosien varrella julkaissut useita kokoelma-albumeja ja julkaissut ne kaikki Anno Domini CDBaby -sivun kautta. Suurimmalla osalla ei-yksinoikeudellisista lisensseistä on rajoitettu myyntiä, näytelmiä, suoratoistoja tai näkymiä. Se ei ollut kaivostyöläisiä, vaan kaveri, joka myi heille siniset farkut ja poimia akselit.

Viimeinkin saamme markkinoimaan lyöntejämme. Voit myös harkita kaupan ostamista lähettämällä artistin esityksen, joka sisältää lyöntejäsi. Kiinnitä huomiota peitosivujen analytiikkaan. Turkki, sääntely on tietyssä mielessä kuitenkin antiteettista hajauttamista ja epäluottamusta koskevalle kryptovisioon. Aluksi käytin mailchimp-sovellusta, koska se on ilmainen, mutta huomasin nopeasti, että se on sen arvoista maksaa kuukausimaksu tiettyjen ominaisuuksien käyttämiseksi.

On myös hienoa aloittaa paikallisesti, koska näiden yhteyksien luominen on helpompaa henkilökohtaisesti. Luo verkkosivusto tai YouTube-kanava ja ota yhteyttä muihin alan edustajiin. Sinun on oltava kirjautunut AdSense-tilille ja ansaitset prosenttiosuuden kaikella tällä tavoin tuotetusta mainostulosta, kuten alla on esitetty: Millaisia ​​rytmejä taiteilija nichesi käyttää ja millaista rytmiä yleisö etsisi? Tämä on erittäin tuottoisa tulolähde, jos pystyt työskentelemään nopeasti ja keksimään luovia musiikillisia ideoita tiukeina määräaikoina. Laulujen lisäksi harkitse satunnaisen näytteen käyttöä. Jos ei-yksinoikeudellinen lisenssisi on saavuttanut suoratoistorajansa ja lisenssin jatkaminen ei ole vaihtoehto, niin kyllä ​​- laillisesti, sinun on otettava kappale alas. Vapauta beats täälläsi ilmaiseksi, mutta laita tunnisteet (tunnisteet ovat toistavia "osta tämä nyt.")

 • Toisin kuin osakemarkkinat, kryptovaluutassa voidaan käydä kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Kirjaudu sisään ilmoittaaksesi sopimattomasta sisällöstä.
 • Kuinka rytmien myynti toimii?

Online Mestarikurssit

Hyvin sama pätee lyöntivalmistukseen. DJ Pain 1, The Cratez, DG Beats, Dreamlife & Beat Demonit. Kuuntele, mitä BeatStarsilla on suosittu, ja katso jos et voi sisällyttää näitä tyylejä ja ääniä omaan ainutlaatuiseen, alkuperäiseen tuotantoon. Tätä osaa ei voida myydä yksinoikeudella, lukuun ottamatta vuokra-työsopimusta. Saadaksesi nämä tiedot sinun on tutkittava kilpailusi. Sivuston loivat Rockwilder ja Allen Brown vuonna 2019. Ansaitset 10 000 dollaria kuukaudessa vuokraamalla ja myymällä lyöntiä verkossa taiteilijoille ympäri maailmaa.

On myös paljon pienempiä tarroja ja taiteilijoita (ja), jotka perustivat kaupan, jossa myydään rajoitetun erän kasetteja, vinyylejä ja tarvikkeita sekä vaatteita. Löydä väestöryhmäsi ja ole ahkera sen suhteen. Musiikki on digitaalinen viihdeteollisuus, joten siihen on vain mennyt. Ihannetapauksessa heillä on jo kokemusta perinteisestä studioympäristöstä. Minulla ei ollut edes 900 dollaria dollaria kerralla viettää, minulla oli vain 150 dollaria. Tämä kaikki merkitsee minulle todellisia dollareita tiili- ja laastiliiketoiminnassani. Exclusive tai Non-Exclusive, mikä on sinulle parhaiten? Olen tällä hetkellä ActiveCampaignin kanssa, mutta en suosittele sitä, jos aloitat vain sähköpostimarkkinoinnilla.

 • Paitsi, että vuokrasopimus voi olla myös vain tietyn ajanjakson, jonka jälkeen vokalistin olisi allekirjoitettava toinen vastaava sopimus jatkaakseen vuokratun instrumentin sisältävän kappaleen käyttöä.
 • Tyypillisesti taiteilijoilla on mahdollisuus uudistaa joko yksinoikeudella tai ei-yksinomaisesti vuokrasopimuksen voimassaoloajaksi.
 • Kuukaudessa 2 tavoitteesi on kaksinkertaistaa mainosbudjettisi ja ansaita 3500 dollaria myyntivoittoilla.

Beat Brokerz

Kustannusmaksu 50 maksetaan kustantajalle tai kustantajan pääkäyttäjälle. Sinun ei pitäisi rajoittua vain myymään lyöntejä. Myönnän, että teen aika ajoin erilaisia ​​tyylitahtia, mutta pääpaino on R&B: llä.

Sitten saat ilmaisen '5 vaihetta kannattavaan Youtube Music Career' -kirjaamme sähköpostitse suoraan sinulle! Kun myyt rytmiä verkossa, tarjoat erilaisia ​​lisenssejä eri hinnoilla. Syyt, jotka kuluttajat ylittävät, meistä tulee joustavampia, ketterämpiä ja joustavampia epävarmuuden edessä ja nautimme sen seurauksena nykyhetkestä. Toinen vaihtoehto on käyttää on-demand-yrityksiä, kuten Printful, Redbubble, Teespring, Society6 ja vastaavat. Etkö ole varma kuinka paljon tausta-rojaltituloja tehdään (ellei sinulla ole paljon asioita siellä tai jotain räjähtää todella suurena). Monet tuottajat laiminlyövät mp3-latausten myymisen lyönteilleen, sen sijaan, että ne antavat ilmaisia ​​latauksia tai evätä lataamisen ollenkaan.

Suosittelen, että luot verkkosivun, postituslistan, Facebook-yrityssivun, Twitter-yrityssivun, Instagram-yrityssivun ja YouTube-kanavan. Se on kulma, joka todella toimii ja on tehokkain. Videopelien pelaaminen ja television katseleminen kolme yötä viikossa. Jotain, jonka olen noutanut yrittäjältä, jota olen seurannut vuosia.

Lataa Ilmainen Beats

Kuinka markkinoida ja mainostaa lyöntejäsi verkossa BeatStarsin kanssa Kun kysyin Batshonilta, mitä tuottaja voisi tehdä laajentaakseen heidän tunnettuuttaan ja nimeään BeatStarsilla, hän vastasi: ”[Paras tapa tuottajille laajentaa tavoitettavuuttaan on tehdä yhteistyötä muiden lahjakkaiden kanssa. tuottajia ja esittelemällä musiikkiaan toistensa faneille, käyttämällä ”Collabo” -ominaisuutta. Kiinnostaminen arvostettujen taiteilijoiden musiikista on pitkä matka. Distrokid - Vain 19 dollaria. Luo ja myy suunnittelun elementtejä envatolla, jos sinulla on graafisen suunnittelun taitoja, tämä on suuri potentiaalinen lähde Web-pohjaisille tuloillesi. Monet baarinomistajat ja tapahtumien johtajat saattavat myös edellyttää, että jaat tallenteita aikaisemmista esityksistäsi. Inhoan olla pessimistinen, mutta hyvät, rehelliset, vastuulliset ja hienostuneet riippumattomat taiteilijat ovat erittäin harvinaisia. Tarvitset vain kaksi asiaa: Muistatko sen suositun lapsen?

 • Nämä tuottajat antavat kaiken hyödyn BeatStarsista, mutta miten?
 • Demojen lähettäminen musiikkitarroille, kun odotat heidän löytävän sinut, ei ole enää asia.
 • Ajatus siitä, että joku DJ Premier, kuten Gang Starr ja Nas, levyttäisivät samassa rytmissä ja julkaisivat molemmat kappaleet, ei ollut ajateltavissa.
 • Tämä tarkoitti sitä, että luettelossani oli hyvä ripaus kokonaan sen sijaan, että myisin asiakkaille, jotka ovat valmiita ostamaan ne.
 • Jos haluat ansaita jatkuvia tuloja, sinun on tehtävä johdonmukaisia ​​sijoituksia.
 • Yleensä, kun asiakkaat haluavat siirtyä yhdestä vuokrasopimuksesta toiseen.

Facebook

Vaikka musiikin tuotannosta on tullut entistä helpompaa, monet taiteilijat tarvitsevat silti jonkun musiikin tuottamiseksi. Et myy paljon lyöntiä, jos MailChimp on ainoa käyttämäsi verkkosivusto. Monet heistä tekevät tämän merkitsemiesi lyöntejä ja ilmaisia ​​lyöntejä varten. Bitcoin - elokuva, pitäisikö ostaa kultaa tai kaivoksen kultaa? Toinen vaihtoehto on myydä nämä paketit näytekirjastojen kautta.

Vaikka Facebook on sosiaalisen median verkkosivusto, se on silti hieno tapa saada sana selville rytmistä.

Kuinka Voittoa Myymällä Lyöntiä Verkossa

Jotta asiat olisivat paljon helpompia itsellesi, suosittelen käyttämään ohjelmistoja, jotka on erityisesti suunniteltu tätä työtä varten. Pysäytä silloin tällöin linkki uuteen rytmiin Facebook-ryhmissä. Juhliakseen hän meni viinakauppaan lähellä Etelä-Kalifornian kotiaan ja tarttui jäljennökseen lehden.

Jos et ole mukava ja avulias tai neutraali, pidä suu kiinni. Ne tarjoavat tuottajille kauppapaikan lisenssien myöntämiseksi taiteilijoille. SEO tai hakukoneoptimointi on sinällään koko erillinen työ ja ura, mutta se on välttämätöntä, jos haluat ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, jos et ansaitse sitä pelkästään rytmin myyntipalvelusta. Tassat ja algotrader -kumppani tarjoavat laitoksille pääsyn uusiin xbt / usd-vaihtosopimuksiin, lISENSSINTAJA EI VASTUU TIETOISTA ERITYISISTÄ, SATTUMATTOMISISTA, ESIMERKISISTÄ, RAHOITTAVISTA TAI SEURAAVISTA VAHINGOISTA (LISÄTÄ KÄYTÖSSÄ KOSKEVAT TIETOJEN, TIETOEN, LIIKETOIMINNAN TAI TULOT) TAI TÄTTEIDEN VALMISTETTAVIEN TUOTTEIDEN HANKINTAKustannuksiin. SOPIMUS tai käyttää tai suorituskyvyn OHJELMISTON, KYSEINEN vastuu perustuu VAADETTA PERUSTUNEET TAKUUSSA, (MUKAANLUKIEN LAIMINLYONNIT), MUUTA VASTUUTA JA ONKO lisenssinantajaa OLISI ILMOITETTU MAHDOLLISUUDESTA menetyksen tai VAHINGOITTAA. Haluatko oppia kuinka tehdä niin? Jos niin, on aika muuttaa ajattelusi, koska et saa musiikkituotannollesi mahdollisimman suurta summaa. Nämä ovat vain kaksi niistä monista muista avainsanoista, joita ihmiset käyttävät musiikkia etsiessään.

ManyChat on tällä hetkellä 10 dollaria/kk, mutta hinnat todennäköisesti nousevat pian. Tuottaminen muille taiteilijoille on suuri tulolähde. Joten tässä on minun henkilökohtaisimmat kymmenen parhainta tapaa ansaita rahaa lyönteillä, varmuuskopiolla kuvankestävyydestä ja koottu melkein vuosikymmenen jälkeen myymällä lyöntejä ammattimaisesti! (Valvontayritys jakaa mekaaniset komponentit kustantajallesi, ei sinulle henkilökohtaisesti). Orgaanisten suhteiden rakentaminen verkossa sai minut tänne. Vaikka noudattaisitkin vain laajoja linjoja, aloita heti. Ovatko ne hyvämaineisia? Valuuttamarkkinat, valuuttamarkkinat, valuuttamarkkinat, valuuttamarkkinat ja paljon muuta. Kuitenkin se, että taiteilijaportfolioni esiintyi yli rytmini, antoi minulle välitöntä uskottavuutta, koska seuraava asiakas ei tiennyt myi heille beatin vai ei.

Adobe After Effects ja PhotoShop *

Kuinka aiot saada musiikkisi kuulluksi? Kun he napsauttavat painiketta, se kirjoittaa heidät sähköpostiluettelooni. Kaikkien kilpailujen ja lyömämarkkinoiden tyydyttyessä hinnat ovat laskeneet, ja 4 tai 5-numeroisten yksinoikeustarjousten tekeminen on vaikeampaa. Kuka todennäköisimmin ostaa musiikkiasi? Voit pitää tätä horisontaalista kasvua ikuisesti, kunnes aiemmat taiteilijat lyövät sen isoksi tai kunnes sinä teet. On joitain asioita, joista sinun on kiinnitettävä huomiota päättäessäsi, esimerkiksi: Omasta ajastani, kun tein tämän ja katson sen tapahtuneen, voit odottaa pienissä yhteisöissä, että alhaisimman tason tuottajat noutavat hinnat 25–50 dollaria yksinoikeuksille ja korkeimman tason valmistajat ansaitsevat 150–500 dollaria per lyönti.

Kaikki ajat ovat GMT Kiitos Chris! Airbitin luoneet ihmiset ajattelivat kirjaimellisesti kaikkea lyönnimyyntiin liittyvää: Kun verkkokauppasi on valmis ja toiminut, voit alkaa mainostaa sitä tuottamaan ensimmäistä myyntiäsi. Instagram-sovelluksessa on tärkeää lähettää vain parhaat kärjen top-kuvat.

Etsi Tuotteita Sivustollemme

Se sisältää runsaasti sähköpostipohjia, jotka tekevät postituslistallesi ottamisesta helppoa. Tietenkin matkan varrella olen onnistunut rakentamaan ja ylläpitämään suhteita. Voit käyttää näitä palveluja mainostaaksesi linkkejäsi tai kerätäksesi suuren määrän seuraajia. YouTuben haittapuoli on, että on erittäin vaikea hakea pistettä hakutuloksissa. Joten kuinka sinusta tulee tyyppi, joka tuottaa viisi numeroa kuukaudessa myyvän lyöntiä?

Se on edistyksellinen sovellus, ja sinun täytyy laittaa jonkin aikaa ymmärtääksesi miten se toimii. Kun kappaleet virtataan, hän saa ennakkoon neuvotelun hinnan jokaisesta soitosta. Se on erityisen hyödyllistä, jos aiot perustaa oman musiikkiblogisi. Olemme järjestäneet yli 40 kyselyä ja saaneet yli 9500 ääntä erilaisista aiheista. Tämän päivän jaksossa minulla on Danny Troya Cinco Soundista ja hän aikoo kertoa sinulle, kuinka hän meni vain tuottajalta studiossa; saada yli 2019 dollaria/m myymällä hänen lyönninsä. Onko tämä ongelma, riippuu täysin siitä, missä vaiheessa taiteilija on. Pitääkö minun ottaa kappale pois nyt?

Ei-yksinoikeuksien Lisenssien Rajoitukset

Tarkista sitten heidän avainsanatunnisteet ja käytä niitä. Beats-myyntisi saattaminen myyntiin ei ole niin vaikeaa, ja se voidaan tehdä noin päivän kuluessa verkkosivustolla ja lyödä myyntiohjelmistoja, kuten Airbit. Ansaitse rahaa verkossa, potkut voidaan lunastaa lahjakortteihin myymälöissä, kuten Starbucks, Amazon ja Target. 2818 puntaa (tai 4205 dollaria) 30 sekunnin lyönnistä ei ole huono? Se tarjoaa työpöydän flash-soittimen HTML5-soittimella, joka synkronoituu automaattisesti hämmästyttävien tulosten tuottamiseksi.

Pidä taas mielessä, että nämä tulot ovat vakiintuneempien taiteilijoiden/projektin tuottamat. Tumblr on niin helppo käyttää, että on vaikea selittää. Jos et ole tuottaja, et ehkä tiedä hänen nimeään. Paista ja tee, ehkä jonain päivänä ansaitset niin paljon päivätyölläsi, et tarvitse sivutoimistoa! Idea on vain idea, kunnes päätät tehdä jotain sen hyväksi. Musiikin tuotannossa on tuottajia, jotka voivat keksiä omat syntettiriffinsä, säätää rumpusiääniään ja tehosteitaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kirjoittaa kaikki kappaleesi synkronointilisensointiin Rumblefishin kautta, mikä voi ansaita sinulle vielä enemmän rahaa, jos lyöntejäsi käytetään esimerkiksi YouTube-videoissa. Wordpress on suunniteltu luomaan oma viestipohjainen verkkosivustosi.

Voit hyödyntää olemassa olevaa verkkoasi kehittääksesi omaa DJ-yritystäsi, käyttää paikallisia työnhankinta-sivustoja, kuten Thumbtack, tai ottaa yhteyttä paikalliseen DJ-toimistoon, joka voi varata keikat.

Sitten kaksi promo-tiliä. Entä jos voisin myydä 10 lyöntiä kuukaudessa? Kaikista soittoäänestisi ei lopulta kuulosta samalta, jos käytät projektipohjaa. Muutoin näytepakkausetiketin käsitteleminen antaa sinulle enemmän altistumista, mikä tarkoittaa enemmän myyntiä. Kaupankäynnin psykologiavinkit ja -vinkit, jotka todella toimivat, Älä käytä kauppaa jokaisella V- ja käänteisellä V-muodostelmalla, jotka täyttävät kolme ensimmäistä sääntöä! Kasvasin vain hauskaa tekemällä mitä rakastin. Laulu sisältää kaksi tekijänoikeuksien alaista elementtiä: