Haluatko tehdä musiikkia? Muunna kappaleesi tulovirtoiksi

Jokainen kappale on mahdollisuus! No, jos pidät naapureitasi kuten perheenjäseniä ja he luottavat sinuun tarpeeksi auttaaksesi heitä ulos töissä ollessaan, kirjaudu sisään eNeighbr-palveluun. Saat maksun PayPalin kautta, kun sinulla on 20 dollaria.

Oletko koskaan kokeillut mitä tahansa tässä viestissä mainittua verkkosivustoa? Kuuntelin tänä vuonna 13 000 minuuttia musiikkia Spotifylla, mikä tarkoittaa, että maksin noin kymmenesosan sentistä minuutissa. Research FM antaa sinun kuunnella lyhyitä musiikkinäytteitä ja arvioida niitä sitten. Tunnisteet, lisäksi useat keskuspankit ja hallitukset harkitsevat myös omien kryptovaluuttojensa julkistamista, mikä voisi olla suorassa kilpailussa Bitcoinin kanssa. Viimeiseksi, ehkä yksinkertaisin syy, miksi sinun pitäisi levittää musiikkiasi digitaalisesti uusien kauppojen ja streaming-alustojen kesken? Seuraava kysymys on, miten ansaita rahaa musiikilla verkossa, näyttelyissä ja muista lähteistä. Toinen asia, jonka voit tehdä, on luoda ja merkitä kahden kuukauden välein otsikkoesitys bändillesi, jolla on teema.

 • Toiset vaativat kuukausimaksun.
 • Olen oppinut, miten olen kiinnostunut osoittamaan muille, kuinka myös oman verkkoyrityksen perustaminen tapahtuu viidessä helpossa vaiheessa.
 • Lisäksi yksittäiset käyttäjät pitävät tietokoneillaan väliaikaisia ​​kopioita äskettäin soitetuista kappaleista välimuistitiedostoina, joten jos he haluavat toistaa kappaleen, he voivat paikallisesti vedota näistä tiedostoista lataamatta kappaletta uudelleen.
 • Kun olet kerännyt 10 dollaria saldoosi, voit nostaa sen suoraan PayPal-tilillesi.
 • Liittymisen on oltava vähintään 18-vuotias, mutta Earnably on avoinna ympäri maailmaa.
 • Ehkä olet taitavampi sanojen kuin kappaleiden kanssa.

He maksavat sinulle kuten tavallisille ihmisille niin paljon rahaa vain jakamalla ajatuksesi ja mielipiteesi ympärilläsi olevista asioista tai käyttämistäsi tuotteista. Auttaaksemme sinua löytämään tapoja lisätä hieman enemmän rahaa taskuihisi, kerromme sinulle kahdeksasta eri sivustosta, jotka maksavat sinulle musiikin kuuntelemisesta. Pisteiden ansaitsemiseksi on myös muita tapoja, kuten kappaleiden arviointi, kyselyjen tekeminen tai joidenkin sovellusten käyttö. Saat maksun kaikista näistä sivustoista, mutta se on vain ylimääräistä tuloa. Voit myös arvioida lyhyitä musiikkinäytteitä ja ansaita pisteitä. Ryhdy koti-agentiksi lipunmyyntiyrityksen kanssa. Pisteesi voidaan muuntaa Amazon-lahjakorteiksi erityisten lahjakorttien avulla. Päivittäinen ansiosi olisi noin 120 pistettä.

Tutustu muihin viesteihini kuinka ansaita rahaa verkossa. Seuraa tänään, tämä tarkoittaa vähemmän palkkioita eikä piilokustannuksia, joten sinun on pidettävä enemmän sijoituksiesi ansiosta. Ibotta - Hanki palkka skannataksesi ruokakauppaasi ja muita vähittäiskaupan kuitteja. Mutta mitä enemmän teet tämän, sitä enemmän voit ansaita. Ei riitaa, ei keskustelua eikä varmasti kiellämistä tällä hetkellä suoratoisto on täysin vallannut musiikkimaailman. Ilman merkintää tai jakelukauppaa taiteilijat eivät voineet vain lähettää musiikkiaan ja myydä sitä iTunesissa tai Amazon Musicissa.

Eniten suoratoistettu taiteilijasi saattaa muistuttaa sinua niistä outoista parista kuukaudesta, jonka vietit tuijottaen kattoon kuunnellessaan Kate Bushia.

Online-opas Tai Asiantuntija

Tärkeä osa: Mutta jos haluat tosissasi ansaita rahaa musiikillasi, sinun on tunnustettava, että isompi luettelo on parempi kuin pieni. Vierailijat napsauttavat mainosta ja Pitchfork ansaitsee rahaa. Harjoitustiloilla, uusilla soittimilla, kiertueella, äänityksellä ja mainoskampanjoilla on kaikilla yksi yhteinen asia: Tarkista uudelleen 30 minuutin välein, jotta näet vielä kuuntelemasi. Molemmissa tilanteissa nämä kollektiiviset kustannukset (liittymismaksut ja/tai mainostajien maksamat kustannukset) muodostavat tulojen ryhmän, joka maksetaan taiteilijoille, joiden kappaleita virtataan päivittäin. Mikä parasta, mitä enemmän käytät alustaa, sitä suurempi palkka tulee. Ja kuvauksen mukaan asemat perustuvat mielialaan, genreen tai jopa suosittuihin taiteilijoihin.

10 Harrastuksia, Jotka Ansaitsevat Rahaa

Kuuntele satunnaisesti valittu kappale ja kerro mielipiteesi. Käytä suosikki cashback-ostospaikkoja (kuten Ebates, BeFrugal ja Swagbucks) kirjautuaksesi musiikkipalveluihin tai ostamaan musiikkiasi. Joten aion tehdä tutkimusta selvittääkseni, voiko todella ansaita rahaa listaamalla musiikkia ja arvioimaan kappaleita. Monet siellä olevat musiikkitaiteilijat tarvitsevat apua äänitetyn äänen muotoilussa ja hienostamisessa, miettimään, miten heidän teoksensa voidaan tuottaa parhaiten, heidän äänitteidensä saaminen muotoon julkaistavaksi ja paljon muuta editoinnista remiksimiseen. Jos kohdefanisi ovat 18-vuotiaita, se tarkoittaa, että joka päivä on noin 300 000 uutta potentiaalista fania, joista voit houkutella. Henkilökohtaisesti pidän eniten Musicxraystä ja Slice the Pie: stä. DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi.

Arvosteluja ei tarvita. ZipRecruiterin mukaan lastenhoitajan keskimääräinen tuntihinta on 28 dollaria. Sivusto, joka tekee oikein sen, mitä sanotaan tinalla. Jotkut yritykset kuitenkin pitävät henkilöstöään riippumattomina urakoitsijoina eivätkä tarjoa etuja. 99 perhetilien osalta. Welocalize on kopiointipalvelu, joka maksaa ihmisille kuunnella musiikkia ja kirjoittaa sitten sanoitukset. Kun olet ladannut ja noudattanut oppaita, voit aloittaa kirjoittamisen, maksaa lopulta viikossa suoritettujen kappaleiden määrä. Kuinka maksaa vain mainosten katsomisesta verkossa.

Mutta on mielessä, että nämä asiat eivät tee rikkaista, mutta ne saattavat olla hyvä tapa ansaita muutama dollari viikossa. Sinun on päätettävä, mitä haluat kokata ja kuinka monta ihmistä voit majoittua. Ensimmäisessä Q1 2019 -tulosraportissaan Spotify ilmoitti 170 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää ja sen liikevaihto oli 1 dollari. Kerää tyydyttävät pisteet ja voit vaihtaa niitä palkintoihin tai VISA-lahjakortteihin. Slice Pie -piirtäjällä on joitain muita luokkia, joissa voit arvioida asioita, kuten muoti, mutta sen päätarkoitus on edelleen musiikki, joten löydät siitä paljon täältä. RadioLoyalty on Internet-pohjainen radio, joka maksaa sinun kuunnella sen musiikkia. Toisaalta, kun laitat huonoa materiaalia sinne, menetät mahdollisuuden.

Lähetä Navigointi

Kannustamme soittolista-kuraattoreitamme ja taiteilijoita olemaan yhteydessä toisiinsa sosiaalisen median kautta ja kasvamaan yhdessä. Yritän ehdottomasti kysely- ja tietojen syöttösivuja. Ansaitset joitain pisteitä suoratoistamalla musiikkia ja kirjoittamalla CAPTCHA noin 10 minuutin välein. Melkein mikä tahansa tapa mainostaa itseäsi vie vähän pääomaa aloittamiseen - t-paitojen tekemiseen, levyjen puristamiseen ja kaikki muu. Lisää tietoa. Mene tänne rekisteröimään Research FM: lle. Jokainen eNeighbr on varmennettu ja jokainen paketti on vakuutettu 300 dollariin saakka, joten he voivat rentoutua tietäen, että omaisuutesi ovat hyvissä käsissä. Ne ovat edelleen hyvin saatavana ja auttavat monia taiteilijoita maksamaan vuokran kuukausittain.

 • Olen melko varma, että et ole vieras GPT-peliin.
 • HitPredictor antaa sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa palkinnoista heidän palkintokaupassaan arvostelemalla kappaleita ja artisteja.
 • Et ansaitse paljon, mutta yritys sanoo, että voit ansaita jopa 120 dollaria vuodessa, jos olet riittävän aktiivinen.
 • On houkuttelevaa jatkaa virkistämistä uusilla kappaleilla joka kuukausi, mutta muistakaa johtaa parhaiden tavaroidesi kanssa etsiessään uusia faneja.
 • Tätä työtä varten on parasta olla taitava kommunikaattori, hyvin organisoitu ja asiakaspalvelukokemus.
 • (4) Mekaaninen rojalti Admin Co: n keräämälle kappaleen interaktiiviselle virtaukselle (sävellys/julkaisu).

Muut tapoja ansaita rahaa verkossa

Hän oli osa valittua henkilöryhmää, joka valittiin ohjelman koeajoon. Vaihda pisteesi palkintoihin, mukaan lukien Amazon-lahjakortit, tai voit käyttää niitä raha-arvontojen ja arvontojen kirjoittamiseen. BigCartelin ja Bandcampin kaltaiset sivustot antavat taiteilijoille stressitöntä työkalua, jota he tarvitsevat myydäkseen osuutensa. Monien radioasemien tavoin RadioLoyalty rahoitetaan ilmoituksilla. Jokaisesta 10 minuutin jaksosta maksetaan pisteinä. Maksusi tarkistusta kohti perustuu Tähtiluokitus ja arvosteluasi laatuun.

Minimi nostohinta on 1 dollari, joten sinne pääseminen ei vie kauan. Kun olet kirjautunut sisään, sinua pyydetään rekisteröimään puhelinnumerosi ennen kirjautumista, jotta voit aloittaa soittamisen radiovirroihin, mutta rajoituksia ei näytä olevan. Se tarjoaa lisäpisteitä jäsenille, jotka suorittavat aiemmin merkityt tehtävät. Joten sen täytyy tarkoittaa, että muusikoilla ei ole onnea? 20 per arvostelu.

Haluatko auttaa uusia musiikkitaiteilijoita? Jos etsit sivustoa, joka tarjoaa muita tapoja ansaita rahaa sekä musiikkia, kuin Earnably voi olla loistava vaihtoehto. Tarvitset vain tiedon ja halun jakaa se. Muista muuttaa todellista arvostelutekstiä siirryttäessä sivustolta toiselle. Mutta voit ansaita rahaa kuuntelemalla musiikkia verkossa ja kirjoittamalla arvosteluita uusien ja nousevien taiteilijoiden auttamiseksi. Käyttäjät voivat myös ladata kappaleita väliaikaisesti laitteilleen kuunnellakseen musiikkia offline-tilassa. Julkiset kaupalliset yritykset, tallennustila on nykyään suhteellisen halpaa, joten sinun ei tarvitse maksaa tallennustilan päivittämistä. Joten jos kirjoitan vuoden 2019 parhaista sähkökitaroista, voin linkittää jokaiselle kitaran myyntisivulle ja tehdä palkkion. Pelissä maksetun rahasumman määrä vaihtelee useiden tekijöiden perusteella, ja tarkkaa määrää on melkein mahdotonta naulata.

Cash4minutes

30 per lyhyt arvostelu. Prosessi on varsin nautinnollinen. Sitten työstä riippuen sinua pyydetään joko arvioimaan musiikkinäyte tai DJ verkkosivuston kautta. Voit tulla asiantuntijaksi monilla eri tavoilla, musiikin opiskelemisesta koulussa musiikkikatsausten johdonmukaiseen julkaisemiseen ja alan ammattilaisten haastatteluihin. Olen jättänyt linkit ja antanut sinulle lyhyen kuvauksen jokaisesta. Tämä on saatavana sekä verkkosivustona, jolla voit maksaa musiikin kuunteluun että älypuhelimen tai muun laitteen sovellukseksi.

Jos yrität vilpittömästi tarkistaa arvosteluasi, sinulla ei ole vaikeuksia ansaita rahaa tällä sivustolla. Voit ansaita rahaa myös näillä 20 legit kyselysivustolla maksamalla PayPalin kautta. Se on tietysti kunnes TuneCore saapui näyttämölle! Swagbucks - Hanki palkka katsella videoita, selata Internetiä, tehdä ostoksia verkossa ja ottaa tutkimuksia. On myös syytä huomata, että jotkut alustat, kuten Spotify, eivät maksa vain tiettyä määrää soittoa kohti riippumatta siitä, kuka kuuntelija on tai mistä he ovat. Jos arvostelu kuvaa taiteilijan rehellistä palautetta, sinulla ei ole ongelmia tämän sivuston kanssa, ja ansaitset myös hyviä rahaa. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, ja käytä TuneCore-blogia loputtomiin neuvoihin ja neuvoihin uran jatkamiseksi. Napsauta tätä ja lataa ilmainen musiikin mainostamisen e-kirjamme ja hanki kaikki tarvitsemasi musiikin mainostamiseen menestyksekkäästi.

Suoratoistopisteet

Prosessi on melko yksinkertainen. Mutta jos haluat ymmärtää, kuinka olen suhtautunut Sony Musicin ja Fearless Records -myynnin markkinoihin viimeisen 15 vuoden aikana, niin se on. Puhuin kerran Jack Conten (Pomplamoose ja Patreon) kanssa juuri tästä. Lähetä vain 2 kappaletta saadaksesi vihreänä valaistuksi ja lataa sitten kirjastoon niin paljon kuin haluat. Onko sinulla hyvä maku musiikissa?

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on liittyä sivustoihin ja luoda profiili itsellesi. Mutta se ei ole vielä niin vaikea erottua. Kuten totesin tämän viestin alussa, antaisin sinulle tuottovamman tavan ansaita rahaa kuuntelemalla musiikkia. Tutustu kansainväliseen virtuaaliassistenttien yhdistykseen, virtualassistantjobs. Jos pienten tulojen hankkiminen musiikin kuunteluun ei kuulosta etsimältäsi, tutustu My #1 -suositukseen. Näin tein verkossa yli 13 000 dollaria viime kuussa! Lisäksi voit kutsua erilaisia ​​tukitoimia joka kerta pitääksesi laskun tuoreena ja rakentaaksesi yhteisöä kohtauksellesi.

Parasta tällä sivustolla on, että et maksa listalleotto- ja sulkemismaksuja enintään 50 tuotteelle.

Jos näin on, on mahdollista ansaita 16–20 dollaria tunnissa kuunnellen musiikkia verkossa. Sen sijaan, että suorittaisit yhden ajattelutavan tutkimuksen toisensa jälkeen perinteisillä ja yhdistävillä GPT-sivustoilla. Lisäksi liittyminen on ilmaista. Lisää suosittujen suoratoistosivustojen kuvakkeet käyntikortteihisi, julisteisiisi ja muihin painotuotteisiisi. Middleton on yksi monista Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimineista avustajista, jotka ovat allekirjoittaneet yhdysvaltalaisen Shutterstock-yrityksen, joka on erikoistunut tarjoamaan lisensoituja kuvia ja musiikkia yrityksille, sekä sen Kanadassa sijaitsevan musiikkikirjastoyhtiön PremiumBeat. Manchesterissa asuva ja useiden yritysten kanssa työskentelevä 27-vuotias sanoo, että osakemusiikin kirjoittaminen ja tuottaminen on nyt hänen kokopäiväinen uransa, ja hän saa siitä "hyvät tulot".

AARC-rojaltit

He ovat maksaneet yli 236 miljoonaa dollaria yli 10 miljoonalle jäsenelleen vuodesta 1996! Mutta huomaat, että useimmat musiikkifanit nauttivat musiikin suoratoistosta, koska se on kätevää ja se on joko ilmaista tai halpaa. Jos sinulla on verkkosivusto, on mahdollista integroida heidän alustaansa lukijoiden käytettäväksi. Tämän avulla käyttäjät voivat soittaa minkä tahansa kappaleen Spotifyn luettelosta pyydettäessä, kun he ovat kuunnelleet mainoksia.

Ansaittu summa riippuu arvosanastasi, joka kasvaa osallistumisen ja tarkkuuden myötä. Rahan ansaitseminen suoratoistolla riippuu pitkälti siitä, kuinka vakavasti suhtautuvat siihen ja kuinka paljon aikaa voit käyttää siihen. Siksi monet taiteilijat ovat alkaneet antaa albumeita ilmaiseksi - mutta ylimääräisiä herkkuja. Tämä ei välttämättä mahdollista, että ansaitset 200 dollaria yhdessä päivässä, mutta rahat voivat kasvattaa summaa. Käytä näitä yksinkertaisia ​​musiikkikuvien vinkkejä ja temppuja hyödyntääksesi sivustoa parhaalla mahdollisella tavalla. Parasta siitä? Se on ehdottoman kauhea määrä. Minulla ei ole paljon kokemusta siitä, mutta se on ilmainen, joten miksi et kokeilisi sitä, eikö niin?

Jos etsit tapaa ansaita passiivisia tuloja jopa nukkumalla.

Jos pidät kappaleesta, voit napsauttaa ”Fan. · Heti kirjautumisen jälkeen, jos jonossa on kappaleita, jotka odottavat jonkun kaltaista liittymistä sivustolle, sinulle annetaan heti raita tai kaksi kuullavaa. He maksavat kuraattoreilleen PayPalin kautta. Pitchfork on musiikkiteollisuudelle omistettu blogi. Mutta nyt saat palkkaa tekemällä mitä rakastat. Ennen osakkeiden myyntiä esittäjän oletusprofiilitaso näytetään "uudella esittäjällä". Niiden sanotaan olevan Internetin suurin maksettu arvostelusivusto, joka maksaa tähän mennessä yli 4 miljoonaa dollaria, ja ne näyttävät olevan melko hyvämaineisia.