Kuinka Ansaita Rahaa Musiikin Suoratoistosta

”Sen sijaan on olemassa useita tulolähteitä, jotka voivat kasvattaa suuremman summan ajan myötä. Toisaalta Internet on myös erittäin halpaa ja tehokasta. Lisenssityyppejä harkitaan myös hinnoittelussa (ei-yksinoikeudellinen vuokrasopimus vs. )Yhdysvaltain asukkaat voivat olla 13-vuotiaita osallistumaan vanhempien luvalla. Löysin sähköpostiosoitteen ohjaajalle, jos haluat ilmaista tukenne ohjelmalle ja olla aktiivinen. Vietä kaksi minuuttia ajattelemalla, miten voit alkaa ansaita rahaa musiikilla, ja kerro minulle, mitä se on kommenteissa.

Mutta älä kulje kalliiden ostojen mukana, ennen kuin olet varma, että kysyntä on. Antaa heille sisäpiirin tutkimuksen prosessistasi. Ja nyt haluaisimme kuulla sinusta: On yrityksiä, jotka suunnittelevat vaatteesi, ja muut, jotka tulostavat ne (useimmat tekevät molemmat). 99 Apple/iTunes vastaanottaa = 0 dollaria. Vuonna 2019 ASCAP maksoi 883 dollaria. SoundCloudin algoritmi suosii esimerkiksi kommentointia ja muunlaista sosiaalista sitoutumista, kun taas lisääntyminen kuratoituihin soittolistoihin voi olla avain Spotifyn altistumiseen.

Kuunteletko musiikkia joka päivä?

Jos haluat työskennellä musiikkiteollisuudessa ja mahdollisesti jopa tehdä siitä uran, olet tullut oikeaan paikkaan! Joten paras tapa EI ansaita rahaa musiikistasi, on ladata se… ja rukoilla salaman iskua. On tärkeää pitää mielessä kaksi asiaa. Jokaisella myymälällä, joka myy digitaalisia latauksia, on oma maksunsa taiteilijoille. Eniten käyttäjiä käyttävä alusta ei ehkä ole paras paikka markkinoida itsesi aloittamassa - saatat saada enemmän näkyvyyttä muualle. Vieraile työtaulukoissa, kuten FlexJobs, Problogger Jobs tai Journalism Jobs, ja pidä silmäsi auki näillä kirjoitusmahdollisuuksilla. Ja hei, saatat yllättyä siitä suuruudesta, joka voi syntyä vain kysymällä.

Nyt, Tarkista Tämä.

Ja jos tarkastellaan esimerkkiä Perrin Lammasta, joka teki 56 000 dollaria tuloista suoratoistoa yhdestä kappaleesta, jota soitettiin 10 miljoonaa kertaa, ei ole vaikea ymmärtää miksi. Kun olet saanut joitain ilmaisia ​​tarjouksia paikalleen, voit aloittaa tikkaiden rakentamisen - jotain, joka auttaa fanejasi kohti suurempia ostoksia ja siirtämään heidät superfaneihin. Tästä syystä valitsemallasi musiikkiuralla on suuri vaikutus siihen, miten ansaitset rahaa musiikkiliiketoiminnassa. Voit kirjoittaa ja lähettää kappaleita blogin/verkkosivustosi kautta, jotta fanit tai ostajat voivat ladata ne ja maksaa.

Toivottavasti tämä viesti auttoi sinua löytämään uusia tapoja ansaita rahaa musiikillasi.

Digitaalinen Myynti

Joskus sinua pyydetään osallistumaan fokusryhmiin. Tämän alustan About-sivulla sitä kuvataan seuraavasti: Muista vain, että Slicethepie haluaa laadukkaita arvosteluja, ei fluffaamista. Tämän tyyppisistä tiedoista on aina hyötyä tehosteviestien muotoilussa ja mainosten kohdistamisessa. He tuottavat omia musiikkivideoita ja julkaisevat ne YouTube 2: lla. Välitön pääsy Spotify-taiteilijoihin, kun pyydät käyttöoikeutta DistroKidin kautta, vie 0% rojaltiistasi. Varmista, että nämä on koodattu CD- ja MP3-raitoihin. Mitä enemmän voit monipuolistaa tulojasi, sitä tuottoisammat musiikilliset pyrkimyksesi ovat.

Joten Sitten - Missä On Kaikki Rahat?

Audiam auttaa riippumattomia muusikoita, kuten sinä, YouTube-korvausten saamista. Kaupallinen DJ-levy ei ole loistavin ura, mutta se on hieno tapa saada jatkuvaa tuloa musiikista. Voit hyödyntää olemassa olevaa verkkoasi kehittääksesi omaa DJ-yritystäsi, käyttää paikallisia työnhankinta-sivustoja, kuten Thumbtack, tai ottaa yhteyttä paikalliseen DJ-toimistoon, joka voi varata keikat. Lue lisää siitä, kuinka soittolistoja ja seuraajia saadaan Spotifyn kautta. Näin se tehdään:

On totta, että digitaalisten latausten ja CD-levyjen myynti jatkaa laskuaan, kunnes ne eivät enää ole merkityksellisiä kokonaistuloja teollisuudelle. Kuinka paljon rahaa voin kysyä? Retkeily on monien tuottajien unelma, samoin kuin sen mukana tuleva raha. Yritykset, kuten Audiam, INDMusic, Fullscreen, Maker Studios, ONErpm, AdRev, Believe ja Rumblefish, keräävät YouTube-mainostuloja taiteilijoille ja tarroille. Siellä se on: Kukaan muusikko ei ansaitse rahaa pelkästään Spotifiksta tai vain kiertueesta, joten tässä blogiviestissä annamme sinulle 7 yksinkertaista vinkkiä, joiden avulla voit ansaita rahaa musiikistasisi nopeasti.

 • Muista, että voit tehdä enemmän kuin yhden!
 • Jos haluat tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja olet valmis aloittamaan pienestä, silloin mahdollisuudet luoda musiikkia teatterituotantoihin ovat rajattomat.
 • Kukaan ei oikein tiedä tai välitä siitä, kuka olet, joten ei maksa musiikistasi.
 • Nämä sivustot maksavat sinulle ostoksia verkossa, joten ne antavat sinulle rahaa takaisin oston yhteydessä.
 • Ansaitsevasti on tasoja, jotka ansaitsemalla lisää pisteitä ja ylennystäsi antavat sinulle bonuksia, parempia maksuvaihtoehtoja ja muita hyödyllisiä etuja.

Luo Arvo

Rahan ansaitsemisen lisäksi live-keikat antavat myös mahdollisuuden olla yhteydessä faneihinsä, rakentaa henkilökohtaista tuotemerkkiään ja luoda musiikkia ympärilleen. Nykyään kiertue- ja lavasuunnittelut ovat kaksi huippusuosittelijoille eniten maksavaa tuloja. Tämä sivusto maksaa sinulle kaikenlaisten online-tehtävien suorittamisen, mukaan lukien kyselyiden täyttäminen, verkkosivuilla käyminen, ostokset verkossa… ja Internet-radion kuuntelu. Jos sinulla on mukava kokemus eri tyylilajien tekemisestä, voit myös tarjota haamupalvelupalveluita. Muusikot pyytävät fanejaan hakeutumaan sisään, jos he eivät pysty ansaitsemaan konsertteja varten. Se tarjoaa sinulle paljon vinkkejä musiikin mainostamiseen ja ansaitsemiseen rahaa myymällä sitä verkossa.

Tämän vaihtoehdon avulla voit myös luoda oman verkkokaupan omalle verkkosivustollesi, koska sinulla on vähemmän kilpailua käsitellä, jos ihmiset voivat tulla suoraan sivustoosi etsimään musiikkia, yleensä google-haun kautta. Jos pidät elävästä musiikista, kannattaa ehkä perustaa oma avoimen mikrofonin tapahtuma lähestymällä alueesi paikkoja. Se voi olla erinomainen tapa tukea musiikkiuraasi, varsinkin kun olet vasta aloittamassa teollisuutta.

Myöhemmin voit lisätä ylimääräisiä palkkioita pidemmästä pituudesta ja ylimääräisestä työstä, mutta muista tarjota premium-palvelut juuri sen arvoisen verran. Moderneille ”makuuhuonetuottajille” ja tuleville taiteilijoille on entistä vaikeampaa ansaita rahaa perinteisillä tavoilla. Sama kaksinkertainen tekijänoikeuksien korvaus tapahtuu pääasiassa suoratoiston yhteydessä, kuten myös silloin, kun kappale soitetaan yrityksissä ja vähittäiskauppiaissa, olivatpa ne sitten ruokakauppoja, sairaaloita tai käynnistyksen verkkosivuston taustalla. Monet taiteilijat pyyhkäisevät luovaan prosessiin, mutta he eivät ajattele etukäteen kuinka nimikkeet ja prosenttimäärät toimivat kappaleen valmistuttua. Yhteyshenkilö avaa oven, jotta voit lähettää heille lisää hienoja asioita, joita he voivat ostaa. Podcast-lähetysohjeet ovat rajattomat, ja sen mahdollisuus skaalata on upea. Lisäksi, jos sinulla on allekirjoitus tai jolla on pieni itsenäinen etiketti, jolla ei ole fyysistä jakelua, on toinen hyvä vaihtoehto. Voit liittyä teatteriryhmään töihin.

Swagbucks tarjoaa tarjouksen saada SB (pisteitä), kun kokeilet Apple Music -palvelua ILMAISEKSI kolmen kuukauden ajan!

Transkriptio Welocalize-sovellukseksi

Kaikilla alustoilla on saatavana joitain erilaisia ​​työkaluja, mutta on muistettava jotain, jonka olen todennut toimivan Concert Window -sovelluksen kanssa, ja Stageitillä on mahdollisuus kerätä vinkkejä ja antaa "palkintoja" parhaille kippaajillesi. Vaikka järjestelmänvalvontamaksu on, se on paljon helpompaa kuin tehdä se itse. Tärkeää ei ole kuunnella virkamiehiä, jotka kertovat sinulle kertoimet - sinulla on paljon parempi potku ansaita rahaa musiikistasi, jos keskityt siihen, mitä VOIT tehdä, sen sijaan, mitä et voi tehdä. Ei enää taistelua. Tämä kirja ja tämä Youtube-kanava auttavat sinua matkalla. Jos saavutat tavoitteesi ajoissa, saat kaikki rahat, jotka onnistuit keräämään (Kickstarter ja Patreon ottavat 5%). CDBaby on yhteistyössä Alliance Entertainmentin kanssa, joka on Yhdysvaltojen suurin musiikin, elokuvien ja videopelien tukkumyyjä.

Sinun tarvitsee vain katsoa esittelyvideo, täyttää lyhyt hakemus ja aloittaa kirjoittaminen. Vaihtoehto on sinun. On myös syytä muistaa, että olet itse vastuussa hintojen asettamisesta. Musiikkipiratismi oli pohjimmiltaan asia, joka aloitti tämän puhuvan kuolevasta liiketoimintamallista, mutta siitä ei ole kyse. Huomasin myös joitain kuvia, jotka olivat Instagram-tilassa, mutta niitä ei ollut Facebookissa tai Twitterissä. Se on kalliimpaa kuin kuvittelin. Vaikka sinulla ei olisi menestyvää esittäjäprojektia, voit saada palkkaa jakaaksesi sen mitä tiedät musiikin tuotannosta. Musiikki, joka on nyt, musiikki, joka rokkaa… Sen on oltava parhaan kykyä.

7 tapaa, jolla muusikot ansaitsevat elantonsa. Hän julkaisi albumin ilmaiseksi ja tulosti 100 kappaletta albumia, tällä kertaa sekä yksinoikeudella sisällön että henkilökohtaisten yhteystietojensa kanssa. DJ Tech Tools -yritysten hinnoittelurakenne on lueteltu heidän sivustollaan, jos haluat nähdä esimerkkiä. Ota älypuhelimesi, kuuntele musiikkia ja ansaitse pisteitä. Suurin osa elokuvien ja videoiden ääniraidoista on lisensoitu tuottajille! Pyydä faniasi kuuntelemaan musiikkiasi streaming-sivustoilla YouTube-videoidesi lopussa (sisällytä linkki myös kuvaukseen). Näiden lisäksi on myös muita vaihtoehtoja, mutta nämä vaihtoehdot tarjoavat hyvän variaation olemassa olevasta, ja mikä malli saattaa olla sinulle sopiva.

Arvostele Music for Money

Voit odottaa 300–2019 dollaria per pakkaus sisällön laadusta/koosta riippuen. Muista pysyä kanssamme loppuun saakka löytääksesi parhaiten arvioidun tavan ansaita rahaa tekemällä mitä ehdottomasti rakastat. Valitse haluamasi tekstitys (voit valita suosikkilajeistasi, jos haluat), tee se sovelluksen kautta ja saat palkan. Säästä se ja käytä sitä viisaasti kasvattaaksesi projektiasi entistä enemmän.

Kuinka Lähestyä Järjestäjiä Ja Paikan Varaajia Keikoille

Yhteisrahoitus on ollut hieno tapa indie-taiteilijoille hallita albumiaan ja kiertueitaan ilman levy-yhtiötä tai sijoittajaa. Voit tulla asiantuntijaksi monilla eri tavoilla, musiikin opiskelemisesta koulussa musiikkikatsausten johdonmukaiseen julkaisemiseen ja alan ammattilaisten haastatteluihin. Vaikka haluat keskittyä enemmän omaan tuotemerkkiisi, etsi live-esityksiä ja kehitä tavaralinjaasi! Mutta todellinen kohta on näyttää sinulle, että jos keskityt 1000 ja palvelet todella sitä yleisöä, fanisi monistuvat luonnollisesti selvästi pidemmälle. Älä usko, että nämä ovat helppoja markkinoita! Sinusta ei tule rokkaria, joka pelataan häissä.

Jälleen kerran, sinun ei tule unohtaa tytäryhtiömarkkinoinnin voimaa. Näyttää siltä, ​​että se kattaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Ehkä yksi parhaimmista asioista DIY-musiikin edistämisessä on todelliset, aitot fani-artisti-suhteet.

 • Osoita faneillesi, että haluat työskennellä yhdessä tehdäksesi jotain ja aseta haaste, jonka voit saavuttaa yhdessä.
 • Huutokauppavälineet ja muut musiikin muistoesineet.

Tapoja Säästää Rahaa Musiikin Kuunteluun

Kun päätät myydä musiikkiasi digitaalisesti TuneCoren kautta, julkaisusi loppuu alustoille, jotka - vaikka et ole koskaan koskaan kuulleet niistä - ovat erittäin suosittuja eri maissa. Käännä taloja omalla alueellasi hauskanpitoa ja voittoa varten ilman omaa käteistä tai luottoa käyttäessäsi kiinteistöjä tai korjauksia! He haluavat tukea sinua - se kuuluu sinulle, antaa heille mahdollisuuden ja kaksi selvittää, mitä he haluavat ostaa. Voit harjoittaa tätä liiketoimintaa joko yksityisten lähetteiden kautta, jos tunnet oikeita ihmisiä, tai aloittaa Fiverrin kaltaisella alustalla, kuten edellä mainitsin. Tärkeintä on rekisteröityä niin monelle alla olevalle sivustolle. Mutta enemmän kuin todennäköistä, tämä vaatii teiltä osaa jalkatyöstä. Tämä vaatii ehdottomasti perusteellisen tutkimuksen ja ymmärryksen siitä, mikä on tytäryhtiömarkkinointi, ennen kuin voit selvittää, sopiiko se sinulle tai bändillesi.

Beats, silmukat, näytteet ja muu luoma musiikki ovat hienoja tuotteita, joita voi myydä verkossa - luot ne kerran, sitten myyt ne uudestaan ​​ja uudestaan. Haluatpa ansaita ylimääräistä rahaa puolella tai haluatko kokopäiväisen uran, ansaita rahaa musiikin tuottajana on entistä helpompaa kuin koskaan. Haku "keikat" -osiosta online-ilmoituksia.

Musiikin fyysisen myynnin lisäksi mitä voit tehdä aloittaaksesi itsellesi palkan luomisen ja samalla luoda samalla rakastamaasi musiikkia? Siksi he ovat markkinoita toimittavalle, korkealaatuiselle koulutussisällölle musiikin tuottajille. Live-soittaminen on itsestään selvä valinta, kun kyse on rahaa ansaitsemisesta muusikkona. Lisäksi ihmiset ovat innokkaita oppimaan uusia taitoja - jotain, josta he ovat kiinnostuneita, mutta joita ei opetettu koulussa. Ja mikä parasta, voit edelleen omistaa musiikkisi oikeudet. Ja se voi ansaita sinulle joukon rahaa prosessissa. Musiikin kysyntä kaupallisissa hankkeissa on johtanut sellaisten sivustojen/sovellusten muodostumiseen, jotka tarjoavat YouTube-maksuttoman musiikin YouTubersille/videon valmistajille. Sitä kaikki suuret teot tekevät.

Kirjoita Artikkeleita Musiikista

Ja tämän alan ihmisten mukaan siellä on hyvää rahaa. Rehellisesti, se on kaikki kysynnässä. Mutta ollakseni rehellinen. Mutta mikä tärkeintä, se on hauska tapa ottaa yhteys faneihisi. Jos pystyt tuottamaan kappaleita nopeasti, miksi ei haamu tuottaa tai myydä lyöntejä sivulla?

Ok, ok - olemme täällä vähän itsensä mainostajia. Olen soittanut muutama StageIt-show ja olen keskimäärin maksanut noin 5 dollaria päästä “maksa mitä haluat” -konsertille (tippeistä ja lipuista). Elävä musiikki on elossa ja hyvin, ja onnistuu kasvamaan jopa muun musiikkiteollisuuden taistellessa. Jos keskityt matkailuun, voit nyt sisällyttää siihen myös huomautuksen, jonka avulla fanit voivat seurata sinua sellaisilla alustoilla kuin Bandsintown tai Songkick (täydellinen paljastaminen, työskentelen Bandsintownin palveluksessa ja olemme saaneet taiteilija-alustamme uskomattomia palautteita koskien tämä uusi YouTube-ominaisuus). Voit käynnistää verkkosivuston, markkinoida YouTuben, Twitterin ja Facebookin kautta, perustaa verkkokaupan ja jopa levittää musiikkia kaikille tärkeimmille musiikkikauppiaille alle 100 dollarilla. Viimeinen huomioon otettava tekijä on tulojen jakautuminen. Sama pätee suoratoistopalveluihin.

Kuuntele ja ansaitse RadioEarnista

Saatat jopa saada mahdollisuuden liittyä taiteilijan taustayhtyeeseen, kun albumi leikataan ja kiertue alkaa. Esimerkiksi Wixissä se on yhtä helppoa kuin lisätä se sovellukseksi sivullesi! Jos olet muusikko, sinun kannattaa harkita tämän palvelun käyttöä hankkimalla keikkoja, joiden avulla voit soittaa ja ansaita tapahtumista. Annan vain tietää, että vaihtoehtoja on paljon. Suurin osa yrityksistä työskentelee osakkeella, joka vaihtelee välillä 70/30 (tuottajalle) 50:50 -jakoon.

Synkronointi-/lisenssireitit

Edellä mainitut myymälät huolehtivat laillisista yksityiskohdistasi, jotka suojaavat musiikillisia etujasi ja varmistavat, että saat maksun luomuksesi oikeudenmukaisesta käytöstä. Todelliset fanit kuluttavat kaiken luomasi ja odottavat vain ostavansa mitä seuraavaksi laitat. Tämä antaa myös ihmisille mahdollisuuden lahjoittaa käytännössä rahaa sinulle, kysyä kysymyksiä jne.

Monet taiteilijat valittavat siitä, etteivät ansaitse rahaa suoratoistolla, mutta eivät koskaan yritä ohjata faneitaan streaming-sivustoihin ja -sovelluksiin, joissa heidän musiikkiaan voi kuulla. Kaupan lopettaminen, sääntelemättömät CFD-välittäjät ovat hajanaisia ​​ehdotuksia. Kun olet saavuttanut 2 dollaria tililläsi, voit nostaa rahaa PayPalin avulla. Itse asiassa useimmilla suurilla taiteilijoilla on verkkokauppa, jossa on erilaisia ​​tuotteita.

Taiteellisen intohimosi seuraaminen ei edellytä, että elät köyhyydessä. Joten jos olet kiinnostunut näkemään radan kehityssuunnitelmani, olen kirjoittanut tästä laajasti toisessa artikkelissa täällä. Jälleen kerran, se ei ehkä kuulosta jollain, mitä rockstar tekisi, mutta se on usein unohdettu tapa ansaita rahaa muusikkona. Mutta huomaat, että useimmat musiikkifanit nauttivat musiikin suoratoistosta, koska se on kätevää ja se on joko ilmaista tai halpaa. Vanilja-asetukset, voit todella käyttää mitä tahansa pip-sarjaa. Koska tämä on lopullinen vahvistus sinulle musiikkiteollisuudesta kuin häiriöttömästä liiketoimintamallista, kutsumme sinut arvioimaan uudelleen markkinointistrategiasi ja lähestymistavasi suurimpiin faneihisi, koska he ovat aina tärkein tulonlähde. Welocalize on kopiointipalvelu, joka maksaa ihmisille kuunnella musiikkia ja kirjoittaa sitten sanoitukset. Asennus vie vähemmän kuin viisi minuuttia, ja se voi olla niin arvokkaan online-vuositulosi arvo.

 • Sinulle tarjotaan mahdollisuus ansaita rahaa ilmaisella alustalla, ja tästä on tilaisuus, josta et voi valittaa!
 • Ja - he huolehtivat myös tilauksen täyttämisestä, mikä on myös iso bonus.
 • Voit lähettää sivustoille kuten ASCAP tai kilpailuihin, kuten kansainväliseen laulukirjoituskilpailuun.

Musiikintekijöille

Se voi olla hyvä pieni ansaitaja. Ennen kaikkea haluaisin kuulla kommenttisi, kysymyksesi ja lisäykset alla olevissa kommenteissa. Vähemmän maksuja ja läpinäkyvä hinnoittelu, kuinka paljon rahaa tarvitsen aloittaaksesi sijoittamisen? Lynda– Tämä verkkooppimisympäristö tarjoaa joustavamman tilausmallin opiskelijoille veloittamalla kuukausimaksut vastineeksi rajoittamattomalle pääsylle kaikille heidän oppilaitoksensa kursseille.

Voit lisensoida musiikkisi suoraan muutamalla globaalilla Instore Media Play -yrityksellä, kuten Mood Media, PlayNetwork tai ScreenPlay. Minäkin, mutta tiesitkö, että voit ansaita rahaa lähettämällä musiikkia YouTubeen. Työsi, riippumatta siitä, onko se julkaistu tai julkaisematta, on ansioluettelosi. Foorumit, mUIDEN RAHA. Sisällöntuottajalla on valtava markkina verkossa, ja jos otat yhteyttä oikeisiin asiakkaisiin, voit ansaita kokopäiväisiä kirjoituksia musiikista kotona.

CD-vauva-logo

Se on fiksu tapa siirtää pölyä kerännyttä varastoa. Mitä teet tällä hetkellä ansaitaksesi elantosi? Jos musiikkisi sopii tapahtuman estetiikkaan, sinulla voi olla soittolista valmiina menemään mukana olevan musiikin kanssa (älä vain soita omia kappaleitasi). Suorituspalkkiot ovat maailmanlaajuinen tuotto, joka syntyy radio-ilmaisuista, musiikkipaikoista, ostoskeskuksista, baareista, urheilupaikoista, yliopistokampuksista jne.

Kun kuuntelet InboxDollars-radiota, sinun on annettava CAPTCHA-kysymys, kun sinua pyydetään, jotta voit saada hyvitystä kuuntelemasta ajasta.

Vierasblogi

Ainutlaatuinen mahdollisuus ansaita rahaa nykypäivän musiikkiteollisuudessa. Hän kirjoittaa artikkeleita ja oppaita passiivisista tulomahdollisuuksista. Sen lisäksi, että lähetät musiikkivideosi YouTubeen, on satoja, ellei tuhansia myyntipisteitä, jotka toistavat musiikkivideosi. Muista jakaa musiikkisi näille alustoille heti, kun he alkavat hyväksyä lähetyksiä. Lisätietoja tästä lukemalla musiikkimarkkinoinnista viestini, jota pidän tämän blogin tärkeimpänä viestinä. Hän kertoo myös, miksi hän kirjoittaa kappaleita ja niiden takana olevia tarinoita.

Patreon aloitti toimintansa vuonna 2019 ja maksaa nyt tekijöille yli miljoona dollaria kuukaudessa. Sijoitusyhtiöt ja hedge-rahastot käyvät kauppaa forexillä, myöskään jos rupian arvo nousee dollariin nähden, se ei tarkoita, että sama pätee rupian arvoon suhteessa euroon. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat kerran, ja musiikkisi ei koskaan tule kaupoista, kun taas muissa tilauspohjaisissa vaihtoehdoissa, kun lopetat maksamisen tai peruutat tilauksen, musiikkisi tulee alas ja se ei ansaitse rahaa. Siitä lähtien Taylor on tukenut itsenäistä uransa osittain Patreonin kautta. He voivat kuunnella Amazon Musicia rajattomasti, missä voidaan valita kymmeniä miljoonia kappaleita, tuhansia kuratoituja soittolistoja, monia asemia ja henkilökohtaisia ​​suosituksia. Yksi syy niin vähäiseen prosenttimäärään on, että suoratoistopalvelut - vaikka elvyttävät koko musiikkiteollisuutta - eivät ole tuottavia artisteille, paitsi jos he esittävät täydentäviä nimiä, kuten Drake tai Cardi B. Tämä on sama menetelmä, jota sadat tuhannet Internet-yritykset käyttävät.

Toisaalta, voit myös rakentaa verkkosivuston kehittääksesi omaa tuotemerkkiäsi beatmakerina/tuottajana.
Tuuletin, joka päättää hankkia polkupyörälaitteesi vaihdeluettelon, voi ostaa osana albumisi bonusversion Pro Tools-tiedostoilla välilehden tai nuottin uudelleen sekoittamiseksi tai PDF-tiedostoiksi.

HitPredictor

Jos haluat kuunnella uusia kappaleita ja antaa mielipiteesi niistä, voit saada palkat sivustoilta, kuten Slice The Pie ja HitPredictor, jos haluat jättää arvosteluja. Kuten huomaat, musiikin opettamisen hyötyjen hyödyntäminen verkossa vie paljon aikaa ja kovaa työtä. Tässä on selkeämpi kuva siitä, mitkä ansiot ovat Spotifylla ja YouTube: Mitä odotat, kun mainostat teoksiasi ilmaiseksi?

5 Asiakasarvostelua

”Jälleen, ohjaamalla faneja YouTubeen. Mitä enemmän työtä teet aiemmin mainittuihin vaiheisiin, sitä suurempia nämä suoritusrojaalit ovat. Parhaat kansainväliset binääriasetusvälittäjät *, tämä on yksi Spot Option -pohjaisen kauppajärjestelmän eduista. Musiikkisijoittelut televisiossa, videoissa, elokuvissa, videopeleissä ja mainoksissa.

Nyt kun ymmärrät paremmin eri tapoja ansaita rahaa musiikkiteollisuudessa, kumpaa aloitat omaksua ja kehittää?
 • Toivon, että olet innoissasi sinulle tarjoamista mahdollisuuksista.
 • Toinen tapa, jolla muusikot löytävät sivurahoja, on YouTube-kaupallistaminen, jossa YouTube-videot jakavat voiton mainosta, jotka heille on merkitty.

5 tapaa korjata Writerin esto

Mikään näistä ei ole hyvä uutinen levyteollisuudelle kokonaisuutena. Sen jälkeen saat todennäköisesti enemmän keikkoja ja ansaitset enemmän rahaa! Tili toimii tukikohtana sivustolla, josta musiikkia, jota nautit, voi ladata tarkistettavaksi. Ja jotkut saattavat haluta allekirjoitettuja tavaroita ja yksinoikeuksia. Perinteinen tapa on löytää harjoittelupaikka äänitysstudiosta. Voit tulla heidän pelastamiseen kokoamalla podcastisi.

Heillä on yli 5000 asemaa, joten voit varmasti löytää jotain pidät. Vaikka albumimyynti vähenee ja suoratoistot voivat maksaa vain sentin jaksot kerrallaan, live-esitykset - olipa kyse sitten kiertueista, festivaaleista tai kertaluontoisista konserteista - kommentoivat kaikkien aikojen korkeimpia lippuhintoja. Aika siistiä? Palkkion saaminen musiikin kuuntelemisesta ja verkkosivustoosi arvostelujen tekemisestä on muutakin kuin vain sisällön kirjoittamista. Jos sinulla on tallennettu albumi (ja sinun pitäisi), tuo levyjä myytäväksi jokaisessa keikassa. Monet studiossa tarjoavat myös osa-aikatyötä (1 000–2 000 dollaria kuukaudessa). Yksi suosituimmista GPT-verkkosivustoista, InboxDollars, maksaa sinulle myös musiikin kuuntelemisesta radion kautta. Mitä taiteilijat ja heidän valitut musiikin kustantajat voivat tehdä uransa saavuttamiseksi?

Ellet ole 40 parhainta taiteilijaa tai tee tyyliä, joka myy hyvin Beatportilla, musiikin myynti vuonna 2019 ei ole melkein mitään. Ole realistinen, hinnoittelu ja ohjelmistot. Jos osaat äänittää ja muokata ääntä, voit hakea myös podcast-editointityöhön. Saat palkkaa päivittäin, kun musiikkisi myydään Bandcampilla! Voit arvioida parhaiten esiintyjäksi tiettyjen kriteerien täyttämisen jälkeen. Noin 15 kappaleen arvosana antaa sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. Ennen kuin otat yhteyttä muihin taiteilijoihin, varmista, että sinulla on ainakin pieni joukko töitä, jotka voit mukavasti jakaa.