Mikä On Paras Tapa Ansaita Rahaa Verkossa?

Vaikka markkinat ovatkin jonkin verran uudet, ja ihmiset ovat vasta äskettäin alkaneet investoida tällä välineellä, markkinat kasvavat nopeasti. Voit tehdä toteja ja laukkuja, mukautettuja vuodevaatteita, verhoja ja verhoilutyynyjä. Muista, että et ansaitse rahaa ensimmäisenä päivänä tai todennäköisesti ensimmäisenä kuukautena. Yksi helppo tapa ansaita rahaa on siirtää säästöt pankkitilille, joka todella maksaa sinulle kohtuullisen koron. Taitosi on tunnistaa loistavat verkkotunnukset, joita ei ole vielä varattu, ja yritykset voivat tulevaisuudessa yrittää ostaa kyseisen verkkotunnuksen.

Lopulta, jossain vaiheessa haluat ansaita omia rahaa omalle ajallesi, ja siksi aloitin Billionaire Blog Clubin auttamaan sinua opettamaan sinulle kuinka teen yli 10 000 dollaria kuukaudessa verkossa tekemällä asioita, jotka nauten. Unsplash kautta unsplash. Sinun on investoitava rakentamaan harvinaisia ​​ja arvokkaita taitoja, joista ihmiset ovat valmiita maksamaan sinulle hyvin. Sivusto on hiukan samanlainen kuin Etsy ja käytännössä kuka tahansa voi ansaita rahaa verkossa myymällä täällä erilaisia ​​tuotteita. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään ja aloita vastaaminen kysymyksiin. Sijoita siihen, että saavat hienoa jotain, niin intohimo tulee. Sitten saat lentolehtisen, jossa kerrotaan, kuinka hienot kirjekuoret ovat, ja luettelon nimistä ja osoitteista, joilla tämä mainoslehtinen postitetaan.

Kuten elämä- tai yritysvalmentaja, myös päämiehen ryhmä valmentaa ihmisryhmää aiheesta. Sitten leikkaa tuloja, kun yleisö kirjaa lomaansa suositusten perusteella. Verkkosivustojen ja sovellusten suunnittelulla on valtava rooli mainittujen sovellusten ja verkkosivustojen onnistumisessa tai epäonnistumisessa.

Ne eivät maksa yhtä paljon kuin jotkut muista korostamistamme vaihtoehdoista, mutta voit liittyä ryhmiin sellaisilla sivustoilla kuten Survey Junkie, Swagbucks ja IPSOS, jotka maksavat Amazonin lahjakorttien, shekin tai PayPalin kautta. Luota minuun, en ole koskaan työskennellyt yli 10 minuuttia tällä sivustolla ansaitaksesi niin paljon tuloja. Jos olet varma, että parannat heidän mainoksia, kirjoita heille ja ehdottaa, että kirjoitat nämä mainokset uudelleen maksua vastaan. Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla: Oikoluku - Jos haluat löytää virheitä asiakirjoista ja olet kiinnostunut yksityiskohdista, voit työskennellä kotoa oikolukijana. Vuonna 2019 Caitlin Pyle ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä freelance-oikolukijana… vapaa-ajallaan. Facebook - Facebook-vaihtokaupat ovat hyviä myymällä asioita paikallisesti.

Jos aloitat vakavien numeroiden saaminen jatkuvasti, on vielä enemmän tapoja ansaita rahaa, jotka voit helposti löytää verkosta. Varmasti puhun henkilökohtaisesta rahoituksesta, budjetista, säästäväisestä asumisesta ja siitä, kuinka olla parempi rahalla tällä sivustolla, mutta rahanhallinnan ensisijainen sääntöni on ansaita ylimääräistä rahaa. Jos näin on, on valtava mahdollisuus hyötyä verkossa oman kodin mukavuudesta. Tunnen kaverin, joka tuottaa voittoa lähes 80 000 dollaria kuukaudessa vain 4 tai 5 tuotteesta, jotka hän on hankkinut Kiinasta.

Se on todella helppo tehdä… edes niille, jotka eivät pidä itseään tekniikan taitajana (lisätietoja on The Ways to Wealthin Insanely Simple -oppaassa blogin perustamiseen).

Kohderyhmät

Heillä on jopa ilmainen 14 päivän kokeiluversio, joten näet, toimiiko se yrityksesi ideaasi. Swagbucks on erittäin hyvämaineinen sivusto, joka on avoin useille maille, kuten Yhdysvalloille. Swagbucks on ohjelma, jonka avulla pohditaan, haluavatko ystäväsi ja perheesi ansaita vähän ylimääräistä rahaa tekemällä selvityksiä tai katsomalla videoita. Alla on 35 tapaa ansaita rahaa verkossa organisoituna luokkiin (ainutlaatuisin vinkin avulla jokainen tapa toimia): 95% bloggaajista epäonnistuu, koska he seuraavat vanhentuneita, haitallisia bloginmääritysohjeita. Ja he jopa maksavat sinulle siitä kunnollista rahaa (useimmat sivustot maksavat ~ 10 dollaria 20 minuutissa tai ~ 30 dollaria tunnissa!) On olemassa verkkoympäristöjä, kuten Task Rabbit, Fiverr ja Thumbtack, joissa voit myydä taitosi korkeimmalle tarjoajalle ja tehdä rake käteisellä. Voit vain luoda sivustosi, täyttää sen pudotekelpoisilla tuotteilla ja ajaa asiakkaita melkein kaikella muulla, joka tehdään sinulle.

Käynnistä Podcast

Vaikka sinulla ei olisi autoa, voit käyttää pyöräsi toimituksiin (plus saat mukavan harjoituksen). Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, haluat hankkia sen, jos harjoitat liiketoimintaa verkossa. Kuten vanha sanonta kuuluu, jos se on liian hyvää ollakseen totta, se on huijaus. Valitse nuo isojen lippujen kohteet, kuten autot, ja tutkia heidän mainoksia. On hyvin vähän henkilökohtaisia ​​taitoja, jotka ovat luonnostaan ​​harvinaisia ​​ja arvokkaita.

Kapean sähköpostiuutiskirjeen luominen voi olla hieno tapa tavoittaa kohderyhmä ihmisiä ja luoda vankka ja kestävä yritys. Ok, varoituksen sana täällä. Jos sinulla on blogi tai verkkosivusto, voit rekisteröidä ilmaisen Google AdSense -tilin. Vaikka et saa likaisia ​​rikkaita joillakin näistä menetelmistä, ne ovat kaikki aitoja tapoja ansaita rahaa verkossa tai kotoa - vaikka sinulla ei olisi kokemusta tai tunnettuja taitoja. Se on kuin kuponkin käyttö, paitsi että kaikki rahat ansaitaan sen jälkeen, kun osto on onnistuneesti seurattu. CraigsList - Jotkut asiat eivät toimita kovin hyvin.

  • Trim analysoi kuukausittaiset menosi ja etsii paikkoja, joissa saatat joutua käyttämään ylimääräisiä menoja, kuten unohdetut kuukausittaiset liittymät (meillä kaikilla on) tai laskut, jotka ovat markkinoiden keskimääräistä korkeampia.
  • Kyselyjen täyttäminen on erinomainen ja vähäriski tapa aloittaa online-ura.

Aloita Onnistunut Podcast

Löydä asiakkaita lähettämällä mainoksia yliopiston ilmoitustauluille, kysymällä sisäpiiriäsi tai kokeilemalla yliopiston tutorointisivustoa, kuten Tutor. Ihmiset, joilla on podcast, jakavat usein mielipiteensä, puhuvat kuumista aiheista ja nauttivat viestinnästä live-yleisönsä kanssa. Vaikka taitavat asiantuntijat voivat ansaita rahaa verkossa, älä luopu päivätyöstäsi. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B. Jos haluat ansaita ylimääräisiä tuloja tästä online-työstä, sinun on ensin rekisteröitävä joihinkin täällä mainituihin legit captcha -sivustolle. Aion kertoa sinulle kaikenlaisista laillisista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Toinen sovellus, jolla voit ansaita rahaa verkossa, on Inbox Dollars, joka maksaa sinulle television katselusta, kyselyiden tekemisestä ja ostoksista. Se on hieno, taidot ovat arvokkaita riippumatta siitä, työskenteletkö kotoa vai et. Ihmiset tulevat mainossivullesi, suorittavat maksun ja ohjataan sitten lataussivulle, jolta he voivat saada kopion e-kirjastasi. Pitäisikö minun mainita lisää? Voit alkaa ansaita rahaa leikkimässä koirien kanssa Roverilla. Sen sijaan, että käytät yhtä yllä olevista mainosverkostoista, voit myydä mainostilaa suurille patjayrityksille. Kerron teille alla sekä hyvistä että pahoista.