20 Parasta Työtä Kotona -työtä

Tietyillä markkinoilla, jos et käytä autoa ollenkaan (tai kenties sinä tai puolisosi matkustavat viikon ajan), voit pysäköidä autosi lentokentällä taatulla rahalla vain auton pysäköintiin. Monet yritykset luottavat nykyään Internet-markkinointiin ja kirjoittajiin, jotka voivat tehdä hakukoneoptimointia ja verkkosisältöä verkkosivustoilleen. Voit vastata toimistoihin saapuviin puheluihin (ts. )Tai ansaitse rahaa käyttämällä sovelluksia, kuten Foap ja EyeEm.

Katso Etsy kalligrafia -osaa. Mielestäni on parasta olla molemmat, mutta tarjoamalla työnantajille ammattitaitoisia työntekijöitä, monet yhteisö- ja tekniset korkeakoulut tarjoavat todistusohjelmia esimerkiksi seuraaville ammateille: Jotkut kotitöistä tekevät työtä jonkun toisen puolesta, tai saatat pystyä jopa perustamaan oman yrityksen.

Muukalaiselle pääsy yksityiseen viestintään tai arkaluontoiseen tietoon tekee virtuaaliassistentin käytöstä vaarallisemman kuin muun tyyppisten etätyöntekijöiden palkkaaminen.

Etsin jotain osa-aikaista/joustavaa. Jos et halua koota blogia, voit mennä tällä tavalla myymällä sisältöäsi verkossa. Ansaitsee ansaita 10–20 dollaria testiä kohti. Älä seuraa intohimoasi "Seuraa intohimoasi" on huono neuvo. Olitpa hajonnut korkeakouluopiskelija, joka tarvitsee vähän ylimääräistä rahaa, tai olet itse aikuinen nyt ja haluat poistaa luottokorttiluoton tai lisätä säästöjä, suurin osa meistä voisi hyötyä siitä, että kotiin maksetaan kuukausittain hieman enemmän. Tämä kehys on osoittautunut uskomattoman tehokkaaksi. Samanlainen kuin Amazon Mechanical Turk, ClickWorker tarjoaa useita online-työpaikkoja niille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa tulonsa lisäämiseksi.

Online-ohjelmistojen, kuten ClickFunnels (arvostelu), Optinmonster (arvostelu) tai Sumome, kanssa aloitussivun luominen on erittäin helppoa, mikä tekee tästä menetelmästä ansaita rahaa verkossa todellinen mahdollisuus.

Luo Ja Myy Paikallaan

Kun blogisi alkaa vastaanottaa suuria määriä liikennettä, voi olla mahdollista muuttaa se täysimittaiseksi jäsensivustoksi. Kodinhoito Jos rakastat lapsia ja olet intohimoinen mahdollisuudesta vaikuttaa nuoreen elämään, tämä on loistava tilaisuus työskennellä kotoa. Varmista aina, että maksettu sisältö ei ole liian mainostavaa. Tämä EI ole sama kuin seurata intohimoasi. # 32 leikkaa kulusi, talo retkeilijä pihallasi. Katso koko artikkeli täältä: Yritä tulla asiantuntijaksi videotuotannon kaikilla osa-alueilla valaistuksesta ääniin ja materiaalien muokkaamiseen. Silti niin kauan kuin lisäät korkealaatuisia valokuvia ja perusteellisia kuvauksia tuoteluetteloihisi, voit todennäköisesti murtaa melun. Tutustu Danielle-haastatteluni nähdäksesi miten se kaikki toimii ja ota hänen ILMAINEN mestarikurssinsa nähdäksesi, sopiiko tämä sinulle.

  • Tietysti teetkin, joten miksi et saa prosenttiosuutta rahat takaisin?
  • Kun aloin etsiä kotona työskentelymahdollisuuksia jo vuonna 2019, halusin vain tehdä ylimääräisiä 500–700 dollaria kuukaudessa, jotta tyttäreni ja minä voisimme vapaasti osallistua ja osallistua kaikkiin meille käytettävissä oleviin aktiviteetteihin.
  • Tavoitteena - ja avain kaupan arbitraasin toimimiseksi - on informaation etu.
  • Onko teillä puuntyöstöä, korujen valmistusta, kirjontaa tai keramiikkaa?
  • Toisin kuin monilla muilla aloilla, kotipuhelinkeskukset palkkaavat uusia työntekijöitä (usein ilman paljon kokemusta) etätyöhön.
  • Maksun vastaanottaminen suoralla talletuksella voi kestää jopa seitsemän arkipäivää ja sekillä maksun vastaanottaminen jopa neljä viikkoa.

Kysely Taker

Liity 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon Optinmonsterilla saadaksesi kuvan siitä, kuinka helppoa on luoda korkeatasoisia aloitussivuja, joita voit myydä uusille asiakkaillesi. Monet lemmikkieläinten omistajat pitävät koiriaan ja muita eläimiään mieluummin talossa kennelin sijaan. Okei, joten tämä ei ole haastattelu, jonka tein jonkun muun kanssa, se on henkilökohtainen tarinasi! Yksi parhaimmista paikoista myydä ei-toivottuja henkilökohtaisia ​​tavaroita on Decluttr, verkkosivusto, joka ostaa käytettyjä tuotteita suoraan kuluttajilta. Hänen kurssilla opit: Tähän voisi kuulua kaikkien sosiaalisen median viestien ajoittaminen, kilpailujen järjestäminen, mainoskampanjoiden luominen ja paljon muuta, mikä voidaan helposti tehdä sosiaalisen median hallintatyökaluilla, kuten Sendible, Hootsuite tai jopa näillä Instagram-aikatauluilla. Sinun on suoritettava erityinen koulutus keikan saamiseksi lääketieteelliseksi transkriptiomieheksi. Tilauksen käsittelijät ottavat asiakastilauksia ja johtavat asiakkaita mahdollisten hämmentävien ostoprosessien läpi.

Se On Niin Hienoa!

Tarvitset laskutusohjelman, kuten Freshbooks, ja hyvän kirjanpitojärjestelmän myynnin, tilauksien ja myyntisaamisten seuraamiseksi. Ja koska keskipalkka on noin 36 000 dollaria vuodessa, se on hieno tapa ansaita elantonsa! Jos sinulla ei ole onnekasta salkkua, voit alkaa rakentaa sitä. On erityisen vaikeaa, jos sinulla on jo kokopäiväinen työ, olet koulussa, sinulla on lapsia jne.

Käynnistä Oma Verkkosivusto.

Blogin perustaminen on myös hieno tapa ansaita rahaa kotona, koska sen aloittaminen tai ylläpitäminen ei maksa paljon. Jokaisen aikuisen, joka huolehtii toisen henkilön lapsesta yli kaksi tuntia yhden päivän ajan muualla kuin lapsen kotona (lukuun ottamatta useimpia lastenhoitajia ja lastenhoitajia), on rekisteröidyttävä Ofstediin - se ei ole erityisen monimutkainen prosessi, mutta sisältää lääketieteellisen, rikos- ja kotiturvallisuustarkastukset. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. Tämä voi tarkoittaa tietokoneen päivittämistä, sovellusten lataamista puhelimeesi, hyvää matkapuhelinpalvelua tai kotilinjan asentamista.

Jos luot kaikki nämä esineet itse, se on aika iso sitoutuminen. Voit lukea kaikki artikkelit, katsoa kaikkia ohjevideoita, kuunnella kaikkia podcasteja ja jopa käydä oikeassa kauppakorkeakoulussa, mutta et silti tiedä parhaita tapoja ansaita rahaa. Mutta se ei ole totta! Tämä neuvo menee molemmin puolin. Tietysti verkkosivustosi kaksinkertaistuu palanä portfoliosta. Ehkä se on terveellistä ruoanlaittoa, muotia tai jopa kotijalkaa olutta. Siksi editoinnin ulkoistaminen antaa heille mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia. Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia.

Tyypit Verkkosivustot, Jotka Voivat Olla Erittäin Kannattavia

Joustavuus on tärkeä, koska jos ensisijainen rahansiirtomenetelmäsi tulee vähemmän kannattavaksi, joustava alusta antaa sinun helposti kääntyä toiseen. Kaksikielisten käännösten keskimääräinen vuosipalkka ZipRecruiterin mukaan on 47 200 dollaria. Webistä tulee yhä visuaalisempi - etenkin kun mobiililaitteista tulee ensisijainen selausmenetelmä.

Tässä osiossa keskitytään kuinka ansaita rahaa myymällä tuotteita kotona. Avain onnistuneen uran aloittamiseen freelance-kirjoittajana on oikean markkinaraon valitseminen. Katso tämä viesti: Voit aloittaa selaamalla nykyisiä luetteloita eBayssa, vaikka on myös hyvä idea tarkistaa valmiit luettelot nähdäksesi, kuinka paljon erilaisia ​​tuotteita lopulta myytiin. Kysynnän kasvun myötä myös työtilastovirasto ennustaa palkkojen nousevan 19–29 dollariin tunnissa seuraavien 5–7 vuoden aikana. Kokopäiväiset ja osa-aikaiset telemarkkinointipaikat. Useiden satojen dollarien sävelmää varten 3–4-sivuinen artikkeli. Kun olet valmis laskemaan ensimmäisen kirjoitustyön, voit siirtää yksittäisiä verkkosivustoja kysyäkseen, etsivätkö he kirjoittajaa, tai voit myös tehdä tarjouksia Upwork-sivustolla.

Työskentelin kiinteistökaupassa toisena viikonloppuna, ja nainen tuli sisään ja kysyi, onko myytävänä kirjoja. Jos olet hyvin organisoitunut, nautit yhteydenpidosta muihin ihmisiin ja sinulla on vahva kiinnostuneiden ystävien ja perheenjäsenten verkosto, monitasoinen markkinointi saattaa olla sinulle sopiva. Käytettyjen esineiden online-myyntipaikkoja ovat:

Tuutorit ansaitsevat keskimäärin 3 dollaria jokaisesta kysymyksestä, johon he vastaavat Course Hero -pelissä.

Kalligrafia Ja Huipputaito

Jos puhut sujuvasti useampaa kuin yhtä kieltä, olet hyvä kuin kulta. Kaikki kurssit ovat videopohjaisia. Niputa musiikkia ja elokuvia samankaltaisilta taiteilijoilta tai näyttelijöiltä säästääksesi lähetyskustannuksissa, kun myyt eBayssa.

Aloita Amazonin FBA-liiketoiminta

Tämän ominaisuuden avulla voit kopioida Etoron menestyneimmät kauppiaat automaattisesti. Mikä vielä parempaa, he tarjoavat jopa kattavan lainanantajavakuutuksen. Ja se on niin helppoa tehdä, koska valtuutettuna jälleenmyyjänä pidät 100% rahoista, kun asiakas ostaa tuotteen. Työhön kuuluu lääkäreiden sanelun kuunteleminen ja kirjoittaminen. Jos aiot myydä yli 40 tuotetta kuukaudessa Amazonilla, harkitse rekisteröintiä ammattimaiseksi myyjäksi.

Jos blogin kirjoittaminen kuulostaa teekupilta, tutustu tähän viestiin vaiheittaiset ohjeet aloittamiseksi.

Onko sinulla laajaa tietoa Pinterestistä? Jos olet kiinnostunut aloittamaan oman blogin, katso tätä vaihe vaiheelta -oppaani! Minulla oli tilaisuus haastatella verkkokaupan ja Prosperin Jenn Leachia, joka selittää tarkalleen kuinka perustaa verkkokauppa ja ansaita ylimääräisiä tuloja. Melissan perhe ansaitsi 42 875 dollaria vuonna 2019 ostamalla ja myymällä kääntämällä, ja he työskentelivät vain 10-20 tuntia viikossa. Tutustu tähän luetteloon yli 200 korkeasti maksavaa freelance-kirjoitusrakoa. Yritykset ojittavat asiakaspalvelupisteensä paikan päällä ja urakoivat työn kotipalvelun edustajille.

Online Matkatoimisto

Löydä tilaisuutesi ja tuo kotiin vähän ylimääräistä pekonia suoraan kotoa, jo tänään! Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille. Jos sinusta tuntuu kuuluvan tähän ryhmään, on hyviä uutisia - elämme aika uskomattomassa iässä. Sen tarjoaminen lomavuokraussivustoilla voi tuottaa tuottoa sivutuloja. Hän on ystäväni, ja hänen menestyksensä räjäyttää minut! Arvokkaissa voittaminen tarkoittaa tietämistä kuinka selvittää, mitä esineitä ostaa ja mistä kävellä pois. Vaikka oman kotipohjaisen kopiointiyrityksen perustaminen voi tuntua helppolta tehtävältä, totuus on, että siihen menee paljon enemmän kuin tapaa silmän.

Tämän työn kauneus on, että työajat eivät häiritse tyypillistä päivätyötä, joten voit tehdä tämän puolella ja kasvattaa sitä niin isoksi tai pieneksi kuin haluat.

Nosta kättäsi, jos rakastat ajatusta ansaita ylimääräisiä tuloja tai hakea toimisto-elämää oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kotona. Luo käyntikortteja, jotka voit tehdä helposti verkossa. Luo terveellisiä ruokailusuunnitelmia ja reseptejä ja lukitse ne premium-sisältöksi. Nyt kun meillä on alusta, tarvitsemme taitoa! Tämä voi olla yhtä helppoa kuin mainoksen lähettäminen Craigslistiin.

Kyllä, tämä on 100% totta. Missä tahansa 25–75 dollaria tunnissa. Yksi piste vastaa yhtä senttiä, ja voit nähdä kuinka monta pistettä kysely on arvoinen ja kuinka kauan se kestää ennen kuin aloitat. Jos pidät puun käsittelystä, muunna autotalli rahaa tuottavaksi koneeksi. 40 minuutissa/minuutti, voit vakavasti kerätä taikinaa niille hulluille nopeille kirjoitustaidoille, joista et koskaan ajatellut olevan hyödyllisiä. Kysy ystäviltäsi tai katso luetteloiden verkkosivustoilta, mukaan lukien gumtree. Ansaitset rahaa myymällä tuotteita asiakkaallesi korkeammalla hinnalla kuin mitä pudota varustamo veloittaa.

Lataa Uudet Puhelinsovellukset

Asemat voivat antaa henkilöille mahdollisuuden täydentää tulojaan etsiessään muuta, ehkä kokopäiväistä työtä. Aloita Proofread Anywhere -oppaasta oppimaan oikoluvun hyviä puolia ja laskemaan ensimmäinen asiakas. Jos ne eivät enää sovellu tai eivät sovi nykyiseen elämäntyyliisi, sisällytä ne yllä mainittuun autotalli- tai online-myyntiin. Jos pidät tämän tyyppisestä työstä, harkitse Etsy-kaupan perustamista. Koska elää hyvin viettävän vähemmän menestystä, olen suosittu bloggaaminen. Katso CIT-pankki täältä >>> Tässä ovat suosikkitavatni ansaita rahaa kotoa: Helppo kirjautumisprosessi ja suuri palkka antavat Roverin olla seuraava seuraava hälinä, jos rakastat lemmikkejä. Ennen kuin käytät omaa rahaa, varmista, että olet puhunut muiden ihmisten kanssa, jotka ovat kokeilleet sitä.

Entä jos sinulla on jo perhe ja kokopäiväinen työ?

Tarkista sivustoja, kuten Gengo tai One Hour Translation, tai kerää yritystä omien sivustojesi kautta. Sijoittajana voit sijoittaa tähän erityiseen lainaan - jopa 25 dollarin lisäyksin. Jos pidät puuntyöstöstä, kuten leikkien tai huonekalujen askartelu, voit myydä myös näitä esineitä! Jos haluat tulla ohjaajaksi, et tarvitse välttämättä sertifikaattia, mutta useimmat yritykset kysyvät sinulta kandidaatin tutkintoa ja/tai jonkin verran kokemusta alueen kentältä. Kirjanpitäjän Business Akatemian perustaja Ben selittää, kuinka kirjanpitäjäksi voi tulla mahdollisuus. Muista, että tavoitteemme on antaa tapa ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa. Mainostamiseksi voit yleensä ilmoittaa myyntisi ilmaiseksi paikallisessa sanomalehdessä. Tutustu Treehouseen parhaita koodausohjeita ja verkkokursseja varten.

BLS: n mukaan tietojen syöttäjät ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan 30 100 dollaria vuonna 2019, vaikka kymmenen tärkeintä prosenttia ansaitsi enemmän kuin 45 360 dollaria. Maksu, joka on annettu 30 päivän palautusikkunan jälkeen, vanhenee. Rekisteröidy vain Swagbucksilla ja katsele ja arvioi videoita ansaitaksesi pisteitä ja rahaa. Kotona työskentelevän asiakaspalvelun suorittaminen maksaa yleensä 8–15 dollaria tunnissa, pätevyydestäsi ja kokemuksestasi riippuen. Voit sitten alkaa mainostaa elämäsi valmennuspalveluita verkossa ja kerätä asiakkaita. Esimerkiksi, jos sinulle tarjotaan 50 dollaria äänituntia kohti, saat 50 dollaria jokaisesta äänitetunnistasi, mutta yhden tunnin äänitteleminen voi viedä sinut missä tahansa kahdesta viiteen tuntiin.

Tämä on tuntityö, jolla on mahdollisuus kerätä tunteja ja palkkoja huipputuloksilla.

Vastauskyselyihin

Ennen kuin sukellat oikealle runsaalle kotityömarkkinoille, on harkittava tärkeitä asioita. Muutama vuosi sitten päätin, että haluan myydä teetä verkossa. Tässä haastattelussa puhumme: Mihin erikoistut? Mikään näistä ei ole nopeaa järjestelmää, ja menestymiseen tarvitaan aikaa ja vaivaa.

(Ei, koska 1) taidot eivät ole arvokkaita ja 2) taitoja ei voida parantaa dramaattisesti. Jos osaat kirjoittaa vähintään 45 WPM, voit työskennellä tietojen syöttämisessä. Tarkat puhelut ollenkaan, 100 000 dollarin salkulla puhut 31%: n tuotosta. Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet.

Digitaaliset markkinoijat työntävät virussisällön ja varmista #merkitsevän kaikki tuotenimet. Mitä sinä et pitänyt? Kirjoittaminen voisi olla täydellinen työ sinulle!

Käytä Cash Back -sovelluksia säästääksesi päivittäisissä ostoksissa

Monet pienet yritykset rikkovat brändäystä, markkinointia ja online-läsnäolon ylläpitämistä - joten jos sinulla on asiantuntemusta tällä alueella, käytä sitä kaikin tavoin. Käyttäjäystävällinen sovellus: Osa-aikatyön lisäksi kotona on harkittava myös muita joustavia, osa-aikaisia ​​töitä. Sinulla on niin paljon vaihtoehtoja, kun kyse on freelance-kirjoittamisesta, ja monet maksavat melko hyvin.

Ylläpidä Tuuletinsivuja

Apua on saatavana riippumatta siitä, onko apua suunnittelussa tai kerättäessä rahaa. Ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut mahdollisten investointien analysoimiseksi ja jopa antavat sinulle takuun siitä, että sinulla on vuokralainen 45 päivän kuluessa sulkemisesta. Kuten UberEats, myös Instacart antaa sinun ansaita rahaa omalla aikataulullasi - mutta ostoksilla ja toimittamalla päivittäistavaroita maksaville asiakkaille.

Paribus on työkalu, joka tarkistaa sähköpostisi kuitit ja tarkistaa, tarvitseeko verkossa ostasi jotain hinnanmuutosta. Tässä on hieno askel askeleelta -opetus kiinnostuneille. Tässä liiketoiminnassa tarvitset vain joitain taitoja.

Ja konferenssitoiminnot sisältäisivät reaaliaikaiset kysymys- ja vastausistunnot, foorumit ja paljon ilmaisia ​​lahjoja. Haluat silti kuljettaa kuntoliiketoiminnan vastuuvakuutusta varmistaaksesi, että olet vakuutettu, jos joku asiakkaasi loukkaantuu harjoituksen aikana. Kaikki yritykset tarvitsevat verkkosivuston, ja sinun oma ei ole poikkeus; voit laittaa yksinkertaisen, joka hahmottaa mitä teet ja kertoo lukijalle, millaisia ​​hintoja odottaa. Voit tehdä esimerkiksi: Yrityksillä on usein markkinointibudjetti, mutta heillä ei ole aavistustakaan, kuinka ne käytetään. Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää onko joku viaton vai syyllinen? Kerää ensin esineet, jotka toivot purkaa. Useimmat työpaikat vaativat sinua keskustelemaan asiakkaiden kanssa verkossa tai puhelimitse, mutta heidän suurin haittansa on se, että ansaitset tuntipalkan ja saat (suhteellisen) tasaisen palkan.

Rehtori, työntekijäsuhteet - ATS Prime Air

Tämän keikan kauneus on, että puhelinkeskuksen edustajat voivat perustaa kaupan kotona, ja tarvitsevat usein vain kiinteän puhelinyhteyden työskennelläkseen. Jos liikemies tarvitsee kopioita esittelyyn, tarjoa mennä ja tehdä ne. Emme ehkä ole moniplatinaisia ​​hip-hop-äänittäjiä, mutta jotkut meistä voivat suhtautua Drakeen, kun hän sanoi: ”Rakastan vain sänkyäni ja äitini, olen pahoillani. Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista.

Jos tiedät vieraan kielen ja sinulla on mahdollisesti kokemusta vieraan kielen opettajana, voit saada palkkaa vieraan kielen ohjaajalle.
Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi.

Lainaa Rahaa Muille

Kyky osoittaa taitosi ja antamasi arvo on taito. Nykyiset tyyliasiakkaat voivat olla tulevia stylistoja. Voit luoda oman blogin täällä helposti 15 minuutin vaiheittaisella opetusohjelmallani. On olemassa useita freelance-verkkosivustoja, joilla voit ilmoittautua ja saada paljon freelance-töitä verkossa. Tämä ei tarkoita, että yksi taito on parempi kuin toinen, vaan että jotkut taidot helpottavat ansaita enemmän rahaa.