Parhaat Työpaikat Kotona Työskenteleville äideille Ansaita Rahaa

Kuinka ansaita tuloja kotona pysymisenäitiä, oli kysymys, johon minun oli vastattava itselleni ja lapselleni. Ja internetin ansiosta on vielä enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa puolella. Jos sinulla on lukumäärä, sinulla on paljon pieniä yrityksiä, jotka palkkaavat kirjanpitäjiä. Olen myös opettanut tuhansille muille äideille kurssien kautta rakentamaan kannattavia blogeja. Monet heistä ansaitsevat yli 1000 dollaria kuukaudessa.

Yleisin tapa aloittaa on tarjota palvelusi toiselle yritykselle. 5/5 - 278 000+ ääntä iPhone: Ajatuksena on, että verkkoyritysten omistajat tarvitsevat apua Pinterestin laajan ulottuvuuden hyödyntämiseen. Sain selville, että avunantajat saavat 1 dollaria jokaisesta lahjoitetusta maitounssista. Online-terveysvalmentaja antaa neuvoja, tarkistaa asiakkaiden kanssa ja antaa rohkaisua. DVD: t, kirjat, lautapelit. Olkoon tämä potku maalialueella, jonka haluat todella nousta tapaan, jolla näet ansaitsevan rahaa kotoa. Jos ei, etsi verkkoja, jotka mainostavat toimialallesi sopivia työpaikkoja.

Yhden vauvan päivähoidon keskimääräiset kustannukset Yhdysvalloissa ovat 1 000 dollaria kuukaudessa. Sinun on oltava atk-lukutaitoinen ja ymmärrettävä hyvin tietokonejärjestelmät. Riippumatta siitä, mitä päätät tehdä, tiedä, että olet hyvässä seurassa, jos olet kotona asuva äiti, joka haluaa ansaita rahaa kotoa. Suurin osa kaikista opettajista ansaitsee useita satoja dollareita kuukaudessa, ja jotkut antavat useita tuhansia! TJ on puhunut siitä rakkaudella "Ashleyn erityisrahat. "

Hakeudu kahteen ainoaseen yritykseen, joita suosittelen artikkelissani Kuinka työskennellä kotona web-haun arvioijana. Kuinka paljon voin tehdä? Voit toimia kuin freelance-kirjoittaja ja tarjota ylläpitäjille heidän tarpeitaan kattavaa sisältöä. Lisätietoja MyPointsin tulostamisesta, tallentamisesta ja ansaitse kuponkeista. Opetamme ihmisille, kuinka heidän täysipäiväiset tulonsa voidaan korvata 24 kuukauden sisällä, Project 24 -ohjelmassa. Usein blogin kirjoittaja antaa sinulle otsikon, jotta voit tutkia sitä verkossa ja koota artikkelin. Mikään ei estä sinua lopulta koottamasta työntekijätiimiä auttamaan sinua, jos todella päädyt saamaan paljon yrityksiä tekemään tämän. On olemassa paljon asioita, joita voit tehdä kotona pysyäksesi ja ansaitaksesi rahaa. Jotkut käyttäjät väittävät ansaitsevansa yli 2019 dollaria viikossa kokopäiväisesti, ja toiset, jotka vain työskentelevät viikonloppuisin ja ansaitsevat 500 dollaria.

Virtuaaliset Työpaikat

Voit säästää rahaa tulostamalla kuponkeja ja ansaita myös rahaa. Löydät ensimmäiset asiakkaasi verkostoitumalla tuntemiesi ihmisten kanssa (juuri niin tein), mutta sivustot kuten Upwork. Se on ILMAINEN ja voit tarkistaa sen täältä. He jakavat vinkkejä, temppuja, miten he aloittivat, ja neuvoja niille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään samanlaisessa asemassa. Minulla on useita asiakkaita, jotka maksavat minulle blogin kirjoittamisen.

Asteittainen myynti autotallissa ja askel alaspäin (vaivattomasti) eBayssa tapahtuvan myynnin jälkeen lähettäminen on hieno tapa ansaita rahaa vaatteista ja leluista, joita et enää käytä. Se ei ole avoinna ilmoittautumiseen vasta helmikuussa, mutta se on jotain suunniteltavaa ostaa! Kun sinusta tulee bloggaaja, huomaat nopeasti, että on olemassa paljon tehtäviä, joista et nautti yhtä paljon tai joilla ei yksinkertaisesti ole yhtä paljon aikaa. Se ei ehkä tee sinusta miljonääriä, mutta se on ylimääräistä rahaa, jonka voit ansaita vain muutaman minuutin ajan! Ajattele sitä. Liity VIPKid-palveluun aloittaaksesi englannin opettamisen muiden maiden opiskelijoille.

Hanki ILMAINEN rahan säästökalenteri! Etsitkö esimerkiksi työtä, joka vaatii vähän tai ei ollenkaan koulutusta sinun puolestasi? Ne teistä, joilla on kotkasilmä ja voivat havaita virheitä mailin päässä. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan konsultiksi, tutustu ryhmäni konsultiksi. Monille äideille on halvempaa jäädä kotiin ja hoitaa lapsia kuin käydä töissä ja käyttää rahaa päivähoitoon. Oletko valmis olemaan kotona työskentelevä äiti ja laskemaan yksi ensimmäisistä kotona työskentelevistä äideistä? Aloita omalla puolellasi liikkuvien koirien tai lemmikkien hoito, kun omistajat ovat töissä tai lomalla.

Mutta he kehittävät uutta 100% kasvisparkattua nahkaa tuotantoa varten.

Aja Ihmisiä Noin 35 Dollaria/tunti

Monet naiset päättävät lopettaa työn ja jäädä kotiin vain, jotta he voivat olla lastensa kanssa. Vaikka tekisitkin hyväksi, jos sinulla olisi tietyn aiheen valmentajan sertifikaatti, on mahdollista tulla valmentajaksi menestyksesi perusteella. Freelancerista tavoitteiden asettamiseen ja talouden hallintaan jaan resursseja ja säännöllisiä sähköposteja siitä, miten voit kasvattaa taloudellista ja perhevapauttasi.

Ansaitsen rahaa vain ihmisille, jotka lukevat artikkeleiani mainosta.

Omien Kuluttajien Valintojen Tarkistaminen Johtamalla Kestävää Yritystä

(2) Osta alennettuja tuotteita ja myy ne edelleen Amazonilla. Sinun ei enää tarvitse avata studiota saadaksesi ylimääräistä rahaa valokuvaajana. Tämä vaihtelee bloggaajasta toiseen, toiset tekevät pienen summan kuukausittain, ja toiset tekevät viisi lukua kuukaudessa tai jopa enemmän! Toisen lapsensa jälkeen hän jätti yli 10-vuotiaat työpaikkansa ollakseen täysimääräisesti lastensa kanssa. Sen on oltava tietyn ikäinen ja sen on kyettävä majoittamaan tietty määrä matkustajia, vaikka vaatimukset vaihtelevatkin riippuen siitä, mistä yrityksestä ajat ja missä asut. Ja siihen sisältyy energia, polttoaineet, päästöt ja hiilijalanjälki.

Tule Henkilökohtaiseksi Valmentajaksi

Jotkut ansaitsevat 100 000 dollaria kuukaudessa ja käyvät banaaneissa tämän strategian suhteen, mutta voit laittaa pari tuntia viikossa ja ansaita helposti tarpeeksi matkapuhelimen maksamiseksi. Jos sinulla oli uraa tai asiantuntemusta ennen kuin sinusta tuli kotiäiti, miten voit siirtää nämä taidot verkkoyritykseen? Jos etsit edelleen pidä kädestäsi-vaiheelta -opasta blogin perustamiseen, sinun on luettava Ultimate Framework -aloitusopas bloggaamiseen. Kun sinusta tulee Brand Ambassador, voit saada palkkaa työskennellä tapahtumissa, joissa mainostetaan yrityksiä, kuten McDonald's Verizon Wireless, Pepsi ja muut. Affiliate markkinointi toimii näin:

Esimerkiksi, jos pidät luonnollisesta asumisesta, kohdistu itsesi joihinkin luonnollisiin eläviin yrityksiin, kuten Berkey-vesisuodattimeen, ja puhu siitä videoissasi.

Pidän todella Ebates-tilini jouluna; ansaitset rahapalkkioita vain ostoksista verkossa. Se todella riippuu asumisestasi, mutta voisit veloittaa 30 dollaria päivässä, joka osoittautuu 600 dollariksi kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa yhdestä lapsesta. Sen lisäksi, että pystyisit tekemään parempaa työtä, vanhemmat luottaisivat enemmän kotona työskenteleviin äideihin, joilla on lastenhoitokokemus, ja voit hyödyntää tätä ansaitaksesi rahaa kodin mukavuudesta.

Kotona pidettävä äiti tai isä on kokopäiväinen työ, mutta se ei maksa täysipäiväistä palkkaa. Joten jos haluat työskennellä ihmisten kanssa puhelimitse tai verkossa, asiakaspalvelutyö voi olla sinulle hyvä. (Rekisteröidy myöhemmin tähän viestiin!) Väite on ohi: Pisteiden lukumäärä riippuu tutkimuksesta. Useimmissa tapauksissa kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, on intohimo terveydelle ja halu auttaa muita. Rahan ansaitseminen PJ-levyilläni on suosikkini.

StitchFix on verkkosivusto, jonka voit tarkistaa mainostaaksesi tyylillistä ja muotitaloyritystäsi.

Haluatko Säästää Päivittäistavaroissa?

Tapa, jolla voit löytää työtä, voi olla hyvin samanlainen kuin freelance-kirjoittaminen, kuten yllä mainittiin - katso työpaikoilla, Facebook-ryhmissä ja kohdista työtä julkaisuihin. Suosittelen lukemaan Ashleyn haastattelua aiheesta "Vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen perustaminen" Kuinka paljon voin tehdä? Kaikessa vakavuudessa kuitenkin on monia syitä, miksi kotona työskentely pitää tällaista vetoomusta äideille, eikä se johtuu vain siitä, että sinulla on enemmän aikaa lasten kanssa (vaikka tämä houkutteleekin ilmeisesti eniten). Macy, Sephora, Nordstrom ja The Body Shop. Kotoa työskentelemiseen on monia syitä.

Ansaitse rahaa tekemällä yksinkertaisia ​​asioita: Tutustu verkkokurssiin ja oppi uutta taitoa, kuten kirjanpito tai haluatko tulla freelance-kirjoittajaksi tai copywriteriksi esimerkiksi Upwork-sivustojen kautta? Melkein jokaisella on nyt blogi, eikö niin? Esimerkiksi, jos toivot hakevasi pari tuntia viikossa työskentelemällä kotoa urallesi kuuluvaa työtä varten, saattaa olla apua, että sinulla on erillinen toimistotila, jossa työskennellä.

Vuokrata Vauvatarvikkeet

Olemme itse tarkastaneet nämä sivustot ja tiedämme, että ne ovat hyviä. Pyysin blogiini ansaita rahaa verkossa! Erittäin korkea, kunhan et pelkää, kun sijoituksesi vaihtelee väliaikaisesti. Tuotteiden kierrätys voi ansaita sinulle hyvää rahaa aika ajoin. Haluaisin kuulla muita kokeiltuja ja totta tapoja, joilla olet löytänyt ansaita rahaa kotona jäämiseen äiti! Silloin freelance-oikoluku voi olla täydellinen tilaisuus työskennellä kotoa.

Ansaitset rahaa takaisin vain ostoksille kuten normaalisti Ebatesin kanssa. Kuitenkin luonnolliset materiaalit, joita yritys käyttää, ne on silti valmistettava, jalostettava ja lähetettävä. Voit luoda virtuaalisten tutorointiyritysten profiilin, jonka avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä useimmissa tapauksissa, tai voit tehdä tarjouksen asiakkaille, jotka etsivät tutoreita. Minusta tuntui kuin olisin tien päälläni.

(Tai on myös kaikkia niitä muita työpaikkoja, jotka mainitsin kotona pitämistä varten.

Voitko ansaita rahaa Travel Blogging

Tämä on erilainen riippuen yrityksistä, joissa työskentelet, ja heidän vaatimuksistaan, mutta se tekee pääasiassa etähallintotöitä. Tärkeää oli myös se, että pystyimme todella kertomaan lukijoille laillisista tehtävistä - joten nämä ovat kaikkia töitä, joista meillä (M M -tiimillä) on kokemusta, niistä, joista olemme oppineet M M Facebook -yhteisön lukijoilta. tai tunnet jonkun, jolla on omakohtainen kokemus. Äitinä tämä kotona jääminen on jotain mitä voit tehdä ja tarjota apua erityisesti uusille äideille! On paljon todennäköisempää, että ansaitset muutaman dollarin kuukaudessa muutaman ensimmäisen kuukauden aikana. Voit saada palkkion lemmikkien istuimelle siirtymällä isäntänä DogVacayssa. Älä katso tätä työtä alas; Jos sinulla on auto ja vapaa-aika aamuisin, voit tehdä huomattavia lahjoja ennen kuin talosi ihmiset alkavat herätä.

Sitten vertasimme sovelluksia, verkkosivustoja ja vinkkejä loput yön, kun lapsemme repivät talomme. Olimme innoissamme, kun löysimme Ison-Britannian ainoan jäljellä olevan perinteisen tammipuun parkituslaitoksen. Freelance-kirjoittaminen tarjoaa laajimman valikoiman kotona työskenteleville äideille ansaita rahaa. Ei ollut mitään kiertää sitä... Tarvitsin joustavan oleskelun kotona äiti työpaikkaa. Työskentelen erittäin osa-aikaisesti blogissani nyt ja ansaitsen enemmän rahaa kuin silloin, kun olin yrityksessäni. Kotiäitiäminen ei ole helppoa. Paras asia VA: na olemisessa on, että niin kauan kuin teet tarvittavat työt, se on sinun tehtäväsi, kun työskentelet.

Joskus paikallisilla matkaoppailla on suhteita myyjiin ja he saavat paluuta, kun he vievät turisteja kauppoihin. Olen luonut täysin ILMAISEN 7 päivän kurssin, joka opastaa sinua kannattavan blogin perustamisessa. Ansaitsin Australian dollareina (työ oli entisen australialaisen työnantajani kanssa) ja vietin meksikolaisia ​​pesoja, jotka antoivat minun kokeilla maantieteellistä mielivaltaa - mikä käytännössä tarkoitti, että perheeni ja minä voimme elää kuin kuninkaat 20 tuntia viikossa etätyössä. oli laittamassa sisään. Löydät kohteet, jotka ovat myynnissä alhaisella hinnalla, ja myydä sitten paljon korkeammalla hinnalla saadaksesi suuren voiton. Jos tarvitset lisäohjeita, lue koko käyttöohjeemme siitä, kuinka tulla Lyft-kuljettajaksi. Voit neuvoa asiakkaitasi toteutettavia toimenpiteitä ja tarjota rohkaisua matkan varrella.

Luo Tili

Esimerkkejä tuotteista ja palveluista voivat olla e-kirjat, oppaat, kurssit, valmennus jne. Suurimmalla osalla ihmisistä on muutaman sadan dollarin arvosta vaatteita, joita he eivät todennäköisesti enää koskaan käytä, ellei enempää. Palkka ei ole mahtava, 3–5 dollaria jokaisesta. Kaikki mikä maksaa sinulle. Ja isäsi on rikas?

Suosittelen tämän hienon kurssin aloittamista päivähoitoyrityksen perustamisesta. Asiat, jotka en usko olevan arvoisia aikani (tai sinun!) Hakeudu useampaan kuin yhteen lisätäksesi mahdollisuuksiasi palkata. Voit aloittaa myymällä asioita talosi ympärillä ja löytää asioita säästäväisistä myymälöistä tai autotalleista myytäväksi.

Kuinka Ansaita Rahaa Puolella

Haluatko olla kotona äiti, mutta et usko, että sinulla on varaa siihen? Kun hyväksyt mysteerikaupan työn, saat mahdollisuuden arvioida kauppojen asiakaspalvelua. He kysyvät sinulta joitain peruskysymyksiä varmistaaksesi, että heillä on oikeat demografiset tiedot testiä varten, ja aloitat sitten nauhoituksen. Rahat takaisin -sovellusten käyttäminen ei ole ”työtä”. Pohjimmiltaan kaikki, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, todennäköisesti on. Alla on joitain tapoja jäädä kotiin äideille ansaita rahaa. Koulutetut tai kokeneet VA: t ansaitsevat enemmän kuin ne, jotka vain sukellavat oikein sisään, joten virtuaalisen avustamisen pikakurssin suorittaminen on hyvä idea. Ansaitsin erittäin pienet tulot ensimmäisen kuukauden aikana, mutta olen siitä kiinni ja ansaitsen nyt noin 6000 dollaria kuukaudessa sijoittamalla Amazon Associates -linkit verkkosivuilleni.

Voit nostaa hintaa ja tarkistaa päivähoidon kustannukset alueellasi pysyäksesi kilpailukykyisenä. Haluaisin mielelläni auttaa sinua blogin aloittamisessa! Oikolukijat tarkistavat asiakirjat varmistaakseen, ettei virheitä ole. Sinun täytyy viedä vähän kokeiluja ja virheitä selvittääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten, ja sinun täytyy ajaa jatkamaan, vaikka sinusta tuntuu luovuttavan tai jos muut kyseenalaistavat päätöksesi. Tarvitset vain kirjoitustaidot, ainutlaatuiset artikkelit lähetettäväksi ja Paypal-tilin maksujen vastaanottamista varten! Kuinka ansaitset ylimääräistä rahaa kotona olevana äidinä? Ja mikä on hienoa, että voit saada maksun palveluistasi. Kun muut käyttäjät napsauttavat ostaaksesi mitä tahansa käyttämääsi esinettä, saat maksun!

Se sanoi, että tiedän naisten tekevän KILLING Norwex- ja Tupperware-tuotteista ja eteerisista öljyistä. Tämän viestin kirjoittamishetkellä heidän tarkalleen 199 työpaikkaa on lähetetty heidän virtuaalipaikkasivulle! Oletko luova ihminen, joka pystyy ompelemaan amerikkalaisten tyttöjen kokoisia vaatteita nukkeille tai söpöjä neulottuja hattuja tai tekemään upeita koristeita joulukuuselle? Kun tapaat jonkun Craigslist-myyntiin, suosittelen, että pyydän tapaamaan heidät poliisiaseman pysäköintialueella. Onko sinulla idea blogiin? Erinomainen tapaamisiin, urheilujoukkueille, klubeille ja juhliin! Oikolukijana olet viimeinen silmä projektille, joka on valmis tarttumaan kaikkiin virheisiin ennen lopullisen työn lähettämistä.