13 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Hakukoneiden arvioijana kirjoitat avainsanoja ja muita kyselyitä hakukoneisiin ja ilmoitat sitten tulosten kelvollisuudesta. Jos ystäväsi kysyvät neuvoa intohimoisista asioista, kuten kuinka valita paras auto, korjata laitteita tai tehdä tappaja juustokakku, kuuntele: Harkitse lisäksi huolellisesti todennäköisiä osallistujiasi ja mikä aikataulu olisi heille houkutteleva. On monia verkkosivustoja, joihin voit liittyä tutorina ja ansaita vähintään 20 dollaria tunnissa. Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus.

Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Katso tätä Statistan infografiaa. Kun osoitin hänelle kirjakokoelman, hän alkoi skannata niitä kaikkia kannettavalla viivakoodinlukijalla.

Toimistorakennusten puhdistaminen ei ole kaikkein tyylikkäin työ - ja juuri siksi tilaisuus on valtava. Kokeile jotain kausiluonteista, kuten olla hengenpelastaja, tehdä lumenpoistoa tai työskennellä vähittäiskaupassa lomien aikana. Jaa rehelliset mielipiteesi käyttämistäsi päivittäisistä palveluista ja tuotteista kohderyhmän yritysten kanssa. Kauppaa öljyä suoraan kaavioista, tämä tekee paperikaupasta olennaisen osan pitkän aikavälin menestystä. Toiset voivat mennä kaikki neljä vuotta löytämättä vastausta.

Köyhyys oli kaikki tarvittava motivaatio alkaa tutkia tapoja ansaita rahaa kotona (tai asuntolassa).

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Online-kyselyillä

Kun olet käynyt läpi valintarajan, jonka avulla voit ajatella blogia, ja käynnistänyt blogin (tai kapealla olevan verkkosivuston), seuraava vaihe on selvittää, minkä tuotteiden ja yritysten kanssa voit tehdä yhteistyötä tytäryhtiönä helpottaakseen liittyvän tuotteen myyntiä , hyödyllinen tuote tulevien lukijoiden yleisölle. Voit tarjota heille joitain kannustimia, jotta he esittelivät sinua kanavalla. Ja kuten sanoin, olen kokenut tämän ensi käden.

Jos sinulla on rahaa kovaa vaikeutta, saattaa olla aika harkita osa-aikatyötä. Katsojat rakastavat käyttäjän luomaa sisältöä. Pankit kilpailevat yrityksesi kanssa aina, ja yksi tapa, jolla he tekevät sitä, on bonustarjoukset, joissa voit tallettaa rahaa tilillesi pelkästään tilin avaamiseksi.

Voit lähettää ja hakea työpaikkoja freelance-sivustoille samalla kun rakennat sivustoja vapaa-ajallasi. Siinä tulet sisään ainutlaatuisten koiran herkkujesi ja luiden kanssa! Jos olet halukas käyttämään aikaa oppia kehittämistaidot, jotka ovat tarpeen korkealaatuisten ohjelmistotuotteiden (tai jopa MVP: ien luomiseksi avuksi rahoituksen saamiseksi) rakentamiseksi, luotettavien online-oppimisympäristöjen, kuten Treehouse, CodeAcademy ja Skillcrush, joukossa on yhä enemmän hanki tarvitsemasi taidot. Ziprecruiterin mukaan kotimaisen työn keskimääräinen palkka tällaiselle työlle on 36 dollaria/tunti tai 74 496 dollaria vuodessa.

Vain rekisteröidy ja odota sähköpostia kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla.

Kysely Taker

Se on esitelty BBC 2 -dokumentissa "Traders: "Voit ansaita rahaa hallita verkkosivustojen taustaa. Ammattimainen puhuja Grant Baldwin käyttää webinaareja markkinoidakseen julkisen puhumisen kurssejaan, mukaan lukien Get Booked ja Paid to Speak. ACX: n kaltaiset sivustot yhdistävät kirjoittajat äänikirja-esiintyjiin. Google on yksi luotettavimmista ja arvostetuimmista yrityksistä Internetissä. Ja toiset lähettävät sinulle tuotteita, jotka voit säilyttää. Nimeä vain yksi behemothyrityksistä, ymmärrät, että ne kaikki toimivat datan suhteen ja kuinka sitä voidaan käyttää tuottamaan enemmän tuloja. Ja kun he tekevät niin, kaikki pienyrityksistä yrittäjiin ja yritysjohtajiin kääntyvät Internetin puoleen löytääkseen virtuaaliassistentteja.

Kuka tahansa voi luoda kurssin ja myydä sen alustalla. Mystery Shopping -palvelun avulla saat maksun asioista, joista nautit jo tekemästäsi. Kun työ on valmis, voit lähettää sen Udemy-kaltaiselle sivustolle. 4 miljardia vuoteen 2022 mennessä, voit saada Airbnb: llä. Et myy mitään; yhdistät lukijasi vain tuotemerkkeihin.

Kilpailutyypit vaihtelevat yksinkertaisista ilmoittautumislomakkeista ja Facebook-sivusta vastauksen avulla, että puhelimitse vastataan oikein puhelimitse, TV-peleihin. Sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa ansaita sitä, koska voit ansaita rahaa liikkeellä ollessasi. “Et koskaan tiedä, mitä pikaruokaa/ravintolaa maistat, kunnes tulet saapumaan ja aloittamaan makutesti.

Nämä ovat kaksi suosikkiosaani InboxDollareista.

Yksityisten merkintöjen ja tuotteiden myynti Amazonissa

Saat 5 dollaria kuukaudessa jokaisesta lisäämästäsi laitteesta, ja voit pyytää maksua ansaitsemasi 1 dollarin. Se ansaitsee pisteitä jokaisesta katsomasi videosta, ja ne voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakortilla. Kuinka paljon aikaa säästät työmatkalla? Hanki ylennys - Jos korotus ei ole mahdollista, kannattaa ehkä yrittää ylennystä yrityksessäsi, jonka tiedossa on palkkakorvaus. Rover voi auttaa sinua myös täällä - Ryhdy lemmikkieläinten lähettäjäksi Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Aloita käymällä muita kiinnostavia kursseja: Ota selvää, mitkä verkkoympäristöt toimivat parhaiten palkatun työn löytämiseen ja kuinka niitä käytetään.

Lähetät mallisi, asetat hinnan ja annat sitten Amazonin tulostaa ja lähettää tilauksesi kaikki työt. Samoin saatat kärsiä merkittäviä menetyksiä, jos et ota sitä vakavasti. Ansaitsen tänään 25 000 dollaria (Rs 15 Lacs) kuukaudessa bloggaamisesta. Image vortex, osoittautuu, että eräs valokuvaaja voitti siitä Kanadassa 2 500 dollaria. Toinen tapa nähdä pieniä passiivisia tuloja on ladata Drop Rewards -sovellus. Opintolainat ovat vain rahan tuhoajia, koska ne perivät katolla korot, jotka ovat joskus korkeammat kuin asuntolainan korot. BookScouter - Käytä ilmaista BookScouter-sovellusta selvittääksesi, mitkä kirjat ovat arvoisia - joko niitä, jotka makaat pölynkeräyksen ympärillä, tai kirjoja, joita törmäät autotallimyynnissä tai kirjaston kirjakaupoissa.

Musiikkiarvioija

Vuoden kuluttua olet kuitenkin onnellinen, että aloit tänään. Avaamalla sijoitustilin välittäjällä, kuten Ally Invest, annat itsellesi ansaita paljon korkeampia tuloja vuosittain. Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta. Ja käytettävissä olevat työpaikat kattavat laajan valikoiman, mukaan lukien graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, web-suunnittelu, infografiat, äänivaihdot ja paljon muuta. Pitkäaikainen sijoittaminen on paras tapa edetä, paras kokeneille kauppiaille E * TRADE Kokeneet sijoittajat voivat hyödyntää E * TRADE: n 0%: n palkkioita suuren volyymin kaupankäynnistä. He sanovat, että tärkeimmät avustajat ansaitsevat jopa 300 dollaria kuukaudessa osa-aikaisesti. Tarkista eBaysta, kuinka paljon samankaltaisia ​​mekkoja on myyty - etsi itsesi kaltaisia ​​mekkoja, valitse sitten vasemmanpuoleisessa harmaassa palkissa 'Vain näytä' kohdasta 'valmiit ilmoitukset'.

Tämä voi korvata päivätyösi! Liity käynnistyskiihdyttimeen: Joten nyt voit säästää rahaa kuponkeillasi myös ansaita rahaa! Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Tarvitsetpa kotona työskentely on loistava vaihtoehto, jos tarvitset pieniä ylimääräisiä tuloja joululahjojen maksamiseen, tai niin, että voit tehdä niin "puutteellisia" asioita, kuten lisätä eläkesäästöjäsi. Ota aikaa tehdäksesi due diligence ja tutkia alustaa. Teet kalusteita, leluja, kuvakehyksiä, kääntyneitä kulhoja tai lintuhuoneita, voit ansaita rahaa harrastuksestasi.

Se on vain se, että voit tehdä työn mukavasti pyjamasta, jos haluat. Lisätietoja Survey Junkie -tapahtumasta tässä arvostelussa. Jos haluat rakentaa todellista verkkoliiketoimintaa tai aloittaa sivuliikeidean, jolla on potentiaalia muuttaa elämääsi (etkä pelkää investoivan kuukausien ja vuosien työtä liiketoimintaan), tämä sinun pitäisi alkaa. FlexJobs tarjoaa pienen, kiinteän kuukausimaksun - ei prosenttiosuutta - mutta vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet varmistaakseen, että he ovat korkealaatuisia. Tätä varten he kääntyvät usein yksityishenkilöiden tarkastelemaan näitä tuotteita ja palveluita. Postikavereiden kanssa ei ole käynnistysmaksuja tai aikasitoumuksia; voit ”työskennellä” niin paljon tai vähän kuin haluat.

Auton Valet

Jos olet kiinnostunut, tässä on luettelo parhaista paikoista löytää etätöitä tänään: Jos haluat, voit ottaa ensimmäisen asiakkaasi tänään. Hienoa on, että kuvasi voidaan myydä uudestaan ​​ja uudestaan, joten voit jatkaa tulojen ansaitsemista tekemättä enää työtä. Sinun on aloitettava B2B-konsultoinnilla ja aloitettava myynti yrityksille, ei ihmisille. Se riippuu vain siitä, kuinka paljon aikaa haluat sijoittaa.

Ansaitsetko rahaa työskentelemällä kotoa? Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, mene eJuryyn. Olisiko rikkaana tekeminen onnellinen?, kirjoita tarinoita, jotka saavat lukijat haluamaan enemmän. Voit esimerkiksi auttaa uutta voittoa tavoittelematonta organisaatiota kehittämään varainhankintasuunnitelman ja valvomaan sitten prosessia. On kuitenkin aina mahdollista, että saatat laskeutua vain tuottavaan verkkotunnukseen tulevalle miljardin dollarin yritykselle.

Et voi kuitenkaan näyttää siltä, ​​että pysyisit käyrän edellä taloudellisesti.

Kirjaudu Sisään Pihalle

Öisin tekeminen kiireisessä baarissa voi todella tuoda ylimääräistä rahaa ja on todennäköisesti parempi kuin odotuspöydät! Ja kun olet siinä, miksi et auttaisi nimeämään itse yritystä? Kirjan julkaiseminen on nykyään paljon helpompaa kuin se oli jopa 20 vuotta sitten. Kun kirjaudut sisään ja linkität tilisi, saat henkilökohtaisia ​​kulutusilmoituksia ja muistutuksia, tilinylitysmaksujen havaitsemisen ja torjumisen, vanhojen tilausten peruuttamisen ja paljon muuta. En ollut tosissani, kun sanoin, että on olemassa satoja tapoja ansaita rahaa kotona.

Kuinka Katkaista Asunnon Vuokrasopimus Ilman Rangaistusta

Grailed - Grailed on periaatteessa Poshmark pojille. Idea ansaita rahaa kotoa on aina yksi puhutuimmista aiheista, kun on kyse ansaita enemmän rahaa. No, on olemassa kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia tehdä juuri niin, jos olet valmis panostamaan vähän vaivaa.

Sisustussuunnittelijana voit tehdä missä tahansa alkaen 50–150 dollaria tunnissa. Sinne tulet työtäsi kotimatkatoimistoyrityksestä! Siellä on kymmeniä muita tutkimuspaikkoja.

Kun sinulla on alhaisempi korko ja lyhyempi aikaväli, säästät lopulta paljon rahaa. Voit ansaita 5 senttiä 1 dollariin kunkin tehtävän suorittamisesta (tehtävien kestosta riippuen). Kyllä, elämme jännittäviä aikoja!

7 asioita Ihmiset, joilla on rahaa, älä koskaan osta

Joitakin näistä sivustoista ovat: Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myydät niitä Amazonista korkeampaan hintaan. Osa-aikaiset lainankirjoittajat tekevät yleensä yhdestä kolmeen allekirjoittamista viikossa, - noin 300–500 dollaria ylimääräistä viikossa.