34 Legit Online -työtä yrittää vuonna 2020 ansaita rahaa kotona nopeasti

Tai luo YouTube-videoita, joissa esitellään parhaita leivonta- tai keittoaitojasi. FusionCash - Ansaitse rahaa verkossa kuuntelemalla Internet-radiota vähintään 25 dollarin voitolla. 150 dollaria tunti minun aikani!

Myy vaatteita eBayssa Kaikkien paras ystävä on eBay, kun se pääsee eroon roskasta. Aloita opiskelijoiden työnhaulla, tarkista sitten paikalliset ilmoitukset ja yliopistouran urapalvelun avoimet työpaikat. Monet verkkoyritykset pitävät taitojasi tärkeänä hyödykkeenä ja maksavat sinulle korkeamman tuntihinnan kuin joku, joka ei ole kaksikielinen. Mutta ennen kuin hylkäät sen, että se ei ole aikaasi arvoinen, katsele sivustoa ja katso kuinka muut käyttävät sitä.

  • Vuokraa taloustavarat.
  • Etsy on hieno tapa mennä suoraan sinne, missä kaikki kuluttajat kokoontuvat.

Joten nyt voit säästää rahaa kuponkeillasi myös ansaita rahaa! Sivustot kuten eBates Fat Wallet on sittemmin sulkenut maksamaan sinulle takaisin, kun teet ostoksia heidän myymälästään. Vakuutusala on yksi suurimmista talouden aloista, ja se työllistää yli 2. Täällä voit olla yhteydessä tuhansiin potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät tarkkaa tarjoamaasi palvelua.

Jotkut asiakkaasi voivat olla yrityksiä tai bloggaajia, jotka etsivät ainutlaatuista teemaansa. Kaikissa mahdollisissa toimistohäiriöissä ei ole ihme, että kotona työskentelevät ovat tuottavampia. Nimeät ajan, jonka haluat viettää vastaamalla kyselyihin ja ansaita rahaa.

  • Suorita syvällinen tutkimus yrityksestä, ja jos se näyttää kasvavan, yritä sitä.
  • Mutta se voi myös tarkoittaa, että se myy enemmän verkossa kuin myymälässä.
  • Jos shoppailet usein Walmartissa, lataa Walmart Savings Catcher -sovellus, joka antaa sinulle rahaa takaisin, jos huomaat, että olet maksanut ylimääräisiä mistään matkasi aikana verrattuna muiden kauppojen hintoihin.

TÄytyy:

EBayssa tapahtuva myynti tarjoaa enemmän kitkaa kuin Craigslist. Sinun on luotava vakaat arvostelut ennen kuin voit aloittaa korkealuokkaisten tuotteiden siirtämisen. Se on täysin laillista, riskitöntä, verovapaa, ja kuka tahansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 18-vuotias voi tehdä sen (ei Isossa-Britanniassa? )Ja BLS: n mukaan lukumäärät ovat kasvaneet vielä enemmän viimeisen 2-3 vuoden aikana. Mutta useimmilla pienyritysten omistajilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai tietotaitoa näiden mainosten näyttämiseen. Bloggaaja ehdottaa kirjaa, joka on auttanut häntä oppimaan taitoja, joista hän puhuu blogikirjoituksessa, ja linkit kirjaan Amazonissa. Jos otat valokuvia joka tapauksessa älypuhelimella tai digitaalikameralla, miksi et muuta intohimoasi sivutoimisuuteen, joka voi ansaita sinulle ylimääräistä rahaa kuukaudessa? Review sivustot ja sovellukset käteistä No se tuntuu olet aika näppärä selaimella, joten ehkä se on aika kääntyä pro ja selaavat kuin maksettu ja hauskaa työtä! Voit tarkastella myös muita freelancer-alustoja ja yritysten verkkosivustoja.

Fiverr on täydellinen paikka aloittaa oma freelancer-liiketoimintasi kotona hyödyntämällä Internetin voimaa.

Koiran Ulkoiluttaminen

Esimerkiksi, kun tuo työtoveri tulee vain sanomaan ”Huomenta! Koska tämä työ pyörii vetoomuskaudella, he palkkaavat vain tiettyinä aikoina. Vuokraa laitteet kuten suihkukone. Haluatko rakentaa jotain tyhjästä? Loppujen lopuksi hinnat muuttuvat päivittäin.

Nämä yritykset maksavat aiheiden etsimisestä ja antavat palautetta tulosten merkityksellisyydestä. Sovelluskehittäjät tarvitsevat sinun kaltaisiasi ihmisiä testaamaan sovelluksiaan ennen kuin ne päätyvät sovelluskauppaan. Katso, minkä tyyppisiä valokuvia näet Internetissä, ja räätälöi työsi vastaamaan tätä tarvetta. Nämä sovellukset maksavat sinulle vastaamiseen kysymyksiin tekstiviesteillä, joten ne vaativat yleensä vain lyhyen vastauksen. Upea tapa päästä alkuun on kuitenkin listaamalla palvelut verkkosivustoille, kuten 99designs tai Fiverr. Oletko koskaan nähnyt televisiossa niitä ihmisten ohjelmia, jotka ostavat rappeutuneita taloja ja kuntouttavat heidät ja myyvät niitä valtavien voittojen vuoksi? Jotkut yritykset käyttävät VA: ta pysyäkseen sähköpostien, online-asiakaspalvelun, blogiviestien, Facebookin, Twitterin, Instagramin tai Pinterestin kanssa.

Ole Asiakaspalvelun Edustaja

Kotihoidollinen lastenhoito voi olla tehokas tapa ansaita rahaa asuntolainan maksamiseen. Irrationaalisena kaksikymmentäyksi asiana silloin kääntyin online-pokeriin ansaita rahaa kotona - erityisesti Texas Hold’em. Meillä on jotain myös sinulle. Jotkut yritykset vaativat, että sinulla on opetustausta, mutta monet näistä online-tutorointiyrityksistä tai -sivustoista auttavat ansaitsemaan rahaa, jos sinulla on kandidaatin tutkinto jostakin aiheesta.

Koska joku, joka on nyt uppoutunut verkkotulojen tuottamiseen jo lähes kahden vuosikymmenen ajan, voin kertoa teille, että se vie jonkin verran työtä. PopSUGARin, Bustlen ja Screenrantin sanotaan kaikkien maksavan avustajille lähettämistänsä, ja ne kaikki kattavat viihdeuutisia, mukaan lukien elokuvien katsaukset. Sinun odotetaan pystyvän tarjoamaan triaaleja ja lääketieteellisiä tietoja, ja siihen sisältyy tietysti epäsosiaalinen työaika. Julkaise kirjasi itse, joten sinun ei tarvitse maksaa toimittajalle ja julkaisijalle, mikä tarkoittaa enemmän rahaa taskussa. Jos rakastat kirjoittamista, freelance-kirjoittaminen ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kotona. Rakastatko lakia ja järjestystä? Useiden erinomaisten valokuvien käyttö herättää selaimessa enemmän kiinnostusta, ja pitämällä yritystietosi virheettöminä, mukaan lukien kirjoitusvirheet, osoitat, että olet ammattimainen. Ajattele verkkofokusryhmiä, kuten pitkiä tutkimuksia.

Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Ota yhteyttä markkinajohtajaan ja kysy miten pääset alkuun. Tietojen syöttämiseen ja työskentelemiseen kotona on paljon tapoja, vaikka tämä onkin yksi työ kotona -työ, jossa sinun on oltava varovainen työpaikkojen tarjoamisessa. Yhtiö, Erli Bird, tarjoaa arviointipalvelun tuotekehittäjille, ja voit auttaa heitä tekemään tämän. Käytän tällä hetkellä Swagbucksia ja suosittelen sitä kaikille.

Tiivistettynä

Se ei myöskään vaadi suuria taloudellisia investointeja. Sen avulla voit saada loma elämästäsi! Se voi olla esitteen, salkun, myyntikirjeen tai kaikkien kolmen muodossa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Suurin osa ihmisistä ei ansaitse ylimääräistä rahaa Internetin kautta, koska he eivät yksinkertaisesti ole tietoisia vaihtoehdoista.

Voin jopa auttaa sinua toteuttamaan sen, jos luet blogitekstiäni, kuinka olen saanut yli 1 097 757 dollaria bloggaamisesta. Usein ihmiset jättävät lannistukseksi. Freelance-kirjoitustyötä on runsaasti ja se voi tarjota sinulle säännöllisen tulon. Kaikkialla, missä olet menossa, sinun on pakko suorittaa CVS-apteekki. He hyväksyvät kuvat, videot ja infografiat. Ja puhun kokemuksesta. Katso Pro Etsy -myyjän vinkkejä artikkelissa Kuinka myydä menestyksekkäästi Etsyssä. Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa.

Harkitse sähköajoneuvojen korjaamisen oppimista. Swagbucks on maksanut jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria. Rev maksaa viikoittain Paypalin kautta kaikista äänitiedostoista, jotka on kirjoitettu edellisen viikon aikana. Nintendossa on joskus myös aukkoja pelin testaajille! He ovat maksaneet jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria.

Käynnistä Verkkokauppasivusto.

Voit oikolukua paljon erilaisia ​​asioita, kuten e-kirjoja, uutisartikkeleita ja tekstikirjoituksia. Aivan kuten online-kyselyissä, et voi vain odottaa kaupan ulkopuolella ja pyytää ihmisiä kulkemaan sivuston läpi, jotta he palkkaavat muita yrityksiä keräämään ihmisiä ja suorittamaan heille testit. Se on jotain, joka vastaa varastojen keräämistä. Lahjakortit palkitaan, ja 100 dollarin ansaitseminen voi viedä jonkin aikaa, mutta se on uskomattoman helppo tapa ansaita rahaa. 95 kuukaudessa (alle kuppi kahvia!) Sinun ei tarvitse maksaa lähettääksesi myymäsi tuotteet Decluttrille.

SiteGround on hyvä isäntä, joka toimii hyvin WordPressin kanssa ja tarjoaa erinomaisia ​​paketteja. Hienoa on, että kuvasi voidaan myydä uudestaan ​​ja uudestaan, joten voit jatkaa tulojen ansaitsemista tekemättä enää työtä. Tässä on esimerkkejä työntekijöiden suorittamista tehtävistä: Ne tarjoavat myös englannin opetustöitä verkossa sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen kansalaisille. Asentamalla heidän sovelluksensa älypuhelimeen, jos olet Yhdysvalloissa, he maksavat sinulle 50 dollaria vuodessa.

Se vie noin 30% myynnistä.

Vuokra Ajotieltä

JustAnswer - on online-kysymys- ja vastausalusta, joka antaa sinulle mahdollisuuden ansaita dollaria vastaamalla kysymykseen asiantuntija-alueella. Ilmoittautuminen Swagbucksiin on ilmaista. Jakamalla mielipiteesi kyselyistä ja muista pienistä tehtävistä ansaitset Swagbucksin, jonka voit lunastaa lahjakortteihin. Useimmat huomauttavat, että kodin älytelevisio, PC tai Mac:

Jos itsellesi työskenteleminen kuulostaa suurelta kivulta, älä huoli. Pikemminkin se ymmärretään joukkostajana: Lisäksi pelaajat etsivät aina parhaita pelejä vähemmän kuin vähittäiskaupasta. Mieluummin tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla?

Osta yli 1 900 suosituinta verkkokauppaa (mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target) MyPoints-palvelun kautta ja ansaitse pisteitä ostoksesi.

Kodinhoito

Monet pienyritysten omistajat ja keskitason ja johtotason ammattilaiset tarvitsevat henkilökohtaisia ​​avustajia, mutta heillä ei ehkä ole varaa pysyvään asemaan palkkahallinnossa. Alla on vain osa valtioista ja maista, joissa voit työskennellä! Voit pysyä kotona, tehdä päivittäisiä rutiineja, kaikki mitä tarvitset on lasten valvominen ja palkan saaminen.

Vältä näitä punaisia ​​lippuja, jotka tyypillisesti ilmoittavat ongelmista eteenpäin: Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan. Voit blogoida perustamalla oman sivustosi tai kirjoittamalla jonkun toisen sivustolle. Muista ilmoittaa hinnat viisaasti.

Tässä on opas ohjelmoinnista, joka auttaa sinua. Katso luettelomme yli 35 laillisesta ja ILMAISEKSI tavasta ansaita rahaa verkossa. Esimerkiksi Unbabel maksaa kääntäjille joka viikko PayPalin tai Skrillin kautta. Kun yhä useammat yritykset käyttävät Internetiä saadakseen työnsä päätökseen, he myös ulkoistavat asiakaspalvelutiiminsä etätyöntekijöille kuten sinäkin. Zazzle on myös loistava paikka luoda sinulle kaiken t-paitoista seinätaiteisiin. Entä älypuhelin?

Instacart

Alun perin suunniteltu DIY-myyjien huutokauppasivustoksi, se on nyt ensisijaisesti paikka ammattikauppiaiden kiinteähintaiseen (tosin usein voimakkaasti alennettuun) myyntiin. Sitten voit käyttää samoja freelance-verkkosivustoja, jotka juuri mainitsin, purkaaksesi suloisen keikan. Älypuhelin on tarpeen töiden vastaanottamiseksi ja käsittelemiseksi. Toinen vaihtoehto on aloittaa koirapäivähoito kotona ja huolehtia muiden ihmisten lemmikkeistä. Tee oikea markkinatutkimus ja analytiikka löytääksesi oikea sovellus. AirBnB on veistänyt merkittävän teollisuuden loma-asunnoista.

Kun eBook on kirjoitettu, voit alkaa saada myyntiä täysin automatisoidun prosessin avulla. Jos olet kirjailija, jotkut blogit maksavat sinulle osan artikkeleistasi saatavista tuloista. Näet joitain lisätuloksia, ja jos napsautat niitä, tilillesi hyvitetään. Tehtävät vaihtelevat yksinkertaisen puhelun soittamisesta, tarjousten ja kokeiden vastaanottamisesta sekä yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta, kuten InstaGC: n seuraamisesta sosiaalisessa mediassa. Kotiin ansaita rahaa on rajattomasti - ja keskitymme erityisesti tähän tänään. Jos olet kuin minä, et todennäköisesti ole - siksi kutsumme sitä roskaksi!

On tärkeää olla tietoinen erilaisista sosiaalisen median alustoista, ja tarvitset hyviä organisatorisia ja viestintätaitoja. Yritykset haluavat usein tietää, kuinka he toimivat asiakkaan näkökulmasta. Katso koko arvostelu. Joitakin käytettävissä olevista mahdollisuuksista ovat:

Dosh

Esimerkiksi Coronation Streetin kohtaus kuvattiin äskettäin ylioppilastalossa, jossa yksi Save the Student -edustajista asui! Nämä olivat hyviä töitä, mutta niistä tuli väsyttäviä. Luo tarpeeksi suuri yritystieto, eikä sinun tarvitse koskaan etsiä työtä uudestaan! Jakaminen on välittämistä! Oppimalla hallitsemaan pienyritysten Facebook-mainoksia voit tehdä tappamisen. Shopify tarjoaa monia vaihtoehtoja saada kauppasi valmiiksi ja valmis myymään tuotteita samana päivänä! Jos sinulla on koskaan ollut kutina antaa kiinteistöihin sijoitusta, mutta et välttämättä halua valita käytännöllistä lähestymistapaa olla vuokranantaja, kokeile Fundrisen kaltaista vaihtoehtoa.

Aviacode voi auttaa sinua yhteydenpidossa etätyöhön lääkäreiden kanssa. Listaa vain autosi verkkosivustolla helposti sovelluksen kautta, kirjoita hyvä kuvaus ja kaikki vuokraaminen tapahtuu sovelluksen kautta. Suojaaminen ei ole kuitenkaan aina helppoa, joten harkitse näitä aiheita: Sitten joka kuukausi saat 3 dollarin VISA-lahjakortin. Tai katso täydellinen opas pysäköintitilan vuokraamiseen. Myydään tuotteita, kuten t-paitoja ja lahjoja. Joissain tapauksissa verkkotutorointityöt saattavat edellyttää kandidaatin tutkintoa tai ammatillisia todistuksia. Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya.

Lopulliset Oppaat

UberEats - Toinen luotettu yritys, joka auttaa ansaitsemaan rahaa kotoa toimittamalla. Voit todella blogoida mistä tahansa auringon alla. Tulojen jakaminen on yksi parhaista tavoista ansaita passiivisia tuloja. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle. Voit aina selata kyseistä osiota saadaksesi ilmaisia ​​juttuja, jotka ihmiset antavat. Heillä voi olla jopa mahdollisuus kehittää jatkuvia asiakassuhteita.

Kotona tapahtuvan työn mainostamisessa on paljon huijauksia. Käytä koodini FLEXLIFE 30%: n alennukseen. Jopa automaation aikakaudella jotkut työpaikat vaativat edelleen inhimillistä kosketusta.

Laillisten töiden löytäminen kotona on vaikeaa, koska - suoraan sanottuna - siellä on paljon roskia. Jos budjettisi on tiukat ja et ole valmis päivittämään tai oppimaan uusia taitoja, joudut tyydyttämään matalan tulotason vaihtoehdot. Skannaat tuotteen viivakoodin ja postitat kohteesi ennakkomaksukuljetuksella. Kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä. Toinen variaatio universumin koulutuspuolella on Udemy. Sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen voisit tehdä paljon enemmän.

Mene tänne etsimään kotona työskentelymahdollisuuksia Colony Brandsin kanssa.

BONUS: Tapa droonit, Amazon Go on todellinen pelinvaihdin

Voit ansaita jopa 6 dollaria heti lepakosta yksinkertaisesti ilmoittautumalla (joka on ilmainen) ja aktivoimalla kaikki ohjelmistomittarit. Se on kuin saada maksettua tehdä jotain mitä rakastat tehdä. Useimmat muokkaustyöt vaativat kokemusta tai korkeakoulututkintoa, mutta harvat eivät ole niin nirsoita. Toinen alue, joka kasvaa nopeasti verkossa, on transkriptio. Soitat puhelun mysteeriostajana, jonka tulisi kestää 5-10 minuuttia, ja sitten ilmoitat takaisin online-lomakkeella. Voit ansaita rahaa Pinterest VA: na auttamalla blogi- ja verkkosivustojen omistajia heidän Pinterest-tilillään.

Vaikka tämä ei ole kotona tehtyä työtä, se on erittäin joustavaa. Jos rakastat tarjota asiakaspalvelua ihmisille, nyt on paras aika aloittaa kotona tekemäsi ura asiakaspalvelussa. Kuitenkin, kun blogi menee eteenpäin, tuottaa tuloja ja pienentää yrityksesi on suoraviivaista. Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria. Niin kauan kuin sinulla on mahdollisuus lähettää, kuratoida ja hallita sisältöä sosiaalisen median kanavilla, voit alkaa ottaa asiakkaita vastaan ​​jo tänään. Aivan kuten mielipiteesi jakaminen, katso video ja ansaitse jopa 225 dollaria. Sinun on läpäistävä lyhyt testi hyväksyttäväksi, niin sinulle maksetaan 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin kokeesta, joka sisältää nauhoituksen ja vastaamisen neljään kirjalliseen seurantakysymykseen. Mutta se ei yleensä ole liian haastava, ja siellä on tekstikoodi, jonka voit sisällyttää tekstisi mihin tahansa osaan, joka on liian väärin ymmärtääksesi.

Uskon todella, että ylimääräisen rahan ansaitseminen voi muuttaa elämääsi. Siellä on jopa mahdollisuus myydä digitaalisia tuotteita tai verkkokursseja. Ne huijaavat ihmisiä maksamaan arvottomia tietoja yrityksen johtamisesta tai vaatimustenvastaisista materiaaleista tuotteen luomiseen. Ja kuten muutkin jakelukeikat, sinulla on oikeus saada kärki jokaisen toimituksen lopussa.

FreeTaxUSA Review - ilmainen veroilmoitus ja online-palautuksen valmistelu

Myy kaikki vanhat CD-levyjä, pelejä ja elokuvia Jos etsit tehdä hyvin nopeasti buck, sitten myymällä vanhan bittiä ja keikkuu jotka täyttämättä huone on hyvä idea. Työskentelet omalla aikataulullasi, he huolehtivat laskutuksesta, ja sinulle maksetaan joko kuukausittain tai viikossa PayPalin kautta. Onko tämä verkkosivusto sopiva yleisölle? Ohjaajien on oltava äidinkielenään puhuja, vakaa ja nopea internetyhteys, päivitetty Android/iOS-järjestelmä ja hiljainen työpaikka. Joskus on mukava pukeutua ja käyttää hienoja vaatteita. Verkko on antanut yrittäjille mahdollisuuden luoda mahtavia tuotteita myydäkseen ilman, että tarvitsisi koskaan varastoja! Suurimmalla osalla tämän tilan työpaikkoja ja yrityksiä on tyypillisesti jotain verkko- tai tekniikkaan liittyvää, mutta muut teollisuudenalat mukautuvat antamaan työntekijöille mahdollisuuden työskennellä virtuaalisesti.

Ansaitse rahaa useita tapoja Swagbucksilla

Voit rekisteröityä ja BetaBound lähettää sinulle sähköpostia, kun otat vastaan ​​uuden mahdollisuuden. Opetamme sinulle asiakkaiden löytämisestä ja pitämisestä, salkun luomisesta, palkkioiden saamisesta ja muusta. Ilmaisen verkkosivuston jäsenillä on mahdollisuus jakaa näkemyksensä vastaamalla lyhyisiin kyselyihin. Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. Verkkosivustojen omistajien on tiedettävä, mitä kävijät ajattelevat käydessään sivustollaan ensimmäistä kertaa. Tässä on muutama suosittu verkkotyötaulu, jotka lähettävät virtuaalisia työpaikkoja: Sinun on kokeiltava ohjelmistoa, tehtävä perusteellinen arvostelu ja annettava mielipiteesi kokemuksestasi. Ne voivat kuitenkin olla kunnollinen tapa tehdä joitain ylimääräisiä taskuvaihtoehtoja selatessasi kanavia yöllä.

Verkkosivustojen suunnittelusta yksinkertaisiin logoihin ja PDF-tiedostoihin graafisille suunnittelijoille on rajattomat mahdollisuudet verkossa. Voit ansaita rahaa moderoimalla foorumeita, mikä tarkoittaa, että valvot viestejä, poistat loukkaavia tai roskapostin kommentteja tai säikeitä ja käytät periaatteessa kaikkea sujuvaa. Lot -yritykset etsivät graafisia suunnittelijoita auttaakseen heitä tuotemerkkinsä kanssa. Paribus työskentelee valtavan määrän kauppiaiden kanssa, joihin luultavasti jo ostat, mukaan lukien Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's ja muut! Ja voit ansaita rahaa. CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille. Sitten analysoit tulokset ja annat palautetta. Näyttää siltä, ​​että voit myydä melkein mitä tahansa verkossa näinä päivinä!

Hanki palkka Dropbox-kansioiden (ja muiden) järjestämiseen

Aluksi tämä ei maksa sinulle paljon, varsinkin jos sinulla on vain vähän esimerkkejä tai portfoliopapereita. Jos esimerkiksi markkinoit itseäsi finanssikonsulttina, kysy itseltäsi, miksi joku luottaa sinuun elämäsäästöillään, ja keksiä tapa kertoa tämä potentiaalisille asiakkaille. Foap on hyvä aloitussovellus, ja se on saatavana iOS: lle ja Androidille. Korotukset ovat mahdollisia, jos suorituskykysi on korkea. Lisätietoja ShopTrackerista täällä. Ei piilotettuja maksuja ja täysin ilmainen! Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan. Tämä keikka maksaa 10 dollaria ylöspäin per arvostelu.

On paljon muita paikkoja, joissa voit myydä tavaroitasi verkossa, varsinkin jos ne ovat sähköisiä.

Suunnittele ja myy T-paitoja

Sivusto mainostaa, että voit voittaa jopa 10 000 dollaria tavoitteesi saavuttamisesta. Mikrosijoitus auttaa sinua pääsemään markkinoille huomattavasti alhaisemmalla lähtöpisteellä. Tai ehkä sinulla on hienoja esineitä, mutta ne eivät enää sovi enää, mutta et halua myydä niitä tai lahjoittaa niitä. Kuitenkin kuukausien sisällä tajusimme, että emme voineet saada sitä yhdestä opettajapalkasta (ainakaan Pohjois-Carolinan osavaltiossa!) Maksat joka viikko PayPalin kautta. Jos hyväksyt, pakata tavarat riittävän suureen laatikkoon, jotta ne sopivat niihin, löi ilmainen Decluttr-lähetysetiketti siihen ja tuo se mihin tahansa valtuutettuun UPS-sijaintipaikkaan (mukaan lukien pudotuslaatikot, jos pakkauksessa on vähemmän kuin 25 tuotetta).

Upwork - Freelancer-alusta

Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen. Ajatuksena on ostaa tuotteita suoraan valmistajalta tai tukkumyyjältä ja myydä niitä sitten verkossa Amazonissa. Jos tarvitset vähän apua projektien käynnistämisessä, Shapeways on 3D-tulostusyritys, jolla on yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa omia mallejasi, mitä tahansa ruusukultaisesta hääbändistä, keraamisesta maljakoista tai kokonaan painetusta omasta bobble -päästään. väri. Se voi myös olla halvempaa kuin perinteinen kokopäiväinen päivähoitokampus.

Jopa tunnetut työlautakunnat lähettävät etätyöpaikkoja.

Suuremmat yritykset voivat vuokrata koko sosiaalisen median etätiimin. Tai pikemminkin, mene verkko-ohjaukseen ja ansaitse 20 dollaria tunnissa Chegg-tutoreilta. Se johtuu siitä, että asiakkaana voit saada viitebonuksia jokaisesta mainitusta maksetusta jäsenyydestä. Shutterstock - Joka kerta kun asiakas lataa hyväksytyt kuvat, saat siitä maksun. Humantic maksaa ihmisille kuunnella tallennettuja puheluita ja luokitella ne. Tarkista linkki yrityksen yleiskatsauksestani ja kerro, millainen se on heidän transkriptionistien kannalta: Ryhdy kuljettajaksi tai kuljettajaksi Saitko polkupyörän, moottoripyörän tai auton? Jos etsit jotain enemmän, tämä luettelo peleistä, jotka maksavat sinulle pelaamisen, on loistava paikka aloittaa.

Online-captcha-ratkaisut työpaikkoihin: Luettelo 10 laillisesta verkkosivustosta

Kuudentena päivänä muista, että sinusta voi tulla automaattisesti "kelpuuttavan ryhmän" tytäryhtiö tai voit saada ylennyksen ja alkaa ansaita tytäryhtiötä tänään yhdellä heidän valinnaisista tytäryhtiöpaketeista. Rahasi nostamisesta RateSetteristä ei veloiteta, ellet lukkiudu yhden tai viiden vuoden korkeampaan kiinteään korkoon, jossa varhainen nostomaksu on 0. (Aloita parhaasta suoratoistopalvelusta, jolla on yli 1000 kanavaa, jotka maksavat alle 50 dollaria kuukaudessa usein jopa 75%: n alennus siitä, mitä muut kaapeli-tv- ja satelliittiyhtiöt veloittavat) plus ilman lisäkuluja live-HDTV: stä, urheilukanavista, premium-kanavista, lasten kanavista , valtavia kansainvälisiä kanavia ja paljon muuta! Se on edullinen tapa perustaa oma online-yrityksesi (alle 5 dollaria/kk), ja HostGator tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun, jos päätät bloggaamisesta, joka ei juuri sovi sinulle. Nämä 51 tapaa ansaita rahaa verkossa eivät ole erityisessä järjestyksessä, joten jos törmäät muutamiin, joiden luulet toimivan sinulle, jatka lukemista.

Sovellukset löytyvät yleensä taustalta, joka seuraa kulutustasi ja osto tapojasi tutkimuksen nimissä. Tee ja myy ihonhoitotuotteita: Valitse maksu projektikohtaisesti.