40 Laillista Ja Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa Ilman Sijoituksia (#9 On Uskomatonta!)

Useimmat asiakasyritykset vaativat hakijoita suorittamaan kattavan tausta- ja luottotarkastuksen, joka yleensä maksaa 65 dollaria. Menestyneimmät bed and breakfast -majoitukset ovat niitä, jotka ovat käteviä lentokentille, kaupungin historiallisille osille tai muille turistinähtävyyksille. Itse asiassa keskimääräisen säästötilin korko on noin 0. Ainoa tapa ansaita rahaa verkossa kestävällä tavalla sisältää reaaliaikaisen, vaivan, veren, hiki ja kyyneleiden panemisen. Suurten teknologiayritysten, kuten Applen ja Dellin lisäksi, kotitehtäviä teknisen tuen edustajille on tarjolla mistä tahansa joukosta suuria yrityksiä, jotka myyvät tuotteille minkä tahansa tyyppisiä teknisiä komponentteja.

Yritykset ympäri maailmaa etsivät epätoivoisesti ihmisiä kirjoittamaan mainoksia ja julkaisemaan niitä verkossa. Napsauta tätä oppiaksesi ansaitsemaan rahaa Instagramissa. Avain menestykseen on kyvyssäsi saada sana oppitunneistasi. Tässä on mitä vertaisvyöhykkeellä on kyse. Kuten useimmat verkkomahdollisuudet, voit odottaa ansaitsevan ylimääräistä taskurahaa, mutta älä odota lopettavan päivätyötäsi heti. Voit myydä omia tavaroitasi.

Myydä sen sijaan mitä et voi tai et halua purkaa verkossa autotalli-myynnissä. Se ei ehkä näytä aluksi paljon, mutta se tulee, kun lisäät kulut koko vuodelle. Sivustojen, kuten Userzoom, kautta. Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi.

(Se vie vain 5 sekuntia.)

Vuokra Ajotieltä

Nyt monet yritykset harjoittavat toimialaa muihin maihin, mukaan lukien Singapore ja Arabian maat. Affiliate-markkinointi voi olla hyvä tapa ansaita rahaa verkossa lähettämällä linkkejä ilmaiseksi. Jos haluat saada enemmän näkyvyyttä ja kuluttaa vähemmän vaivaa, voit myös listata palveluitasi esimerkiksi TaskRabbit- tai Craigslist-sivustoille. Userzoom maksaa sinulle 5–10 dollaria sovellusten ja verkkosivustojen testaamiseksi. Ja työ kuuluu tyypillisesti tyytymättömään työntekijään, joka tekee valheellista työtä, mikä johtaa alhaiseen moraaliin toimistossa. Nielsen TV-luokituksen takana oleva yritys.

Verkkotyöt eivät eroa toisistaan. Kyllä, joulu tulee olemaan ennen kuin tiedät sen. Itse asiassa meillä on yrittäjässä kirjoittajia, jotka työskentelevät Pariisista tai heidän kotitoimistoistaan ​​New Yorkin toimiston sijaan. Kirjoita kirjan ISBN-numero BookScouter -yritykseen. BookScouter etsii tietokannastaan ​​eniten maksettavia kirjojen takaisinostoyhtiöitä. Psykologiset eroavaisuudet, voit määrittää osakekaavion sijainnin, jonka haluat tehdä stop-loss tai limit order ja suorittaa kaupat kokonaan samalta näytöltä. Ajattelen kustannusten leikkaamista välittömänä palkankorotuksena.

Dropshippingin avulla voit luoda kaupan, hallita verkkosivustoa ja asiakaspalvelua.

Myynti Amazonilla (FBA-ohjelma)

Lisäksi sinulla on mahdollisuus nostaa rahaa heti yrityksen tarjoamaan ilmaiseen Visa-pankkikorttiin; se tarkoittaa, että voit työskennellä muutaman tunnin ja käyttää sitten näitä varoja tarvittaessa samana päivänä. Näet työkalut, joita käytän kotona työskenteleessäni kuten ammattilainen. Näin voit käyttää TeeSpring-nimistä sivustoa ansaita rahaa t-paitojen suunnittelemiseen ja myyntiin käsittelemättä tulostusta, kuljettamista ja käsittelyä, maksuja jne. Voit selata Harshin verkkosivustoa CoinSutra kouluttaaksesi itseäsi kryptovaluuttojen alalla. Ei vain muutama taalaa. Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa EarningStation-palvelun avulla. Samoin saatat kärsiä merkittäviä menetyksiä, jos et ota sitä vakavasti.

Jos menet urakoitsijan reitille, sinun on avattava LLC. Siksi yritykset ovat halukkaita ihmisiä testaamaan verkkosivustonsa eri toiminnallisuudet. Kuten mikä tahansa yrityshanke, online-tulosi kasvavatkin. Voit ansaita jopa 1000 dollaria taaksepäin kuukaudessa ja joissain tapauksissa enemmän.

Kuinka paljon rahaa? Se säästää hyllyilläsi tilaa jotain uutta varten ja ansaitset muutama taalaa. Katso luettelo ilmaisista online-kyselyyrityksistä. Tämä on yhden puolen keikka, jonka kuka tahansa voi tehdä. Täällä voit pestä paikallisia kirpputoreja, telakoiden myyntiä, huutokauppoja ja vastaavia löytääksesi arvokkaita esineitä, jotka myydään vähemmän kuin niiden arvoinen on. Maksuaikataulu on sama kuin ammattilaisille, paitsi että sinun on maksettava myyntimaksu eikä sinun tarvitse maksaa tilausmaksua. En ole löytänyt markkinatutkimusyritystä, joka olisi omistettu vain näille tutkimuksille. Ja yksi parhaista tavoista pysyä tietävänä on kirjautua viikoittaiseen uutiskirjeeni.

Voit lukea lisää Userzoomista täältä.

Opeta Musiikkitunteja

Saa ihmiset innostumaan foorumistasi puhumalla siitä avoimesti käydessään muilla foorumeilla. Jotkut kaikkien aikojen helpoimmasta rahastani on ollut luottokorttien liittymisbonuksia. Et pyydä heitä antamaan parhaita tavaroitaan ilmaiseksi. Se on itsenäinen urakoitsija-asema ja osa-aikainen. Sama pätee suuriin esineisiin, kuten leikkimökkeihin tai polkupyöriin. He vastaanottavat useita hakemuksia ja seurauksena ovat usein hakemusprosessin pidättäminen. Se annetaan yleensä kuukauden kuluessa siitä, kun ilmoitat kiinteistöstä. Niinkin suuria kuin heidän tietokoneensa ja ohjelmistonsa, he eivät silti pysty 100-prosenttisesti korvaamaan sitä, mitä ihmiset voivat tehdä.

Sen sijaan voit vain luoda "palkata minut" -sivun verkkosivustollesi ja alkaa etsiä ensimmäistä asiakasasi. Jaa lisää tällaisia ​​ilmaisia ​​vinkkejä ansaita rahaa verkossa. Vain tällä tavalla se toimii. Prosessi tämän tekemiseksi voi olla samanlainen kuin sponsoroitujen viestien saaminen.

11 Tapaa Saavuttaa Taloudelliset Tavoitteesi

Jos olet mobiilisovellusten fani, voit nyt saada palkan niiden kääntämisestä. Se on erityinen, koska se edustaa yhtä harvoista passiivisten tulojen vaihtoehdoista verkossa. Voit myös myydä videoitasi käteisellä.

Käynnistä YouTube-kanava viihdyttämiseen ja kouluttamiseen

Tiedän tosiasian, että englannin opettaminen ulkomaalaisille on nopeasti kasvava ala. Jotta siirtyminen VA: hon olisi helpompaa, sinun tulee harkita sijoittamista laskutus- ja sopimusjärjestelmään. Pettsitterin mukaan. Periaatteessa pääasiakkaat ovat valmiita maksamaan henkilökohtaisista tiedoista, jotka kerän ihmisiltä, ​​jotka käyvät verkkosivuillani. Kuka tietää, saatat kirjoittaa vain yhden tämän vuoden parhaista yrityskirjoista!

Nimeä Yritys

Saa rahasi toimimaan puolestasi. Puhumme nopeasta ja helposta tavasta, jolla voit ansaita vähän rahaa, kun sinulla on muutama minuutti ilmaista. Saatavilla on työkaluja, joiden avulla voit luoda profiilin, lähettää taitosi ja varata puhelun, josta voit maksaa. Niinpä nimetän toisen korkeasti arvioidun raha-takaisin-sivuston: Vähimmäismaksu on 10 dollaria, joten kun olet tarkistanut tarpeeksi kappaleita ansaitaksesi vähintään 10 dollaria, rahat lähetetään sinulle suorien maksujen kautta PayPalilla. Blogi on palasi Internet-kiinteistöihin. HealthyWage - En olisi koskaan uskonut sitä, jos joku sanoisi voivan ansaita rahaa pysymällä aktiivisena. Jos etsit tapoja ansaita ylimääräistä rahaa kotona, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kävele koiria Roverin läpi. On niin monia tapoja ansaita rahaa auttaa muita ihmisiä menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Suuri osa näistä linkkien lähettämisistä on huijauksia. Itse asiassa Pat julkaisee jopa tuloraporttinsa verkossa osoittaen, kuinka hän on ansainnut yli 2 miljoonaa dollaria pelkästään viimeisen 12 kuukauden aikana. Viettää aikaa kommenttien lukemiseen ja kysyä kaksi tai toinen kysymys. 1-800-Yhteystiedot ovat toisinaan avoinna kotona toimiville asiakaspalvelun edustajille, jotka asuvat lähellä Draperin (Utah) sijaintipaikkaa. Kommunikoinnin tai kirjoittamisen kokemus on plus, mutta sitä ei vaadita. Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen.

Joten vaikka annan sinulle KAIKKI ilmaiset menetelmät tänään, kannattaa ehkä kysyä miksi maksaisit yhden menetelmistä, jos todella haluat oppia tekemään isoja dollareita. Kirjailijat, yritykset ja bloggaajat tarvitsevat kaikki ylimääräisen silmän. Katso Ultimate Guide -oppaani: Mitä erikoistuneempi lipo (ajattele teknisiä tai lääketieteellisiä tietoja), sitä korkeampi maksu. Ota äänestyksiä ja taisteluita tolunan kanssa, katso täältä HairSellonin hintojen laskin. Tämän jälkeen lähetät kirjan sivustoon ennakkomaksu kirjekuoressa, ja sinulle maksetaan maksu muutamassa päivässä.

Kuinka Voin Ansaita Enimmäismäärää?

Mutta jos haluat nopeita vaihtoehtoja, katso online-työpaikkalistamme ilman aloitusmaksua. Suurin osa nopeista tavoista, joista ihmiset puhuvat rahan ansaitsemisen yhteydessä verkossa, eivät ole todellisia yrityksiä. Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Säästät vähän rahaa. Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua löytämään parhaat lailliset työpaikat kotona, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan todellista rahaa. Määritä kaupankäyntihälytykset, vaikka tämä antaa elinkeinonharjoittajille terveellisen määrän valintoja, lukuisista valinnoista on helppo tuntea hukku. Lisätietoja näistä ja muista mahdollisuuksista osoitteessa: Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. 25 ja voit nostaa rahaa, kun saat 10 dollaria Paypalilla.

Siellä on monia häiriötekijöitä niistä, jotka eivät ole linjassa tehtävänne kanssa. Ihmiset tulevat mainossivullesi, suorittavat maksun ja ohjataan sitten lataussivulle, jolta he voivat saada kopion e-kirjastasi. 50 tuntia tunnissa, mutta taas tämä luku vaihtelee suuresti. Dropshipping ei edellytä, että lähetät mitään tuotteita. Ajo Uberille ja Lyftille ei teknisesti ole online-toimintaa. Tässä on luettelo Kindle: n itsenäisen julkaisemisen eduista: Tämä voi olla hienoa, jos haluat työskennellä kotoa, mutta haluat myös työskennellä normaalia työtä.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Älä anna kenenkään käydä kauppaa puolestasi, aktiiviset kauppiaat voivat saada kaupankäyntipalkkion jopa 3 dollariin. Palkka alkaa 14 dollaria tunnissa. Kotoa työskentelemällä on monia etuja: Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta.

Laihtua Ja Saada Rahaa

Itse asiassa se voi olla hieno tapa pitää kustannukset alhaisina, etenkin jos asiakkaasi rakastavat sinua ja tarvitsevat sinua huolehtimaan heistä. Kuvittele, että olet ostanut kirjan 2 dollarilla ja myynyt sen hintaan. Ehkä et halua työskennellä jonkun toisen puolesta. Mutta jos et käytä autoa paljon ja haluaisit käyttää sitä ansaitsemaan ylimääräistä tuloa - tekemättä ylimääräistä työtä - verkkosivustot ovat käytettävissä tämän toteuttamiseksi. He hyväksyvät roskapostit ja roskapostit ja tekevät roskakorista Visa-ennakkomaksukortteja sinulle.

Sijoita 10 dollaria pieniin yrityksiin ja ansaitse 5%. Näiden rakennusten omistajat tarjoavat tyypillisesti siivouspalveluita vuokralaisille. Jos sinut on siunattu vihreällä peukalolla kuin minun ja kasvatat hedelmien, vihannesten tai yrttien massamääriä, saatat pystyä käyttämään näitä taitoja ansaitaksesi ylimääräistä tuloa. Ja saadaksesi lisää käyttäjiä tekemään hakuja Bingin avulla, Microsoft on nyt valmis maksamaan sinulle aina, kun teet haun Bingillä. Mitä asiantuntijat sanovat, ensin, varmista, että ymmärrät voittoa tavoittelemattoman voittoa tavoittelemattoman organisaation. Esimerkiksi voittoa tavoittelemattomia voittoa tavoittelevia organisaatioita on monen tyyppisiä, mutta 501 (c) (3) -järjestö (julkinen hyväntekeväisyysjärjestö) on se, mistä yleensä ajattelemme, kun pyrimme ratkaisemaan jonkin sosiaalisen ongelman. . WritersDomain arvostelee sinua artikkeleistasi. Tietenkin, saat palkan! Se on rakennettu geeneihimme kiinnittyä, jakaa ja vahvistaa. Olen jo käsitellyt tämän aiheen myös toisessa blogin viestissä, napsauta tätä lukeaksesi viestin!

Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Joten riippumatta siitä, oletko kirjailija, joka etsii lisää tapoja myydä kirjasi, tai näyttelijä/ääninäyttelijä, joka haluaa tuottaa ylimääräisiä tuloja, voit myydä palvelusi verkossa. Kun kyse on kotituloista, ei-toivottujen tavaroiden myyminen on määritelmä ”heikentyneelle hedelmälle. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse.