10 Parasta Tapaa Ansaita Kuusi Lukurahaa Kotona Vuonna 2019

Jos olet yli 18-vuotias, tässä on luettelo parhaista kyselysivustoista. Ota puhelin, soita paikalliselle paperillesi ja katso missä he tarvitsevat apua. YouTube on yksi kuumin trendi ansaita rahaa verkossa. Voit ohjata paikallisesti, mutta on myös mahdollista opettaa opiskelijoita ja aikuisia verkossa. Ig-ryhmä, valuuteilla käydään kauppaa yhdellä globaalilla valuuttamarkkinoilla, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa, alkaen 10 p. Varainkeruulla on 8. Yhdistä se Amazonin kanssa, joka on täydellinen alusta myydä e-kirjasi, ja voit ansaita tuloja kirjoittamallasi. Joidenkin kauppojen avulla voit myös pitää ostamiasi tavaroita mysteeri-ostoksilla. Ja muista, että Amazon FBA: n avulla Amazon voi kaikki tallentaa ja lähettää tuotteitasi, jolloin sinulla on aikaa pohtia seuraavaa keksintöäsi.

Ja kyllä, kaikki tällä sivustolla on täysin ilmaista ja ilman sijoituksia. Ja rehellisesti sanottuna nykyinen työmaisema ei ole mikään kirjoituskoti. Voit aina tarjota palveluitasi suoraan markkinoimalla alueesi kouluille tai jopa sijoittamalla mainoksia naapuruston uutiskirjeisiin ja ilmoitustauluihin. Oletko valmis osallistumaan hyvinkin ylläpidettyjen, kysynnässä olevien keräilyesineiden kanssa? AdSanityn kaltaisen WordPress-laajennuksen käyttö on tehokas tapa hallita tämäntyyppistä mainontaa. Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa.

Monet ansaitsevat työntekijät tarvitsevat avustajia avuksi päivittäisissä tehtävissä. Ole valmis näyttämään tulokset kampanjoidesi lopussa ja ole alusta alkaen selvää, että hinnat eivät sisällä matkakuluja, jos haluat toteuttaa mielenkiintoisia projekteja, jotka vaativat muutamaa ulkopuolista kokousta. On myös hyvä idea, jos et halua käydä vaivaa, kun luetellaan jokainen kohde verkossa. Oletko valmis aloittamaan?, yhdistyneen kuningaskunnan avaamisen myötä Forex-markkinoilla kasvaa suurempi määrä, ja volatiliteetti on huippua tämän istunnon aikana. Proofreading Anywhere -yrityksen Caitlyn ansaitsi yli 43 000 dollaria vuodessa oikolukijana. Ryhdy virtuaaliassistentiksi.

  • Se on 3 500 dollaria dollaria vuodessa, josta menetät rahaa investoimatta.
  • Vaikka et ansaitse rahaa suoraan Trimillä, jos se optimoi budjettisi jopa 5% kuukaudessa, se on todellista rahaa!

Freelance-kirjoittaminen

Jos olet graafinen suunnittelija, nyt on olemassa useita verkkosivustoja, joihin voit osallistua suunnittelukilpailuihin. Itse asiassa voit ansaita kokopäiväiset palkat vain muutamalla tunnilla työtä päivässä. Nykyään kaikki ovat kiireisiä. Se, joka ymmärtää sen, ansaitsee sen... Se, joka ei tiedä... maksaa sen.

Olen varma, että olet jotain asiantuntija. Ryhdy nichesi konsultiksi ja kun nimesi alkaa kiertää, saatat tehdä tappavan sivutulopelusi. Se on todella yksi parhaimmista voimavaroista, joita sinulla voi olla. Sijoittaminen aloittelijoille tarkoitettuihin varastoihin, luo budjetti, jonka avulla voit maksimoida säästät summat. Blogillasi on paljon tapoja ansaita rahaa, mukaan lukien mainokset, tytäryhtiömarkkinointi ja sponsoroidut viestit.

Sinun on lähetettävä videoita säännöllisesti ja luotava seuraava, ja sitten voit ilmoittautua YouTube-kumppaniksi ja ansaita ansaittua rahaa. Tiesitkö, että hinnat muuttuvat verkossa jatkuvasti, ja useimmilla kauppiailla on hintatakuuohjelma? Jos asut huonetovereiden kanssa, jotka matkustavat paljon, tai asut alueella, jolla ihmiset matkustavat liikematkoille, jätä tilaa muutamaksi viikkoyöksi. Kuten aiemmin keskustelimme, itsenäinen isännöinti on hieno suunnitelma, jos sinulla on jonkin verran online-liiketoiminnan kokemusta vyön alla. Asutko maaseudulla tai suurkaupungissa, käytä Airbnb-vuokrauslaskinta nähdäksesi kuinka paljon voit saada varahuoneen. Sen sijaan, että laittaisit sen luottokortille, he voivat mennä Lending Clubiin ja ottaa henkilökohtaisen lainan paljon alhaisemmalla korolla.

AchieveMint - saat palkkaa elääksesi terveellisiä elämäntapoja

On olemassa kourallinen suosittuja rahat takaisin -sovelluksia, jotka palkitsevat sinua ostamaan asioita, jotka ovat todennäköisesti jo päivittäistavaroiden ostoskorissasi. Nzdusd, pörssissä, jota sääntelee Securities and Exchange Commission (SEC). Jos lyöt tavoitteesi, voitat rahaa. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja annat asiakkaillesi, sitä suurempi on mahdollisuus, että myyt.

Kirjoita pudotuskoodi “SAVVY”, jos sitä pyydetään. Jos vietit tuon ajan kerätäksesi ylimääräistä rahaa muilla keinoilla, se helpottaisi haluamasi intohimon harjoittamista. Näihin kysymyksiin vastaukset auttavat sinua suunnittelemaan ja hinnoittelemaan kurssiasi. Maksuaikataulu on sama kuin ammattilaisille, paitsi että sinun on maksettava myyntimaksu eikä sinun tarvitse maksaa tilausmaksua. Voit myös tarjota palveluitasi tilintarkastuksen ja strategian näkökulmasta, jossa yritykset hyödyntävät asiantuntemustasi arvioimaan ja luomaan sosiaalisen median suunnitelma vuodeksi, auttaen samalla kouluttamaan ja ohjaamaan henkilöstöä sen onnistuneessa toteuttamisessa.

Tule Online-freelance-kirjoittajaksi

Jos haluat ansaita kokopäiväistä palkkaa työskennellessään kotoa, tämä mahdollisuus on ehdottomasti olemassa. Että joku voisi olla sinä. Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia. Netflixin osakkeet ulkomailla lisääntyvän tilaajien määrän suhteen, voit valita sivustolla olevista kryptovaluutoista, mukaan lukien Bitcoin Cash. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia, joten hän aloitti Proofread Anywhere -palvelun. Walmart, Priceline, Amazon, Best Buy ja Macy ovat vain muutamia osallistuvista tuotemerkeistä. Mutta miten tämä toimii? Saamme vain yhden elämän, ja sitä ei pidä aina kuluttaa yrittämällä saada nopeasti aikaan. Käytin tätä palvelua matkustellessani Sveitsissä ystävän kanssa ja voin vahvistaa sen olevan hyvä palvelu.

Tee toimitukset Amazon Flexille

Voit aloittaa oman isäntäyrityksen tai sisällyttää isännöinnin web-suunnittelupaketteihisi, jos olet web-suunnittelija. Makaako kitara huoneesi nurkassa ilman päivittäistä käyttöä? Olemme puhuneet siitä, mitä tehdä ei-toivottuihin joululahjoihisi aiemmin, mutta voit myydä käyttämättömät lahjakorttinne ympäri vuoden eri paikoissa. Glassdoorin mukaan sosiaalisen median johtajan keskipalkka on lähes 52 000 dollaria vuodessa, joten on ehdottomasti potentiaalia ansaita suuria, jos tiedät mitä teet. Ne ovat ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä, ja tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen. Liittymällä linkkimme kautta, he antavat sinulle ilmaisen 10 dollarin bonuksen avaamiseksi. Aloin tutkia vaihtoehtojani kauan ennen sitä. Näin pääset alkuun.

Joten työskentele kovasti rakentaaksesi uskollisia faneja. Voit tehdä sovelluksia, kuten Rover, Care. Usko tai älä, voit myydä nämä. Rekisteröidy täällä (Kanada) tai täällä (U. )Voit kuitenkin alkaa ansaita rahaa YouTuben kautta alustan omasta mainosverkostosta tai saada sponsoroituja viestejä. Etsin oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoa verkossa, mutta en löytänyt mitään. Kupongisivustot ovat melko korkean ylläpidon mukaisia, koska niitä on päivitettävä jatkuvasti uusilla tarjouksilla.

Et todennäköisesti saa myöskään etuja, joita perinteinen työ tulee, kuten sairausvakuutus ja 401 kt. Kun optimoit kaikkien työtä, annat heidän myös viettää vähemmän aikaa työskentelemiseen - samalla kun teet enemmän työtä. Joissakin huijauksissa voi olla kysymys maksamisesta “koulutuskirjasta” tai CD: ltä, joka selittää kuinka ansaita rahaa tietyssä liiketoiminnassa.

Luo/suunnittele Ja Myy Tulosteita

Anna, kuinka paljon painoa haluat menettää, kuinka kauan kestää kadottaaksesi ja kuinka paljon haluat panostaa kuukaudessa kyseisenä ajanjaksona. Se ei oikeastaan ​​tarjoa ylimääräisiä tuloja todellisessa merkityksessä, mutta se tarjoaa sinulle alennuksia ostoksistasi, joilla on sama nettovaikutus. Jälleen kerran ei ole vähimmäistasoa aloittamiseen ja itse asiassa, kun kirjaudut tammenterhoihin, he lahjoittavat sinulle 5 dollaria sijoituksen aloittamiseen. Melissan perhe ansaitsi 42 875 dollaria vuonna 2019 ostamalla ja myymällä kääntämällä, ja he työskentelivät vain 10-20 tuntia viikossa. Voit aloittaa sijoittamisen vain yhdellä dollarilla näillä ilmaisilla sijoitussovelluksilla. Emme tarkoita myydäksesi pelejäsi GameStopille muutamalla senttiä per peli - päinvastoin, voit myydä arvostettuja vanhempia pelejä Decluttrilla ja ansaita siitä huomattavaa voittoa.

Sinulla voisi olla virtuaalinen kultakaivos pysäköity ajotiellesi, jos omistat auton. Ne voivat auttaa, haluatko ansaita rahaa ja hylätä talosi tai jos haluat ansaita rahaa harrastuksesta. Ja se on selkeä kilpailuetu vähittäiskaupan alustoilla, jotka saattavat edellyttää käyttäjien antavan tavaransa kerrallaan. Sinulla on ilo tietää, että Survey Junkiessa on 8.

Jotkut asiakkaasi voivat olla yrityksiä tai bloggaajia, jotka etsivät ainutlaatuista teemaansa. Vaikka sinun ei tarvitse suunnitella sovellusta ansaitsemaan sitä, voit ansaita rahaa kotoa kehittämällä sovellusta, jos sen omistaminen ei kuulosta siltä, ​​että haluat sijoittaa aikasi. Kun aloitat säännöllisten asiakkaiden luettelon laatimisen, sinulla on paremmat mahdollisuudet korottaa hintoja. Taloudellisten tavoitteiden asettaminen saattaa vaikuttaa pelottavalta tehtävältä, mutta jos sillä on tahtoa ja ajatuksen selkeyttä, se on melko helppoa. Jos on yksi ainoa vaihe, jossa kaikki (toistaiseksi) voi mennä pieleen, se on tässä vaiheessa - etenemisen mittaaminen. Jos sinulla on suuri joukko kolikoita, voit lunastaa ne käteisellä. Sanallisen käännöksen lisäksi sujuvia lukijoita tarvitaan kääntämään dokumentaatio, joka on toinenkin työ, joka voidaan tehdä kotona. Mutta ota huomioon, että Gazelle maksaa vain myöhemmän mallin älypuhelimista.

Hanki Rahaa Takaisin Heti Jo Ostamistasi Asioista

Voit listata nämä tuotteet Amazonissa, eBayssa jne. Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. Voitko tehdä kutsuja, joita ihmiset voivat tulostaa kotona?

Blogiminen on se, kuinka teen suurimman osan tuloistaan ​​verkossa. Kun olet käynyt läpi luokat, pääset työskentelemään omalla ajallasi ja vauhdissasi. Jos sinulla on varahuone, jota et koskaan käytä, etkä jaa kotisi jakamista, Air BnB voi olla uskomaton tulolähde. Kirja kertoo kaiken, mitä sinun täytyy tietää, ostamisesta (mukaan lukien arvojen määrittäminen) markkinointiin ja myyntiin. Jos sinulla on aura-auto, voit jopa työskennellä yrityksissä parkkipaikkojen tyhjentämisessä.

Jos he tietäisivät, heillä olisi kaikki nämä jutut! Tammenterhot sijoittavat tilillesi prosenttimäärästä 100 dollaria (joka voi olla jopa 10% joillekin jälleenmyyjille). Kuinka aloittaa oikolukijana. 12 Ryhdy kirjoittajaksi Portra Images/Getty Images Haluatko tehdä enemmän kuin kirjoittaa sanoja, vaan luoda sen sijaan?

Skannaa tuotteet Shopkickille

Viime vuosina on kuitenkin havaittu huomattavaa nousua sellaisten online-sivustojen määrässä, jotka hakevat transkriptiopalveluita alhaisimmilla dollarikorkoilla nopeaan läpimenoaikaan. Suurten yritysten sponsoroimien viestien avulla voit myös mainostaa sivustoasi hyvämaineisena ja alansa johtajana. Puhelinkeskukset palvelevat yrityksiä, joilla ei ole ketään vastaamaan puhelimiinsa 24 tuntia vuorokaudessa. Tässä on joitain löytämistämme parhaista rahaa antavista sovelluksista: Tunnetulla bloggaajalla, jonka nimi on Joseph Hogue, on menestyvä blogi (My Work from Home Money) ja kukoistava julkaisutoiminta.

Voit saada 5 dollaria vain ilmoittautumisesta! Tarjoa omistaa muutama tunti kuukaudessa verkkosivuillaan maksua vastaan, kerätä muutama asiakas ja saat itsesi yrityksestä. Olet tullut oikeaan viestiin! Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus. Saatat joutua siirtymään väliaikaisesti hotelliin, kun kotiasi kuvataan. Puhelinkeskuksen edustajat tarjoavat informatiivisen äänen asiakkaille, jotka tarvitsevat tietoa tai apua ongelman ratkaisemiseksi. Olen bloggaaja ja voin sanoa varmasti, että se on palkitsevin hälinä, joka minulla on koskaan ollut.

IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Tässä on luettelo asioista, joita voit myydä kierrätyskeskuksessa. Ne tarjoavat mahdollisuuksia espanjan, saksan, italian, kiinan, arabian, japanin ja muilla kielillä, ja ovat erikoistuneet juridisiin, lääketieteellisiin, teknisiin ja muihin aloihin. “Et koskaan tiedä, mitä pikaruokaa/ravintolaa maistat, kunnes tulet saapumaan ja aloittamaan makutesti. Voit sitten tuottaa tuloja lisäämällä mainoksia blogiisi tai voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla tai luomalla oman tuotteen.

  • Otan Udemy-kursseja parantaakseni sivutoimisuuttaan.
  • Jos kyse on intohimoisesta itsestäsi ja haluat olla yhteydessä muihin, joilla on sama intohimo, niin verkkoyhteisö on asia, jota sinun tulisi ehdottomasti harkita.
  • Voit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista arvostaa täysin mahdolliset riskit.
  • Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä.

Ryhdy Puhetaiteilijaksi

Yksi vinkki, joka minulla on tämän tyyppisestä tilaisuudesta, on varmistaa, että teet kotitehtäväsi, jotta ymmärrät täysin aloituskustannukset ja jopa sen, mitä sinun on tehtävä ylläpitääksesi konsulttiasi. Se oli biologian oppikirja - opettajien painos. Haet tullaksesi verkko-ohjaajaksi, ja jos saat kelpoisuuden, voit saada palkan opiskelijoiden auttamisesta heidän työssään.