80+ Parasta Tapaa Ansaita Rahaa (päivitetty 2019)

Onko sinulla liian paljon tavaraa? Asa tuloksena huippusuositun sarjan e-kirjoja, Dawson sanoo taskuihin ”kuusi numeroa” vuodessa toivoo tekevänsä paljon eteenpäin. Tällä tavalla tiedän, mitä minulla on varaa kuluttaa ja mitä en voi. PaidForumPosting. Takl - “Käytä taitojasi auttaa muita suorittamaan pieniä töitä ja kotitöitä. Ja koska haluat säästää lähetysten suhteen niin paljon kuin voit, sinun on suunniteltava suunnitelma. Olemme omistaneet koko artikkelin Mystery Shoppingille, josta voit lukea täältä.

Usein ihmiset eivät tiedä kuinka arvokkaita he ovat. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Sinun on maksettava 39 dollaria. Osta bitcoin, viimeinen tapa ansaita rahaa Bitcoinilla vuonna 2019 on maksettujen tehtävien suorittaminen Bitcoinissa. On myös tuhansia bloggaajia, jotka pitävät erittäin menestyviä blogeja kokopäiväisenä online-liiketoimintanaan.

  • Brave toimii maksamalla käyttäjille katsomaan Brave-tiimin hyväksymiä mainoksia.
  • Olen nähnyt, että jotkut ihmiset ovat erittäin innoissaan, kun he ovat aloittelijoita tässä liiketoiminnassa.

Liity Facebook-ryhmään, jossa paikalliset työnhakijat löytävät aukkoja. Tämä voi testata kaiken kirjautumisesta, käyttöliittymän toiminnasta aina yksinkertaiseen mielipiteesi käytettävyydestä ja ulkonäöstä. Sinulla on 100-prosenttinen hallinta teoksesi hinnassa. Useimmat taiteilijat ansaitsevat kotiinsa 10–30 prosenttia vähittäismyyntihinnasta. Brändit palkkaavat moderaattoreita (ja asiakaspalvelun edustajia) vauhdittamaan tuotekuvaaan sosiaalisessa mediassa, vastaamaan valituksiin ja varmistamaan, että jokaisella on positiivinen kokemus - niin paljon kuin mahdollista. Blogmutt - Tämä yritys etsii freelance-kirjoittajia, joilla on vahvat kielioppi ja tutkimustaidot. Työkalut, kuten HubSpotin ilmainen CRM ja sähköpostimarkkinointiohjelmistot, toimivat hyvin minkä tahansa verkkokaupan kanssa. Tämä saattaa kuulostaa vaikeammalta kuin on, mutta jos luot budjetin, näet nopeasti joka kuukausi tarpeettomia kuluja.

Jos et halua kertoa Googlelle tekemästäsi päivittäin, voit ansaita rahaa kotoasi antamalla heidän seurata Internet-käyttöäsi.

Täytyy Lukea

Tätä varten tutustu paremmin paikalliseen talouteen (tai laajempaan kansalliseen tai kansainväliseen talouteen), jotta tiedät, mitkä taidot tai tuotteet ovat kysyttyjä nyt ja tulevaisuudessa. Ehkä tämä voisi olla uusi sivusi hälinäsi? Seuraavassa luettelossa, joka sisältää 17 erilaista tapaa tuoda rahaa kodin mukavuudesta, on jokaiselle jotakin jokaiselle. Voit aina päivittää asetukset tietosuojakeskuksessa. Ryhdy henkilökohtaiseksi verkk stylistiksi tai moniksi muiksi vaihtoehdoiksi aloittaaksesi jotain sivulta. Tyhjennä käyttämättömät lahjakortit sivustolla, kuten Cardpool tai Giftcard Zen.

Selatessani näytti siltä, ​​että tuntihinnat olivat enimmäkseen noin 10 dollaria englannin kielen harjoittelua varten. En halua edes tuoda esille artikkeleita, joissa suositellaan lastenhoitoa vuonna 2019. Kaksinkertaistumisen salkun lisäksi voit ansaita passiivisia tuloja blogistasi. Lainat ovat kuitenkin riskialttiimpia, ja jos haluat pelata sen turvallisesti, voit silti ansaita jopa 2–5 prosenttia vuodessa. Asiantuntijat 123 - Voit työskennellä tässä yrityksessä avustajana ja tarjota asiantuntija-neuvoja ihmisille, jotka etsivät ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. Sinulla ei ole tehtäviä, ennen kuin saat sanan huoneestasi. Ennen kuin aloitat kotihoidon, ota huomioon paikalliset ja osavaltion lait. Joissakin huijauksissa voi olla kysymys maksamisesta “koulutuskirjasta” tai CD: ltä, joka selittää kuinka ansaita rahaa tietyssä liiketoiminnassa.

Voit käydä kauppaa käytetyillä kirjoilla ja videopeleillä Amazonilla tai myydä vanhoja laitteitasi Gazellelle.

Perustaa Yritys

Jos omistat blogin, voit ansaita jopa passiivisia tuloja tällä tavalla, koska ansaitset palkkioita päivittäisestä liikenteestä, joka saavuttaa blogisi. Itse asiassa nykyisin käytettävissä olevien jakelukanavien avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita kuin koskaan. Tulkit työskentelevät puhutulla tai viittomakielellä; kääntäjät työskentelevät kirjoitettujen tai äänitteiden kanssa. 6, siksi tein huomattavan parannuksen kaavaani vetoamalla korkeampaan voimaan - korkeampaan aikataulukaavioon - antaakseni minulle ilmoituksen suuntauksesta. Jotkut eivät kuitenkaan maksa, tarvitsevat erityisiä ohjelmistoja tai niissä on jousia. He tarvitsevat luotettavia ihmisiä toimittamaan heille lentolehtisiä ja paperia.

Haluatko aloittaa elämäntyyliin keskittyvän blogin, jossa jaat suosikki kodinsisustajaideoisi, tai kauneus- ja muotiblogin, jossa kuvaat meikkiopetuksia ja kirjoitat tuotearvioita, voit ansaita ylimääräistä rahaa muuttamalla suosikkiharrastuksesi orastavaksi online-liiketoiminta. Aiheita ovat tuotearvostelut, poliittiset mielipiteet ja jopa päivittäiset tottumuksesi. Jos ansaitsit vain 3 dollaria päivässä verkossa, se on ylimääräinen 1 095 dollaria vuodessa taskussa! Jos neulat eivät pelota sinua, se on rentouttava työ. Jiffy - Jiffyn tilaamien kotipalvelualan ammattilaisten verkostoon voi liittyä ilmaiseksi, ja maksat vain prosenttiosuuden jokaisesta sivustosi kautta varaamastasi työstä.

Tärkeintä tässä on tehdä hieno työ osoittamalla hälinää ja olemalla erittäin ystävällinen. Kun myyt ensimmäisen esineesi, voit nopeasti löytää itsesi riippuvaiseksi ja alkaa ansaita muutama sata dollaria kuukaudessa myymällä vanhoja ja ei-toivottuja esineitäsi. Tätä varten voit saada ilmaisen pizza plus 5 dollaria.

Vuokraa Tilasi

Katso itse, suuri ero maksettujen sovellusten kanssa vierekkäisten ilmaisten sovellusten lukumäärän välillä on silmiä avaava. Kun kirjaudut ilmaiseksi Etoroon, he antavat sinulle ilmaisen 100 000 dollarin harjoittelutilin, jolla voit testata taitojasi. Jos sinulla on ompelutaitoja, lataat ihmisiä muutoksista, korjauksista tai jopa käsintehtyjen laukkujen, vuodevaatteiden tai verhojen tekemisestä. Spot ja flog auton tavaratilan myynnistä, jos puhut toista kieltä, voit saada paljon tuloja kääntäjänä. Melkein jokaisella auringon alla olevalla yrityksellä on sosiaalinen läsnäolo, mutta kaikkien näiden tilien hallinnasta voi tulla aikaa vievää, etenkin pienemmille tuotemerkeille.

Myös yksityishenkilöt käyttävät konsultteja. Tehtäväsi sisältävät esimerkiksi päivittäistavaroiden toimittamisen, ruoan ottamisen ravintoloista ja jopa alkoholin toimittamisen. 95 APY, joka on paljon korkeampi kuin löydät muista fyysisistä pankeista. Vaatteiden myyminen voi helposti olla ”ikivihreä” sivutoimisto. Jos löydät haluamiasi työpaikkoja, voit hakea sovelluksen sisällä, joka vie sinut usein itse työn verkkosivustolle. Ystäväni oli kollegiaalinen jalkapalloilija.

  • Paljon blogeja ja yritysten verkkosivustoja tarvitaan kipeästi uutta mallia.
  • Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts.)
  • Useimmat ihmiset tietävät muutamia tapoja, joilla henkilökohtainen tietokone voi säästää heille rahaa, mutta todellakin on olemassa joukko yksinkertaisia, eettisiä tapoja, joilla kuka tahansa voi käyttää tietokonetta muutaman dollarin ansaitsemiseen.
  • Sinun on vastattava näihin kysymyksiin, ja sitten tammenterhot auttavat sinua mieltymystesi mukaan.

Kickstarter ja Patreon

Muuta roskakori rahaksi. Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Voit esimerkiksi tarjota suunnitella logoja, luoda online-sisältöä, koota leikekirjoja, maalata hienon kuvan tai jopa lainata äänesi podcastille! Noomii - Noomii (ajattele ”uusi minä”) on verkon suurin hakemisto elämä- ja yritysvalmentajista. Sivustot, kuten Rover. Tässä on tarkistuslista, jolla pääset alkuun: Voit pelata blackjackia, lähtö-, rulettia tai pokeria demo-tilassa ja oppia kaikki oikeat liikkeet. Ehdotan sen sijaan, että ajattelisit laajempaa verkkotunnusta, ajattelemaan jotain kapeampaa.

Digitaalisen median myyntipaikkoja on kymmeniä. Swagbucks - Ansaitset pisteitä, nimeltään SB, vain videoiden katselusta, kyselyihin vastaamisesta, erikoistarjousten löytämisestä, ostoksista tai Internetistä etsimisestä. Jos sinulla on tämä taito, tarjoa palveluitasi esimerkiksi NRWA: n sivustoilla. Paras tapa ansaita eniten rahaa kotisi yhdellä näistä mahdollisuuksista on valita yksi, josta todella luulet nauttivasi (ja siksi olla hyvä) ja todella täydentämään lahjakkuuttasi. Et ehkä edes tarvitse kannettavaa tietokonetta.

Muuta ne "hyödyttömät sinulle" esineet kylmäksi kovaksi rahaksi. Parasta on se, että sänkyä käyttävät ihmiset maksavat todennäköisemmin enemmän kokemuksesta. Ensin sinun on lähetettävä puhelimesi jälleenmyyjälle, joka tarkastaa sen ennen maksun lähettämistä sekillä tai PayPalilla. Virheiden sieppaaminen voi olla erittäin kannattavaa liiketoimintaa! Sekin kautta suoritettujen maksujen käsittely voi kestää viisi arkipäivää, saapuminen jopa 20 päivää ja niistä aiheutuu 2 dollarin maksu. Jos haluat oppia ansaitsemaan paljon rahaa verkossa, sinun on aloitettava ymmärtämällä kohdemarkkinaasi ja mitä alustoja he viettävät. Tiesitkö, että yritykset palkkaavat sinut verkkosivujen testaamiseen ja palautteen antamiseen.

Yhteenveto

On olemassa useita sivustoja ja työkaluja, jotka voivat julkaista kirjasi sinulle, kuten: Monet yritykset - myös Google - maksavat sinulle heidän sovellustensa asentamisesta. Löydät ja peruutat tilaukset, joita et käytä. Etätyö on kukoistanut viimeisen kymmenen plus vuoden aikana, ja alojen, joilla on mahdollisuudet työskennellä kotoa, määrä kasvaa. (Idea virtuaaliassisteista on erittäin suuri kiinteistöalalla, koska kiireiset/menestyneet kiinteistönvälittäjät tapaavat niin kiireisesti asiakkaiden kanssa, että heillä ei ole aikaa tehdä arkipäivän tehtäviä, kuten hallintoa, myynnin tukea ja sosiaalista mediaa (mutta virtuaalinen) avustajat ovat suosittuja useilla eri aloilla). Jos sinulla ei ole aikaa oppia kauppaa käymällä paikallisessa yliopistossa, hyvä tapa päästä alkuun on online-kurssi. Muista vain ajoittaa videohaastattelu heti hakemuksen valmistumisen jälkeen. Gadlinilta on opittava erittäin hyvä oppitunti.

Opetustunnit/Tuutorointi

Keskitaso - keikoille, jotka vievät kuukautta lähemmäksi. Rakastatko ilmaista itseäsi sanoilla? Verkkokurssien myynti on toinen suosittu tapa aloittaa online-liiketoiminta. Kun osoitin hänelle kirjakokoelman, hän alkoi skannata niitä kaikkia kannettavalla viivakoodinlukijalla. Zaarly - Käytä Zaarlya saadaksesi yhteyden asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat kodin siivousta, pihanhoitoa ja yleismiehiä lähelläsi. Kuka hallitsee bitcoin-verkkoa?, klassisen kultastandardin mukaisesti talouskasvu ja lisääntyneet transaktiot rahankysyntä tyydytettiin lyhyellä aikavälillä, kun varantopankit laskivat liikkeeseen lisää seteleitä ja pitkällä tähtäimellä kullankaivojat, jotka ottivat lisää kultaa, laajentaen perusrahan tarjontaa. Tämän jälkeen tarvitset johdonmukaisen strategian, jotta voit säännöllisesti lähettää uutta sisältöä. Voit myös laajentaa tämän lemmikkien hoitoon, kun muutkin matkustavat.

Suunnittele Matka Muille

Koska voit lahjoittaa kaksi päivää viikossa, voit saada palkkaa viikossa. Voit päästä toimintaan hakemalla mahdollisuuksia markkinointialustan, kuten Instabrand tai Famebit, kautta tai ottamalla yhteyttä tuotemerkkeihin, joiden kanssa haluat työskennellä. Joten hän alkoi taittaa paljon paperinosturia. Et varmasti saa rikkaita eJurorina toimimista, mutta vain yksi tapaus viikossa maksaa todennäköisesti Internet-yhteytesi. Mitä enemmän riskejä otat, sitä korkeampia korkoja voit mahdollisesti ansaita. Nämä ovat hieman teknisiä aloja, joten tarvitset muodollista koulutusta. Verkkokirjojen luominen vie usein muutaman tunnin, viikon tai kuukauden, ja sitten niitä voi myydä rajoittamattomasti ilman, että vaaditaan mitään inventaarioita tai infrastruktuuria.

Yksi kasvualue on heidän sosiaalisen median tilinsä.

Sijoita Korkean Osinkotason Osakkeisiin.

Jos haluat ottaa valokuvia ja tehdä videoita, sinun kannattaa harkita Instagramia tuottavan online-liiketoiminnan aloittamiseksi. Voit käyttää myös alustaa, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan virtuaaliassistenttipalveluita, jos olet tällaista työtä, jota etsit. Sen sijaan teet sopimuksia valmistajien tai jakelijoiden kanssa lähettääksesi tuotteita suoraan asiakkaillesi puolestasi. Verkkokaupan perustaminen on erittäin helppoa eBay-kaltaisten sivustojen kanssa. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia.

Suosikki Tuotteet

Jos haluat vain tehdä nopeasti ponnistelua ja sinun ei tarvitse odottaa tai joutua rakentamaan sähköpostiluettelo tai myyntisuppilo, voit suorittaa tällä hetkellä paljon tehtäviä, jotka laittavat rahaa taskussa. Parhaat vuokralaiset ansaitsevat 15–30 000 dollaria vuodessa. Se voi olla hieno tapa kastaa jalat märkään sijoittamiseen ilman paljon vaivaa. Olen varma, että he ovat korjautuneet pian. Parhaat kaupankäynnin twiitit: viikko 17/17, sinun on löydettävä vakiintunut trendi, jolla on voimassa oleva trendiviiva, ja odota sitten hintaa murtamaan se vahvistettaessa stokastinen. Leikkaus on yksi uudestaan ​​löydetyistä pakkomielleni. Turon avulla voit saada auton toimimaan puolestasi - ilmoittamalla sen vuokrattavana vain 10 minuutissa.

Ja paikalliset markkinat voivat kertoa sinulle, tarvitsevatko he kohteita, jotka haluat myydä. Voit myös ansaita ylimääräistä rahaa kopioimalla video- ja äänitiedostoja ihmisille. Rakastatko lemmikkieläimiä? Sitten voit olla täydellinen virtuaaliassistentti, joka tekee temp-töitä kannettavan tietokoneen mukavuuksin. Voit jopa käyttää heidän online-voiton arviointityökalua nähdäksesi, mitä esineesi ovat arvoisia. Silti on ainakin muutamia valintoja, joiden pitäisi toimia kaikille. Lisäksi saat osallistua viileihin tapahtumiin, kuten urheilukilpailuihin, yrityskokouksiin tai taloudellisiin huippukokouksiin.

  • Se on vakava sivuraha.
  • Yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta.
  • Jos niin, voit myydä tämän kokonaan palveluna.
  • Kaksi suosittua taitoa koodaamalla David Markey alkoi ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa ollessaan vanhempi yliopistossa.

20 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Laillisten kotona työskentelevien työpaikkojen löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Muunnettu autotalli, jolla on oma sisäänkäynti, toimii hyvin, antaa sinulle yksityisen tilan työskentelyyn ja lisää uskottavuutta. Joten haluat ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella Internetin kautta? Onko sinulla satunnaisia ​​kuvia jossain makaamassa tai ottamassa tietokonetilaa? Auta ystäviäsi, tuttaviasi ja naapureitasi pestä autojaan maksua vastaan. Napsauta tätä nähdäksesi kuinka suuri palkintosi voi olla. Voit tehdä sen palveluiden, kuten Vectordash, avulla. Yritykset maksavat heille seistä siellä.

Sinun ei tarvitse edes luopua työskentelystä kotona tehdäksesi ylennyksen; tiiminvetäjät, johtajat ja tilinhoitajat voivat työskennellä kotoa. Korot ovat tyypillisesti 7-10%. Muista, että ajattelutapa on kaikkea. Ja rakennat samalla auktoriteettiasi. Useimmat "ansaitse rahaa kotona" -työt ovat asioita, jotka voidaan tehdä nopeasti ja helposti, ilman paljon taitoja, joten niillä ei ole tapana maksaa paljon. Ostajat jättävät pyynnöt tarvitsemastaan ​​ja jos se vaikuttaa kykyysiisi, maksat nimellispalkkion, jotta tarjoat työtä. Luo blogi ja hyödynnä sitä tytäryhtiömyynnissä tai tuotteiden hyväksymiskaupoissa. Lisäksi Internetissä on lukemattomia reseptejä monimutkaisille tasoille:

Perusta Kuntosali

Jotkut tarvitset kokemusta ja muiden kouluttaminen. Mainitsin yllä idean verkkokaupan luomisesta, mutta voit myös tyhjentää talosi ja myydä asioita, joita et enää käytä (CD, DVD, keittiökoneet jne.) Verkkokaupan perustamisen suhteellisen helpon prosessin avulla Shopify tarjoaa hienon tavan myydä verkossa tekemiäsi asioita ja ansaita hyvä määrä ylimääräistä rahaa. Tässä on luettelo 14 tapoja tietokoneen voi laittaa rahaa taskussa, että kuka tahansa voi tehdä ilman repimässä ketään pois. Vuokraa ne RentNotBuyssa. Suurin osa meistä tarvitsee useamman kuin yhden päivän yliopiston löytääksemme kutsumme. Voit sitten tuottaa tuloja lisäämällä mainoksia blogiisi tai voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla tai luomalla oman tuotteen.

Myy Tavarasi

Voit käyttää tätä olemassa olevilla alustoilla, kuten Udemy, Teachable tai Kajabi. Ottakaa huomioon myös muut kulut, jotka joudut kattamaan tulostuksen ja valokuvien digitaalisen tallentamisen kustannukset lopulliseen hintaan. Levitä sana taitostasi pysyäksesi järjestyksessä.