Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Napsauta play saadaksesi selville kuinka: Tämän jälkeen teet liitännäismaksun liikenteen lähettämisestä Amazonille, mutta sinulla ei ole mitään pakkausvaivoista tai alkuperäisestä taloudellisesta tuotosta tuotteiden luomiseen tai ostamiseen. Ajan myötä, kun kasvatat seuraavaa, lukijasi auttavat orgaanisesti levittämään sanaa. Durstin mukaan hyvä kirjoittaminen on kysyntää, etenkin verkkosisällölle. Oikealle henkilölle tämä voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

E-kirjojen "How to" -kirjat ovat parhaita tarjota, varsinkin jos olet tietyn alan asiantuntija. Lisäksi saat maksun jokaisesta kuukaudesta, jonka sovellukset asennetaan puhelimeesi. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia, joten hän aloitti Proofread Anywhere -palvelun. Jos näin on, monet yritykset löytävät "virtuaalisten" puhelinkeskusten perustamisen olevan kustannustehokas tapa paitsi palkata ihmisiä myös tarjota tarvitsemansa asiakaspalvelu. Selkeän näkemyksen perusteella siitä, mistä blogiisi tulee, se ei vain autta sinua kasvattamaan yleisöäsi, vaan pitää sinut seuraamalla sisältöä luotaessa. Oletko valmis osallistumaan hyvinkin ylläpidettyjen, kysynnässä olevien keräilyesineiden kanssa?

Älä huoli siitä alussa. Tämä on ihanteellinen rahaa ansaitseva hakkeri niille, jotka haluavat täyttää muutaman minuutin vapaa-ajallaan ansaitakseen ylimääräistä rahaa. Tarkoitan, että jokainen tiedän, että vastaamaan joihinkin kysymyksiin kuluu muutama minuutti päivästään. Pian sen jälkeen hän aloitti menestyvän yleisen ja laillisen transkriptioyrityksen. Rakastatko roskapostin saamista?

Onko sinulla käyttämätöntä markkinarakoa, josta voit tarjota hyviä neuvoja? Katso kuinka ansaita rahaa myymällä baseball-kortteja. Oletko eläinten rakastaja? Tulokseen keskittyminen tuo esiin uhraustunteen, jota on vaikeampi ylläpitää tietyn ajanjakson ajan. Usein sanotaan, että säästöt ovat vain laskennallista kulutusta. Tässä on yksi hienoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Varmista vain, että ymmärrät myyntiin liittyvät maksut, ennen kuin ryhdyt syöksymään.

Paribus tarkkailee myös toimituksia Amazonista ja Walmartista ja saa rahaa takaisin tuotteille, jotka lähetetään myöhässä. UpWork korvasi muut tunnetut sivustot Odesk ja Elance. Mutta sinun täytyy aloittaa jostain! Jos sinulla on omia lapsiasi - vielä parempi. Hakemistosivuston ylläpitäminen voi olla aikaa vievää yritystä, mutta jos valitset oikean markkinaraon, se voi olla erittäin kannattavaa. Aseta vain profiili ja aloita hakeminen töihin. Hän jakaa paljon tietämistään oikoluvusta tässä työpajassa.

Nopeita tapoja ansaita rahaa kotona

Käytä mitä tahansa kustannusten seurannan mobiilisovellusta tallentaaksesi kulut. Kaikenlaiset yritykset tarvitsevat RN: ää tähän tarkoitukseen, mukaan lukien sairausvakuutusyhtiöt, sairaalaketjut ja jopa lääkärin rekrytointiyritykset. Ansaitset palkkion kaikesta myyvästä, eikä sinun tarvitse koskaan käsitellä logistiikkaa, kuten painatus, varastointi ja asiakaspalvelu. Nämä ihmiset maksoivat jollekin etukäteen suunnitellaksesi muutaman sivun ja sitten he jätetään yksin, ilman kykyä saada joku kokopäiväinen pitämään silmänsä sivustollaan. Olen tehnyt tämän sekä välttämättömyydestä että vain ansaitaksesi ylimääräistä rahaa.

Säästölliset vanhemmat ovat myös keksineet tapoja säästää rahaa raskauden aikana, mukaan lukien DIY-äitiyshousut. Tässä on luettelo käyttämistäni tutkimussivustoista, joilla ei ole ongelmia suositella: Usein sanotaan, että voit odottaa ansaitsevan noin 1 dollaria tilaajaa kohti kuukaudessa. Jos et esimerkiksi käytä autoosi paljon, voit vuokrata sen GetAround-palvelussa ansaitaksesi siitä passiivisia tuloja. Anna tämän megaoppaan johtaa selkeyttä ja erinomaisia ​​vaihtoehtoja. Lyft on vaihtoehtoisesti toinen hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa autollasi. He jopa antavat sinulle 10 dollaria vain kirjautumisesta. Mutta joskus löytää pätevä hoitaja, johon he luottavat, voi olla hankalaa.

Myy Antiikkiasi Isoille Bukeille

Yhden näistä on täytynyt olla oikea sinulle! Voit hakea ILMAISEN paikkasi napsauttamalla tätä. Lumilapiointi on usein kodinomistajien vähiten suosikki työ, ja on monia asunnonomistajia, jotka fyysisten rajoitusten vuoksi eivät yksinkertaisesti pysty käsittelemään omia lapioitaan.

Yliopistotutkinto vaaditaan usein. Vuokraa huone. Kun olet asentanut salkkusi, voit tarkistaa työtaulut, kuten FlexJobs ja Upwork. Kun sain ensimmäisen myyntin, asiat tuntuivat alkavan, ja työskentelin edelleen vain osa-aikaisesti. Ollaan rehellisiä. Se on luonut ihmisille suuren tarpeen työskennellä kääntäjinä.

Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista.

Tee toimitukset Amazon Flexille

Vaikuttajien kauppapaikat, kuten Shoutcart, Fohr, Grapevine ja IndaHash, voivat auttaa sinua löytämään sinut. On olemassa alusta, joka tekee tästä todella helpon, sen nimi on Decluttr. (Ajattele sitä pomosi näkökulmasta, haluaisitko mieluummin a) maksaa enemmän rahaa samasta palvelusta tai b) maksaa enemmän rahaa lisävastuusta. Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. Mutta sinun ei pitäisi viitata ihmisiin asioihin, joita et muuten käytä. Tämä perustuu oletukseen, että sinulla on verkkosivusto, mutta Google AdSensen avulla voit ansaita tuloja yksinkertaisesti lisäämällä mainoksia blogiisi.

Osallistu Online-markkinatutkimukseen

Ehkä et halua kaikkia ylläpitoa, joka liittyy kurssien ja e-kirjojen luomiseen ja ylläpitoon. Jos sinulla on intohimoinen aihe, miksi et aloittaisi podcastia? Verkkosivun ylläpitäjänä optimoit tietyt avainsanat korkeammalle hakukoneiden sijoitukselle. Jos sinulla on alueen asiantuntemusta ja uskot, että voit auttaa lähellä olevia pieniä yrityksiä, anna tämä kuva. Vaikka kyseessä voi olla tunne- tai henkinen ero, taskukirjasi ei tiedä eroa.

20; Tammenterhot varaisivat sitten 80 senttiä sijoittamiseen. Hanki kämppäkaveri. Ja jos sinulle on hiukan hankala levittää uutisia suullisesti, voit aina kirjautua palveluun, kuten SitterCity tai Care. Oletko käyttänyt jotakin tässä viestissä mainittua strategiaa? Joten, lähetä vain vaatteita, jotka olet tuskin kulunut ja jotka ovat edelleen muodikkaita ja jotka ovat TredUpin hyväksyttävällä tuotemerkkiluettelolla (Gap ja Anthropologie - kyllä; Kohlin tai Searsin vaatteet - ei). Jos rakastat kirjoittamista, freelance-kirjoittaminen ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kotona. Lisäksi ei ole työmatkaa, olet oma pomo, eikä kukaan kutsu sinua torkutusta aiheuttavaan kahden tunnin kokoukseen, jossa mitään ei ratkaista eikä ryhdytä toimiin. Asiakas ostaa tuotteen verkkosivustosi kautta tai sähköisen kaupan sivuston, kuten eBayn, tuoteluettelon kautta.

Ateria Prep muille

Jos osaat Photoshopia ja pystyt työskentelemään nopeasti, saatat ansaita kohtuullista rahaa tästä online-yrityksestä. Se voi olla hyvä paikka aloittaa, vaikka haluat olla täysin itsenäinen, kun kokemuksesi ja maine alkavat kasvaa. Tämä on numero yksi, koska se on tapa, jolla aloin henkilökohtaisesti ansaita enemmän rahaa verkossa - ja nyt olen kokopäiväinen freelance-kirjoittaja. Yritän pitää lukijani ajan tasalla. Monet kotona työskentelevät yritykset palkkaavat sinut itsenäiseksi urakoitsijaksi työntekijän sijasta. 99 rekisteröityäksesi GoDaddyyn. Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa.

Ibotten nykyinen viittausohjelma: Niin kauan kuin myyt vain tuoreita tuotteita, sinun ei tarvitse erityistä lisenssiä. Ei iloa ilmaistuista? Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Keräät pisteitä tekemällä tutkimuksia, ja pisteet voidaan lunastaa tavaroita varten. Bonukset eivät ole välittömiä, sinun on tehtävä ehdoton hankinta, mutta molempien sovellusten tarkoitus on loppujen lopuksi (säästää rahaa päivittäisissä ostoissasi, kuten kaasu ja päivittäistavarat). Oletko perheesi henkilö, joka suunnittelee aina lomia?

Ota Tutkimuksia

Minkä tahansa alan palveluksessa haluatkin työskennellä konsulttina, sinun on pystyttävä osoittamaan asiakkaillesi, että olet pätevä neuvomaan heitä. Sitters voi asettaa omat hinnat, mutta Rover laskee 20%. Ajan myötä hän pystyi kaksinkertaistamaan ja kolminkertaistamaan hinnat, kunnes hän lopetti kokopäiväisen työpaikkansa kirjoittamisen. Nämä 51 tapaa ansaita rahaa verkossa eivät ole erityisessä järjestyksessä, joten jos törmäät muutamiin, joiden luulet toimivan sinulle, jatka lukemista. On useita suuria yrityksiä, jotka etsivät aina ammattilaisia ​​liittymään työskentelemään kotoa -asiakaspalvelun edustajina mainostamaan tuotteitaan ja palveluitaan.

Vuoden 2019 keskimääräinen veronpalautus oli 2 895 dollaria, mikä hajoaa hiukan yli 240 dollariin kuukaudessa ja ottaa tarpeettoman matkan IRS: ään ja takaisin. Myynnistä Etsyllä ja vastaavilla sivustoilla on kuitenkin tullut itse taidemuoto, ja menestyksen löytäminen näiltä markkinoilta vaatii paljon työtä ja suunnittelua. Jätä arvosteluja suurille vieraille, ja he palkitsevat myös arvosteluja. Etsy Shop -palvelupotentiaali: Lisätietoja osoitteessa gov.

Aloita YouTube-kanava

Aiheita ovat tuotearvostelut, poliittiset mielipiteet ja jopa päivittäiset tottumuksesi. Jos etsit inspiraatiota, ystävästäni Michelle Schroeder-Gardnerin verkkosivustosta Making Sense of Sense on tullut asiantuntija kaikissa tytäryhtiömarkkinoinnissa. Tämä on ihanteellinen ihmisille, joilla on tietoa erilaisista tietokonekielistä, grafiikan suunnittelusta ja kuvan luomisesta sekä ohjelmoinnista. Muut kuin kierrättää, jättää roskiksi tai polttaa talvella, mitä voit tehdä sillä? Irrationaalisena kaksikymmentäyksi asiana silloin kääntyin online-pokeriin ansaita rahaa kotona - erityisesti Texas Hold’em.

Työskenteletkö jo kokopäiväistä työtä, oleskelet lasten kanssa kotona tai käydään koulussa, ansaitset ylimääräistä sivurahaa oman kodin mukavuuksilla. Helppo tapa käyttää budjettiasi. Henkilökohtaisen harjoituksen ei tarvitse olla vain jotain mitä teet kuntosalilla. Jos et halua kokopäiväistä majoitusta, kannattaa ehkä kokeilla lyhytaikaisia ​​vuokraussivustoja, kuten AirBnb tai HomeAway. Etsi sivustosi niche-tyyppisiä tuotteita tai palveluita ja tarkista sitten heidän yhteystietosivunsa tai ota heihin yhteyttä suoraan nähdäksesi, tarjoavatko he tytäryhtiömarkkinointiohjelmia. Odotin taulukoita yliopiston jälkeisinä päivinä. Esittele käyttämäsi tuotteet ja kerro sosiaalisille seurauksillesi, miksi heidän täytyy ostaa tuotteesi.

On myös hyvä idea, jos et halua käydä vaivaa, kun luetellaan jokainen kohde verkossa. Minulla on pieniä lapsia/lemmikkejä/asun kerrostalossa, joten en voi saada puhelutöitä, jotka eivät vaadi taustamelua. Auton pysäköintitilan vuokraus Joissakin opiskelijamajoissa on asunto tai autotalli. Sitterit asettavat omat hinnat ja tunnin, ja voivat valita tarkkailemaan pentuja omassa kodissaan tai omistajan paikassa. Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Kuten copywriting, myös tulevat asiakkaasi haluavat nähdä, että voit tehdä työn.

Vuokraa Auto

Kaikilla näillä sivustoilla on ilmainen rekisteröityminen ja käyttö. Jos sinulla on paljon tavaroita purettavana, Katy Wolk-Stanley, The Non-Consumer Advocate, kertoi Clarkin kanssa. Sijoita sitten digitaaliseen mainontaan tai käytätkö sosiaalista mediaa tietoisuuden lisäämiseen, levittämällä sana yhdeksi parhaimmista tavoista tulovirran aloittamiseen.

Osallistu Online-fokusryhmään

Jokaisessa osavaltiossa on erilaiset määräykset, jotka saattavat edellyttää kotisi fyysisiä parannuksia. Suurimmalle osalle näistä rooleista tehdään arviointi, joka sinun on läpäistävä palkataksesi. Myynti jälleenmyyjälle: Monet yritykset maksavat sinulle paikallisten pizzakauppojen arvostamisesta.

Paras asia tässä tuottoisassa ajatuksessa on, että kun olet sijoittanut aikaa (sano 20 tuntia), ansaitset passiivisen tulon tulevina vuosina! Postikaverien avulla voit olla paikallinen jakeluhenkilö. Olitpa oma blogi vai ei, voit ansaita rahaa kirjoittamalla verkossa. Voit esimerkiksi arvioida jokaista kiinnostunutta ja varmistaa, että hän on vastuussa. Suositut alustat, joilla voit myydä kurssiasi, ovat: Yritä sitten kirjoittaa e-kirja myydäksesi verkossa.

Hän kertoi minulle, että hän ansaitsee kokopäiväisen asumisen tekemällä tätä. Monet ihmiset maksavat sinulle huolehtia talostaan ​​lomalla lomalla. Voit silti vuokrata toisen tilan: Tämä on keskipiste, josta aloitat matkan taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen. Siihen sisältyy hyvin vähän tai ei lainkaan työtä loppuun asti, ja voit aloittaa aloittamisen ilman mitään investointeja.

Jos sinulla on erikoistunut taito mihin tahansa urheiluun, siellä on ehdottomasti mahdollisuuksia opettaa muille perustiedot (ja saada palkkaa).

Avaa Korkean Tuoton Säästötili

Kaksi tärkeintä asiaa, jota on tarkkailtava, kun etsit kirjamyyntisivustoja, ovat maksut ja lähetyskäytäntö. Esimerkiksi Coronation Streetin kohtaus kuvattiin äskettäin ylioppilastalossa, jossa yksi Save the Student -edustajista asui! Luetteloimalla tuotteitasi useiden verkkokauppojen kautta voit tavoittaa todennäköisesti enemmän asiakkaita ja tuottaa enemmän tuloja. Joten jos haluat kasvattaa tulojasi, on aika kokeilla joitain edellä mainituista strategioista. Enemmän kuin koskaan ylimääräisen tulon ansaitseminen voi olla tapa saavuttaa taloudelliset tavoitteesi. Uudet cashback-tarjoukset ovat saatavilla joka viikko. Markkinat olivat olemassa ennen AirBnB: n saapumista, mutta varmasti ne ovat kasvaneet harppauksin sen saapumisesta tapahtumapaikalle.

Ihmiset tarvitsevat apuasi ja he maksavat sinulle siitä. Treffisivustot ja sovellukset ovat erittäin suosittuja, ja niistä on tullut entistä kapeampia toimialan kehittyessä. Matkatoimistoilla on erittäin hauska työ:

Olen viime aikoina kirjoittanut paljon velkojen poistamisesta ja kulujen vähentämisestä. Tule freelance-kirjoittajaksi tai toimittajaksi. Getaround-auton omistajana saat pääsyn premium-pysäköintiin ja 50 dollarin kuukausivuokrausluottoa. Vaikka eBay * on mammutti yleisö, se veloittaa jyrkät maksut.

Vapauta Musiikki

Ota yhteyttä paikallisiin pienyrityksiin kysymällä, haluavatko he laajentaa asiakaskuntaansa Facebook Ads -palvelun kautta. Palvelusta riippuen saatat tarvita luotettavaa kuljetusta ja Internet-yhteyttä. Aloittamiseen tarvitaan Internet-yhteys ja tietokone. Craigslistin etuna on sen houkutteleva voittopotentiaali, mikä johtuu useimpien tuotteiden listaamis- ja myyntimaksujen puutteellisesta puutteesta. Skannasin sen Amazon-myyjäsovelluksessani ja huomasin, että sen arvo oli noin 150 dollaria. Työskentele avoimen lähdekoodin projektin kanssa saadaksesi kokemusta.

Luo ja myy suunnittelun elementtejä Envatolla

Joten miksi et harkitsisi muiden virtuaalisten työntekijöiden palkkaamista ja muuttaisi yhden näyttelysi toimistoksi. Jos olet kiinnostunut - ja mielenkiintoista -, voit käyttää alustaa tytäryhtiötuotteiden markkinointiin, myydä itse luomiasi tuotteita tai vastaanottaa mainostuloja epävirallisista oppaista tai viihdyttävistä videoista. Sosiaalisen median hallinta on hieno tapa tuottaa tuloja kotoa. Mainosta blogiasi. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse luoda tuntisuunnitelmia. Pyydä ylityötä työssä. Muu sivusto, jonka haluat ehkä tarkistaa:

Sivustot, kuten freelance menestys, todellakin. Käyttäjille ilmoitetaan yleensä sähköpostitse, kun kelpuuttava kysely on saatavana. Se on nopeaa, helppoa ja voit ansaita vähän rahaa sen tekemisestä. Jos asuu Yhdysvalloissa tai Kanadassa, VIPKid on yksi parhaista online-alustoista englannin opettamiseen, ja se maksaa noin 22 dollaria tunnissa.

Vuokraa omaisuutesi Fat Llaman kautta

Palkkiot annetaan joko käteismaksuna tai lahjakortteina, ja sinulle tulisi kertoa etukäteen, kuinka paljon saat. Saat paljon puheluita, ja sinulla on oltava mahdollisuus käsitellä niitä kaikkia sujuvasti. Itse asiassa miljoonat ihmiset ansaitsevat korvattavan palkan tekemällä videoita.

Mitä Sairaanhoitajat Ansaitsevat Jokaisessa Osavaltiossa

Kuinka aiot hyödyntää ansaitsemiasi rahaa vielä suurempaan menestykseen? Kun olet myynyt, voit ansaita jopa 40% rojalteja äänikirjaa kohti. Täytät vain lyhyen profiilikyselyn, ja sitten sinulle lähetetään kyselymahdollisuuksia sähköpostitse. Palveluidesi tarjoaminen sosiaalisen median johtajana ansaitsee sinulle suuria lisätuloja, ja kun saat enemmän kokemusta ja saat nimesi ulos, tarjoukset tulevat liikkeelle! Syö aina ulkona (jos ollenkaan) arkisin eikä viikonloppuisin. Se on lopullinen painohaaste. Nyt voit ohjata verkkoon videoistuntojen ja jopa live-chatin avulla. Kun verkkosivustosi tulee markkinoille, sinun on vain mainostettava sitä, hallittava käyttäjiä ja kerättävä ansiot.

Tästä on tullut erittäin suosittu liiketoimintamalli verkkoyrittäjille viime vuosien ajan.