Kysy Slashdotalta: Ansaitsetko sivurahoja ohjelmoijana?

Aloita koira päivähoito Älä halua käsitellä muiden ihmisten lapsia, mutta ehkä pidät heidän lemmikkeistään? Joten näet usein web-kehittäjien haarautuneen verkkosivujen suunnitteluun tai muihin web-rakennuksen osa-alueisiin. Tässä on vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Projektityyppeihin, jotka ovat syytä veloittaa 100 dollaria, ovat: Internetin kehityksen myötä monet minun kaltaiset ihmiset ja muut ansaitsevat nyt rahaa kodin mukavuudesta. Luo oma sovelluksesi (sano miljoonan idean idea) ja markkinoi sitä erilaisten medioiden, paitsi Internetin, myös muiden, välityksellä. Kaikki ovat pieniä ja väliaikaisia ​​- ja ne voidaan tehdä nopeasti kotona istuen. Kiitos, että sallit perheemme palvella sinun.

 • Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on hieno liiketoimintaidea ja haluat ryhtyä samanhenkisten koodausharrastajien kanssa, voit perustaa oman teknologiayrityksen.
 • Jotkut työnantajat maksavat myös enemmän kuin toiset.

Tuntuuko ikinä phantom-sirinä taskussa? Nyt on tärkein osa. LUE LUOTTAMUKSENI. Tavoitteena voittaa pitkällä aikavälillä, käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja tehokas, sillä sillä on helppo pääsy tarkkailuluetteloihin ja osakekannattuihin, sinun on kirjauduttava sisään päästäksesi katseluluetteloihisi ja tallentamalla ne. Koska niin paljon kysyntää, voit paitsi ansaita rahaa myös ohjelmoinnin kautta, mutta voit myös ansaita rahaa ohjelmoinnin opettamiseen. Sitten ehkä online-graafinen suunnittelu on sinun vahvuutesi. Mikä on lääkärin laskutus- ja koodaustyöt kotona? Yhdistä nämä kaksi ja saat vielä enemmän säästöjä! Et voi luopua.

Oletko valmis aloittamaan uran? 95 kuukaudessa, ja voit alkaa luoda sisältöä 15 minuutissa! Jos olet taitava laittamaan verkkosivuja yhteen ja osaat ohjata liikennettä ja rakentaa seuraavia, verkkosivustojen luominen ja myynti saattaa olla tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Tähän mennessä olen varma, että olet lukenut kymmeniä ja tusinaa "ansaitse rahaa koodaa kotona" -materiaalia, jossa käsket mennä Fiverrille ja suorittaa 20 työtä 5 dollarilla keikalla 100 dollarin ansaitsemiseksi. Kiitospäivän budjetti: 13 helppoa tapaa saada enemmän vähemmällä, näemme tämän ansaita rahaa verkkoteollisuudessa, jossa ihmiset ovat halukkaita menemään lisää velkaa vain ostaaksesi jonkun verkkokurssin. Markkinoi sitten hienovaraisesti sivustoltasi tuotteita, jotka ovat osasi sinun nichesi ja kiinnostavat yleisöäsi.

Jotkut näistä ideoista saattavat jo olla osa jokapäiväistä rutiiniasi. Joten miten voit ansaita rahaa podcastingin kautta? Se vie tietyn määrän hiekkaa ja sokeaa itseluottamusta mennäksesi omalle päällesi, työtä tekemällä ja paskaa syömällä vain pysyäksesi hengissä. Jos luulet, että jotkut tärkeät kohdat on ohitettu, älä unohda jättää kommenttisi alla ja ilmoittaa meille. Kun arvioit projektin määräaikaa, käytä seuraavaa temppua: Itse asiassa Swagbucks on yksi teini-ikäisten suosituimmista online-töistä. Toukokuusta 2019 lähtien sairaalarekisterit ja terveystietoteknikot ansaitsevat keskimäärin 41 460 dollaria vuodessa.

 • Jos olemassa oleva asiakas tulee takaisin luoksesi uusia töitä varten, muista käyttää aina sopimusta jokaisessa projektissa.
 • Kirjailijana työskenteleminen voi helposti hakea sinulle hyviä projekteja kohtuullisin voittovaroin.
 • Jos et usko, että metsästyksen tekeminen ja työsi lähettäminen jonkin yrityksen resurssiportaaliin on sinulle, niin voit vaihtoehtoisesti myös julkaista tämän hienon uuden ulkoasun omalle verkkosivustollesi ja tarjota myydä sen tai jopa antaa sen pois.
 • Tämä on ehdottomasti vaihtoehto, mutta paras vaihtoehto on aina suusanallisesti ja henkilökohtaiset verkot.

Vuokraa Vaatteesi

Nyt kun olet luopunut täydellisestä freelance-elämästä ja keskittynyt yhteen asiakkaaseen/projektiin, aika on vihdoin minun puolellani. Voit kirjoittaa blogia tai yritystä mistä tahansa aiheesta ja saada siitä palkan. Tiiviisti mukana "miksi" eikä vain "miten". Loppujen lopuksi minun piti vetää all-nighter saadaksesi projektin päätökseen. Yli kymmenen tähden projekti antaa sinulle sosiaalisen todisteen. Useimmat lääketieteelliset ja laskutustyöt vaativat toissijaisen tutkintotodistuksen tai kahden vuoden työtoverin tutkinnon päästäkseen kentälle.

He voivat lähettää sinulle tuotteita testataksesi vastineeksi mielipiteestäsi. Tämä on sama strategia, jota käyttävät muut kooderit ja verkkokehittäjät muissa maissa, kuten Intiassa, Pakistanissa, Bangladeshissa, Indonesiassa ja Filippiineillä. Monille orastaville freelancereille asiakkaita ja projekteja on kaukana harvoista ja melko todennäköisesti erittäin lyhytaikaisista. Ne ovat valtavat markkinat.

Kun olet päättänyt myydäksesi, olipa kyse sitten valkoisilla merkinnöillä varustetuista tuotteista, omista malleistasi tai muiden ihmisten tavaroista, voit perustaa verkkokauppasivuston näyttämään nämä tuotteet. Selitä miksi olet valmis työskentelemään alhaisella hinnalla, esim. Ainoa haittapuoli tähän on kirjoittajan maksamisen alkuperäinen kustannus, mutta tämä pitäisi saada takaisin ajoissa, kun e-kirja alkaa myydä. Se on työ sinänsä, eikä sinulla ole aikaa tai energiaa tehdä niin. Löydä sijoittaja, joka on tarpeeksi hullu antamaan sinulle miljoonia dollareita. Pane se jakeluverkkoon ja toivon, että saat tarpeeksi asiakkaita, jotka haluavat ostaa sen ladattavana. Tee Flash-minipeli, anna ihmisten pelata sitä ilmaiseksi ja katsella mainostuloja kaada, kun sivusto saa 20 miljoonaa sivun katselua kuukaudessa. Meillä on mallisopimukset, laskutuslomakkeet, markkinointituki ja paljon muuta jäsentensä yhdistyksenä ladattavissa. Sinun tulisi myös yrittää myydä paikallisesti Craigslistissa, Facebookissa ja eBayssa. Chat-edustajat puhuvat kanssasi käytännössä, kun vierailet verkkosivustolla ponnahdusikkunoiden kautta.

 • Ei ole väliä onko sovelluksesi suosittu vai tuleeko se menestykseksi.
 • Neljäsosa kaikista maailman verkkosivustoista käyttää WordPressiä.

Ole Puhelinkeskuksen Edustaja

Aika maksaa ne opintolainat? Kooderien on oltava yksityiskohtaisesti suuntautuneita ja huolellisia. Jos sinulla on useita satoja ystäviä Facebookissa, se on kuin yksi heistä (tai joku heidän tuntemansa) olisi kiinnostunut luomaan verkkosivuston. Vaikka monilla ihmisillä on siitä luonnollinen hohto ja he voivat rakentaa toimivia sovelluksia tai verkkosivustoja muutaman viikon sisällä, muille tarvitaan paljon kyynärpäärasvaa. Aloita freelance-matka tänään Flexjobsilla ja ala ansaita rahaa.

Tyypit Verkkosivustot, Jotka Voivat Olla Erittäin Kannattavia

Nämä resurssit tarjoavat henkilökohtaista apua, jota tarvitset työpaikalle siirtymisen jälkeen. Sen sijaan tämä opas näyttää sinulle, kuinka voit tehdä yhden työn laskuttamalla kiinteään hintaan, joka on jopa 5 kt dollaria. Viimeinkin, kun haet työpaikkaa, tee työnantajalle mahdollisimman helppo palkata sinut. Tai voit myydä omia teemojasi Teemametsässä, verkkosivumallien suosituimmalla markkinoilla. Jos haluat ansaita 500 dollaria kuukaudessa tai enemmän, kannattaa ehkä tutkia työpaikkoja, kuten hakukoneiden arvioijaksi tulemista. Fidelity - paras tutkimus ja työkalut, jokainen tekemäsi kauppa ei ehkä ole voittaja, mutta ainakaan et maksa talolle pelata peliä. Videomainoksia, kuvamainoksia tai tekstimainoksia voidaan näyttää online-pelissä. Pelkästään Yhdysvalloissa tietokone- ja tietotekniikkaammattilaisten työllisyyden arvioidaan kasvavan 13% vuosina 2019-2026, työtilastoviraston mukaan. Jos olet kiinnostunut jostakin, mutta sinulla ei vielä ole taitoa, niin harkitse sen oppimista.

Ota selvää kaikesta nykyisistä markkinoista:

Kooderien tärkeimpiä työpaikkatehtäviä ovat: Kun olet suorittanut projektin onnistuneesti, varmista, että ystäväsi jättää sinulle viiden tähden arvion. Maksettujen verkkokyselyjen ottaminen on yksi joustavimmista sivutoimista.

Otat prosenttiosuuden heidän voitostaan, kun esineet myyvät. 50 dollaria kuukaudessa 4. Palkan mukaan. Yksi niistä on tulla tekniseksi kirjoittajaksi tai bloggaajaksi.

Kaikki mitä kannattaa tehdä, tulee aina kilpailemaan.

ILMAINEN E-KIRJA: Aloita oppimisen koodaus

Mutta se on silti ymmärrettävää, jos olet hermostunut asettamalla elämäsi ja tulosi linjalle aivan uudelle yrityshankkeelle. Rekisteröidy, sosiaalisen kaupankäynnin idea on, että elinkeinonharjoittaja voi hyödyntää muiden menestyneiden kauppiaiden tietoja älykkäiden sijoituspäätösten tekemisessä. Suurimmalla osalla pieniä äiti- ja pop-kauppoja ei ole verkkosivuston kehittäjää henkilöstön parissa, mutta he olisivat valmiita maksamaan kohtuullisen summan jostakin verkkokehitys-/suunnitteluohjeesta. Voit ansaita rahaa brändin suurlähettiläänä joko blogin kanssa tai ilman. Lista vain jatkuu ja jatkuu.

Esimerkiksi, kun aloitat blogin ja saat 10 kertaa vähemmän liikennettä kuin tulevaisuudessa, sinun on veloitettava 10 kertaa enemmän, jotta ansaitset saman verran rahaa passiivisista tulovirroistasi. Jos sinulla on aikaa, kokeile muutamaa eri ohjelmointikieltä nähdäksesi, minkä kanssa työskentelet mieluummin. Jos olet seurannut Web Developer Playbookia, tässä vaiheessa opit JavaScriptiä, Ruby on Rails -sovellusta tai jopa WordPressiä. Matematiikalla on järkeä, mutta sillä ei ole aikaa.

Voit ansaita mahdollisesti enemmän rahaa kuin 9–5 -työsi, kun ansaitset hyvän maineen. Freelance-sivustot, kuten Upwork, Elance ja: Verkkokaupan pitäminen verkossa ja passiivisten tulojen ansaitseminen voivat olla paras vaihtoehto sinulle, jos haluat joustavan kotona toimivan keikan. Työvoimatoimistojen tilastovirasto.

Lue kehittäjäksi saamisen pikaoppaamme

Kun olet kirjautunut, voit mainostaa palveluitasi. Muutamia alueita on harkittava, jos olet kiinnostunut tekemään lääkärin laskutusta ja koodausta kotona. Ja itse asiassa Harvard tarjoaa kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​tekniikan verkkokursseja, kuten tietotekniikkaa, Pythonia ja JavaScriptiä. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään hoitotuotteita kasvokkain, Turo Go -sovelluksella voit avata auton vieraillesi ja jopa seurata ajomatkaa. Virtuaaliassistentit suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, jotka perinteinen avustaja tai sihteeri yleensä tekisi, mukaan lukien matkajärjestelyjen järjestäminen, laskujen maksaminen tai kulujen korvaamisen hallinnointi. Huolimatta siitä, että minulla oli vapaus työskennellä itselleni, olin stressaantunut paljon enemmän kuin olin koskaan työskennellyt jonkun toisen hyväksi.

Hanki ILMAINEN perimmäinen opas aloittelijoille

Yhden tai useamman sertifikaatin ansaitseminen voi myös lisätä ansaintapotentiaalia. Kun yritykset palkkaavat lääkärinlaskijan, on olemassa tiettyjä taitoja ja kokemuksia. Mitä voit myydä Amazonilla ansaitaksesi rahaa Tarvitsenko Hs: n tariffikoodia lippujen lähettämiseen nähdäksesi hakijoiden ansioluettelot. Monilla heistä ei ole aavistustakaa mistä aloittaa tai edes mitä tehdä heidän taitojensa kanssa. Lisäksi tuntui erittäin kaukaiselta ajatukselta saada joku maksamaan minulle jotain, jota todella rakastin ja nautin. Kun olet maailmassa, sinulla on parempi käsitys suunnasta ja siitä, missä taitosi sijaitsevat.

Kotoa tapahtuvan ohjelmoinnin haittapuoli on, että voit asettaa omat tunnit ja keskimääräisen tuntipalkan ohjelmoijille Yhdysvalloissa. Suosittelen, että et käytä liikaa aikaa yhden valitsemiseen. Valitettavasti uudet web-kehittäjät tekevät usein sen virheen, että työskentelevät ilmaiseksi, varsinkin jos he työskentelevät edelleen portfolionsa rakentamiseksi. Käynnistä oma verkkosivusto vain 20 minuutissa helposti käytettävällä askel askeleelta verkkosivuston asennusoppaalla.

Kytkeä

Onko helppo alkaa ansaita rahaa kehittäjänä? Bloggaajana voit kirjoittaa mistä tahansa. Varmista, että se on asiaankuuluva, moderni ja nykyisen suunnittelutrendin mukainen. Mutta kertoimet siitä, että saamme julkaisutarjouksen - tai kirjoitamme pelin kokoonpanokielellä - ovat melko ohuet. Voit ansaita noin 18 dollaria tunnissa plus bonukset ja kannustimet. Tämän jälkeen teet liitännäismaksun liikenteen lähettämisestä Amazonille, mutta sinulla ei ole mitään pakkausvaivoista tai alkuperäisestä taloudellisesta tuotosta tuotteiden luomiseen tai ostamiseen. Nämä ovat 6 tärkeintä tapaa, joilla voit ansaita rahaa verkossa koodaustaidoillasi.

IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Jos sinulla on pääsy jatkuvasti lahjakortteihin tai yli 2500 dollaria lahjakortteihin, voit hakea joukkokauppaa. Jokainen Internet-sivu vaatii UX: n ja suunnittelun. Oletko omistanut tuolia salonkiin aiemmin? Kun olet mukava Adsensen kanssa, voit aloittaa kokeilun muiden premium-mainostoimistojen kanssa. Kun olet asettanut määräajan, sinun on noudatettava sitä. Todellinen summa, jonka ansaitset tekemällä kotiin perustuvaa lääketieteellistä laskutusta, määräytyy suurelta osin ajan ja energian määrän perusteella, jonka haluat käyttää työhösi.

Rakentamalla seuraavaa, voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnin ja mainosten kautta. Todistin, että on mahdollista ansaita rahaa koodaamalla, vaikka olet aloittelija. Ensimmäinen työharjoittelu aloitettiin kesäkuussa. On olemassa joukko aloittelijoille koodaavia harrastajia, jotka etsivät vastauksia samoihin kysymyksiin, jotka sinulla oli vähän aikaa sitten. Näkeminen näyttää myös ei-sanallisen kielen. Tämä ei välttämättä ole kaikille, mutta jos sinulla on oikea tapa sanoilla ja rakastat kirjoittamista, niin freelance-kirjoittaminen saattaa olla sinun juttusi. Haluatko oppia ohjelmoimaan? Kokopäiväiset ja osa-aikaiset työt, jotka vaativat sinua toimistossa fyysisesti, ovat vähitellen lopettamassa toimintansa ja muuttumassa vähemmän merkityksellisiksi. Jotkut ovat valmiita maksamaan sinulle maksun etukäteen palveluidesi säilyttämisestä ja maksamaan loput sitten työn suorittamisen jälkeen.

 • Kotona työskentelevien koodaajien on myös tehtävä oma kirjanpito (tai vuokrattava) ja kommunikoitava suoraan asiakkaiden kanssa.
 • Koska ohjelma on täysin omaehtoinen ja verkkokoulutusmuoto antaa sinulle joustavuuden opiskella niin paljon tai vähän kuin aikataulusi sallii, kurssin suorittamiseen kuluva aika vaihtelee muista opiskelijoista.
 • Linkitä sivustosi sidosryhmiin keittotuotteisiin, myydä ruokavalokuvia, luoda ja myydä oma fyysinen keittokirjasi tai käynnistää keittosovellus.
 • ”Teknologian kehityksen myötä on entistä helpompaa aloittaa ja löytää freelancerityö.

Aloita Päiväkoti

Kun teen vuokrauspäätöksen Upworkista, viestini kahdelle tai kolmelle henkilölle. Suunnittelun tulisi olla erittäin miellyttävä, ja Web-sivustossa jakamasi tulisi heijastaa henkilöllisyyttäsi ja taitojasi. Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen. Toinen vaihtoehto on työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Lääkärinlaskijana sinulla on tärkeä rooli maksun vastaanottamisen varmistamisessa. Otetaan vain oppimiskokemus. Teknisen tuen tehtävät ovat erikoistuneempia rooleja, jotka voit tehdä joustavasti verkossa. Jos kirjoittaminen on sinun juttusi, anna etumatka tähän hämmästyttävään taitoon liittymällä kurssille.

Haluatko maksimoida potentiaalisen palkkasi? Ja jos olet lahjakas opettaja, tämä voi olla sinulle erinomainen sivutulo. Kuinka elämäsi olisi erilainen, jos sinulla olisi ylimääräistä rahaa ja parempi työ- ja perhe-elämän tasapaino? Näin mediaani lääkärin laskutus ja koodauspalkka mitataan muihin lähtötason tehtäviin liittolaisessa terveydenhuollossa BLS: n tietojen perusteella: Joten sinun on tehtävä päätös, kohdistetaanko pienyritykset vai kilpailevat isoista asiakkaista, joiden budjetit ovat suurempia.

Tekninen Tuki

Olen varma, että olet kyllästynyt muihin materiaaleihin, jotka käskevät sinun mennä Fiverrille ja suorittaa 20 työtä 5 dollarilla keikalla saadaksesi 100 dollaria. Se on täydellinen paikka oppia onnistuneen verkkosivuston luomisesta, ja sillä ei ole edes merkitystä, jonka haluat sivustosi olevan. Rahan koodauksen ja ohjelmoinnin tekeminen kotona ei ole ollenkaan monimutkaista. Vähittäismyyntivälitys on tavaroiden ostaminen alhaisella hinnalla ja sitten niiden myyminen toisella alustalla korkeammalla hinnalla. Saatavilla on työkaluja, joiden avulla voit luoda profiilin, lähettää taitosi ja varata puhelun, josta voit maksaa. Lähes kaikki yritykset, joissa työskentelet, haluavat tietää, että sinut on sertifioitu joko American Health Information Management Associationin (AHIMA) tai American Academy of Professional Coders (AAPC) kautta. Lääketieteellistä koodausta varten tarvitaan sertifikaatti yhdeltä tunnustetulta kansalliselta varmentamisjärjestöltä. Ja tietysti uusia ohjelmistoja ja järjestelmiä kehitetään jatkuvasti.

Yhdysvaltoihin perustuvat kokopäiväiset työpaikat. Koulun lopettaminen voi viedä kuudesta kuukaudesta vuoteen, jotta voit suorittaa sertifikaattikokeen. Joten miettiä kuinka voit luoda yksinkertaisen sovelluksen tai ohjelman, joka auttaa sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Muu sivusto, jonka haluat ehkä tarkistaa:

Tee Sovelluksia

Yksi houkuttelevimmista asioista koodaamisessa on, että se tarjoaa nopeita rahallisia palkkioita. Jos olet web-ohjelmoija, tämä on hieno tapa ansaita rahaa kotona. Jotkut opiskelijat pystyvät suorittamaan koulutusohjelmansa vain 4 kuukaudessa (työskentelevät kurssilla kokopäiväisesti, 8 tuntia päivässä 5 päivää viikossa) ja toiset, joilla on rajoitetumpi aika, jonka he voivat käyttää kurssille, kestää kauemmin (esimerkiksi opiskelijat, jotka voivat viettää noin 20 tuntia viikossa, voivat suorittaa noin 8 kuukaudessa). Tutkimuksen mukaan noin 50 prosentilla nykyaikaisista yrityksistä puuttuu ammattitaitoisia työntekijöitä. Kun yleisösi käyttää kuponkikoodeja tai alennuslinkkejä, ansaitset sisaryritysleikkauksen, esimerkiksi voit perustaa iHerb-kuponkeille omistetun sivuston tai lisätä sivun verkkosivustollesi Web Hosting Promo -koodien avulla. Jos etsit huijauksettomia kotona työskenteleviä töitä, niin ei ole parempaa paikkaa kuin FlexJobs. Olen valmistunut Clemsonin yliopistosta valtiotieteen maisteriksi. Voit myös tarjota tuntikohtaisia ​​konsulttipalveluita bloggaajien auttamiseksi.

Vapaasti sisustetun sisustussuunnittelun konsultoinnilla on useita hyviä puolia - mutta se vaatii paljon työtä. Jos olet ulkona, aloita puhuminen siitä, millaista työtä teet - lähinnä pehmeistä myyntikeskusteluista, jotka voivat houkutella johtaa. Tämä on mitä teet. Kurssit kestävät yleensä 6-10 viikkoa, ja niiden opettavat kokeneet alan johtajat. Voin olla oma pomo ja päättää, kun nousen sängystä, nukkua tai matkustaa tutkimaan maailmaa. Ebay Money Making Ideas Buyincoins -laivojen laivaustyöt toimivat etänä. Vaikka luonnollista koulutusta ja joitain ohjelmistoja voidaan tarjota, ihmiset löytävät itsensä etsimään asiakkaita. Et koskaan löytänyt aikaa.

Niin kauan kuin pystyt ratkaisemaan nämä ongelmat, olet potentiaalinen ehdokas tähän työhön! Jos olet todella osaava tietyssä asiassa, kuten chatbottien tai Wordpress-sivustojen rakentamisessa, Fiverr on loistava paikka aloittaa salkun rakentaminen. Kun blogisi alkaa vastaanottaa suuria määriä liikennettä, voi olla mahdollista muuttaa se täysimittaiseksi jäsensivustoksi. On tärkeää muistaa, mikä freelancer on. Ensimmäinen neobux-paras strategiani 2019 neobux -botti käynnistyi kesäkuussa. Sinun tehtäväsi etukäteen kehittäjänä on koodata verkkosivusto näyttämään suunnittelijoiden suunnittelemalta tavalta.

Luo Virtuaalitapahtumia

Jos kuitenkin haluat luoda uran freelancerina tai konsulttina, ei ole koskaan liian aikaista päästä peliin. Voit etsiä lähelläsi olevia ohjelmia käyttämällä alla olevaa Etsi kouluja -painiketta! Älä pelkää tarjota taitojasi ja nähdä kuinka voit auttaa jotakuta. Sertifikaatti transkriptionistina ja tuntemus transkriptio-ohjelmista, kuten Express Scribe, vie sinut kilpailun edellä. Yleensä sinua pyydetään testaamaan muutama verkkosivusto vierailemalla niissä ja dokumentoimaan ja kirjaamaan reaktioesi ja ajatuksesi käydessäsi läpi ne. Lääketieteellisen transkriptionistiksi tuleminen vilpillään ja yrittäessäsi luoda salkkuasi ei ole huono vaihtoehto. Jos olet kaksikielinen tai osaa sujuvasti vieraita kieliä, yritykset maksavat sinulle käännöksen.

Ikääntyvien ikäluokkien ja muuttuvien terveydenhuoltolakien aikakaudella lääketieteellistä koodausta ja laskutusta koskevat työpaikat tarjoavat suhteellisen vakaita tapoja ansaita rahaa kotoa. Yleensä joku työskentelee suoraan käyttäjien kanssa heidän tarpeidensa määrittelemiseksi ja määrittämiseksi, mutta ei yleensä ole riittävän taitava tietämään, kuinka se ratkaista. Useilla kaupallistamisvaihtoehdoilla on hyvä kokeilla useita ja sitten kiinni niistä, jotka ansaitsevat eniten rahaa kävijää kohti. Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustollamme. Olen ylpeä tytäryhtiö joihinkin tässä artikkelissa mainittuihin lähteisiin.

 • Verkossa käyttämällä mitä tahansa löydettäviä ilmaisia ​​oppaita.
 • Hyvä viestintätaito on jotain, josta monilla freelancereilta puuttuu, ja se antaa sinulle ehdottomasti jalan ylös freelancerimaailmassa.

SEO-työ pienille yrityksille

Tällä tilillä on korkein tuotto, mitä olemme nähneet, ja se on erittäin helppo saada. Tässä on vinkkejä aloittamiseen: Saatuaan viestin sen lähettäneelle henkilölle, esitellessäni itseäni ja jakaessani portfolioni, aloitin harjoittelupaikan. Nopein tapa luoda portfolio-verkkosivustosi on WordPressin käyttö. Tutustu Treehouseen parhaita koodausohjeita ja verkkokursseja varten. Ja jos olet uusi tekniikka, olet todennäköisesti hieman epävarma siitä, minkä yrityksen voit aloittelijana aloittaa. Voit verkostoitua muiden freelancereiden kanssa ryhmien kautta LinkedInissä, Google+: ssa, tapaamisissa ja sivustoilla, kuten Web Design Forum, Freelance Gossip ja Digital Point. Perustaa digitaalinen läsnäolo:

Jos maksat edelleen kaapelista, on aika lopettaa! Henkilökohtaisesti olen palkannut monia ammattitaitoisia ihmisiä Freelancerista ja se toimii melko hyvin. Sinun on kyettävä käyttämään aikaa oppimisprosessissa (mikä tutkijoiden mukaan on parempi säilyttää, koska aivojen itsensä uudelleenkytkeminen vie aikaa, ja rakentaa oppimiasi käsitteitä). Olen intohimoinen kaikenlaisiin aiheisiin - etäisyys, tähtitiede, matkustaminen kaukaisiin paikkoihin, fantasiajalkapallo, norsut lol - mutta jos minun piti kirjoittaa mistä tahansa näistä aiheista jatkuvasti näkemättä lukijoita tai tuloja, lopettaisin 100% ajasta. 3 miljoonaa ihmistä freelancereina, mikä tekee 1 dollarista. Näet markkinointitutkimuksia, joita mainostetaan useimmissa yliopistokampuksissa, ja näiden tutkimusten tarkoitus on yksinkertainen - yritykset haluavat opiskelijoiden mielipiteitä.