Kuinka Ansaita Rahaa Kirjoittamalla Blogin Avulla Ja Itse Julkaisemalla

Luo vakiosopimus, jota käytät jokaisessa työssä. Olit sitten aloittelija tai asiantuntija, näet työpaikkoja, joissa voit kirjoittaa artikkeleita ja ansaita rahaa. Kun olet löytänyt asiakkaan ja tuottanut lupaamasi työn, tarvitset tapa saada rahaa heidän pankkitililtäsi omaan.

No, freelance-kirjoittajaksi tuleminen on paljon helpompaa urapolkua kuin se oli 10 tai 15 vuotta sitten.

IO on paikka löytää kuratoituja työtarjouksia freelancereille. Tässä viestissä opit useista eri sivustoista, jotka etsivät kirjailijoita. Bonuksena saat myös 10 ilmaista kopiota teoksesta. Tähän voisi kuulua kaikkien sosiaalisen median viestien ajoittaminen, kilpailujen järjestäminen, mainoskampanjoiden luominen ja paljon muuta, mikä voidaan helposti tehdä sosiaalisen median hallintatyökaluilla, kuten Sendible, Hootsuite tai jopa näillä Instagram-aikatauluilla. Itse kurssin tulisi olla ajankohtainen blogisi kannalta ja perustua aiheeseen, josta on hyötyä yleisöllesi. Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myydät niitä Amazonista korkeampaan hintaan. No, se on yksinkertaista.

Käy läpi heidän työtarjouksensa ja sovi palveluitasi oikeille ihmisille. Kokeile meitä ilmaiseksi tänään, terveisin, Zijian. Kirjat ja e-kirjat tarvitsevat myynnin, joka voi vaihdella huomattavasti kuukausittain tai vuodesta toiseen. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista.

  • Salaisuus on löytää oikeat tuotteet - sellaiset, joista voit luottaa maineesi.
  • Ne auttavat sinua rakentamaan verkkoyhteisön, joka on motivoitunut ja aktiivinen.
  • Sekä paikalliset että luonnonmukaiset kuulostavat ostajilta hienoja, etkä rajoitu vain hedelmien ja vihannesten myyntiin.
  • Writer's Weekly etsii artikkeleita siitä, miten ansaita rahaa, kotiyrityksiä ja itsenäistä ammatinharjoittamista, jotka voivat johtua kirjoittamisesta, kuten omakustannustoiminta, yrityskirjoitus, haamukirjoittaminen jne.
  • Älä mene lankaan kalliiden autojen, kartanoiden tai rannalta työskentelevien kuvien avulla.
  • Yksinkertainen Google-haku pankeille, jotka antavat bonuksia tilien avaamiseen, palauttaa luettelon nykyisistä tarjouksista.

Lisävalikko

Oletko kyllästynyt työskentelemään sohvalla? Freelance-kirjoittajat voivat luoda tämän sisällön. Sinulle maksetaan valokuvien tuotteiden mainostamista tiettyjen vaatteiden käyttämisestä toimintakuviin käyttämistäsi tiettyjen tavaroiden avulla. Yksi menestyneimmistä tavoista blogiisi ansaita rahaa on tytäryhtiömarkkinointi Amazonin kanssa.

Kirjoita kirjoja, jotka ihmiset haluavat lukea, ja tee niiden ostaminen helpoksi. Ja jos pidät videoiden luomisesta, sinun kannattaa miettiä oman YouTube-kanavasi perustamista. Ne voivat olla myös erittäin kannattavia, koska ansaita rahaa monella tapaa. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole tarpeeksi tietoa/taitoja, aloita oppiminen heti. Mutta muutaman kuukauden kuluttua tajusin kuinka tuskallinen varasto (makuuhuoneessani!) Toisin sanoen, jotta todella menestyisit, sinun on kohdeltava sitä kuin kokopäiväistä työtä. Ansaitseminen omallasi ei tarkoita vain ansaitsemista. Tuotetiedot.

Aloittaminen Aikakauslehtien Kirjoittamiseen

Arvioi vapaa-aika - Tarvitset tietyn sitoutumisen, jotta voit menestyä esseen kirjoittajana. Pysyin "perinteisissä" ansaintatavoissa verkossa, jotka eivät päässeet minnekään. Oddsmonkey - Ottaa kaiken kovan työn otteluvedonlyönnistä. Ja jos yrität sitä, ota huomioon, että sinun on täytettävä LinkedIn-profiilisi kokonaan, koska potentiaaliset asiakkaat tarkistavat sen. Jokainen niistä on huijaus, ja tuhlaat aikaa ja rahaa maksamalla kaikista kursseista tai koulutuksista, jotka olet ostanut kyseisiltä kavereilta. Jos tarvitset vähän apua projektien käynnistämisessä, Shapeways on 3D-tulostusyritys, jolla on yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa omia mallejasi, mitä tahansa ruusukultaisesta hääbändistä, keraamisesta maljakoista tai kokonaan painetusta omasta bobble -päästään. väri. Luettelossa käydään aihealueita vanhemmuudesta ja neulostamisesta liiketoimintaan ja kirjoittamiseen, joten jokaiselle pitäisi olla jotain. Haluatko ansaita rahaa kirjoittamiseen?

Voit asettaa oman aikataulun ja valita, kuinka paljon haluat ladata.

Koe oli ehdottomasti tyhjentyvä, ja halusin luopua koko ajan. Videosarjan luominen ja myyminen digitaalisena latauksena blogiisi, aivan kuten e-kirja, voi olla toinen hyvä myyjä. Ashworth-yliopisto, xerox on toinen yritys, joka tarjoaa valikoiman kotitöitä monilla aloilla, kuten asiakaspalvelu, tekninen tuki ja ohjelmistojen ohjelmointi. Huomaa, että vaikka voit ehdottomasti kirjoittaa lyhyitä ja nopeita artikkeleita verkossa, pidemmät artikkelit maksavat yleensä enemmän.

Koska uusi, tämä oli aika turhauttavaa.

Kotona kirjoittaminen Työt

Lataa kirjasi, tee se Kindle-valmiiksi ja ala sitten kertoa kaikille tiedät, että sinulla on kirja saatavilla Amazonissa. Erityisesti niissä on informatiivisia artikkeleita graafisesta suunnittelusta, web-suunnittelusta, valokuvauksesta, ohjelmoinnista ja niin edelleen. Voit helposti lisätä hienoa sisältöä ja saada valotusta työstäsi samalla saada palkan. A List Apart kattaa web-suunnittelun.

Lahjoitukset ovat viimeksi luettelossa niiden rajallisen tehokkuuden takia, koska sinun on luotettava lukijoidesi anteliaisuuteen. Mutta tiputtamispalvelu palvelee tilauksiasi ja lähettää ne asiakkaillesi. Jos voit luoda korkean tuloksen mainoksia, yritykset maksavat sinulle paljon rahaa. Piditkö tästä artikkelista?

Uutiskirjeen Rekisteröinti

Tutustu kirjoitukseen. Saat palkkaa joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa mainosta. The Artist’s Magazine -lehti, jonka levikki on 60 000, on yksi suurimmista yksinomaan taiteeseen keskittyvistä julkaisuista. He pitävät käytännön oppitunneista, kiinnostavista haastatteluista, vilkkaasta keskustelusta ajankohtaisista aiheista sekä uutisia näyttelyistä ja tapahtumista. Saa vapauden nauttia elämästä ja hyödyntää mitä meillä on - Internetiä! Jos etsit vähemmän ylläpitävää tapaa ansaita rahaa verkkopäivien blogistamisessa WordPressin avulla, omien digitaalisten tuotteidesi myynti voi olla hyvä valinta.

Lähes jokaisella suositulla liikkeellä, kuten Walmart, BestBuy, Amazon ja muilla, on tytäryhtiöohjelma. Toiminta on puoli taistelua. Aloita tarkistamalla freelancer-verkkosivustojen, kuten People per Hour ja Upwork, työt. Heidän maksusuorituksensa vaihtelee välillä 25–400 dollaria, artikkelin pituudesta, osastosta ja tutkimuksesta riippuen. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit laskuttaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän. He tekevät täydellisen haastattelun kanssasi (yleensä puhelimitse) ja pyytävät sinua lähettämään asiaankuuluvat valokuvat.

Toinen tapa löytää ensimmäinen keikka on vapaaehtoinen kirjoittaa pala potentiaalisille asiakkaille ja wow heille sekä kirjoitustaidolla että fantastisella asiakaspalvelulla. Artikkelien pituuden tulisi olla välillä 600 - 1 400 sanaa. Vetoaako tämä sinulle? Kun omistaja on hyväksynyt sävelkorkeutesi, hän voi myös kertoa maksuprosessistaan.

Vuokrakiinteistöt

Niin kauan kuin olet valmis ponnistelemaan, saat palkkion. Raha ei välttämättä ole kaikkea elämässä, mutta kun varaudut taloudelliseen tilanteeseesi, voit säästää terveyttä. Siksi on hyvä idea luoda profiili kaikille parhaille freelance-kirjoitussivustoille. Toisin sanoen tarvitset muutakin kuin kannettavaa tietokonetta ja intohimoa kirjoittamiseen, jotta voit tehdä vaikutelman tälle yleisölle - sinun on vakuutettava asiakkaat ymmärtämään suurempaa kuvaa. Minun kaltaiselle äidille elämäntapa on addiktoiva - niin riippuvuutta aiheuttava, että teen kaiken tarvittavan ylläpitääksemme korkeaa elintasoa. Ole hyvä ja lue! Löydät paljon viestejä, joissa puhutaan tietyistä yrityksistä, mutta halusin tehdä nopeasti suositut tavat ansaita rahaa kirjoittamalla kotona, samoin kuin jotkut verkkosivustot, jotka tarjoavat tällaisia ​​mahdollisuuksia.

Muuta ideasi rahaksi lähettämällä sanasi onnittelukorttiyhtiöille. Minulla on myös useita tapoja saada keikojen kirjoitus artikkelin lopussa. Monet kirjoittajat ovat luovia, ja meillä kaikilla on erilaisia ​​ideoita kelluvan. Aiheet, jotka toimivat hyvin keskittimille, ovat arvosteluja eri verkkosivustoista ja tuotteista tai keskittymistä aiheesta ”Oma suosituin (lähettämäni numero) suosikki _______. Yliopiston ystävä tekee kauneimpia evästeitä ja löytää tapahtumia myydä niitä ympäri vuoden - syntymäpäiviä, vapaapäiviä, jalkapallojuhlia, luettelo on loputon. Sinun on luettava heidän sävelkorkeusohjeet huolellisesti ennen aiheen valitsemista, mutta sivusto on tarkoitettu auttamaan freelance-kirjoittajia monin eri tavoin. Jos päätät näyttää mainoksia (esimerkiksi AdSense) tai kumppaniohjelmia (esimerkiksi Amazon Associates, Affiliate Window tai Affiliate Future) tai jos etsit ja hyväksyt sponsorointia tietyille viesteille, voit myös maksaa palkkion jokaisesta mainoksen napsautuksesta vastaanottaa. Smart Assetin mukaan voit maksaa jopa 81% vuokrastasi ilmoittamalla yhden huoneen kahden makuuhuoneen kodissa.

Kiinteän hinnan periminen on helpompaa kuin näkymien tai napsautusten seuraaminen. Hänen viimeisin kirja, 10 Takes: Et aio ansaita paljon rahaa tällä sivustolla, ellet todella työskentele sillä ja julkaise useita keskittymiä viikossa. No, et ole yksin. Voit ansaita myös yli 5 dollaria artikkelia kohti ja asettaa omat mukautetut hinnat Fiverrille. He ovat yleensä kiinnostuneita ulkomailla asuvien ihmisten omakohtaisista kertomuksista, vaikutuskokemuksista, eläinten hyvinvoinnista, tasa-arvosta, vapaaehtoistyöstä ja takaisin antamisesta. ¢ 9 per sana Runous: Erilaisia ​​sähköisiä resursseja on jo olemassa kirjoittajien auttamiseksi kohti seuraavaa maksettavaa keikkaansa.

Voit Ansaita Rahaa Kirjoittamalla Artikkeleita Vähintään 30 Sivustolle:

Säännöllinen kirjoittaminen on hieno tapa harrastaa käsityötäsi, ja saatat jopa kasvattaa seuraavia työhösi. Muista noudattaa ruokaturvallisuuslakeja ja pidä hauskaa. Tämä on erittäin liikenteellinen sivusto, joten siinä on yleensä paljon keikkoja, joita voit selata. Useimmat yritykset eivät halua mainostaa podcastissasi, ennen kuin pystyt todistamaan suuren määrän kuuntelijoita. Katso ympärillesi sivustoja, kirjaudu aluksi ilmaiseen pääsyyn ja ala sitten tehdä tarjouksia sinua kiinnostaville hankkeille. Jos työtarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Yllä mainitsimme CPC- ja CPM-mainosten välisen eron, jossa sinulle maksetaan napsautusta tai tuhatta näyttökertaa kohden.

Autin The Write Life -elokuvan kokoamisessa tätä resurssia, ja olen itse tehnyt paljon näitä rahaa tekeviä ideoita, joten tiedän, että ne toimivat! Jotkut alla olevista linkeistä ovat tytäryhtiölinkkejä, joten voimme saada palkkiota sinulle ilmaiseksi, jos ostat linkin kautta. Tässä viestissä jaan kanssasi 24 tapaa ansaita rahaa nopeasti. Alla on uusi ja parannettu alkuvuodesta 2019 julkaistu Make a Living Writing -luettelo verkkosivustoista, jotka maksavat vähintään 50 dollaria per viesti. Aluksi se ansaitsee penniä, mutta liikenteesi kasvaessa siitä voi tulla vakaa ja luotettava passiivinen tulotekki joka kuukausi.

Artikkelin Tiedot

Jopa tavalliset kirjat voivat ansaita rahaa. Editointi on loistava tapa ansaita rahaa nopeasti verkossa, ja freelance-työsivustoilla on aina muokkaustyötä. Viime kädessä tietosi määränpääistä, suunnittelukyky ja varausohjelmistot ovat tärkeitä osia, joita tarvitset. Myymälä kaupoissa tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet noutaa tuotteita melkein tyhjään. Olen nähnyt, että he maksavat yhdellä sivustolla 1 dollarin sanasta, mutta toinen sivusto sanoo maksaa 2 dollaria sanasta painetusta painosta ja yhteensä 1 000 dollaria digitaalisesta jakelusta. Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Audio Tuts +: n mukaan nopean kärjen tulisi olla noin 500 sanaa, joten sinun pitäisi pystyä tekemään joitain nopeita taalaa lyhyille artikkeleillesi.

Tämä strategia perustuu blogin liikenteeseen ja jonkin verran tulon saamiseksi tarvitset vähintään 25 000 istuntoa blogiisi. Decluttr on loistava tapa purkaa nopeasti suuria määriä vanhoja tavaroita kohtuulliseen hintaan, mutta se ei ole ainoa digitaalinen myyntivaihtoehto kaupungissa. Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi. Tunnen kirjailijoita, jotka tekevät kuusi ja seitsemän lukua vuodessa myymällä kirjoja Kindlelle. Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Jotkut yritykset ulkoistavat kylmäsoittokampanjansa kolmansille osapuolille, jotka palkkaavat kotona työskenteleviä työntekijöitä soittamaan. Mutta verrattuna tiili- ja laastiliiketoimintaan, investointi on vähäinen. Earningstation, sillä tavoin sain 99% kaikesta liiketoiminnastani ennen vuoden 2019 kaatumista (asensin tavan puulattia- ja laattalattiat). Osapuolet, jotka etsivät tiettyä taitoa, voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä.

Ja on todella mahdollista alkaa ansaita 100 000 dollaria vuodessa tai parissa. Hän aloitti kysymällä erittäin alhaisen hinnan kukkaroista ja tarjous nosti hinnan huomattavasti korkeammalle kuin hän odotti. Tämä on lennossa oleva aikakauslehti, jonka lukee yli miljoona matkustajaa kuukausittain. Löydät lehden Air Canada -lentokoneiden istuinttaskuista ja Maple Leaf ™ -lounoista ja valitsevat Star Alliance ™ -lountioita ympäri maailmaa. Syy tähän kapeaan keskittymiseen on välttämätöntä, koska blogit luottavat suuresti Googleen ja Bingin hakutoimintoihin sivustojen liikenteessä, joten blogin kirjoitusten avainsanojen valinta on välttämätöntä houkutellakseen blogin kävijöitä suureen määrään. 03 HubPages HubPages laskuttaa itsensä "johtavaksi verkkojulkaisujärjestelmäksi. "Kerro minulle kommenteissasi suunnitelmastasi ansaita elantonsa kirjoitus vuonna 2019! Lähetä muutostarinasi Terveelle muumialle, mukaan lukien korkealaatuiset valokuvat osoittamaan muutoksesi. Michelle odottaa sinun tekevän tutkimuksen ja jos se tavoittaa vain jäsenensä yleisön (joka on painettu painos), saat todennäköisesti suuremman palkkintarkistuksen.