5 Tapoja Ansaita Rahaa Kirjoittamiseen

Sinun on aloitettava julkaisujen sävelkorjaus ja keikkahaku, vaikka sinulla ei olisi paljon leikkeitä. Se alkaa kolmelta ensimmäiseltä maksavalta asiakkaalta. Kirjoita maapähkinöille niin kauan kuin se antaa sinulle kunnon altistumisen. Vaikka runoilijat eivät ole (yleensä) valtavia rahaa tekeviä, he voivat julkaista omia kokoelmiaan tai julkaista yksittäisiä runoja antologioissa tai lehdissä. Ja viisi ensimmäistä menetelmää ovat jo tunnettuja ansaita rahaa kirjoittajana. Google “ilmaiset kirjoituskilpailut” nähdäksesi mitä hakutulossivut tuovat esiin. Taustalla ei ole niinkään kärsimykset, vaan elämän vastoinkäymisten valloittaminen.

  • Jos olet suuri kirjailija, miksi et käytä tätä taitoa löytää tapoja ansaita 100 dollaria ylimääräistä päivässä?
  • Mieluiten koti- tai dollaritili.
  • En löytänyt mitään tietoa siitä, kuinka paljon he maksavat.

Writers-Editors. Pitch toimittaja. Nämä sivustot ansaitsevat rahaa mainostajista, jotka esitetään kirjoittajien lähettämän sisällön rinnalla, ja jakavat sitten tuotot kirjoittajien kanssa. Joka sekunti miljoonat ihmiset ympäri maailmaa etsivät verkosta uutisia, vinkkejä, opastusta, ohjeita, viihdettä, juoruja ja kaikenlaista tietoa. He kertovat katsojille, mistä show oli kyse, jakavat jaksossa mainitut resurssit ja antavat yksityiskohtia showsta ja isännästä.

Jos sinulla on blogi, mahdollisuuksia on paljon enemmän! Jos joku napsauttaa erityistä linkkiäsi - ja ostaa - saat palkkion. Aseta hinnat, äläkä anna asiakkaiden puhua sinua. Otin muutaman viikon “pois” täältä ja sieltä, mutta hyppäsin aina takaisin sisään. Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on visualisoida itsesi ansaitsemaan paljon enemmän rahaa. Jos haluat ansaita rahaa kotoa ja rakastat kirjoittaa, tämä voi olla loistava sivutoimisto.

Heidän yleisönsä on kansallinen yleisö, joka on kiinnostuneita preK-12-kouluttajista. Kaikki nämä kysymykset muodostavat tämän artikkelin pääsisällön. Ei laskujen tai muistutusten lähettämistä. Monet myyjät ovat jo luoneet profiileja tuhansilla arvosteluilla ja erityisen myyjän tilan, joka saa heidät sivun yläosaan, missä suurin osa ihmisistä napsauttaa. Bitcoin-suojauslaskin, lisäksi, jos etsit, mikä on tulevaisuuden bitcoin-hinta? Ne tarjoavat kuitenkin myös harjoitteluohjelman niille, jotka alkavat osa-aikaisesti etätyönä. Verkkokursseista on tulossa erittäin suosittuja nyt. Voit kuitenkin ansaita jopa 200 dollaria jokaisesta lähettämästäsi ja hyväksytystä runosta.

  • He pitävät artikkeleista, joiden pituus on 700–1200 sanaa.
  • Altistuminen on tärkeää, mutta en halua, että joku rakastuu kirjoitukseeni, kun en kirjoita haluamaani.
  • Kuten nimestä voi päätellä, tämä on suunnattu fantasialle ja tieteiskirjallisuudelle.
  • Olen kokeillut sitä ja se toimii.

Matkailu Ja Ruoka

Jos sinulla ei ole blogia, luo freelancereiden verkkosivusto, jonka verkkotunnus on etunimi ja sukunimesi. Puhdista tämä työpöytä päivittäin ja sovella mihin tahansa, mikä näyttää hyvältä sinulle. He tarvitsevat kirjoittajia kirjoittamaan esitteitä, mainoksia, luettelokopioita, iskulauseita, markkinointi-sähköposteja ja suorapostituskappaleita. Älä vain pidä tätä blogi-viestiä keikkailun kirjoittamisen perimmäisenä määränpääksesi. Terveys- ja kuntoblogit ovat aivan yhtä suosittuja kuin maailman lopun zombie-apokalypsisblogit. He lopulta palkkasivat minut, kun lähetin kourallisen vierasviestejä, joita he voivat julkaista ilmaiseksi. Sen lisäksi, että lähetät teoksestasi kopioita kirjanarvostelijoille ja teosarvostelupaikoille, kuten Goodreads, kerää luettelo podcasteista, tweet-keskusteluista, Facebookin live-istunnoista jne. Voisitko säestää yhden potentiaalisen asiakkaan joka aamu?

Lehdistötiedotteet

05, vaikka tämä voi vaihdella aiheen ja tehtävän pituuden mukaan. Mutta työskentelin SEO-boutique-yrityksessä vuoden opiskelun jälkeen, ja jopa vuonna 2019 SEO upposi. Esimerkiksi FreelancerFAQs on avustajablogi. Voit oppia kuusinumeroisen freelance-kirjailijan Holly Johnsonin salaisuudet hänen kurssillaan Earn More Writing. Kaikilla yllä olevilla sivustoilla on vivahteita, jotka erottavat ne Upworkista, mutta jos olet upouusi tässä freelance-kirjoitustyössä, Upworkin käyttämää taktiikkaa (josta kirjoitin parhaiten myyvissä teoksissani) voidaan soveltaa myös sellaisiin sivustoihin kuin Freelancer, HubstaffTalent, iFreelance ja PeoplePerHour.

Kotona Kirjoittaminen

Tein 54 jakson aikana yhteensä 40 dollaria dollaria. Mutta yleisempi vaikeus syntyy asettumalla markkinoille, jotka maksavat koron, sen sijaan että pitäisivät parempia toimeksiantoja. Jos et menetä määräaikaa, tilaus katoaa kojelaudalta eikä mitään muuta. Asenna sivu WordPress-blogiisi ja lähetä sähköpostia listalle, jota tarjoat valmennuspalveluita. Pitääkseen yleisönsä koukussa, monien onnistuneiden blogien on nyt palkattava freelance-kirjoittajia ja vieras-/aavebloggaajia kirjoittamaan heille. Luo palvelun tarjoamiseksi nimeltään keikka. Jos minun piti tehdä tiivistelmä kaikesta lyhyesti, sanoisin tämän:

Vierasbloggerit ovat usein hyviä kirjoittajia, joilla saattaa olla jo omia blogejaan, mutta jotka kirjoittavat muille blogeille.

Kaikki alkoi vuonna 2019. Valitettavasti joku on kirjoittanut kirjan ja se on kauhea. Toisin kuin yrityksessä työskenteleminen, freelance-työskentely "ylös" tarkoittaa usein siirtymistä parempiin palkkatyöhön ja mahdollisuuksiin. Älä vain kuluta kaikkia rojaltejasi kerralla.

Niiden läpimenoaika on noin neljä-kuusi kuukautta. Linkit - monet bloggaajat sallivat sinun lisätä linkkejä omaan sivustoosi niin kauan kuin sinulla on linkkejä myös heidän sivustoonsa. Glicken (600-800 sanaa) on henkilökohtainen essee, jossa on valokuvia siitä, kuinka kirjoittamasi auttoivat sinua saamaan vähän jotain ylimääräistä elämästä. (Rowling tai Dan Brown), jotka saavat miljoonia dollareita julkaisusopimukseensa, tai kamppaileva kirjailija, joka saa tuloja vasta, kun lahjuu perheenjäseniä ostamaan kopion. Sinulla on tyytyväisyys nähdä projektin reaaliaikaisesti, mutta et saa rivin iloa. Tähän päivään asti sanon ihmisille aina kokeilevansa ensin Upworkia. Tuotteesi on premium-sisältöä, jonka voit rajoittaa maksamaan vain tilaajille. Monet freelancerit ovat luopuneet paperisekeistä ja luottavat pääasiassa online-maksuihin.

5 parasta verkkosivustoa freelance-kirjoitustöihin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa

Mutta siihen ei ole koskaan helppo vastata. He etsivät hyödyllisiä vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä. Aloita Problogger-töistä. Tämä artikkeli sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tuotteisiin. Sinulla on mahdollisuus joko pyytää maksua Paypalilla tai, jos Yhdysvalloissa, shekillä. Oletko kyllästynyt siihen? Sivustoa kunnioitetaan hyvin ja sillä on hyvä maine, joten sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan paljon tuloja lähettämistäsi laadukkaista artikkeleista. Sinun on myös tapaava naapurit.

He maksavat 75 dollaria artikkeleista, jotka on julkaistu alle 850-sanamäärä taidetta tai valokuvia, ja 100 dollaria artikkeleista, jotka ylittävät 850-sanamäärän taidetta tai valokuvia. Tutustu alla olevaan infografiaan saadaksesi lisää vinkkejä. Kuten kaikki muutkin pyrkimykset elämässä, kaikista blogin perustajista ei tule menestyviä. Jotkut freelance-kirjoittajat luovat koko kampanjan sähköpostiviestejä, joiden avulla voidaan luoda ja lajitella lyijyjä. Käytin työtaulukoita auttamaan minua etsimään keikkoja, ja se on helppo tapa ansaita rahaa. Markkinatiedot [muokkaa], yhdysvalloissa päiväkauppiaita pidetään mallikauppiaina - kauppiaita, jotka ostavat ja myyvät samoja arvopapereita neljä päivää viiden päivän aikana. ¢ 9 per sana Runous:

Tämä on aiemmin julkaistun tarinan päivitetty versio. Kaiken kaikkiaan aika riippuu tekijöistä. Jos runosi katsotaan olevan vuoden paras runo, voit ansaita 1000 dollarin palkinnon. Jos mielestäsi paras tapa houkutella kouluttamaan potta, on antaa heidän ajaa ilmaiseksi ilman vaipoja, se on hienoa. Mikä tila on web-editori: Negatiivit ovat, että olet vastuussa kaikesta teoksen markkinoinnista, samoin kuin kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat kirjan julkaisemisesta.

Alaskan Neljännesvuosikatsaus

Mitä haluat kirjoittaa, on ihmisiä, jotka haluavat lukea sitä, ja ihmisiä, jotka haluavat ostaa sen, mitä tuotat. Hyvä asia näissä on se, että ennen työnhakua - toisin kuin työnhakukoneissa - voit snookata vähän asiakkaan profiilissa ja nähdä, mitä muut freelancerit ovat sanoneet heistä. Ominaisuudet 1 000–2 500 sanaa:

Tämä strategia perustuu blogin liikenteeseen ja jonkin verran tulon saamiseksi tarvitset vähintään 25 000 istuntoa blogiisi. SEO-toimittajan erikoisuus on verkkosisällön luominen avainsanoilla paremman sijoituksen saamiseksi eri hakukoneiden hakutuloksista. Onko sinulla kysyttävää rahan ansaitsemisesta freelance-kirjoittamisen avulla? Copywriter on suunnittelija ja toimittaja samanaikaisesti, sinulla on oltava verkkomarkkinoijan profiili. Luthin avain menestykseen? Kerro heille, kuinka paljon pidät heidän verkkosivustostaan ​​ja että voisit ylpeänä käyttää sitä viitteenä portfoliosi kannalta. Olen ollut siellä seitsemän vuoden ajan rakentamassa erilaisia ​​sivustoja ja auttanut muita tekemään samoin, joten suosittelen niitä suuresti!

Liikenne - hyvä artikkeli vahvalla verkkosivustolla voi todella lisätä liikennettä omaan sivustoosi. Voit joko kirjoittaa kokonaisia ​​kirjoja (katso yllä tieteellistä julkaisua) tai kirjoittaa yksittäisiä osioita. Haluat rakentaa positiivisia suhteita toimittajiin, joten älä mene määrätietoisesti heidän huonoille puolilleen ehdottamalla artikkelia, jolla ei ole mitään tekemistä heidän lehden kanssa. Tämä on taito, joka toimittajan on oltava.

Se on helpompaa, kätevämpää ja säästää paljon aikaa.

Tervehdyskortit

Et sijoita aikaa sävelkorkeuteen tai työnhakuun. Yleensä messukeskukset maksavat vähintään 50 dollaria laadukkaista tuotteista. Lataa heidän sävelohjeet täältä. Ennen kuin kirjaudut, varmista, että olet käynyt läpi heidän käyttöehdot ja ymmärtääksesi miten ne toimivat. (125 dollaria) julkaistua artikkelia kohden.

Suositut Postaukset

Verkon sisällön on oltava tarkkaa, tiivistä, selkeää... ja optimoitu parempaa viittausta varten hakukoneissa, kuten Google. Sinun on kysyttävä yllä olevaa linkkiä käyttämällä hinnat ja prosessit. Jos vastauksesi on kyllä, tervetuloa kirjoitusmaailmaan. Tämä yritys ei hae aktiivisesti sisältökirjoittajaa, joten sähköpostiosoitteesi on kylmä. Se voi säästää satoja dollareita ja puoli viikkoa vaivaa, jos saat sen heti. Useita kuukausia myöhemmin näin blogin, jossa toinen bloggaaja palkkaa kirjoittajia (Moolanomy).

Nämä esineet ovat vain jäävuoren huippua, koska kirjailijoilla, jotka osaavat hyödyntää sisältöään, on vielä enemmän vaihtoehtoja. Joten unelma pysähtyy täällä - on aika päättää lopullisesti. Muista, että tämä on sinun harjoittelukenttä, ei paikka mennä etsimään asiakkaita. Voit käyttää sanojasi ansaita rahaa monin tavoin. Sen sijaan, että ihmettelisit, kuinka voisit punnita kaikki mahdollisuudet, se tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen yhteenvedon vaihtoehdoista. Onko sisällön jyrsintä sinulle? Nykyiset fanisi ovat täydellinen yleisö seuraavalle kirjallesi. No, ei ole helpointa tapaa sanoa tätä, mutta paras tapa tulla hyvin palkattuksi ja halutuimmaksi kirjoittajaksi/bloggaajaksi on KIRJOITTAMINEN!

He kuitenkin ottavat prosenttiyksikön asiakkaan talletuksista maksamiseksi - joten PeoplePerHourin leikkaus otetaan huomioon ja realistisesti, asiakkaat kirjaavat kyseiset kulut summaan, jonka he ovat valmiita maksamaan työstä. Ohita kaikki mielikuvitus ja saat 3 henkilöä maksamaan sinulle ensin. Valitse 'OK', jotta Verizon Media ja kumppanimme voivat käyttää tietojasi, tai 'Hallinnoi vaihtoehtoja' tarkistaaksesi kumppanimme ja valintasi. Malline työsi kirjoittaessasi sivustolla tai blogissa jo näkemäsi perusteella. Se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Amazonin välitys, jos et tunne Uberia tai Lyftiä, varmista, että sinulla on edelleen pulssi ja hengität ilmaa. Joskus heillä ei ole vaikeuksia saada nootit oikein, mutta he eivät osaa kirjoittaa kunnollista sanoitusta tai jingleä. Miksi ei sarjata sitä? He pitävät parempana, että sijoitat ne ensin ennen artikkelin jatkamista, ja he maksavat 100–150 dollaria per artikkeli.

Palkattu Web-editori

Sen sijaan, että pistäisit työtäsi satunnaisilla hakutermeillä, joiden mielestäsi osoitat SEO-taitosi, Johnston suosittelee kysymään toimittajalta etukäteen, onko joitain lauseita, joita hän haluaa sinun käyttävän kappaleessa parantaaksesi sen läsnäoloa hakutuloksissa. Joten et tarvitse verkkosivustoa tai mitään hosting-suunnitelmaa. Kuinka monta kertaa olet puhunut itsesi hakematta mahdollisuutta, koska sinulla ei ollut oikeita kokemuksia tai valtakirjoja? Nautitko lukea lehtiä? Koska kyse on artikkeleiden kirjoituspalvelusta, sinulla ei ole suoraa pääsyä asiakkaisiisi. Aja ihmisiä ympäri, ja vastaavasti, kohdeyleisöä ei voida tunnistaa oikein ilman tiedon louhintaa. Ongelma on... korkeapalkkaisten freelance-kirjoitustöiden löytäminen vie aikaa ja paljon työtä, varsinkin jos olet aloittelija. Tämä on matkaverkkosivusto, joka keskittyy monimutkaisiin matkareitteihin, pitkäaikaisiin matkoihin ja ympäri maailmaa tehtäviin matkoihin - se sopii parhaiten kirjoittajille, jotka ovat tehneet osan näistä ja ovat kiinnostuneita auttamaan muita tekemään samoin.

OK, myöntämme, että tämän ei voida taata toimivan. Valmistellaan, tämä menetelmä käyttää ulkoisia tapahtumia lukemaan valuutan tulevaa liikettä. Koska se on asiakaslähtöinen (sekä saamasi arvosanat että vaatimukset, jotka sinun on täytettävä voidaksesi nousta muihin töihin), on elintärkeää, että laitat parhaan jalan eteenpäin jokaisessa hyväksyttävässä tehtävässä. Se on tylsiä, mutta tuottaa hyviä tuloksia.

Näiden ilmeisempien markkinoiden lisäksi harkitse myös sitä, että käytännössä jokainen verkkosivustoilla toimiva yritys tarvitsee kopion ja paljon sitä. Tarvitsevatko nämä päivitystä? Siellä on myös kaikenlaisia ​​työsuhteita. Älä usko, että sanon, että blogin aloittaminen ja ylläpitäminen on kävely puistossa - se varmasti ole. Se on todella mitä sinun täytyy tehdä aluksi, löytää ainakin jonkin verran suosittu aihe ja vakiinnuttaa itsesi asiantuntijaksi. Suorita muutama halpa projekti ja saat käsityksen siitä, minkä aikaa kannattaa. Työn kirjoittaminen, ole varovainen hakeessasi asiakaspalveluun liittyviä töitä, koska tämä on toinen paikka, jossa huijarit voivat yrittää saalistaa työnhakijoita. Ennen kuin tiesin sen, minulla oli kunnolliset sivutulot kirjoittamalla 2–4 ​​ylimääräistä artikkelia viikossa. Jos olet kirjailija ja kirjailija, aivan ensimmäiset tuotteet, jotka sinun pitäisi alkaa myydä blogissasi, ovat kirjat ja e-kirjat.

Kuinka perustaa blogi: Opas kirjoittajille

Voit ottaa suoraan yhteyttä blogisivustojen omistajiin saadaksesi selville, ovatko he kiinnostuneita blogin kirjoituspalvelusta. Kuvittele ohjelmistoyritys, jossa on 5 työntekijää. Blogin perustaminen on helppoa ja erittäin halpaa, jopa itse isännöimälle WordPress-sivustolle. Tämä ammatti oli kultainen lipuni isompiin ja parempiin mahdollisuuksiin. Kaikkia näitä työpaikkataulukoita täyttää myös freelance-bloggaajat. Oikeudellisten asiakirjojen, sopimusten, sopimusten, testamenttien jne. Kirjoittaminen Jos täytät sen kaikella mitä olet koskaan tehnyt, se ei lähetä hienoa viestiä potentiaalisille asiakkaille. Degiro - alhaiset maksut suosittu eurooppalainen osakekauppasivusto, lahjapaketit, toivelista, lunastus vähittäiskauppaan, luottokorttirahoitus, fyysisten lahjakorttien voimassaoloaika. Kun katsot taaksepäin, miltä sinusta tuntuu kirjoittamisesta?

On joitain hyvämaineisia työpöytätaulukoita, joissa yritykset ja ihmiset lähettävät erityyppisiä kirjoitus- ja bloginmääritystehtäviä, ja freelance-kirjoittajat ja bloggaajat hakevat kyseisiin töihin sähköpostitse tai napsauttavat työpaikkailmoitusten linkkejä asiakkaiden tai kolmansien osapuolien sivustoille.

Uutiskirjeet

Verkkoartikkeleiden kirjoittamisessa otetaan huomioon useita tekijöitä: Prosessi on hyvin yksinkertainen. He maksavat 50–100 dollaria per artikkeli. Hän selitti, että hän ansaitsi yhteensä noin 50 000 dollaria yhdestä myydyimmistä kirjoistaan ​​- ei mitään syytä naurata, mutta ei myöskään omaisuutta. Mutta me kaikki tiedämme ihmisiä, jotka lykkäävät tavoitteitaan, kunnes heillä on ”kaikki ankansa peräkkäin” - ehkä 100 000 dollaria peruskoulua, ehkä jotakin arvoton todistus, ehkä jokin salaperäinen henkilö, jonka he toivovat ilmestyvän heidän elämäänsä ja julistavan heidät ”loistaviksi” - vain selville, että kukaan ei välitä. Haittapuoli on, että siitä tulee melko matala palkka. Priceonomics maksaa 1 000 dollaria 2019 sanasta, data- ja taloustieteellisistä artikkeleista.

Tämä reitti edellyttää kuitenkin sisältöön liittyviä taitoja - ei vain ymmärrystä kohderakoista, vaan myös markkinoinnin perusteista ja SEO: sta. Vieraile jokaisessa heistä ja kirjaudu sisään, mutta varmista, että noudatat heidän sääntöjä ohjeiden mukaan. Se sanoi, suosituksemme (luonnollisesti!) Jos olet kiinnostunut löytämään kaikki vaihtoehdot ja blogialustat, voit tutustua tähän artikkeliin aiheesta “Paras blogging-alusta ansaita rahaa”. Lupaan sinulle, että he tietävät mitä tekevät.

Online Boot Camp

Vau maksaa jopa 150 dollaria. Tämä on matka-sivusto, joka näyttää olevan aina etsimässä freelancereita tuottamaan sisältöä tietyissä paikoissa. Vaikka e-kirjan julkaiseminen näyttää kaikkea helppoa, mutta ei. Voit myös harkita oman opetussuunnitelman luomista ja myyntiä kotiopetuksen perheille. Rahan ansaitseminen blogistamisesta on täsmälleen sama. Epätoivoinen freelanceri on lippu nälkään, koska sinusta tuntuu jatkuvan pakko ottaa vastaan ​​vähän maksavat keikat.

Nämä ovat tyypillisesti vähän maksettavia keikkoja, vaikka hinnat vaihtelevat suuresti. Hyväksytty artikkeli maksetaan 75 dollaria. Joten web-editorilla on oltava taito sanojen käyttämisessä aiheiden hoidossa uskoa hänelle. Tässä on muutamia tekijöitä, jotka on syytä ottaa huomioon ennen sävelkorkeuden lähettämistä. Päiväkauppaa käyttämällä optioita, antaisin öljylle enemmän värähtelytilaa (ei hätää, ota huomioon!). Tämä johtuu siitä, että sisällön laatuvaatimus on yleensä alhainen ja halpa. Sinulle maksetaan korkeintaan 150 dollaria per artikkeli kirjoittamasi artikkelien laadusta riippuen, ja voit vastaanottaa maksun Paypalilla tai Moneybookersilla. Löydät artikkeleiden kirjoitustyöt monilta hyvämaineisilta artikkeleiden kirjoitussivustoilta, joissa yleensä noutat työt suoraan näiden sivustojen kojetauluilta. Lyhyistä ilmoituksista saat 150–400 dollaria.