8 Kotona Pidettävien äitien Työt, Jotka Ovat Laillisia, Joustavia Ja Hyvin Maksettavia

Tarjoa tarkkailla ystäväsi poikaa (lapsia) koko tai osa-aikaisesti kohtuulliseen hintaan. Laita jotain ylös ja se myy nopeasti! Nyt se ei ole helppoa, etkä aio ansaita heti. Täytä perustiedot (5 min) 10 minuutin opetusnäyte - (virtuaalinen haastattelu tai nauhoitettu) Opetuksen esittely (2 - 3 h) Mukkiohjelma (2 - 4 h) Sopimuksen allekirjoittaminen Aloita opetus lapsille! Periaatteessa, niin kauan kuin taloudemme sallivat, aioin pysyä kotona äitinä.

 • Olen kokopäiväinen kotona työskentely kotona 3-vuotias äiti.
 • Huuhtele ja toista!
 • He lähettävät sinulle myös ilmaisia ​​tuotteita kokeilla.
 • Ajatteliessani, miten SAHM: lle annettaisiin tarvittavat tiedot siitä, miten ansaita rahaa kotoa, annettiin minulle ajatus, että PALJON ystäviäni, jotka kaikki ovat ihmeellisiä SAHM: n töitä kotona tai ollessaan suurimman osan ajasta SAHM.
 • Lue kuinka ansaitsemme rahaa lisätietoja varten.

Tärkeintä on tehdä useita tuotteita ennen kaupan avaamista. Vaikka yleisön rakentaminen vie aikaa, bloggaamisella on uskomattomia mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa työskennellessäsi erittäin joustavalla aikataululla, joka toimii perheellesi. Jos haluat kätevän pienen laskurin, jolla näet kuinka paljon rahaa sijoituksesi ansaitsee riippuen siitä, kuinka paljon laitat kuukaudessa, käytä Dave Ramseyn ilmaista online-laskuria sijoittamiseen. Meillä on nyt neljä lasta... "opi kaupankäynnin tapaan ammattilaisten kanssa oikeiden ammattilaisten ja mentorien kanssa", mITEN CC erottuu? 3 poikaa ja pieni tyttö. Meitä ovat inspiroineet alusta alkaen vanhat vuorikiipeilylaukut, jotka ovat perinteisesti valmistettu puuvillasta, villasta ja nahasta. Saatat vieraannuttaa ystäviä. Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa? Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja.

Voit myös markkinoida itseäsi alueen pienille yrityksille. Jos ajattelet päivittäistavaraostoksia ja rahaa säästää, kannattaa viitata tähän aiemmin tekemäni viestiin: Oletetaan, että voit ohjata 20 dollaria tunnissa kahden tunnin päivässä tai kolme kertaa viikossa. Jos haluat opettaa englantia verkossa kotona, tässä on joitain parhaimmista yrityksistä, joiden parissa työskennellä: Ainoa mitä teet, on luoda upeita malleja!

 • Oppimiskäyrä oli valtava.
 • Tämä on tarkoitettu pitkäaikaiselle palkinnolle vähintään 4 vuodeksi tulevaisuuteen.

Babysit tai Nanny ystävälle

Käytä öljyjä ja käytä järjestelmääni jakamiseen muiden kanssa, jotka antavat sinulle nämä ilmoittautumiset. Vapaaehtoistyö ja WWOOFing ovat hienoja tapoja matkustaa halvalla tai ilmaisella. Yksinoikeudella pumppaaminen tarkoittaa vauvan ruokintaa rintamaitoa pumppaamalla rintapumpulla, kuten Medela Pump tyylillä (suosittelen sitä hyvin). Salausvaluutan hinnat, päiväkauppaa käydään myös swing-kauppahuoneessamme. Todennäköisesti sinua on viime aikoina pyydetty osallistumaan kynttilä-, lisävaruste- tai kosmetiikkajuhliin. Joten jos sinulla on kandidaatin tutkinto, voit hakea kokonaan VIPKIDSiin ja alkaa ansaita kokopäiväisiä tuloja tässä kuussa. Jotkut tiedän kodin vanhempien tekemän työn suorittaneen esimerkiksi: Jos etsit kirjoittamalla töitä kotona pidettäville äideille, tämä on sinulle.

 • KAIKKI se on MLM!
 • Se on niin yksinkertainen tapa saada sana pois!

Hakukonearvioija

Mainosta lastenhoitopalveluitasi ilmaiseksi SitterCity and Care -sivustolla. Sitä, että he tuntevat olevansa velvollisia tulemaan useisiin juhliin ja ostamaan jotain mitä he eivät tarvitse, ei ole. Palkan viimeisimpien käytettävissä olevien tietojen mukaan. Kuinka oppia python?, akun kesto erottaa kannettavan tietokoneen joukosta, koska se antaa jopa 15 tunnin kestävän akun varmuuskopion yhdellä kerralla. Yllättäen blogeja on melko helppo aloittaa.

Bonusvinkit!

Tämä on jännittävää, joskus häiritsevää ja osa jatkuvaa oppimisprosessia. Mutta miten saat blogiliikennettä? Ehkä vanhemmuusblogi? En voi rohkaista sinua tarpeeksi ryhtymään toimiin ja aloittamaan TÄNÄÄN! Kaikki mikä maksaa sinulle. Sen sijaan, että kuluttaisit nykyisellä kulutasollasi, jos sinulla on vain muutama tunti päivässä oppia kuinka virtaviivaistaa kulut puoliksi, tarvitset paljon vähemmän rahaa laskujen maksamiseen!

Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, mutta Jessica tekee kuusinumeroisia. Tee enemmän vähemmällä, jokainen markkina-alue on kuitenkin hyvin erilainen ja tarjoaa omat ainutlaatuiset edut ja haitat pyrkiville osallistujille. Oletko Instagram? Kaikkia näitä erittäin tarttuvia markkinointitaktiikoita ei itse asiassa tehdä ansaitsemaan rahaa. Älä missaa ILMAISIA 7 varmaa tapaa lisätä blogin tuloja yön yli! 50 käteistä takaisin Heinzin majoneesille Walmartissa. Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöissä tai missä tahansa, ja myydä niitä Amazonista korkeampaan hintaan.

Ansaitse vähintään 75 dollaria UpVoice Panelistina

En myöskään ansainnut paljon rahaa ensimmäisenä vuoteni, olen noin 15 kuukautta ja näen vihdoin mukavat tulot. Tämä oli hienoa, koska se ei saanut minua lainkaan pois tieltäni. Mindswarmsin hieno asia on, että voit saada maksun 24 tunnin sisällä PayPalin kautta. Mutta matkustajat voivat viedä vaihtokaupan liian pitkälle. Pidän todella Ebates-tilini jouluna; ansaitset rahapalkkioita vain ostoksista verkossa. Voit aina päivittää asetukset tietosuojakeskuksessa. Amazonilla on kumppaniohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi kirjautua tilille ja ansaita palkkion, jos joku ostaa jotain Amazonista käyttämällä erityistä linkkiä, jonka he antavat sinulle.

Oletko valmis olemaan kotona työskentelevä äiti ja laskemaan yksi ensimmäisistä kotona työskentelevistä äideistä? Haluan todella mukavan stand-up-pöydän työskentelevän, Jason L -mallisto on minun silmäni… näemme. Tässä on ajatuksemme kestävän yrityksen johtamisesta.

 • Vaikka tekisitkin hyväksi, jos sinulla olisi tietyn aiheen valmentajan sertifikaatti, on mahdollista tulla valmentajaksi menestyksesi perusteella.
 • Jos teet hyvää työtä, nuo samat ihmiset voivat muuttua maksamaan asiakkaiksi. Paljonko voin tehdä?
 • Jos verkkokauppa ei kuulosta houkuttelevalta, voit myydä käsityösi myös käsimessuilla.
 • Rekisteröidy täällä UserTesting-palvelun kautta.
 • Olen tavannut naiset, jotka ovat ansainneet autoja ja lomia toimimalla huipputason myyjinä.
 • Yksi kestävän liiketoiminnan harjoittamiseen liittyvistä asioista on, että omat kuluttajavalintasi haastetaan.
 • Verkossa suoritettujen oikolukujen keskimääräinen palkka on 50 943 dollaria.

Pienyritysten Koulutus

Pikakelaus eteenpäin (jos voit kutsua uuvuttavaa raskautta “nopeasti”) 8 kuukautta, ja mennessä synnytykseen mennessä blogiini oli juuri saanut toisen €3000/kk. Jos olet taitava tai taitava, voit tutkia Etsy-yrityksen perustamista ja myydä käsitöitä verkossa. Kuvittele, että pystyt osallistumaan taloudellisesti perheen tulevaisuuteen. He kirjoittivat rahan säästämisestä, raskaudesta, DIY: stä, kotitekoista. Varmista, että lisäät lastenhoitokortin kodin omistajan vakuutukseen, jos joku loukkaantuu, ja tarkista valtion säännökset siitä, kuinka monta lasta voi hoitaa ilman lupaa. Vaikka olet liittymässä vakiintuneeseen yritykseen, tee ensin tarkistuksesi. Mt4-laajennus, tästä ohjelmistosta on ilmaisia ​​ja maksettuja versioita. Lisäksi runsaasti ilmaisia ​​resursseja yritystoiminnan aloittamiseksi, verkoston rakentamiseksi ja työpaikkojen löytämiseksi antaa sinulle mahdollisuuden oppia taitoja, jotka lisäävät uraasi. Osta ostoskori täynnä tavaraa ja lähetä se sitten Amazon FBA: lle (täyttää Amazon).

Osallistuminen Perheelle

Voit säästää rahaa tulostamalla kuponkeja ja ansaita myös rahaa. Kun VIPKid on palkannut sinut (voit lukea prosessista täältä), otat yhteyttä perheisiin ja opetat 25 minuutin välein. Fidelity - paras tutkimus ja työkalut, 200 kauppaa, 1 000 osaketta keskimäärin 200 * 5 dollaria. Monen myyjän marketplace, joiden on osoitettu lisäävän merkittävästi myyntiä. Voit ansaita rahaa YouTubessa seuraavilla tavoilla: Jotkut freelance-graafiset suunnittelijat veloittavat tuhansia dollareita brändäyspaketeista, koska on niin paljon pienyrityksiä ja yksinmyyjiä, jotka tietävät online-merkkisen läsnäolon luomisen tärkeyden, mutta joilla ei ole aikaa tai taitoja tehdä se itse. Voit muuttaa varahuoneen tai osan kodistasi aamiaismajoitukseksi Airbnb: llä, joka voi olla erityisen tuottoisa, jos asut suuressa turistikohteessa. Voit myydä sivustoja kuten Amazon, eBay tai Facebook Marketplace jne.

Voit myös palvella vain yhtä koulua - mieluiten sitä, johon lapsesi menee.

Virtuaaliassistentti

Tällä hetkellä voit saada verkkotunnuksesi ilmaiseksi. Löydä joka viikko paikallinen kirkko tai vaihtotaloja. Minulle oli myös erittäin tärkeää löytää työ, joka ei edellyttänyt, että minulla olisi puhelin päälläni koko ajan. Valitettavasti monet äidit ovat voimattomia, koska he eivät löydä laillisia mahdollisuuksia työskennellä kotoa ja joutuvat joskus Tupperware, käsilaukkujen, kosmetiikan tai muiden "juhlien" uhreiksi, jotka yleensä veloittavat sinulta paljon rahaa etukäteen aloittaaksesi myynnin ja tuloksena on harvoin haluamassasi menestyksessä. Voit jopa saada ansaitsemasi rahat maksetuksi suoraan Paypaliin, jolloin näyttää siltä, ​​että saat ilmaista paypal-rahaa! Kirjanpitäjät ovat yleensä vastuussa yrityksen tilinpäätöksestä. Listaverkko, Hub-sivut, Money Pantry, MetroParent, hänen näkymä kotoa, Penny Hoarder, Knowledge Nut, HowlRound, luotto-tohtori ja Matador-verkko. Tilaa parhaat ympäristösivustot - Survey Junkie ja Swagbucks.

(Hän tietää niin paljon parhaan hinnan saamisesta parhaasta autosta!) Olet ehkä maksanut 10 dollaria langasta ja laittanut neljä tuntia neuloon, mutta et ehkä voi myydä sitä yli 25 dollarilla. Bitmain antminer l3 + 504mh / s litecoin scrypt asic minerissä ei ole virtalähdettä. Uutiskirjeitä käytetään pitämään yhteyttä lukijoihin tai asiakkaisiin. Suosikki esimerkkini on Ibotta-sovellus, jonka avulla voit ansaita legitiimiä raha-alennuksia päivittäistavaroista, asusteista, vaatteista ja muista. 95/kuukausi ainutlaatuisen linkkimme kautta Bluehostiin. On vaikea löytää asiakkaita ja luoda salkku, jos et tiedä mistä aloittaa.

Pyykätä

Minun oli löydettävä tapa työskennellä kotoa. Internetin ansiosta itsejulkaisusta on tullut helppoa, edullista ja laillista! Sinun ei tarvitse olla ammattimainen kirjailija, jotta voit tulla bloggaajaksi. Näin ei aina ole.

Et vain voi. Suunnittele tapahtumia, vain 21 miljoonaa Bitcoinia luodaan, joten niitä on rajallinen määrä. Käytämme näitä tietoja myös mainosten näyttämiseen tulevaisuuden kaltaisille elokuville. Tarvitset vain tietokoneen. Tämä säästää paljon kasvoja, ja olen enemmän kuin mielelläni maksaa jollekin muulle tehdä asiat, joista en halua (tai joilla ei vain ole aikaa) tehdä. Sinä hallitset hintaa ja saatavuutta ja päätät, kuka vuokraa auton. Kun sinulla on kaikki mahdollisuudet työskennellä talon ulkopuolella, löydät varmasti jotain, joka sopii elämäntyyliisi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Kotona Pysyvän äidin Työllisyyskysely

Työskentely kodin leikkauksista, jotka työntyvät tyhjiksi ja antavat sinulle takaisin ajan, jonka muuten tuhlaat istuessasi liikenteessä. Tiedän, että kun minulla oli kaksoset, viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli kodin siivoaminen! Et myy, jos se ei olisi hyvä kauppa oikein? Onko hyvin palkattuja kotona pysyviä äiti-työpaikkoja todella olemassa? Onko sinulla aina mielipide kaikesta? Luin kuinka monta blogia epäonnistuu. Hanki ison-britannian yksinoikeudellinen bgo-takaisin-bonus, jotkut pelaajat haluavat kääntää kortteja vastaanottaessaan parempia onnea. Sijoitusoppaasi, hän onnistui voittamaan kalliit vertaiskäyttäjät eivät siksi, että hän saisi suurempia voittoja, vaan koska hän minimoi kustannukset. 00 hammastahnan kuponki, he kaksinkertaistavat sen 2 dollariin.

Kun he ostavat tuotteen käyttämällä blogisi linkkiä, saat maksun. Yleinen mielipiteemme binaarisen vaihtoehdon robotista, lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia negatiivisesta saldosta, joka voi johtua vipuvaikutusominaisuuksien käytöstä, joten nautit negatiivisen saldon suojaamisesta alustaa käyttävänä kauppiaana. Kun lapseni olivat hiukan nuorempia, olin tilanteessa, jossa minun piti tuoda ylimääräisiä tuloja, ja halusin silti olla mahdollisimman paljon lapsilleni. Sinun on otettava näytetesti, sitten kun olet hyväksytty, voit aloittaa ansaitsemisen. Mutta jos aloitat pienen blogin tuotteista, joista haluat kirjoittaa, voit ansaita vakavia rahaa ajan myötä. Olen saanut tonnia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat sanoneet minulle, että he todella arvostavat tätä jaksoa. Ja voin tuoda noin 3000 dollaria kuukausittain työstäni. Ystäväsi ei maksa ylimääräistä, ja sinä ansaitset rahaa.