Kuinka ansaita oikeaa rahaa työskentelemällä kotona

Seuraavan itserahoitetun yritykseni tuotto oli €160 000 tuloja pelkästään ensimmäisen vuoden aikana. Ja vaikka se on yksi rajallisimmista yrityksistä, koska pystyt veloittamaan vain tarjoamastasi ajasta, monet online-valmentajat tekevät paketeistaan ​​satoja tai jopa tuhansia. Syy, että se toimi minulle, on, koska rakastin sitä opiskelemaan. Voit perustaa myymälän, mukauttaa sitä, järjestää ja mainostaa. Yksi piste vastaa yhtä senttiä, ja voit nähdä kuinka monta pistettä kysely on arvoinen ja kuinka kauan se kestää ennen kuin aloitat. Et todennäköisesti rikastu nopeasti ottamalla vastaan ​​nämä työpaikat.

Fiverr ei vain auta sinua saamaan kokemusta, jos olet vasta aloittamassa freelancerina, vaan myös ansaita ylimääräistä rahaa. Kameroista linsseihin ja niin edelleen, KitSplitillä on yli 40 000 ihmistä ansaitakseen passiivisia tuloja jo omistamiensa kameravälineiden vuokraamisesta. Osa-aikaiset sosiaalisen median työpaikat kotona, tarkistin tämän sivuston kokonaan, ja se on kirjaimellisesti yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Täällä ansaitset rahaa ratkaisemalla ihmisten tietokonelaitteisiin, ohjelmistoihin, ohjelmointiin ja muihin aiheisiin liittyviä kysymyksiä. Täällä lukemasi tiedot ovat aina objektiivisia.

 • Voit ansaita helposti 200–300 dollaria kuukaudessa tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä eri sivustoilla.
 • Tämä on välttämätön opas kohdennettuun menestykseen.
 • Esimerkiksi Isossa-Britanniassa tarvitset DBS (Disclosure and Barring Service) -tarkistuksen pienten lasten hoitoon, vaikka jotkut vanhemmat eivät välttämättä pyytä sitä.
 • Kopiointi voi sisältää tekstin kirjoittamisen verkkosivustoille, lehdistötiedotteille, offline-myynninedistämismateriaaleille, mukaan lukien esitteet ja esitteet, sekä kaiken muun ammattitekstin yrityksille.
 • Olemme koonneet luettelon 51 tapaa ansaita rahaa verkossa. Löydät melkein varmasti sellaisen, joka toimii sinulle.
 • Ja puhun kokemuksesta.

Ehkä et halua kirjoittaa kiinnostuksestasi, mutta haluat vain tehdä sen sen jälkeen kun se on valmis. Avain podcasting-ohjelmien etenemiseen on oman markkinaraon löytäminen, yleisön kasvattaminen ja sitten keinojen ansaitseminen ansaitsemiseksi ja yhteydenpito sponsorien kanssa. Ihmiset tarvitsevat autojaan korjattuna ja etsivät aina laadukasta työvoimaa oikeaan hintaan. 2 Tule freelance-kirjoittajaksi.

Minulla on myös joukko muita tapoja ansaita rahaa ajamalla Best Delivery Driver -työt -artikkelissani. Toivottavasti se vaatii vain alle 100. Voit noutaa päivittäistavaroita, ruokia ravintoloista, tavaratalojen tavaroita ja jopa tuotteita Apple Store -kaupasta, jolla on erityinen samana päivänä toimittava kumppanuus palvelun kanssa.

Kun teet niin, ansaitset virtuaalipisteitä, jotka voit lunastaa Paypal-varoilla tai elektronisilla lahjakorteilla. Getaround on kuin Airbnb autoille. Tietoja kirjoittajista, kokeile sitä, koska minimitalletusta ei ole ja toimimattomuusmaksua ei ole. Heck, tarjoan jopa oman kurssin talousneuvojille, jotka haluavat viedä liiketoimintaansa verkossa - Online Advisor Growth Formula. Ansaitsen rahaa myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ja minusta tulee ”tytäryhtiö”.

Käynnistä yrityksesi Kickstarterilla

Tämä ei tarkoita, että yksi taito on parempi kuin toinen, vaan että jotkut taidot helpottavat ansaita enemmän rahaa. Se säästää hyllyilläsi tilaa jotain uutta varten ja ansaitset muutama taalaa. Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa.

Ohjelmilla, kuten Amazon Affiliate, Google Adsense ja Media. Saatat ajatella, että sinun tarvitsee vain laittaa linkki sivustollesi ja seurata sitten rahavirtaa, mutta niin ei ole. Sinulla on paljon kilpailijoita, koska äänentoisto on yksi Fiverrin pääkategorioista, joten joudut ehdottomasti markkinoimaan sosiaalisessa mediassa, verkkosivustollasi tai suullisesti. Sitten voit myös aloittaa digitaalisten tuotteiden luomisen ja myynnin verkkosivustollasi ja saada muita tytäryhtiöitä mainostamaan sinua: Täällä ei ole kiinni, ei temppuja eikä ennakkomyyntiä. Toinen vaihtoehto on myydä elektroniikka eBayssa. Et voi luoda aikaa uudelleen. Lisätietoja kansallisista terveyslaitoksista tai selaa ClinicalTrials.

En todellakaan suosittele tätä, koska rahat summa, jonka ansaitset viettämällä niin paljon aikaa linkkien napsauttamiseen, on vain liian pieni, jotta tästä tulisi kelvollinen aikaasi.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Työskentelemällä Kotona

Kuten voit tarjota koulutusta puhutulle englannille, tietokonekursseja, teknisiä kursseja, Feng shui -hoitoa, lääketieteellistä hoitoa ja muita asioita. No, kerro Cardpoolille, mitä sinulla on, he tekevät sinulle tarjouksen ja jos hyväksyt sen, voit vaihtaa sen käteiseksi tai ironista kyllä, toiselle lahjakortille. Se toimii näin: Foap-niminen sovellus maksaa sinulle älypuhelimellasi ottamiesi kuvien avulla. Loppujen lopuksi olin kerännyt 0 dollaria.

Kirja kertoo kaiken, mitä sinun täytyy tietää, ostamisesta (mukaan lukien arvojen määrittäminen) markkinointiin ja myyntiin. Toisin sanoen voit myydä mitä tahansa verkossa edes omistamatta sitä! Tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin. Opi Photoshop, verkkosuunnittelu ja kannattava freelancer.

 • Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on sen palauttamisen arvoinen ja voit lähettää käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan.
 • Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa.

Sairaanhoitajille, Jotka Haluavat Työskennellä Kotona

Ansaitset palkkion kaikesta myyvästä, eikä sinun tarvitse koskaan käsitellä logistiikkaa, kuten painatus, varastointi ja asiakaspalvelu. Tai jos pääset verkkoon verkossa ja henkilökohtaisesti, voit rakentaa asiakaskunnan olemassa olevien piirejesi ulkopuolelle. Ibotta vastaa ostamasi tuotteet valitsemasi tarjouksiin ja antaa sinulle käteistä! Sen sijaan, että säilyttäisit vanhoja matkapuhelimiasi, myy niitä nopealla käteisellä sivustoilla, kuten Gazelle, Next Worth ja USell.

Jos et halua puhua puhelimitse, voit kirjautua maksamaan vastaamaan ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa. Voit ansaita jopa tämän sisällön kaupallistamalla sen kirjaksi, blogiviestiksi, verkkokurssiksi jne. Jos voit asettaa itsesi useiden yritysten saataville, sinulla voi olla paljon työtä poistumatta talostasi. Aloittamiseen tarvitaan Internet-yhteys ja tietokone.

 • Näistä 5 menetelmästä verkkokurssit ovat sekä teknisesti mukana että kaikkein aikaa vieviä.
 • Minulle se myös innosti minua entistäkin enemmän, koska tiesin, että on olemassa muita tapoja ansaita rahaa.
 • Käy läpi ohjelman koulutus.
 • Tai löydä yhteisöstäsi tarve, joka saattaa tarvita osoittamista.
 • VIPKID on yritys, jonka avulla voit työskennellä kotona, luoda oman aikataulun ja ansaita 18–21 dollaria tunnissa (monet opettajat ansaitsevat yli 1 000 dollaria kuukaudessa) kaikki samalla kun opetetaan englantia verkossa.

Myy Online-taitosi Verkkosivustoille Ja Blogeille

Se ei ollut helppoa, mutta erittäin hauskaa oppia uusia asioita ja saada lopulta asiat menemään johdonmukaisesti ja kannattavasti! Itse asiassa voit aloittaa niin vähän kuin 500 dollaria käyttämällä Fundrisen kaltaista alustaa. Ryhdy tutoriksi, mutta älä huolestu - jos sekkitilisi laskee tietyn rajan alapuolelle, Rize ilmoittaa sinulle ja asettaa säästöt odotustilaan. Mutta täällä on ilmeinen varoitus: Tämä on yksinkertainen ja tehokas tapa ansaita rahaa verkossa, etenkin lyhyellä aikavälillä. Se on kehys, jonka autamme sinua löytämään kannattavia ja palkitsevia tapoja ansaita rahaa verkossa. Aloita tutustumalla Stylelendiin ja RentMyWardrobe-sovellukseen. Lisätietoja vinkistä on oppaassa ansaita rahaa YouTubesta. Vaikka täydellistä ESL-akkreditointia (englanti toisena kielenä) suositellaan, niin kauan kuin olet äidinkielenään puhuja ja sinulla on kyky opettaa, on esimerkiksi Hongkongissa tai Arabiemiirikunnissa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan 25 dollaria ylöspäin/hr voit ohjata heitä englanniksi Skypen kautta.

Vain 3% ihmisistä työskentelee kotoa ainakin puolet ajasta. Asiakas ostaa tuotteen verkkosivustosi kautta tai sähköisen kaupan sivuston, kuten eBayn, tuoteluettelon kautta. RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Palkka on näiden yritysten kanssa noin 14–24 dollaria tunnissa.

5 Tapaa, Joilla Voin Ansaita Rahaa Verkossa

Parasta on, että sinun ei tarvitse edes rahaa sijoituksen aloittamiseen! Viikkomaksu Kuinka aloitan? Mitä voit antaa heille mielenkiintoista? Sinä vain rekisteröidyt, lähetä kuvia luomuksistasi ja aloitat myynnin.

Et ansaitse rahaa heti. Tosiaankin, ne ovat todellisia ja ne voivat nettouttaa sinulle satoja dollareita kuukaudessa. Jos päätit rekisteröityä, voit tehdä niin etsimällä rekisteröintilinkin artikkelin alaosasta jokaiselle menetelmälle. On paljon muita vaihtoehtoja: Luota minuun, se on helpompaa kuin ajattelet. Joko kummassakin tapauksessa, maksa vähintään kuukausi maksullesi. Jotta voisit antaa sinulle kuvan siitä, kuinka tuottoisa pitkän aikavälin sijoitusstrategia on, kun kyse on kryptovaluutasta, ostin 100 Litecoinia 5 dollarilla. Lahjojen käyttäminen muiden auttamiseksi on monenlaista.

Tajusin nopeasti, etten ollut yksin ja että toiset (ei vain äidit) etsivät tapoja ansaita rahaa kotoa ja haluavat tietää vain kolme asiaa: Neljänneksi sinun on mainostettava sisältöäsi sosiaalisessa mediassa. Tässä on joitain suositeltuja sivustoja käytettäväksi.

Hanki Palkka Vastata Trivia-kysymyksiin

Äänikirja-ala kukoistaa, mutta vain 5% kirjoista tehdään koskaan äänimuotoon. Se on kasvanut selvästi nyt, ja pystyt tarjoamaan palveluitasi 5 dollarilla. Ilmassa on rahaa, ja jos voit luoda onnistuneesti verkkopalvelun, työkalun tai markkinapaikan, joka tyydyttää nopeasti kasvavan tarpeen markkinoilla, voit olla tiellä luomaan erittäin arvokasta yritystä. Mutta suurin osa ihmisistä voi muuttaa lahjakortit käteiseksi, jos he ovat luovia - esimerkiksi voit pisteet Walmart-lahjakortteja ja käyttää niitä päivittäistavaroihin, kääntää sitten ympäri ja vähentää päivittäistavarakaupan budjettiasi kyseisessä kuussa. Arvioijana käydään läpi hakukoneiden tuloksia tai sosiaalisen median syötteitä arvioidaksesi niitä joidenkin ohjeiden mukaisesti. Yksi ehdottomista suosikkisivustoistani koulutuskurssien myynnille on Udemy. Jaa uusi lyhennetty URL-osoite verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa ihmiset napsauttavat. Tee itsestäsi helpompaa ja anna näiden kolmansien osapuolten hallita blogiisi mainoksia.

Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa.

Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa, Joista Saatat Olla Unohdettu

Esimerkiksi tietojen syöttäminen vie hyvin vähän kokemusta; Jos et ole riittävän nopea, et ansaitse rahaa. Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi. Ihmisen mieli on johdoton kipujen välttämiseksi lyhyellä, ei pitkällä aikavälillä. Tammenterhot on hiukan erilainen: He maksavat alkaa noin 12–15 dollaria tunnissa. ”Tämä on yleisin ongelma kotona työnhakijan tai henkilön, joka haluaa ansaita rahaa verkossa, tekemistä töistä. Haluatko tietää, miten ansaita rahaa kotoa? Myönteisesti, BuySellAds antaa käyttäjilleen 75% kokonaistuloista - mikä on melko korkea prosenttiosuus.