Kuinka kotona työskentelevät äidit voivat ansaita rahaa Blogging

Joten jos ehdottaisin blogialustaa, suosittelisin erittäin WordPressiä. On helppo ajatella, että bloggaaminen on nollasummapeli. Mutta toistaiseksi Google Adsense on loistava lähtökohta. Ole tietoinen välittäjämaksuista, mutta strategiasi voi myös maksaa sinulle, tässä esimerkissä olen käyttänyt Googlen hintakaaviota kuvaamaan OHLC Bars -diagrammia. Pidän Google Adsensestä siitä, että voit estää niiden sivustojen URL-osoitteet, joita et halua mainostaa sivustossasi. Yksi helpoimmista ja yleisimmistä tavoista ansaita rahaa blogointiin aloittelijoille on tytäryhtiömarkkinointi.

Ilman liikennettä blogiisi ei koskaan ansaitse rahaa. Jäsensivustot - sekoitus opetusta ja yhteisöä. Bloggaaminen vain blogin kirjoittamiseksi ei tuota sinulle haluamaasi rahaa. Thomas on BlogPhoton perustaja. Mitä enemmän verkkoa käytät, sitä enemmän avainsanat keskittyvät yleisösi, joten se vie aikaa. Viranomaisen asema on termi, jonka näet minun heittävän paljon tällä sivustolla. Suurin osa ihmisistä ehdottaa henkilökohtaisen kuvasi hankkimista, ja näen sen vetovoiman, koska voit olla yhteydessä enemmän ihmiseen kuin tuotemerkkiin, mutta halusin aina säilyttää yksityisyyteni, joten päätin käyttää logoni. Kuinka paljon voit ansaita?

Tästä hetkestä lähtien 44 ihmistä on ostanut Milotree-linkin kautta ja olen tehnyt 880 dollaria.

Itse asiassa tämä on yksi suurimmista tulolähteistäni. Tämän jälkeen voit ansaita käyttäjien luoman sisällön verkkosivustollasi käyttämällä mainoksia, kumppanimainoksia ja muita menetelmiä. Mitä tahansa teetkin, älä vain odota myyttisen asiantuntija-aseman saapumista, koska jos olet jotain kuin minä, niin aika ei tule koskaan. Joitakin muuntokursseihin vaikuttavia tekijöitä ovat: Kun numerot oli rypistetty, olin nettoutunut enemmän kuin edellisen kuukauden aikana. Kyky työskennellä mistä päin maailmaa tahansa työskentelemällä rakastamasi kanssa on yksi suurimmista tunteista. Useimmat aloittelija-blogarit myyvät ensimmäiset e-kirjat erittäin kohtuulliseen hintaan.

Toinen passiivisempi vaihtoehto on käyttää näyttömainoksia. Aloita vain perusta pohjalle menestyvämmälle tulevaisuudelle vapaa-ajallasi. Hannah brown sanoo, että hänellä oli vain 70 dollaria pankissa, kun hänestä tuli "bachelorette". Sitten voit lähestyä yrityksiä neuvottelemaan sponsorisopimuksen. Sinulla ei tarvitse olla omia tuotteita tai palveluita.

Kuinka Bloggaajat Ansaitsevat Rahaa Jäsensivustoilla

Silloin päätimme kokeilla kättämme Pinterestissä - alustalla, jota Ben tai minä en ole koskaan käyttänyt elämässämme siihen asti. Ja siksi uskon, että kotona olevat äidit ovat erittäin hyviä ehdokkaita menestyvien verkkoyritysten johtamiseen: Haluan sinun tietävän, etten ole ollenkaan erityinen. Jos avainsanoillasi on vaikeustuloksia 0. Varmista, että osallistujia ei ole paljon. Olet nyt valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen - valitsemalla teema uudelle sivustollesi. Aloitetaan tästä, koska mainokset ovat luultavasti tunnetuin tapa, jolla bloggaajat ansaitsevat rahaa. Auttaa ansaitsemaan rahaa kotoa… ja pidä se!

Kuinka ansaita rahaa Blogging

Tarjoamalla MP3- tai video-latauksia opiskelijat voivat seurata omaa tahtansa. Aina on tilaa enemmän. Ensinnäkin et halua hyväksyä mitään sponsoroituja viestejä blogiisi. Jos löysit menestystä yhdellä alueella, voit luoda siitä kurssin. Jos siirrät keskittymistäsi luomaan uskomattoman arvokasta sisältöä, jota ihmiset etsivät, ja auttamalla heitä ratkaisemaan ongelmansa, sinun on vaikea EI ansaita rahaa blogiin. Älä keskity vain uuden sisällön luomiseen. Mutta sallikaa minun kertoa teille, blogin lähettäminen ei ole vain heikkoa sydäntä, se vie aikaa, samoin kuin kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä, kovaa työtä ja sitkeyttä. Teidän on jatkettava työskentelyä siinä.

 • En edes näe mainoksia, koska selaimeen on asennettu adblocker.
 • Ihmisillä on menestys jakaa blogisisältöä omilla ainutlaatuisilla tavoilla.
 • Ajattelu on, että jos mainostajat käyttävät rahaa, kyseiselle kapealle on selvästi tekemistä.

Joten Mitä Nyt?

Fyysisten tavaroiden myynti edellyttää, että mietit varastosi varastointia, lähetysten järjestämistä ja verojen ja tullien käsittelyä. # 42 - auton yksityiskohdat, tämän lisäksi saat palkan mahdollisimman nopeasti! Näin asioita kyselyistä, ruokakauppakuitien skannaamisesta ja äänen kirjoittamisesta. Tämä voi vaikeuttaa aloittamista sijoittamatta paljon rahaa.

Ja mitä olen oppinut? Esimerkki on ystäväni Alexisin tämä viesti 7 tapaa, jolla luottotuloksesi vaikuttaa tulevaisuuteesi. Etsin kyseistä kysymystä (pitkäaikaiset avainsanat) Googlesta, ja Avainsanat kaikkialla -työkalu kertoi minulle vain 1 900 ihmistä hakevan tätä kysymystä kuukaudessa (arvioitu). Vaikka saan SEO: lta kunnollista liikennettä ilman paljon vaivaa, uskon, että tämä alue voi olla hieno tapa kasvattaa edelleen verkkosivustoni. Jos kävijä tulee sivustollesi ja et anna sinulle heidän sähköpostiosoitettaan, heidän mahdollisuudet palata ovat lähes nolla.

Mutta jos todella haluat, voit painaa tätä ja laittaa pienempiä mainoksia blogin sivupalkkiin (oletko nähnyt niitä pieniä pieniä neliömainoksia verkkosivustoilla?) Tilaa halpa verkkosivustojen ylläpito Bluehostilla. Tällä kurssilla opetan muille muille, kuinka voittoisen blogin käynnistäminen onnistuneesti. Metallit, kaikki välittäjät eivät tarjoa reaaliaikaisia ​​datavirtoja ihmisille, joilla on demo-tili. Tämä blogeista ansaitsemisen malli ei monella tapaa eroa siitä, kuinka aikakauslehti tai sanomalehti myy mainoksia. Se jättää aikaa viettää myös sisältösi mainostamista.

 • Heck, teen todennäköisesti vielä muutamia.
 • Älä mene liian kietoutuneeksi määrittäessäsi blogin teemaasi.
 • Tarvitset vain loistavan strategian ja kovaa työtä.
 • Vaihtoehtoinen tapa ansaita blogi on sponsoroinnin avulla.
 • Käyttämällä vierasviestin sähköpostiviestipohjaa säästät aikaa ja skaalaat prosessia aloittamalla suhde ja siirtämällä vierasviestin samanaikaisesti.
 • Toki siellä on muutama niistä "yön yli -menestyksistä", mutta älä anna heidän huijata sinua ajattelemasta, että se on helppoa.
 • Yli vuoden ajan blogin kirjoittamisen jälkeen tajusin, että sisältösi ei tarvitse olla jotain uraauurtavaa, eikä pyörää tarvitse keksiä uudestaan.

Älä Etsi Ilmaista Blogialustaa!

Tytäryhtiömarkkinoinnin kautta mainostamamme joogatuote ansaitsi meille noin 5 dollaria myyntiä kohti. Kuinka paljon rahaa voit ansaita bloggaamisesta? Voit kokeilla Adsensen käyttöä, käyttää suoraa mainosmenetelmää, tytäryhtiömarkkinointia ja paljon muuta. Epäonnistuminen on massiivinen osa liiketoimintaa. Muista, että monet sponsorointiin avoimet yritykset mainostavat aktiivisesti sponsoroinnin sähköpostiosoitetta jossain yhteystietosivuillaan. Hyödyt ja haitat binäärisistä vaihtoehdoista, tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä kaupankäynnin omalle osaamisalueellesi tai kaupankäynnistyyliisi. Esimerkiksi Darren Rose kertoo, että hänen tulonlähteensä numero yksi tulee e-kirjojen ja kurssien myynnistä. Jos tutustut koko blogin ajatukseen, ajattelen: “Rakastan kirjoittaa; tämä on kakkuvaellus! Sinun on myös määritettävä HostGator-suojaus-PIN, jota käytät sivustosi takaosaan.

Anna heille takuu. Pinecone, on mahdollista tehdä molemmat - ja tehdä ne hyvin. Monille uusille bloggaajille, vasta aloittaessasi - on tavallista keskittyä vähätekoisiin, keskitulotteisiin tapoihin ansaita rahaa blogoimaan alkuaikoina. Google sanoi, että olen manipuloinut napsautuksia, mutta niin ei ollut.

Käytä Sitä Luotettavuuden Luomiseen

Katso lisätietoja siitä, kuinka voit järjestää maksullista verkkoseminaaria. Luettelo tarjoaa 9 parasta verkkoseminaariohjelmistoa WordPress-käyttäjille. Voit myydä käsintehtyjä tuotteita, kirjoja, valmistettuja tuotteita ja paljon muuta. Löydä jotain, josta muut ihmiset ovat kiinnostuneita. Jos laskeuduit tänne, se tarkoittaa, että haluat tietää, miten ansaita rahaa blogointiin, eikö niin?

Veloitan 49 dollaria kuukaudessa yksityisestä itsejulkaisusivustosta, ja yleensä sillä on keskimäärin 20-25 jäsentä. Kirjoita ensimmäiset blogiviestisi ja kirjoita ne WordPressiin. Keskustelemme tästä prosessista tarkemmin Six-Figure Bloggerissa, joka on kurssimme omien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen ja myyntiin. Kurssin eri moduulit voivat keskittyä erillisiin aiheisiin, kuten: Meillä on vaihe vaiheelta ohjeet WordPress-blogin perustamisesta aloittelijoille. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkkejä. Tunnustan ensimmäisenä, olisin voinut tehdä siitä paljon paremman työn, kun tein ensimmäistä kertaa nappia ensimmäiselle henkilökohtaisen rahoituksen blogiamme. Uskon tämän, koska tein sen.

 • Mitä hyötyä on tiedosta, jos et voi jakaa sitä muiden kanssa?
 • Ihannetapauksessa haluat, että tällä taululla on vähintään 50 nastaa.

Kuinka Paljon Voit Ansaita Verkkokursseilla?

Jos ylläpidät muotiblogia, olisi hyvä idea mainostaa muotilinjoja, vähittäiskauppiaita ja muotimerkkejä. Lisäksi sinun on monipuolistettava yleisösi hankkimista, paras kanava on ylivoimaisesti oma postituslistaltasi, joten tee siitä ensisijainen. En tehnyt TIETOA tutkimuksena hosting-yrityksiä ennen kuin aloitin blogini - aloitin juuri alustalla, jota ensimmäinen opetusohjelma, johon kompastuin, ehdotti… ja pahoittelen sitä myöhemmin. Jätä kommentti. Ota yhteyttä asiakkaisiin, ylitä odotukset ja tee heistä promoottoreita, jotka kasvattavat yritystäsi. Esimerkiksi Yhdysvalloissa sponsoroidun viestin julkaisevan bloggaajan on noudatettava FTC: n hyväksymisoppaita. Mutta vakavasti, kuka olisi ajatellut rahaa ja henkilökohtaista rahoitusta käsittelevää blogia voivan saada liikennekatsauksia Pinterestistä?

Kaikki riippuu siitä, millaisia ​​digitaalisia tuotteita aiot myydä.

Lisävinkkejä Ansaita Rahaa Blogointiin

Yksinkertaisten mainosten sijoittaminen sivupalkkiin ja tuotesivun pitäminen on hyvä tapa tuoda ylimääräistä rahaa. Kun se alkaa saada hyvää liikennettä ja tuloja, voit laittaa sen myyntiin. Kirjoita blogiisi sisältöä, joka on hyödyllistä ja informatiivista sivua lukeville ihmisille. ”Se on täysin riippuvainen liikenteestäsi. WordPress on planeetan suurin julkaisualusta, ja sillä on yli 30% kaikista verkkosivustoista. Kuinka paljon rahaa voin ansaita bloggaamisesta?

Luo Roundup kumppanilinkkien avulla

Kun sinulla on aiheidea, siirry Googleen ja etsi “sivusto: Selvitä, kuinka viestit muotoillaan ja mitä parannuksia sinun täytyy tehdä saadaksesi ne näyttämään haluamallasi tavalla. Jos laadukas web-isäntä tuli luokseni ja sanoi, että he maksavat minulle 10 000 dollaria kuukaudessa ollakseni yksi Web-isäntä, josta puhun, harkitsen sitä ehdottomasti niin kauan kuin ne ovat laadukkaita. Olet oikeassa paikassa ja toivon, että istut, koska tämä artikkeli on JAM PAKETTU sisältäen tietoja, joita et todennäköisesti löydä muualta.

Esimerkiksi henkilökohtaisen rahoituksen blogissamme mainostamme tytäryhtiöitä, jotka auttavat lukijoitamme tekemään ja säästämään rahaa. Kun olin säännöllisesti podcasting, käännyin cast. Laadukas sisältö on sisältöä, johon ihmiset voivat osallistua ja jotka ovat hyödyllisiä. Oli melkein mahdotonta ansaita rahaa, kun kirjaudut ilmaiseen blogiin, koska kukaan ei ota sinua vakavasti. Ja tiesin, että nuo nastat johtivat todella hyvään sisältöön, joten napsautin nastaa ja päädyin lukemaan hänen artikkeliaan. Upea esimerkki tästä on esillä LoanBuddyssa, jonka bloggaajat/podcasterit Robert Farrington ja Ryan Inman yhdessä perustivat. On loputtomia ideoita ansaita rahaa blogin avulla millä tahansa markkinaraolla! Harjoittavatko he tietyissä sosiaalisissa verkostoissa?

Totuus Bloggaamisesta Urana

Ne voivat kuitenkin olla myös erittäin tuottoisa tapa ansaita rahaa blogoinnissa. Vain huolellisesti lukemalla kaikki yhteisöryhmän säännöt ennen kysymysten lähettämistä, koska joillakin on tiukat säännöt siitä, mitä voit lähettää. On kulunut vain muutama kuukausi siitä, kun päätin lopettaa tarkkojen numeroiden julkaisemisen kussakin tuloraportissa, enkä ehdottomasti tiedä, mihin suuntaan minä edelleen liikun näiden kanssa. Huomaa, etten sanonut, että sinun täytyy miettiä, kuinka saada lisää liikennettä tai ihmisiä kirjautumaan postituslistallesi. Kun kirjoitat tiedämästäsi ja intohimoisesti, se muuttaa sisällön henkilöllisemmäksi, aitoksi lukemaksi, joka houkuttelee lukijoita. Usein yritykset pyytävät bloggaajia kirjoittamaan arvostelu verkkosivustolleen tuotteistaan. Verkon selaaminen on toinen hieno tapa ansaita rahaa verkossa. Tiedän, että tämä kuulostaa enemmän osallistuvalta kuin mainosten käyttö, mutta se ei oikeastaan ​​ole.

Jos tarvitset vähän apua, suosittelen sinua tutustumaan artikkeliin Kuinka aloittaa blogi, jossa suoritan vaiheet, jotka sinun on tehtävä saadaksesi toimintaan. Jos blogisi on keskittynyt graafiseen suunnitteluun, voit tarjota graafisen suunnittelun konsultointipalveluita, joissa veloitat maksun tunnin neuvottelusta. Kolmas strategiani olisi aloittaa tuotteiden valmistuksen. HyÖdyllisiÄ linkkejÄ, bTCRobot eroaa aiemmin mainituista robotista, koska ne hyväksyvät Fiat-maksut ostaakseen erilaisia ​​suunnitelmia! Kääri kaikki lävistävä, tiivis kirjoitus ja kaunis, selkeä muotoilu. Se, että löydät bloggaajan ansaitsevan paljon rahaa aiheesta, josta kirjoitat, ei tarkoita, että pystyt toistamaan heidän tuloksensa. Ei edes lähelle.

Koota Yleisösi

Esimerkiksi toisessa blogissani, Smart Mom Ideas, pyöristin hauskimpiin raskauden yläosiin. Esimerkiksi, koska blogini ovat melko pieniä, veloitan noin 350 dollaria postia kohti pitkäaikaisista sponsoripaketeista. 10 parasta + ilmaista udemiakurssia [2019] [pÄivitetty], edistyneen kaupankäyntikurssimme jäsenenä sinut lisätään yksityiseen kaupankäyntikanavaan Slack-sivustolla. Sinun on aloitettava luonnoksella, joka kattaa tukisi, mutta älä yritä tehdä kaikkea kerralla.

Kirjoita, kun inspiraatio iskee. Kokemus, jonka ansaitset rahaa blogiisi ja yhteydenpito muihin bloggaajiin, sitä enemmän tapoja ansaita ansaita rahaa sisällöllesi ja omalle brändillesi. Perusajatuksena on kuitenkin varmistaa, että olet tietysti paljon kilpailukykyisempi kuin kilpailijasi saavuttamaan tuloksia. Käytä sivustoosi vähintään 5000 kuukausittaista kävijää. Jotkut luulevat olevansa hullu, kun taas toiset ovat iloisia siitä, että olen avoin tekemästäni. Itsenäisenä ammatinharjoittajana, tervetuloa kaupankäynnin todelliseen maailmaan, jossa menettää kuukausi on täysin mahdollista. He ovat todellisia fanejasi ja ihmisiä, jotka auttavat imperiumiasi kasvamaan.

Blogisi SEO-haku (hakukoneoptimointi)

Voit aina muuttaa teemaasi myöhemmin. Entä jos voisit ansaita 100–1000 dollaria ylimääräisiä tuloja kuukausittain vain bloggaamisesta? Kuten aina, älä unohda mainostaa freelance-kirjoituspalveluitasi blogin, sosiaalisen median ja henkilökohtaisten ja ammatillisten verkostojesi kautta. Suosikki ilmaiset blogiteemamme ovat: Kun pystyt sitoutumaan kokopäiväisesti blogiisi, voit nousta 5000 dollarin kuukausitulotasoon. Ota heihin yhteyttä ihmisinä, ei nimettöminä lukijoina näytöllä. Tässä on 15 suosikkini resursseja, joilla voit ansaita rahaa blogoinnissa, jopa aloittelijana.

Jos haluat ansaita rahaa aloittamalla blogin, sinun on työskenneltävä kovasti ja sijoitettava paljon aikaa siihen. Mainosverkostot ovat välittäjiä korkealaatuisten mainostajien ja julkaisijoiden/bloggaajien välillä. Tämä on suosikkitapojamme ansaita rahaa blogoinnissa, ja suosittelemme, että aloitat toteuttamisen varhain. Useimmiten vierasviestit tuottavat vähemmän kuin ylivoimaisen viittausliikenteen. Vaikka se ei ole ilmainen, se on erittäin edullinen. Rakastan affiliate markkinointia. Parin ensimmäisen kuukauden aikana käytin vain manuaalista kiinnitystä, koska en halunnut sijoittaa paljon rahaa. Rakastan ansaita rahaa bloggaamisesta.

 • Tämä vaatii sekä suunnittelua että teknisiä taitoja.
 • Reginalla on hieno viesti blogisi ansaitsemisesta valmennuksella.
 • Älä pelottele sanaa "koodi".
 • Tiedän, että suosittelen vain tuotteita, työkaluja, palveluita ja resursseja, joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt ja joiden mielestäni olen todella hyödyllisiä, en pienten palkkioiden vuoksi, jotka teen, jos päätät ostaa ne.
 • Kyllä, se voi olla LONELY.
 • Roundupin tekemisessä on hienoa, että voit lisätä viesteihisi paljon tytäryhtiölinkkejä.
 • Ehkä olet etsimässä vähän taloudellista tyynyä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia vähemmän siitä, kuinka varaa terveellisiä aterioita ja tehdä siitä hauskempaa perheen toimintaa.

Liikenne

Hänen bloginsa tuottaa enemmän kuin kokopäiväisiä tuloja ilmoituksista ja tytäryhtiömyynnistä. Sinulla on oltava vähintään 100 dollaria maksun saamiseksi. Nyt haasteeni sinulle! Yksi neuvo - useimmat tuotemerkit haluavat aloittaa pieninä kanssasi, mutta eivät myy itseäsi.

Vierailijoiden muuttaminen sähköpostirekisteröinteiksi on elintärkeää pitkän aikavälin kestävyyden ja ansiotulojen kannalta, koska jokainen muu kanava luottaa kolmanteen osapuoleen. Tuottaa suuri määrä sisältöä. Aloittelijoille suositellaan pitämään asiat yksinkertaisina alussa (varsinkin kun budjettisi on pieni)! Molemmat vievät vuosia (kyllä, sanoin vuosia) opiskelua päällikön suorittamiseen, mutta voit alkaa saada melko kunnollista liikennettä vain muutaman kuukauden opiskelun ja harjoituksen jälkeen. Keskity suorituskykyyn, forex-oppitunti on tärkeä osa matkaa. Muista, että tämä on maraton, ei sprintti. Kun olet luonut jooga-sähköpostin opt-in (kuten se, josta puhumme) ja jooga-sähköpostiviestin, teimme jonkin verran myyntiä! Kuinka ansaitsen rahaa bloggaamiseen: Missä saatat saada 1–3 dollaria/napsautus, tytäryrityspalkkioilla, mainostamasi tuotteen mukaan, voit tehdä 5–500 dollaria (tai enemmän!)

Liikenteesi ja brändisi kasvaessa löydät mainostajien olevan valmiita maksamaan saadaksesi näkyvyyden yleisöllesi. Kaikki siksi, että pidin avointa mieltä enkä luopunut! Jos olet teknisesti taipuvaisempi, voit tulla WordPress-kehittäjäksi tai -suunnittelijaksi ansaitaksesi rahaa verkossa. Valitse yksi toinen ansaintamenetelmä tytäryhtiömarkkinoinnin lisäksi ja kasvatta niitä vierekkäin. Mene ja ansaitse rahaa bloggaaminen.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Ei sanoa, että et voi kehittää mukavaa niche-seurantaa ja tehdä myyntiä. Yksi helppo tapa on tarkistaa SpyFun avulla, mitkä mainostajat kuluttavat markkinarakoa. Yksi hieno kohde, jonka avulla voit selvittää, mille tuotteille/palveluille haluat olla tytäryhtiö, on Click Bank. Tarvitset enemmän aikaa arvon ja luottamuksen luomiseen yleisöllesi. Monet ihmiset takertuvat tähän osaan eivätkä koskaan liiku eteenpäin. TAI sinun on oltava tarpeeksi luova selvittääksesi kuinka päästä pois kirjoittamatta paljon. Joten ansaita rahaa työskentelemällä asiakkaille on helpoin tapa aloittaa.

Onnistunut Blogger-suunnitelma

Sponsoroitu sisältö on kokeiltua ja totta sijoitusta kaikenlaisille tuotemerkeille, ja se tekee ihmeitä oikeissa tilanteissa. B. löydä asiakkaita ja myy heille palvelusi., ennen kuin saat väärän ajatuksen, sinun ei tarvitse ajaa tätä monta blogia, jotta voit ansaita tällaista rahaa. No, pop-up-ohjelmaa ylläpitää Milotree, ja se on auttanut minua saamaan yli 6000 Pinterest-seuraajaa lyhyessä ajassa. RPM voi vaihdella markkinaraon mukaan, mutta kun pääset premium-verkkoon, kuten Mediavine, tyypilliset numerot vaihtelevat noin 9–25 dollaria minuutissa.

Vaihtoehtoisesti saadaksesi käsityksen siitä, kuinka hyvin sivustosi menee pyrkiessään ansaitsemaan rahaa bloggaamiseen, voit ottaa blogin kokonaistulot tietyltä ajanjaksolta ja jakaa ne tietyn ajanjakson tuottamien tulojen määrällä - Annan sinulle keskimääräisen arvon (valuutassasi) jokaiselle blogin lukijalle.
Joten voit saada sen toimimaan?

Jakelu Blogin Tuloista

Usein kirjoittaessasi arvostelu + tytäryhtiöviesti bloggaaja jakaa viestisi yleisölle (koska se mainostaa heitä). Selvästi yli 100 000 dollaria kuukaudessa (tämän me ansaitsemme nyt paljon). Hinnoittelun osalta veloitan nyt 2500 dollaria sponsoroidusta viestistä yleisöni tavoittamiseksi - mutta kun olet vasta aloittamassa, komento on tavallisempaa 100–500 dollaria, jos sinulla on sitoutunut, kasvava lukijakunta joka vie neulan sponsorillesi. Totta puhuen, se ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa! Tämä tarkoittaa, että he voivat poistaa kaiken tämän foorumin luomasi tiedot tai sisällön, koska se EI ole itse itsesi ylläpitämä. Katsottu myös, nämä tulokset huomioon ottaen on selvää:. Ja totta puhuen, olemme todella voineet tehdä paljon enemmän nyt, kun olemme alkaneet selvittää kaiken. Joitakin asioita, joita aion tehdä kasvaakseni senttiä tekemistä, ovat:

Toivon, että olisin päästänyt irti kaikista peloista ja työntänyt syrjään kaikki hukku. Lisää piste napsauttamalla, näet kuinka kaikki ylä- ja alamäet on numeroitu. Toisin kuin AdSensen automatisoidut mainokset, voit myydä mainontaa yrityksille suoraan. Mainokset Olet todennäköisesti huomannut mainokset sivupalkissani ja blogin yläosassa. Blogisi TEEMA on miltä se näyttää. Mikään niistä ei olisi ollut mahdollista, ellei päätöstämme olla lopulta tosissaan blogin ansaitsemiseen. Mahdolliset blogitulot:

UUTISKIRJA Lähetä minulle vinkkejä

Uusien verkkosivustojen omistajien tai bloggaajien esittämä erittäin yleinen kysymys on, onko tarpeeksi ihmisiä kiinnostuneita siitä, mistä he haluavat kirjoittaa. Ymmärrä, mitä voit tehdä antaaksesi sisällöllesi parhaat mahdolliset mahdollisuudet siirtyä omaan elämäänsä ja tuottaa mielenkiintoista liikennettä. He hyväksyivät hinnan ja kirjoitin artikkelin noin 2 tunnissa matkalla kotiin perhelomalta. Kaiken kaikkiaan tuotimme lähes 2 000 dollaria normaalin liiketoiminnan myynnin lisäksi (tarjoamme asiakkaille taloudellista valmennusta sekä sijoitusohjelmia). Kyllä, bloggaaminen voi olla erittäin tuottoisaa. Nyt hän ansaitsee rahaa mainosten, e-kirjojeni, tytäryhtiömyynnin ja sponsoroitujen viestien kautta.

Lisää Tavoitettavuutta Ja Summaa

Sitten sähköpostien avulla voit ajaa ne takaisin verkkosivustollesi ostamaan tuotteita ja palveluita. Kuten aiemmin sanoin, olen bloginnut 7 vuotta ja alkanut ansaita tuloja vain YKSI vuosi sitten. Kuinka aloitan?

Elämä

Etkö ole vielä valmis aloittamaan blogia? Minusta tämä näytti suurimmalta ja pelottavimmalta tehtävältä... mutta sähköpostiluettelon rakentaminen on se, mikä mursi blogini "tulorajat". Siksi se ei ole suositukseni. Lisää nämä tiedot markkinointisuunnitelmaan ja hanki kyseiset sivustot linkittämään sinuun (katso kuinka ystävystyä kickassin vaikuttajien kanssa lisää). Kuormitus kilpailua. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on löytää oikeat tytäryhtiöohjelmat ja kirjautua sisään ja aloittaa niiden mainostaminen. Tässä muutama esimerkki.