Kuinka ansaita rahaa Blogging (kuvilla)

Bloggaajat eivät epäonnistu intohimon puutteen takia (heillä on tällainen paikoissa). Bloggaaminen on maraton, ei sprintti. Aiot saada osuman paljon. Aloita verkkokauppayritys: Pikemminkin putoimme bloggaamiseen onnettomuuksien johdosta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä Googlen käsikirjoitus verkkosivustollesi ja aloittaa mainosten näyttäminen. Se on todellakin aikasi paras hyödyntäminen tässä blogin vaiheessa.

Jotkut bloggaajat myyvät fyysisiä tuotteita. Mitä tarkoitan sillä? Toinen hieno Facebook-ryhmään liittyminen on Simple Pin Pinterest Strategy -ryhmä. Kirjoita avainsana alle ja saat heti tietoihin perustuvan vastauksen. Freelance-kirjoittaminen on loistava tapa ansaita rahaa verkossa, kun aloitat bloggaaminen. Ensimmäisen 100 dollarin jälkeen bloggaamisesta ansaitsemani tulot kasvoivat nopeasti sieltä.

  • Et aio ansaita rahaa blogoinnissa, jos sinulla ei ole blogia.
  • Oletko edelleen kanssani?
  • Jos rahaa on vähän, voit luopua tästä vaihtoehdosta myöhempään aikaan, mutta suosittelen sen lisäämistä nyt (on myös teknisiä päänsärkyjä, joita voidaan välttää tiellä hankkimalla ne nyt).

Tärkeintä on rakentaa läsnäolo, tuoda lisäarvoa, vaalia suhteita - olla tekemättä roskapostista. Yksinkertainen tapa asettaa itsesi konsultointimahdollisuuksiin on yhteydenpito muihin bloggaajiin ja ihmisiin, jotka työskentelevät yrityksesi omalla niche-sivustolla LinkedInissä. Tätä varten sinun on vain kuunneltava tarjolla olevia neuvoja ja muistettava, että siellä on uskomattoman älykkäitä bloggaajia, jotka ovat valmiita antamaan sinulle järkeviä neuvoja. Jokaiselle bloggaajalle annetaan yksilöllinen URL-osoite yrityksen verkkosivuille. Sponsoroidut viestit ovat helppo tapa ansaita rahaa verkossa blogin kautta, mutta muun tyyppiset tulot eivät ole yhtä vakaita, ellei sinulla ole jatkuvaa suhdetta tai useita sponsoroituja viestejä kuukaudessa.

Keskittyminen sellaisen sisällön luomiseen, joka muuttaa ihmisten elämää jollain tavalla, on tyyppi, jota ihmiset arvostavat eniten, ja se auttaa ihmisiä tuntemaan tuntevansa, pitävän ja luottavan sinuun - mikä on todella tärkeää, jos haluat myöhemmin ansaita rahaa blogistasi. Jep, näit oikein. 5. lokakuuta 2019 07:03, tämä asettaa SEC: n vaikeaan kohtaan. Ja koska se on verkossa, sinun ei tarvitse tuntea suurta outoa tavoittaaksesi. Jotain puuttui vielä. Voit myös tarjota samanlaisia ​​palveluita, kuten oikolukua ja editointia.

Tämä on myös loistava tapa ansaita rahaa, jos et ole vielä tarpeeksi suuri saadaksesi palkkiokumppanisi, jota haluat mainostaa.

Kuinka Ansaitset Rahaa Blogoinnista?

Kun työskentelin kokopäiväistä päivätyötäni ja ansaitsin tuloja blogistani, työskentelin noin 40-50 tuntia viikossa blogissani päivätyöni päällä! Mitä toimia he toteuttavat liikenteen rakentamiseksi, jota kukaan muu ei ole? Näin aloin ansaita rahaa ensimmäiseltä blogiini jo vuonna 2019. Mitä enemmän ihmiset jakavat sivustosi ja sisällön, sitä enemmän virusliikennettä palaa takaisin sivustoosi. Esimerkiksi blogitilassa Facebookissa kirjoitetaan satunnaisesti kirjoittamista ja kielioppia koskevia juttuja, koska rakastamme kritisoida sukulaisia ​​heidän kauhistuttavasta englannistaan. Kun julkaiset sponsoroituja viestejä, on ehdottoman tärkeää tietää alueesi julkistamista koskevista laeista.

Sinun on luotava paras sisältö, joka on koskaan julkaistu blogi-aiheissa. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan lisää. Teet yhden tuotteen ja myyt sitä jatkuvasti useita kertoja. Kirjoituksesi paranee. Veloitan 49 dollaria kuukaudessa yksityisestä itsejulkaisusivustosta, ja yleensä sillä on keskimäärin 20-25 jäsentä. Numero kaksi - lukijani ja näyttelykuuntelijani luottavat minuun. Rakasta sosiaalista markkinointia. Voit ansaita tämän kapealla luomalla uuden blogin ja siirtämällä lukijasi alas myyntisuppilon: Viimeisen 3 vuoden aikana olen ansainnut rahaa Millennial Money -alustan kautta seuraavilla tavoilla:

Tätä hän vastasi: En koskaan elämässäni aloittaisi uutta verkkosivustoa, jolla olisi ”ilmainen” bloggaaminen tai “ilmainen” verkkosivustoalusta. Mainosten optimaalinen sijoittelu voidaan valita joko AdSense-valmiina WordPress-teema tai mainosten hallintalaajennukset, kuten AdSanity. Kuinka määrität itsesi ja blogisi pystyäksesi saamaan tulot virran valmennuksen avulla? Se on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä Let’s Reach Success on rakennettu yhdessä yli 15 886 000 muun verkkosivuston kanssa. Tällä tavoin tiedät mitä olet tekemässä ja tiedät mitä tehdä seuraavaksi. Voit myös kirjoittaa WordPressiin.

Todellisuus on, että blogeista voi ansaita paljon tapoja.

Kuinka ansaita rahaa Blogging itse julkaisemalla

Voi odota, sinun ei oikeastaan ​​tarvitse. Vaikka sinun ei tarvitse kirjautua sisään täällä usein, se sisältää tärkeitä tietoja siitä, milloin tuotteet voivat vanhentua, antaa sinulle mahdollisuuden perustaa sähköpostitilejä ja on tapa toimia, jos sinun on päivitettävä isännöintisi blogin kasvaessa! Vaikka esimerkiksi Google Adsense ja yksityiset mainokset ovat hyvä tapa ansaita passiivisia tuloja, älä unohda, että voit käyttää jotakin kyseisestä tilasta mainostaaksesi omia tuotteitasi, palveluitasi ja tytäryhtiöitäsi. Tänään blogiini ei näytä siltä kuin siltä, ​​kun aloitin. Eri yritykset käyttävät erilaisia ​​termejä tytäryhtiöohjelmiin. Hakukoneiden optimointiin on omistettu kaikenlaisia ​​kirjoja, kursseja ja verkkosivustoja.

Kuinka ansaita rahaa Blogging

Voit myös harkita tytäryhtiömarkkinointia, jos joku napsauttaa mainosta, saatat saada palkkaa, markkinointityyppiä, jota kutsutaan pay per click (tunnetaan myös nimellä PPC). Tutkin kaikista blogin käytöstänni ilkeä karkeita yksityiskohtia viimeisimmässä kirjassani, erittäin menestyneiden bloggaajien tavat, jos haluat lisää. Tee tutkimustasi ja katso, kuinka muut nichesi bloggaajat edistävät kumppanuuskumppanuuksiaan. Se on paljon tekemistä, jos et ole tehnyt tätä aikaisemmin. Jäsenyyssivustot voivat olla suuri aikainvestointi, koska sinun on jatkuvasti luotava premium-sisältöä maksaville jäsenillesi. Olen maininnut hyviä tuotteita oppaissani jo päivinä, en vain koskaan palannut lisäämään kumppanilinkkiä. Entä mikä on parempi tapa kuin välitettävä ja informatiivinen keskustelu?

Palveluita voidaan tarjota paikallisesti tai virtuaalisesti. Jos haluat kiinnittää bannerimainoksia blogiisi, voit ottaa yhteyttä yrityksiin itse myydäksesi tilaa sivustoltasi - tai liittyä bannerimainosverkostoon. Power trading radio, luulen, että kun tarkastellaan sitä myös syvemmälle, voisit ... Sanotaan, että on pelaaja, joka ei ollut asettanut kättä, jäädyttänyt kaikki kätensä pois ja kun hän lopulta asetti käden, kaikki näkevät, että floppi tulee ja kaikki näkevät, että se on hieno käsi. Suurimman osan ajasta tytäryhtiö maksetaan tytäryhtiöverkon kautta.

En ole suuri myyjä ja tiesin, että halusin ansaita rahaa blogiini mainonnan avulla. Ajattele, minkä tyyppiseen kapeaseesi blogiisi saattaa kuulua. Luo palvelu tai tuote. Kun olet kehittänyt faniperustasi, on tärkeää säilyttää ne, kun jatkat henkilökohtaisen tuotemerkin rakentamista. Näyttömainosten haitat: Jos voisin nostaa minkä tahansa maailman verkkosivuston osallistuakseen vierasviestiin, kuka ottaisi minut vakavasti alusta alkaen? Jos ihmiset eivät napsauta nastojasi, kaikki vaivas kirjoittaa hienoa sisältöä on arvoton, koska kukaan ei koskaan luke sitä. Katso seuraava artikkeli, se on helppo tapa ansaita rahaa vain kävelemällä. Esimerkiksi autot, ruoka, rahoitus, matkailu.

  • Ei hätää, sillä ystäväni Pete Do You Even Blogista on peittänyt sinut, jos tarvitset lisätietoja aloittamiseksi.
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä blogin ansaitsemisesta WordPressillä?
  • Osuin jättipottiin.
  • En ole koskaan kirjoittanut viestejäni WordPressiin sen jälkeen.

Työkalut

Viittaa erilaisiin tuotteisiin ja ansaitse palkkiota, kun joku ostaa viittauksestasi. Nyt, ennen kuin vain sukellamme suoraan rahablogien ansaitsemiseen, tehdään nopea katsaus menestyksekkään blogin ylläpitämiseen tarvittavista asioista. Tämä malli toimii parhaiten, jos mainostat asioita, jotka liittyvät suoraan sisältöön. Jos kuitenkin keskityt rikoslainaanalyysiin, saatat saada viisi artikkelia siitä, jos olet onnekas. Ja blogi on täydellinen alusta, jonka avulla voit tehdä juuri niin nopeasti ja helposti. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Tarpeistasi riippuen voit valita oikean maksuportin ja alkaa vastaanottaa lahjoituksia.

Ydinsivujesi tulee sisältää paitsi blogin sivu, myös noin sivu, yhteystietosivu ja paljastettava sivu. Kuten näette, ansaitseminen sivustosi mainoksista on melko hyvä ratkaisu kaikille, jotka haluavat tietää, miten ansaita rahaa blogoinnilla. Se kaikki käy kiinni tähän: Kaupallistamisstrategiat eivät myöskään ole enää vain mainoksia ja sponsorointeja. Tämä tarkoittaa, että laitat mainosbannerin blogiisi, ja jos joku napsauttaa mainosta, saat tietyn palkkion. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksen (teknistä kokemusta ei tarvita!)

Voit sitten myydä laajennuksen sivustossasi käyttämällä Easy Digital Downloads -sovellusta. Kaikki haluavat - ja tarvitsevat - ansaita rahaa. Olin syyllinen tähän, kun aloitin blogin kirjoittamisen. Harrastajabloggerit ovat vain uusia bloggaajia, jotka eivät osaa vielä ansaita rahaa. Et ole riippuvainen liikenteestä. Ole aktiivinen Pinterestissä - Pinterest on yksi suosituimmista liikenteen lähteistä. Jotkut bloggaajat julkaisevat tuloraportteja, vaikka yhä useammat ovat lopettaneet sen tekemisen.