Bitcoin Mining: Kuinka kaivoa (täydellinen opas)

Vuonna 2019 hinnat nousivat 998 dollariin 1. tammikuuta 2019. Rahan ansaitsevat ihmiset sijaitsevat alueilla, joilla on halpaa sähköä, heillä on paljon ASIC-pisteitä ja heillä on hyvä tapa jäähdyttää niitä, jotka eivät käytä liikaa sähköä. Lyhyesti sanottuna, jos aiot yrittää käyttää prosessoria tai kannettavaa tietokonetta, kaivosaltaat ovat mahdollinen vaihtoehto, ja silloinkin et ansaitse paljon, jos sellaista on, sillä panoksesi kaivosaltaan kaivostoimintaan teho on parhaimmillaan rajoitettu, mikä antaa sinulle pilvikaivostoiminnan ainoana todellisena vaihtoehtona, ellet ole valmis investoimaan laitteistoon ja hyväksymään ympäri vuoden kaivostoiminnasta aiheutuvia sähkökustannuksia ja se on ennen tarvittavia päivityksiä ja uusia laitteita, jotka on odotettavissa liiallisella käytöllä.

Jos olet kuitenkin liian holtiton heidän kanssaan, ne voivat kuitenkin olla korkean riskin sijoituksia. Perustuu vallankumoukselliseen tekniikkaan ja uuteen ajattelutapaan rahoitusjärjestelmästä, johon luotamme, se tuo lupauksen perustavanlaatuisesta muutoksesta tapaan, jolla varastoimme, kulutamme ja säästämme rahaa. Kuinka helppoa on nostaa varoja? Kuten useimmat salauskaivostyöläiset tekevät, on todennäköistä, että liittyisit kaivosaltaan. Tämän saavuttamiseksi sinun on tehtävä yhteistyötä kaivostoiminnan isännöitsijän kanssa tai sinulla on oltava pääsy riittävän halpaan tehonopeuteen. Ensimmäiselle kaivosmieslle, jonka nonssi tuottaa hajotuksen, joka on pienempi tai yhtä suuri kuin tavoitehajotus, myönnetään hyvitys kyseisen lohkon suorittamisesta, ja hänelle maksetaan 12 pilari.

Alkuvuosien aikana kaivostyöläiset luottavat bitcoinien tuottamiseen yksinkertaisiin prosessoreihin.

Jos tilaat sellaisia ​​laitteita ennakolta, ota huomioon, että mahdolliset valmistus-, toimitus-, tulli- tai muut viivästykset saattavat olla erittäin kalliita, kun vaikeudet nousevat tai hinta laskee väliaikaisesti. Bitcoinien louhintaprosessiin sisältyy viimeaikaisten tapahtumien koottaminen lohkoihin vaikean palapelin yrittämiseksi. Kuka hallitsee bitcoinia? Käynnistämisen jälkeen tietokone alkaa kaivoa, se on niin yksinkertaista! Toisin sanoen onnistuneella kaivosmiesllä on vaikutusta päätöksentekoon esimerkiksi haarukkatoiminnassa. Jos härkäajo tapahtuu, niillä, jotka pystyivät menestymään BTC: n, on mahdollisuus saada palautus. VC: t ovat tulossa kuumiksi bitcoin-aloittelijoille, tutustu lehdissä Ripple Labs, BTC China, BitInstant, Coinbase jne.

Monille kaivostyöntekijöille se, että Bitcoinissa ei ole tehty merkittäviä muutoksia kaivosalgoritmissa, tuo jonkin verran vakautta muihin salausvaluutoihin nähden. Joten saat 18 kuukauden taatun juoksuajan. © 2019 Times Union (Albany, N.) Pohjimmiltaan se välittää tietoja kaivostyöntekijän ja bitcoin-verkon välillä. Jos olet kiinnostunut näkemään, kuinka monta lohkoa on louhittu toistaiseksi, on olemassa useita sivustoja, mukaan lukien Blockchain. Binance - Alustani, jota käytän vaihtamaan suurimmat kryptovaluutat pienemmiksi, joita ei ole listattu Coinbase-luettelossa. Joissakin kampanjoissa voi lisäksi olla vähimmäis- ja/tai enimmäismäärä viikossa. Joten miksi kutsut sitä kaivokseksi?

Jokaiselle uudelle kokeilulle hashille kaivosohjelmisto käyttää eri numeroa lohkon otsikon satunnaisena elementtinä, tätä numeroa kutsutaan nonceksi. Salausvaluutan louhintalaitteiston tapauksessa tämä ilmaistaan ​​yleensä gigahasheina dollaria kohti tai GH/. Mutta tämän lisäksi on olemassa useita tapoja ansaita rahaa bitcoinista.

 • Tarvitset vähintään GPU: n ja jonnekin viileää kaivoslaitteistoa varten, jonka tuulettimet on asennettu pitämään laitteisto viileänä, ja vakaan Internet-yhteyden on myös oltava.
 • Suurimmassa osassa huippuluokan kryptovoittolaskuria ei oteta huomioon vaikeuksia.
 • Kysytkö itseltäsi, miten he ansaitsevat rahaa tästä digitaalisesta kryptovaluutasta?
 • Tämä palkkio puolittuu neljän vuoden välein inflaation ylläpitämiseksi ja 21 miljoonan kokonaistarjonnan saavuttamiseksi joskus vuonna 2120.
 • He ansaitsevat rahaa myös palkkioilta.
 • He luottavat vain hakkerointiin ja haittaohjelmiin siphon bitcoin-lompakkojen saamiseksi lakia noudattavilta omistajilta.
 • (001%) Bitcoin-verkon nykyisestä kaivostehosta.

Osta aivan ensimmäiset Bitcoinisi

Lue mitä muut ajattelevat. Muista, että bitcoin-louhinta ei ole niin kannattavaa kuin ennen, ja monet väittävät sen olevan kannattavan louhinnan loppua. 74 sähköä päivässä kullekin AntMinerille. Voit tietää seuraavista asioista: GPU Mining on huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa kuin CPU Mining. Ei ole epäilystäkään siitä, että bitcoineilla on pysyvä voima, mutta onko kyse vain rikollisista (ja niistä, jotka haluavat käydä heidän kanssaan liikennettä, kuten Silk Road -lääkkeiden myyjät ja asiakkaat), vai tuleeko siitä arvokasta kauppatavaraa muille meille on epäselvä. Sen sijaan kaikilla käyttäjillä on panos järjestelmässä, ja kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus sanoa kryptovaluutan suuntaan.

Kun kaikki Bitcoinit on louhittu, oletetaan, että kaivosmaksut kannustavat edelleen Bitcoinin louhinnan toimintaa.

Lähetä Navigointi

Bitcoinin louhinta palvelee sekä tapahtumien lisäämistä blockchainiin että uuden Bitcoinin vapauttamista. Kaivostoiminta on tärkeä ja olennainen osa Bitcoinia, joka varmistaa oikeudenmukaisuuden pitäen samalla Bitcoin-verkon vakaana, turvallisena ja varmana. Staking on konsepti valtuutettujen todisteiden parissa olevista kolikoista, ja se muistuttaa läheisesti työkolikoiden todisteiden yhteistä louhintaa. Kuten voitte kuvitella, tämäntyyppinen itsesäätyvä mekanismi on luonut eräänlaisen ”asekilpailun” saadakseen tehokkaimmat ja tehokkaimmat kaivostyöläiset mahdollisimman pian. Järjestelmä tuottaa kiinteän määrän bitcoineja (tällä hetkellä 12 bittiä).

Verkko

Lopulta palkkio laskee nollaan ja 21 miljoonan bitcoinin [g] raja saavutetaan c. ”BUTTERFLY” palauttaa aina saman HASH: n, eikä se ala alkamalla kahdella nollalla. Yrityksen, jonka kanssa olet ostanut kaivossopimuksen, määrätään olevan rekisteröimätön arvopaperi, joka voi johtaa sulkemiseen, taloudellisten sakkojen saamiseen (mahdollisesti asiakkaille) tai kielletään lainkäyttöalueellasi. Palaa kaivostoiminnan kannattavuuteen? Voit monta työntekijää kerralla, ja yksittäisillä altailla on omat ohjeet työntekijöiden luomiseksi.

Kuinka Kaivoa Bitcoineja

Gox külmutti tilit käyttäjiltä, ​​jotka tallettivat äskettäin varastettujen bitcoinien. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään muuta, kun kaivosyhtiö tekee kaiken työn ja antaa pilvi-kaivosmiehelle säännöllisesti palautuksia. Meillä on ensimmäistä kertaa järjestelmä, joka mahdollistaa kätevät digitaaliset siirrot hajautetusti, luotettamattomasti ja väärentämättömästi. Kirjoittaja Noelle Acheson. Nykyään kaivostyöntekijöiden on käytettävä yhtä kahdesta lähestymistavasta, jotta heillä olisi mahdollisuus olla kannattavia:

Lohkot luodaan aina peräkkäin, ja ne sisältävät tiivistelmän edellisestä lohkosta. Niihin sisältyy laitteistojen hinnat. Kuinka tulla miljoonasta kiinteistöstä 7 vaiheessa, mutta haluan palata takaisin ensimmäisiin pariin asiaan. Joten olen vuoden 2019 alusta lähtien yrittänyt selvittää tapoja oman kryptovaluutan hankkimiseksi. Vertailun vuoksi, keskimääräinen kotitietokone pystyy tuottamaan vain noin 100 MH/s.

Mukana olevien suurten kustannusten takia itse Bitcoinin louhinta on suositeltavaa vain, jos sinulla on helppo pääsy runsaaseen ja mikä tärkeintä, halpaan sähköyn ja tehokkaaseen verkkoyhteyteen. Olen seurannut Bitcoin-räjähdystä melko tarkasti ja harkinnut jonkin aikaa investointia optimoituihin Bitcoin-kaivoslaitteistoihin, kuten Butterfly Labsin tuottamiin. Suurin osa salausvaluuttateollisuudessa tällä hetkellä toimivista yrityksistä on aloittavia yrityksiä, joilla on rajallinen infrastruktuuri. Koska suuri kaivosmies pystyisi neuvottelemaan pienemmän yksikköhinnan jokaiselta S9: ltä, voidaan olettaa, että he saavat tutkimusvoitonsa entistä nopeammin. Sekalaiset kustannukset: Tämä antaa uima-altaan jäsenille säännöllisemmän ja tasaisen maksun (tätä kutsutaan varianssin vähentämiseksi), mutta voitosi (maksujasi) voidaan vähentää millä tahansa hinnalla, jonka uima-allas voi periä. Mistä työstä me puhumme?

 • Menestyäksesi menestyksekkäästi, sinulla on oltava korkea "hash-nopeus", joka mitataan megahasheina sekunnissa (MH/s), gigahasheinä sekunnissa (GH/s) ja terahashes sekunnissa (TH/s).
 • Tässä on nopea erittely.
 • Kun lohkonmuodostusnopeus kasvaa, vaikeus nousee kompensoimaan, jolla on tasapainottava vaikutus johtuen lohkonmuodostusnopeuden vähentämisestä.
 • Maailmantaloudet ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, krypto on melko uusi.

Uhkapeli Bitcoin

CPU/GPU bitcoin -kaivostoiminta. Maksu on kaivosmiehen kannustin sisällyttää liiketoimi blokkiinsa. Laitteiston lompakon oheislaite, joka käsittelee bitcoin-maksuja paljastamatta tietokoneelle käyttöoikeustietoja. Ei ole epäilystäkään siitä, että rahaa ansaitseminen Bitcoinin kaivoksesta on tullut paljon vaikeampaa; tähän on monia syitä, jotka voivat vaikuttaa tähän, samoin kuin se, että siitä on tullut paljon suositumpaa. Muista, että joskus voi olla parempia vaihtoehtoja Bitcoinin louhinnalle, jotta tuotat korkeamman tuoton sijoituksellesi. Bitcoin oli ensimmäinen valuutta, jota hallittiin salausprotokollalla kuin perinteisellä keskuspankilla; mikä tarkoittaa, että maksat jostakin lähettämällä Bitcoins tietokoneesi virtuaalisesta lompakosta kauppiaan tietokoneelle.

Pörssien välinen hintaero on valtava. Muut shopify-edut:, tässä on joitain paikkoja hakemaan työpaikkoja ja asiakkaita. Selitämme tämän tilanteen perusteellisesti, mutta ensin sinun on tiedettävä muutama tekninen peruskysymys Bitcoinin kaivoksen maailmasta: Kaivostoiminnan päätarkoitus on antaa Bitcoin-solmuille päästä varmaan, luvattomasti yksimielisyyteen. Joten vaikka olen varma, että jotkut ihmiset saavat sen toimimaan keskimäärin pitkällä tähtäimellä useimmille ihmisille, tämä on riskisempi tapa sijoittaa. On tärkeää ymmärtää, että kaivaessasi et välttämättä luo bitcoinia. Kaivostoiminta on suosittu tapa ansaita BTC: tä, mutta onko sijoitus kaivoslaitteisiin sen arvoinen? Pääkirjaan tehdyt lisäykset ylläpidetään kilpailun kautta. Alueella on runsaasti halpoja vesivoimalaitoksia, joten Bitcoinin "kaivostyöläiset" avasivat myymälän osana kilpailua maksaa rahat salausvaluutan villitys.

Katsotaanpa kuinka kaivosmies voittaa tämän arpajaisen. Rahan ansaitseminen bitcoinien louhinnasta on nykyään paljon vaikeampaa. Kun ratkaisu on löydetty, uusi lohko lisätään lohkoketjuun ja levitetään sitten koko verkossa. Onko laillista kaivaa Bitcoinia? Sovelluskohtaiset integroidut piirit (ASIC) ovat uusin asia bitcoin-kaivostoiminnassa. Siitä huolimatta, että Bitcoinin ylläpitämä tuki ASIC: lle tarkoittaa, että kaivosmiesten on todennäköisesti maksettava enemmän kaivoslaitetta kohti.

Pilvikaivos: Verkkosivustot, Jotka “kaivovat Sinua”

Apinoilla ja pankkitilillä menestyi kolme kertaa paremmin, ansaitsemalla 21%. Yrttikauneudenhoitotuotteet:, on myös monia epähuijauksia, jotka lupaavat saat rikkaiksi kuin Scrooge McDuck - ja on hullua, kuinka monet ihmiset joutuvat rikastumaan nopeasti -loukkuihin, vaikka on olemassa vuoria todisteita, jotka osoittavat, että he ovat kokonaan huijauksia. Etsitkö lisää taloudellisia neuvoja? Ennen kuin vierailet online-Bitcoin-vaihtopalvelussa, kuten Coinbase, ostaaksesi ensimmäisiä bitcoinejasi, kannattaa ehkä harkita toista tapaa hankkia vallankumouksellinen digitaalinen valuutta. Jos sinulla on kysyttävää tai jos olen tehnyt jonkun verran huonoa matematiikkaa, pyyhkäise minulle alla oleva viesti. Lontoon metsästäjä, riippumatta siitä, millä menetelmällä ansaitset bitcoineja verkossa, tiedä vain, että bitcoin on täällä jäädäkseen. Älä kuitenkaan unohda, jos kadotat lompakkosi; menetät rahasi! Vertailun vuoksi IBM näytti teoriassa kaivostoiminnan 55 vuotta vanhassa tietokoneessa jonkin aikaa sitten - ja tulos oli tietysti, että se ei ole sen arvoinen.

3 miljoonaa ”, kertoi Business Insider. Hups, mutta odota. Toinen on heidän käteiskustannustaso, jonka ylittyessä ne ovat kassavirran positiivisia, mutta silti potentiaalisesti tappiollisia (sijoitetun pääoman tuottoprosentti voi silti olla negatiivinen, jos he eivät koskaan ansaitse tarpeeksi rahaa kattamaan sen, mitä maksettiin kaivosvälineistään); ja jonka alapuolella ne ovat kassavirran negatiivisia ja siten - todennäköisesti teollisuuden näkemyksestään, riskinottohalukkuudestaan ​​ja pääomatasosta riippuen - sulkevat kaivosteollisuuden kokonaan. Sillä on arvo; tällä hetkellä, kun kirjoitan tämän, jokaisen "kolikon" arvo on 869 dollaria. Alla oleva kuva on hätävarainen, kotitekoinen kaivoskone. Jos se ei alkaa kahdella nollalla, muutamme numeroa ja yritämme uudelleen, ja koska yhden pienen luvun muuttaminen muuttaa koko HASH-tulosta, ei ole mitään keinoa ennustaa numeroa, joka meidän on ratkaistava tämä! Yhteenvetona voidaan todeta, että jos haluat saada lyhyen käännöksen sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin, on parasta olla ottamatta huomioon BTC-kaivostoiminta. Tämän vuoksi oli hyödyllistä käyttää tietokoneesi omaa keskusyksikköä (CPU) bitcoinien kaivokseen.

Toisin kuin FPGA, ASIC: ta ei voida määrätä suorittamaan muita tehtäviä. Lisätietoja, mutta ennen kuin huomaat tällaisen ohjelmiston tarjoamien palveluiden monipuolisen vaikutelman ja lähdet ostamaan sellainen, sinun on pidettävä mielessä, että markkinoilla on tosiasiassa useita erilaisia. Kuten keskusteltiin, helpoin tapa hankkia Bitcoin on ostaa se pörssistä, kuten Coinbase. He ratkaisevat matemaattisen ongelman. Onko kyse vain ystävien roskapostista? Prosessi on melko yksinkertainen:. Tämä saa aikaan paljon mahdollisia kaivostyöntekijöitä.

Pitääkö Minun Muuntaa Voitot Automaattisesti Bitcoineiksi?

44 vuotta ASICminer 8 Nano 0. Bitcoinin mukaan. GPU-kaivos graafisille korteille. Ja ikään kuin kaivosvaikeuksien nouseminen ei olisi tarpeeksi huono, palkkio kaivostoiminnasta puolitetaan jokainen 210000 lohkoa kohden, eli noin joka neljäs vuosi. Mikään keskusorganisaatio, pankki tai hallitus ei valvo Bitcoinia. Bitcoin-verkko luotiin 3. tammikuuta 2019, kun Nakamoto louhosi ketjun ensimmäisen lohkon, joka tunnetaan nimellä geneesilohko.

Omistaminen

Slänssana ansaitsi salanimen ”Hold On for Dear Life” salausvaluutan tilassa. Mitä kaivostoiminta on? Päätä itsestäsi, jos uskot siihen, mitä he sanovat. Tämä prosessi luo ”vahatiivisteen”, joka sanoo tämän ja edeltävän lohkon olevan tarkka. Kun tapahtuma on tehty, se tallennetaan järjestelmään (alias). Jos olet innokas keskustelufoorumin seuraaja ja olet kerännyt jonkin auktoriteetin johdonmukaisesta lähettämisestä, bitcointalkin viesteilläsi on sponsoroitu allekirjoitus ja sponsorit maksavat sinulle jokaisesta foorumilla tekemästäsi viestistä. Käyttäjä ostaa olennaisesti osan bitcoin miner5s: n hajatehosta.

 • Tämä tarkoittaa, että vaikka tuottaisit vähemmän Bitcoin-tuotteita, korkeampi arvo voisi silti varmistaa kannattavuuden.
 • Tietokoneesi tekee tämän puolestasi.
 • Mutta on mahdotonta sanoa, kuinka vakaa se on pitkällä tähtäimellä tai millä tahansa aikavälillä asiaan.
 • Kilpailun paisuttua samoin kuin hash-hinnat, jotka puolestaan ​​nostivat sähkölaskuja, kun kaivostyöläiset ryntäsivät kasvattaakseen kaivoslaitteitaan.
 • Perustuu siihen, kuinka paljon kulutat tietokonelaitteisiin tai pilvisopimukseen ja millaisia ​​sähkökustannuksia olet, kannattavuuden takaisinmaksuaika saattaa olla 9–12 kuukautta pois.

Bitcoin-lainaus

Hyvä uutinen on, että tämä tekee Bitcoin-mainosverkostojen helpon toteuttamisen samalla sivustolla, jolla mainostat Bitcoiniin liittyviä tytäryhtiötuotteita. Coinbit, joka tartuttaa koneita ja skannaa ne bitcoin-lompakoille siirtämällä kaikki suojaamattomat tai heikosti suojatut lompakot takaisin haittaohjelmien aloittajille. Tällä nopeudella S9-yksikkö maksaa itsensä vuoden sisällä ja ansaitsee noin 600 dollaria voittoa!

Ensimmäiset bitcoin miner0s pystyivät ansaitsemaan kolikot suhteellisen nopeasti vain käyttämällä sitä laskentatehoa, joka heillä oli kotissa. Muuntamisprosessi ei kuitenkaan ole täysin suoraviivainen. Tämä on ryhmä ihmisiä, jotka työskentelevät yhdessä yhdistämällä taitonsa (ja tietokoneet) bitcoinien kaivokseen. Ja tämä on kenttä, jolla kaivostyöläiset pelaavat saadakseen tarvittavan tuotoksen. Jokaisella teknisellä analyysillä onnistuneella henkilöllä voi olla yli 10 vuotta epäonnistuneita. Swagbucks - 5 dollaria ilmainen bonus, näin se toimii:. Tarkista, ovatko tapahtumat oikeat. Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla? Kaivostoiminnan tulevaa kannattavuutta ei voida luotettavasti ennustaa lähinnä muuttuvan Bitcoin-hinnan vuoksi.

Kuinka nostaa varoja pankkitilillesi Bovadasta Bitcoinin avulla

Varmennettu lohko lisätään sitten blockchainiin, kaikkien lohkojen historiaan, joka on todennettu bitcoinin alusta lähtien, ja lähetetään kaikille bitcoin-käyttäjille, jotta heillä voi olla uusin blockchain. Tässä on kahden minuutin video, joka näyttää lohkojen ja vahvistusten prosessin. Huhtikuun 2019 BTC-hintojen perusteella sijoituksen tuoton saaminen vie jonkin aikaa.

Valittavana on useita kaivosaltoja, joten muista tutkia ne etukäteen. Samaan aikaan USD-pankkisiirto on 5 dollaria. Panna luottokortti maksamaan sinulle, jos et halua tehdä muiden töitä, TaskRabbit on loistava vaihtoehto ansaita rahaa verkossa. Jos yrität ansaita ensimmäisen Bitcoinin, mainosten katseleminen on helpoin tapa tehdä se. Legendaarinen sijoittaja Warren Buffett on suositellut indeksirahastoja säästöpaikkaksi auringonlaskun elämävuosina.

Vastaanotettujen bitcoinien lisäksi alaikäiselle maksetaan myös onnistuneesti louhitun lohkon sisällä käyttäjien maksamat transaktiomaksut, mikä on huomattavasti suurempi kannustin kaivostyöntekijöille, koska bitcoinien lukumäärä lohkoa kohti laskee edelleen. Tosiasia on, että sinun on oltava korkeatasoista tekniikkaa taitava asentaaksesi lautat ja ylläpitämään niitä ajan myötä. Video: kuinka käydä kauppaa:, tämä sisältää käytettävissä olevat kaupat, kuten kiinteät hajautetut ja muuttuvat hajautukset. Tämä ei ole se tapaus. Nämä palvelut voivat säästää rahaa sähköstä ja hoitaa ylläpitotaakan hartioillasi. Vastineeksi heille myönnetään tietty määrä Bitcoineja lohkoa kohti.

Fpga

Bitcoin-lohkon louhinta on vaikeaa, koska lohkon otsikon SHA-256-tiivisteen on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin tavoite, jotta verkko voi hyväksyä lohkon. Mikä tahansa tapa ansaita Bitcoinia verkossa vaatii jotain vastineeksi riippumatta siitä, onko aikaa vai tietosi tai tietokoneesi prosessointiteho. Seuraavan puolittumistapahtuman pitäisi tapahtua vuoden 2020 toukokuun loppuun mennessä. Yksi merkittävimmistä foorumeista tähän on bitfortip, joka antaa bitcoinille kannustimen ihmisten auttamiseksi.

Kuinka teen bitcoin-maksun? Jos uima-allas, jolla on yhteensä 20 TH/s hajautusnopeutta, kaivaa onnistuneesti seuraavan lohkon, käyttäjä, joka vastaa 10 prosenttia tästä hajautusnopeudesta, saa 10 prosenttia 12: sta. Vaikka halvemmalla lavalla voidaan säästää rahaa etukäteen, ansaitset todennäköisesti vähemmän BTC (tai muita salaustekniikoita) ajan myötä verrattuna kalliimpiin vaihtoehtoihin, jotka kykenevät tuottamaan nopeammat hash-hinnat.

Uusimmat TechTarget-resurssit

Tavallisia PC-virtalähteitä ei ole suunniteltu käsittelemään niin paljon virtaa, ja niillä ei myöskään ole melkein tarpeeksi virtaliittimiä toimittamaan ASCI-kaivostyöntekijöille tasaista elektronivirtaa. Virrankulut; taas, samoin kuin laitteistohinnat, virrankulut voivat nousta, koska käytetyn virran määrä on suuri. Coinality-kaltaiset verkkosivut ovat hyvä paikka aloittaa, jos etsit työpaikkoja, jotka kirjoittavat Bitcoinista verkossa. Mutta on yhtä mahdollista, että niiden hinta laskee tai jopa muuttuu nollaksi. Jos pidät tästä artikkelista, älä unohda jakaa sitä ystävillesi ja perheellesi! Vaikka asiat voivat silti mennä pieleen ja et voi ansaita voittoa, on paljon suurempia kertoimia, että ansaitset rahaa.

Voit myös suorittaa kaikki muuntamiset ja peruutukset itse käyttämällä monitoimista elektronista järjestelmää. Joten yleensä hinta nousee, kun suurin osa ihmisistä menettää rahansa absoluuttisesti. GPU: ita voidaan käyttää myös monien kryptovaluuttojen, ei vain bitcoinien, kaivokseen.