Ansaitse rahaa verkossa: Sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi

Hyvä uutinen on, että on myös monia tapoja ansaita rahaa nopeasti. Ajattele sivustoja, joita luet säännöllisesti. Voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin, jos lisäät tulojasi ja vähentää kuluja samanaikaisesti. Kun olet valmis aloittamaan myynnin, tässä on seuraava kohta: Yritykset käyttävät Instagram-vaikuttajia - ihmisiä, joilla on suuria, omistettuja seurantoja alustalla - edustamaan tuotteitaan. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa osallistumalla makukokeisiin? Se todella riippuu tuotteesta, kuinka nopeasti voit puhdistaa/korjata sen, listata sen myytäväksi ja löytää ostaja. Opiskelijani ovat dramaattisesti muuttaneet taloudellisia näkymiään kasvattamalla palkkaansa, etsimällä uutta, korkeamman palkanmaksun työtä tai käyttämällä jo heidän freelance-tehtäviä.

Tämä on siisti paikka myydä käsityösi. Koska sinulla on todennäköisesti paljon asiakkaita kotona ja kotona, sinun tulee tarkistaa paikallisilta viranomaisilta, onko sinun tarpeen määritellä tämäntyyppisen yrityksen alue. Kun myyt kortin, sivusto kattaa yleensä kortin toimituskulut heille, ja saat maksusi kolmesta seitsemään päivää. Mutta pysyvyyden ja omistautumisen avulla pääset sinne. Kultainen kurssiyhdistelmä on, kun löydät kysynnän kapealla, joka vastaa taitojasi ja ainutlaatuisia kokemuksiasi. Vie tyhjät tulostuskasetit toimistotarvikeliikkeisiin, kuten Office Depot, Staples jne. On kuitenkin mahdollisuuksia ansaita rahaa kotona ottamalla työpaikatutkimuksia laillisista yrityksistä.

Turhauttavaa, eikö niin?

Huono uutinen on, että menetät jopa 20 prosenttia lahjakorttisi arvosta prosessissa. Fiverr - Fiverr on loistava paikka tehdä muutama dollari tai käyttää muutama dollari, jos tarvitset joitain ihmisten tarjoamia palveluita. Neljänneksi sinun on mainostettava sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.

15 vesipulloa (Costcolta) 2 dollarilla paikallisessa puistossa. Rent a Mourner - Hanki palkka surolle lähellä olevissa hautajaisissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Aloita oppimalla blogin nimeäminen ja ostamalla sen verkkotunnus (kuten www. )Ansaitaksesi rahaa verkossa freelancerina sinun on ensin luotava vahva salkku. Lisäksi heidän palvelut eivät myöskään maksa sinulle paljon. Rekisteröidy vain Trendsource-sivustolla ja aloita.

DollarClixillä ei ole vain hienoja tapoja ansaita rahaa verkossa (useimmiten kyselyjen kautta), mutta sillä on myös mahtava viittausohjelma, joka antaa sinulle 20% kaikesta, jonka viittauksesi ansaitsevat!

Tee Valokuvaus

Säästän näin lomaostoksille. Palkkioita ovat Amazonin lahjakortti, bitcoin, Skrill ja Payza, mutta PayPal on ainoa, joka maksaa heti. Jotta iPhone-näyttöni vaihdetaan muutama vuosi sitten, maksin yli 100 dollaria (vain työstä) paikallisessa akkumyymälässä. Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Lastenhoitajat veloittavat eri hinnat, mutta sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan vähintään 7 tai 8 dollaria tunnissa. Muista, että sinun tehtäväsi isäntänä on tehdä vieraiden oleskelusta mahdollisimman mukavaa ja miellyttävää.

2 miljoonaa lahjakorttia tähän mennessä. Tai voit aloittaa oman virtuaaliassistenttiyrityksen. InboxDollars on hieno verkkosivusto, jolla ansaitaan rahaa tutkimuksilla, mutta tiesitkö, että voit ansaita rahaa myös katsomalla elokuvien esikatseluja, TV-ohjelmia, julkkisvideoita, viimeisimpiä uutisia ja monia muita videoita? Se on helppo tehdä, vaikka työskentelisit kokopäiväisesti, koska voit viettää aikaa viikonloppuna huolehtimalla pienistä ystävistämme. Pyyhi kojelauta ja konsoli alas. Jos haluat ansaita nopeasti 500 dollaria - syystä riippumatta, se on ehdottomasti mahdollista.

Tässä on vinkkejä työn saamiseen: Paista kakkuja tai evästeitä syntymäpäiväjuhlia, illallisia tai muita tapahtumia varten. Rannekoruista puhelinkoteloihin, renkaisiin, huonekaluihin ja muihin Etsy sopii kaikille, jotka ovat luovia ja haluavat myydä käsintehtyjä luomuksiaan. 15convergys, he palkkaavat pääasiassa Intiassa, mutta he rekrytoivat toisinaan muista maista. Joten ideasi ja markkinoiden validoinnin vahvistuessa on olemassa muutamia erilaisia ​​polkuja, joita voit seurata saadaksesi alkuperäisen ”siemen” rahan: Auton vakuutusalan likainen salaisuus on tässä: Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun!

Pese Tai Tarkista Autoja

Tässä on lisää vinkkejä tavaroiden myyntiin Craigslistissa nopeasti. Toisin sanoen sinun ei tarvitse olla bloggaaja ansaitaksesi rahaa viittauksista. Jos aiot tehdä sponsoroituja viestejä, suosittelen ehdottomasti työskentelemistä vain sellaisten yritysten kanssa, joihin uskot ja tunnet hyvää mainostamista. Jos haluat myydä tuotteita verkossa, voit tehdä sen luomalla oman verkkosivustosi. Jotkut kausittaisista, osa-aikaisista työvaihtoehdoista on lueteltu alla.

Jos olet vuosien varrella kehittänyt arvokkaita taitojoukkoja tai saanut sertifikaatteja, konsultointipalveluiden tarjoaminen paikallisille yritysomistajille voi olla tuottoisa tapa ansaita rahaa verkossa. Ansaitaksesi rahaa influenssarina voit laskuttaa sponsoroiduista viesteistä, puhuvista keikoista, luoda oman verkkokaupan ja myydä tuotteita, lisätä tytäryhtiölinkkejä bioosi, myydä valokuvia, myydä mainoksia omalla podcastillasi, saada palkkaa tuotemerkin suurlähettiläänä , luoda kirja, maksaa esiintyminen tapahtumissa ja paljon muuta. Lähetetään kunkin kuukauden 15. päivänä. Voit kiertää omaa aikataulusi ja ajaa sovelluspohjaista taksipalvelua. Kuten nimestä voi päätellä, vertaislainaus on finanssijärjestelmä, jonka avulla voit lainata rahaa suoraan lainanottajille.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, tutustu säännöllisesti päivitettävään luetteloon parhaista maksettuihin sign-up -sivustoihin. Myy tavarasi ansaitaksesi rahaa. Rekisteröidy heti ja näe käteinen PayPal-tililläsi muutamassa tunnissa. Paikallisessa naapurustossamme olemme nähneet, että tämä palvelu on palkattu sijoittamaan merkkejä ihmisten pihoille ilmoituksia tai hauskoja keppoja varten. Splacer - vertaisverkkoalusta, joka on erikoistunut lyhytaikaisiin tapahtuma- tai tuotantovuokrauksiin. Parhaimmillaan he suostuvat antamaan sinulle muutama sata taalaa ensi viikon palkasta.

Paperireitti

Sinun ei tarvitse paljon rahaa aloittamiseen (sinun on vain maksettava isännöinnistä), ja joudut investoimaan aikaasi, mutta voit ansaita paljon yli 100 dollaria päivässä, jos seuraat yksinkertaisia ​​ohjeita ansaitaksesi rahaa blogin kirjoittamiseen ! Aina kun ostat verkkokaupasta, joka toimii Honey-yhteistyön kanssa, laajennus etsii automaattisesti tietokannastaan ​​tarjouskoodeja säästääksesi rahaa ostoksesi aikana. Napsauta tätä ja kokeile sitä itse.

Aloita Ruoan Toimittaminen

Tämä vie vain muutaman minuutin. Redbubble - Liity yli 350 000 riippumattoman taiteilijan verkkoon, joka myy luovuuttaan Redbubblessa. Monet näistä ovat todennäköisesti sähköpostiuutiskirjeistä, joihin olet kirjautunut. Lue lisää siitä, mitä tehdä ei-toivottujen lahjakorttien kanssa. Lähettäjät voivat vastaanottaa lahjoituksia katsojilta ja jopa saada osan tilauksista ja mainostuloista, jos he saavuttavat tytäryhtiö- tai kumppanitilan.

Jos sinulla ei ole kehitystaitoja, sinun on ensin opittava koodaamaan. Nimetys - Uudet yritykset etsivät usein apua yrityksille tai tuoteryhmille nimeämisessä. Swagbucks - Swagbucks on hieno ansaita ylimääräistä rahaa. Onko sänky pehmeä ja kutsuva? Ja voit nauttia uskomattomista marginaaleista ostamalla ytimiä ja mausteita murto-osan 9 dollarista per laukku, jonka ihmiset ovat valmiita maksamaan! Tunnetko jonkun, jonka talo on huono?

Rover on yhä suositumpi markkinapaikka, joka yhdistää koiran omistajat lähialueen koiran kuljettajiin. Kuinka siirtyä tiimisi etätyöhön, palkkaa ei ole lueteltu, mutta se riippuu sanamäärästä ja läpimenoajasta. Se on yksinkertaisin työ, jonka voit tehdä verkossa, eikä vaadi erityisiä taitoja. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. Kuinka hän ansaitsee niin paljon? Lisätietoja eri tavoista ansaita rahaa Twitchilla.

Viimeiset Ajatukset Tulevaisuudesta

Nämä työt voidaan tehdä helposti etätyön avulla. Ansaitset rahaa napsauttamalla mainoksia ja tekemällä ostoksia. Jos asiakkaasi ovat riittävän kiireisiä (ja varakkaita) ja luottavat harkintaan, voisit käytännössä nimetä hinnan. On olemassa useita sivustoja, joissa voit lähettää artikkelisi ja laittaa sen hinnan. Loma / matka, se kuulostaa surkealta, mutta ihmiset maksavat varmistaakseen, että rakkaansa, yrityksen päällikkö tai poliittinen liittolainen saa asianmukaisen lähetyslukeman. Jos olet vielä omillasi ja haluat ansaita rahaa, kestää jonkin aikaa ennen kuin ansaitset haluamasi rahan.

Näin se toimii: Yleensä saat maksun PayPalin kautta. Haluatko aloittaa oman puolella hälinän tai perustaa pienyrityksen, selvitä nautinnostasi ja valitse suosikkiideasi, jolla ansaitset enemmän rahaa vapaa-ajallasi. Kuinka voin ansaita 1000 dollaria nopeasti?

Tuotteesta on tietysti korkeampi hinta ja marginaalisi ovat alhaisemmat, mutta voit perustaa verkkokaupan vähän enemmän kuin Shopify-teeman ja joitain isännöityjä kuvia tuotteistasi. Mutta se ei ole kaikki! Nämä ovat yleensä täynnä aloittavia yrityksiä ja muita yrityksiä, jotka tarvitsevat sinun suunnittelutaitojasi. Ota kynä paperille.

Ansaitse ylimääräistä rahaa Yleismiehen taidoilla

Mitä mukavampaa autosi, sitä enemmän Turo maksaa sinulle vuokrata sen. Kuinka paljon rahaa saat plasman lahjoittamisesta? Katso viittä suosituinta verkkokauppasivustoa, jotka myyvät tuotetta. Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya. Voit luoda oman blogin täällä helposti 15 minuutin vaiheittaisella opetusohjelmallani. Uimoni teki tämän vanhoilla seminaarikirjoillaan. Ne voivat vaihdella hinnasta, mutta olen nähnyt missä tahansa 50–200 dollaria postia kohden. Tämä on erittäin epämääräistä, mikä tahansa 22-vuotias korkeakoulututkinto sanoisi voivansa tehdä samoin, eikä se hyödynnä erityisiä taitoni.

Katso joitain erinomaisia ​​esimerkkejä siitä, kuinka voit muokata otsikoitasi saadaksesi mahdollisimman paljon huomiota. Pitkät viikonloput, kuten Labor Day -viikonloppu ja Memorial Day -viikonloppu, ovat suosittuja vaihtoehtoja. Jos teet tämän, varmista, että saat oikeudellisen asiakirjan allekirjoitettuna estääksesi itsesi vastuusta. Sinua pyydetään antamaan vähän tietoja väestötietosi (ikä, sijainti jne.), Mutta sen jälkeen voit ansaita rahaa kyselyjen avulla. Mediakohteiden 35 kappaleen sulkemismaksu. Se on hyvin samanlainen kuin Postmates siinä mielessä, että toimitat paikallisia toimituksia. Tiedän, että haluat löytää laillisen työn kotitöistä, jotka eivät ole rip-off.

Okei, osakekaupan sovellukset eivät todennäköisesti vie sinut sinne... mutta ne voivat olla loistava tapa aloittaa! On olemassa ohjeita, joita sinun on noudatettava: Älä kuitenkaan pidä Kickstarteria ”rikastu nopeasti” -alustana; Se auttaa vain käynnistämään yrityksesi aiheuttamatta velkaa. Hinnat vaihtelevat esineiden koon ja painon mukaan matkan etäisyyden mukaan. On tärkeää asettaa hinta. 55 tunnissa, mutta tämä vaihteli suuresti. Saat maksun muutamassa päivässä!

  • Riley Young and the Invested -yhtiöstä tuottaa keskimäärin 400 dollaria kuukaudessa Airbnb: ssä noteeratusta yksiköstä.
  • Mutta tietysti, jos sinulla on rahaa, aluksi voit ohittaa nämä kaksi (tosin suosittelen, että et) ja mennä tänne.
  • Pidätkö itseäsi kielipoliisin upseerina?
  • Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista.
  • Kirjoita puheesi "näyttää siltä, ​​että haluaisit tehdä, voit ansaita rahaa verkossa."
  • Siellä sinä (ja mehiläisesi) tulet sisään!

Sinun Vuorosi

Ei riitä, että sanot, että aiot tarjota liikuntatunteja. Teos ei aina kestä pitkäaikaisesti, mutta voi. Jos ei, tarkista FlexJobs. “Et koskaan tiedä, mitä pikaruokaa/ravintolaa maistat, kunnes tulet saapumaan ja aloittamaan makutesti. Täällä ansaitsemasi nopea raha voi auttaa sinua suuntautumaan enemmän keskipitkälle ja haastaville ideoille. # 5) blogger, voit kirjoittaa kopiota yrityksille kotonasi ja joissain tapauksissa ansaita jopa kuusi numeroa. Tiesitkö, että luottokorttiyhtiöt antavat anteeksi osan velastasi, jos olet vaikeuksissa? Jos sen sijaan löydät AliExpressin, LightInTheBoxin tai DinoDirectin kaltaisilta markkinoilta jo valmistettavan kiinteän tuotteen, joka on jo valmistettu kohtuulliseen hintaan, ja markkinoida sitä yleisöllesi, sinulla on rahaa tuottavan verkkokaupan aloituspaikka. Mutta voidaksesi nähdä todellista rahaa YouTubesta, sinun on markkinoitava videoitasi muualle.

AchieveMint yhdistää jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, mukaan lukien Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal. Tapaukset ovat todellisia, mutta päätökselläsi tehdään vain paljon enemmän kuin antaa asianosaisille ennustus siitä, miten asiat saattavat mennä, kun on aika kääntyä tuomioistuimeen. Minä, Upwork, VaVa Virtual Assistants, Virtual Staff Finder, Worldwide 101, Ziptask, Zirtual ja niin edelleen. Hyväksyttyäsi tarvitset vain tietokoneen, jolla on verkkokamera, kuulokkeet mikrofonilla ja luotettavan Internet-yhteyden!

Michael vietti suurimman osan ajastaan ​​kyselyjen suorittamiseen ja löysi parhaat HIT: t postitettuna normaalina työaikana. Saat voittajapeleistä GV-pisteitä, jotka ovat Gamesville-versio pisteistä, jotka voit lunastaa eri palkintoille. Nopea - jos se vie kaksi viikkoa tai vähemmän. Usko tai älä, monet ihmiset ansaitsevat elantonsa tekemällä outoja töitä. Kuitenkaan mikään aikaisemmista menestyksistäni ei verrattuna ensimmäiseen päivään, jolloin tein 100 dollaria Internetissä 24 tunnin sisällä.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Valokuvauksellasi

Jos sinulla on lava-auto, voit mainostaa naapureillesi roskapostin poistopäivää. Muista, että vaikka vältät vuokran maksamista myymälällä, sinun on kuitenkin varastoitava varastosi jonnekin. Suosittelemme Survey Junkie -tapahtumaa. Kun ymmärrät, että haluat kurssiisi näyttää, on aika päättää, että se sisältyy. Tämä työ vie todennäköisesti varhain aamulla. Yritä esimerkiksi löytää hinta, joka toimii kokonaan niittoon, kitkemiseen ja lannoittamiseen. Tai pikemminkin, mene verkko-ohjaukseen ja ansaitse 20 dollaria tunnissa Chegg-tutoreilta.

Joten sen sijaan, että otat ihmisiä vastaan, toimitat paketteja, päivittäistavaroita ja ruokaa. Ensimmäinen asia, jota teen arvioidessani jotakuta, on tarkastella heidän portfoliaansa ja aiempia asiakkaitaan. Esimerkiksi vuokraamalla alueeltani Rover-koirankävelijä tulemaan taloni ja ottamaan koirani kävelylle, olisi 8–28 dollaria koiraa kohti. He haluavat jotain henkilökohtaista. Voit todella ansaita rahaa osallistumalla paikallisiin kohderyhmiin. Useimmissa tapauksissa vietät vähemmän kuin 5 tuntia kuukaudessa (riippuen siitä kuinka usein haluat lahjoittaa). Jos sinulla on palkittu luottokortti tai kaksi, mahdollisuudet ovat hyvät, jos sinulla on roistoja pisteitä. Toisaalta, pieni hälinä ja luovuus voivat muuttaa koko taloudellisen tulevaisuutesi.

Palvelut

Jäsensivustojen suosio on räjähtää viime aikoina. Minulle lähin sijaitsee paikallisessa Walmartissa. Tee tarpeeksi keikkoja 100 dollarin hankkimiseksi. Upwork - Upwork: lla voit luoda profiilin ja tehdä tarjouksia tarjouksista, jotka täyttävät ehdot. Lataamalla ilmaisen BookScouter -sovelluksen voit heti nähdä, voitko hyötyä käytetystä kirjasta ennen sen ostamista. Pian tarpeeksi, olet uimassa asiakkaiden parissa. Markkinoi tuotteitasi tai palveluasi Craigslistissa.

Etsi tutkimuksia omalta alueeltasi ja muista tutkia osallistumisen vaikutuksia nähdäksesi, onko kyse jotain jota haluat seurata. Joku organisoitunut ja omistautunut voi muuttaa tämän todella mukavaksi tuloja tuottavaksi operaatioksi, varsinkin kun tämä voidaan tehdä samanaikaisesti käytetyn kirjan hälinän kanssa, josta puhumme aiemmin. Joku voidaan pyytää työskentelemään artikkeleiden kanssa myös erityisiä ohjeita. Vaikka kaikilla ei ole varoja maksaa kaikesta, mitä he tarvitsevat käynnistyksen aloittamiseksi, käynnistyksen estäminen tarkoittaa, että pidät 100%: n hallinnan yrityksessäsi. Tämä menetelmä ei ehkä vie sinua 500 dollarin tavoitteeseesi yksin, ellei sinulla ole massiivista LEGO®-kokoelmaa tai tonnia vanhoja DVD-levyjä. Rover voi auttaa sinua myös täällä - Ryhdy lemmikkieläinten lähettäjäksi Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Hänen mukaan rekisteröinti on helppoa ja voit alkaa ansaita rahaa nopeasti.

Onneksi on joitain verkkosivustoja, joilla voit ansaita nopeasti rahaa verkossa. Voit myös myydä alustan, kuten Amazonin, Flipkartin. Danielle ulkoistaa 100% työstä ja tekee vain järjestelmänvalvojan työtä.

Ansaitse Rahaa Laihduttamalla

Voit ansaita enemmän lähettämällä yksityiskohtaisia, monipuolisia ja rakentavia arvosteluja. Jos on, miksi ei makseta siitä? Jos sinulla on ajotie tai omistettu paikka, jota et käytä, vuokraa se Craigslistissa tai muussa palvelussa. Voit noutaa vakavia käteisvaroja, varsinkin jos sinulla on huippuluokan puhelimia. Ne molemmat ovat samanlaisia ​​kuin Craigslist, mutta paljon turvallisempia ja helpompia. Tiedätkö tavaraa? Tämä on enemmän oman rahasi palautusta, mutta hei, se toimii!

Paras osa sisältömarkkinointiin keskittymisessä on, että jos tytäryhtiöohjelma sammuu, voit vaihtaa tytäryhtiön linkin kilpailijaan vaikuttamatta negatiivisesti sivutoimistoihin. Pond5 - Pond5 on hieno sivusto, jossa ei ole vain valokuvia, vaan myös musiikkia, videoita, ääniefektejä ja kuvia. Saatat jopa pystyä löytämään viime hetken keikan, joka sopii aikatauluusi. Yhtiö maksoi viime vuonna yli miljardin dollarin ammattilaisilleen, ja se näyttää hyvältä alustalta ansaita rahaa jakamiseen perustuvassa taloudessa. Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Lataa Ibotta-sovellus ja lisää ennen ostoksesi tekemistä tuotteista, joita yleensä ostat.

Vuokraa Asunto Verkossa

Ansaitset pisteitä suoritetuista vuoroista. ”Aseta omat hinnat ja pidä 80% niiden asiakkaiden maksuista, joiden kanssa olet yhteydessä markkinoihin. Myöhemmin online-osake- ja salausvaluuttaohjelmat, kuten Coinbase ja Robinhood, antoivat meille mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja taskuistamme. Voit esimerkiksi luoda meikkausohjeita, suoratoistaa videopelejä, arvioida tuotteita, opettaa taitoja, luoda kepponen videoita tai mitä tahansa muuta, jolle luulet olevan yleisö. Etkö ole koskaan kuunnellut yhtä jaksoa tai lukenut yhtä tekemäämme artikkelia? Mutta jos katsot Google Play- tai Apple Store -kauppaa, huomaat, että suuren osan suosituimmista sovelluksista ovat rakentaneet aivan kuten sinäkin.

Toimita Päivittäistavaroita (ansaitse Jopa 20 Dollaria Tunnissa)

Tarkoitamme erityisesti, miten voit ansaita rahaa verkossa esimerkiksi myymällä digitaalisia tuotteita ja tytäryhtiömarkkinointia (mukaan lukien liittymisohjelmat). Lisäksi jotkut sivustot, kuten eBay, veloittavat listalle perimisen kunkin kirjan. Gifthulk, en ole fani siitä, että maksan löytää työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. Molemmat ovat täydellisiä töitä yötä ja viikonloppuja varten. ”Vaikka olisitkin päättäväisesti tahallinen ostamistapojesi suhteen, sinulla on varmasti omaisuutta, jonka voit tehdä ilman: Kirja on tarkoitus muuttaa käsitystäsi asioistasi, jotta voit säilyttää sen, mikä on todella tärkeää, ja päästä eroon siitä, mikä ei ole.

UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta. DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi. Kuten blogissakin, sinulla voi olla Google Adsense Youtube-kanavallasi. Joko kummassakin tapauksessa, maksa vähintään kuukausi maksullesi. Vaikka monet ihmiset perustavat nämä yritykset normaalin työn puitteissa, suurin osa ihmisistä, jotka haastattelin tätä luetteloa, on pystynyt muuttamaan sivutyönsä kokopäiväiseksi yritykseksi.

100 dollarin hankkiminen vie vain seitsemän työpaikkaa.

Verkkokurssiympäristöt, kuten Thinkific, antavat sinun julkaista verkkokurssin mistä tahansa. Kuinka teet tuon? Voit käynnistää ja myydä verkkokurssin Thinkificin kanssa ja jakaa tietosi maailmalle. Alpari-tuotemerkki:, sen sijaan se ansaitsee rahaa marginaaleista, jotka vaihtelevat suuresti ulkoisten taloudellisten tekijöiden mukaan. Sijoitusominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin muut robo-neuvonantajat.

Millaisia ​​kuvia Voin Lähettää?

Voi olla pelottavaa pyytää korotusta työssä, mutta ennakoiva toiminta voi johtaa enemmän rahaa palkkassasi. Kuka ei, eikö? Hanki palkka, kun haluat näyttää kaupunkisi matkustajille. Minulla on erittäin yksityiskohtainen blogiteksti aiheesta "miten ansaita rahaa bloggaaminen", että sinun pitäisi viettää aikaa lukemiseen. Ihmiset arvostavat nopeaa ja oikea-aikaista palvelua.

Excel asiakaspalvelussa ja luottoluokitukset auttavat yritystäsi kasvamaan.

Ting on ollut matkapuhelinpalveluntarjoajani vuosia. Nopea - jos se vie kaksi viikkoa tai vähemmän. Talodemokraattien oikeudenkäynti valkoisessa talossa oikeudenkäynnissä, 17G / h, josta minulle maksettiin 0. Ensimmäisen ilmaisen 10 dollarin Amazon-lahjakorttin ansaitseminen kesti muutaman kuukauden, ja siitä lähtien olen ansainnut pari enemmän! On myös mahdollisuuksia voittaa palkintoja ja rahaa koskevia kilpailuja, ja voit aina ohjata ystäviäsi ansaitsemaan 10% kaikista ansioistaan. Sinun on erotuttava ja saa ihmiset haluamaan napsauttaa videosi. Kyllä, voit tehdä työn alusvaatteissasi, mutta se ei tarkoita, että se ei olisi "oikea työ".

Yksi suosituimmista verkkokurssien menestystarinoistani on Bryof Harris videofruitista, joka rakensi ja käynnisti verkkokurssin vain 10 päivässä, mikä teki hänestä 220 750 dollaria! Getaround yhdistää sinut automaattisesti alueesi ihmisiin, jotka tarvitsevat ratsastaa. Tai voit käydä Remoteok-sivustolla. Saatu hyviä arvosteluja ja lisäämällä jatkuvasti taitojasi, sinulla on suuri ansaintamahdollisuus freelance-sivustoilla. Osakkeiden kaupankäynti voi olla riskialtista, mutta jos sinulla on varoja sijoittamiseen etkä ajattele oppia käydessäsi ja mahdollisesti menettää osan rahastasi, ne voivat maksaa paljon aikaa. SharedEarth - SharedEarth helpottaa puutarhanhoitoa arviolta 40 miljoonan hehtaarin "tuottamattomalla" maalla takapihoilla ympäri Amerikkaa.

Joskus tulomme eivät riitä kattamaan laskuja.

Luo DIY- tai Cooking-videoita

Viimeinen logokilpailu, johon osallistuin 99Designsin kautta. Kerää 350 dollaria käteistä Chase Pankin avulla. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Vaikka joudut viettämään melko vähän aikaa etsimään näkymiä ja käyttämään rahaa etukäteen ostamalla, voit helposti saada voittoa, jos tiedät tekemäsi. Joten terve henkilö voi lahjoittaa niin usein kuin kahdesti seitsemän päivän aikana. Erikoistuneet sivustot, kuten Rover tai Care. Voit ansaita myös siellä olevista lähetteistä. Jos pidät kirjoittamisesta ja osaat sitä hyvin, kannattaa ehkä tutkia haamujen kirjoittamista vierasviestejä muille ihmisille. Lista se myytäväksi Craigslistissa, OfferUpissa, LetGossa tai muussa sovelluksessa tai sivustolla.

7Maksettu suorittamaan kaupunkisi tehtävät loppuun

Rekisteröinti on melkein valmis. Jotkut tutkimukset ovat lyhyempiä, mutta saat silti palkkaa 10 dollaria jokaisesta kysymyksestä, yleensä korkeintaan 3 tai 4. Vaikuttajien markkinointi on yksi tapa, jolla ihmiset myyvät tuotteitaan verkkokauppaan Shopify-kaltaisilla sivustoilla. Kuinka menestyä youtubessa?, aCX: n kaltaiset sivustot yhdistävät kirjoittajat äänikirja-esiintyjiin. Ystäväni kääntyi minua kohtaan Dosh, ja olen tästä innostunut. Sovellukset, kuten Wag!

Hanki Parhaat Rahatunnit:

Tämä ei ole asia, jonka voit aloittaa vain harkitsematta. 8, ja Buffalo Exchange maksaa sinulle etukäteen trendikkäistä nuorista aikuisten vaatteista, ja he vievät kaiken jalkatyökalun myymättä tavaroita, mikä on mukavaa. Ne, joita on siunattu pitkillä, herkillä lukkoilla, voivat myydä hiuksensa pari sataa dollaria. Minulle se koskee kurinalaisuutta, sisältöä ja kärsivällisyyttä.

Jos tiedät mitä haluat ja tiedät mitä he haluavat, mahdollisuudet menestyä neuvotteluissa kasvavat huomattavasti. Tässä on kymmenen asiaa, jotka voit tehdä ansaitaksesi rahaa tunnissa tai vähemmän. ACX - Äänikirjojen luomisen vaihto on mielenkiintoinen foorumi yhdistää kirjailijoita ammatillisten kertojien kanssa - kuten nimestä voi päätellä - luoda äänikirjan version kirjastaan. Tärkeintä on, että paperireitti on edelleen kelvollinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, ja minun on syytä hylätä jättää se pois tästä luettelosta.

Työskentele Kotona Blogin Kanssa

Minulla oli kerran unelma olla seuraava Led Zeppelin ja pelasin ostamaan Fender-kitaran. Vaikka verkkotunnusten ostaminen ja myyminen voi ansaita sinulle kohtuullisen sivutulon, et voi silti riippua siitä yksin. Muunnettu autotalli, jolla on oma sisäänkäynti, toimii hyvin, antaa sinulle yksityisen tilan työskentelyyn ja lisää uskottavuutta. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa.

Kun lähetät esineesi, Decluttr maksaa jopa toimituskulut plus vakuutukset varmistaakseen, että ne saapuvat turvallisesti ostajalle. On myös hyvä miettiä, kuinka voit ansaita erittäin pieniä summia rahaa uudestaan ​​ja uudestaan. Mitkä ovat parhaat robo-neuvonantajat Internetissä? Sinun on ensin rekisteröitävä se liittovaltion ilmailuhallinnossa ja hankittava heiltä lisenssi kaupalliseen käyttöön. Sivustosi ansaitseminen mainonnalla on yleensä varattu, kun sivustosi saa paljon liikennettä. Ok, voitko vaihtaa minut peruutusosastollesi, kiitos? Sivustot, kuten RelayRides. Kuljettajat voivat ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa sopimalla, että heidän ajoneuvonsa kääritään mainostajan tarjoamalla vinyylisarralla (autokäärellä).

Myy Vanhoja Kirjoja

Aloita käymällä muita kiinnostavia kursseja: Löydät myös asioita, kuten kertaluonteisia kirjoitustyöitä tai töitä tietyille tapahtumille, kuten konserttien tietoturvatiedot tai juhlien tai tapahtumien palvelimien työt. Voit antaa e-kirjan ilmaiseksi muutamaksi päiväksi. Parin viime vuoden aikana Mike Naab ansaitsi yli 21 000 dollaria vapaa-ajallaan suorittamalla tutkimuksia ja muita pieniä töitä mturk-alustalla. Esikatselut ovat näkyviä, mutta opiskelijoiden on maksettava nähdäksesi täydellisen vastauksen.