8 Nopeaa Ja Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Älä huolestu, jos sekaisin tai asiat eivät mene suunnitellusti. Ole johdonmukainen postittamasi sisällön tyypin, lähettämisen tiheyden ja lähettämisen suhteen. Onko yksi uuden vuoden tavoitteista laihtua? Seuraavaksi aloita sisällön tuottaminen ja käänteisten linkkien hankkiminen vierasblogien avulla, jotta voidaan luoda Domain Authority (DA) ja liikenne. Ja tietenkin, salaisuus on suorittaa niin monta tehtävää kuin mahdollista. Ja osa tuosta rahasta käytetään hoitamiseen. Erityisesti lomapäivien aikana tämä palvelu on erittäin kysytty.

Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista.

Myin 18 tilausta ja tein 180 dollaria viikonloppuna 5-vuotiaana. Kaikkia luokkia opetetaan verkkokameran kautta. Minulla on oma YouTube-kanavasi seikkailumatkoista. Toinen hieno vaihtoehto on hakea startup-kiihdyttimeen, kuten Y Combinator, 500 startupia tai TechStars, jossa sijoittajaryhmä auttaa sinua valmentamaan, yhdistämään sinut potentiaalisiin kumppaneihin ja tarjoamaan startup-rahaa vastineeksi pienestä osuudesta yrityksessäsi. Sivutyöideoita ansaitaksesi rahaa ovat koiran kävely, lastenhoitaja, ravintolapalvelin, vastaanottovirkailija, hallintoavustaja tai barista.

Voit aloittaa blogin niin vähän kuin 2 dollaria.

Mikä On Sivutoimisto?

Jos olet lahjakas suunnittelija, jolla on kilpaileva viiva, voit osallistua suunnittelukilpailuihin täällä ja voittaa rahapalkintoja, jos mallisi on valittu. Ilmoittaudu kliinisiin lääketutkimuksiin. Tämä vaihtoehto vaikuttaa pakottavalta, koska jos pystyt rakentamaan hyvin myyviä eri nimikkeitä sisältävän kirjaston, voit ansaita pääasiassa passiivisia tai jäännöstuottoja tekemästäsi työstä. Vaikka on paljon kirjoitustyötauluja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun, hänen mukaansa on melko helppoa löytää aloittelijoiden kirjoitustyöitä Upwork-kaltaisilta verkkosivustoilta. Kaipaatko todella lastenhoitoa? Sitten työskentele erottuakseen joukosta omalla tuotemerkilläsi. Rahaa ei ole kuitenkaan ihmeellistä (koska mieletön kysymyksiin vastaaminen on melko helppoa).

Jokainen digitaalinen tuote, jonka voit ajatella ja luoda, voidaan myydä yleisölle, kunhan se tarjoaa heille todellista arvoa. Nauti pörröisestä seurakunnasta joskus? Voit hyödyntää YouTube-kanavasi merkitystä kahdella tavalla: Jos olet musiikkifani, rakastat tätä! Olen nähnyt keskitason verkkotunnuksen hinnan nousevan 400 dollarista 3 300 dollariin pelkästään viimeisen 3 vuoden aikana. Jos olet vasta aloittamassa, maksa ystävälle ostaa keikka ja tarkistaa se projektin valmistuttua. Kyllä, pidät löytämäsi ja voi myydä!

  • Yksi hieno näkökohta Thumbtackiin on se, että et kilpaile kymmenien muiden hakijoiden kanssa; työpaikkoja on rajoitettu viiteen tarjoajaan, mikä myös tekee päätöksentekoprosessista nopeampaa ja yksinkertaisempaa ostajille.
  • Tietoillasi ja neuvoissasi voi olla markkinoita!
  • Napsauttamalla tätä voit oppia tekemään voittoa tuottavia puhelinsovelluksia.

Mitä Haluat Tehdä Rahallasi?

Täytetyt kyselylomakkeet maksavat yleensä 0 dollaria. Luo tili Etsyssä ja lue kohteesi. Ja tämä todellisuus pelottaa vanhempia yritysomistajia heidän mielestään. Keskimääräinen Pohjois-Amerikan virtuaaliassistentti ansaitsee 35–50 dollaria tunnissa. ProofreadingServices. Kiinteistöt vaativat kohtuulliset alkuinvestoinnit, mutta Fundrise-sovelluksella voit alkaa vain 500 dollaria (500 dollaria ei ole paljon rahaa, ei todellakaan sisällä kiinteistöjen sijoittamista) ja siitä tuli kiinteistösijoittaja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa käyttämällä jo olemassa olevaa "tuotetta" - opetussuunnitelmasi.

Jatkaen yllä olevaa maalausehdotusta, rappaus on jotain, mitä niin monet ihmiset tarvitsevat, mutta eivät halua tehdä itse. Ilmeisesti siellä on paljon muita, jotka todella ansaitsevat elantonsa YouTube-videoiden kautta. Lue kymmenen tutkimussivustomme analyysi selvittääksesi mikä sopii sinulle parhaiten. Käyttäjät ansaitsevat “Swagbucks” pelaamalla perheen suosikkeja, jotka he voivat myöhemmin lunastaa lahjakortteihin tai jopa cashbackiin suosittujen sähköisten lompakkojen, kuten PayPalin, kautta.

Laita rahaa korkean tuoton säästötilille.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Taiteestasi Ja Malleistasi

Tähän voi kuulua mainonta, mutta myös monet yritykset tarvitsevat apua vain täyttämällä sosiaalisen mediaprofiilinsa asiaankuuluvalla (ja johdonmukaisella) sisällöllä. Liittyminen on ilmaista ja kestää vain minuutin. Se ei ole minä, joka sanoo tämän, ja asiantuntijat arvioivat huolellisesti tilastotiedot ja nykyiset sijoitussuuntaukset. Kävele kaupunginosasi ympäri ja olen varma, että näet paljon suuria paikallisia yrityksiä, joilla on kauhea muotoilu. Varmuuskopioi kyselysi tuloksilla, jotka todistavat sen olevan perusteltu.

Onneksi voit silti rakentaa henkilökohtaisen tuotemerkin ympärillesi sen perusteella, mitä voit tehdä. Vain kolme vuotta myöhemmin, 29-vuotiaana, hän oli jo taloudellisesti itsenäinen ja kykeni varhaiseläkkeelle. Tai voit kerätä 24 000 tölkkiä ja kierrättää ne.

Sovelluksen kautta saat ilmoituksen alueesi tapahtumista, joihin voit osallistua, jos pidät palkasta ja yksityiskohdista. Jos olet kaksikielinen, tämä voi olla sinulle todellinen mahdollisuus ansaita rahaa verkossa. Suositut alustat, joilla voit myydä kurssiasi, ovat:

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa äänelläsi

Kun hän huomasi, että taitojen kysyntä oli suurta - aivan liian korkea yhden oikolukijan täyttämiseen -, hän loi verkkokurssin auttaakseen muita aloittamaan oman oikolukuyrityksen. Monet huoltajat pitävät lapsenhoitajaa mieluummin kuin lastentarha, koska ne ovat yleensä halvempia. Heidän ohjelmassa opit salaisuuksia alan asiantuntijoilta, jotka on aseistettu omilla työkaluillaan ja tiedoillaan, laskeutua korkeammin palkkaavaan työhön ja ansaita enemmän rahaa. Sujuvat toisella kielellä? Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse olla erinomainen kirjoittaja (vaikka sinun ei tarvitse olla kirjoitusvirheitä kieltä, äidinkieli, jolla puhutaan englantia), mutta sinun on oltava hyvä tutkija, koska 95% ajasta artikkeleiden aiheet ovat asioista, joista en tiedä paljoa tai mitään. Hinnat vaihtelevat suuresti sen mukaan, mitä palvelua tarjoat, mutta olen nähnyt tehtäviä missä tahansa 15 dollarista tunnissa aina 100 dollariin tunnissa tai enemmän erikoistuneille miehittäjille. Verkkoyritysten räjähtäessä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa etsiä tapoja ansaita rahaa verkossa. Voit säveltää toisen sivuston tai henkilön esiintymisen alla, olipa kyse sitten sivuston sisällöstä tai kirjoista.

Jos vastasit kyllä ​​mihinkään näistä kysymyksistä, vertaisarviointi saattaa vastata huolestuneisuuteesi. Mutta on varmistettava, että saat ensin luvan! Sanon melkein, koska aina on tilaa virheelle! CashCrate - saat 1 dollarin bonuksen vain ilmoittautumisesta!

Valmistaja ei vain kuljeta varastota, vaan myös toimittaa sen suoraan asiakkaalle sinulle. Rekisteröidy täällä (Kanada) tai Rekisteröidy täällä (Yhdysvallat). Kauppiaat lähettävät sinulle fyysisiä tuotteita, mukaan lukien ruoka, kosmetiikka, lelut ja työkalut. Jos et ole kameran ujo, voit myös maksaa PayPalin kautta 10 minuutin videon luomisesta Mindswarmsissa. Ostan ja myyn myös mopoja - pieniä 49 cc: n italialaisia ​​ja itävaltalaisia ​​mopoja, jotka on valmistettu 1970-luvun puolivälistä 1980-luvulle. Jos sisältösi on tarpeeksi arvokasta, jäsenet maksavat edelleen käyttääkseen ja säilyttäen sitä yhä uudelleen.

Käytä Shopping-sovelluksia

Jos nautit postituksesta sosiaalisessa mediassa, otat selfiejä ja keskustelet siitä, mitä olet tekemisissä seuraajien kanssa, seuraava vaihe voi hyvinkin olla elämäntapablogin perustaminen. Etsi kausityötä. Myy ne sitten eBayssa. Sillä on myös aktiivinen läsnäolo Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Twitterissä, ja kaikilla on suorat linkit verkkosivustoon turvallisten ostoksien tekemistä varten.

Tein joitain videoita jonkin aikaa taaksepäin ja jotenkin ne ansaitsevat edelleen noin 70 dollaria kuukaudessa ilman, että minä teen mitään - aika mukavaa, eikö niin?

Sitten tämä voi olla ihanteellinen sivutyösi. Napsauta tätä oppiaksesi aloittamaan oman nurmikonhoitoyrityksen. Jos et halua selailla pörssin tai keskinäisten joukkovelkakirjojen hämmentävää tietä, sijoittaminen Bettermentiin on paras veto. Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Monet tutkimukset kestävät 15 minuuttia tai vähemmän, joten voit suorittaa kyselyn sitoumusten välillä, lounastauolla tai vapaa-ajalla. Riippumatta siitä, mikä taitosi on tai kuinka paljon aikaa sinulla on, sinun pitäisi pystyä löytämään tästä luettelosta jotain, jonka voit tehdä tällä viikolla ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Jos tällainen hyvää puhetta inspiroi, verkkosuunnitteluurat ovat oikealla tiellä.

Vuokrakiinteistöt

Se on minimaalinen rasitus melko kohtuulliselle määrälle käteistä. Se, mitä veloitat, on aina sinun vastuullasi. Tämä toimii vielä paremmin, jos löydät innostuneen markkinaraon. Päätös on sinun. Vuoden kuluttua olet kuitenkin onnellinen, että aloit tänään. Mihin voit löytää parhaat osa-aikaiset työt? Tämä sivutoimisto on joustava ja maksaa keskimäärin noin 15 dollaria tunnissa. Käyttäjät keräävät pisteitä päivittäisistä toimista, kuten kävelystä tai juoksemisesta, useiden muiden harjoitusten joukosta.

Dolly - Jos sinulla on kuorma-auto tai pakettiauto - ja vahva selkänoja - voit ansaita rahaa Dollyn vertaisverkkolavalla. Oletko aina halunnut kirjoittaa kirjan tai novellin? Tämä on myös passiivinen hanke. Useille kyselysivustoille kirjautuminen auttaa ansaitsemaan eniten rahaa.

Freelance-työ Ehkä nautit kirjoittamisesta, Facebook-sivujen hallinnasta tai tekemästä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi. Ne ovat pikakuvakkeita, jotka eivät kestä ikuisesti - ja monet "mahdollisuuksista", kuten Herbalifen ja muiden verkkomainonnan jättiläiset, tarjoavat usein joko huijauksen tai ainakin vahingoittavat henkilökohtaisia ​​suhteitasi. Pudotuskuljetus on toinen hieno tapa luovuttaa tuotteita. ”Kun haluan ansaita rahaa, otan sovelluksen käyttöön. Vaikka en ole koskaan henkilökohtaisesti työskennellyt virtuaaliassistenttina, tunnen monia ihmisiä, jotka ovat ansainneet melko vähän rahaa sen tekemiseen, mukaan lukien ystäväni Sarah, joka vain 3 kuukauden kuluttua käynnistänyt oman virtuaaliassistentin liiketoiminnan pystyi luopumaan kokopäiväisestä työstään ja molemmat ansaitsevat enemmän rahaa ja viettävät enemmän aikaa lastensa kanssa. Voit myös opettaa englantia oman tietokoneesi mukavuudesta VIPKID-verkkosivustolla. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa. Raha, ota kyselyjä nyt Vindale Research -palvelun avulla ILMAISEKSI. Ansaitse rahaa takaisin ostoksille.

Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa Myymällä Tai Vuokraamalla

Helppo ratkaisu! Heidän uraauurtava ridesharjoitusalusta tarjoaa mahdollisuuden perustaa omat taksipalvelusi ja ansaita rahaa omalla aikataululla ajaessasi naapureitasi. Voit tulla melko helposti verkkoyrittäjäksi, joka auttaa muita online-yrittäjiä virtuaaliassistenttina tai oikolukijana. Siellä on kuitenkin saalis. Niitä voi tulla viikoittain, kuukausittain tai aina, kun luulet tarvitsevasi ylimääräistä hankausta. 4stay - 4stay keskittyy opiskelija-asuntoihin, joten jos asut lähellä yliopistoa tai yliopistoa tai pidät ideasta kesän harjoittelijoiden järjestämisestä, tämä voi olla foorumi sinulle. Tiesitkö, että olen pätevä terveysasiantuntija?

Sijoituksen takaisin saaminen voi kestää useita kuukausia.

Mistä Löytää Parhaat Sivutyöt Verkossa

Aina kun teet ostoksia Dosh-kumppanin sijaintiin tilillesi kytketyllä kortilla, saat käteistä tallettaa suoraan Dosh-lompakkoon. Hyödynnä kotkasilmäsi ansaitsemalla rahaa oikolukijana. Monet meistä tekevät, mutta kuvittele, jos voisit ansaita ainakin osan siitä takaisin. Periaatteessa voit saada palkkaa opettamalla englannin kielen perustunteja kiinalaisille lapsille web-kameran kautta.

Gigwalk - Tule Gigwalkeriksi ja etsi samanlaisia ​​henkilökohtaisia ​​keikkoja, jotka voidaan yleensä valmistaa vain muutamassa minuutissa älypuhelimellasi. Jos olet koskaan käynyt lasten juhlissa, on todennäköistä, että heillä oli jonkinlainen esiintyjä siellä. Keikat alkavat 5 dollarista, mutta henkilö voi tehdä paljon, paljon enemmän. Kuvittele vain, jos videosi alkavat hankkia miljoonia näyttökertoja!

Tee 2019 vuodesta, jolla ansaitset ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi! Yksiö yhdellä kuvalla ja tällä kuvauksella: Jos näin on, voit ansaita rahaa auttamalla tietokoneiden asennuksessa, verkkoasennuksissa, TV-asentamisessa ja muissa kaupungeissa asunnonomistajille ja yrityksille. Sinun on tarkkailtava tietty määrä minuutteja, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. Haluaa minun maku olla rehellinen. Sinun ei tarvitse olla vain tech-whiz tai kuponkikokoelma (vaikka molemmat nuo asiat voivat auttaa!) Aikaisemmin se oli pitkä, väsyttävä prosessi, joka sisälsi paljon ajoa ja joutui ilmoittautumaan tapahtumiin tunteja ennen kuin he alkoivat myydä lippujasi.

Tyypillisesti lumenpoistoyritykset perivät kiinteän maksun talvella riippumatta siitä kuinka monta kertaa lunta on.

Luo Ja Myy Ohjelmistoja

Ostin 12 Beyonce -lippua ja tein yli 5000 dollaria vain alle 3 tietokoneen napsautuksella. Se riippuu kapeasta, markkinoinnin toteutuksesta ja monista muista tekijöistä. ”Vaikka Google ja muut hakukoneet käyttävät tehokkaita algoritmeja määrittääkseen, mitkä sivut näytetään hakutuloksille, oikeat ihmiset ansaitsevat rahaa verkossa varmistamalla, että koneet tekevät työnsä oikein.

Kun koiranomistajat tulevat yhä nirsoiksi lemmikkiensä terveydestä, he menettävät vähemmän tyytyväisyyttään tavanomaisiin, massatuotettuihin koiranherkkuihin, joita voi ostaa ruokakaupasta. Kirjoita upeita nimikkeitä, jotta kiinnostaisit yleisöäsi. Affiliate-markkinointi tarkoittaa yksinkertaisesti erityisen linkin tarjoamista, joka seuraa tuotteen viittauksia ja ostoksia. Mainitko sitten omia tuotteitasi, mallisi tai kuratoit muita tuotteita niche-ihmisillesi, Shopify on paras vaihtoehto verkkokaupan virran lisäämiseen. Kirjoita pudotuskoodi “SAVVY”, jos sitä pyydetään. Voit tarjota lumen poiston a carte -tilasta tai kopioida tavallisen menettelyn ja periä kiinteän veron.

Se on sovellus, jonka avulla voit etsiä osa- ja kertaluonteisia töitä. Jos et halua käydä vaivaa taloudellisen neuvonantajan palkkaamisesta tai sinulla ei ole varoja siihen, sijoittaminen Robo-neuvonantajien kanssa on sinulle oikea vaihtoehto. Mikroprojekteissa ei ole varmasti mitään loistoa, mutta tutustu sivustoon ja selvitä, sopiiko se sinulle. Pidän Udemystä ja sen kaltaisista alustoista, koska voit luoda omaisuuden kerran ja myydä sen uudestaan ​​ja uudestaan. DoulaMatch - Kuten nimestä voi päätellä, se on markkinointi doulaille ja niitä hakeville. Ebates on pitkäaikainen sivusto, joka maksaa sinulle rahaa online-ostosten tekemisestä heidän portaalinsa kautta. Näiden avulla asianajajat voivat etukäteen päättää, kuinka tuomaristo todennäköisesti tarkastelee tiettyyn tapaukseen liittyviä olosuhteita, ja tehdä muutoksia todelliseen oikeudenkäyntiin. Kerro ihmisille, että olet kiinnostunut, lähetä ryhmäviesti, joka kuvaa palveluitasi, lähetä mainos Facebookissa tai kerro ystävillesi ja tuttavillesi saatavuutesi henkilökohtaisesti tai puhelimitse.

Maksaa Tweettiin!

Monet heistä käyvät Experts Exchange -sivustolla saadakseen nämä tiedot. Rene Delgado kertoi suositusta The Side Hustle Show -jaksosta, kuinka päästä alkuun. Miksi et yöpyisi jonkun talossa varaamisen sijasta kalliiden hotellien kautta? Salaperäiset ostajat auttavat estämään tätä.

On myös ilahduttavaa tietää, että yritykset käyttävät mielipiteitäni ja panoksiani päätöksentekoon paitsi musiikin lisäksi myös ruokaa, ravintoloita, kulutustavaroita, elokuvia ja paljon muuta. Kun etsin tulevaa matkaa San Diegoon, löysin hinnat välillä 27-65 dollaria yöltä. Foap maksaa 5 dollaria jokaisesta kuvasta, jonka joku ostaa sinulta. Yksi työkalu, joka on todella hyödyllinen tässä, on Decluttr. Hakeaksesi sinun on toimitettava ammatillinen vahvistus, jatka ja henkilöllisyyslomake. Tämä on upea vaihtoehto SAHM: lle, jolla on muutama tunti päivässä puhdistaa taloja. Sijoitamme henkilökohtaisesti yhteen näistä alustoista nimeltä Fundrise.

Mikä ratkaisu on tällä hetkellä olemassa, jonka voit tehdä paremmin? Voit ansaita jopa 100 dollaria (tai enemmän!) Joka on avannut valtavan mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa koiran tarkkailijana tai hoitajana. Kätevä - Ansaitse jopa 22 dollaria tunnissa siivoojana tai jopa 45 dollaria yleismiehenä. Muista ilmoittaa hinnat viisaasti.

Käytämme usein lemmikkien hoitoa Rover-sovellusta.

Puhelinsovellukset

Uusille työntekijöille maksetaan palkkio 10 päivän ajan ennen kuin se vapautetaan heidän mekaanisen turkin ansiotililleen. Riippuu siitä, kuinka paljon vaivaa panee yritykseesi ja markkinointiisi. Jos sinulla on valokuvausta silmällä, voit myös ottaa parhaat kuvat ja yrittää myydä niitä varastossa kuvaussivustoille, kuten Shutterstock ja iStockPhoto. Sinun kaltaiset yksityiset sijoittajat ja lainanottajat tapaavat verkossa tietyn alustan tai vertaisyrityksen kautta. Entä jos haluat alkaa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa 90 päivän kuluessa, ei kolmen vuoden aikana? Saadakseen kelvollisuuden, sinun on seisottava pitkällä rivillä tai näytettävä aikaisin, oltava valmis täyttämään hyvin henkilökohtainen kyselylomake ja kestää tuskallinen tai kaksi neulanpistoa. Kun olet kirjautunut, voit mainostaa palveluitasi.

Ennen kuin vuokraat paikkasi: Suurimman osan säännöllisesti käyttämistäsi ohjelmistoista ja sovelluksista tekevät massiiviset yritykset tai vakiintuneet kehitysstudiot. Nyt, vuosia myöhemmin, hän ansaitsee noin 50 dollaria kuukaudessa tekemättä mitään. Bloggaaminen ja podcasting ovat tietysti intohimoja, ja ne voivat olla erittäin tehokkaita tapoja tavoittaa laaja yleisö. Virtuaaliassistenttityö on yksi suosituimmista sivutoimistoista, johon voi liittyä melkein mitä tahansa, mikä voidaan tehdä verkossa - useimmiten se tarkoittaa, että autetaan yrityksiä tai bloggaajia heidän hankkeissaan, jotka ulottuvat blogin julkaisuista, sosiaalisen median päivittämisestä, Pinterestin ajoittamiseen tai jotain muuta. Siellä on vanha sanonta, joka väittää, että jokaisella on kirja sisällä. Mutta jos laihdutus tarkoittaa, että tulet terveeksi ja ansaitset kimppu ylimääräistä rahaa siitä, sinulla on kaksinkertainen etu.

Vaikka sieppaatkin pienen osan siitä omalla alueellasi, voit katsoa vakavaa rahaa. Huoneen vuokraaminen ylimääräisen rahaa saamiseksi ei ole myöskään aivan uusi. Kannattavuus riippuu kahdesta tärkeästä asiasta: Suurin osa näistä palveluista tarjoaa kiinteät hinnat, eikä sinun tarvitse kilpailla työpaikoista tai myynnistä. Suuret torit tarkoittavat enemmän silmämunkia.

Verkkotunnuksen Jälleenmyynti

Onko sinulla tyyli videoiden luomiseen? Kuulostaako kaapien ja kaappien puhdistaminen hauskalta? Ilmeisesti ammattimaiset hautajaiset voivat ansaita jopa 80 dollaria tunnissa vain olemalla iso lusikka. Ehkä saat muutaman sadan dollarin bonuksen vuodessa 1%: n palkankorotuksella 30 000 dollarilla. Aloita rakentamalla salkku ja tavoittamalla sitten LinkedIn asiaankuuluvien yritysten vaikutuspiiriin vaikuttaviin yrityksiin nähdäksesi, kiinnostavatko he sinua joukkueen opettamisesta.

Verkkokauppa

Muutoin löydät paljon palveluita, jotka auttavat muokkaamaan ja rakentamaan showsi paikalleen kuten UpWork ja Fiverr. Yksi Taskereista käytti TaskRabbit-tapaa aloittaakseen oman kokopäiväisen liiketoimintansa. Toista tämä uudestaan ​​ja uudestaan: Kuuntele minut ennen kuin hyppäät minuun. Parhaat WordPress-kehittäjät nyt UpWorkilla sijaitsevat Intiassa tai Isossa-Britanniassa.

Toimistorakennusten puhdistaminen ei ole kaikkein tyylikkäin työ - ja juuri siksi tilaisuus on valtava.

Jos et halua puhua puhelimitse, voit kirjautua maksamaan vastaamaan ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa. Rekisteröidy TaskRabbit-palvelussa ja saat palkkaa auttaa ihmisiä päivittäisissä kotitöissä. Napsauta tätä oppiaksesi, kuinka aloittaa mysteeri-liiketoiminta.