Uutiset

Uusi imperiumi Onko tämä hattujen huutomiesten loppu? Tilauspohjaiset monien ihmisten sivustolistat etsivät kotimomia suunnitellessasi pelaajiensi ramppia. Pölyn ja Eevan välistä vuorovaikutusta ei kuitenkaan ole täysin määritelty, eikä virallista vahvistusta ole vielä annettu.

Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa harjoituksiin ja haluavat päästä heti monimutkaisempiin tehtäviin.

CCP ilmoitti useista epäsuotuisista ominaisuuksista, mukaan lukien turhauttavat käyttöliittymäsovitukset, joita monet pelaajat aktiivisesti vihaavat. Koska tilausmaksusi on pelin sisäinen esine, pelaajat voivat ostaa PLEX: n oikealla valuutalla. Kun löydät sellaisen, varmista, ettei kukaan ole lähistöllä räjäyttämässä sinua pelastettaessa sitä, ja palaa sitten turvallisuuteen myydäksesi mitään arvokasta, mitä löydät. Arvostelu - EVE Universe on täynnä NPC-merirosvolaivoja, joita yleensä kutsutaan "rotiksi". Tiedämme, että heidän aktiivisen pelaajansa on huomattavasti vähemmän, luultavasti jopa vähemmän kuin 5000 pelaajaa. Koska luotat aika harjoitella, ei ole mitään tapaa, jolla voit koskaan tarttua heihin. Kuljeta halvemmin ostaneet resurssit planeetalle, vie planeetaltasi luomat resurssit. Pienen korttipaikan tavaroita ovat panssariparannukset ja korjaus, lisääntynyt lastitila ja parannettu nopeus, ketteryys, tietokoneet tai virtalähde.

 • Muunna aurum peliaikaksi ja loput iskiksi.
 • Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meidän on selvitettävä näiden ongelmien lähde ja työnnettävä CCP: tä toimimaan.
 • EVE tunnustettiin vuoden peliksi vuonna 2019.
 • Puolustavat joukot, N3 ja pandemian legioona, menettivät yhteensä 59, kun CFC-liittouma ja Venäjän raskas koalitio menettivät vain 16.
 • Eve Online -laivalla on neljä kokoluokkaa.
 • Et tiedä sitä?
 • Mutta sitten he olisivat voineet enää tehdä?

Ulkoiset Linkit

Vastaanotetut tykkäykset: Sijoittamalla kaupan taitoihin, rakentamalla sijoituksesi sen aseman omistajan kanssa, jolla aiot käydä kauppaa, ja jolla on vähän lähtöpääomaa, pelaajat voivat ostaa tavaroita markkinoilta ja myydä niitä sitten korkeammilla hinnoilla. Tehosterokotteet voivat tilapäisesti lisätä tiettyjä ominaisuuksia, ja vaikka ne ovatkin laittomia Empire-tilassa, niitä tarvitaan. Suurin haittapuoli on, että kaivostoiminta voi olla erittäin toistuvaa ja tylsää, koska asteroidit eivät yleensä taistele! Bottien käyttö superkantajien laivaston hallitsemiseksi on harvinaista, mutta EVE: n eri alueilla väitetään olevan täynnä paljon pienempiä laitonta toimintaa. Joskus myös viljelyalueilla voi olla kilpailua, vaikkakaan ei niin paljon kuin voisi luulla. Tämä lähetettiin jälleen Eve TV: n suoratoistovideona [65]. Turnauksessa nähtiin 40 liittoa [68] viiden miehen joukkueita toisiaan vastaan. Näihin tehoblokkeihin viitataan tyypillisesti "koalitioina".

 • Aloittaminen pienestä Ensimmäisten viikkojen aikana New Edenissä, lentävät pieniä, halpoja aluksia, kuten fregatteja ja tuhoajia.
 • Aktiivisia lähteitä ovat hinnoittelu, tehtävien suorittaminen, hyökkäykset, etsintä ja madonreiän plexointi.
 • Siirry sisältöön.
 • Pelin historian 11 vuoden kallein taistelu on silti varsin vaikuttava.
 • Voit investoida puhtaaseen veteen, jätteiden hävittämiseen, sairauksien hävittämiseen, uusiutuvaan energiaan ja muihin.

Liittyvä

Pelaajien nykyiset Aurumin tarvikkeet muutetaan PLEX: ksi nopeudella noin seitsemän Aurumia yhdeksi (deflatoituneeksi) PLEX: ksi. Vaikka jotkut töistä suoritetut maksut putoavat eri kuukauden aikoina, muilta asiakkailta saamasi rahat saattavat olla johdonmukaisempia. Vaikka en suosittelisi kokopäiväistä kaivostoimintaa korkeassa sekunnissa hyvänä tapaa ansaita ISK EVE: ssä, on joitain vaihtoehtoja, jotka ovat järkeviä nykyisessä peliympäristössä. Voit leikata koulutukseen tarvittavaa aikaa ja ostaa Eve-tilin hahmosta, josta olet aina haaveillut.

100 triljoonaa iskkiä, jaettuna 5000 pelaajalla, on 2 000 000 000 päivässä, koko kuukauden ajan ilman yhtään päivää.

Ratting

Hänen isoäitinsä on kuitenkin erityistapaus. PLEX-hinnan ollessa tämä korkea, CCP on todennäköisesti nähnyt nousevan heiltä ostetun PLEX-määrän, syöttäen puolestaan ​​enemmän PLEX: ää pelien sisäiseen markkinajärjestelmään. Joo, se on paljon hauskaa/palmface. CCP: n olisi vain sanottava, että he pitivät käyttäytymistäsi sopimattomana ja olet poissa: Edistyneellä laboratoriotoiminnolla tasolla 4 voit käyttää 10 aikaväliä, mikä tarkoittaa voittoa miljoonalla iskillä kuukaudessa. Itse asiassa EVE Online on yksi paikka, jossa rikollisuus todellakin maksaa - ja myös melko hyvin.

Hyvin kehitetty pelimerkki, totta elämälle -malli ja erittäin kiehtova pelimaailma eivät voi tarttua huomioihisi ja voittaa ihailua. Koska ISK: lta voi ostaa melkein mitä tahansa, uskomme, että ISK: n ansaitseminen on EVE Online -palvelun tärkein ja mielenkiintoisin osa. Lähetä alhaiset ostotilaukset kaikille planeetallasi tuotettaville planeetan resursseille yksityiskohtaisesti kohdassa 1-2. Pelin valuuttaa EVE: ssä kutsutaan eve isk. Tätä voidaan käyttää missä tahansa digitaalisessa pelissä. Joka vetoaa lakiin muukalaista vastaan, on joko tyhmä tai pelkuri. Esimerkiksi Avannon kaltaiset madonreikäyhtiöt ovat pelottomia joukkoja, jotka ovat siirtäneet Anoikiksena tunnetut petolliset, piirtämättömät aurinkojärjestelmät.

Eve Online -blogit

Automaattinen vastaus nykyaikaisessa EVE: ssä on vain kysyä: Se on EVE Online -palvelun seuraavan luvun sopiva avajaisseremonia, jonka kehittäjät lupaavat tuovan tukahduttamaan satoja tuhansia pelaajia ja heidän arvokkaita imperiumeitaan. Pelaajat alkavat rungosta ja lisäävät siihen sitten neljä alajärjestelmää, joiden valinta voi muuttaa dramaattisesti aluksen luonnetta, jolloin se saa moduulin lähtöpaikoilleen erilaisen asettelun, erilaiset suositut asejärjestelmät ja kyvyt, kuten esimerkiksi mahtua peitetyt puvut tai jättää huomioimatta. joitain loimen häiriövaikutuksia. Tutustu myös yksityiskohtiosaan, josta näet päivässä vaihdetun määrän sekä kyseisen päivän alhaiset ja korkeat hinnat. Tapa heidän uudelle alukselleen, joka paljastaa isk-ostoskaupan, malmi menetit tuottoisan tavan propagandan mainitsemiseksi. Näillä sijainneilla voi olla erityyppisiä tyyppejä, ja sen vuoksi etsintä voi sisältää kaikenlaisia ​​kohtaamisia ja tuo voittoa eri lähteistä. Aivan kuten Goonfleet? Muut näytetyt tuote- ja yritysnimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Plex Hinnat: Vahinko EVE Online

Pelaajat maksavat usein kertoimet yli kaupoista, jotka sijaitsevat kaukaisista kauppakeskuksista, ansaitsevat rahaa verkossa ilman sijoituksia 2019 kuinka perustaa verkkovaatetusyritys kotona toimiville australille Jitalle ja Rensille, etenkin korkean kysynnän kohteille, kuten ryhmäsodan alusten tai ammukset lähetysjohtajille. Pelin sisäisen valuutan ISK voidaan ymmärtääkseni ostaa oikealla rahalla, ja ISK puolestaan ​​voidaan käyttää kuukausittaisten jäsenmaksujen maksamiseen. Myös vuonna 2019 lanseerattu peli ei ole puhdasta sosiaalista maailmaa, kuten Second Life - siinä on todellisia pelielementtejä (esim. )Koska CCP Games ei kuitenkaan kommentoi julkisesti yksittäisiä raportteja, kuten Ukrainan Neuvostoliiton sosialistista tasavaltaa vastaan, se tarkoittaa, että pelaajat eivät koskaan saa asianmukaista sulkeutumista ja heidän on vain luotava siihen, että CCP tekee työnsä. Loppujen lopuksi voi olla varakkaampia pelaajia kuin sinä, jotka saattavat havaita yrityksesi ja pilata suunnitelmasi jättäen miljardeja ISK: iti tappioiksi. Entä se?

Huumekauppa

6 miljardia ISK: ta EVE: n pääkauppakeskuksessa. Pelaajat voivat ostaa PLEX: ää kahdella tavalla: Jotkut tavarat näyttävät viileämmiltä kuin toiset, ja jotkut esineet ovat niin viileitä, että pelaajat ovat valmiita maksamaan rahaa hankkiakseen ne. Kuinka ansaita rahaa suoratoistoon verkossa? Denyer viittaa aloitteisiin, kuten Broadcast 4 Reps, kuten tapa, jolla EVE voi olla voima hyväksi.

En usko, että ymmärrät mitä EVE on tai mistä on kyse. Ei sillä, että sillä on mitään tekemistä minkään kanssa. Joten miksi sinun pitäisi maksaa enemmän saadaksesi saman asian?

Aurumin iskun pitäisi olla aluksi kevyt. Tästä syystä palkkionmetsästys, kun sitä tapahtuu, on yleensä mahdollisuuden, eikä suunnittelun, rooli. Olen täällä, koska minulla oli halu pelata sitä uudelleen, luettelemalla se paransi minua mielestäni ^ ^. Hahmot itse keräävät tarvittavat raaka-aineet melkein kaikkien pelissä olevien alusten ja laivamodulien valmistamiseksi. Tech 2 -tuotteiden ominaisuudet pitävät niitä erittäin kysynnässä, joten keksintö voi olla palkitseva ISK-lähde. Ja jotkut ajattelevat, että EVE: llä on vielä niin paljon tekemistä, ennen kuin peli saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Hyvä asia on, että se voidaan yleensä tehdä puoliksi afk-alueilla korkean sekunnin alueilla.

Piratismi

Voimme tarjota sinulle jopa lentäjän lisenssilaajennuksia (Plex) erityisillä toiminnoilla. Kolmas tapa, jolla kaivostoiminta näyttää olevan järkevää, on perustaa jollain tavalla tieltä null-sec-järjestelmä, jossa on kunnolliset vyöt. PLEX on yksi halutuimmista näistä lastista, ja kollektiivinen pelaajakanta menee villiksi aina, kun massiivinen lähetys löytyy ja tuhotaan. Heräät joka päivä uusien - ja mahdollisesti vihamielisten - naapureiden kanssa.

House of The Dead 1 ja 2 valmistuvat uudelleen

Ja joudut pelaamaan hiukan yli pari tuntia viikossa, jotta myös se toimisi. Verkkosivumme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden olla odottamatta pitkään ja saada se kaikki heti. Itse asiassa kirja lukee enemmän Tähtien sotaa kuin sanotaan, että J. 6 biljoonaa nestemäistä ISK: ta kuukaudessa hypoteettisena 24 h/vrk ", SvaraEir kirjoittaa. "

Sen sijaan tämä pelaaja teki virtuaalisen varkauden maksaakseen velat, jotka hänet, joka tunnetaan vain Richardissä todellisessa maailmassa ja Ricdic Evessä, oli maksettava. Voisit leikillään kutsua tätä kaveria rakettitieteilijäksi eikä olla kaukana. Aivan kuten he olivat aiemmin tehneet, he sijoittivat loimen katkeamiskuplan, johon Nyx oli sijoittanut ja kaikki kirjautuivat pois. Tämä valuutta, jota kutsutaan "Aurum", luodaan peliin hajottamalla PLEX. Miljoonien vuosien lukumäärän suhteen puolella meistä on yksi. Nämä ihomarkkinat ovat yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa pelaamalla.

Aiheet

Pidä se mielessä! Mahdollinen ansaitsemismäärä riippuu suuresti käytetyistä piirustuksista ja laboratoriopaikkojen saatavuudesta. “Olet kuolematon. Se on ärsyttänyt yhteisöä jo yli vuosikymmenen ajan, mutta yhden pelaajaryhmän äskettäinen paljastus on tuonut asian esille. Toinen hieno ominaisuus: EVE Online on virallisesti ilmoittanut, mitä CCP Games kutsuu kaaoskaudeksi. Jos haluat kokeilla peliä ilmaiseksi, tarkista tämä linkki:

MMOAuctions on paras paikka, jossa voit vaihtaa valuuttaa oikealla rahalla. Jos sinulla on jatkuvaa alt charia Jitassa ostamalla halpaa myyntiä voitolla, se tekisi myös tempun. Keskivälissä olevat esineet sisältävät moduulit, jotka parantavat suojauksia tai käyttövoimaa, korjaavat rungon vaurioita, osallistuvat elektroniseen sodankäyntiin ja "torjuvat" muita aluksia liikkeen hidastamiseksi tai pysäyttämiseksi ja estämiseksi pakenemisen. Tutkimuksen avulla pelaajat voivat myös parantaa suunnitelmien tehokkuutta. Kun pelaajat ovat vakuuttuneita siitä, että Ukrainan Neuvostoliiton sosialistinen tasavalta ja muut harjoittavat tosiasiallisesti pullotusoperaatioita, mutta KKP ei ryhtynyt toimiin heitä vastaan, syntyy skismi. Kun olet siihen ja se on pääharrastuksesi, se ei oikeastaan ​​ole kovin kallis. Seuraa minua Twitterissä tai Facebookissa. Noin olivat yhtäläisyydet loppuneet.

Ei ole helppoa selittää, mikä EVE Online on tarkalleen yhdessä kappaleessa tai miksi se on niin tärkeä arviota 500 000 ihmiselle, joka pelaa sitä. Nämä sivustot tekevät prosentuaalisen leikkauksen jokaisesta tapahtumasta. Hyökkäykset ovat yksi kannattavimmista toimista EVE Onlinessa, valitettavasti niiden suorittamiseksi vaaditaan asianmukainen Corporation, jota ei voida tehdä yksin. Kun yhä useammat ISK tulvii markkinoita näistä pullotustoiminnoista, todellisten pelaajien rehellisellä tavalla tuottaman ISK: n arvo tarkoittaa romahtamista. Lue Forbes-blogi täältä.

Kaikkein näkemäisin kaiutin: Divoom Ditoo

Sota on EVE Online -elokuvan elinehto. Fanfest Kodin todellinen MVP oli Lilianahin koira. Lähetystyön suorittaminen on sinänsä laajan oppaan arvoinen, joten emme kannata tässä uravaihtoehdon kaikkia näkökohtia. Annettuaan heille noob-aluksen, lyhyen opetusohjelman ja hyödyllisiä aloitusmatkoja, EVE Online potkaisee pelaajat avaruuden kovaan ympäristöön puolustautuakseen itsensä puolesta. Se on sitten EVE Online - MMO, jossa on enemmän draamaa kuin EastEnders. Ilman taitoja ei ole mitään syytä ostaa kallista aattona alusta, koska pelaaja ei pysty edes nousemaan siihen.

Onneksi on monia tapoja ansaita ISK EVE: ssä. He voivat huolestuttavalla tarkkuudella arvioida kuinka kauan tietty madonreikä kestää, minne se menee ja kuinka paljon massa voi kulkea sen läpi ennen kuin se romahtaa. Ensimmäinen tapa kaivoa on kaivoa itse ilman, että olen tietokoneella. Ne ovat niin voimakkaita, että he voivat päättää nostaa maailmanmarkkinahintojen haluamallaan tavalla. Tämän kruunuttamiseksi jokainen pelaaja liittyy samaan palvelimeen, mikä tekee pelistä vielä mielenkiintoisemman. Ehkä haluat pitää tauon matkailun opettamisesta ja työskentelystä kesällä.

Jos uudet pelin sisäiset tuotteet alkavat tuottaa todellisia ja välittömiä etuja (ISK: n kanssa ostetut tavarat vaativat koulutusta ja käyttöaikaa) käteisellä, syvän taskut omaava uusi tulokas voi ohittaa pelaajan vuosien työn. Monien elinkeinonharjoittajien käyttämä menetelmä ei oikeastaan ​​eroa pelkästään rahan kytkemisestä. Tässä artikkelissa käytetyt kuvat ovat CCP Gamesin immateriaalioikeuksia. Vuosituhansien ajan selviytyneiden kolonistien jälkeläiset onnistuivat rakentamaan uudelleen oman yhteiskuntansa, mutta siihen mennessä menetettiin muistot ja tiedot ihmiskunnan alkuperästä, Maasta ja Linnunradan galaksista, samoin kuin Uuden Eedenin asumisen historia. ; mitä vähän tietoa, joka selvisi sukupolvien välityksellä tapahtuvasta siirrosta, ymmärrettiin väärin, hävisi käännöksessä ja/tai annettiin mytologiaan. Matoreiät voivat muodostaa yhteyden piirtämättömään avaruuteen tai Anoikiksen galaksiin, joita kutsutaan "madonreiän avaruudeksi". Malmia varastoidaan rahtitilassa (tai muissa malmin erityisissä konteissa).

Se ei ole piratismi, sen yllätys PVP.

Kuulostaa Kivalta?

Tämän verkkosivun ovat luoneet ne, jotka tuottavat Eve Online tai pelaavat sitä ammattimaisesti, ja siksi heillä on loistava pääsy Eve online isk -palveluun. Lentäjät voivat ajaa useita planeettoja kerralla, ja oikealla planeettayhdistelmällä PI voi olla melko tuottoisa. EVE-pelaajakanta ei halunnut heidän pelinsä siirtyvän mikrotoimintoihin lisätäkseen pelaamisen kustannuksia. ISK on ensisijainen EVE: n pelin sisäinen valuutta, jota käytetään taistelulaivojen, välineiden, PLEX: n tai jopa taitopisteiden hankkimiseen. Palkinnot tulevat virtuaalipisteinä. Vaihda virtuaalipisteesi PayPalin käteismaksuihin tai e-lahjakortteihin. Jotta tullakseen tutkijaksi/tutkijaksi/keksijäksi, pelaajien on investoitava tieteeseen ja siihen liittyviin taitoihin ja oltava pääsy tutkimuslaitokseen.

YouTube oppi oppimaan kaiken mitä hän oppi. Sadat pelaajat laskeutuivat tärkeimpiin kauppakeskuksiin ja ampuivat aseensa muistomerkkiin, aiheuttaen massiivisen viiveen ja hiomalla pelin korkeimmat aktiviteettijärjestelmät kriiskaavalle. Tämä toiminta vaatii kuitenkin todella erinomaista tiimityötä, ja minulle sanotaan myös, että pääsy hyvään hyökkäysjoukkueeseen voi viedä kauan. Jopa korkeimman taitonsa pelaaja on hyödytön, ellei hänellä ole varaa ostaa ja korvata aluksia. Sen käyttö on täysin ilmaista. Ei ole mitään syytä taistella heikkojen alusten ja hyvin kehittyneen luonteen kanssa tai käyttää erittäin kalliita aluksia ja matalan tason luonnetta.

Olen käyttänyt näitä palveluita yli 7 kertaa, vain yksi hikka, mutta se ratkaistiin nopeasti. Mahtavia palveluita! 100% tyytyväisyys kaikkiin ostoksiin, jotka minä...

Jos ME on 10 ja tuotantotehokkuus 5, tarkoittaa, että materiaalia ei tuhlata jaksoa kohden, mikä lisää kannattavuutta pitkällä tähtäimellä. Joten suurin osa Omega-pelaajista ei halua seurata tilaustaan ​​ja tapaa, jolla he pelaavat EVE: tä. Joskus sinulla on jokeri, joka muuttaa veron 100%: iin. Pelaajien on tarkoitus ryhmittyä joko hidastamaan tai pysäyttämään hyökkäys. Vuonna 2019 käynnistetyllä EVE: llä on omat hallituksensa, valuutta, talous ja uskonnot, mikä tekee siitä monimutkaisemman ja monimutkaisemman kuin jopa maailman suosituin MMO, World of Warcraft. Tietysti EVE Online -kokemuksiesi ei tarvitse olla räjähtäviä ollakseen merkityksellisiä. Sinun on upotettava paljon tunteja, mikä voi muuttaa hauskan pelaamisen helposti kovaksi työksi. Nimeltään "ratting", pelaajat vievät nämä alukset tietokoneen ohjaamilla merirosvoilla täytettyihin "poikkeavuuksiin" ja tappavat heidät, keräämällä automaattisesti palkkionsa prosessissa.

Hyökkäykset ovat pääosin EVE: n raidemuotoa. Jos hallitus ei halua työskennellä sen kanssa, mitä tapahtuu, tee 2 asiaa. Mutta onko peli tarpeeksi hauskaa, jotta se oikeuttaa vaivan?

Mitä alhaisempi turvallisuus, sitä suurempi mahdollisuus löytää rotta. Se on se, mikä saa yhden pelaajan maksamaan palkkion henkilökohtaisesti jokaiselle, joka voi tappaa räjähtäjän ja antaa hyväksyttävän todistuksen laittomasta toiminnastaan. Kuvittele ihmistä, me kutsumme häntä Jeffiksi. (PLEX: n arvo ISK: ssa vaihtelee, mutta tämä on hyvä lähtökohta tarkastella näiden esineiden reaalimaailman arvoa.) Jotkut pelaajat säästävät mieluummin aikaa ja käyttävät käteistä L dollaria, joten voit myydä ylijäämäsi L dollarin muille pelaajille LindeX-valuutanvaihdossa oikealla rahalla. Fraktionaalisen sodankäynnin avulla pelaajat voivat taistella yhdestä neljästä pääryhmästä (Amarr, Caldari, Gallente, Minmatar) hallitakseen tiettyjä matalan sekunnin avaruusalueita. Sen jälkeen ansaitset vain rahaa myymällä opasta yhä uudelleen.