8 Kannattavinta Kasveja

Halvin tapa kasvattaa yrttejä on siemenet. Mutta minä kerron tämän, ja nämä ovat tosiasioita. Myin monia niistä kasveista 45 dollarilla.

Voit tehdä tämän yhden monella eri tavalla. Ilmainen harjoittelutili, aion laajentaa suosituimpia. Täällä Perryssä, Ohiossa, meillä on yli 100 suurta tukkumyyntitarhaa, joista monet myyvät miljoonia dollareita kasveja vuodessa. Muita vihanneksia, kuten tomaattia, herneitä, kurkkua ja punajuuria, on helppo säilyttää kotonsuodatuksella tai pakastamalla. Jos ansaitset rahaa kokoelmastasi, sinun ei pitäisi pelätä kuluttaa rahaa voidaksesi jatkaa sen kasvattamista.

  • Yllä olevassa kuvassa työskentelen joidenkin 4 dollarin kanssa.
  • Viljelykasvit, jotka tuottavat korkean saannon käyttämälleen tilalle.
  • Teen parhaani vastatakseni kaikkiin blogini kysymyksiin.
  • Jos sinulla on tilaa säästää takapihallasi, kokeile vuokrata maasi paikallisille vihreille pörsseille.

Jos et halua isännöidä heitä kotona, tarkista paikallisista kouluista, puutarhakeskuksista, yhteisöllisestä puutarhasta tai jopa YMCA: sta, sallivatko he sinun opettaa tunteja heidän tiloissaan. Suoritan myös joitain talvikylvöitä tammikuusta alkaen, aloittaen monivuotisilta, ja istutan aina muutamia asioita tällä tavalla, joiden tiedän kasvavan hyvin ja jotka ovat hyviä myyjiä, kuten laventeli. Tarvittava tila voi olla niin pieni kuin 100 neliömetriä, ja voit aloittaa vain kahdesta tai kolmesta vihanneksesta.

Jopa pienet maisemakasvit. Se on mitä olen aina tehnyt. Muista, että tavoitteesi on ansaita kasveja kasveja kotona, joten älä maksa niitä liian alhaisella hinnalla! Matkusta ympäri ja istuta muiden kansojen pieniä puutarhoja.

97 laitokselle, joka oli vain muutama kuukautta aikaisempi leikkaus. Jokaiseen lokeroon mahtuu 100–150 pistokkaa, joten piknikpöydän kokoisella alueella voit juurtua tuhansia pistokkaita samanaikaisesti. Voit tehdä omia teepusseja tai myydä irtolehtiä teetä koristeellisessa purkissa tai tinassa. En ole koskaan arvioinut, kuinka paljon rahaa säästän omalla puutarhallani. Me kutsumme sitä 8 ¢. Onko jollain teistä oma puutarha? Voit ostaa japanilaisia ​​punavahteran siemeniä ja kasvattaa niitä itse, tai voit ostaa pieniä taimia. Ehkä sinä tai ystäväsi voit opettaa luokan ja periä pienen hinnan jogeilta, jotka tulevat treenaamaan puutarhaasi.

Maisemointi Puut Ja Pensaat

Maatalouden viljelymenetelmät sisällyttävät puut puutarhan maisemaan. Tässä artikkelissa kerron, kuinka ansaitsen kasvien kasvattamista kotona, miten löydämme asiakkaita, ja kerron vähän siitä, mitä muita kasveja myyn. Voit kuivata ne tai myydä ne tuoreina. Mehiläisiä on helppo hallita, ja hunajan pesäkorjuun avulla se on varma tapa tuottaa voittoa. Ole luova, pienen tilan ei tarvitse olla takaisku vaan haaste kekseliäisille. Uutiset ja analyysi, Älä aloita liian suurilla investoinneilla ja pidä ensimmäiset askeleesi kokemus turvassa ja yksinkertaisena. Ostan yleensä taimet, se vähentää tuotantoaikaa huomattavasti. Anna nimi alueellesi ja älä unohda mainostaa itseäsi verkossa. Voit jälleen liittyä yritykseen, jolla on jo asiakkaita, tai voit perustaa oman verkkosivustosi, käydä metsästääksesi omistamaasi ja ansaita enemmän rahaa.

Kasvatan entistä enemmän vihanneskasveja, jotka minulla on koskaan, toivoen myydäkseni myös joitain kasvattamiani lisätuotteita. Monivuotiset kasvit on jaettava 3–5 vuoden välein, jotta ne pysyisivät onnellisina ja terveinä, joten miksi et myy näitä osioita? Profitableplantsdigest. Jos kasvatat monivuotisia kasveja, sinun ei tarvitse huolehtia myymättömistä kasveista vuoden lopussa. Haluaisin maksaa hengityksen! Mikä arvokas sato on sinulle, riippuu siitä, missä asut ja mitä sinä ja perheesi haluat syödä, mutta periaatteet ovat samat. 2 Tutki viljelijöiden markkinoita, joille vihanneksia myydään. Jos tämä ei auta, tarkista puutarhatilasta tai verkosta naapureiden kanssa.

Joitakin luokkaideoita ovat siementen pelastaminen ja aloittaminen, taimien uudelleenistuttaminen, puutarhan suunnittelu, tomaattien karsiminen tai leikkokuvien järjestäminen.

Kuinka saada rajoittamaton varjopuita ILMAISEKSI

Jakamalla ne osakkeenomistajille joka viikko tai kaksi, kun jokainen lajike kypsyy kauden aikana. Viimeisimmät money crashers -palvelussa, verkkopohjaisia ​​sivustoja on saatavana kolme:. Vakavasti säännölliset päivittäiset puutarha- ja kasvilannoitteet voivat tappaa kasvit. Saatat ajatella, että puutarhaan tai jakoon suuntautuminen on jotain, jota eläkeläiset vain tekevät, mutta omien tuotteidesi kasvattaminen kotona, kun olet opiskelija, voi säästää tonnia käteistä (ja se on itse asiassa myös hauskaa). Suunnittele mielenkiintoisia laukkuja ja jaa niistä muutamia ilmaisia ​​pieniä puutarhaideoita. Aloitin tämän millaisena tyhmänä ajatuksena ajatellen voisin todennäköisesti myydä muutama kasvi. Jos sinulla on vähän tilaa, voit kouluttaa useita faneja, harrastajia tai kordoneja aurinkoista aitaa tai seinää vasten. Sitruunaruohon, laventelien tai chilien tuotanto voi olla vaativampaa, mutta potentiaaliset voitot ovat suurempia. Pähkinöitä myytäessä ruukuissa odotetaan saavan 10–15 dollaria terveestä 3-vuotisesta pähkinäpuusta.

Etsi, mitä on kallista ostaa supermarketista ja mitä voit menestyksekkäästi kasvattaa suurina määrinä käytettävissä olevassa tilassa (erityisesti suosikkimakuisia suosikkilajikkeitasi) säästääksesi rahaa ja nauttiaksesi armon herkullisia kotiruokatuotteita.

Sahrami

Kun kasvatet kasveja astioissa, et käytä normaalia likaa pihalta, mikä vain ei toimi. Freelance-puutarhurit voivat tarjota apua puutarhaan onnistuneesti. Tämä on itse asiassa iso osa eläkesuunnitelmassamme, ja lisäämme monivuotisia kasveja koko maata toimimaan leikkauslähteinä myöhemmin, kun avaamme lastentarhan.

Voit jopa tarjota heille joogatarvikkeita, jos haluat. Ole online-kääntäjä - suullisesti tai viittomakielellä, ehdotan sen sijaan, että ajattelisit laajempaa verkkotunnusta, ajattelemaan jotain kapeampaa. Vältä kylvämistä liian tiheästi, koska se rohkaisee sairauteen, ja taimilla ei ole riittävästi tilaa kasvaa voimakkaasti. Sinulla ei ole ongelmia löytää asiakkaita. Maatalouden kannalta maatalouden avulla voidaan määritellä kiinteistöjen rajat, säilyttää maaperän kosteus ja tarjota talonmieslle kestävä, tuloja tuottava ympäristö. Jooga on yhdessä paikassa, kun taas suurin osa kaikesta muusta vaatii, että sinulla on tarpeeksi tilaa ihmisille liikkua. En ole varma, mitä kyse on leikkauksen vetämisestä hiekasta ja sen juurtumisen yllä olevan kaltaiseksi, mutta on valtava tyytyväisyys, jota vain puutarhuri osaa arvostaa. Jos olet yrittänyt ajatella tapoja, joilla voit lisätä ylimääräisiä tuloja lompakkoosi, erityisprojektiin tai sivutyöhön, mutta et ole varma mitä tehdä, harkitse mahdollisuutta ansaita rahaa puutarhanhoitoon!

Video #2: Kasvien lisääntymisen yksinkertaisuus (47 dollarin arvo)

Tämä voi tarkoittaa puutarhan perushuollon tarjoamista, kuten kastelua ja rikkakasvien luomista tai laaja-alaisten puutarhanhoitopalvelujen tarjoamista istutuksesta sadonkorjuuseen ja jopa säilyttämistä! Tämä toimii erityisen hyvin, jos alkaa säästää perintökaluja ja luonnonmukaisia ​​siemeniä. Sama koskee nestemäisiä lannoitteita, joita madot tuottavat myös minulle. Naapuri naapuri juuri leikkasi 70-vuotiaan Kanarian saaren päivällispalmun hänen etupihalleen, koska hän oli kyllästynyt puhdistamaan palmuja. Myy kuivattuja ruohoja ja siemenpalkoja järjestelyihin. Pieni laukku erityisiä mikroviheriöitä maksaa 12–15 dollaria. Voit kasvattaa erilaisia ​​erityyppisiä siemeniä - kiinni vain ruukkuun ja kastele niitä vähän ja usein.

Hän pitää sitä stimuloivana ja vihaisi luopua siitä. 25 ¢ potille. Toiset vaativat hiukan enemmän huomiota ja valmistelua pistokkeisiin, mutta he ovat silti aloittelijatasoa. Varmista, että hallitset tehokkaasti riskejä kaupankäynnin kohdalla, suojausstrategia olisi siis osittaisen voiton saaminen, ollakseen varmasti voitollinen. Jos sinulla on lisämaata työskennellä, pystyt istuttamaan kasviksesi suoraan maahan. He aistivat sen. Niitä on helppo levittää. Mehiläishoitajat voivat myydä hunajaa ystäville ja naapureille.

Ensimmäisenä liiketoimintavuotena on luonnollista odottaa pienempää voittoa, koska sinun on investoitava alkuperäisiin ostoihisi.

Luovuus

Voit tehdä pienen intiimien illallisten, joissa voit asettaa ruokailutilan puutarhaan ja tarjoilla mukavaa ateriaa. He pelkäävät sitä, mitä teet takapihallasi. Joten miksi et yritä ansaita siitä rahaa? Tulot vaihtelevat sijaintisi ja asiakaskunnan mukaan. Ja tämä tapahtuu vain uudestaan ​​ja uudestaan ​​vuosien ajan! Saatat joutua käyttämään puista vaakaa ja sitoa viiniköynnös siihen puutarhalangalla, jotta kasvit pysyvät pystyssä ja tomaattilannoitteisiin sijoittaminen pitää heidät onnellisina ja terveinä.

Esimerkiksi, sinulla voi olla pieni tontti ja haluat myydä tuotetta suoraan asiakkaillesi tienvarsien, viljelijämarkkinoiden ja yhteisön tukeman maatalouden kautta.

Peitä vain syvyyteen, joka vastaa siemenpaksuutta. Varoitus, älä kuitenkaan tee tätä, sillä sinulla on kauniisti hoidettu puutarha, jossa on nostettuja sänkyjä ja koristeita. Jos olet luova omalla puutarhalla ja maisemoinnilla, saatat pystyä markkinoimaan tätä asiantuntemusta. On aika siirtyä askel pidemmälle ja myydä herkullisia kasvejasi asiakkaille, jotka tietävät vaalia herkullisia ja laadukkaita parvekkeella kasvatettuja vihanneksia salaatteihinsa. Jos harkitset yrttikasvatusta voittoa varten, suosittelen erittäin The Organic Medicinal Herb Farmer -tapahtumaa: Rabarari tuottaa ihmisiltä usein sekareaktiota, mutta se on arvokas sato, koska siitä on niin helppo huolehtia, se tulee takaisin vuosi toisensa jälkeen ja se on erottuva hedelmä, jonka ostaminen on usein melko kallista. Kaikki rakastavat tuoreita kukkia! Jos haluat lähteä ulkomaille, mutta sinulla on rajoitetusti tilaa istutusta varten, roikkuva kori voi antaa sinulle maanpinnan yläpuolella kasvatustilaa - ja se maksaa vain tulisijasta.