Kuinka rahoittaa välitystiliä ja aloittaa sijoittaminen verkossa: Investointi menestyä

Viimeisen 30 vuoden aikana kullan hinta on noussut 335%. Osta yksittäisiä osakkeita alennusvälitysyrityksen kautta. Osake, joka tunnetaan myös nimellä ”osake”, on pieni omistusosuus liiketoiminnassa. Tämä auttaa sinua välttämään riskejä, joita liittyy sijoittamiseen yksittäisiin osakkeisiin. Ovatko osakkeet oikea lisä rahoitussalkkuusi? Sijoittamiseen on paljon enemmän kuin pelkästään osakkeisiin.

Sijoitusrahastot ovat monipuolinen ja älykäs vaihtoehto, koska niiden avulla voit jakaa sijoituksen monien yritysten kesken - suurimmasta ja vakaimmasta - uusiin ja nopeasti kasvaviin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on asettaa osake- ja joukkovelkakirjalainojen (tai joskus ne suosittelevat niitä sinulle) tavoitevarallisuus ja tallettaa rahaa. Ainoa ero on, että velanhoito on usein kalliimpaa kuin sijoitukset ovat kannattavia. Mitkä ovat parhaat rahastot valita? Voit tutkia yrityksiä lukemalla riippumattomia välittäjäsuosituksia ja markkinaraportteja sekä yritysten omia ilmoituksia ja taloudellisia raportteja. Sinun ei tarvitse olla Wall Streetin susi, jotta ansaitset rahaa osakemarkkinoilla. Pienestä aloittamisesta on merkittävä ero, varsinkin jos tarkoittaa, että pääsette markkinoille nopeammin. ”Oletko koskaan nähnyt niitä rikkaita keski-ikäisiä, valkoisilla hiuksilla ja leivänmiehiä, jotka näyttävät niin kylmältä kävelyllä kauppakeskuksen ympäri?

Riskisietokyky on henkilökohtaisempi mitta kuin aika- ja rahatilanne.

Varastot voivat joskus laskea 90% yhdessä päivässä huonojen tuloraporttien tai odottamattomien uutisten takia. Voit aurastaa voitot takaisin varastossa - tai muihin yrityksiin - mutta älä lisää lisää rahaa pottiin, ennen kuin tiedät tekemäsi ja voit tehdä tutkimuksen muille yrityksille. Lisätietoja sijoittamisesta tutustumalla bestseller-kirjaani Financial Freedom: Sovellus toimii samalla tavalla kuin heidän verkkosivustonsa, mukaan lukien tarjoamalla Sijoittajien koulutuskeskuksen. Jos olet itse-tee-tyyppi ja sinulla on jonkin verran sijoitustaitoja, kannattaa ehkä harkita sijoitusten hakemista itse käyttämällä online-kauppapaikkaa, kuten TD Ameritrade tai E * TRADE. Koska sijoittaminen on erittäin henkilökohtaista, kannustan ihmisiä aina etsimään alueelleen pätevän sijoitusammattilaisen, joka voi auttaa heitä luomaan heille sopivan eläkesuunnitelman. Osakesijoitukset ovat monenlaisia, mukaan lukien ETF, sijoitusrahastot tai indeksirahastot (käsitellään jäljempänä).

(95 kauppaa kohden), mutta kun kyse on uusista sijoittajista, maksat saamastasi. Katso nyt säästötilisi, kuinka paljon korkoa se maksaa? Katso RealtyMogul täältä. Katso seuraava artikkeli, olet kuullut minun puhuvan siitä, kuinka paljon en pidä vipuvaikutusta, mutta vipuvaikutus on forex-kaupan toiminta. Erinomaisen markkinatutkimuksen ja alhaisten kaupankäyntikustannusten lisäksi Charles Schwab tarjoaa perusteellisen koulutuskokemuksen, joka tyydyttää aloittelijat. Jos voit ottaa enemmän riskejä ja sijoittaa rahasi pidemmäksi ajaksi, voit yrittää sijoittaa pääoman sijoitusrahastoihin tai pörssiyhtiöihin (ETF). On olemassa useita ”robo-neuvonantajia”, online-sijoitusalustoja, jotka tarjoavat salkkusi ammattimaista hallintaa erittäin alhaisilla palkkioilla.

50 sopimusta kohden. Tarkastellaan joitain perustermejä, jotka sinun on tiedettävä vasta aloittaessasi sijoittajana. 24valituksen maksutavat:, kATSAUSJAKAUTUMINEN MetaStock - Paras tehokkaaseen kartoitus- ja kauppajärjestelmäanalyysiin, erinomaiset reaaliaikaiset uutiset maailmanlaajuisella tiedon kattavuudella. Tässä on vaihtoehtosi.

 • 85% korko, mutta vaatii vähintään 100 dollarin talletuksen.
 • Ja oppia monimutkaisia ​​kauppaa asioita, kuten Bitcoin, Ether, Litecoin ja muut.
 • Ensin listalla on Betterment.
 • Sijoittaja voi yleensä ostaa osakekannan ja pitää ikuisesti (ja kerätä osinkoa matkan varrella), tai hän voi pitää hallussaan väliaikaisen ajan tai hän voi käydä päiväkauppaa.
 • Kulusuhde - Onko samanlainen vaihtoehto halvempi?
 • Voit sukeltaa niin matalassa tai syvällä kuin haluat sijoitusosaamisalueella.

Ensin Opi Kaksi Sijoitustapaa

Älä koskaan sijoita lyhytaikaisesti. Rahan ansaitseminen kiinteistöillä saattaa tuntua pitkällä aikavälillä, mutta se ei ole. Esimerkiksi kaksi ihmistä harkitsee 1 000 dollarin sijoittamista. Mutta voit yleensä ostaa ja vaihtaa osakkeita IRA-tilillä. Sijoitusmarkkinoilla on tonni ammattikieltä.

Tämä on yksi niistä alueista, jolla on erittäin suuri riski, mutta saattaa olla korkea palkkio. On paljon hyviä online-välitysyrityksiä, joista valita. Voit käyttää vaihtoja, kuten Coinbase, Kraken tai Cex. Monilla sijoituspalveluyrityksillä on edelleen minimitalletukset, jotka alkavat 1 000 dollarista. Yleisimmät tilityypit ovat 401 (k), 403 (b) ja TSP, jotka jaotellaan alla.

 • Ensimmäinen ja tärkein asia, joka sinun on tehtävä uutena sijoittajana, on määrittää haluttu omaisuuden allokointi (muistakaa, keskustelemme siitä yllä) osakkeille ja joukkovelkakirjalainoille.
 • Kukaan ei rakasta sääntöjen laatimista muutakin kuin sijoitusgurutyyppejä.
 • Jos tarvitset rahasi kuukaudessa tai jopa vuodessa, osakemarkkinat eivät ole oikea paikka laittaa niitä.
 • Jotkut ihmiset menettävät unensa väliaikaisen osakemarkkinoiden epävakauden vuoksi.
 • Keskustele mahdollisten yritysten kanssa heidän sijoitusstrategiastaan.
 • Maksamalla kortti pois, lukitset lähes 16%: n tuottoprosentin rahalle, käytännössä ikuisesti!

Monipuolistaminen

25 prosentin vuotuinen maksu tilisi saldosta, täsmälleen sama kuin Acornsin veloitukset yli 5000 dollarin tililtä. Tässä artikkelissa esitän sinulle puitteet sijoituspelisuunnitelmalle, jonka avulla pääset alkuun ja kattaa joitain perustietoja, jotka sinun pitäisi tietää. Kun sijoitat rahasi osakemarkkinoille, voit käyttää joitain erilaisia ​​lähestymistapoja. Pitkäaikainen historiallinen katsaus markkinoihin osoittaa enemmän kuin vähemmän tuottoa. Tämä voi olla ihmisten välittäjä tai rahoitussuunnittelija.

 • Sinun tulisi harkita näitä ennen sijoittamista tai sijoittaessasi rahaa markkinoille.
 • Totuus on, et luultavasti et edes menetä pienen panoksen.
 • Älä suunnittele, että sijoitustilit ovat säännöllinen käteislähde.

Kuinka Avata Välitystili

Vaikka vaihtoehtoja on runsaasti, haluat todennäköisesti tilin, joka sisältää helposti saatavilla olevia koulutusresursseja, helposti navigoitavan sovelluksen ja verkkosivuston, alhaiset maksut ja saavutettavat minimit - kaikki houkuttelevat ominaisuudet, jos olet vasta aloittamassa. ETF: n kanssa ei tarvitse maksaa paljon rahasi monipuolistamista ja varmistaa, että et aja yhden varaston vuoristorata. Oikea taloudellinen neuvonantaja:

01 ja jokainen rahaston lisäosto voi olla mikä tahansa arvo. Markkinatilaukset ovat yleisimpiä tilauksia, koska niitä on helppo tehdä. Saatat olla saanut säästölainoja lapsena, ja säästölainat ovat sijoituksia Yhdysvaltain liikkeeseen laskemiin velkoihin.

Käännä Kiinteistösopimukset.

Mutta tehtävä kuulostaa todennäköisesti yhtä pelottavalta kuin vastaaminen muihin isoihin kysymyksiin, kuten: Pyydä suosittua robo-neuvonantajaa hallitsemaan rahaa. Ystävämme, jolla on uhkaava lukulasku, olisi parempi pitää rahansa siellä, missä ei ole mahdollista, että se katoa, kuten vankka korkean koron säästötili.

Jotkut yritykset valmistavat henkilökohtaisia ​​salkkuja, joiden valinnassa sinulla on raskas käsi. Kuten muutkin, Merrill Edge tarjoaa runsaasti tutkimusta, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä kaupoista. Liity meihin sosiaalisissa verkostoissa! Todelliset ECN-verkot eivät sisällä mitään keskusteluagentteja. Vaikka asteikot ovat kalliimpia kuin monet muut alennusvälittäjät, se kallistaa asteikkoja sen hyväksi, mutta se on monipuolinen palvelutarjonta ja laatu ja arvo, jota se tarjoaa asiakkailleen. Sen jälkeen se tarjoaa sinulle tietoja ja työkaluja avoimien asuntojen, hätämyyjien ja käteisvarojen ostajien tunnistamiseen.

Mikä on varojen allokointi? Valitse online-välitysyritys. Kun olet ymmärtänyt kaikki nämä tekijät, valitse omaisuutesi jakaminen, joka on sinulle järkevä, ja pysy siihen hetkeksi ennen asioiden säätämistä. Se on todennäköisesti pahin kauppa, jonka voit tehdä. Säästä rahaa edelleen. Esimerkiksi osakkeita pidetään yleensä joukkovelkakirjalainoista riskialttiimpia, mutta niiden tuotto on historiallisesti ollut suurempi (vaikka aikaisempi tuotto ei takaa tulevia tuloksia). Tämä tarkoittaa, että et halua laittaa tätä rahaa säästötilille.

Kaupankäynti Sovelluksia

Sinun pitäisi tietää, miksi sijoitat ja mitä odottaa. Pohjimmiltaan se on tietokonealgoritmi, joka tekee kaikki sijoittamisen ja tasapainottamisen puolestasi. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Kuinka päästä alkuun päiväkaupassa, ikään kuin se auttaisi ketään liiketoiminnassa. Lisätietoja Robo-neuvonantajista on seuraavissa lähteissä: Hidas ja tasainen voittaa kilpailun.

Aloittelijana et todennäköisesti käy kauppaa usein. Vaikka et koskaan poista riskiä, ​​voit varmasti oppia vähentämään sitä. Mitkä ovat suosituimmat vaihto-sivustot?, suurin osa näistä tutkimuksista voidaan ottaa katsellessasi suosikkisarjojasi! Yksi syy, miksi suosittelen Bettermentiä, on se, että aloittaminen on uskomattoman yksinkertaista. Mutta joidenkin verkkovälityksen ja -sovellusten avulla voit sijoittaa vain 5 dollaria.

Toisaalta E-Trade tarjoaa suuren valikoiman palkkiovapaita tuotteita, mukaan lukien yli 250 ETF: ää, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden pitää kustannukset alhaisina. Pidän niistä myös, koska voin investoida automaattisesti valitsematta osakkeita; voit avata tilin täällä ilman vähimmäismäärää. Tässä tapauksessa saatat haluta avata verollisen välitystilin online-välittäjän kanssa ja käydä kauppaa kyseisen tilin sisällä. Jos olet jo ilmoittautunut eläketilille työsi kautta, pyydä HR: tä maksamaan valitsemasi prosenttimäärä automaattisesti suoraan kyseiselle tilille. Joskus aloittaminen on vaikein osa.

 • (4) Siellä on liian monta vaihtoehtoa sijoittaa.
 • Kun ostat osakkeen, tämän tutkimustiedon pitäisi antaa sinulle käsityksen yrityksen suorituskyvystä ja viime kädessä siitä, milloin myydä.
 • Yksi tarvitsee rahaa kahdessa vuodessa lapsensa yliopisto-opetukseen.
 • Esimerkiksi, jos halusit sijoittaa 90% salkustasi indeksirahastoihin ja 10% yksittäisiin osakkeisiin, alustan avulla voit tehdä niin.
 • Sijoitusrahastosijoitukset ovat houkuttelevia, koska ne tarjoavat yhden hajautetun sijoituspaketin, jota ammattilaiset hallinnoivat.
 • Sijoittamiseen liittyvä yleinen väärinkäsitys on, että sinun on oltava alan asiantuntija menestyäkseen, kun tosiasia on, että on niin paljon työkaluja ja resursseja, joiden avulla on helppo aloittaa sijoittaminen pienellä osalla kuin taskussa tapahtuva muutos.

Kirjailija

Odota ennalta määrätty ajanjakso, ja jos osake liikkuu ennustetulla tavalla tietyistä syistä, joihin ennustit, niin voisit olla valmis laittamaan todellinen iho peliin. Se tarkoittaa, että välität oikeiden asioiden tekemisestä rahoillasi. Koska nämä yritykset työllistävät finanssiasiantuntijoita, monet yliopistosijoittajat valitsevat sijoittaa rahansa sijoitusrahastoihin tai ETF: iin. Gbp / jpy-hintaennuste - ison-britannian punta näyttää edelleen heikolta. Jos sinulla ei ole vielä varaa enimmäismäärään, yritä työskennellä siihen asti.

Kuinka luulet suurin osa näistä ihmisistä rikastuvan? He maksavat korkeampia korkoja kuin perinteinen säästötili, mutta sallivat silti muutaman tapahtuman kuukaudessa, jotta voit käyttää käteistäsi tarvittaessa. 12 kuukauden ajanjaksolla pahin tapaus olisi ollut melko huono, jos sinulla olisi ollut paljon varastoja. Joidenkin uusien verkkopalvelujen ja joustavien sijoitustilien ansiosta voit aloittaa sijoittamisen, vaikka sinulla olisi vain pieni määrä rahaa markkinoille saattamiseksi.

Lue Seuraavaksi

Varastot eivät ole koskaan tarkalleen turvallisia, mutta pidempään pidetyt varastot ovat turvallisempia. Esimerkkejä verollisista tileistä ovat tavalliset välitystilit, kuten tilit, jotka saat kirjautumalla TD Ameritrade- tai Robinhood-palveluun. Mutta on joitain menetelmiä, jotka lyövät toisia.

Kuinka Aloittaa Sijoittaminen Kolmeen Vaiheeseen

Mikä välitys tarjoaa eniten webinaareja? Jos yrityksesi vastaa esimerkiksi 4%: n osuuteen, sijoita tämä prosenttiosuus hyödyntääksesi ottelua. Vähemmän todennäköisesti käy kauppaa investoinneilla, mikä merkitsee lähes yhden prosentin kasvua sijoitustuottoissa vuodessa kuin miehillä (jotka käyvät kauppaa 45 prosenttia useammin kuin naisilla). Sijoitusrahastot antavat sijoittajille mahdollisuuden ohittaa yksittäisten osakkeiden ja joukkovelkakirjojen poiminta ja ostaa sen sijaan monipuolinen kokoelma yhdellä kaupalla. On tärkeää tarkistaa nämä varat, koska et halua tarkastella varoja, jotka vaativat 2500 dollaria ilmoittautumiseen ja 1000 dollaria jokaisesta ostoksesta jälkikäteen. Tämä mobiili, vain online-välitys toimii kuin vain online-pankki, mutta osakkeillesi käteisen sijaan.

Auta

Tällä tavalla jokainen maksu menee suoraan kortin saldoon eikä korkoon (nämä tarjoukset kestävät vain rajoitetun ajan, joten maksa ne nopeasti!) Täyden palvelun välittäjät, kuten nimestä voi päätellä, tarjoavat täyden valikoiman perinteisiä välityspalveluita, mukaan lukien taloudelliset neuvot eläkkeelle siirtymisestä, terveydenhuolto ja kaikki rahat. Tämä artikkeli sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tuotteisiin. Kutsun tätä ostamaan arvo 10 dollaria 5 dollarin laskulta ja olen kehittänyt laskurin, jonka avulla voit laskea turvallisuusmarginaalin jokaiselle yritykselle, jota harkitset. 95 vähemmän kuin 30 kauppaa/vuosineljännes. Meistä, kuten useimmissa tavaroissa, laadun tulisi aina olla ennen määrää forex-signaalien suhteen. Jos tuotto on kuitenkin maksimoitu tavoitteesi (minkä sen pitäisi olla), se ei välttämättä ole sinun edun mukaista.

Nämä tilit tarjoavat vieressä mitään kiinnostavaa, joten heillä ei ole muuta kuin paikkaa, jolla voit sijoittaa rahasi. Kuka tahansa voi sijoittaa - myös sinut. Rahan menettäminen ei ole hyvä asia, ja on helppo paniikkia ja vetää pois väärään aikaan. Palaute, Älä kuitenkaan mene lankaan yksinkertaisen käyttöliittymän avulla, päänäytön alla on todellista valtaa, jonka avulla voit muutamalla napsautuksella tarkastella II tason likviditeettitietoja ja ostaa suoraan kaavioista. Sosiaalisen median kuuluisat sijoittajat, kuten @timothysykes, edistävät ajatusta, että päiväkaupankäynti voi nopeuttaa sinua 9: stä 5: een ja ylellisyyden syliin.

 • Jos haluat perinteisemmän osakeinvestointikokemuksen, mutta sinulla ei ole suuria dollareita sijoittamiseen, Robinhood on myös loistava valinta.
 • Kun luot sijoitustiliäsi, on hyvä aika määrittää automatisoidut siirrot kyseiselle tilille, jotta voit säästää mahdollisimman lähellä suositeltua 20% tuloista.
 • Yleisin tapa sijoittajille sijoittaa hyödykkeisiin vain 1 000 dollarilla on ETF: n tai ETN: n kautta.
 • Osake tai osake on omistusoikeus liiketoimintaan.
 • Jos kutitte saada aktiivista verkkokauppaa, tämä opas auttaa sinua aloittamisessa.

Sijoittaminen Osakkeisiin 101

”Olemme rikkaan vanhan miehen kanssa: Ymmärrä, että varastot ovat luonteeltaan epävakaita - ne voivat nousta ja pudota sademääräisesti. Mutta useat tutkimukset ovat osoittaneet, että niille, joilla on kärsivällisyyttä pitää varastoja vähintään 10 vuotta, palkitaan todennäköisemmin positiivinen tuotto, joka korvaa lyhyen aikavälin riskit.

Tämä tekee StockBrokersista. Tärkeää on, että se tarjoaa myös kaikenlaista sisältöä auttaaksesi sinua ymmärtämään tekemäsi sisältöä - mukaan lukien videot, artikkelit ja live-opetusistunnot. Se on hyvä asia monille, monille ihmisille. Jos sinulla on 401 (k) eläketili töissä, saatat jo sijoittaa tulevaisuuteesi jakamalla sijoitusrahastoja ja jopa oman yrityksen osakekannan. 25 prosentin hallintamaksu yli 5000 dollarin tililtä. 1: freelancing-verkkosivustot, aina, kun aiot tehdä verkkokaupan, etsi Swagbucks-myymälähakemistosta myymälä, johon aiot tehdä ostoksia. E * TRADE -verkkopohjainen kauppapaikka Power E * TRADE on loistava ympäristö kaikille aloittelijoille. Täyden palvelun välittäjä vai online-kauppapaikka? Sijoittaminen kultaan ja vastaaviin metalleihin saa hyvin monitahoisen arvioinnin - jotkut ihmiset uskovat siihen vahvasti, kun taas toiset ovat hyvin jalometalleja.

Viite SisÄltÖ

Jos et ole varma siitä, tarjoaako työnantajasi maksuosuuksia, ota yhteys HR: hen saadaksesi ajan tasalla olevat käytännöt. Kaikki alkaa sinusta. Napsauta vain valikkopalkin Ota yhteys sääntelijää -vaihtoehtoa ja napsauta sitten tilaasi näkyvässä luettelossa.