Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Yksi yleisimmistä lukijoiden esittämistä kysymyksistä on, kuinka voin ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä? Varsinkin jos olet nimimerkkejä. Minulla on myös kaikki koulutukset verkossa, joten voit tehdä sen missä tahansa. Jos kerät haukkumankaloja, jotka näyttävät Elvisiltä, ​​voit lyödä vetoa, että on muitakin, jotka haluavat ottaa sinuun yhteyttä. Mielestäni esiopetus on hienoa, kun lapsesi on menossa päiväkodiin, mutta jos voit säästää edeltävinä vuosina… tee se. Voi hyvin (asetin ensin määräajat).

Tänä vuonna tulokset osoittavat, että kotona pidettävät äidit ansaitsisivat 36 988 dollarin peruspalkan plus 78 464 dollaria ylityöt, yhteensä 115 432 dollaria - 2 244 dollaria vähemmän kuin viime vuonna arviolta 117 856 dollaria. Tässä on sopimus, vaikka... tavaroiden myynti verkossa ei ole pitkäaikainen ratkaisu (ellei sinulla ole rajoittamattomia määriä tavaroita). Suosittelen tämän hienon kurssin aloittamista päivähoitoyrityksen perustamisesta. Rakastatko ihmisten auttamista elämään parhainta elämäänsä? Etsy on alusta, jossa voit myydä tuotteitasi verkossa. Esimerkiksi, jos olet tarkistanut uuden vaunun ja sinulla on linkki siihen vaunuun, jotta ihmiset voivat ostaa sen Amazonilla, mutta sen sijaan he ostavat uuden Kindle-rahan, ansaitset rahaa Kindlessa. Kirjoitin ensimmäisen valokuvaukseni koskevan e-kirjan. Esimerkiksi yksi listaus tarjoaa 9 dollaria 4 kuvasta kaikista tuotteista, jotka sijaitsevat paikallisen kohteen hammasharjaosiossa, kun taas toinen maksaa 5 dollaria yhdestä 19 dollarin kuvasta.

Ja tämä on yksi sellainen tapa. Ansaitset myös enemmän, jos asut paikassa, jossa turistit käyvät usein, kuten pääkaupungissa tai lomakaupungissa. Voit ansaita jopa 10% palkkion suurimmasta osasta heidän verkkosivuillaan myytäviä tuotteita! Tunsin olevani yhtäkkiä lain ja järjestyksen jaksossa joka kerta, kun ostin päivittäistavaroita. Kun työskentelet kotoa, sinun on usein käytettävä päiväaikaa töiden tekemiseen.

Tule Matkatoimistoksi

Esimerkiksi uudet Shutterstock-avustajat ansaitsevat 1 dollarin. Katso Mindswarm napsauttamalla tätä! Menet heidän verkkosivuillesi ja tarjoat ystävyydellesi 10–50 dollaria tunnissa. On myös mahdollista ansaita kunnollista rahaa tekemällä esimerkiksi suorittamalla tutkimuksia verkossa. Heti kun olet suorittanut kyselyn, Survey Junkie maksaa sinulle käteisellä PayPalin kautta. Mutta olen nyt saavuttanut pisteen ansaita paljon enemmän kuin minulla olisi koskaan ollut työvoimalla. Olen luonut täysin ILMAISEN 7 päivän kurssin, joka opastaa sinua kannattavan blogin perustamisessa.

Lyft tarjoaa tällä hetkellä 300 dollarin liittymisbonuksen uusille kuljettajille, jotka suorittavat ensimmäiset 100 ajoaan 30 päivässä. Toinen malli, josta haluan puhua teille, on asiantuntija-sivusto. Se päivitettiin toukokuussa 2019, jotta saataisiin uusimmat tapoja koti-äideille ansaita rahaa kotoa. Noin 100 dollaria tai niin ostaa ensimmäisen tuoteerän. Lue tämä viesti, jos haluat nähdä suuren luettelon sivustoista, jotka maksavat sinulle kirjoittaa niistä. Tein lyhyen videon, joka yritti selittää kuinka se kaikki sopii yhteen. Se on niin yksinkertaista! Sinun täytyy olla järjestäytynyt, huolellinen ja halukas oppimaan.

Tämä työ ei ole kaikille (se ei ollut minulle). Ja tutkimukset osoittavat myös, että kotona pidettäviksi äideiksi tulevien naisten määrä on kasvussa osittain lastenhoidon kustannusten nousun vuoksi. Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä. Heidän haastattelut voidaan lukea napsauttamalla alla olevia linkkejä: Hyödynnän myös KIDS EAT FREE -ravintolat. Hänen kaltaiset työntekijät ovat yrityksen kaatuminen!

  • Suurin osa kaikista opettajista ansaitsee useita satoja dollareita kuukaudessa, ja jotkut antavat useita tuhansia!
  • Etkö ole vakuuttunut siitä, että voisit olla konsultti?
  • Tähän sisältyy yleensä arvostelu verkkosivustolta käyttäessäsi sitä... kuten tavallinen käyttäjä tekisi.
  • Tiesin aina, että rakastin kirjoittamista... ja nyt tiedän, että todellakin nautin sen yrittäjyydestä/yrityksestä.
  • Onko sinulla tausta suhteissa?

Asiakaspalvelu

Se on todella helppoa, eikä myöskään ole suurta käynnistystä. Muista lukea myös nämä rahan säästövinkit: Nosta sinun, jos babysat teini-ikäisenä? Lisäksi jokainen ilmoittautuminen saa sinut 10 000 dollarin neljännesvuosittaiseen arvontaan! Verkko muotityylistinä voit työskennellä etäkotiin kotoa. Ehkä vanhemmuusblogi? Virtuaaliopettajat käyttävät FaceTimeä, Skypeä, Google Hangoutsia ja muita tekniikoita. TJ ja minä olimme sopineet, kun minusta tuli kotona pidettävä äiti, että kaiken ylimääräisen, jonka ansaitsin yksin, voitiin lisätä ilmaiseksi ja selkeästi erityiselle rahatililleni.

Jälleen kerran, et aio lopettaa työtäsi tästä, mutta se on hieno ja hauska tapa ansaita rahaa verkossa. Pitäisikö meidän vain mennä paikallisiin ja katkaista kaikki siteemme ulkomaisiin kollegoihin? Joten kun lasten tuki ja sairausvakuutus lopetettiin, koska hänet erotettiin (jälleen vahingon vuoksi), pystyin heilauttamaan perhettäni taloudellisesti, vaikka minulla olisi toinen vauva. Eri yritykset, kuten Apple, Uhaul ja muut, palkkaavat ihmisiä auttamaan IT-tuella, asiakaspalvelun tuella, chat-tuella ja muilla. Älä ole ansaitse rahaa matkablogiliiketoiminnassa. Jos olet kotona työskentelevä äiti, joka haluaa ansaita rahaa ja sinulla on yleisö, kuten blogi, jolla on liikennettä tai uskollinen sosiaalinen media seuraa, mainostamasi rakastettujen tuotteiden mainostaminen tytäryhtiömarkkinoijana on hieno tapa ansaita rahaa puolella. Tutki omalla alueellasi sijaitsevia lähetyskauppoja nähdäksesi, mitä he etsivät, ja tuo sitten käytetyt tavarat sisään.

Mielenkiintoista oli myös se, että siskoni oli käyttämättä järjestelmää ansaita rahaa.

Lähetä Vanhat Vaatteet Ja Lelut

Haluat verkkosivuston, jotta asiakkaat voivat löytää sinut ja mitä tarjoat. Suunnitelmanamme oli aina olla kotona lasten kanssa, kunnes he menevät kouluun, ellei todella haluaisi palata takaisin töihin, mikä todennäköisesti tapahtui, kun rakastin työskentelemistä. Lisäksi autat muita sieppaamaan muistoja, jotka kestävät ikuisesti! Tämän viestin lisäksi täällä on muutama muista tarkistaa. Ajattelin, että aviomieheni työskentelee kotoa, ja jos hän pystyy siihen, niin voin myös!

Minulla on upea VA (virtuaaliassistentti), joka hallinnoi kumppaniohjelmaani e-kirjalleni ja huolehtii kirjanpidostani, ja toinen, joka vastaa kaikkiin sähköpostiosoitteihini ja auttaa minua pienissä poissa olevissa töissä, jotka eivät vain sovi tehtäväksi lista. Onko sinulla mitään mahdollisuuksia lisätä luetteloon? Ansaitse rahaa ilman ylimääräistä työtä omalta puolelta. Muita virtuaalisia töitä ovat ansaitseminen rahaa sellaisten sivustojen kuten Inbox Dollars & Swagbucks kautta ottamalla tutkimuksia ja pelaamalla pelejä verkossa. Voit myös asettaa räätälöityjä hintoja ansaitaksesi enemmän suosittujen matkakausien aikana!

Tilaa tutkimustutkimuksia - Jopa 400 dollaria tutkimusta kohden

Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Suoramyyntihinta on joustava työaika, tulopotentiaali ja alennusten saaminen rakastamillesi tuotteille. Voit olla vastaus. Siellä on paljon bloggaavia Facebook-ryhmiä, joissa ihanteelliset asiakkaasi ovat. Kirjanpitäjän keskipalkka vaihtelee välillä 18–23 dollaria tunnissa, kun keskimääräinen palkka on noin 20 dollaria tunnissa. Haluan sinun tietävän, että sinulle on vaihtoehtoja.

Kuinka löydät kotona äitityöt? Opettajien on täytettävä seuraavat pätevyydet: Mitä opisit koulussa?

Periaatteessa VA on joku, joka hoitaa sihteeristötehtäviä verkossa. Jopa 900 dollaria kuukaudessa. Jos henkilö myy 35 unssia rintamaitoa päivässä 2 dollarilla. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Äidit, jotka rakastavat matkustaa tai joilla on paljon kokemusta matkustamisesta. Haluatko löytää töitä kotoa tai freelance-töitä? Jakaminen on välittämistä! Olen ollut kengissäsi.

Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Olevana äidinä

Luulin todella, että tämä oli enemmän harrastuksia kuin työtä, kun kuulin siitä ensin... mutta käy ilmi, että on olemassa kirpputorien kääntö - ja tiedän ihmisiä, jotka tekevät kuusi lukua vuodessa vain ostamalla ja myymällä käytettyjä esineitä. Sain ensimmäisen neljännesvuosittaisen oston tarkistuksen ebates-palvelun kautta! Puolella kirjoittamisen lisäksi olen opastanut jokaisessa luokassa oppilaita kielitaiteista algebraan saakka. Etkö tiedä mistä aloittaa korjaaminen? Arvioi kiinnostavia tuotteita ja palveluita ja anna heille palautetta. Lopetin ESL: n opettamisen pian äidiksi tultuaan, mutta sain äskettäin tietää upeaan tapaan ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä, joka sisältää englannin opetuksen tietokoneesi mukavuudesta! Yrityksesi käyttäisi esittämiäsi tietoja verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

Beachbody, Zazzle, Craftsy, Juleep ja Weebly. Sitten vertasimme sovelluksia, verkkosivustoja ja vinkkejä loput yön, kun lapsemme repivät talomme. Varmista, että lisäät lastenhoitokortin kodin omistajan vakuutukseen, jos joku loukkaantuu, ja tarkista valtion säännökset siitä, kuinka monta lasta voi hoitaa ilman lupaa. Muutaman ensimmäisen kuukauden aikana otimme paljon lehdistöä ja vierailijamme piikissä. Et tarvitse tällä hetkellä tutkintotodistusta tai todistusta ollaksesi terveysvalmentaja. Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille?

Kotona pidettävät äidit ovat erityinen äitien rotu. No, jos olet kotona äiti, miksi et tarjoa lastenhoitopalveluita? Tai jos olet kokenut valokuvaaja, napsauta minua Twitterissä @improvephoto, jos haluat saada palkkion kirjoittaa valokuvablogilleni. Siellä on paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat enemmän kuin kokopäiväiset tulot myymällä Amazonilla. Liity ystävämme kurssille Flea Market Flipperissä. Omistan kirjassani "Muut kuin vain tekeminen" kokonaisen luvun siihen, kuinka äidit voivat luoda enemmän rahaa perheilleen poistumatta kodista. Voit aina kysyä, tiedätkö pienyritysten omistajilta, etsivätkö he avustajaa, mutta todennäköisempi paikka löytää työ on listaamalla palvelut freelance-sivustoille, kuten Odesk ja Freelancer.

Ansaitse Rahaa Myymällä Mitä Sinulla On:

Olemme laatineet luettelon äideille kahdeksasta parhaasta työstä kotoa -työssä, jotta voit viettää aikaa lasten kanssa ja tuoda silti kotiin pekonin. Voit etsiä kirjoitustöitä työpöydältä, kuten Pro Blogger ja Upwork. Luin kuinka monta blogia epäonnistuu.

Jokainen heistä toimisi, ja ehkä jopa enemmän taattuja tuloja kuin bloggaaminen. Jos sinulla on ylimääräinen auto, voit vuokrata sen TURO: n kautta. Sinun on myös oltava yli 18-vuotias ja pystyttävä puhumaan ajatuksesi ääneen. Jos sinulla on 401 kk ja et ole varma siitä, että sinulla on oikeat rahastot, harkitse Blooomin kaltaista robo-neuvonantajaa, joka optimoi rahasi vastaamaan eläketavoitteitasi. Oletko koskaan ansainnut rahaa puolella ollessasi kotona lasten kanssa? Eläke-säästöjen kasvattaminen toinen tapa ansaita rahaa, josta olet iloinen, että sinulla on tulevaisuudessa. Lailliset eivät koskaan pyydä sinulta maksua.

Vietettyäni paljon aikaa kotona työskentelevien äitien töihin etsiessään freelancere-editointikeikan.

Hakukone/sosiaalisen Median Arvioija

Kenelle olen kohdistunut? Mainosta paikallisissa kouluissa tai tutustu yhteisökeskukseesi, vanhempiin keskustaan ​​tai kirkkoosi nähdäksesi, tarjoavatko he työpaikan, johon voit lähettää taitosi. Sinun ei tarvitse työskennellä koulussa ollakseen opettaja. Ainakin olin vakuuttunut siitä, että minun piti yrittää. Etsy perii pienen maksun jokaisesta luettelosta ja lisää pienen maksun jokaisesta myymästäsi tuotteesta; luot verkkokauppiastilin vastaanottaaksesi maksuja Paypalin kautta.

Odotatko yrityksellesi osoitetun ajan joka päivä?
  • Haluatko kykyä täydentää sitä täydellistä työtä kotona?
  • Katso tästä blogiviestistä lisätietoja kuinka ansaita rahaa englannin kielen opettamiselle.

Freelance-kirjoittaminen

Jos rakastat lapsia ja huolehdit mielellään muista lapsista sekä omista, samaan aikaan. Yksi kuumimmista freelance-palveluista, joka vaatii vain muutaman tunnin viikossa, on Facebook Ads Manager. Auta kamppailevia opiskelijoita ohjaajana. Olen varma, että hämmästytät ilmaisten asioiden määrää, jonka voit tehdä joka viikko alueellasi. Kuinka on mahdollista yhdistää tällaiset periaatteet kaupalliseen terveyteen? Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. Vaikka sinulla ei olisi omia ideoitasi, on helppo tutkia ja löytää verkosta monia ideoita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. On mahdollista!

Jos sinulla on tärkeä määräaika tai puhelut tulevat, etkä ole varma, kuinka aiot sovittaa kaiken tähän, älä epäröi kysyä apua isovanhemmalta tai hoitajalta. Tämä saattaa olla jopa askel kohti voimakkaan ja tehokkaan markkinoijan kehittymistä. Esimerkiksi ruokablogger voi luoda reseptikirjan myytäväksi. Kuinka paljon voin tehdä? Muutamia muita merkittäviä nimiä: Äideille on tarjolla niin paljon täysin laillista ja joustavaa työtä kotitöistä - sinun täytyy vain haluta, että se on tarpeeksi huono aloittaaksesi ja saadaksesi sen tapahtumaan! Onko sinulla hyvä silmä yksityiskohtiin?

Niiden avulla voit selvittää, saatko kohtuullisen hinnan vai pitäisikö sinun kävellä. Kirjoita ihanteellinen työkuvasi, jotta sinulla on keskittyminen, määritä korko ja aloita työnhaku. 5/5 - 278 000+ ääntä iPhone: Kun tehdään oikein, vaihtokaupasta tulee hyvä kokemus sinulle ja myyjälle.

Valokuvaaja

Tilaa päivitykset ja tarkista viikoittain lisää haastatteluja, koska esitän blogissani muita Money-Making SAHM -haastatteluja järjestäessäni niitä. Siksi tuotemerkit kääntyvät sosiaalisen median asiantuntijoiden puoleen luodakseen ja julkaistakseen heidän viestejään. Kivi ja kova paikka: Swagbucks-verkkosivustolla voit saada lahjakortteja Target Amazon Walmartista, Amazonista ja muilta.

Tuotamme laukkuja. Oletko henkisesti tarpeeksi kova käsittelemään epäonnistumisia, noutamaan kappaleita ja aloittamaan uudelleen? Paribus saa sinulle rahaa takaisin online-ostoksistasi esimerkiksi Targetista, Walmartista ja muista kaupoista.

Aloin ansaita rahaa matkablogista. Ainoa asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on se, että aivan kuten offline-työpaikat, myös kaikki verkkoyritykset vaativat työtä ja omistautumista sinulta. Napsauta tätä saadaksesi luettelon sivustoista, joilla voit luoda tilin ja alkaa ansaita rahaa heti. Olen tehnyt ja käynnistänyt kursseja - 9–97 dollaria kurssilta. On olemassa paljon asioita, joita voit tehdä kotona pysyäksesi ja ansaitaksesi rahaa. Monet verkossa työskentelevät äidit ansaitsevat kuusinumeroisia tuloja. Jos ansaitset enemmän kuin 1 000 tai 2 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä kotoa, saatat tosiasiassa olla paremmin 100 000 dollarin tulojen mukainen.

Säilytä Urasi

Muista perustaa tytäryhtiötilit Amazon Associates -yrityksen kanssa ja suositella vitamiinien kaltaista tuotetta ja kertoa heille, mistä ostaa sen Amazonista tai muista tuotteista, jotka tukevat YouTube-kanavasi markkinarakoa. En ole tekninen nero. Tutustu kuinka maksaa veroja itsenäisenä urakoitsijana tässä viestissä napsauttamalla tätä. Työpajassa hän opettaa sinulle, miten löytää ja saada asiakkaita, sekä kuinka kasvattaa oikolukuyritystäsi.

Palattuaan Yhdysvaltoihin vietin seuraavat viisi vuotta opettaen maahanmuuttajien lapsille englantia. Jos tiedät äitejä tai tulevia äidejä, jotka saattavat pitää tästä artikkelista, olisin todella kiitollinen, jos lähetit sen heille sähköpostitse. Aloittaaksesi voit etsiä työpaikkoja esimerkiksi Sivusto- tai FlexJobs-sivustoille. Aviomiehesi on pankkiiri? Mutta se on tämä suuri salaisuus, josta minusta tuntuu, ettei kukaan puhu: Jos aiot perustaa blogin ansaitaksesi rahaa, varmista, että olet määritellyt tavoitteet, strategian ja tietosi kuinka ansaita rahaa. Suoramyynnin avulla voit työskennellä öisin ja viikonloppuisin.

Tunsin täysin jumissa. Clickbank - Niiden online-markkinoilla on kymmeniä tuhansia tuotteita, joista valita, ja voit ansaita palkkioita jopa 75%! Vaikka kotona asuvien äitien on helppo ajatella, etteivät ne pysty lisäämään tuloja kotitalouksiinsa, niin usein ei ole.

Asiakaspalvelun Edustaja

Tiedän tämän, koska olen työskennellyt itselleni vuodesta 1996 lähtien, ja se hankautuu pojalleni, joka aloitti äskettäin kokeilemaan tapoja ansaita rahaa kotoa; häiritsemättä kouluaan tai toimintaansa! Kuten yllä mainittu sivuston maininta, olen käynyt Miken sivustolla yli 10 kertaa viimeisen parin päivän aikana. Puhelin ei soinut usein, mutta sain muutaman keikan vuosittain 100–2019 dollaria kuvaamaan häitä, kihlovalokuvia, vanhusten kuvia, yritystilaisuuksia jne. Jotain joustavaa, kotipohjaista ja (uskallammeko toivomme sitä?)