Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Se voi olla hieno tapa päästä eroon vanhoista kotioppikirjoistasi, joita et enää käytä, ja ansaita rahaa samanaikaisesti. Freelance-kirjoittaminen on loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa. Kun sain toisen poikani, minulla oli ylitarjonta maitoa, joten päätin tutkia Tiny Treasures -nimistä yritystä. Jokaiselle aiheelle on saatavilla kursseja auringon alla, joten riippumatta siitä, mitä asiantuntija olette, siellä on suuri mahdollisuus. Se on hyvin luonnollinen alusta. Se päivitettiin toukokuussa 2019, jotta saataisiin uusimmat tapoja koti-äideille ansaita rahaa kotoa. Lisätietoja Airbnb-majoittajaksi tulemisesta.

Tämä on loistava tapa saada uusia kävijöitä sivustoosi. SitterCityn mukaan. Voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa brändin suurlähettiläänä.

 • Käytän myös Swagbucksia kun ostan verkossa!
 • Ja saat vielä enemmän apua työnhaussa tutustumalla ilmaiseen, ladattavaan oppaaseemme äideille, jotka palaavat työvoimaan.

Life-valmentaja, Budjettivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Yritysvalmentaja

Se on hauska paneeli, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimuksia. Se on mitä olen päättänyt tehdä, ja uskokaa minua, tämä blogi saa minut enemmän kuin tarpeeksi rahaa. Jos sinulla on Amazon-tili ja Kindle tai Kindle-sovellus, napsauta tätä ja omista kirja. Päättäessään olla tyttäreni ensisijainen vartija, mieheni ja minä tutkimme tapoja, joilla äidit voisivat ansaita rahaa kotoa. Teen tarpeeksi kotona pitämään minut kotona, ja se on minulle tärkeää. Lastenhoito on kallista, ja CNN: n mukaan kustannukset nousevat nopeasti.

Napsauta Hunaja-painiketta kassalla. Honey lisää kuponkikoodit ostoskoriin automaattisesti. Nosta sinun, jos babysat teini-ikäisenä? Yksi suosituimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa verkossa kyselyjen avulla on Swagbucks - käytännössä suoritat tehtävät ja ansaitset “swagbucks” lunastaaksesi palkkioiden perusteella. Etsy perii pienen maksun jokaisesta luettelosta ja lisää pienen maksun jokaisesta myymästäsi tuotteesta; luot verkkokauppiastilin vastaanottaaksesi maksuja Paypalin kautta. Aloitaksesi sinun on vain suoritettava joitain valokuvauksen peruskursseja, sijoitettava kunnolliseen kameraan ja KÄYTÖSTÄ.

Hiusten Muotoilu Hääille

Tämä on epäilemättä erinomainen valinta kotona toimiville äideille. Vielä tiukka… mutta hyvä. Tiedän, että se kuulostaa cheesyltä, mutta blogin perustaminen menee aina listan kärkeen, koska se on se mitä teen henkilökohtaisesti ja voin taata kuun! Tämä on tarkoitettu pitkäaikaiselle palkinnolle vähintään 4 vuodeksi tulevaisuuteen.

Jos olet taitava tai taitava, voit tutkia Etsy-yrityksen perustamista ja myydä käsitöitä verkossa. Joka päivä kuulen monia menestystarinoita kotona olevista äideistä, jotka ansaitsevat kokopäiväisiä tuloja muokkaamisesta/oikolukuista. Minulla on hyviä ystäviä, jotka ansaitsevat hyvin palkattuja, kokopäiväisiä tuloja, jotka muodostavat kodin mukavuuden. Oletko henkisesti tarpeeksi kova käsittelemään epäonnistumisia, noutamaan kappaleita ja aloittamaan uudelleen?

 • Voit tulla mysteeriostajaksi puhelinyhtiöille, päivittäistavarakaupoille ja paikoille, kuten Jiffy Lube.
 • Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä.

Anna mielipiteesi MindSwarmsista

Tuutorointi ei vaadi valtion opetussertifikaattia, mutta suurin osa palkkaavista yrityksistä vaatii kandidaatin tutkintoa ja jonkinlaista aiheen asiantuntemuksen osoittamista tentin tai muun tyyppisen arvioinnin avulla. Olen iloinen, että pystyin täydentämään rintamaitoani luovuttajamaidolla, mutta piti lopulta täydentää rintamaitoani kaavalla, koska luovuttajamaidon kustannukset olivat korkeat. Amazon myy sitten tavarat ja lähettää ne sinulle ja maksaa leikkauksesi.

Tämä on ajattelutapa, johon haluat päästä, kun yrität ansaita rahaa kotona. Tässä on luettelo muista ideoista, joita tiedän teen äiteille ansaitaksesi rahaa joustavilla aikatauluilla, jotka antavat heidän olla kotona myös lastensa kanssa. Perheet maksavat mielellään tästä palvelusta! Voit myös kysyä verkon ihmisiltä, ​​joilla on verkkosivustoja, tarvitsevatko he kirjoittajaa sisällön tuottamiseen. Suosittelen tätä hälinää kaikille, jotka haluavat työskennellä kotoa. Joka aamu kirjaudun sisään näiden sivustojen kyselyn kojelautaan ja katson, mitkä tutkimukset ovat saatavilla. Valitettavasti monet äidit ovat voimattomia, koska he eivät löydä laillisia mahdollisuuksia työskennellä kotoa ja joutuvat joskus Tupperware, käsilaukkujen, kosmetiikan tai muiden "juhlien" uhreiksi, jotka yleensä veloittavat sinulta paljon rahaa etukäteen aloittaaksesi myynnin ja tuloksena on harvoin haluamassasi menestyksessä. Transkriptionistien yleisiä tehtäviä ovat ääni- tai kirjoitetun sisällön transkriptio, raporttien tarkistaminen ja virheiden korjaaminen.

Monet äidit ovat jo sosiaalisessa mediassa taitavia henkilöitä, jotka lähettävät tietoja lastensa saavutuksista ja muista, mikä tekee siitä äidille luonnollisen kotona tehtävän. Voit käyttää promo-koodia “AFFILPROMO” saadaksesi 30 prosenttia työpaikan hakupalvelusta. Tähän sisältyy monenlaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien: Työtä on saatavana tonnia, ja sinulla on mahdollisuus käyttää ainutlaatuisia taitojasi ja kokemustasi löytääksesi oikea markkinarako. Kotitekoinen pienten lasten kanssa on myös ihanteellinen, joten heidän lapsellaan on leikkikavereita! Lasten pitäminen kotona on aika-testattu tapa äideille ansaita rahaa kotoa. (Walmart, Target, Best Buy ja Walgreens!)

Facebook-mainosasiantuntija

Tietenkin he maksavat myös, kun suoritat muita aktiviteetteja, kuten otat tutkimuksia, selaat netissä ja uskot tai älä - vain ostoksille verkossa. En ole erityisen sosiaalinen henkilö, ja menen hääihin, joissa en tiedä ketään, mikä tekee minut erittäin hermostuneeksi. Katso mitä muita valokuvaajia lataa ja aloita! Airbnb ei ole vain hieno tapa säästää rahaa hotellihuoneisiin lomalla, vaan se voi olla myös hieno tapa ansaita rahaa poistumatta talosta. Muista valita kohdeyleisö, joka toimii aikataulusi mukaan. Siellä on monia perheitä, jotka tarvitsevat laadukasta lastenhoitoa outoina aikoina.

Siitä pimeästä on kulunut useita vuosia, ja tuona aikana olen tehnyt monia erilaisia ​​töitä kotona pidettävänä äitinä. Voit esimerkiksi kuunnella äänitallennetta ja kopioida sen sisällön tekstimuotoihin. Shutterstock on suosittu valokuvauspaikka. Vuoden lopussa olet ansainnut 1200 dollaria SO: lle. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Ennen kuin aloitat kuitenkin tämän, varmista, että asettamisellesi ei ole erityisiä oikeudellisia rajoituksia omassa kaupungissa tai osavaltiossa. Yli minuutti, joka vie sinut, on paljon säästöjä ja ansaitsemista.

Kuinka Tehdä Kylpyhuoneesi Hajuksi Koko Ajan

On olemassa useita tapoja, mutta helpoimmat ja parhaat tapoja aivan uusille bloggaajille ansaita rahaa ovat: On mahdollista! En voi avata päivähoitoa! Mutta minulla ei ole koskaan aikaa poistua talosta.

Hei Siellä!

Laitat nimesi yleensä luetteloon, joka ilmoittaa sinulle, kun tapauksia on saatavilla alueellesi. Erityisesti etelässä monogrammit ja kirjonta ovat erittäin suosittuja! Hän on työskennellyt lento-ohjaajana (tiedät - kaveri, joka opettaa kaupallisten lentojen tulevia lentäjiä ympäri maailmaa olevissa lentoyhtiöissä miten lentää…), mutta se maksaa epämääräisesti. Siellä on paljon bloggaavia Facebook-ryhmiä, joissa ihanteelliset asiakkaasi ovat.

 • Mahdollisuudet ovat rajattomat!
 • Tällainen tuote maksaa melkein mitään valmistamista.
 • He ansaitsevat keskimäärin 15–20 dollaria tunnissa ja se on melko palkitsevaa, kun oppilaasi alkaa menestyä luokkahuoneessa.
 • Jos sinulla on intohimo sanoihin, tämä voisi olla täydellinen sinulle!
 • On erittäin tärkeää, että sinulla on strategia, josta pidät kiinni.

Lisää Viestejä Rahan Ansaitsemisesta

Monien kotona työskentelevien äitien työpaikkojen avulla voit katsella lapsiasi samalla kun ansaitset rahaa. Tutustu sivustoihin, kuten BookScouter. Sanon vain, että sinun pitäisi yrittää saada intohimosi sopimaan liiketoimintaan eikä yrittää muuttaa tylsää yritystä intohimoksi.

Markkinatestaaja Ja Tutkija

Transkription prosessi alkaa lähettämällä ääni- tai videotiedostot, jotka on kopioitava tekstitiedostoon transkription avulla. Tunnit ovat joustavia ja alkava palkka on 11 dollaria/tunti. Tässä haastattelun, jonka tein neljän koulun äidin kanssa, joka on kasvatanut menestyvää yritystä auttamalla muita poistamaan toksiineja elämästään.

20+ Laillista Kotitöitä äideille

Tässä on viisi heistä. Sen lisäksi, että tulet pois joukko hienoja ideoita, jotka ovat omia taitoillesi, tietoihisi ja intohimoihisi, opit myös vahvistamaan prosessin ja varmistamaan, että ajatukset, joiden kanssa haluat ajaa, voivat ja ansaitsevat sinulle rahaa. Jos olet vasta aloittamassa aivan uutta, noin vuosi, jotta saat ensimmäisen pienen keikkasi. Tähän sisältyy yleensä arvostelu verkkosivustolta käyttäessäsi sitä... kuten tavallinen käyttäjä tekisi.

Ansaitse rahaa Blogging

Jotkut ihmiset vihaavat ruoanlaittoa, mikä on erinomainen tilaisuus ansaita ylimääräistä rahaa. Avain tämän vaihtoehdon onnistumiseen on varmistaa, että kurssi on arvokas niille, jotka sitä tarvitsevat. Mene sivustoihin, joilla on hyvä maine ja jotka eivät vaadi kirjautumista maksua vastaan. Haluan lapseni tietävän, että heidän vanhempansa ovat halukkaita työskentelemään ahkerasti ja uhraamaan materiaalista omaisuutta ja vapaa-aikaa huolehtiakseen heistä.

 • Mitä vinkkejä ansaitset rahaa kotoa?
 • Palkka ei ole mahtava, 3–5 dollaria jokaisesta.
 • Kiinnostunut, mutta et tiedä mistä kirjoittaa?
 • Joka ilta kun lapsesi menevät nukkumaan, voit maalata, luonnostella tai piirtää jotain seuraavalle potentiaaliselle ostajallesi.

Tässä Ovat äideille Parhaat Työpaikat Vuonna 2019 Joustavalla Aikataululla

Jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa kotona ollessasi, et ole yksin! Ystäväni ja perheeni ovat tehneet seuraavat ansaitaksesi rahaa kotoa: Kirjoittamalla blogiin voit käyttää kokemustasi ja asiantuntemustasi luoda sisältöä ilman vaivaa ylläpitää omaa verkkosivustoasi. Se oli yli 300 dollaria! Nämä ovat hämmästyttävimmät tavat, joista tiedän luoda sivutuloja kotoa. Voit ansaita rahaa myös onnittelukorttisuunnittelijana myymällä mallisi joillekin näistä kortteja tarjoavista yrityksistä, jotka hyväksyvät ja maksavat lähetykset. Tuoteperustaisessa liiketoiminnassa suosittelemme, että käytät Shopifea. Voit ansaita rahaa verkossa sisällöntuottajana.

Jos sinulla on luettelo muutamasta tuhannesta ihmisestä, jotka rakastavat työtäsi, voit mainostaa palveluja ja tuotteita heille melko helposti. Voit ansaita jopa 21USDD dollaria 40 minuutin oppitunnilta ja työskennellä niin paljon kuin sinulle sopii. Tämä on todella luova tapa ansaita rahaa kotona, helposti. Oletko ollut kiinnostunut aloittamaan ruokablogin? Sinun pitäisi saada palkka siitä oikeudesta? Se on parempi paikka sinusta johtuen, kun sielusi on onnellinen ja et ole stressissä rahasta.

Kukkajärjestäjä

Myy sotku (mukaan lukien vanhentunut elektroniikka, kukkarot, kengät ja muut)! Varsinkin kun voit tosiasiallisesti myydä niitä ja ansaita ylimääräistä rahaa. Kun olet valmis, se antaa sinulle erityisen linkin. Sekä mieheni että minä työskentelimme, joten vietimme lapsemme päivähoitoon klo 8, sitten otimme heidät vastaan ​​5: Mutta sitten luin bloggaamisesta. Tämän viestin tekohetkellä PetSmart kuuluu ”tuplarahat takaisin” -luokkaan. Hakeudu tänään lähettämällä tutkintotodistuksensa verkossa ja opeta ensiluokkaasi heti 2 viikossa! Niiden pituus vaihtelee, ja sinun on hyväksyttävä heidät sen perusteella, minkä tyyppisiä tietoja he etsivät.

Tähän sisältyy yleensä verkkovastaavien ja yritysten auttaminen testaamaan sivustojaan. Tiesitkö, että luovilla ja ainutlaatuisilla tulosteilla, laskentataulukoilla, väripakeilla ja työkirjoilla on valtavia markkinoita? Oletko kohdistunut tiettyyn ihmisryhmään? Luon kuitenkin tämän sarjan tuhansille äideille, jotka ilmaisivat halua ja jopa kovan tarpeen oppia työskentelemään kotoa.

Max

Hyvien tulosten saaminen vie yleensä noin vuoden. Kaikkien näiden uskomattomien Pinterest-kuvien ja ideoiden piti tulla jostakin! Kotiyrityksen rakentaminen tai ansaitaksesi vain ylimääräistä rahaa verkossa vie aikaa, joten älä tule pettymään, jos se ei tapahdu heti. Kuten, jotenkin voitit bloggaajan jättipotin ja jokainen bloggaaja maailmassa antoi sinulle rahaa. Muista lukea tämä viesti luottamuksen kehittämisestä. The kiireisen budgeterin rosemariellä on mahtava opas oman aloittamiseen.

Jos voit osallistua kurssille, jossa opit luomaan muuntavia Facebook-mainoksia, voit ansaita paljon rahaa paikallisille tai verkkoyrityksille. Sinulla on vapaus työskennellä, kun se on sinulle ja perheellesi sopivaa. Kyselyjen ottaminen on toinen melko helppo tapa ansaita rahaa. Oletko valmis? Brandin suurlähettilääksi kuuluminen oli hauskempi sivukeikka, joka minulla on koskaan ollut. Muutamia muita merkittäviä nimiä: Joten saatat löytää tietyn haluamasi vauvahampaiden renkaan ja siirtyä sivulle Amazonissa.