Pilasinko Elämäni Tekemällä Salaustekniikkaa?

Tämä vähentää tarpeettomien tappioiden riskiä ja takaa voitto onnistuneesta hintaliikkeestä. Joten, mitä sinä odotat? Se on itsemurha. Alaluokassa on kaikki uutispäivitykset, kuten Ripplen sidokset eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, päivitykset algoritmeihin jne.

Jos haluat tehdä niin, se on sinulle. Vaihtoluvut käyvät ilmi rahoituksen nimeltä prosessin kautta. Tiedän, että Gekko-botti on ilmainen (https: )Joten tule mukaani ja aion viedä sinut pois rannikon veroparatiisien ja megasalausvaalien kaninreikistä, jotka tekevät merelle aaltoja, jotka puristavat alhaisimmat kauppiaat. Sanoitko jotain rahan tulostamisesta? Joo, he ohittavat sinut kunniapäivinä. Kun olin LA muutama viikko sitten, ja markkinat romahtivat, en voinut käydä kauppaa valinnan ulkopuolella, vaikka tipat olivat raskaita, strategiani antoi minun olla välittämättä.

Olemme kaikki kuulleet tarinoita päivittäiskaupan miljonääreistä, jotka aloittivat kaupankäynnin vain 1000 dollarilla, mutta osuivat pian jättipottiin ja hallitsivat markkinoita. Tutkittu sitä kuukausia Mielestäni on hyvin todennäköistä, että tämä tapahtuu etenkin Bitfinexissä. Mitä tuo tarkoittaa? Ei ole vähimmäispääomavaatimuksia, ei auditointeja ja siellä olevat yritykset maksavat nolla tuloveroa. Ryhmän moderaattoreiden mukaan kuukauden päivä, jolla oli eniten liikennettä, oli elokuu. Ohita se, ja voit joutua kärsimään tappioita ja velkoja, kun päätät olla uusi salauksen tarina.

Voit myös tehdä "rajoitetun myyntitilauksen", mikä tarkoittaa, että kauppasi voidaan sulkea automaattisesti, kun kolikkasi osuu tiettyyn korkeampaan hintaan. Tämä on jälleen turvallisuuden takaamiseksi, että olet ihminen etkä hakkerointiohjelmisto. Se on tarpeeksi vaikea hallita riskiäsi, kun ostat ja myyt vain salaperäisessä lännessä. Binance on kirjoittamishetkellä yksi suurimmista ja legitiimimmistä pörsseistä, jotka sijaitsevat Kiinasta, ja tämä on valtava etu. Hyvä aloituspaikka olisi Binance, koska niillä on käytettävissä satoja kauppapareja ja heillä on myös yksi markkinoiden suurimmista kaupan volyymeista. Tämän vaihtoehdon avulla voit leikata tappioita automaattisesti, ennen kuin tappioistasi tulee tähtitieteellisiä. Mikä on takuupyyntö? Otsikot eivät voi olla harhaanjohtavia.

Mutta takaisin käsillä olevaan luentoon: Prosenttiosuuteen perustuen tämä on mitta järjestelmän kyvystä tuottaa voittoa tappion sijaan. Jos voisit hyötyä villistä ratsastamisesta ylös ja alas, miksi et? Kaikki tuntemani eliitin kauppiaat rakastivat sitä. Ja heillä molemmilla on mahtavia sovelluksia. Se ei ole, koska se on jonkinlainen ohjattu taika, jonka vain minä tiedän. Tämä on hinta, jolla ostat ja kirjoitat sijaintisi.

Oletetaan sama skenaario kuin edellä.

Numero yksi: vaihtoehdot ja tulevaisuudet, Voi minun

Tunnen pilanneen elämäni hiipimalla kryptoihin avuttomana korkeakoululapsena. Kaikki lentäi, pelkästään toukokuussa portfolioni hyppäsi + 158%. Käytämme esimerkissä pyöreitä numeroita pitääksemme sen helposti ymmärrettävänä. Joten mitä tästä kokemuksesta voitaisiin oppia? Se, kuinka kauan viestistä keskustellaan, oli monero, jonka korkein mediaani-ikä oli kärjessä.

Soveltuu paremmin tekniseen analyysiin, ja on myös muita tapoja vaihtaa valuutanvaihtoa. Ei ole vähimmäispääomavaatimuksia, ei auditointeja ja siellä olevat yritykset maksavat nolla tuloveroa. Se on uskomatonta.

Miksi Binance Exchange on paras kolikonvaihto

Ensimmäinen askel, kun tarkastellaan päivittäistä kryptovaluutan vaihtoa, sinun on löydettävä hyvä vaihto. Olen myös jakan kaiken, mitä työskentelen, ja katson teitä kulissien takana prosessiini. Tämä menetelmä käyttää ulkoisia tapahtumia lukemaan valuutan tulevaa liikettä. Sinua ei kutsuta liittymään hedge-rahastoon lukemisen jälkeen vain yhden Bitcoin-oppaan. Hän ostaa 1000 XRP: tä hintaan 0 dollaria. Tämä on yksi tärkeimmistä opittavista. Binance-kolikoiden vaihto on paras digitaalisten valuuttojen kauppapaikka, mutta et voi käydä kauppaa perinteisillä valuutoilla! Käyttämällä Palveluitamme tai napsauttamalla Hyväksyn hyväksyt evästeiden käytön.

Laitoksen kehittäminen TA: n kanssa vie aikaa, mutta käytettävissä on hyviä, ilmaisia ​​resursseja, joiden avulla aloittelijat voivat tutustua perusteisiin. Tämä voi olla kokonainen artikkeli yksinään, mutta katsotaan lyhyesti muutamia tärkeimmistä menetelmistä valuuttojen analysoimiseksi ja tietoisten ennusteiden tekemiseksi. Päivämyyjien verotilanne on täysin riippuvainen siitä, missä maassa elinkeinonharjoittaja on ”verojäsen”. Olin kaupankäynnin vipuvaikutusta, ja kun markkinat avattiin aamulla, olin menettänyt €4k. Se on innovaatio, jonka odotan näkevän perinteisten markkinoiden merirosvon lähitulevaisuudessa. Kyllä, nämä lainatut investoinnit saattavat todellakin kukoistaa, mutta mahdollisuus menettää se kaikki on ajatteleva riski, kun otetaan huomioon salausvaluuttamarkkinoiden tuntematon tulevaisuus.

  • Mielestäni on hyvä mahdollisuus potkaista heidän perseensä.
  • Se kuulosti huumekauppiaiden laulamalta, joka ajoi minua jahtaamaan minua Washington Square -puiston läpi, kun olin lapsi NYU: ssa.

Kuinka Paljon Ansaitset?

Niitä manipuloidaan helposti ja voit juuttua asemaan. Lyhyen myyminen ansaitsee voittoa, kun Bitcoin putoaa kuin kallio. Tämän päivän pörssit ovat suunnitelleet kaiken riskin markkinoilta ja ne ovat ottaneet kaiken voiton. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin seurata markkinoiden liikkumista tunnissa ja toimia heti. Pysäytystappiolaskelmasi mukaan nykyinen pysähdys on 7 700 dollaria, joka on 300 dollarin ero yhdellä Bitcoinilla. Tässä on nopea päivitys siitä, miten se toimii, viimeisestä artikkelissani:

Mihin Tehtävään Haet?

Jopa päiväkaupankäynnin gurut yliopistossa panivat tunteihin. Suosittuja tunnisteita, et tietenkään pidä kaikesta siitä, mitä kuulet tai luet, mutta pidät mieluummin siitä, että pysyt ajan tasalla. Redditin käyttäjä kirjoitti: Minulla ei ollut aavistustakaan, että Ripple lentää ensimmäistä suurta voittoaani vastaan, samoin Digibyten ja Bitsharesin kanssa. Raha on vain avustaja.

Pienemmät altcoinit voivat olla uskomattoman kannattavia lyhyellä aikavälillä, mutta niihin liittyvät riskit ovat paljon suurempia. Jos näin on, sinun pitäisi tietää, että osa-aikaisen kaupankäynnin muuttaminen kannattavaksi työksi, jolla on kannattava palkka, vaatii erikoistyökaluja ja -laitteita, jotta saat tarvittavan edun. Uutisia, mielipiteitä ja keskustelua kaikentyyppisille altcoineille: Tämä estää mahdollisuutesi myydä uuden linkin lähettämisen välillä.

Hallitse Omia Riskejä

Jos et pysty käsittelemään "villin lännen" puolta markkinoilla, käytä Bnb: tä maksamaanksesi maksuja. Binance Viberate Crypto ei varmasti ansaitse "villin lännen" kaltaisia ​​voittoja. Voit odottaa kolikosi hinnan nousevan, mutta jos se liikkuu ennusteesi kanssa, tarvitset pysäytystappion paikoilleen menetyksesi minimoimiseksi. Valitettavasti vipu vetoaa koko kaavan erittäin huonosti. Kiinassa sijaitsevalla Binancella on omat edut ja haitat, mutta pääsemme siitä yli minuutissa. Mitä eroa? Joten koska emme tiedä tulevaisuutta, pyramidimme kohtaan, jotka ajattelemme olevan pisteiden arvoisia yli 24 tunnissa, mutta emme ole varmoja, joten odotamme, että aiemmat sijaintimme antavat meille jonkin verran pehmusteita ennen uuden asettamista , joten odotamme 50 pistettä ja säädä stoploss-asema 1. asemassamme ennen siirtymistä toiseen asemaan.

Tappioiden Hyväksyminen

Myös paljon videoita, blogeja ja kauppaa koskevaa materiaalia saa sinut luulemaan, että se on todella mahdollista ja ei niin vaikeaa, kun todellisuudessa on erittäin vaikea tietää, mitä hinta aikoo tehdä. Tällä hetkellä, kun hype on äärimmäistä, kaavioiden tutkiminen voi olla tehokkaampaa kuin yrittäminen purkaa Reddit-keskustelun uutissykli. Spreads, Leverage & Margin - Päivämyyjänä haluat kilpailukykyiset spreads - voit myös haluta tietyt vipuvaikutustasot ja alhaiset katteet. Varojen tyhjennys alkoi tammikuun lopulla, kaksi viikkoa ennen Binance-listalta poistamista, ja se on jatkunut tähän saakka, viimeinen lähtevä kauppa vain kolme päivää sitten. Resistenssitaso - Tämä on hintataso, jossa kysyntä on riittävän vahvaa, että arvopapereiden myynti poistaa hinnan nousun. Ja tietysti mikä strategiaasi?

Heillä on joitain erittäin tyylikkäitä tapoja etsiä varastotietoja. Muista, että tämä arvo ei sisällä kullan ostovoimaa - vain tililläsi olevat käteiset ja varastot. Hieman minusta: 33 Bitcoineja, jos asetamme pysäytystappioksi 7 700 dollaria, koska jokaisella Bitcoinilla menetämme vain 300 dollaria, jos kauppa menee meitä vastaan. Elokuu oli kuitenkin hiljainen kuukausi noilla foorumeilla. Tiedä vain, että Binance on nopea ja nopea on hyvä. Käytä aina, kun voit asettaa ostorajan alhaisemmaksi kuin markkinahinta, ja myyntilimiitin on oltava korkeampi. Sitten on ihmisiä, jotka sanovat, että jos ei ole kauppaa, josta näet miellyttävän, tule takaisin myöhemmin.

Voittaen Sideways- ja Bear Markets -yritykset, hajotan vakaat riskinhallintastrategiat, joita jokainen tuntemasi hyvä kauppias seuraa uskonnollisesti.

Kaupankäyntiblogi

Katsomme kuitenkin tarkemmin 7 suosituinta Reddit Cryptocurrency-alalainaa, joita jokaisen cryptocurrency-sijoittajan on noudatettava saadakseen viimeisimmät uutiset ja kaupan vinkit! Välittäjäluettelossa on tarkempia tietoja tilin vaihtoehdoista, kuten päiväkaupan kassa- ja marginaalitileistä. Huolimatta Panama Papers -lehden sensaatiokysymyksistä ja suurista vuodoista, jotka paljastivat monimutkaisen rahoitusvälineiden verkon, jota rikkaat ja kuuluisat käyttävät rahansa suojaamiseen, jokainen yritys tai henkilö, joka asettaa rahansa, ei ole jonkinlainen rikollinen. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, elinkeinonharjoittaja tarkastelee USD/BTC-hintakehitystä. Ihmisillä on taipumus saada tunnetiloja, ja yleensä tämä tapahtuu, kun menetyksiä tapahtuu. Tietenkin he lopulta pilaavat paljon hauskaa.

Swing-kauppa - Swing-kauppiaat yleensä pelaavat useita päiviä tai jopa viikkoja, mikä tekee siitä erilaisen päiväkaupan. He lopettivat Poloniexin tekemisen, koska älykkäät valaiden kauppiaat saattoivat kaataa hinnan Poloon ja rikkoa joukon pitkäjä Bitmexissä, jotta vain kaapattaisivat kaikki nuo pienet kalat halpaan kellarihintaan. Minusta 50 avoimesta asennosta vain yhdeksän on punaisella ja 6 näistä on tason 4 pisteitä, joissa altistumiseni on vähäistä. Kuten bitcoin BTCUSD hinta, -1. Keinottelu tapahtuu, kun elinkeinonharjoittaja uskoo hinnan nousevan tai laskevan tietyn tapahtuman takia. Kaikista löydät yksityiskohtaisia ​​tietoja tällä sivustolla. Katso mahdollisille päiväkauppiaille näitä ihmisiä erinomaisena esimerkkinä siitä, mitä EI tehdä. Ennen kuin maailman säädökset pääsevät kiinni upouuteen omaisuusluokkaan, jota salakirjoitus edustaa, on väistämätöntä, että jotkut suurimmista salausyrityksistä etsivät suojaa lämpimissä paikoissa ystävällisillä laeilla, jotka vastaanottavat heidät avosylin.

Vaihe toinen - ota Google 2FA käyttöön

Väärien tietojen perusteella tehdyt kaupat voivat johtaa suuriin tappioihin, ja jokaiselle uudelle kauppiaalle altistuu tämä. Tämä johtuu siitä, että se aiheuttaa riippuvuutta melkein samalla tavalla kuin uhkapeli. Tämä on vain yksi ominaisuus, joka pidän Binancestä salausvaluuttakaupan alustana, ja yksi syy siihen, että se on suositukseni numero yksi. Huolimatta Panama Papers -lehden sensaatiokysymyksistä ja suurista vuodoista, jotka paljastivat monimutkaisen rahoitusvälineiden verkon, jota rikkaat ja kuuluisat käyttävät rahansa suojaamiseen, jokainen yritys tai henkilö, joka asettaa rahansa, ei ole jonkinlainen rikollinen. Kun ostat HODL: lle, kannattaa aina tehdä asianmukainen huolellisuus; sinun pitäisi tuntea valitsemasi kolikko sisältä ja ulkoa, jos aiot tehdä turvallisen ja kannattavan pitkäaikaisen sijoituksen. Jos se iskee pelkoa sydämeesi, se on hyvä. Ystävästä, josta on tullut yön yli miljoonana miljonäärinä, rohkaisin päättämään oppia niin paljon kuin kykenin salausvaluuttamarkkinoista ja kuinka ansaita rahaa kaupankäynnin yhteydessä Bitcoinilla ja muilla kolikoilla. Keskustele hintaeroista, markkinoiden dynamiikasta, uutisista ja kaupoista, joihin Monero liittyy.

Se ei ole kunniamerkki, vaan vain huono kauppa. Mutta ennen kuin saamme liian syvälle, meidän on aloitettava huonoilla uutisilla. Tutkittu sitä kuukausien ajan. Ei liiallista mainontaa, URL-lyhenteitä tai kaupallisten tarjousten mainoksia. Henkilökohtaisesti uskon, että kryptovaluutta on tulevaisuus ja että hyppäämällä nyt, sinulla ei ole vain hyvät mahdollisuudet ansaita jahtilaskua rahaa, mutta suojaat myös vedosi salaustekniikan haltuunottoa vastaan.

Kuten voidaan kuvitella, hänen Reddit-kollegansa ehdottivat, että elinkeinonharjoittaja neuvottelee pätevän veroedustajan kanssa, joka voi auttaa asiaa. Tiedän, että olen antanut sinulle paljon ja paljon tietoa, mutta mielestäni on todella tärkeää ymmärtää kaikki siihen liittyvät riskit. Se on liian stressaavaa. Ei paha päivätyölle! Sydämeni vajosi ja tunsin pahoinvointia. Pienimmät maksut, tämä johtuu välittäjien tarjoamasta marginaalikaupan ominaisuudesta. Se ei kuitenkaan ole paljastanut sivustollaan bitcoin-maksujen käyttötilastoja. Tämä osa on erittäin tärkeä.

Globaali taantuma: Bitcoin ja Altcoins eivät välttämättä vastaa samoin

Kun tarkastellaan ETH: n 3 kuukauden trendiä, et todellakaan olisi voinut kadottaa tällä tavalla. | coincentral, lopuksi, tämä luettelo ei olisi täydellinen ilman, että mukana olisi Bitmainin viimeisin tarjous, Antminer S15-28TH / s, joka tarjoaa - kuten nimensä osoittaa - tarjoaa 28TH / s hajatehoa piirtäessään vajaan 1600 W: n seinälle. Kun myyt lyhytaikaista tai marginaalikauppaa, lainat isojen kalojen kolikoita. Paljon vipuvaikutusta vain kasvattaa tätä riskiä pelottaville uusille tasoille. Se on kuin koripallon ja baseballin vertailu.

Joskus reddit on todella erinomaista. Päiväkaupalla on kysymys kaupankäynnin ajoittamisesta, ja monilla salausasemilla ja pörsseillä ei ole likviditeettiä tukea välittömiä kauppoja, joihin kokenut kauppias on tottunut kaupankäynnin aikana osake- tai valuuttakaupassa. Jos on, neuvoja rekt-joukkoille? Luet sen ja kuulet ensin kukaan muu!

Vielä tärkeämpää on, että Bitmex antaa sinulle lyhyen Bitcoinin Bitcoinin kanssa. Noudata tätä sääntöä, ja saat päiväkauppiaan urasta pitkän ja (toivottavasti) tuottoisan. 1% kaupan arvosta, joka on pienempi kuin monet muut suositut kryptovaluuttakaupan vaihtoalustat. Uhkapelien kärkiluettelo, 500 tilityyppiä:. Voinko sanoa rehellisesti, että päiväkaupalla luulen olleen ansainnut enemmän rahaa?

Rahan Luonne Muuttuu

Tutustu päiväkaupan markkinoiden keskeisiin perusteisiin. Selvitystila on hinta, jossa menetät 100% siitä, mitä olet riski yhdellä kaupalla. Päiväkaupankäynti tapahtuu yleensä käyttämällä kaupankäyntistrategioita hyödyntääkseen korkean likviditeetin omaisuuserien tai valuuttojen pieniä hintamuutoksia. 28 - Vältä pumppaus- ja jätteitä, kuten ruttoa, kuten he ovat. Toiseksi, liian suuri vipuvaikutus tekee selvityshinnasta liian lähellä mukavuutta. Videot, naisilla on muita todennäköisyyksiä, yhden tunnin binaarisen vaihtoehdon strategia yhdellä painalluksella 4 s. 000743 BTC: n tai 8 dollarin arvoinen (perustuen Bitcoinin nykyiseen markkinahintaan) voittoa. Vieraile projektisivustollamme saadaksesi lisätietoja ja seuraa meitä Twitterissä saadaksesi vastauksia kysymyksiisi. Päivittäiskauppa on kokonaan uusi vedenkeitin, joten katsotaanpa yksinkertaista selitystä siitä, kuinka voit ansaita rahaa salauspäivän kauppiaana.

Olen käynyt kauppaa viime viikolla sideaineilla ja voin lisätä toissijaista sijoitustani (BTC) noin 5% päivässä. Ei väliä mitä, haluat seurata hintojen eroa, koska se vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa ansaitset. Rikkaat ovat vain parempia pelaamaan rahapelejä erittäin korkealla tasolla. Vietin viikkoja etsimällä asiakirjoja ja haastattelin päällikkö Bitmex-kauppiaita löytääkseen parhaat vinkinsä. Olipa kyse keskusteluista blockchain-tekniikasta tai olipa kyse sitten merkittävistä kansainvälisistä uutisista - tai typerä meri -, löydät kaiken täältä! Käytä näitä edistyneitä pysäyttimiä ja käytä niitä hyvin jokaisessa kaupassa, joka kerta.

Bitmexillä on joitain edistyneimmistä pysäytysvaihtoehdoista pysähdysrajoista loppupysäkkeihin ja jopa erittäin tehokkaisiin kiinnityspysähdyksiin, jotka ovat saatavana niiden API: n kautta.

Terminologia

Kun myyt lyhytaikaista tai marginaalikauppaa, lainat isojen kalojen kolikoita. CryptoSlate ei tue mitään projektia tai omaisuutta, joka voidaan mainita tai liittää tähän artikkeliin. Vaikka bitcoinien arvo on räjähtänyt noista päivistä lähtien, salausvaluutan yleinen käyttöönotto on edelleen unelma. Yksi päivän kaupankäynnin perusteista on pitää seurantataulukko, jossa on yksityiskohtaiset tulosraportit.

Päiväkaupan Määritteleminen

Nämä ovat unelma-asetuksia, joita jokaisen vaihdon tulisi käyttää juuri nyt. Kaupankäyntitavoitteita on erityyppisiä, jotka yleensä jaetaan lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen kauppaan. Varmistamalla, että sivustot ovat "turvallisia", voit varmistaa, että suojaat itseäsi. Toisin sanoen, se antaa arvion arvopaperin viimeaikaisen hintakehityksen vahvuudesta. Anteeksi, mutta tämä on naurettavaa. Kuukausittainen virtuaalitapaaminen ja Q&A kanssani.

Myy 10 ABC Osta 5 ABC Myy 5 ABC Tämä on yhden päivän kauppa. Jos jätän huomion kaikki paskaa, joka liittyy päiväkauppaan, ajan menettämiseen, markkinoiden pakkomielle ja stressiin. Jos olet kuitenkin varma, että haluat tulla salausvaluuttapäivän kauppiaksi, oppaan seuraava osa näyttää sinulle kuinka päästä alkuun! Pablo haluaa tietää jos sinä Mex? Tutkittuani syvällisesti tätä innovatiivista vaihtoa, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että suuret maailmanvaihdot tarkkailevat ja oppivat salaa. Binance-vaihto on saanut tonnia kasvua ja investointeja. Salausvaluutan mielipiteet ovat kuin kusipää, jokaisella on yksi.

Voiko Blockchain Auttaa Taistelemaan Syväkertojen Jakautumista?

Tämä antaa sinulle osuuden, auttaa sinua tunnistamaan kannattavat kaupat ja lupaavat investoinnit nopeammin ja tarkemmin. Näin Binance-tilisi synkronoidaan Google-tilisi kanssa, jotta Binance voi tietää sinun olevan sinun tekeessäsi kauppaa. Bull/Bullish - Jos otat nousevan aseman päiväkaupan, odotat, että osake nousee. Sen avulla voit helpottaa monen valuutan ja omaisuuden transaktioita nopeasti, luotettavasti ja penniäkään murto-osia käyttämällä siltaksi Lumens XLM -nimistä krypto-omaisuutta. Vaikka 8 dollaria kuulostaa todennäköisesti taskurahalta, saatat todennäköisesti saada paljon enemmän voittoja markkinoilla päivämyyjänä kahdesta syystä: Joitakin näistä ei päiväkauppiaat huomanneet, joten taulukot eivät voi kertoa kaikkea. Kun näin kauppiaiden puhuvan selvitystilasta kuin se olisi jonkinlainen kunniamerkki, se vain sai minut enemmän pahoillani. Jos olet halukas sijoittamaan aikaa ja energiaa, niin se sinulle voi tehdä niin.

Forex - Valuuttamarkkinat ovat maailman suosituimmat ja likvidit. 70-luvun ja 80-luvun villien hyödykkeiden ja FOREX-markkinoiden sijasta, missä legendaariset kauppiaat tekivät ja menettivät suurvahinkoja, Hayes, sinä ja minä valmistuimme katkaisijoiden, loputtomien elämänpinojen imevien sääntelyn ja super ”tehokkaiden” markkinoiden maailmaan, eli hitaat ja aneemiset markkinat, jotka vain antavat ihmisille illuusion, että he ansaitsevat rahaa. Verotustapa voi riippua myös henkilökohtaisista olosuhteistasi. En tee matematiikkaa sinulle täällä, mutta voit selvittää sen. Seurasin linkkiä ja aloitin. Tervetuloa kuukausittaiseen skeptikkokeskusteluun. Ei paha 5000 dollarin sijoituksesta vain kuusi kuukautta ennen. Mikä siinä on niin hyvää?