43 Perusteltuja tapoja ansaita rahaa kotoa

Jotkut tarjoukset ovat tuotemerkkikohtaisia, kun taas toiset antavat sinulle rahaa vain tietyntyyppisen tuotteen, kuten leivän leivän ostamisesta mistä tahansa merkistä. Tämä tarkoittaa, että voit paremmin siinä ajan myötä. Tytäryhtiöihin keskittyvän verkkosivuston perustaminen on melko yksinkertaista, mutta vie paljon aikaa ja vaivaa, jotta riittävästi liikennettä saadaan aikaan kunnollisen rahaa saamiseksi. Autotallimyynti on varmasti nopein tapa päästä eroon ei-toivotusta sekaannuksesta nopeasti, mutta voit tehdä enemmän verkossa, jos olet valmis odottamaan vähän kauemmin. Kuka tietää, he saattavat löytää tästä luettelosta jotain, joka sopii heidän taitoihinsa ja tarpeisiinsa.

On hyvä idea saada asiat arvioitavaksi, jos aiot myydä niitä, koska jotkut esineet, jotka eivät näytä olevan niiden arvoisia, voivat päätyä suurien dollarien arvoisiin. Jokainen elämänsä vaiheessa on ajatellut kirjan kirjoittamista. Pidä autotalli myynti. Kokemusten ilmoittaminen johtajalle vie korkeintaan tunnin, ja yleensä on jonkinlainen arviointijärjestelmä ja ennalta järjestetty paperityö. Ovatko he tyytyväisiä yritykseen, jonka kanssa he työskentelevät?

  • Maksutasot perustuvat puhtaasti laatuun ja oikea-aikaiseen toimitukseen, mikä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän äänitiedostoja voit muuntaa tarkkaan tekstiin - sitä enemmän rahaa ansaitset.
  • Katso Gina Horkeyn luettelo 150+ virtuaaliassistenttipalvelusta, joita voit tarjota jo tänään!
  • Voit ansaita jopa 24 dollaria tunnissa yksinkertaisesti kirjoittamalla äänen tekstiin.
  • Parhaimmin arvioidun online-sijoitusalustan Betterment-sijoituksen aloittamiseen ei vaadita vähimmäistalletuksia.

Sijoita ne Craigslistille tai Facebook-sivulle, jotta ostaja voi noutaa ne kotona. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nostaa rahaa heti yrityksen tarjoamaan ilmaiseen Visa-pankkikorttiin; se tarkoittaa, että voit työskennellä muutaman tunnin ja käyttää sitten näitä varoja tarvittaessa samana päivänä. Ajattele sitä kuin online nurmikon myynti. Kulttuurimme suuntaus jatkuu videon suhteen. Jos asut lähellä yliopistoa, löytyy todennäköisesti kaikenlaisia ​​tutkijoita, jotka etsivät osallistujia. Minulla on myös joukko muita tapoja ansaita rahaa ajamalla Best Delivery Driver -työt -artikkelissani.

Jos sinulla on ompelutaitoja, lataat ihmisiä muutoksista, korjauksista tai jopa käsintehtyjen laukkujen, vuodevaatteiden tai verhojen tekemisestä. ”Voit aloittaa paikallisen sisustuspuolen hälinän, luoda seuraavan Instagram-kuvan ja kasvattaa yleisöäsi ja asiakaskuntasi verkossa. 8 miljardia Etsyllä verkkosivuston mukaan. Viimeinen vaalisykli avasi paljon silmiä ja jos sinusta tuntuu olevansa osa ryhmää, joka välittää poliittisista ja sosiaalisista kysymyksistä, olet onnekas. Kuvittele, jos voisit ansaita rahaa jostakin niin yksinkertaisesta kuin vastaamiseen trivia-kysymyksiin.

Töitä Töitä Töitä

Toinen iso vinkki on, että hieno kansi on suunniteltu (selaa näitä) niin, että se erottuu, ja kun kirjasi on julkaistu Kindle-myymälässä, on todella tärkeää saada arvosteluja, jotta se näkyy paremmin tuloksissa. Se vaatii itsemotivaatiota, organisointia ja paljon keskittymistä. Jos asut kiireisellä tai ruuhkaisella alueella ja sinulla on pysäköintialue säästöjä varten, saatat pystyä vuokraamaan pysäköintitilasi nopealla käteisellä, kun et käytä sitä. On mahdollista, että joku odottaa vain tarjoavasi apua (ja he ovat valmiita maksamaan siitä). Jos sinulla on hyvä idea sovellukselle ja taito luoda se, niin oman premium-sovelluksesi tuottaminen voi olla kannattavaa. Tässä tapauksessa se ei ole kovin merkityksellinen, koska tekninen kirjoittaminen ja PHP-koodaus ovat melko erilaisia. Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai Amazonin lahjakorteilla.

  • Joten jos sinulla on upeita ovela luomuksia, Etsy on täydellinen alusta, josta myydä.
  • Tuote tulee asettaa suojuksen alle suojaamaan sitä auringolta, mutta varmista, että päähuoneessa on vähintään seitsemän jalkaa.
  • Lataamasi voi riippua kokemuksesta, asiantuntemuksesta ja kysynnästä.
  • Onko sinulla taitoa, joka voi ansaita sinulle rahaa?

Bonusvinkki - Ansaitse Rahaa Maksamalla Laskut Ajoissa

Voit viedä tämän puoleisen hälinän niin pitkälle kuin haluat. Getaround on toinen vuokrauspalvelu, joka on hiukan uudempi kuin Turo, mutta saa pitoa. Parhaat rahat takaisin -sovellukset voivat palkita sinulle jopa 35% rahat takaisin. Liity i-Say Kanadaan tai i-Say Yhdysvaltoihin. Jos itseluottamuksen puute hidastaa sinua, Free Code Camp on erinomainen tapa päästä jalkasi koodausovelle. Sivustot, kuten RentNotBuy ja lainat, tekevät tämän mahdolliseksi.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Verkossa

Harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. Voit rakentaa oman valopöydän halvalla, jotta valokuvasi näyttävät todella ammattimaisilta. Team Clark ja jopa raha-asiantuntija Clark Howard ovat itse asettaneet monet näistä strategioista.

Lisäksi kirja kustantajat etsivät aina seuraavaa suurta kirjaa. Etsi sivustosi niche-tyyppisiä tuotteita tai palveluita ja tarkista sitten heidän yhteystietosivunsa tai ota heihin yhteyttä suoraan nähdäksesi, tarjoavatko he tytäryhtiömarkkinointiohjelmia. Yksi tällainen äskettäin tarkistani palvelu oli iWriter. Saat todennäköisesti kuitenkin enemmän palkkaa, koska olet huolta todellisesta ihmisestä. Ansaitse rahaa takaisin, kun teet ostoksia yli 4000 paikkakunnalla Yhdysvalloissa. Hän ja hänen vaimonsa käyttävät tätä rahaa kesälomansa rahoittamiseen. Löydät freelance-kirjoitustyöpaikkoja seuraavilla verkkosivustoilla:

Löydä mahdollisuuksia Craigslistista tai yksinkertaisesti käydä keskusteluja alueen koiranomistajien kanssa. Jos on tulossa mukava pieni myrsky, tee Facebook-tila ja merkitse kaikki naapurustosi merkinnät. Piippaat ja saat maksun. Voit lunastaa pisteitä rahapalkkioita tai lahjakortteja varten alkaen 3 dollarista. Affiliate-markkinointi on kumppanuus brändien ja palveluiden kanssa, jotta voit suositella tuotteita. Ei ole harvinaista, että "ansaitse rahaa kotoa" -mahdollisuudet ovat huijauksia. Mikä olisi parempi paikka etsiä ylimääräistä rahaa kuin työ, joka jo maksaa sinulle? Jos sinulla on verkkosivusto tai suuri sosiaalinen media seuraa, voit ansaita rahaa myös seuraamalla sponsoroituja viestejä ja mainoksia.

TÄytyy:

Työnantajat työskentelevät tyypillisesti kuukautta tai kaksi ennen kiireistä kausiaan, joten suunnittele eteenpäin saadaksesi palkanlaskennan. Mutta voit tehdä strategian muunnelman ostamalla käytettyjä esineitä, joko korjaamalla tai palauttamalla ne ja myymällä sitten Craigslistissa huomattavan merkinnän. Joten jos haluat kasvattaa tulojasi, on aika kokeilla joitain edellä mainituista strategioista. Jos sinulla on paljon tavaroita purettavana, Katy Wolk-Stanley, The Non-Consumer Advocate, kertoi Clarkin kanssa. Elämäntapojen blogointi on tällä hetkellä suosittu trendi ja loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat jakaa elämänsä verkossa. Jos olet menossa sotkuiseen elämään, tämä vaihtoehto ei ole sinulle. Palkka ei ole myöskään huono:

Lataa Bird tai Lime-S -skootterit

Palkka on alhainen, mutta voi kasvaa nopeasti ajan myötä. Tämä seuraava mahdollisuus Teespringin kautta on tapa osallistua markkinointiprosessiin. Se on kuin kiinteistöjen kuntoutus, mutta kädet likaantuvat. Jos haluat ottaa valokuvia, voit ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa. Jos vanha matkapuhelimesi on melko uusi ja hyvässä kunnossa, voit harkita sen myyntiä nopealla käteisellä verkossa.

Tule Konsultiksi

Se on yksi parhaista saatavilla olevista tiedonvaihto -moottoreista. Freelancer-keikkojen löytämisessä on useita eri vaihtoehtoja, joten jos teet yksinkertaisen Google-haun, sinulla on paljon vaihtoehtoja valita. Saatat ehkä ansaita enemmän virtuaaliassistenttina aloittamalla oman freelance-yrityksesi, kuten ystäväni Kayla. Työpaikat -kenttä voi olla melko tyydyttynyt, joten on tärkeää löytää kapealla, joka edelleen huutaa työpaikkaneuvoston verkkosivustoa. Se ansaitsee pisteitä jokaisesta katsomasi videosta, ja ne voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakortilla. Scribien kaltaiset kilpailijat maksavat noin 5–25 dollaria tunnissa, ja jotkut Fiverrr-jäsenet tarjoavat lääketieteellisiä transkriptiopalveluita 30 dollaria/äänituntia. Tämä opas on ihanteellinen, jos Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen.