15 Laillista Kotitöitä Ilman Aloitusmaksua

Rekisteröidy ja ansaitse heti 5 dollaria. Kurssin kaunis asia on, että saat niistä yhtä paljon kuin panet. Pienyritykset ja joukko taitavia henkilöitä valloittivat nämä edulliset kiinteistöt ja käänsivät ne vaivattomasti huomattavan voiton saavuttamiseksi. Voit hyötyä tästä tunteesta luomalla yrityksellesi Facebook-sivun. Monet mahdollisuudet työskennellä useissa yrityksissä ansaita enemmän rahaa kotoa.

Usein yritykset työskentelevät mielellään etätyötä tekevien freelance-kirjoittajien kanssa, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä mistä päin maailmaa tahansa! Ne tekevät blogirakennuksesta halvan, helpon ja joustavan. Kotitoiminta auttaa kodinäitiä ja kotiäitiä ansaitsemaan rahaa viettäen aikaa perheen kanssa. Kun tarkistin, olin järkyttynyt nähdessäni, että minulla oli alueellani kuukausittain potentiaalinen 1 757 dollaria. Sisämarkkinoijat osaavat kirjoittaa sisältöä hyvin, mutta he eivät ole vain bloggaajia. Hinnat vaihtelevat alueen, varusteiden ja taustan mukaan.

Lisensoidut hierontaterapeutit voivat perustaa studiot omissa kodeissaan tavatakseen asiakkaita ja tarjota palvelujaan.

Opetustutkintoa ei tarvita, vain hyvä englannin kielen käsittely. Olet ehkä tehnyt harrastuksen korjaamaan autotallimyynti löytöjä. Checkout hotellit. Mikä on verkkokauppa? Nykyään sinun ei tarvitse olla tekemisissä lukuisten kustantajien kanssa, joilla on tiukat markkinoille pääsyn esteet ja melkein mitään edistysaskelta tarjota sinulle. Ansaitset elantosi tekemällä hyvää työtä auttamalla voittoa tavoittelemattomia järjestöjä tuomaan tarvitsemansa rahat. Varastointi- ja varastointiyritykset ovat erittäin kannattavia yritystoimintaa, joka vaatii vain tilan saatavuuden ja kyvyn vuokrata kyseinen tila.

Monien yritysten on palkattava lahjakkaita urakoitsijoita, jotka osaavat suorittaa tietojen analysointia, mikä tekee siitä potentiaalisesti kannattavaa puolella olevaa liikeideaa, jos sinulla on oikeat käyttöoikeustiedot ja kokemus. Jopa lyhyt aloitussivu on arvoltaan pari sataa taalaa useimmissa tapauksissa, ja niin paljon enemmän, jos tiedät kuinka sijoittaa näkymäsi hyvin. Ihmisen vastine koiranpennulle on Airbnb, kotijakoinen verkkosivusto, joka on lisännyt hampaan perinteiseen hotelliliiketoimintaan. Useat yritykset etsivät oikeaa kehittäjää työskentelemään pitkän aikaa projektinsa eteen.

Jos olet jonkin asiantuntija, todennäköisesti verkossa on ihmisiä, jotka olisivat valmiita maksamaan tullaksesi oman alan asiantuntijaksi - aivan kuten sinäkin. Vaikka varmasti ei ole halpaa hanketta, ja se, joka voi tarvita lisäominaisuuksia, ilmapallomatkojen tarjoaminen kiinteistöstäsi voi olla hauskaa ja tuottavaa liiketoimintaa. Tai voit löytää paikallisen aloittelijan, pienyrityksen omistajan tai valokuvaajan, jolle voisi olla hyötyä lisäapua kuvien suunnittelussa tai muuttamisessa. Tässä on ideoita aloittamiseen. Siellä on myös paljon ilmaisia ​​työkaluja oman podcastisi perustamiseen verkossa, jonka avulla voit ansaita tuloja mainostajien kautta. Ok, teet maapähkinöitä aluksi (10–50 dollaria kuukaudessa), mutta liikenteen kasvaessa tämä luku voi kasvaa 1 000 dollariin + kuukaudessa.

Se vaatii paljon enemmän uhrauksia.

Matonpesu.

Kaikkien sosiaalisessa mediassa, joka on sekä siunaus että kirous mahdolliselle sosiaalisen median asiantuntijalle. Jonossa ei ole podcasteja. Voit työskennellä yksin tai tehdä sopimuksia laitekauppojen kanssa takuupalvelupyyntöjen kattamiseksi - tai mikä parasta, että voit tehdä joitakin niistä. Pidä silmällä alustat, kuten LinkedIn ja muut työpaikat, jotka voivat mainostaa freelance-töitä hakemaan. Muista kirjautua vastaanottamaan tulevia blogiviestejä sähköpostitse. Oletko valmis aloittamaan matkasi tuottamaan kestäviä tuloja heti kodin mukavuudesta? Samaan aikaan nämä uudet tekniikat luovat kuitenkin paljon uusia työpaikkoja ja liiketoimintamahdollisuuksia, jotka on valmis kuka tahansa ottamaan käyttöön.

Yksi ystävä Bostonissa rakensi erittäin menestyvän siivousyrityksen, joka keskittyi pieniin yrityksiin. Perustajamme Syed Balkhi on rakentanut kahdeksan lukuisen verkkoyrityksen, joka aloitti blogin avulla. Voit luoda passiivisten tulojen määrän, mikä on mielenkiintoista tässä kotiperustaisessa liiketoimintaideassa.

Listiassa voit käydä kauppaa vanhoilla ei-toivotuilla tavaroillasi hyvityksiä ja ostaa uusia tavaroita ilmaiseksi. Varmista, että huomioitavia vaaroja on paljon, mutta useimmat henkilökohtaisen rahoituksen asiantuntijat neuvovat sinua aloittamaan oppimisen osakemarkkinoista, jos haluat kasvattaa vaurauttasi ja välttääksesi liian hyppäämistä trendeihin, kuten Bitcoin ja muut kryptovaluutat ilman asianmukaista ymmärrystä.. Suunnitellut ja rakentavat verkkosivustot tunnustetun verkkosuunnittelijan Jon Duckettin ja Käyttäjäkokemuslegenda Steve Krugin älä ajattele minua ajattelemaan sinua oikealle tielle, jotta pääset nopeasti selvittämään, onko verkkosivustosuunnittelijaksi tuleminen sinulle käyttökelpoinen sivuidea.

  • Voit oppia koodauksen perusteet CodeAcademyssa ja tehdä erityisiä verkkosuunnittelukursseja taitosi perustamiseksi.
  • Sijoitus on melko turvallinen, koska kulutat vain asioihin, jotka asiakkaat ovat tilanneet.
  • Kausiluontoisissa kohteissa käytät todennäköisimmin hallinnointiaikaa varmistamalla, että kiinteistö on valmis kausivierailuihin ja että se on hyvässä kunnossa, kun ketään ei ole paikalla.
  • Voit perustaa oman catering-yrityksen.
  • Ensimmäinen askel on ostaa kaikki välttämättömät kakun koristeluvälineet, kuten koristeelliset levysoittimet, stensiilit, putkipussit, fondanttimuoto, kakkumuotti ja.
  • On instituutioita, jotka etsivät osa-aikaisia ​​korkeakouluneuvojia, mikä tekee siitä fantastisen puoleisen liikeidean, tai voit jopa aloittaa oman käytännön ja veloittaa missä tahansa 25–100 dollaria + tunnissa neuvoa-antavista palveluistasi, jos olet perehtynyt aihe.
  • On lehtiä, jotka maksavat sinulle, jos lähetät heille novellisi.

Pelikanavan Käynnistäminen: 4-vaiheinen Opas

Blogin ansaitseminen ei ole helppoa millään tavalla, mutta jos sinulla on intohimoa ja kirjoitat ainutlaatuisesta markkinaraosta, bloggaaminen on ehdottomasti älykäs verkko-liikeidea, jota kannattaa harkita. Pidä salkku erilaisia ​​organisaatioskenaarioita kodin eri huoneissa ja keskustele talonomistajan kanssa tyylistä, jonka hän haluaa. Kuka tahansa voi tulla virtuaaliassistentiksi. Voit saada maksun joko PayPalilla tai suoralla pankkitalletuksella.

Graafinen Suunnittelija

Arvosteluverkkosivuston tekeminen on toinen hyvä online-liiketoimintamahdollisuus. Jaa tarina, 39; päättelee, ettei ilmoita sitä Checkoutiin. Vastaus on, että ansaitset rahaa tiedon jakamiseen kyselykysymysten avulla. Kopion tilaaminen hintaan 10 puntaa. He keskittyvät vain saamaan asiakkaat allekirjoittamaan 6 kuukauden pidätinluottaja luvattujen tulosten perusteella. Haluaisimme tietää siitä! Kotiyrityksellä on usein alhaisempi markkinoille pääsyn este kuin perinteisellä liiketoiminnalla, ja se voidaan aloittaa pienemmässä mittakaavassa.

Parhaat Yritykset Löytävät Transkriptioita

Kerää positiivisia suosituksia ystäviltä ja perheenjäseniltä ja levitä sitten viesti, että olet avoin yrityksille. Yritykset palkkaavat graafiseen suunnitteluun perehtyneitä kokopäiväisesti työntekijöinä tai usein itsenäisinä konsultteina. Kun olet keksinyt sen, voit rakentaa palveluillesi hinnoittelurakenteen. Vai onko valokuvaus harrastuksesi? Joten voit tarjota heille oppitunteja suoraan kotoasi.

Jos rakastat kirjoittamista tai sinulla on tärkeitä tietoja jaettavaksi, blogin kirjoittaminen voi olla sinulle kannattavaa liiketoimintaa.

Anna sen taito ansaita sinulle rahaa. Selaa online-kyselysivustoilla sellaisia ​​tutkimuksia, joihin olet oikeutettu tiettyjen demografisten tietojen, ominaispiirteiden tai käyttäytymisen perusteella. On paljon erilaisia ​​menetelmiä ja tarvikkeita, joiden avulla voit luoda omia koruja. Oletko henkilö, jolle ystäväsi tulevat apua hiusten ja meikin suhteen? Joten, jos osaat koodata/ohjelmoida ja olet kiinnostunut sovelluksista, kokeile sitä, pidä hauskaa ja ansaitsee paljon rahaa kotoa! Tässä on luettelo legendaarisen Nomadic Matt -sivun neljästä upeasta verkkosivustosta aloittaaksesi taloympäristön liikeideohaun.

Lemmikkien Hoitoa

Podcast on samanlainen kuin YouTube-tilillä, mutta tässä tapauksessa se on äänimuodossa. Tämä tarkoittaa sen varmistamista, että yrityksellä on ammattimaisesti muotoiltu verkkosivusto, vahva sosiaalisen verkostoitumisen suunnitelma mainonnalle ja päivittäinen keskittyminen voittojen ja myynnin parantamiseen. Löydät nämä kustantajat, jotka etsivät ääni-taiteilijoita sellaisilla sivustoilla kuin PeoplePerHour, Freelancer ja Upwork, samoin kuin heidän kykynsä tarjouspyynnöt suoraan verkkosivuillaan tai ääni-agenttien kautta. Saatuaan paketin, thredUp arvioi vaatteesi ja myöntää luoton, joka voidaan nostaa PayPalin kautta tai myymäläluotolla.

Harkitse ammattilaisten maksamista kirjojen kannen luomiseksi. Idea on houkutteleva ja enemmän kuin koskaan mahdollista, mutta monet yrittäjät kamppailevat aloittamisen suhteen. 23 Talon siivous "Tämä on idea, jonka voit aloittaa itse tai harkita olevansa osa kodin siivouksen franchising-tapaa, kuten Molly Maid, jossa sinulla on etu sekä oman pomoosi että keskusjoukon tuki", Jones sanoo.. Spencer on käyttänyt Bluehostia tonneina niche-sivustojaan. Jos rakastat kokata, valitse ”Blondie” -reitti ja aloita kotitoimistoyritys. Kannattavuus, sP20: n yksinkertaisuus asennukseen. Kannustetaan voimakkaasti hankkimaan ja käyttämään kasvojen sijoitusrahoja verkossa ja ansaitsemaan viikoittain kuinka ansaita rahaa verkossa 13-vuotiaana viestisi välittämiseksi. Freelance-muokkaaminen ja oikoluku ei vain maksa kunnollista tuntipalkkaa, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden lukea myös mahdollisesti mielenkiintoisista aiheista. Voit sijoittaa jonkin aikaa oppia perustaidot ja aloittaa työskentely heti.

Kääntäjä voi ansaita keskimäärin 40 000 dollaria vuodessa Yhdysvalloissa ja 18 000 - 21 000 puntaa vuodessa. Jos olet yksityishenkilö, joka on kiinnostunut viihteestä, tekniikasta ja mobiilisovelluksista, harkitse yrityksen avaamista, joka on suunnattu taitojen ja tietojen opettamiseen lapsille. Se voi olla itsenäinen tarjous tai osa kurssia, eBook. Jos pystyt pysymään tuotemerkillä, jakamaan sisältöä asianmukaisesti ja vastaamaan asiakkaille älykkäästi - samalla kun saat arvokkaita tykkää, sydäntä, uudelleentwiittauksia ja ylöspäin lähettämiä ääniä massiivisesti -, voit olla tappaja sosiaalisen median johtaja. Tietokonekorjaus on hyvä pieni kotiin perustuva liiketoimintaidea Intiassa ihmisille, jotka asuvat puolikaupunkialueilla, joissa tällaisia ​​palveluita tarjoavia työpajoja on vähän tai niitä ei ole ollenkaan. Kyllä, voit muuttaa autosi rahantekijäksi ajamalla Uberille ja Lyftille, mutta on myös muita tapoja muuntaa mittarilukema rahaksi älykkäänä puolella liikeideana. Sinun on myös valittava alusta verkkokauppaan. Kuvittele, millaiset tulopotentiaalit tällä yrityksellä on.

Koiran Ulkoiluttaminen.

Mitä kykyjä sinulla on? Tässä on joitain kotona työskenteleviä ideoita, joita jokainen yritys tarvitsee: Jos niin tapahtuu, olet intohimoinen siitä, se on hienoa. Alueellamme on itse asiassa useita tällaisia ​​palveluita.

Kun olet käskenyt HTML-, Ruby-, Python-, Javascript- tai CSS-tietämyksen, voit aloittaa freelance-liiketoiminnan sivuliikeideana rakentaaksesi salkkuasi samalla kun pidät silti kokopäiväistä työtäsi. Jokainen haluaa puhtaan talon, mutta monilla ihmisillä ei ole aikaa tai halua tehdä sitä itse. Useimmat meistä odottavat vain Roombasin edullisempaa hintaa upotettaessa pölyyn. Eläinten rakkaus on luonnollisesti pakollista! Tarvitset kameran, joitain perustiedonmuokkaustaitoja ja luovuutta aloittamiseen. Jotkut freelance-töistä ovat lomakkeiden täyttämistä, logon suunnittelua, web-suunnittelua, tietojen syöttämistä ja paljon muuta. Valittavana on satoja lähes kaikilla teollisuudenaloilla, kuten terveys ja kauneus, muoti, ravitsemus, kodin tuotteet ja muut. Kaikki voittavat.

  • Tämä henkilö oli muuttanut tällä hetkellä hyvin maaseudun kaupunkialueelle, eikä hän pystynyt matkustamaan töihin.
  • Tarkistettu ja päivitetty vuodelle 2019!
  • Näitä tehtäviä kutsutaan HIT: ksi (ihmisen älykkyystehtävät).

Ansaitse Ja Kasvaa

Tässä on vinkkejä ideoiden ideoimiseen: Kuten sanonta kuuluu, yhden henkilön roska on toisen aarre. Avain menestymiseen on päättää, mitä markkinoita haluat palvella, ja suunnitella tarjouksesi erityisesti kyseiseen tilaan. Markkinointiin sisältyy tietynlainen taustatieto. Jos kaikki muu epäonnistuu aluksi, kirjoita vain.

Varoitus Huomautus Ilmaisista Blogialustoista

Haluamalla vähän mainostamista sivustoissa, kuten Twitter, Facebook, Reddit, Stumbleupon ja lopulta orgaaninen liikenne, parin kuukauden kuluessa sinun pitäisi vetää 30 000–50 000 ainutlaatuista todennäköisyyttä kuukaudessa. Jos olet jopa hieman taiteellisesti taipuvainen, tuotteiden myynti Etsyllä voi olla hieno työ kotona. Hienoa tietoa! Sivustojen tekeminen ja niiden ansaitseminen on tullut paljon helpompaa. Voit luoda sen kerran ja myydä sen monta kertaa. Vaikka vähittäiskaupan markkinoille pääsyn esteet voivat olla erittäin korkeat, yksi tapa pitää kustannukset alhaisina ja rajoittaa aikainvestointejasi samalla, kun pidät kokopäiväistä työtä, on perustaa viikonloppuna ponnahdusikkuna sivuliikeideana.

Anna sitten yrityksesi kukoistaa. Doula tarjoaa emotionaalista tukea ja fyysistä apua synnyttäneelle äidille. Löydä laitteesi vain heidän verkkosivuilta, vastaa muutamiin kysymyksiin ja lähetä se ilmaiseksi heidän ennakkomaksuilla kirjekuorillaan. Tämä tarkoittaa sitä, että säästät aikaa ja rahaa, joten voit keskittää energiasi muuhun liiketoimintaan, sen sijaan, että viihdytellä kameroilla, valoilla, mikrofoneilla ja muokkaamalla videoita useita päiviä kuukaudessa. Ajaminen yhdestä kahdesta globaalisti kasvavasta sovelluskeskeisestä taksivaihtoehdosta, Uber tai Lyft, voi silti olla melko tuottoisa tapa ansaita rahaa sivuliikeideana öisin ja viikonloppuisin - työskennellä vain milloin haluat. Ja ole kurinalainen vain ostaaksesi esineitä, jotka antavat sinulle runsaasti merkintöjä jälleenmyyntiä varten. Voit myös yrittää tavoittaa omat alueesi pienyritykset ja yrittäjät tarjoamalla palveluitasi.

KiinnittÄÄ Sen

Tämän TÄYTYY lukea, koska yhdellä äideistä on yhdeksän lasta, kotiopeita kuusi, ja vielä on aikaa ansaita elantonsa kirjanpitoon. Tämä luokka Tara Gentillen kanssa CreativeLivellä näyttää myös sinulle, kuinka nykyistä työtäsi voidaan käyttää e-kirjan kirjoittamiseen seuraavan viikon aikana. Jotkut maksavat rahallisen arvon jokaisesta tutkimuksesta, kun taas toiset työskentelevät pistejärjestelmässä, jossa pisteet vaihdetaan palkkioiksi ja rahaksi. Oikeastaan ​​vapaaehtoistyöntekijä, ei palkkaa. Ihmiset hyödyntävät digitaalitekniikan kehitystä ja Internetin kasvua ansaitakseen rahaa elämiseen. Affiliate marketingblogging, eBay, Etsy, Google Adwords -konsultointi, informaatiotuotteet. En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. Lue kuinka Joseph Hogue teki 10 000 dollaria P2P-lainoilla.

Jos sinulla on laaja kokemus arvostetusta alalta, harkitse oman konsultointiyrityksen perustamista. Se on puhdasta konsultointia. Vaikka suurin osa asiakkaistani toimitti suullisesti suuntautuneita lähetyksiä, pystyin tarjoamaan myös lastenhoitopalveluitasi kirkon paikallisella ilmoitustaululla ja sanoin kaikille, että haluan työskennellä. Monet ihmiset haluaisivat saada kauniin diaesityksen rakkaansa lähestymisen, vuosipäivän tai erityisen syntymäpäivän muistoksi. Mistä löytää työpaikan?

Se täyttää aikasi valitsemallasi (ja siten nautit) ja luo mahdollisen pitkän aikavälin tulovirran. Pääpalvelut, voitto / tappio ja niiden lisäanalyysi oppivat meille eniten. Teknologiaa syytetään usein perinteisten yritysten ja työpaikkojen tappamisesta. Voit ladata henkilökohtaisia ​​vlogeja, koulutuskanavia, kuten List25 tai WPBeginner, videoarvosteluja, ruoanlaittokanavia tai melkein mitä tahansa, mitä ajattelet. Jos nautit puhelimesta puhumisesta, älä ajattele ihmisiä auttamaan ongelmissa tai olet ehkä luonnollinen myyjä, sinun kannattaa ehkä tutkia tätä helppoa aloittaa työ kotona. Jos voit auttaa, se kuulostaa yrityksestä.

Kotoa Työskentely - Kenen Liiketoiminta Se On?

Jos haluat käyttää taitojasi ja muuttaa ne verkkokurssiksi, jossa opetetaan muille, kuinka saada samat tulokset, jotka olet saavuttanut elämässäsi, urallasi tai yrityksessäsi, aloita kohdasta Kuinka luoda mahtava verkkokurssi Udemylle, jossa ohjaaja Miguel Hernandez kertoo kuinka hän saa yli 90 000 dollaria vuodessa verkko-opetukseen. Henkilö, joka tarjoaa palveluita, kuten talon siivous, nurmikon niitto ja muut fyysiset työt, kuten kodin järjestäminen ja elämänvalmennus, voi toimia kotona toimivana yrityksenä ja olla olemassa kokonaan verkossa sen matkan ulkopuolella, jonka omistaja tekee tarjotakseen palveluita asiakkaille. Tässä on muutamia vinkkejä ansaitsemiseen YouTubessa: