5 Mahtavaa Työtä Kotoa, Jossa Voit Ansaita 100 000 Dollaria

Liiketoiminnan kehittämisen johtajat, jotka ovat vastuussa vakiintuneiden asiakkaiden ja uuden liiketoiminnan yhdistelmästä, valvovat myös suurten yritysten myyntitiimejä. Kun tavarat saapuvat Decluttr-varastoon, PayPal-maksu lähetetään 24 tunnin sisällä. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Tässä on nopea ja likainen: Suuremmassa yrityksessä työskentelemisen etuihin sisältyy tyypillisesti etuja, kuten sairausvakuutus, asianmukainen koulutus ja kyky ansaita enemmän rahaa.

3Play Mediassa sinulla on samanlaisia ​​vaihtoehtoja kuin Rev. Tradingview, heillä on myös live Forex-, krypto-, futuuri- ja joukkovelkakirjalainauksia. Sinua pyydetään lähettämään tai keräämään maksumääräyksiä tai käsittelemään Western Unionia. Tässä artikkelissa, Kuinka tulla lääketieteelliseksi koodaajaksi, on kaikki yksityiskohdat työn vaatimuksista ja työn löytämisestä. He palkkaavat tutoreita, joilla on BA-tutkinto, tai yliopistossa opiskelevia opiskelijoita. Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti. Joko niin, etätyöllä on monia etuja: Toivomme, että tämä luettelo auttaa sinua lajittelemaan sotkun läpi etsiessäsi työtä kotitöiltä.

Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa.

Hyvin maksavia työpaikkoja ovat hakukonemarkkinointi (SEM), tytäryhtiömarkkinointi ja palkatut sosiaaliset palvelut. Nerdwallet'sin parhaat vaihtokaupat -välittäjät ja -alustat, lokakuu 2019, voit lyödä vetoa mihin tahansa maakaasun hinnasta Googlen osakekurssiin. Riippuen siitä, kuinka monta asiakasta voit purkaa, tämä saattaa hyvin muuttua kokopäiväiseksi kuuden luvun tehtäväksi! Jotkut myyntityöt vaativat tietysti matkaa, mutta niin ei aina ole. Virhekoodi olemassa oleville ohjelmille välittömän tarpeen perusteella. Ansaitsemasi määrä riippuu tekemästä työstä asiakkaan budjetin kanssa.

  • Haluatko tehdä nopean vastineen tekemättä käytännössä mitään?
  • Täällä voit ansaita 14–22 dollaria tunnissa opettamalla lapsille kuinka puhua englantia Skype-tyylisen alustan avulla.

Opettaja/ohjaaja

Sen on luonut Scrivs, joka tekee 6 lukua bloggaustoiminnastaan, joten hän varmasti tietää, mistä hän puhuu! Katso, kun seuraava luokka on täällä, muuttaaksesi rakkautesi muiden virheiden korjaamiseen (ja rakkautesi punaisiin kyniin) kannattavaksi liiketoiminnaksi. Monet online-työpaikat, kuten Upwork. Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa ilman liikaa vaivaa, sinun tulisi harkita online-transkriptio-töitä. Viimeistele toteutusprosessi, joka sopii yhteen sinun ja toimittajan kanssa ja sisällyttää sen vastaavasti.

Liity verkostoitumisryhmiin (online tai pois). Yksi strategia, joka toimi hyvin minulle, oli sisällyttää räätälöity video ehdotukseeni. Tarvitset yleensä lääketieteellistä ja terveystietoa sekä ymmärrystä terveydenhuoltoon liittyvistä valtioneuvoston säännöksistä. Kuinka paljon voin tehdä? Se on hullu hyvä. Kun tutkit sertifiointiohjelmia, kysy, tarjoaako ohjelma työhönotto-ohjeita. Verkosto yrittäjien kanssa löytääkseen asiakkaita.

Jos sinulla on osoitettu sosiaalisen median osaaminen ja mittava seuraaminen, saatat jopa pystyä aloittamaan ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymällä, tarvitsevatko ne apua.

Toimittaja

Tässä on kymmenen parasta kotitöistä, joista voit ansaita rahaa verkossa ilman kokemusta. Päätin tavoittaa työtä kotimomien kanssa ja haastatella heitä nähdäksesi mitä he tekivät, miten he aloittivat, kuinka he pystyivät tekemään sen lasten kanssa ja mikä tärkeintä, kuinka paljon he pystyivät ansaitsemaan työskentelemällä kotona. Kotona tehtävää työtä löytyy monilta toimialoilta useilla eri tasoilla ja koulutustasoilla. Vain pieni osa bloggaajista pitää blogia/blogejaan kokopäivätyönä. Saadaksesi uuden lähestymistavan puhelinpohjaisiin töihin, saatat päättää tulla neuvoa-antavaksi neuvonantajaksi kohtaan Piste kotona. Auditointien lisäksi tarkastuspäälliköt työskentelevät sidosryhmien kanssa auditoinnin tulosten ja vaikutusten ymmärtämiseksi, tulevaisuuden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi ja sisäisten järjestelmien, politiikkojen ja menettelyjen arvioimiseksi. CFO valvoo organisaation kaikkia taloudellisia toimia. Se vie aikaa, kovaa työtä ja on kovaa.

Jos olet aloittelija, paras vaihtoehto on kirjautua transkriptio-työsivustoihin, kuten Rev ja Scribie, löytääksesi palkallisia töitä, joita voit tehdä urakoitsijapohjalta. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Mielipiteesi auttavat ymmärtämään parhaita yrityksiä, mitkä tuotteet auttavat parantamaan elämäsi laatua. Onko työ kotoa laillista? Tässä on viisi työpaikkaa, jotka antavat työntekijöiden työskennellä usein kotoa - koko tai suurimman osan työviikoistaan ​​-, jotka voivat maksaa vähintään 100 000 dollaria. Sinun on maksettava käyttääksesi tätä tietokantaa, mutta ne ennakoivat kaikkia yrityksiä esittämään laillisia työpaikkoja vain oikeilta työnantajilta. Verblio omaksuu ”sidosryhmien” lähestymistapaa freelance-kirjoittamiseen. Valitse tietty markkinarako digitaalisessa markkinoinnissa.

Nopea internet ja videoyhteys - monet työpaikat eivät vaadi sinua olemaan siellä henkilökohtaisesti. Tunnen niin monia ohjelmoijia ja ohjelmoijia, jotka viettävät aikaansa kirjoittamalla saatekirjeensa lähettääkseen eri yrityksille. Riippumattomien edustajien on myös täytettävä tekniset vaatimukset, mukaan lukien vain LiveOps-töihin käytettävän kiinteän lankapuhelimen asennus ja ylläpito. Lopuksi, kun portfolioni on valmis, voit alkaa löytää töitä Upwork-, Freelancer- tai monista muista vastaavista verkkosivustoista. Toimitusjohtaja vastaa strategioista, suurista päätöksistä ja kokonaistoiminnan johtamisesta sekä raportoinnista hallitukselle. On olemassa joukko muita yrityksiä, joilla on samanlaiset nimet (joihin yleensä liittyy “ansaitse rahaa” tai “voittoa”), jotka viittaavat siihen, että sosiaalinen verkostoituminen voi olla käteislehmä.

SigTrack

Flickr/Erin Sparling Kotoa työskenteleminen ei ole kaikille - mutta sillä on varmasti etuja. Etätyöhön ja etätyöhön erikoistunut verkkopalvelu FlexJobs seuloi äskettäin luettelossaan korkeasti palkatut etätyöt. Lisätietoja tekstityksestä löydät täältä. Maksaa joka maanantai PayPalin kautta. Siksi voit olla se, joka voi aloittaa uusien tilien käyttöönoton sosiaalisessa mediassa ja hallita kaikkea näille pienille yrityksille. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. He jopa väittävät, että yksi henkilö ansaitsi 400 000 dollaria vuodessa käyttämällä menetelmää, jolla tweetät tiesi menestykseen.

He palkkaavat Yhdysvalloista ja Kanadasta. Puheoptio palkkaa transkriptoreita ympäri maailmaa. Ympäristötekniikka, luonnontieteellinen johtaja, hydrologi, rakennusinsinööriPalkka-alue: Yhdellä tuntemallani kirjoittajalla on taustalla kemia ja biologia, ja hän jatkoi isojen lahjojen tekemistä lääketieteellisenä toimittajana. Tällaiset kannat maksavat jopa 100 dollaria tunnissa. Palkka alkaa 12 dollarista ja voi nousta jopa 18 dollariin tunnissa. Oletko kokeillut jotakin näistä kotona työskentelevistä töistä? Voit pienentää tilaa ja tarjota yhden palvelun (kuten tulla Pinterestin virtuaaliassistentiksi) tai tarjota monia erilaisia ​​palveluja.

Jos olet vasta aloittamassa, voi olla haastavaa löytää korkeapalkkainen.

Tämän perusteella bloggaajat voivat odottaa ansaitsevansa muutamia satoja dollareita kuukaudessa jopa kymmeniin tuhansiin. Franchising-mahdollisuuksia on tarjolla monilla aloilla, kuten postitus ja postitus, valokuvaus, kosmetiikka, matkat, markkinointi, työllisyys ja henkilöstö. Aiheeseen liittyvä lukeminen: VA: n tulot vaihtelevat 15 dollarista 75 dollariin tunnissa. Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. Tee heille Google-uutishaku. Heillä on myös oma "saa maksaa" -sivusto, nimeltään MTurk (Mechanical Turk), joka maksaa sinulle missä tahansa muutamasta pennistä useisiin dollareihin tehtävää kohti. Projektipäälliköt koordinoivat ryhmää ihmisiä, jotka työskentelevät tietyissä projekteissa yrityksen tai organisaation sisällä.

Yritykset ovat valmiita maksamaan, koska ne riippuvat asiakaspalautteesta parantaakseen tuotteitaan ja palveluitaan.

Fiserv

Lähetät laskun, kun työ on valmis ja saat rahat heti, kun asiakas hyväksyy laskun. Katso transkriptio missä tahansa! Kaikki palkat maksetaan työntekijöille, joilla on viiden tai kahdeksan vuoden kokemus ja jotka ilmoittavat, että heillä on mahdollisuus muuttaa etätyötä tai työskennellä kotoa. 08 Hakukoneiden arviointi Westend61/Getty Images Hakukoneiden arvioijat työskentelevät verkossa riippumattomina urakoitsijoina ja antavat palautetta siitä, ovatko hakukoneiden tulokset kattavia, tarkkoja, osuvia ja ajantasaisia.

Tässä on kuusi korkeasti palkattua työpaikkaa. Neuvo neuvoja heidän kirjojensa ja palveluidensa markkinoinnista. Tarvitset ilmiömäistä englannin kielen taitoa, koska monet yritykset vaativat testin ennen palkkaamista. Yhä useammat teollisuudenalat kääntyvät koti-työntekijöiden pariin töiden täyttämiseksi virtuaaliassisteista ja sosiaalisen median johtajista asiantuntijoiden tukemiseen ja tietojen syöttämiseen. Saatuaan nähdä niin monta luetteloa tällaisista "työpaikoista", saatat kysyä, onko todella mahdollista ansaita elantonsa verkossa. Valmentajat työskentelevät kaikenlaisilla aloilla, ja valmennusmahdollisuudet ovat yhä laajemmat uusien verkkotyökalujen tullessa markkinoille.

13 Yritystä, Jotka Antavat Sinun Työskennellä Etäyhteydessä

Sinun ei tarvitse pysyä kiinni yhdessä paikassa. Ilmainen blogisuunnitelmakurssi, minimipalkka on noin 0 dollaria. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jotta voit hakea tätä yritystä. Voit työskennellä LiveWorldin asiakaspalveluna.

Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions. Ansaitset noin 20–30 dollaria tunnissa. Auditointien lisäksi tarkastuspäälliköt työskentelevät sidosryhmien kanssa auditoinnin tulosten ja vaikutusten ymmärtämiseksi, tulevaisuuden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi ja sisäisten järjestelmien, politiikkojen ja menettelyjen arvioimiseksi. Tähän päivään saakka useimmissa kotityöhön liittyvissä artikkeleissa puhutaan samasta matalapalkkataktiikasta: Web-suunnittelu on arvokas taito, jonka voit oppia ja sitten markkinoida luomaan merkittävän määrän tuloja.

Siirtyminen yrityksen työskentelystä omaan konsultointiin on suuri harppaus, joten tee tutkimuksesi ennen hyppäämistä. He palkkaavat maailmanlaajuisesti. Testaa verkkosivustoja 30 dollaria tunnissa, liveCoach - ”Maailman suurin valmennusalusta. 100 000–160 000 dollariaYleinen työkuvaus: Jotkut vievät opiskelijoita omissa kodeissaan, kun taas toiset menevät opiskelijoiden luo - joko kodeissaan tai julkisessa paikassa, kuten kirjastossa. Hyviä, jotka eivät katoa, kun vilkutat? Tämä työ kotona on erittäin joustavaa ja sen voi tehdä kuka tahansa. Vaikka videopohjaiset työt saavat entistä suuremman jalansijan online-maailmassa Internet-kaistanleveyden nopeuden kasvaessa ja laitteidemme muuttuessa huipputeknologiaksi, kirjoittaminen on edelleen yksi yleisimmistä töistä kotitöissä. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

S&p 5002 952,01 + 41,38 (+ 1,42%)

Kuten luultavasti arvasit, tällä sivustolla teet transkriptiotöitä, joihin kuuluu äänitiedostojen kuunteleminen ja kirjoittaminen, kuka mitä sanoo. Jos pidät UserTesting-ideasta, voit myös kokeilla TestingTime. Jos otat aikaa vastata moniin kyselyihin, voit ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi. En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. Omasta keittiöstäsi voit aloittaa catering-yrityksen tai tulla henkilökohtaiseksi kokiksi.

Uusi tutkimus kattoi keskiviikkona Harvard Business Review -lehdessä - siinä tarkasteltiin työstä mistä tahansa tapahtuvan politiikan vaikutuksia Yhdysvaltain työntekijöihin.

GoGoKid

VIPKID-ohjaajana on joitain melko mukavia etuja: Itse asiassa kyky tehdä molemmat on erittäin hyödyllistä freelancerille! Sinun ei tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Freelancerina sinulla ei ole työntekijäetuja tai lomapalkkaa, mutta voit ansaita rahaa suoraan kodin mukavuudesta. Toisaalta, markkinointi on kuitenkin yhtä tärkeää kuin todellinen ammattitaidosi. Freelancerit saavat maksun suoritettuaan useita tehtäviä. Palkka vaihtelee maittain, ja se vaihtelee välillä 12–19 dollaria tunnissa Glassdoorin mukaan.

”Tutkimuksemme avainosa on, että jos työympäristö on kypsää etätyöhön - eli työ on melko itsenäistä ja työntekijä osaa tehdä tehtävänsä hyvin - työn toteuttaminen mistä tahansa voi hyödyttää sekä yritystä että työntekijä ”, tutkijat kirjoittivat. Suosittelemme näitä luomiseen liittyviä blogikursseja joillekin syvällisille koulutusohjelmille, jotka liittyvät blogin perustamiseen ja ansaitsemiseen. Opi aloittamaan lääketieteellinen transkriptio Janet Shaughnessyltä, joka aloitti työskentelyn lääketieteellisenä transkriptorina vuonna 2019 ja johtaa nyt omaa lääketieteellistä transkriptioyritystä. Jotkut aikaisemmista “gotcha” -työtarjouksista sisältävät tarkistuspistejärjestelmät, mysteeriostosohjelmat, lääketieteellisten laskutustöiden ”työpaikat”, jotka edellyttävät sinun ostamaan kalliita tietokoneohjelmistoja, ja käsityönvalmistustehtävät, joissa pyydetään keräämään rahaa materiaaleille ennen aloitat.

Ohjelmointikokemus on kaikki mitä tarvitset Web-kehittäjäksi. FlexJobs vertasi tietokannan todellisia työpaikkailmoituksia palkkaustietoihin Payscalen palveluksessa selvittääkseen, mitkä kotona tehtävät tarjoavat todennäköisesti korkeimmat palkat. Niille, joilla on tekniset taidot ja silmä graafiselle suunnittelulle, verkkosuunnitteluuran aloittaminen on yksi parhaimmista työpaikoista kotona. Olitpa kokenut kirjailija vai aloittelija, aloittaminen uraan on suhteellisen helppoa.

Kotitarkastaja

Virtuaaliassistentit suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, kuten bloginhallinnan, sosiaalisen median ajoituksen, sähköpostien tarkistamisen, kokousten ajoittamisen, laskujen lähettämisen, muokkaamisen ja niin edelleen. He haluavat ymmärtää paremmin potentiaalisia asiakkaita, jotta he voivat parantaa tuotteita ja kohdistaa yleisönsä paremmin. Tätä varten he todella maksavat ihmisille tutkimuksista. Forex-aloittelijat, hienovedoksen lukeminen auttaa varmistamaan, että ymmärrät kaikki epätyypilliset tapaukset tällaisissa tapauksissa. Kehitä positiivisia työsuhteita asiakkaiden kanssa. Esimerkiksi tutkimusmikrobiologi voi tutkia viruksen ja isännän välistä vuorovaikutusta ja määrittää tautien kestävyyden. Kurssi opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää maksettujen sosiaalisen median kampanjoiden järjestämisestä Facebookissa.

Koska puhut asiakkaiden kanssa puhelimitse, tarvitset hiljaisen tilan työskennellä. Ja työpaikkojen näkymät ovat lukuisia, joustavan työpaikka-sivuston FlexJobsin mukaan. {{{otsikko}}}, jokainen tytäryhtiöverkosto sisältää yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja oppaita siitä, miten pääset ansaitsemaan rahaa verkossa. Yksi liittolainen taistelussa löytää todellisia töitä kotoa on FlexJobs-verkkosivusto. Tulkit työskentelevät puhutulla tai viittomakielellä; kääntäjät työskentelevät kirjoitettujen tai äänitteiden kanssa. Matkatoimistot ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan, joka oli 36 460 dollaria vuonna 2019. Palkka vaihtelee roolien ja kokemuksen mukaan.

Tämä ei tee sinusta miljonääriä, mutta sinulle voidaan maksaa 1–50 dollaria joka kerta, kun suoritat mielipidekyselyn, vastaat ostoksia koskeviin kysymyksiisi tai arvostelet tuotetta. Palkka on korkeintaan 25 dollaria tunnissa. Haluatko työskennellä kotoa osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, mahdollisuuksia on paljon.

Puhelintyöt Kotona

Aloita hankkimalla tutkinto ja hanki sitten tarvitsemasi sertifikaatti tietylle painopisteellesi - CPA, CMA jne. Katso e-kirjani, jossa on luettelo 150 yrityksestä, jotka palkkaavat säännöllisesti kotityöntekijöitä. Koska tämä nimike kattaa monia taitoja, ansaitsemasi tulot voivat vaihdella suuresti. Tässä on luettelo kotiyritysten töistä, jotka ovat valmiita maksamaan vähintään 16 dollaria tunnissa tai enemmän kotona tehtävistä töistä.

Jos näin on, kokeile perustaa Etsy-kauppa ja myydä käsintehtyjä käsityösi verkossa. Suosittelen lukemaan Ashleyn haastattelua aiheesta "Vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen perustaminen" Kuinka paljon voin tehdä? Olen löytänyt hienoja tapoja, jotka auttavat sinua laskemaan freelance-kirjoitustyösi ilman vaivaa. Opi ohjelmointikieli, kuten Ruby, ja voit ansaita noin 61 dollaria tunnissa ohjelmoinnille. Kirjailijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin muotoilemaan uutisartikkeleita, luomaan sisältöä ja esittämään luovia ideoita, jotka täyttävät melkein jokaisen Internet-sivuston sivut. Kirjanpitopalveluita tarvitseville yrityksille on suuri kysyntä, ja sinä voit tehdä sen! Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle.

Sinulla ei tarvitse olla journalismin tutkintoa tai erikoistunutta kokemusta ansaitaksesi rahaa freelance-kirjoittajana. Käytä muita laskimia säästääksesi myös, hänen avullaan sain kirjallisuuden edustajan ja lopulta moni-kuusi-numeroisen kirjasopimuksen. Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista. Binaariasetusten automaattisen kaupankäynnin robottien ymmärtäminen, sitten alustan oikealla puolella olevat kaupanäppäimet näyttävät "osta" ja "myy" -vaihtoehdot. Keskimääräinen etätyö on 46-vuotias tai vanhempi, ja sen palkka on yleensä korkeampi kuin toimistossa työskentelevän. Eri virkoilla on erilainen palkka. Tällä menetelmällä pystyin purkamaan kirjoitustyön, joka maksoi yli 2 000 dollaria muutaman viikon kuluessa.

Oikolukema Missä Tahansa

Voit saada palkkaa suoritettuaan jokaisen mikrotehtävän. No, miksi et tee 2019: stä vuonna, jolloin vihdoinkin ryöstyt - sinun tarvitsee vain jättää tylsä ​​9 - 5 työsi ja aloittaa korkeasti maksetut etätyöt. Päätä, mitä aiot käydä kauppaa, - Verkossa ja kasvotusten on nyt tarjolla runsaasti kursseja. Monet vakuutusyhtiöt palkkaavat tämän työn suorittamaan ulkopuolisia tarkastusyhtiöitä tai riippumattomia tarkastajia.