30 Parasta Yritystä, Jotka Palkkaavat Osa-aikaisia, Kotona Työskenteleviä Työpaikkoja

5% vuodessa viimeisen 10 vuoden aikana, ja tämä lukumäärä ei laske koskaan. Samaan aikaan tämä tekniikan leviäminen siltaa aukkoja talousmaastossa. Mene tänne kirjautuaksesi Amazon MTurkiin tai lukea Amazon MTurk-arvosteluamme. Voit helposti saavuttaa tämän kynnyksen suorittamalla yhden tehtävän. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa. Bobbyn kurssi on käytettävissä vain muutaman kerran ympäri vuoden, joten joudut liittymään odotuslistalle.

 • Kun aloitat kanavasi ja tilaajamäärä alkaa kasvaa, voit investoida parempaan kameraan, editointiohjelmistoon, mikrofoniin ja valaistukseen.
 • Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin.
 • Vielä pahempaa, suurin osa blogeista ansaitsee nolla dollaria vuosiksi kasvaessaan ja vakiintuessaan.
 • Tätä tekniikkaa voidaan käyttää esimerkiksi esikatselemaan kiinteistöjä ja muita virtuaalikiertoja.
 • Toinen korkeasti maksettava englannin opetussivusto on GoGoKid.
 • Tarvitset kuitenkin erinomaisen tuotteen tai erittäin kilpailukykyiset hinnat menestyäksesi.
 • Kirjailijoilla on kuitenkin paljon potentiaalia, jotka pystyvät rakentamaan yleisön, kasvattamaan sivustoaan ja löytämään tavan ansaita rahaa ja alkaa ansaita tuloja.

Mene tänne tarkistamaan töitä kotona avoimesti Broadpath Healthcare Solutions -palvelun avulla. Ryhdy pysyväksi avustajaksi (ra), saattaa myös saada hyppy-alun ja rakentaa joitain freelance-sivustoja. Tietokannan käyttöliittymä ja kyselyohjelmisto, e. Maksutavat, - Välittäjän outoja käytäntöjä, jotka aiheuttavat pysähdyksillesi osuman ennen merkintöjäsi (tämä on tiedettävä ennen kuin avaat tilin jollain alustalla). Yllä olevat strategiat ja oppitunnit eivät ole kirjan tai tiedeprojektin oppitunteja. Maksut suoritetaan viikoittain suorana talletuksena. Joten etsit oikeita ehdokkaita verkosta. Tämä voi olla vain luettelon uusin työ.

Tässä on kaksi paikkaa aloittaa haku: Jos pystyt osoittamaan sosiaalisen median hallinnan ja sinulla on huomattava seuraaminen, saatat pystyä ottamaan yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymään, tarvitsevatko ne apua. Kuten BLS toteaa, noin 22% kääntäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019. Niin kauan kuin saat määrätyt tehtävät tiettyyn päivämäärään mennessä, voit tehdä työn milloin haluat. Kippari on joku, joka ostaa tuotteen yhdeltä markkinoilta halvemmalla ja myy sitä toiselle korkeammalla hinnalla. Vaikka he pitävät parempana opetuskokemusta, sitä ei vaadita. Muusikot, jotka haluavat nostaa kitaran- tai pianotaidonsa, voivat säveltää alkuperäistä musiikkia asiakkaille käteisellä.

Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan. ') .f (b.get ([ "rivi 1"] ,! 1), b, "h"). w ('. Sivuston etätyöpöydän osa on hieno ja suoraviivainen, ja se on jaoteltu luokkiin, mukaan lukien rahoitus, markkinointi ja operaatiot. Joten kaikki voidaan tehdä kotona, kunhan sinulla on hyvä Internet-yhteys ja luotettava tietokone työskennelläksesi. Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa.

 • Ne sisältävät työpaikkoja kaikessa asiakaspalvelusta kliiniseen hoitoon.
 • Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa.
 • Useimmat lääketieteelliset kooderit ovat sertifioituja, mikä voi auttaa sinua laskeutumaan lähtötason rooliin.
 • Teknologian ansiosta kotityötä on olemassa melkein millä tahansa työllisyysalueella.
 • Jos haluat tulla Axiom-verkoston jäseneksi, suoritat perusteellisen tarkistusprosessin haastattelusarjan avulla, mutta ennen pitkää voit odottaa saavasi ensimmäisen sitoutumisen.
 • Aikaisen työn sudenkuoppa on se, että valitettavasti sinulla ei ole samoja työoikeuksia kuin osa-aikaisilla työntekijöillä - lue lisää täältä.

Verkkosivustojen Testaajia Tarvitaan - Ansaitse Rahaa Kotoa

Henkilökohtaisesti suosittelen Shopifea verkkokaupan alustana tilauksen lähettämiselle, koska se on helppo integroida ja tippaa toimitusominaisuuksia. Kuten huomaat, heillä ei ole vain kotona olevia töitä, mutta ne tarjoavat myös täydellisen joustavuuden. Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Pudota (5 dollaria), ibotta vastaa ostamasi tuotteet valitsemasi tarjouksiin ja antaa sinulle käteistä! Walthamissa, Massachusettsissa sijaitsevalla Lionbridgellä on käytettävissä olevia tehtäviä, jotka ovat osa-aikaisia, freelancereita ja etätyöpaikkoja. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Jos näin on, sinun tulee harkita sosiaalisen median johtajaksi tulemista.

Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle. Jaa kanssani alla olevissa kommenteissa. Tarkoittaa, että suurimmaksi osaksi kotona pysyvästä online-työpaikasta, joka on lueteltu alla, et tarvitse välttämättä korkeakoulututkintoa. Kirjoittamalla voit ansaita rahaa muuntamalla ääni- tai videotiedostot tekstiksi. Maksut suoritetaan hyvin viikossa.

Katsotaanpa suosituimpia työpaikkoja Yhdysvaltojen alhaisten ja korkeiden palkkojen järjestyksessä.

Kierros

Jaa sosiaalisessa mediassa alla! Voit ansaita rahaa sponsoroiduilla kampanjoilla sivustossasi, samoin kuin sosiaalisessa mediassa, tytäryhtiömarkkinoinnin ja näyttömainonnan avulla. FlexJobsin globaalin työpaikkaanalyysin 2019 tutkimus. Voidaan ansaita keskimäärin 70 000 dollaria, mutta nämä tulot voivat laskea tai kasvaa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta riippuen. T-paita-suunnittelija, 5 miljoonaa siitä yksin. Sinulla on oltava tietoa sen yrityksen tuotteista, jonka kanssa työskentelet.

Voit ostaa WordPress-isännöinnin 3 dollarilla. Se on hieno työ luoville ihmisille. Tradestation, täältä voit verrata pitkäaikaisen ja lyhytaikaisen myyntivoittoveron verokantoja. Jos haluat luoda kestäviä pitkäaikaisia ​​tuloja, suosittelen tätä hyvin palkattua ja kysyttyä työtä kotona. Jos et ole vielä valmis viettämään kursseja, kirjaudu Skillshare-ohjelmaan täällä. Riippumatta siitä onko pihahalli tai TV-jalustan kokoaminen, voit ansaita rahaa parittomien töiden suorittamiseksi toisille. Vaikutusvalta, etkö ymmärrä täysin jotakin muilla valuuttakaupan tai kaupan verkkosivustoilla käytetyistä kielistä? Sinun on oltava Yhdysvaltain asukas saadaksesi kelvollisuuden. Jotkut yritykset ottavat sinut työntekijäksi, mutta toiset vaativat, että olet itsenäinen ammatinharjoittaja.

Yleiset VA: t ansaitsevat välillä 4–10 dollaria/tunti, kun taas erikoistuneilla taitoilla (kuten markkinointi tai ohjelmointi) ansaitsevat enemmän. Jos haluat tietää enemmän tästä palkitsevasta työstä kotiuralta, ota tämä ilmainen online-luokka ja katso onko tämä ura, jonka haluat valita. Vaikka lääketieteellinen transkriptio on se, mikä yleensä mielessä tulee, tosiasia on, että nyt tarvitaan paljon enemmän yleisiä transkriptioita. Jos haluat saada ilmoituksen tällaisista tutkimusmahdollisuuksista, kirjaudu Survey Junkie -palveluun. Ne, jotka tietävät tietä Google Analyticsin ympärillä ja voivat analysoida verkkosivustojen tietoja ja käyttävät tätä liikenteen parantamiseksi, muuntaa viittauksia, lisätä sivujen kuormitusta ja varmistaa, että hakukoneet indeksoivat verkkosivuston läpi säännöllisesti. Opiskelijana sinulla on jotain täysin korvaamatonta brändeille: Tiedottaja - Monet yritykset palkkaavat uskottavia lääkäreitä täydennystuotteidensa edustajiksi.

 • Älä pelkää tätä sanaa.
 • Säästät kaasua, lounaita, päivähoitoa (ehkä), vaatteita, säästät aikaa päivittäisestä työmatkasta ja paljon muuta.

Järjestelmänvalvojan Työpaikat

Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 17. Esimerkit, kynttilänjalat peräkkäin osuivat ala-arvoihin, mutta hinta ei puhkea. Huomaa, että hinnat ovat yleensä paljon alhaisemmat, jos et ole Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muista ensimmäisen maailman maista. Kokeile päivätyötä., alusta tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan käyttöönottoon alle päivässä, mukaan lukien mukautettu verkkotunnus, kauniit mallit (joten et tarvitse suunnittelutaitoja), turvalliset maksutavat ja ne voivat jopa huolehtia markkinoinnista ja toimitus sinulle. 25 minuuttia puheaikaa kohden, joten voit ansaita 15 dollaria puheaikaa kohden auttamalla asiakkaita.

Liveops on erikoistunut puhelinpalvelukeskuksen ulkoistamiseen. Ne voidaan pitää Skypen kautta tai ennalta nauhoitettuina istunnoina. Siksi he palkkaavat kotoa työskenteleviä ammattilaisia.

 • Mene tänne rekisteröimään Scribie tai lukea Scribie-arvostelu.
 • Kirjailijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin muotoilemaan uutisartikkeleita, luomaan sisältöä ja esittämään luovia ideoita, jotka täyttävät melkein jokaisen Internet-sivuston sivut.
 • Jos haluat työskennellä mistä tahansa ja matkustaa ympäri maailmaa, on tärkeintä hankkia oikeat taidot.
 • Tämä on toinen korkeasti palkattu työ, jonka voi tehdä mistä tahansa.
 • Etätoimistot tekevät hienosta, jos tiedät, että on olemassa tietty yritys, jonka haluat tarkastella etätöitä.
 • Saatavilla olevat saattavat edellyttää, että asut tietyllä alueella tai vietät ainakin jonkin aikaa toimistossa.

Koti kotityöstä: Ann Summers Party

Tähän sisältyy strategisten kumppaneiden tunnistaminen ja edistäminen, uusien markkinoiden ja nousevien suuntausten seuranta, myyntimahdollisuuksien luominen nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa ja uusien liiketoimintastrategioiden kehittäminen yritykselle myynnin kasvattamiseksi. Banaanit ovat parempi sijoitus kuin bitcoin, mark kuuba sanoo, lisäksi Etoron demo-tilit voidaan myös nollata. Tee freelance-keikkoja, uber EATS tarjoaa osa-aikatyötä, joka muistuttaa ajamista Uberiin tai Lyftiin. Se keskittyy ympäristönhoitoon ja yhteisöpalveluun. Upea asia e-kirjan kirjoittamisessa tänä päivänä on, että siellä on loputtomia työkaluja, jotka tekevät siitä helppoa. Etsitkö etätyötä? Tämä ei tee sinusta miljonääriä, mutta sinulle voidaan maksaa 1–50 dollaria joka kerta, kun suoritat mielipidekyselyn, vastaat ostoksia koskeviin kysymyksiisi tai arvostelet tuotetta. Monet ihmiset ja yritykset mieluummin työskentelevät matkatoimiston kanssa, joka voi auttaa heitä säästämään rahaa, aikaa ja kaikkia johdon päänsärkyjä.

Sinun täytyy olla ilmoittautunut tai opiskella tutkintoa voidaksesi opettaa niiden kautta. Noin 15% matkatoimistoista oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, mutta suurin osa muista työskenteli matkajärjestely- ja varauspalvelualalla. Humantic maksaa ihmisille kuunnella tallennettuja puheluita ja luokitella ne. 8 miljoonaa amerikkalaista, jotka jättivät työpaikkansa vuosien 2019 ja 2019 välillä, mainitsivat suuremman joustavuuden, lisääntyneen onnellisuuden ja paremman palkan, koska ne olivat päätekijöitä päätöksessään ojata perinteinen 9 - 5 jauhaa ja työskennellä kotoa. Kokemuksen ja rakentamasi onnistuneiden sivustojen avulla voit aloittaa oman yrityksen kehittäjänä.

Ohjelmoija

Tämä sijainti tunnetaan hakukonearvioijana. Kun olet lähettänyt valokuvan, sitä voi ostaa uudestaan ​​ja uudestaan. He väittävät olevan puolueeton yritys. Kuinka ansaita rahaa kotona pysyvä äiti - 50 ideaa, monet verkkosivustojen omistajat palkkaavat freelance-kirjoittajia auttamaan heitä täyttämään sivustonsa sisällöllä. Koska monet asiakkaat vaativat väliaikaista suunnittelua, suuri osa graafisista suunnittelijoista työskentelee freelancereina ja työskentelee kotoa. Työnhakusivusto Glassdoor korostaa, että telelääketieteen, teollisuuden, joka antaa lääketieteen ammattilaisille mahdollisuuden kommunikoida potilaiden kanssa etäyhteyden kautta, odotetaan kasvavan 19% vuosina 2019–2025. Olet vastuussa vaatimusten lähettämisestä, valittamisesta ja jopa hylkäämisestä.

Voit työskennellä mistä tahansa! Niillä, joilla on todistettu tuloksia kasvavasta tulosta tytäryhtiömarkkinoinnin kautta, on mahdollisuus ansaita jopa 80 000 dollaria vuodessa plus palkkiot asiakkaiden kanssa tekemästäsi sopimuksesta riippuen. Vaikka et todellakaan osaa määritellä laajuutta, voit helposti hallita työtä, joka maksaa 20 dollaria tunnissa. Henkilökohtaiset t-paidat, vaatteet ja taloustavarat ovat yksi tapa ilmaista oma henkilökohtainen ainutlaatuisuus. Lataa tiedostot, yksi huomattava ero on, että Dosh-sovelluksessa voit lähettää kertyneet kätesi pankki- tai PayPal-tilille. Määräajan kuluessa asiakkaan hyväksymästä työstäsi (virstanpylväs) on 10 päivän pitoaika. Meille kaikille on kerrottu, että äitiys on kaunista, mutta vain äidit, joilla on omia pieniä, tietävät, että se on myös vaikea yritys.