20 Parasta Työtä Kotoa 2019 -työtä

Saatat myös olla mahdollisuus myydä heidät, kun he ovat ostaneet esittelytarjouksesi. Se on loistava kotona työskentelemisen mahdollisuus jollekin, joka osaa englantia oikein ja jolla on poikkeuksellinen yksityiskohta. Hänen on kyettävä osallistumaan aktiivisesti kooditietokantaan iOS SDK: n avulla ja omaamaan asiantuntevia taitoja matkaviestinnän kehittämiseen. Tästä terveydenhuollosta hyötyy yritys, jonka kotipaikka on Hartford, Conn. Useat toimialat, mukaan lukien tekniikka, rahoitus ja lääketiede, tarjoavat nyt työntekijöilleen enemmän joustavuutta pyrkiessään palkkaamaan ja pitämään yllä huippuosaajia.

 • Sairaanhoitajat tarjoavat lääketieteellistä hoitoa ja terveyshyvinvointia koskevaa koulutusta ja tietoisuutta.
 • Jos rakastat kotipalveluihin liittyviä työpaikkoja kotona, ota yhteyttä tähän yritykseen.
 • Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle.
 • Paras osa bloggaamista on, että tulot ylöspäin ovat valtavat, mutta käynnistysmaksut ja aika ovat hallittavissa.
 • Johtava sukupolven asiantuntijat auttavat yrityksiä löytämään ja keräämään tietoja potentiaalisista asiakkaista, joilla on suuremmat mahdollisuudet ostaa tuotteita.

Asiakas antaa sinulle luettelon suoritettavista tehtävistä. Mitä laajemmalle verkolle annat, sitä todennäköisemmin löydät ostajia. Jos voit kirjoittaa ja seurata ohjeita, harkitse yrittäviä yrityksiä, kuten SigTrack, Clickworker ja Smart Crowd. Palkka ei tule olemaan lähes yhtä korkea, mutta he tuovat asiakkaat luoksesi (mikä voi olla todella hyödyllistä). Glassdoor toteaa, että tyypillinen palkka vaihtelee 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu kokemuksesta ja asiakkaiden määrästä. Noilla hinnoilla tämä ei ehdottomasti tule olemaan suuri rahaa antava. Saat yleensä jopa samat etuuspaketit kuin toimistotyöntekijä saisi, kuten palkallisen vuosiloman ja vakuutusturvan. Tässä on vain muutama esimerkki hyvistä töistä kotitietokonetöistä tässä luokassa:

Olemme tehneet vuosien ajan hyviä töitä hautajaiskodissa. Voit myydä valokuvia myös useilla sivustoilla. Ne, joilla on erikoistuneita taitoja, kuten tekstikirjoittaminen, voivat löytää myös oikeudenkäyntikirjoituksia tuomioistuimen toimittajille. Tämä on joukkokauppayritys, joka palkkaa hakukoneiden arviointipaikkoja.

Kotitöiden Plussat Ja Miinukset

Päättääkö yrityskonsultti työskennellä osa- tai kokopäiväisesti, hän voi tarjota palveluitaan etätyön kautta. Sinulla tulisi olla myös joitain matemaattisia ja kirjanpidollisia taitoja, varsinkin jos työskentelet myynnissä tai tilausten täyttämisessä. Ensinnäkin, voit aina kokeilla vanhanaikaista tapaa kulkea ovelta ovelle ja levittää esitteitä.

Se voi olla vaikeaa, mutta se on palkitsevaa työtä, ja sillä on alhainen pääsyn este ja korkea voittomarginaali.

Leidos

Joten haluatko tehdä kokopäiväisen uran työskentelemättä kotoa, välttää vilkkaan toimiston hälinää, poistaa päivittäisen työmatkan tai ansaita ylimääräistä rahaa puolella, nämä korkeapalkkaiset kotipalvelut ovat oikealle kujallesi! 12 500 dollaria - 24 999 dollaria 14% työpaikoista 31 500 dollaria on 25. Pöytäjulkaisut, Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. prosenttipiste. Joten, jos näet televisiossa mainoksen XYZ Life Insurance Co.

Löysimme uskomattoman tytön nimeltä Paige, jota lapset todella rakastivat. 00/ääni minuutti (tai 60 dollaria/tunti), on tärkeätä muistaa, että todellinen tuntihintasi ei toimi tämän verran. Muista tarkistaa perinteiset työpöydät tarkistaaksesi avoimia työpaikkoja. Saatat pitää tästä palvelusta, jos sinulla on vain muutama minuutti kerrallaan mikrotason suorittamiseksi. Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn.

He näkevät myös prosessien ja menettelyjen olevan olemassa, jotka pitävät liiketoiminnan sujuvana. Jos pystyt seuraamaan tarkkaan yksityiskohtia ja virheitä muiden ihmisten kirjoituksissa, voit tehdä rahaa oikolukuun! Se ei ehkä tunnu olevan paljon, mutta muista, että jokainen puhdistus vie vain noin 10 minuuttia, joten jos pystyt laskemaan joukon asiakkaita yhdelle naapurustolle, voit räjäyttää joukon työpaikkoja lyhyessä ajassa. Blogit kirjoittavat tietystä aiheesta kirjoittavia artikkeleita ja ansaitsevat kyseistä sisältöä. Päiväkauppaa koskevat lait, koska mallipäiväkauppiasääntö koskee kaikkia arvopapereita, optioihin sovelletaan lakia. Työn turvaamiseksi sinun on sujuva lukuisia kieliä lukuun ottamatta amerikkalaista englantia.

Antaa rutiininomaista palautetta terveydenhuollon tarjoajille puutteiden korjaamiseksi.

Onko Uskomattoman Myyvän Koneen Arvoinen 4997 Dollaria?

Tämä on yksi parhaista ruoanjakeluyrityksistä, jossa voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat toimittaa ruokaa. Asic vs. gpu mining: mikä on ero? BMPC päivittää uusilla välilehdillä ja selityksillä, kun napsautat erilaisia ​​kehotteita näytöllä, jolloin luodaan monipuolisia vaihtoehtoja. Lääkäriksi tuleminen on yksi koulutusintensiivisimmistä urapolkuista, joka vaatii kandidaatin tutkinnon, vähintään neljän vuoden lääketieteellisen koulun ja 3–7 vuoden residenssikoulutuksen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pidätkö tästä blogiviestistä - rakastat myös seuraavia artikkeleita.

Rekisteröityminen ja aloittaminen vie vähemmän kuin minuutin. Etäanimointityöt luetaan joskus työtauluille, kuten CreativeHeads tai todella. Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Jos et halua viettää koko päivän kirjoittamalla uutta sisältöä, oikoluku on myös taloudellisesti tuottoisaa.

He suorittavat hallinnollisia tehtäviä, kuten tietojen syöttämistä ja dokumentointia, mutta tekevät myös paljon tutkimusta valmistautuakseen kliinisiin tutkimuksiin ja muihin kokeisiin. Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta. Mitä kääntäminen tarkoittaa? Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa.

Koiran Sitter

Vaikka palkka voi olla alhainen lähtötason työstä, on erikoisuuksia, joiden avulla voit nostaa arvoasi markkinoilla. Muut tutorointityöt, kuten englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), vaativat vuorovaikutusta ja opastusta opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Pitäisikö miljardäärejä olla olemassa? tässä ovat mark zuckerbergin ajatukset ... Löydä kaikki Monsterin PR-etähallintatyöt. Yksinkertainen totuus on, että suurin osa bloggaajista ei ansaitse rahaa ainakin muutaman ensimmäisen kuukauden ajan. Olen innoissani, kun naiset kertovat löytäneensä työtä yksinhuoltajaäideille kotona. Oletko luonnollinen tutkimassa? Etsi kääntäjien työpaikkoja esimerkiksi Upwork-sivustoilta. Vaikka palvelusi luetteloiminen Care.

Kotoa työskentelyssä on monia etuja ja etuja. Löydät usein töitä, kuten kävelykoirat, päivittäistavaroiden noutaminen tai talojen puhtaana pitäminen. Kun tutkit vaihtoehtojasi, on syytä muistaa, että pieni varovaisuus voi auttaa sinua välttämään pettymyksiä myöhemmin. Napsauta tätä tilataksesi.

Mainosta palveluitasi sosiaalisessa verkostossa ja luo verkkosivusto, joka esittelee palveluitasi ja työtäsi. Palkka riippuu suoritetuista tehtävistä. Dellillä on laaja valikoima kotitöitä, joihin voit hakea.

Etsitkö Lisää?

BLS: n mukaan alan korkean kysynnän vuoksi kooderit ja muut tietokoneohjelmoijat voivat ansaita yli 80 000 dollaria vuodessa. Teknisen alan tutkinto vaaditaan usein. BLS: n mukaan työmahdollisuudet voivat olla parhaat matkatoimistoille, jotka tarjoavat asiantuntemusta tietyillä maailman alueilla, joilla on kokemusta suunnittelureissuista tai seikkailuista tai jotka keskittyvät ryhmämatkoihin. Siksi tein kaiken tutkimuksen puolestasi. Sinun on seulottava paikan päällä näiden levyjen avulla. Heillä on usein vapaita paikkoja kiireisillä kukka-aikoina, ja palkka on yleensä noin 15 dollaria tunnissa. Mutta älä unohda, että sinun on myös valmistettava koti näyttelyyn. Technavion mukaan varastossa olevien valokuvien myynnin odotetaan ylittävän 4 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä.

Osa tästä on, että yritykset ymmärtävät, että ”joustavilla aikatauluilla ja kotona työskentelymahdollisuuksilla on suuri merkitys työntekijän päätöksessä ottaa tai jättää työpaikka”, vuoden 2019 Gallup -raportti paljasti. Fiverr on online-markkinapaikka, jossa freelancerit voivat tarjota melkein minkä tahansa palvelun, jonka voit kuvitella 5 dollarilla. Jos kysyt minulta, se on stressaavaa kuin toimistokaappa. Mutta jos olet omistautunut työskentelemään ja ansaitsemaan rahaa kotoa, nämä ovat erittäin realistisia mahdollisuuksia tutkia. Tällä henkilöllä on yleensä myös kandidaatin tutkinto ja hän ansaitsee enemmän rahaa kuin heidän toimistossaan toimiva kollega. Tarvittavat taidot, joita tarvitset tullaksesi menestyväksi osallistujaksi forex-verkossa. Se palkkaa päteviä freelance-esseitä ja jatkaa kirjoittajia. Voit tehdä riittävän hyvin kouluttamalla itseäsi kotona ottamalla uskottavia verkkokursseja. Lähetetään joku muu sinulle.

Uutiskirjeet ja sähköpostikampanjat vaativat erityistä kirjoitustaitoa, koska siihen sisältyy avainsana- ja markkinatutkimus, strategisesti sijoitetut toimintakehotuspainikkeet ja vähän psykologiaa, joka rohkaisee lukijoita liittymään, ostamaan tai suorittamaan muita tavoitteita. No, tässä on vaihtoehto. Se olisi keskikokoisella pihalla, jossa on vain yksi koira, ja hän veloittaisi enemmän ylimääräisestä suuresta piha-alueesta ja useista koirista. Kotoaan he käyvät läpi eri työtaulut ja jatkavat verkkosivustojen lähettämistä. Sen sijaan, että vaadit ilmoittamista puhelinkeskukseen, nämä työt antavat sinun työskennellä kotoa, jos sinulla on tarvittavat laitteet. Monet kotityöpaikat tarjoavat tuntipalkkaa, mutta on myös palkkatyötä, jolla on etuja. Aloita yhdestä näistä töistä ja sitten voit tasata yhden yllä olevista sivutoiminnoista.

Toimittaja

08 Hakukoneiden arviointi Westend61/Getty Images Hakukoneiden arvioijat työskentelevät verkossa riippumattomina urakoitsijoina ja antavat palautetta siitä, ovatko hakukoneiden tulokset kattavia, tarkkoja, osuvia ja ajantasaisia. Näiden kahden välillä ei tapahdu selvää erottelua, ja se voi olla melko ongelmallista, koska sen on pakko vaikuttaa kaikkiin tekemiinne tärkeimpiin päätöksiin. Tämä on myös silloin, kun voit alkaa ansaita rahaa YouTube-kanavalla. Tämä tarkoittaa yli 45 dollaria tunnissa. Työn kirjoittamisen tiedotusvälineet:, tästä voi olla erityistä hyötyä, jos olet halukas freelance-kirjoittaja, mutta et ole äidinkielenään äidinkielenään ja etsit kirjoitusasiakkaita kotimaastasi. Ohjelmistokehittäjät voivat mennä pitkiä aikoja tarvitsematta tavata loppukäyttäjiä - tilanne, joka tekee heidän työpaikoistaan ​​ihanteelliset työstä kotoa -tilaan.

Sinänsä, jos tämä on lakisi ala, voisit tietenkin tehdä 112–121 dollaria tunnissa. Jälleen, jos et halua olla yleisön silmissä, YouTube voi olla käteislehmä ja yksi tuottoisimmista kotitöistä. Katso lisätietoja VIPKID tarjoaa sinulle opetussuunnitelman.

Pelikehityksen huippunsa ovat olleet Androidin ja iOs: n nousukauden huipulla, mutta se on edelleen tuottoisa uravaihtoehto, jos sinulla on kokemusta kentältä. Itse asiassa vuonna 2019 yli 20 prosenttia Amerikan itsenäisistä ammatinharjoittajista työskenteli pääasiassa omissa asuinpaikoissa. Sivustot, kuten Upwork, Freelancer. Etätyö on kukoistanut viimeisen kymmenen plus vuoden aikana, ja alojen, joilla on mahdollisuudet työskennellä kotoa, määrä kasvaa. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa. Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle.

 • Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions.
 • Tämä luettelo on laajin täällä.
 • Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B.

13 Yleistä Kotityötä, Joka Nyt Palkkaa

Onko sinulla hoitotutkintoa? Ihmiset, joilla on kiireinen aikataulu ja ovat poissa kotoa suurimman osan päivästä, tarvitsevat jonkun, joka tarkistaa koiransa ja viedä heidät kävelylle. Onko sinulla helppo kommunikoida sosiaalisessa mediassa? Seuraa työpöytätaulujen Twitter-kahvoja - Sosiaalinen media voi tehdä ihmeitä laadun työn saamiseksi kotitöistä. Tarvitset koulutuksen tai erikoistuneen tutkinnon tutkinnon. Graafinen suunnittelija - Visuaalinen viestintä on usein avainasemassa tärkeän tiedon, inspiroivien ideoiden ja ajatuksia herättävien viestien levityksessä.

Kotona Työpaikat, Jotka Maksavat Paljon Tai Paljon Enemmän Kuin Keskimääräinen Amerikkalainen Palkka

Nämä ammattilaiset työskentelevät kotitoimistoissaan, kun he eivät ole ulkona kentällä tekemässä myyntikäyntejä. Toinen ainutlaatuinen tosiasia VIPKID: stä on, että entinen Los Angeles Lakers -tähti Kobe Bryant on sijoittaja. Joillekin ihmisille se on paras osa.

Vielä parempi, että web-kehittäjien kansallinen mediaanipalkka oli 66 130 dollaria vuonna 2019, ja ylin 10% ansaitsi keskimäärin 119 550 dollaria. Tarkkaile voittajaa, ei ole hauskaa nähdä pesimunasi kutistuvan vaikeiden markkinoiden tai huonon strategian vuoksi. Vanhemman lääketieteellisen kirjoittajan, joka on luonnollisesti sopiva etätyöhön, on kyettävä työskentelemään itsenäisesti, mutta myös suurena joukkuepelaajana, ja hänen on vaadittava tieteen tai lääketieteen tutkinto. Kuka sopisi Dellille hyvin? Apple on erittäin laillinen yritys, joka palkkaa kotona neuvonantajia monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa ja myös Sydneyssä, Australiassa.

 • Tyypillisesti kuluu jonkin verran aikaisempaa työtä transkriptionistina korkeamman palkan maksavien keikkojen sieppaamiseksi.
 • Liity verkostoitumisryhmiin (online tai pois).
 • Siksi he ovat ensimmäisiä, jotka tulevat mieleen puhuttaessa työstä kotoa.
 • Käynnissä on hakemus- ja haastatteluprosessi, ei vain sähköpostitse lähetetty tarjous.
 • FlexJobs varmistaa, että jokainen lähetetty teos on käsin seulottu sen laillisuuden tarkistamiseksi.
 • Tyypillisesti nämä paikat ovat kaksikielisiä, mutta jotkut aukot ovat saatavilla vain englanninkielisille hakuarvioijille.

Yhteydet Koulutus

Tee markkinatutkimus vahvistaaksesi, että aiheesi on kiinnostunut. OK, joten ei aivan yhtä kotitehtävistäsi, joista olet ajatellut. Depop, luo fani perusta vastaamalla katsojien kommentteihin. Ei ole erityistä tuntihintaa, koska se, mitä voit tehdä, liittyy suoraan siihen, kuinka monta tuotetta myyt tietyssä ajassa ja kuinka suuri voittomarginaali on tuotetta kohden. FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti. Suorita FB-mainoskampanjoita mainostaaksesi palveluitasi.

Esimerkiksi termiin kuten etätyötyö ja etätyö käyttäminen online-hakuissa on usein nopeampi tapa erottaa työt, jotka voivat todella antaa sinun työskennellä kotona, sellaisista, jotka voivat tarjota vain pettymystä. Jos kyllä, jatka lukemista. Jos olet kiinnostunut, tässä on neljä yritystä, jotka palkkaavat usein online-tutoreita: Voit hyödyntää useita mahdollisia digitaalisen markkinoinnin taitojasi. Tässä on joitain suosittuja (ja kannattavia) aiheita, joista bloggaajat kirjoittavat:

Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria. Tämä online-tutorointiyritys palkkaa kotona työskenteleviä opettajia ympäri maailmaa opettamaan englantia verkossa. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Kuinka paljon kirjanpitäjät voivat ansaita? Kun olet punninnut huolellisesti kaikki nämä tekijät, löydät varmasti parhaiten kannattavan lähtötason työn kotona. Arvo sinulle, se on!