12 Laillista Kotona Työskentelevää Työtä

On erittäin todennäköistä, että et voi odottaa asiakkaiden tulevan luoksesi. Kustannusmaailma on kokenut vakavia muutoksia viime aikoina, ja kirjoittajille tämä tuo paljon uusia mahdollisuuksia (samoin kuin kilpailua). Blog.com, oletko kuullut Instacartista? Aberdeen maksaa transkriptionistille 1 dollaria. He rekrytoivat Yhdysvalloista. Päiväkauppiaat tarvitsevat menestyäkseen seuraavat: Vastineeksi uhri lähetetään mallina esitteelle, jonka he olivat alun perin nähneet; niiden kirjekuoret ovat peräisin muilta ihmisiltä, ​​jotka vastaavat esitteeseen, ja maksu on käsittelymaksu.

  • Kun työskentelet projektin parissa, sinun on oltava käytettävissä vähintään 25 tuntia viikossa 2–12 viikkoa kerrallaan, kunnes kampanja on valmis.
  • Jotkut kauppiaat keskittyvät pääasiassa osakekauppaan, kun taas toiset spekuloivat johdannaisilla tai ulkomaan valuutoilla.
  • Nämä voivat olla myös online-työpaikkoja, jotka maksavat hyvin ja tarjoavat usein työntekijäetuja.

Tämä on yksi suosikkityöni kotitöistä, koska se on edelleen niin uusi ja mahdollisuudet ovat rajattomat. Napsauta tätä tilataksesi. Näin toimistomalli toimii. Mitä tekisit: Osta ja ansaitse pisteitä. AfterCollegen tekemä kysely osoitti, että 68 prosenttia vuosituhansien työnhakijoista sanoi, että mahdollisuus työskennellä etätyönä lisäisi huomattavasti heidän kiinnostustaan ​​tiettyihin työnantajiin. Palkkasi on 100-prosenttinen palkkio. Seuraa meitÄ, palvelu tarjoaa erittäin nopean pääsyn, eristää järjestelmän turvallisuustarkoituksiin ja tarjoaa teknistä tukea. Rekisteröinti kyselyä tekevillä verkkosivustoilla on erittäin helppoa (ja ilmaista).

Työskentele kotitöissä: Tule hääsuunnittelijaksi

8 miljoonaa - 3. Tämä insinöörirooli tarjoaa palvelimien ja tallennustilojen ylläpidon ja ylläpidon. Kuinka voit ansaita rahaa verkossa tytäryhtiömarkkinoinnilla? Kun otin lopulta itsestään ammatinharjoittamisen vuonna 2019, olin korvannut säännölliset tuloni ja sitten jotkut. Jotta voisit olla konsultti, pelkästään tekninen tietosi ei riitä. Katso ideoidemme ominaisuutta - meillä on kaikkea ohjauksesta ja räätälöinnistä cupcake-liiketoiminnan perustamiseen tai käsityökauppaan Etsyllä! Voit ansaita 500–1000 dollaria viikossa takuuna. On syytä huomata, että melkein kaikki nämä ohjelmat vaativat ennakkoinvestoinnin alkuperäisen varastosi ostamiseksi.

BLS: n mukaan noin 16% web-kehittäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, ja suurin osa pystyi työskentelemään kotona tai missä tahansa kannettavan tietokoneen ja nopean Internet-yhteyden avulla. Kuinka paljon he maksavat? Seuraa työpöytätaulujen Twitter-kahvoja - Sosiaalinen media voi tehdä ihmeitä laadun työn saamiseksi kotitöistä. Sekä VR- että 360-asteisten videoiden avulla voit tutkia jokaisen tuuman videokuvan. Jotkut tietosuunnittelut web-suunnittelusta ovat tärkeitä useimpien alla lueteltujen taitojen kannalta, ja koska perusteet ovat niin helppoja oppia, suosittelen voimakkaasti, että sijoitat jonkin verran aikaa perusteiden käsittelyyn. Työpaikkojen oikoluku kotona., keskimääräinen palkka virtuaaliassistentista on 15 dollaria. FlexJobsin äskettäisessä tutkimuksessa, jonka CNBC raportoi, löydettiin useita IT-töitä, jotka voidaan tehdä etäyhteyden kautta maksamalla kuusinumeroisia tuloja. Nämä ovat joitain etuja tulla premium-freelancereiksi, jos pystyt hyödyntämään tietosi.