40 Kokopäiväistä Kotitöitä, Jotka Hakevat Nyt

Kuinka sinusta tulee freelancer? Palkka Asurionissa vaihtelee 9–12 dollaria/tunti ja ylitöitä on saatavana. Työskentelyyn tarvittavat asiakirjat liittyvät lääketieteen, biotieteiden, tekniikan ja tekniikan aloihin. Jos niin, niin sinulla voi olla mitä tarvitaan kotona toimivaksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

Jos asiakkaasi kuitenkin haluavat sinun palkkaavan, sinun ei tarvitse ilmoittautua valtiossa. Xeroxin etätöillä on taipumus esiintyä paljon, mutta ne täyttyvät nopeasti. Tee läheistä yhteistyötä sisältö-, paikallis-, suunnittelu- ja sisäänpääsyryhmien kanssa sähköpostistrategian kehittämiseksi ja sopivan sisällön hankkimiseksi sähköposteille. Nyt hän ansaitsee yli 200 000 dollaria vuodessa pelkästään kirjoittamisesta. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Koti kotona -paikat löytyvät avainsanoista “etä” tai “virtuaalinen”, ja sijainnit voidaan luetella nimellä “Corporate Travel Agent” tai “Travel Consultant”. Sosiaalisen median johtaja voi auttaa sisällön markkinoinnissa, suhdetoiminnassa, sosiaalisen median strategiassa ja viestinnässä.

Yksinkertaisesti sanottuna, GitHub on miten ihmiset rakentavat ohjelmistoja. Bloggaajat voivat ansaita rahaa useilla eri tavoilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Yleensä vastaat saapuviin puheluihin, otat uusia tilauksia ja seuraat olemassa olevia tilauksia.

Työn mukana on kaikki edut: Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa. Sosiaalisen median johtajat tai asiantuntijat voivat myös ansaita rahaa koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Kaikilla on mahdollisuuksia riippumatta aikataulustasi, iästäsi tai koti-elämäsi velvollisuuksista. Alkuinvestointina franchising voi tarjota valmista yritystä, jolla on tuotemerkkitietoisuus, järjestelmä ja alue, kertoo WorkAtHomeSuccessin perustaja Leslie Truex. Suorita white-hat SEO -työt asiakkaillemme.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Poistumatta Kotoa

Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta. Ilmoitamme ilmoituksesta, jos saamme tietoon tietoturvaloukkauksista, jotka voivat vaikuttaa järjestelmiin tallennettuihin arkaluontoisiin henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka koskevat sinua. Maksa 15 dollaria tunnissa, ja sinun on sitouduttava 40 tuntiin viikossa. Franchisen aloittaminen voi olla erittäin kallista. Sitten voit laajentua ja työskennellä kohti muita markkinarakoja samassa pystysuorassa. Seurauksena on tuhansien kirjoituskeikkojen saatavuus, jotka maksavat 10–100 dollaria tunnissa. Lisätietoja täältä. Et voi myöskään riippua heistä osa-aikatyönä.

Soita lähteviä ja vastaanota saapuvia puheluita kiinnostuneille osallistumisesta yliopistoomme. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa. Ehkä etsit vähän ylimääräistä rahaa. Jos asut kaupungissa ja sinulla on luotettava auto, joka täyttää Uberin tai Lyftin vähimmäisvaatimukset, voit ajaa osa-aikaisena keikkana.

Jos jokin kuulostaa mahtavalta maailmalta ja et voi uskoa sen olevan totta - niin se todennäköisesti ei ole. Täällä voit pestä paikallisia kirpputoreja, telakoiden myyntiä, huutokauppoja ja vastaavia löytääksesi arvokkaita esineitä, jotka myydään vähemmän kuin niiden arvoinen on. Globalisaation edistyessä todistamme tällä hetkellä yritysten lisääntymistä ulkoistamalla digitaalisen markkinoinnin toiminnot - et tarvitse sinun kandidaatin tutkintoa, korkeakoulututkintoa (tai edes lukion tutkintotodistusta tässä asiassa) freelansoidessasi. Katso kuinka Natalie Baconista tuli Life Coach, joka teki kuuden luvun matkalla seitsemään lukuun! Palkka on noin 8–9 dollaria tunnissa. Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä heidän puolestaan ​​oman kodin mukavuudesta.

Etätyö vakiintuneessa yrityksessä on samanlainen kuin pöytätöiden tekeminen paitsi että teet kotona töitä.

Online Juror

Apple palkkaa säännöllisesti ”kotona neuvonantajia” tarjoamaan tuotetukea oman kodin mukavuuksin. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. Prialto tarjoaa virtuaaliassistentin työmahdollisuuksia parhailla eduilla. Glassdoorin mukaan palkka tästä työstä on noin 11 dollaria tunnissa. Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. Jos et halua, että sinuun otetaan yhteyttä ollenkaan, voit jättää ottamatta vastaan ​​viestejä milloin tahansa ilmoittamalla meille osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.

Tämä voidaan helposti määrittää googlimalla tilavaatimuksesi ja hakemusprosessisi. Virtuaaliassistentit antavat asiantuntemuksestaan, taitotasostaan ​​ja velvollisuuksistaan ​​riippuen yleensä 10–75 dollaria tunnissa. Voit korjata tai poistaa minkä tahansa tai kaikki meille antamasi henkilökohtaiset tiedot milloin tahansa. Heillä on kuitenkin toimistoja myös Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja ne tarjoavat mahdollisuuksia 130 maassa ympäri maailmaa. Kyselyjen ottamista ei myöskään ole tarkoitus olla kokopäiväinen. Tulkit työskentelevät puhutulla tai viittomakielellä; kääntäjät työskentelevät kirjoitettujen tai äänitteiden kanssa. Sinun on tehtävä työ ja kiire.

Hoidat tavalliset toimistotehtävät (mutta oman kodin mukavuudesta), kuten vastaaminen sähköposteihin, tietojen syöttäminen, kokousten ajoittaminen ja kalenterien järjestäminen. Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. Joissain tapauksissa vianmääritys ja teknisen tuen apu. Kun löydät kiinnostavan työpaikkailmoituksen, ole erityisen varovainen tutkiessa palkkaavaa yritystä. Sen sijaan, että vaadit ilmoittamista puhelinkeskukseen, nämä työt antavat sinun työskennellä kotoa, jos sinulla on tarvittavat laitteet. Pätevöitä ja siirrä sitten nämä puhelut pääsykonsulttille. Voit myös kuulla yrityksiä siitä, kuinka käyttää uutta ohjelmistoa tai miten ympäristöystävällisemmäksi tulee. Jos päätät lähettää sisältöä, joka sisältää tietoja, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen, sinun on oletettava, että sisältö voidaan ja voidaan näyttää millä tahansa Internet-sivustolla.

 • Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto.
 • Kuinka aloitan?
 • Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja.
 • Nämä yritykset ovat vain kourallinen monista yrityksistä, jotka palkkaavat etätoimisia kokopäiväisiä työntekijöitä.
 • Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään.
 • Maksut suoritetaan suorana talletuksena tai PayPalilla, kun tilisi saavuttaa 1 dollarin.
 • Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat?

Työskentele Kotitöistä Ja Ylimääräisistä Käteisvaroista - 3. Lokakuuta 2019

Vaikuttaa siltä, ​​että on olemassa vain osa-aikaisia ​​ja freelance-mahdollisuuksia, mutta myös kokopäiväisillä on kohtuullinen osuus. Muista myös täyttää profiili kokonaan ja listata kaikki asiaankuuluvat taidot. Tämä itsenäinen urakoitsija (1099) tilataan myynnistä kaikilla saapuvilla puheluilla. Voit aloittaa tänään ilman kokemusta (ellei kyse ole mikrotöistä tai Swagbucksin kaltaisesta sivustosta, se on todennäköisesti huijaus).

Tämä on online-työ kotona, joten sinulla on oltava seuraavat:

Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. Joissakin rajoitetuissa olosuhteissa, kuten riitojen ratkaisemiseksi, ongelmien vianmääritykseksi ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi, saatamme säilyttää joitain tietoja, jotka olet pyytänyt meitä poistamaan. Yhteisön alueilla jakamasi tiedot voidaan sisällyttää tähän syndikaattiin. BLS: llä ei ole palkatietoja tästä keikkatalouden osasta.

Tehdä Työtä

Valitettavasti Google-haku "työ kotona -työhön" tuottaa kymmeniä kyseenalaisia ​​hakutuloksia, joista monet jäävät pettymään - tai vielä pahempaa. Convergys/Concentrix - palkkaa kokopäiväisesti, työskentele kotona ja palvelee edustajia useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Maksettu loma ja sopivat 401 (k) -suunnitelmat saattavat olla hankalaa, mutta sinun on kellattava tarpeeksi tunteja voidaksesi saada kelvollisia. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Vastustan tätä suosittua käsitystä. Joten vaikka saatat tehdä rahapajan asiakkaidestasi kun terveesi on kunnossa, tapahtumien muutos voi johtaa siihen, että menetät kaikki säästöt.

Tämä voi olla joustava sivutyö lisätulojen saamiseksi. Suurten teknologiayritysten, kuten Applen ja Dellin lisäksi, kotitehtäviä teknisen tuen edustajille on tarjolla mistä tahansa joukosta suuria yrityksiä, jotka myyvät tuotteille minkä tahansa tyyppisiä teknisiä komponentteja. Haluatko tehdä nopean vastineen tekemättä käytännössä mitään? Tietenkin sinun on osoitettava taitosi saadaksesi uskottavia freelancer-keikkoja.

Tällä alalla on paljon vääriä työluetteloita, joten muista etsiä varoituksia huijauksista. Täytyy olla englannin kielen äidinkielenään puhuja ja kyetä kirjoittamaan 80+ WPM virheetömästi. On haastavampaa tehdä tämä, kun myyt muita tukkumyyjän tuotteita. Vastuuseen voi kuulua vianetsintäratkaisuja, viallisten laitteiden testaamista ja korjaamista, salasana- ja sisäänkirjautumiskysymyksiä sekä mahdollisesti palautteen tarjoamista esimiehille.

Suodata Tulokset

Paljastelen, kuinka pääset alkuun, kuinka paljon voit odottaa ansaitsevan ja yrityksiä, jotka palkkaavat kutakin työtä varten. Löysimme itsemme työskentelemään öisin, viikonloppuisin ja vapaapäivinä - kutsumme päivinä kaikkina yön aikoina ja menetimme lukemattomia perhetapahtumia. Se on hullu hyvä. Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä.

Teknologiatyöt, kuten web-kehittäjät ja ohjelmistokehittäjät, ovat helposti saatavilla, ja on paljon yrityksiä, jotka etsivät palkkaamaan uusia työntekijöitä. Myy varastossa valokuvia ja videoita. Rakastatko kodinsisustusta, tuoksuja, sisarustusta, uusien ihmisten tapaamista ja juhlien järjestämistä? Jos osaat videon editoinnissa, voit ansaita rahaa kotona. Missä tahansa on keittiö ja työvälineet, voit luoda työtilan. Joten vaikka saatat ansaita 1 dollaria. Voit soittaa myyntipuheluita lämpimiin johtoihin kodin mukavuudesta.

Kuinka tulla Facebook-mainosasiantuntijaksi: Mitä enemmän kiirehdit tämän työn kanssa, sitä enemmän voit ansaita. Tiedätkö kuinka soittaa soitinta? Kuulostaa helppolta, mutta sekaisin sanat ja lääkärit, jotka syövät, juovat, pureskelevat kumia tai puhuvat muille ihmisille muistiinpanoja sanoessaan, voivat muuttaa suoran tehtävän haasteeksi. Max, onko sinulla intohimoa tai harrastuksenasi tehdä asioita? Palkka voi nousta jopa 25 dollariin tunnissa.

Denny N

47 - 20 dollaria tunnissa. Jotkut tietojen syöttötyöt eivät vaadi sertifikaattia tai erityiskoulutusta. Heillä on paljon työtä, ja heillä ei ole lakkaa siitä, kuinka paljon työtä voidaan kääntää. Viides luettelomme on yksi, josta olen puhunut kanavalla aiemmin, ja loistava tilaisuus sosiaalisen median managerina. Palkka on noin 8 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain Yhdysvalloissa. Jos näin on, suosittelen sijoittamista FlexJobs -yrityksen tilaukseen, yritys, jonka jäsen olen myös maksajajäsen.

Palkka on noin 15 dollaria tunnissa, ja he työskentelevät Yhdysvalloissa. On olemassa joitain haittapuolia, kuten: Ammatissa luetellut työpaikat ovat yrityksiä, jotka palkkaavat ihmisiä aina etätyöhön.

Se tarkoittaa, että sinulla on omat toimistotilat oven kanssa, älä katsele televisiota työaikana ja ehkä jopa käytät sovellusta estämään sosiaalisen median pääsy työaikana. American Expressillä on ajoittain myös etämahdollisuuksia matkaneuvojille. Monet näistä ideoista edellyttävät oman yrityksen perustamista - yritystä, josta voi kasvaa kokopäiväinen keikka. Pared palkkaa asiakaspalvelun edustajia asiakkaiden hallitsemiseksi. Palkkaaminen useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa.

Suodata Työt

Voit lukea lisää tietyistä palkoista ja perusteista, jotka sinun on täytettävä kullekin näistä yrityksistä täältä. Pitkäaikainen työllisyys. Sisämarkkinoinnin ohella on välttämätöntä hallita myös SEO. Luovan suunnittelijan, joka ei halua sitoutua 9–5-toimistokeikkaan, tulisi kokeilla tätä vaihtoehtoa. Virtuaalikotiperusteiset työt vaativat yleensä, että teet kaikki työt tietokoneella, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jätät talon mistään.

Belay palkkaa osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä virtuaaliassisteita. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. Tämä työ sopii henkilölle, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa. Alussa useimmat freelance-kirjoittajat ansaitsevat 25–100 dollaria 500–1000 sanan artikkelissa. Bitmain käynnistää maailman digitaalisen kaivoskartan tämän vuoden lokakuussa, perrill sanoi, että bitcoin-hinnan pitäisi ylittää 5000 dollaria nykyisellä kaivosvaikeustasolla, jotta hän harkitsisi ylimääräisen maakaasun ottamista Permialta. ESL-ohjaajat: 65/ääni minuutti.

Palkka on 16–20 dollaria tunnissa. Vaaditaan aiempaa kokemusta matkailualalta ja SABER-tietämystä. Kuten huomaat, en puhu mistään liiketoiminnan menestyksestä tai siitä, mistä väitän olevan hyvä - se on enimmäkseen vain valokuva minusta vauvana.

Ansaitse 30–50 Dollaria Tunnilta Poimiaksesi Roskakorin Pysäköintialueilta

Myös viitteet auttavat, varsinkin jos voit luetteloida ketään, joka on valvonut tekemiäsi töitä millä tahansa näistä kentistä. Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto; ostovelat ja kulujen hallinta; ja taloudellinen raportointi, budjetointi ja analysointi ovat muutama sen tarjouksista. Liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset saivat yli 17 000 valitusta, jotka tekivät ihmiset, jotka tämä ryhmä oli hylännyt. Aloita kylmä sävelkorkeus. Paikkoja on saatavana Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tämä nimeäminen maksaa 380 dollaria testistä plus yksi uudelleenotto. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta).

Valitse Kannattava Markkinarako.

Kotona toimivan puhelinkeskuksen edustaja edellyttää tietokonetta ja erityisiä ohjelmistoja tai laitteita. Varmista vain, että olet hankkinut oikeat lisenssit ja luvat. Ihmiset rakastavat tytäryhtiömarkkinointia, koska he voivat alkaa ansaita rahaa passiivisesti muutamalla aloituskustannuksella. No, tässä on vaihtoehto. Erityisestä työstäsi ja asiantuntemuksestasi riippuen voit tuoda vuosittain 55 000–175 000 dollaria verkkosivustojen rakentamiseen tyhjästä. Erityisesti Facebook-mainosasiantuntijat auttavat paikallisia pienyrityksiä: Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Aseta omat tunnit ja ota käyttöön niin monta tai niin vähän tiliä kuin haluat.

Keskity Henkilökohtaisen Tuotemerkin Luomiseen

Toimitat maksua vastaan ​​palvelun, jolla on kyky työskennellä missä ja milloin haluat, rajoittamattoman ansaintapotentiaalin kanssa! Tyypillisesti sinun on asuttava Broomfieldissä, CO: ssa tai lähellä sitä hakeaksesi. He tekevät vain sinulle joustavan työajan ja vankan palkan, jotta voit keskittyä loput aikaasi muihin asioihin.

Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa.

Ihmiset Katsoivat Myös

Koti kotityöstä voi olla joustavampaa kuin muut, ja jotkut saattavat jopa tarjota etuja. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos et ole innoissasi kiireisestä työpaikalle joka aamu tai etsit osa-aikatyötä normaalin työsi ulkopuolella, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kuin nyt aloittaa yksi näistä laillisista töistä kotona työpaikkaa. Jos olet taitava supertekniikka ja osaat selittää tekniset asiat meille kaikille yleisille ihmisille, tekninen tuki saattaa olla sinulle oikea valinta. Heillä on jopa kurssi, joka opettaa sinulle, miten saada parhaiten irti Pinterestistä. Parhaat tutorit voivat ansaita 1 000 dollaria +/kuukausi.

Toiseksi, mitä enemmän tutkimusta teet, sitä paremmin pystyt tunnistamaan kohteet, jotka myyvät hyvin, ja määrittelemään miten voittoa. Kyllä, se on totta. Yleisimmät transkriptionistit ilmoittavat tekevänsä välillä 10–25 dollaria tunnissa, ja mediaanin hinnan näyttävän laskevan jonnekin 15 dollarin tuntiselle alueelle.

Osa-aikaiset Sosiaalisen Median Työpaikat Kotona

Tietenkin, sinun tulee tarkistaa ne huolellisesti itse ennen kuin pääset mukaan. He palkkaavat kotona edustajia suorittamaan saapuvia ja lähteviä asiakaspalvelupyyntöjä, asiakkaiden hankkimista, asiakkaiden pidättämistä, tulojen maksimointia, poliittisia, katastrofien lievittämistä, tapahtumien torjuntaa ja varainkeruuta. SYKESin ja Appenin kaltaiset yritykset palkkaavat hakukonearvioijia, ja sinun on yleensä suoritettava koe ennen tuloaan alukselle. Kumppanimme käyttävät näitä tietoja tunnistaaksesi sinut eri kanavilla ja alustoilla ajan myötä mainontaa, analytiikkaa, määritystä ja raportointia varten; kaikki kerätyt tiedot tallennetaan tiivistetyssä tai muulla kuin ihmiselle luettavassa muodossa. Tuutorit voivat työskennellä missä tahansa 5 - 30 tuntia viikossa.

Kommunikoinnin tai kirjoittamisen kokemus on plus, mutta sitä ei vaadita. Tässä on joitain tavanomaisista freelance-verkkosivustoista, jotka löytävät työtä kodin koodaus- ja ohjelmointityöistä: Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Tarvitset koulutuksen tai erikoistuneen tutkinnon tutkinnon.

Löydät franchising-ohjelmia pienille, koti- ja mobiiliyrityksille, kuitenkin enintään 10 000 dollaria. Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla. Jokainen testi kestää yleensä noin 15 - 20 minuuttia. Brändisi rakentaminen ja tämän virtuaalitalouden tulevien voittojen hyödyntäminen on sinun tehtäväsi. Sen osa-aikatyöt ovat 100% etäiset. Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä.

 • Voit joko tulla tulkkiksi ja kääntää puhelimitse yrityksille ja organisaatioille, jotka työskentelevät kansainvälisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, tai voit kääntää kirjallisen työn yhdestä kielestä toiseen.
 • Palkka ja kunkin toimeksiannon pituus määräytyy vuokraamalla.
 • Palkkaa ei ole lueteltu, mutta vastaavasti mukaan se on noin 83k.
 • Itse asiassa ei ole mitään takeita siitä, että ansaitset rahaa ollenkaan.
 • Tämä on kokopäiväinen palkka, palkkaa ei julkisteta, mutta tosin se maksaa noin 15 dollaria tunnissa.
 • Ihmiset eivät enää kutsu matkatoimistoa ostamaan lentolippujaan ja varaamaan hotelleja.

GitHub

Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Palkkaaminen Tennessee. Sen on oltava 18-vuotias tai vanhempi työskennelläkseen ostajana.

”VIPKid on johtava maailmanlaajuinen K12-koulutuksen johtaja ja etätyöpaikkojen ykkönen. Jos niin, tämä voi olla hieno kotiyritys. Ja jos työskentelet kokopäiväisesti, sinulla on oikeus etuuksiin, kuten lukukausikorvaus, joustavat kulutustilit, maksettu äitiys-/isyysloma ja sairausvakuutus. Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 14. syyskuuta 2019 ja päivitettiin 20. maaliskuuta 2019. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona.

Heillä on ylimääräinen palkka, kun opettelet ruuhka-aikoina, ja bonuspalkkiot, kun opetat lisää tunteja. Sinun ei tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Sitten sinun on perehdyttävä CPT®, HCPCS Level II ja ICD-10-CM sekä niiden koodausjärjestelmiin.

Mistä Löydät Etätöitä Digitaalisen Lääketieteen Alalta?

Palkka eroaa eri rooleista. Tarvitsemme jonkun, jolla on kyky työskennellä ahkerasti ylläpitääksemme toimintojen sujuvuutta. Etsitkö kirjailijaa, jolla on 5–7 vuoden kokemus ja joka kiinnostaa vahvasti terveyttä, hyvinvointia, tiedettä, ruokavaliota, liikuntaa, lääketeollisuutta, kansanterveyttä jne.