Allianssimyyjä

Päiväkaupan sijasta voit etsiä muita kaupankäyntityylejä, jotka käyttävät suurempaa aikataulua, kuten siipikauppaa. Voitot ja tappiot voivat kasata nopeasti. Päiväkauppa voi olla erittäin riskialtista. 88 (vastine 263 dollarille).

Se on yksinkertaisesti liikaa hallita.

Käteinen kauppa edellyttää, että kaikki liiketapahtumat on maksettava tilillä käytettävissä olevilla varoilla selvityshetkellä. Sinun ei tarvitse hallita kauppaa yön yli. Siksi on parempi ostaa vaihtoehtoja useita viikkoja voimassaolon päättymisestä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia ajan rappeutumisesta. Vastaan ​​heihin täällä, jotta voit palata takaisin.

Kaupankäynnin Säännöt

Sinun on tunnustettava tämä rajoitus ennen kauppaan pääsyä. Tämä käytäntö rikkoo liittovaltion keskuspankin asetusta T, joka koskee välittäjäluottoja asiakkaille. Tämän säännön tarkoituksena oli estää vähemmän kehittyneitä elinkeinonharjoittajia "pelaamasta" markkinoilla, ja vaikka FINRA väittäisi, että tämä sääntö on suojatoimenpide, monet uudet kauppiaat ovat jatkuvasti eri mieltä. Se on vain toinen pelisääntö. Valitse, saako optionhouse puhelua päiväkaupan marginaalin vastaanottamiseksi, kun tämä päivä heti johtaa siihen, että tilisi rajoittuu vain käteisvaroihin, ei marginaalia. Tätä voidaan käyttää jopa viittaamaan tiettyyn sijaintipaikan kauppiaan ottamiseen. Osta 1 ABC Myy 10 ABC Tämä on yhden päivän kauppa. Suurin huomioiva tekijä jälleenmyyjätyrityksissä on jälleen hyvän löytäminen.

Kilpailunrajoituksia tapahtuu, kun ostat arvopaperi käteistililtä, ​​jolla ei ole riittävästi varoja, ja myyt sitten saman vakuuden ennen tallettamista varoja maksamaan ostokseen. Aloitetaan. Lakillinen asuinmaasi on maa, jossa ylläpidät vakituista kotiasi, tai maa, johon aiot palata, jos asut ulkomailla lyhyen ajan. Sijoittajalla ei ole ylimääräistä rahaa tai arvopapereita kassatilillä. Nyt ilman asianmukaista ohjeistusta säännöistä (kuvionpäivän kaupankäynnin säännöt, ei tyttöpartiolaisten evästesääntöä) ja siitä, kuinka välttää luokittelua mallipäivän kauppiaksi. En ole vastuussa rahoista, jotka menetät kokeillaksesi tätä.

Voit kuitenkin menettää sijoituksen kauppaan, joka on 80% 200 000 dollarista. Katsotaanpa tämän määritelmää uudelleen: Sinun ei tarvitse. Tavallisella marginaalitilillä voit rahoittaa 50 prosenttia osakkeiden kustannuksista, mikä antaa sinulle kaksi kertaa oman pääoman ostovoiman. Margin-tilin päivittäiseen kauppaan tarvitset tilin saldo vähintään 25 kt. Esimerkiksi, jos asiakkaan välittäjä-välittäjä tarjosi päiväkaupankäynnin koulutusta asiakkaalle ennen tilin avaamista, välittäjä voi nimetä kyseisen asiakkaan mallipäivän kauppiaksi.

 • 00 osaketta kohti tai enemmän; plus jokainen osake "lyhyt" tilillä, joka myy 5 dollarilla.
 • Kuka päättää olenko "mallipäiväkauppias"?
 • Päivämyyjän mallisääntö luotiin osittain marginaalitili-välittäjien kirjan vaimentamiseksi potentiaaliselta maksuriskiltä.
 • Prosentuaalinen arvo avuliasta uskonloukkauksista kuukaudessa, aiotko käydä kauppaa.
 • Tätä määritelmää sovelletaan kaikkien arvopapereiden, myös osakkeiden ja optioiden, kauppaan.
 • Sinun ei tarvitse käydä kauppaa niin paljon kuin luulet tekeväsi rikastuaksesi.
 • Kyllä, jos myyt yli kolme osaketta viikossa marginaalitilillä, sinun on noudatettava mallipäivän kauppiasääntöä.

Samankaltaista Sisältöä

Jos ostat vakuuden, joka ei ole marginaalista (silloin vaaditaan maksetut varat täyden maksun suorittamiseksi. )Kuten olen jo todennut, voit käydä kauppaa käteisellä tilillä päivässä, mikä tarkoittaa, että et käytä vipuvaikutusta ja aktiviteetti ei kuulu säännön piiriin. Jos aiot käydä päiväkauppaa - ja se on erittäin riskialtista - sinun on noudatettava sääntöjä, etenkin marginaaleja koskevia sääntöjä. Teoriassa sinulla voi olla kolme tiliä, joiden saldo on 7000 dollaria kullakin, mikä antaa sinun sijoittaa 12 kauppaa viikossa.

Ensinnäkin, koska omistat kaksi kertaa niin paljon osakkeita, menetyssi ovat kaksi kertaa suurempia, 10 000 dollarilla kuin 5000 dollarilla. Vaikka tämä on teoriassa mahdollista, jos sinulla on vähemmän kuin 25 000 dollaria, sinulla ei ole liiketoimintaa rekrytointiyrityksessä. Hae vain tästä säikeestä Hae vain tältä foorumilta Näytä tulokset säikeinä Lisää. Lisää trendiviivat ja vaakasäteet osoittaaksesi tukea ja vastustusta. Koska et ole sulkenut kauppoja samana päivänä, sitä ei voida pitää päiväkaupana. Jos olet enimmäkseen varma, mutta et ole varma paskana, rakenna se kohta pari päivää. Useimmat ihmiset puutuvat tunteellisesta kurinalaisuudesta, mikä aiheuttaa yli 90 prosentin kauppiaiden menetyksen.

Tämä sääntö tuli voimaan vuonna 2019, ja siinä todetaan, että jos aiot käydä kauppaa päivässä enemmän kuin kolme kertaa viiden arkipäivän liikkuvan ajanjakson aikana, sinun on pidettävä kauppatililläsi vähintään vähintään 25 000 dollaria.

Näyttöasetukset

Tyyppiset säännöt Kauppiaat ovat keskinkertaisia ​​asetuksia yhtenä päivänä, selvittämällä sääntö, tämä tarkoittaa sen jälkeen, kun siirrät ne eteenpäin ja odota parempia toisena päivänä, koska kuiva jauhesi käyttää rahastoja jälleenmyynnissä. Asiakkaiden tulee sijoittaa henkilökohtaiseen tilanteeseensa sopiva määrä. Pankkitilin avaamiseen verrattuna välitystilin perustamisprosessi voi tuntua pelottavalta etenkin niille, jotka vasta alkavat sijoittaa. Osta 100 XYZ 900 dollaria (vilpittömän mielen rikkomus annettu). Tänä aikana varat eivät ole kaupankäynnin kohteena. Jos olet kuitenkin Amerikan kansalainen ja käy kauppaa Yhdysvalloissa, sinun on ehkä noudatettava PDT-sääntöä. Keinutkaupassa sijoittaja ostaa omaisuuden ja pitää sitä sitten enintään kuukauden ajan.

Kaupankäynti Marginaalilla

Kuviopäiväkauppias on SEC: n mukaan kauppias, joka: Tämän säännön tarkoituksena on suojata välitysyrityksiä ja itseäsi marginaalipuheilta ja liiallisilta kaupankäynnin tappioilta päiväkaupan toiminnoilta. Kun perustat välitystilin osakekauppaan, saatat ihmetellä, kuinka joku tietää, oletko vilpittömässä mielessä päiväkauppias. 5 määrittää enimmäismäärä kaupan dollaria. Kolme muuta päiväkauppaa seuraavien neljän työpäivän aikana rajoittaa tiliäsi (voit sulkea olemassa olevia positioita tai ostaa vain käytettävissä olevalla käteisellä) 90 päivän ajaksi tai kunnes talletat tarpeeksi 25 000 dollaria tilillesi, sen mukaan, kumpi tulee ensin..

Lisäksi itse mallikuukauden kauppasääntöä sovelletaan vain marginaalitileihin. Lisätietoja käteistileistä, katso myös: Jos varat ovat alle 25 000 dollaria, päiväkauppaa ei sallita tilillä. Lisätietoja vaihtoehdoista ja tarvittavat ohjeet annetaan, kun kirjaudut meihin.

Väärän Välittäjän Käyttäminen Voi Maksaa Sinulle Vakavasti

Ilmainen ratsastus - Tämä on toinen rikkomus, joka voi kärsiä kassatiliä. Laske NYSE-ylijäämäsi: Päiväkauppa käteistilillä on yleensä kielletty.

Voit tarkastella historiaa: Mikä lasketaan selvitettynä rahana? Mikä on vähentynyt DTBP-luku (lyhyemyynnissä, vipuvaikutteisten etf-arvojen tai edullisten osakkeiden tapauksessa)? Sijoittaja myy kaikki ABC-osakkeet maanantaina ja ostaa 10 000 dollaria XYZ-osakkeita samana päivänä. Kuten nämä esimerkit kuvaavat, on helppo kohdata ongelmia, jos olet aktiivinen elinkeinonharjoittaja etkä ymmärrä täysin käteistilien kaupankäynnin sääntöjä.

Sijoitustuotteet

Jos päätät lopettaa päiväkaupan, kannattaa ottaa yhteyttä välittäjään ja pyytää, että tämä poistaisi vähimmäispääomavaatimuksen tililtäsi. (5000 dollaria), koska olet katettu potentiaalisten yritysten tilillä. Kysy sekä vero- että lakialan ammattilaisilta ymmärtääksesi seuraukset ennen tämän lähestymistavan harkitsemista. Seuraavat esimerkit kuvaavat, kuinka kahdelle hypoteettiselle elinkeinonharjoittajalle (Marty ja Trudy) saattaa aiheutua ilmaisia ​​ratsastusrikkomuksia. Jos ajat vapaasti, välittäjän on asetettava tilillesi 90 päivän pakkaus. Jotkut välittäjät toimivat näiden rajoitusten ulkopuolella ja voivat siten ohittaa PDT-säännön. Nyt se, minkä olin väittänyt tilintarkastajan tehtävistä työskentelevän kotona, ei tiennyt sitä, että mallipäivä huhtikuun päiväkaupalla käteistilillä 25, 2019 - Sinäkin voit olla vandaali ja päiväkauppa tililläsi alle 25000 dollarilla. Se on paljon monimutkaisempi kuin useimmat ihmiset ajattelevat - ja se on hyödyllistä pennystokkereille ja muille päiväkauppiaille, jotka eivät käy kauppaa marginaalilla.

Joten kaksinkertaistuin ja ostin vieläkin vaarallisempia 3 päivän vanhentumisajankohtia 4. lokakuuta. Voit käydä kauppaa myös ulkomaisilla markkinoilla, joilla on vähemmän tiukat vaatimukset. Mitkä ovat kassatilien kauppaa koskevia sääntöjä? Huomaa, että sidontavaatimusten takia emme tue yksinkertaistettujen työntekijöiden eläkejärjestelytilejä. Ylimääräinen ylläpitomarginaali on tilinpääoman ja marginaalivaatimuksen erotus. Välittäjä voi sitten käyttää kauppapaikan ohjelmistolaajennuksia manipuloidakseen markkinatietoja. Jos et suorita maksua osakekaupasta tai toimita osakkeita osakkeiden myynnistä määräajassa, sinut ilmoitetaan ryhtyvän toimenpiteisiin. Päivittäinen kaupankäynti selvittämättömillä varoilla ja velkasaldo on kielletty kassatileillä.

 • Se tapahtui minulle.
 • Ymmärrä ensin, että välittäjät haluavat sinun käyvän kauppaa koko ajan, koska he ansaitsevat rahaa palkkioista, ja jotta voit käydä kauppaa vapaasti koko ajan, tarvitset 25 000 dollaria.
 • Ei, sääntö ei vaikuta futuureihin, koska futuureja säätelee CFTC, jolla ei ole päivittäisiä kaupan rajoituksia.
 • Siksi useamman kuin yhden kauppatilin omistaminen ei riko PDT-sääntöä eikä aiheuta epäilyjä.
 • Sinulla on enintään viisi arkipäivää tallettaaksesi varoja täyttämään tämän päivän kaupan marginaalivaatimuksen.
 • Mutta nyt minun piti suojata voitoni.

HistoryEdit

40 AM ja peitä sitten kello 03 mennessä: Hyppää omiin vaaroihisi. Jos ostat ja myyt 1 000 dollaria osaketta perinteisen välityssovelluksen kautta, maksaisit 1–2 prosenttia palkkioista (5–10 dollaria/kauppa), mikä tarkoittaa, että tarvitset suhteellisen suuren (päivittäisen) markkinoiden siirron (ja suhteellisen suuri määrä pääomaa) voiton tuottamiseksi. Edellisenä ajanjaksona kehittäisit kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä, ja nämä viiden kuukauden “rajoitetut” voitot olisivat kohta hedelmällisessä kaupan urallasi. Odotettuun hintasuuntaan on rakennettu puolueellisuus.

Velka on sama asia kuin orjuus, onko kyse luottokortista tai marginaalista. Se ei ole tarkoitettu aloittelijoille tai satunnaisille sijoittajille. Suurin osa päivittäiskauppiaista harjoittaa "päänahan" -nimistä strategiaa, jossa he tulevat markkinoille kaupassa, joka kestää 30–15 minuuttia. Ennen kuin aloitat ensimmäisen kaupan, sinun on päätettävä, suunnitteletko kauppaa käteisellä vai marginaalilla. Saatuaan koulutuksen tarvitset, on aika valita strategia, rahoittaa tili ja siirtyä kauppaan.

Sisällys

Tämä on yksinkertainen esimerkki vipuvaikutuksen toiminnasta. Todellisuudessa suurin osa elinkeinonharjoittajista on lopettanut liiketoiminnan pian sen jälkeen, kun he ovat aloittaneet päiväkaupan. Jos on negatiivinen yllätys ja että 50 dollarin puhelu menee rahat pois (ts. Archivos, järjestelmään pääsee Android- ja iOS-laitteilla. )

Keskustele WSB: n kanssa. WSB Twitter: @wallstreetbets. Yleistä tietoa. Tervetuloa r/wallstreetbets: Keskustelu päiväkaupasta, osakkeista, vaihtoehdoista.

Jos käytät käteistiliä, et voi oikaista osakkeita tai käydä kauppaa selvittämättömillä varoilla, mikä voi olla kaupankäyttäjä. Yli 25 000 päivän päiväkauppaa koskevia sääntöjä ei ole, joten sinulla on enemmän joustavuutta päiväkaupankäynnissä. Jos suunnittelet aktiivista kauppaa, on olemassa useita sääntöjä, jotka sääntelevät välitystilejä. Yksi etu, jonka monet sijoittajat näkevät käteistilillä, on se, että välittäjät eivät saa ottaa asiakkaidensa puolesta hallussaan olevia varastoja kassatilille ja käyttää niitä osana arvopaperilainausta. Vaikka otit kolme erillistä kauppaa, ostit kerran, ostit toisen kerran, menossa samaan suuntaan, ja myit sitten kaikki kerralla. Tietenkin, jos siirryt tälle reitille, on parasta kysyä yrittäjältä tai yritysjuristilta varmistaaksesi, ettet riko mitään lakeja. Hän kirjoittaa sijoittajille kaikilla kokemustasoilla päiväkauppiaista aloittelijoihin. Joten mitä päiväkauppias tekee?

Todettiin, että aikaisemmassa päiväkaupankäynnin marginaalisäännöissä ei käsitelty riittävästi tiettyihin päiväkaupankäynteihin liittyviä riskejä, ja ne rohkaisivat käytäntöjä, kuten ristitakuiden käyttöä, jotka eivät edellytä asiakkaiden osoittavan todellista taloudellista kykyään harjoittaa päiväkaupassa. Entä jos robottimyyjäni erehtyy? Kukaan vuonna 2019 ei odottanut kiinnostavansa niin suurta kiinnostusta tähän hämmästyttävään digitaaliseen kryptovaluuttaan, ja jos joku olisi olettanut niin ja varmistanut, että heillä on iso kolikko bitcoineja, he ovat todennäköisesti nyt miljonäärejä. Suhteellisen haihtuva. Tämä vakuus voitaisiin myydä, jos arvopapereiden arvo alenee huomattavasti ja niiden vakuudeksi vaaditaan marginaali.

Pattern Day Trader -sääntö: Mikä se on?

Koska elinkeinonharjoittaja on alttiina päiväkaupalle ja päivänsisäisille riskeille ja mahdollisille hyödyille, siihen kohdistuu erityisiä vaatimuksia ja rajoituksia. Lyhytaikaista myyntiä ja ostamista saman arvopaperin kattamiseksi samana päivänä pidetään päiväkaupana. Jos suoritat kauppoja vasemmalle ja oikealle, 80-20 -sääntö voi alkaa toimia sinua vastaan. Jotta voimme peilata kauppiaita välitystililläsi, sinun on avattava hallinnoitu tili Interactive Brokersissa ja valtuutettava meitä käydä kauppaa sillä puolestasi. Marginaalitiliä on käytettävä varojen lainaamiseen ja/tai päiväkauppaan. Päivän kaupankäynnin marginaalitilien luottojärjestelyissä on kaksi osapuolta - kauppoja käsittelevä välitysyritys ja asiakas. Suosittelemme aloittamista oppaasta päivämyynnille - se kattaa suuren osan päiväkaupan perusteista, jotka sinun on tiedettävä.

Lataaminen

Periaatteessa päiväkauppaa pidettiin riskialttiimpana kuin ostamisen ja pitämisen sijoittaminen. Jos olet kiinnostunut FOREX-valuutasta tai ulkomaisista pörsseistä, saatat pystyä käymään päivittäistä kauppaa vähemmän rahalla. Jos päivän kaupankäyntimarginaalivaatimusta ei saavuteta viidentenä pankkipäivänä, tiliä rajoitetaan edelleen kauppaan vain käteisvarojen perusteella 90 päivän ajan tai kunnes pyyntö täyttyy. Rikkomme pitkää 50 osakkeen vaihtoa käsitellä tätä koskevia kysymyksiä. Kolme muuta päiväkauppaa seuraavan 4 työpäivän aikana jäädyttää tilisi (voit sulkea vain olemassa olevat sijainnit) 90 päiväksi tai kunnes saat tilillesi 25 000 dollaria rahaa sen mukaan, kumpi tulee ensin. Vaihda vain käteistä pitkään. Näin tekemällä sijoittaja on suorittanut täyden käteismaksun XYZ-osakkeista ennen sen myyntiä perjantaina.

Aseman sulkeminen itse voi aiheuttaa rikkomuksen. Vertailisin sitä ahdetun Harleyn ajamiseen kypärällä. Sinun on päätettävä, haluatko ottaa aktiivisen vai passiivisen roolin sijoituksissasi, jotta voidaan määrittää, kuinka paljon vaivaa sinun on kohdistettava salkkusi hallintaan. Kassatilit eivät määritelmän mukaan lainaa marginaalilla, joten päiväkauppaan sovelletaan erillisiä kassatilit koskevia sääntöjä. Aina kun käsittelet marginaalia, on mahdollista, että asiat menevät pieleen.

 • Voit käyttää erilaisia ​​välittäjiä, U: n kanssa.
 • Sinun on soitettava tilauksillesi sisään.
 • Yllä oleva TLDR on tarkoitettu skimmereille.
 • Jos olet kiinnostunut päiväkaupasta, suosittelemme, että allokoit pienen osan kokonaissalkustasi strategiaan - korkeintaan 5% tai 10%.
 • Tämä luku on tyypillisesti kelluva, vaikka osakkeiden lukumäärä voi muuttua kolmella eri tavalla.

Sijoittajille

Maksat palkkion joka kerta, kun ostat ja myyt; että kustannukset voivat nopeasti syödä paluusi. Esimerkki 1 pitkän päivän kaupasta: Tilin vilpittömän loukkauksen ensimmäinen tapaus johtaa yleensä ilmoitukseen, mutta ei rajoituksia.

Koskeeko PDT-sääntö päivävaihtoehtoja?

Ei, päiväkauppa ei ole laitonta. Ennen kuin tiedän sen, käytän paljon enemmän liikkumavaraa kuin pyrin; sitten asiat hajoavat. Sen lisäksi palkkiot ovat melko halpoja verrattuna muihin välittäjiin, ja alustat ovat melkein identtisiä. Rehellisesti sanottuna PDT-sääntöjen kauppa on yksi turhauttavimmista esteistä, jotka uuden kauppiaan on kohdattava.

Tarkka hallussapitoaika riippuu omaisuuslajista, strategiasta ja markkinaolosuhteista. 30%: n taso on kuitenkin pidettävä yllä viidentenä päivänä puhelun järjestämisestä, jotta puhelu voidaan täyttää markkina-arvon perusteella. Kaikki arvopaperit eivät ole tavaroita. Tutkimus- ja strategiatyökalut. KaupankäyntiRayner-päivän kaupankäynnin kanssa ズ ン ク ラ ク テ ィ ブ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ Tra ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ズ ders ACT ACT ー ー 101 101 ACT 101 ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT ACT? Foxy-kaupat Kuinka päivittäin käydä kauppaa pienellä tilillä Verkkokaupankäynti päivänvaihdossa aloittelijoille -Terveysmarginaalivaatimukset:

Rahan Hallinta

Lisää neljä liikkuvaa keskiarvoa - 9, 20, 50 ja 200. Jos kärsit yhden ilmaisen ratsastusrikkomuksen 12 kuukauden aikana kassatilillä, välitysyritys rajoittaa tilisi. Katso strategiat, joita käytetään ja kuinka kerätä osakkeita päiväkauppaan: Päivän kauppa käteistilillä on samanlainen kuin päiväkaupan marginaalitilillä. Kotisivu, flexJobs-ura-asiantuntija Brie Reynolds ehdottaa seuraavien viiden vaiheen vakuuttamiseksi pomollesi, että etätyöpolitiikka voi olla hyödyllistä yrityksille paitsi lumipäivänä myös ympäri vuoden. Marginaalipuhelu vähimmäispääoman täyttämiseksi: Päivitä 1.10.2019:

Välitystilin avaaminen on pelottavaa aloittaville sijoittajille, ja käteis- ja marginaalitilien eron ymmärtäminen on yksi prosessin vaikeimmista näkökohdista.

Sijoitusrahastot Ja Indeksirahastot

Kaupantekijä kestää kuukausia päivittäin, jotta tilisi voi nähdä 7%: n tuntilasissa, etkä pysty tuuletamaan housujaan sitoessasi. Miksi käyttää ylimääräistä rahaa? Loput salkkusi tulisi sijoittaa pitkäaikaisiin, hajautettuihin sijoituksiin, kuten halpaindeksirahastoihin. Ammattimaiset kauppiaat tarvitsevat vähintään kahden vuoden kauppakokemuksen asiaankuuluvassa taloudellisessa tehtävässä ja käytettävissä olevan rahoituksen vähimmäistason, yleensä noin 500 000 puntaa, mutta tämä voidaan jakaa useille tileille. Esimerkki vilpillisestä loukkauksesta, Marty: Marginaalista voi olla apua monissa muissa tilanteissa: Useimmat välittäjät tarjoavat käteiskaupankäyntitilejä oletustilivaihtoehtona.

Näissä tapauksissa on toinen vaihtoehto, nimittäin swing-kauppa.

Huomautuksia ja viitteitäMuokkaa

Siksi on elintärkeää, että laitat markkinoille vain varoja, joilla on varaa menettää. Tämä voi olla hienoa päiväkauppiaille, koska tämä tarkoittaa, että voit saada suuremman tuoton pääomalle pienemmällä osakekurssiliikkeellä. Vaaditun vähimmäispääoman on oltava tilillä ennen päivittäistä kauppaa. Tänään aiomme laittaa tämän säännön näkökulmaan ja keskustella muutamasta vinkistä. Nollariski on teknisesti mahdoton, koska myynti-/soittorahasi voivat kasvaa sinua vastaan, ja aika rappeutuu. Tässä on vinkkejä, joita molemmat ryhmät voivat käyttää navigoimaan PDT-säännössä.

Rekisteröidy

Ilmainen ratsastus johtaa siihen, että käteistilille on rajoitettu 90 päivän ajan arvopapereiden ostaminen käteisellä. Muista, että PDT-säännöt koskevat vain yhdysvaltalaisia ​​välittäjiä ja Yhdysvaltain pörssejä. Yksi tapa on edetä ja käydä kauppaa käteistilillä, jolloin voit käydä kauppaa päivällä niin paljon kuin haluat, mutta kun käteisvarojen loppuu, sinun on odotettava kaksi päivää kauppojen selvittämistä. Teit yhden suunnan menossa ylös ja yhden suunnan takaisin alas. Jos et kuitenkaan lainaa rahaa ostamaan ja myymään osakkeita, koska sinulla on käteistili, PDT-sääntö ei koske sinua. Hallinnoidut tilit, erityisesti forex-tilit, voivat olla riskialttiita alueita. Elinkeinonharjoittajan, joka harjoittaa kauppaa samankaltaisen kuin kaupan kanssa, mutta joka käyttää marginaalitilin sijasta kassatiliä, on noudatettava erillisiä Day Trading Fidelity Trading -ohjeita:

Kolmen päivän selvitysmääräyksen mukaiset elinkeinonharjoittajat voivat kuitenkin edelleen käyttää kaikkia selvitettyjä varoja arvopapereiden ostamiseen. Tähän sisältyy 401 (k) -tilit ja muut tilit, jos sinulla on lupa 19. joulukuuta 2019 - Tämä Fidelity 401k -rahastojen ryhmä kattaa osakkeet ja joukkovelkakirjat, ja saa Weissin ja hänen joukkueensa metsästämään päivittäin. Rahasto aloitti kaupankäynnin toukokuussa 1979, ja sen markkina-arvo on 138 miljardia dollaria. Esimerkki vilpillisestä loukkauksesta, Trudy: Forex-markkinat käyvät kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa viikon aikana.

Suosittuja kauppa-alueita, jotka ESMA on luokitellut sääntelemättömiksi, ovat Singapore, Australia, Intia ja Kanada - ne ovat edelleen hyvin säänneltyjä alueita, eivät vain ESMA: n lainkäyttövallan alaisia. Jos sinulla on 10 000 dollaria, jopa 1 000 dollarin vaihtoehdot voivat kasvattaa tai vähentää 300 dollaria päivässä. Tällöin välitys siirtää rahaa tililtäsi myyjälle ja siirtää arvopapereita myyjätililtä sinulle. He ilmoittavat sinulle, että sinun on lisättävä rahaa tilillesi.

Sijoittaa

Marginaalilla on kolme pääkäyttöä: On vapaapäiviä, kun markkinat ovat suljettuina tai suljettavissa klo 13.00. Ja lopuksi, sääntöä sovelletaan vain, jos käytät marginaalitiliä. Termi "Pattern Day-Trader" määritellään asiakkaaksi, joka toteuttaa vähintään neljä päiväkauppaa viiden arkipäivän kuluessa, jos päiväkauppojen lukumäärä on yli 6% tilin kokonaiskaupoista kyseisenä ajanjaksona. Jones on luonut tuottoja tililleen, mutta ne maksetaan vasta toisena päivänä (T + 2).

Tämä säästää sinut riskeistä, jotka liittyvät merkitsemiseen PDT: ksi, ja samalla mahdollistaa osakekaupan heti kun haluat. Jos tämä olet sinä, älä pelkää! Osto ja myynti - kaupankäynti - osake tai useita osakkeita päivän sisällä. Sinulla on mahdollisuus leikata kauppaa, jos se ei toimi sinulle ilman, että päiväkaupan säännöt rajoittavat alle 25 kt. Siirry sivun oikealle puolelle kohtaan Käytettävissä olevat varat. Et ole apua itsellesi, ja aion nyt lisätä sinulle käteistä vahingoittaaksesi ponnisteluitasi entisestään. Tämän mukaan sijoittaja ei yksinkertaisesti voi aktiivisesti käydä kauppaa alle 25 000 dollarin pääoman tilillä - ainakin yli kolme kertaa viikossa.

Mitkä ovat joitain yleisiä tilanteita, jotka voivat johtaa ratkaisujen rikkomuksiin? Voit tarkastella tietyn tapahtuman toimituspäivää tilisi historia-sivulla tai tilisi käytettävissä olevat maksetut varat yhteensä tilisi Tase-sivulla. On kuitenkin tärkeää huomata, että ammattimaisille kauppiaille ei ole olemassa minkäänlaista sääntelyn suojaa. Entä jos työskentelit kassavarojen keräämisessä päteväksi päiväkaupan tiliksi SEC: n standardien mukaisesti; käytät kuitenkin vain tililläsi olevia käteisiä. Vaikka et teknisesti käytä marginaalia, optioissa on sulautettu vipu, joka asettaa ne säännön alaisiksi. Toistan tämän, koska joillakin ihmisillä on vaikeuksia uskoa siihen: Edellä mainituissa olosuhteissa stop-loss-tilauksesi tulisi olla etäisyydellä 1.

Voit täyttää 25 000 dollarin vähimmäispääomavaatimuksen yhdistämällä käteisvaroja ja hyväksyttäviä arvopapereita.