25 Käsityötä Voittoa Varten

Siksi pääsy tälle markkinasegmentille on paljon järkevää - varsinkin jos sinulla on täysin ainutlaatuinen tarjous, kuten mukautetut painetut heittotyynyt. DIY-nukkehuoneen tyyny: Ainoa mitä sinun on tehtävä, on saada luovaksi ja työskennellä motivaatiolla luomaan mahtavia käsityksiä, jotka myyvät. Hakumäärä Googlessa on vain 150 ja Amazon on 338.

Se on sinusta kiinni. He oppivat mielellään tuntemaan todellisen käsityöläisen ja voivat ostaa mieluummin työsi lahjoina. Upea materiaali oppaalla kuinka valmistaa monen tyyppisiä kynttilöitä. Wicket-peruskorien tekeminen ei ole vaikea taito poimia, vaikkakin menee jonkin aikaa, jotta saadaan siitä hyvä ja saadaan aikaan hienompia ja tyylikkäimpiä. Kun teet tämän toistuvasti, on helppo nähdä, kuinka voit hyödyntää tätä niin, että ansaitset satoja tai tuhansia dollareita kuukaudessa. Yhteistyö paikallisen yrityksen, kuten kahvilan tai kirjakaupan kanssa, antaa sinulle huomattavasti erilaisen kokemuksen. Etsyn kaltaisten verkkosivustojen avulla käsityöläiset voivat jakaa tavaransa maailman kanssa ja tehdä siistin summan prosessissa.

Voitto-osa riippuu todennäköisesti siitä, mihin haluat sijoittaa itsesi markkinoilla, mikä sinun on arvioitava tutkimuksen perusteella.

Se on yksi niistä korvaamattomista eduista. Tapauksessa, joka kuvaa sinua, löysin kourallisen uskomattomia CRAFT BUSINESS -keskeisiä kirjoja, jotka haluat ehkä tarkistaa! Minulla on tänään mahtava luettelo kukoistavista harrastuksista, joita voit tehdä ansaitaksesi rahaa kotona ja resursseja auttaaksesi sinua aloittamisessa! Korujen valmistus on ikivihreä liiketoiminta, koska muotiteollisuus kasvaa nopeasti. Leikkaa vain ympyrä puisesta paletista, kiinnitä kellon kädet ja lisää numerot ja koriste palettiin riippumatta siitä, minkä tyylisi pidät nuhjuisesta tyylikkäästä palettikellasta. Tämän verkkosivun avulla yksityishenkilöt voivat myydä käsityötuotteita verkkokaupan kautta, ja on paljon enemmän ihmisiä, jotka ovat pystyneet ansaitsemaan harrastuksensa rahalla. Leikepöydät tarvitsevat melkein jokaisen ihmisen, lukuun ottamatta lapsia joko kotona tai toimistossa, koska tarvitsemme heitä kirjoittamaan paljon tavaroita.

  • Mitä päädyt?
  • Komedia (Knock, Knock.)
  • Myy tuotteesi Etsyssä, luo Facebook-sivu yrityksellesi, Instagram-tili ja jopa käsityömessut.

Viestien Navigointi

Voit myös tehdä kymmenkunta sellaista lautasliinoa myydäksesi, jotta ansaitset tuloja käsityötaitojen kautta. Monet käsityöt voidaan tehdä ompelemalla, ja jotkut käsityöt voivat ansaita rahaa. Tarvitset vain ihastuttavan varaston melodisia kappaleita. Kotitekoisten kauneustuotteiden myynti on toinen täydellinen tapa muuttaa harrastuksestasi kokopäiväinen tulo. Noudata ohjeita, jotta voit helposti asettaa tuotekuvia, laatia tuotekuvauksia ja määrittää tuotteiden hinnat. Lisäksi ne ovat todella käytännöllisiä, mikä tekee niistä entistä markkinoitavammat. Keskimääräinen häät lähettää 100 tai enemmän kutsuja, joiden hinta on 250 dollaria plus lisäykset erikoisuuksiin, kuten erikoisvärit jne. Eri vuodenajat luovat korkeampia trendejä tai ”kuumia” käsitöitä, jotka myyvät hyvin.

Katso koko Survey Junkie -katsaus. Voit myös sukeltaa syvälliseen kurssini, jos haluat muuttaa tämän liiketoiminnaksi. DIY kultainen hiirimatto:

Youtubessa ja Pinterestissä on paljon söpöjä ideoita, joista voit oppia lintujen syöttölaitteiden suhteen.

Kierrätetty Vintage Juustoraastinjärjestäjä:

Uudet vanhemmat toivottavat vastasyntyneet tervetulleiksi ikimuistoisilla vaatteilla. Luo yritys paikallisesti muodostamalla yhteys kouluihin ja koulun jälkeisiin hoito-ohjelmiin. Se on huomion tarttuva pala, joten tee pari ja katso ihmisiä parveilemaan ostamaan niitä! Joten jos olet uusi myy käsityöitä verkossa tai olet monien markkinoiden veteraani ja olet valmis muutokseen, saattaa olla aika perustaa oma myymälä. Halutessaan oppia vähän ompelua voit luoda elektroniikkakoteloita, jotka ovat sekä tyylikkäitä että hyödyllisiä valtaville kuluttajille. Ja tämä ilmainen video näyttää sinulle tarkalleen kaiken, mitä sinun on tehtävä aloittamiseksi.

Usein tungosta markkinoilla käsintehty tuote erottuu usein, jos se selkeästi kertoo tarinan, sanoi Maggie Moore, Maine-jalokivikauppias, joka valmentaa muita käsityöläisiä auttamaan heitä löytämään menestys. Stick tavallisella kankaalla materiaalia paljon tyhjää tilaa suunnitellaan. Mutta mitä teet kaikille näille kirjoille, kun olet valmis? Pidän heistä, koska ne ovat yksi helpoimmista käsitöistä; heidän reseptejä on yleensä helppo seurata. Voit saada harjoituksen sisään ja ansaita ylimääräistä rahaa!

  • Joten kokeile yhtä heistä.
  • Voidaanko tietyt prosessin komponentit ulkoistaa valmistajalle ja valmistaa ne sitten käsin?

Onko Uskomattoman Myyvän Koneen Arvoinen 4997 Dollaria?

Se on täydellinen DIY antaa kodillesi ainutlaatuisen sisustuksen. Kaunista ne luovalla taiteella ja ompelemalla tai ompele ne kauniista kangasromuista, joihin olet tarttunut, mutta et ole varma mitä tehdä. Vuodesta 2019 Etsy on ollut suosittu myyntimarkkina myyjille, jotka tarjoavat myytävänä käsintehtyjä, vintage- ja käsityötarvikkeita. Toinen mielenkiintoinen hakkeri, jolla käsitöitä on helppo valmistaa ja myydä, on tehdä kauniita työpöytätyynyjä, kurkistaa tätä erityistä leopardipöytälevyä, joka on tehty innostamaan! Taantuma massatuotantoa vastaan ​​ajaa suuntauksia takaisin hitaan ruoan, yksilöllisten ja räätälöityjen tavaroiden sekä taiteilijoiden käsityötaitoihin. Kokeile pakkaa ne suurempiin tiedostoihin. Kun kyse on kuorinnasta, vartalon kuorinnat ovat halpa tapa. Asiat, joita voit tuottaa, ovat lukemattomia, ja nämä yritysmarkkinat ovat melko laajat.

DIY: n kynttilät:

Kohde on poistettu Etsystä. On niin monia tapoja saada yksinkertainen ja tylsä ​​asia näyttämään todella hauskalta ja mielenkiintoiselta, varsinkin kun olet käsityöläinen. Prosessissa Moore ehdottaa, että löydät ihmisiä. Saippuan valmistus ei ehkä ole yhtä kannattavaa alussa, mutta prosessien hallitseminen, työajan lyhentäminen ja ainesosien ostaminen suurina määrin tukkuhinnoin vähentää barokuluja.

Lisää lopuksi vähäinen vähittäismyyntihinta - haluamasi voitto plus vähän liikkumavaraa vuodenaikojen myyntiä tai kampanjoita varten.

Google teki 600 hakua. Voit lähettää kappaleitasi Facebookissa ja Instagramissa tai löytää kaupan, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä myydäksesi esineitäsi. Kauppapaikoista verkkokauppoihin ja jopa käsityömessuihin voit aloittaa tänään ansaitsemalla rahaa tekemällä jotain rakastamaasi! Mutta sinun ei tarvitse ostaa niitä, voit olla se, joka myy niitä.

DIY virkkauskenkä ranneke:

Nappimerkintöjen maalaaminen käsin on vaikeampaa, mutta hienoa tehdä tällä tavalla on, että asiakkaasi saavat henkilökohtaistamaan ne haluamallaan tavalla - kuvatyypistä värinvalintaan siihen, mitä he haluavat sanoa. Amazonin kotona tehtävät työpaikat, kaupankäyntiohjelman luominen vaatii laajan kaupankäyntitiedon sekä ohjelmointitaitoja. Pakastinpaperi, musliinikangas, naru, kangasmaali olisivat kaikki tarvittavat materiaalit tämän projektin kopioimiseksi! Tämä viesti sisältää linkin tytäryhtiöön ja tukea tätä sivustoa. Ihmiset ovat todella rakastavia käsintehtyjä esineitä nykyään, ja Etsyn kaltaisten verkkoalustojen ja paikallisten käsityömessujen kasvavan suosion ansiosta nyt on entistä helpompaa aloittaa ansaitseminen myymällä käsityösi! Joillakin lapsilla on paljon leluja, joten he tarvitsevat järjestäjän pitää asiat puhtaina.

Aina kun voit ratkaista ongelman, sinulla on valtava mahdollisuus ansaita tuloja, kun autat ihmisiä! Jos haluat lisätietoja neulonnasta voittoa varten, tutustu tähän oppaan! Puhuimme rahan ansaitsemisesta kirjojen lukemiseen aiemmin tässä viestissä. Uudelleenkäytettävät ruokakaupat ovat käytännöllisiä ja ovat tapa tulevaisuuteen. Helppo kannustin saada ihmiset kirjautumaan sähköpostiluetteloosi on tarjota alennus tai ilmainen esine.

Jos rakastat tätä viestiä etkä halua ohittaa enemmän kuin se, niin muista tulla ja seurata minua Pinterestissä… Olen hengailla siellä koko päivän (kyllä, olen Pinterestin addikti) jakaa paras kodinsisustus, tee se itse & käsityöideoita, jotka auttavat sinua luomaan kodin ja elämäntavan, josta voit olla intohimoinen! Vain luovuus ja kokemuksesi rajoittavat käsintehtyjäsi. Kaikki käyttävät kasvijauhetta. Jos mallit ovat todella ainutlaatuisia ja houkuttelevia, ihmiset parvivat T-paita-liiketoimintaasi ja jopa suosittelevat ystäviä ja perhettä ostamaan sinulta. Otetaan kolme tapaa reitin määrittämiseen. Voit näyttää kulissien takana, elämäsi tai perhe-elämäsi ja tuotteesi tyylikkäästi. Lue lisää hänen tarinastaan ​​ansaita rahaa valokuvaajana. Joten kuka ei rakastaisi pavupussiin, kun voit jopa nukkua siinä mukavasti?

DIY Pom Pom tupsu ympyrä allaslaukku

Nämä kauniit magneetit on todella helppo valmistaa, ja niiden tekemiseen tarvittava aika on nimellinen. Rakastan tätä pientä käsityöprojektia, koska se on niin yksinkertainen! Suljet tämän linkin, kun se saavuttaa vähintään 50 merkintää, joten linkki pois! Tämä on loistava paikka tavoittaa kansainvälisiä asiakkaita, koska DaWandalla on englanti, saksa, ranska, espanja, italia ja hollanti. Jos rakastat maalaismaista, maalaistalo DIY-ilmettä, joka on tällä hetkellä myydyin myyjä, tutustu luetteloomme valmistettavista ja myytävistä maalaistaloista. Pitkäaikainen Etsy-keskusteluketju tarjoaa katsauksen myyjien moniin tulotasoihin. Tässä on 23 harrastuksia, jotka ansaitsevat rahaa, mukaan lukien joitain todellisia esimerkkejä GF-lukijoilta.

Olet ehkä nähnyt Bitcoinin uutisissa äskettäin, kun Bitcoinin arvo kasvaa nopeasti. Olitpa käsitellyt vuosia tai on jotain uutta, jonka kanssa haluat kokeilla, nämä DIY-projektiideat tarjoavat joitain yksinkertaisia ​​ideoita, joihin voit heti sukeltaa. Amazonissa tehtiin 61 242 hakua viime kuussa.

Vaikka jotkut meistä käyttävät satunnaisia ​​kuppeja lyijykynämme asettamiseen, jotkut ihmiset etsivät parempia lyijykuppeja. Käytä muotoa, kuten Roboform. En ollut vastuussa suurimmasta osastoni kuluista, kun tein myyntiä. Kahvimukit ja -kupit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on lahjasta rakkaille ja läheisille. Jos olet tutkija, joka rakastaa tietää kaiken aiheesta ennen kuin aloitat, voin henkilökohtaisesti suositella uskomattomia CRAFT BUSINESS -keskeisiä kirjoja, jotka kannattaa tutustua! Jakaminen on välittämistä! Ristipistot ovat vanhin kirjontamuoto, ja niitä voi löytää ympäri maailmaa (Wikipedia ristipistossa).

Käsityön tekeminen ja myynti voi olla hauska ja tuottoisa tapa ansaita rahaa tarjoamalla sinulle käsityöitä, joita ihmiset haluavat ostaa.

Henkilökohtainen Suunnittelija

Voit rumpua yritystä jakamalla lahjan Facebook-ryhmissä, jotka sallivat sen, Facebook-sivullasi ja blogissasi. Tämän söpön ja käytännöllisen avainnipun chapstick-pidikkeen valmistus vie vain 5 minuuttia. Leikkaa vain sopivan kokoinen nauha ja taita sitten toinen sivu hieman ja ompele silmukan tekemiseksi hiuksetarjan pitämiseksi! Toinen idea olisi muodostaa yhteys paikalliseen musiikkikauppaan ja nähdä, voisitko tarjota oppitunteja siellä.

Ladon oven hinta voi olla 1 000–2500 dollaria riippuen oven yksityiskohtaisuudesta. Voit valita alla olevista tuotteista tonneja rahaa: Nämä ovat hulluja helppoja ja nopeita ja ovat parhaat projektit, joita tarvitset, jos haluat alkaa ansaita rahaa intohimostasi! Antiikkiesineet ja keräilyesineet voivat olla kuumia myyjiä, mutta niin voivat olla myös eräiden muiden luokkien tuotteet, vintage-elektroniikasta ja videopeleistä urheilu- ja kuntoiluvälineisiin. Valmistettu vain käsityötankoilla, liimalla ja washi-teipillä, voit mukauttaa näiden DIY-lavalasien ulkoasua ja luoda loputtomia mahdollisuuksia. (6) Etsatut juomalasit ~ Muutaman pikakuvakkeen ansiosta - Nämä ovat aina suosittuja lahjaideoita.

Nimesit sen, voit todennäköisesti kiinnittää sen vetoketjullinen pussiin.

Tee Ja Myy Yksilöllisiä Hattuja

Luo kilpailuihin ja arvontaan osallistuva sähköpostiosoite. Aloita valokuvausyritys. Jos olet taitava ja sinulla on aikaa ja tilaa valmistaa käsityötavaroitasi suurempina määrinä, voit luoda erilaisia ​​tuotteita, joita voi myydä ylimääräisellä rahalla kotona. Ompelut tuotteet ovat aina suosittuja, varsinkin jos tarjoat mukautuksia. Siellä on loputtomia lahjaideoita, joita voit tehdä ja myydä.

Tätä suositellaan vain, jos haluat viettää aikaa tutkia ja oppia lisää varastoista. Olitpa hyvä sanoilla, numeroilla tai jopa kirjoittamalla. Mutta ennen kuin aloitat verkkosivustosi avaamisen, sinun on tiedettävä verkkokaupan harjoittamisen olennaiset perusteet. Jotkut ihmiset on jopa allekirjoitettu pelitiimeille, jotka kilpailevat kansainvälisesti!

Tämä ei tarkoita, että et lisää kokoelmaan jotain, joka vastaa tarpeeseen, mutta yleensä työstäsi tulisi olla laajempi käsite, ja sinun tulisi aina pysyä aitona siihen. Katso IvoryMix ja Haute Stock. Katso nämä lumoavat maalatut lasipurkit, eikö ne ole niin ihania? Rullan ympärille kääritty viileä painettu kangas antaa suuren visuaalisen lisäyksen!

Istutuskoneet

Kun teet omia tuotteita, hallitset täysin brändimarkkinointiasi. Suurin osa saippuayrityksistä kasvattaa voittoja volyymin kautta, joten jos saippuan valmistusyritys myy kannattavasti 6 dollarin baarin saippuaa, sen on myytävä useita baareja kuukaudessa. Amazonissa tehtiin kuukausittain 15 535 hakua ja Googlessa 17 000 hakua. ”Tässä vaiheessa olen iloinen siitä, että melko kallis harrastukseni on pystynyt maksamaan itsensä, vaikka toivon ensi vuonna pystyvän tuottamaan hiukan enemmän voittoa. Niiden avulla on helppo ja ilmainen lataus. Etsitkö kierrätyskäsityöideoita keittiöösi? Eikö tämä ole erittäin helppo DIY-käsityökalu ansaita rahaa? Tekstiilit (tyynyt, vuodevaatteet, heitot, matot jne.)

Joten tässä on tämä hämmästyttävä idea tehdä tästä todella söpöstä korukukkarosta pitämään ja järjestämään korupalasesi hienosti ja kantamaan sitä niin helposti mukana. Voit ansaita rahaa pelaajana hankkimalla sponsoreita, ansaita rahaa mainosten kautta ja yhdistää linkkejä. Sijoitin vain kaikki rahat (225 dollaria) ja tein sen jälleen pakettiautoni takaapäin ja ottamalla ne pesulakorissa lasten yksityiseen kouluun. Luetteloitu helppo valmistaa ja myydä käsitöitä tarjoaa täydelliset ilmaiset oppaat, vaiheittaiset ohjeet ja kuvaoppaat, jotka on piilotettu liitettyihin lähdelinkkeihin. Löydä vain heidät ja saat yksityiskohdat ja ohjeet mistä tahansa suosikkiprojekteistasi! Tällä hetkellä kuukausittainen hakumäärä on 23 700.

DIY aikakatkaisu

Pieni maali voi lisätä kodinsisustamiseen niin monia kauniita yksityiskohtia, kuten tämä yksinkertainen bambukori on tehty näyttämään niin upea ja tyylikäs, kun värikkäiden maalien kerros on bambuliuskoilla. Nestemäisten hajusteiden suosion myötä kiinteät parfyymit jäävät hieman jälkeen. Kesäkuukausina käytettävät käsityöideat tulevat todennäköisesti myymään paremmin kyseisenä ajanjaksona. Joten jos olet kiireinen henkilö, mutta flirttailee silti ajatuksella ansaita rahaa kotitekoisista käsityöistämme, nämä ideat sopivat sinulle täydellisesti! Teollisuus kasvaa jatkuvasti, ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita kaikenlaisten korujen ostamisesta, ja kysyntä näyttää aina olevan jatkuvaa. Tekijät, se on täynnä yksityiskohtia kauppaideoista ja niiden palveluista. DIY-hartsikorut: Se on niin hullua… ja rakastan tosissani tutkimusta ja kirjoittamista sinulle hauskoja blogin kirjoituksia! Parempaa vielä, tämän kortin avulla voit ansaita myös 1X pistettä päivittäisissä menoissa ja 2X pistettä matkoissa ja ruokailussa (mikä tekee siitä yhden parhaista luottokorteista matkoille).

Ihmiset eivät koskaan väsytä ostamalla kynttilöitä kotiinsa ja lahjoinaan, joten osta vahaa ja saat kynttilänvalmistusta veneelle, jonka valmistus ja myynti on helppoa ja kannattavaa.

Tarvitset vain kiviä tai mineraaleja ja joitain kultakorvakorupoikkeja, ja voit mennä! Ihmiset ymmärtävät TARPEEN parempaan itsehoitoon, eikä ole muuta tapaa kuin rentouttava kylpyamme. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, olemme jakanneet täällä suuren luettelon 240 helposta valmistettavasta ja myytävästä käsityöstä. Lista heittää valoja luoville DIY-hakkeroille, jotka auttavat sinua muuttamaan roskat aarreksi! Voit maksaa harrastuksestasi! Kohdenaiset, erityisesti äidit. Luo digitaalisia tuotteita, kuten tulostettavia tulostimia, sidontalaitteita, paperijuhlatarvikkeita, kutsuja, seinäkuvia ja muuta. Tunnen henkilökohtaisesti muutamia ihmisiä, jotka antavat kokopäiväisiä tuloja myymällä Etsyllä. Jättäen sen elvytetty ja nuorekas.

5 Väärinkäsitystä Verkkokaupan Omistajilla On Keinotekoinen älykkyys (se On…)

Eikä ihme - kun myyt Etsyllä, sinulla on 30 miljoonan potentiaalisen ostajan tavoite maailmanlaajuisesti! Joka tapauksessa, jos rakastat vauvoja ja vilttejä, voit tehdä henkilökohtaisen vauvan viltin valitsemalla värin, joka vastaa vauvan persoonallisuutta, ja laittaa hänen nimensä siihen. Kuinka söpö tämä Pasiphaken blogin Aga Tincan kasvitarjousprojekti on?

Sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa, sinun on vain vietettävä aikaa taitojen parantamiseen! Toinen mielenkiintoinen DIY-koruhanke, tee erittäin viileä huopapallokaulakoru, joka olisi erittäin lumoava muotien ystäville! Tilaa oma Rekisteröidy 1k Blogging-sähköpostihaasteeseeni. Varmista, että hinnat ovat kilpailukykyisiä tekemällä kovasta työstä vaivan arvoista! On olemassa joukko yrityksiä, jotka palkkaavat nämä tehtävät, tai voit tehdä sen yksin hankkimalla bloggaajia, kirjailijoita ja verkkojulkaisijoita lukemaan sisältönsä. Liiketoimet, ne ovat todellisia fyysisiä laitteita, joihin voit tallentaa Bitcoin-sivustosi; yhdistät laitteiston lompakon tietokoneeseen USB: n kautta. Mutta se maksaa lopulta! Mutta miten voit kirjoittaa blogi-viestejä olematta niin myyntituotteita tuotteestasi? Voitko lähettää minulle fyysisiä näytteitä?

Sanoin periaatteessa itselleni: "Minulla ei ole oikeita ideoita, minulla ei ole itseluottamusta tehdä sitä, en usko, että minulla on aikaa tehdä se" jne. Saippua on hauskaa valmistaa, ja se on helppo valmistaa ja myydä! Ja puhtaaseen puuvillaan verrattuna lika ei tartu niihin liikaa - joten se voi auttaa akneongelmissa! Mutta sinulla on kuukausimaksu käyttää heidän alustaa. Ihmiset todella odottavat söpöjä ja kauniita kynttilänvaloja hyllyjen, vaipojen ja ruokapöytäjen koristeeksi.

  • Kun päivität tavallisen kellon muutamalla washi-nauhaliuskalla, tämä asetetaan helppokäyttöisten käsitöiden luetteloon.
  • Tartu leikkausmattoon ja laita kangaspala sen päälle, kerro malli kangaskappaleelle ja leikkaa sitten ylimääräinen kangas mallin mukaan!
  • Tuo sisäkoristeeseesi ainutlaatuisia ja viileitä kosketuksia tällä ihastuttavalla maalaisuuden ja tyylikkään kontrastilla.

DIY Bird House -koukut:

Voit luoda henkilökohtaisen suunnittelijan, tarkistuslistoja tai tarroja, ja ne voidaan toimittaa digitaalisena tiedostona, jonka asiakas voi tulostaa päähänsä (he voivat ostaa tarrapaperia toimistokaupasta.) Haluat ehkä viettää aikaa kotitehtäväsi tekemisessä ja tutkimalla, mikä myy hyvin eBayssa. Voit seurata rakkauttasi ja tehdä sen, mitä teet parhaiten, tai voit tehdä markkinatutkimuksia ja selvittää, mikä myy parhaiten. Niiden läpilanka on paljon helpompaa kuin mokkajohto. Tämän voitte tehdä ennen töitä tai viikonloppuisin sivuhätässä kotisi mukavuudessa! Jokainen heistä tekee upeita lahjoja. He käyttävät yleensä yleisiä avainsanoja ja etsivät jotain haluamastaan ​​kyseisestä kategoriasta. Voit myös kokeilla omia suunnitteluideoitasi käyttämällä muita paperityyppejä tähän helppoon DIY-työhön.

Saatat Myös Pitää:

Jotkut ihmiset ovat hulluja asusteista, toiset rakastavat kodinsisustusta koskevia ideoita, mutta on tärkeää luoda käsitöitä, jotka tekevät sinut onnelliseksi ja että sinä osaat tehdä! Lisäksi se ei vaadi ompelua! Jotkin nauhat, värillinen pehmopaperi ja henkilökohtaiset yritystarrat tekevät pysyvän vaikutelman. Jos ottamasi valokuvat kiinnostavat enemmän taidetta, on täysin mahdollista, että pystyt ansaitsemaan rahaa tällä harrastuksella. Luomalla jotain ainutlaatuista, he kykenevät houkuttelemaan asiakkaita, jotka etsivät ainutlaatuista käsintehtyä tuotetta. Jos et tiedä mitään minusta, olen kroonisesti sairas vammainen nainen, jolla on hyvin vähän energiaa päivittäin. Katso linkki täydelliseen opetusohjelmaan.

Kaiverretut Leikkuulaudat

DIY Mini-sukulenssit: Jos haluat valmistaa ja myydä helppokäyttöisiä käsitöitä, älä katso enää näitä huulipalsamia! Käynnistyskustannukset saattavat olla korkeat, mutta kun sinulla on hyvälaatuinen kamera ja lisävarusteet, sinun on vain aika ottaa valokuvia, muokata, tulostaa ne ja myydä ne taideteoksina. Voiko kotisi mukautua yritykseesi vai joudutko vuokraamaan lisää tilaa? Käsityö- ja harrastusliiton äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että 62. Tässä on joitakin DIY-korvakoruideoita:

Onko kohtuullinen palautuskäytäntö. Voit myydä kehyksiä myös ristiinmyynnillä pudottamalla toimituskulut. Joululahjojen myyntiin on erilainen vuodenaika, koska ne todennäköisimmin eivät myy hyvin minkään Halloween-käsityön kanssa. Käsityöläiset ja käsityöläiset ovat menestyneet nyt enemmän kuin koskaan kaikkien käsintehtyjen esineiden myyntipisteiden ansiosta.

Täydellinen äideille, opettajille ja jokaiselle, joka haluaa pitää kätensä puhtaina liikkeellä ollessaan, tämä pala varmasti palvelee laajaa asiakaskuntaa. Lähes jokainen heistä tarvitsee jonkun käsittelemään oikolukua ja muokkaamista. Kuukausittainen hakumäärä Googlessa on 7 200 ja Amazonissa 3 921.

Jos haluat tietää, miten ne tehdään, tutustu tähän hyödylliseen opetusohjelmaan.

Henkilökohtaiset Vauvanpeitot

Tämä söpö tupsuhuopa on täydellinen kylmiin yöihin ja päiviin puistossa. Se on monipuolinen pala, joka osoittautuu suosituksi laajassa väestöryhmässä. Ilo tuntuu todellakin määrittelemättömältä! Voit mukauttaa ne nimillä, tarroilla tai jopa tehdä niistä teemoja erityistilaisuuksiin tai lomiin. Ole luova valittaessa kangaskuvioita. Kaikki nämä hiuslisävarusteet eivät koskaan pääse pois muodista. Napsauta tätä saadaksesi 25 ideaa.

Harrastukset, Jotka Ansaitsevat Rahaa Offline-tilassa

Joten niitä voidaan käyttää päivittäin käyttämiesi esineiden upeaan muuntamiseen, kuten kynttilän ääniä! Vedä joitain Etsy-kauppaasi ja aloita myynti nyt ennen joulumyynnin kiirettä. Sinun on tiedettävä kenelle myyt, mitkä ovat heidän ongelmansa tai toiveensa ja luotava tuote heille. Voit perustaa yksinkertaisen verkkosivuston WordPressin kautta, jossa suurin osa blogin malleista on ilmaisia, ja rakentaa sitten bloksesi ajan myötä. Paras esimerkki siitä, mitä istunto-muusikko voi tehdä, lue Clem Cattinin tarina. Vaihtoehtoisesti he saattavat haluta ostaa varastosi sinulta kauppahinnoin, jotta he voivat hyödyntää enemmän marginaalia myyessään - yleensä pienemmissä lippuerissä, kuten korteissa, koska myyntiin tai palautukseen liittyvän kirjanpidon pitäminen on liian paljon vaivaa. Tämä on erittäin helppo käsityöprojekti, joka ei ole vain pääpanta, mutta voi myös kaksinkertaistua kaulakoruna.

Varaa viikonloppu näiden helppojen käsitöiden tekemiseen ja myyntiin. Kangaskassit ovat erään tyyppisiä käsilaukkuja, jotka ovat erittäin suuria. Varmista, että otat tuotteistasi erittäin hyviä kuvia (kirkkaat valokuvat, hyvä valaistus, ilman varjoja). KÄSITTELY KÄSITTELY YSTÄVÄT JA PERHE selittää yksityiskohtaisesti kuinka määritellä USP ja ILMAINEN sähköpostihaaste BEAT VIIMEISEN VUODEN MYYNNISSÄ on joitain tärkeitä oppeja myös USP: n parantamiseksi.

Flamingo Työntötapit

Yrittäjät ja pienyritysten omistajat antavat hyviä viitteitä, kun rakennat verkkokehitysportfolion ja aloitat haarautua korkeammin maksaviin keikoihin. Auta lapsiasi parantamaan palveluitaan oppimalla hyviä tekniikoita työn tekemiseen oikein. Nykyään et voi yleensä mennä elokuvateatteriin tai kävellä taulun ohi näkemättä supersankarielokuvaa tai Marvelia tai D: tä.

Hallinnoi tilauksia käyttämällä sovellusta, kuten toistuvia tilauksia ja tilauksia. Kun puu on saatu, sinun on poistettava kaikki kynnet ja postitettava se myytäväksi sosiaalisessa mediassa ja Craigslistissa. Myydäänpä sitten käsityön ansaitsemista verkossa, valokuvaamista paikallisesti, hyödyntämällä sosiaalista mediaa, joten voit muuttaa intohimosi ylimääräiseksi rahaksi kotona työskennellessäsi! Kuukausittainen hakumäärä Amazonissa on 1 251. Ajattele suosikkikauppiaitasi ja sitä, kuinka he pakatavat tuotteitaan lähetettäväksi. Älä usko, että nämä ovat ainoat vaihtoehdot, joita voit helposti myydä ja valmistaa käsitöitä varten. Jos sinulla on sellaisia ​​puuntyöstötaidoja, että voit rakentaa tai korjata huonekaluja, voit rakentaa sivuliiketoimintaa kentällä erittäin pienellä kilpailulla. Ja älä oleta, että USP: n on oltava peräisin tuotteistasi.

Nämä suloiset minitasku-kannettavat vetoavat varmasti kaiken ikäisille asiakkaille.