Parhaat Kotona Tehdyt Työpaikat Ilman Palkkioita

Kaikki Edgarilla työskentelevät etäyhteydessä. Työnhaun vinkki: He palkkaavat ihmiset tekemään tämän käytännössä online-työpaikkana kotoa. Aivan kuten muutkin keikat, saatat haluta rekisteröidä osavaltiossasi LLC: ksi, ja Stemberger suosittelee myös lemmikkieläinten hoitovakuutuksen hankkimista. Sinulla ei tarvitse olla opetuslisenssiä, mutta tarvitset vahvaa asiantuntemusta aiheesta ja sinun on läpäistävä ensimmäinen testi, jotta pääset ohjaamaan tätä aihetta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että joudut toimimaan lisensoidulla perheen lastenhoitopalveluntarjoajalla.

Mutta sinun ei tarvitse kokeilla tätä osuma-ja-miss-lähestymistapaa. Ensinnäkin, Flexjobs seuloo työnantajat puolestasi, jotta sinulla olisi parhaat ottelut. Kyky luoda, toteuttaa ja hallita prosesseja asetettujen tulosten saavuttamiseksi kotona tapahtuvassa työympäristössä. Muita BPO-yrityksiä, jotka sallivat sinun työskennellä kotoa, ovat: Tässä on mysteerikauppayrityksiä, joilla voit rekisteröityä: Vain muutamalla taidoilla ja kyvyllä toimittaa laadukasta työtä voit ansaita rahaa kotoa suunnittelemalla verkkosivustoja.

Kun olet hankkinut kokemusta, sinun kannattaa harkita CPC®-nimityksen hankkimista. Intiassa ja muualla maailmassa on saatavana erityyppisiä tietojen syöttötyöpaikkoja. Kun työskentelet kotoa Sutherland Global -yrityksessä, saatat tarjota asiakaspalvelun useille suurille yrityksille. Yhdysvaltain tutkimuksen mukaan Koska asiakkaat ovat yritysten tärkein liikkeellepaneva voima, asiakkaiden ostaminen johtaa korvaamattomiin. Seuraava: mitkä ovat bitcoin mining pools?, viimeisimmät luvut näyttivät kuitenkin olevan alhaisemmat kuin yritys odotti. Tämä on valtava punainen lippu.

Koska tehtäviä on erilaisia ​​ja tarjonta muuttuu aina, tämä voi olla hauska tapa ansaita rahaa. Paras tie lailliseen verkkotyöhön voi olla etäyrityksen työskentely. EF English Live, entinen English Town, tarjoaa työmahdollisuuksia äidinkielenään puhuville opettajille. Ibotta sallii sinun saada rahaa takaisin ostamillesi esineille muutenkin. Kun tähtiluokitus nousee, ansaitset enemmän - voit ansaita jopa 0 dollaria. Käsität asiakaskysymyksiä AMEX-tuotteista. Maksa laillisesta kopioinnista on 0 dollaria. Rikollisen taustan tarkistus:

Mitä nopeammin kirjoitat, sitä enemmän ansaitset tunnissa.

Var V9jcri3ua0kudnvr, V9jcri3ua0kudnvr_poll = Function () (asiakirja, "kirjoitus", "omapi-script");

Yhdysvaltain veteraaniasiainministeriö palkkaa RN: n toimimaan teleterveydenhoitajina, hoitoneuvojina, koordinaattoreina ja tapauksenhoitajina - monien muiden tehtävien lisäksi. On olemassa useita freelance-verkkosivustoja, joilla voit ilmoittautua ja saada paljon freelance-töitä verkossa. Ensinnäkin, jopa aloittelija voi ampua videon nykyään, mutta he vaativat silti toimittajan kyseisen videon hiontaan - ja sama koskee ääntä. Monet yritykset palkkaavat henkilöitä hoitamaan asiakkaiden kysymyksiä ja huolenaiheita ja antamaan työntekijöilleen työtä kotoaan. Sinulle maksetaan jokaisesta keskustelemasi minuutista (10 dollaria tunnissa). Voit saada palkan tehtävien suorittamisesta suoritettuaan heidän koulutus- ja arviointiistuntonsa.

Sinun on kyettävä työskentelemään 35–40 tuntia viikossa. Tunnit vaihtelevat välillä 10 - 20 tuntia viikossa, mutta voit työskennellä niillä valitsemasi ajankohtana. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa Yhdysvalloissa. Monet samoista sijainneista on lueteltu useilla sivustoilla, joten kannattaa olla varma, että et kopioi ponnisteluitasi. Jotta voit toimia yhtenä yrityksen englannin opettajista, sinulla on oltava TESOL/TEFL-sertifikaatti tai oltava halukas hankkimaan se. Sutherland on toinen johtava kotona työskentelevä organisaatio, joka palkkaa mm. Asiakaspalvelua, myyntiä ja teknistä tukea.

Etsy Myyjä

Alkaen ystävämme Kayla teki noin 16 dollaria tunnissa, mikä on todella hyvää ottaen huomioon, että hänellä ei enää ollut kuluja matkustamiseen, vaatteisiin ja muihin. Kuljetusministeriö tarjoaa joskus etätyötä. Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle. Appen on yksi tunnetuista yrityksistä, joilla on laaja valikoima riippumattomia urakoitsija-tehtäviä.

Nämä ovat vähemmän perinteisiä työpaikkoja, mutta tarjoavat silti mahdollisuuden tuloihin. Sponsoroidut viestit, ja sitä kaikkea hallitaan verkossa sohvasi mukavuudesta. Vaikka jotkut tarvitsevat kandidaatin tutkinnon, tärkein vaatimus kääntäjille on tietysti sujuvuus ainakin kahdella kielellä. Scribie maksaa viikossa Paypalin kautta. 30000/- Rs: ään.

Mutta jos olet kiinnostunut kopioimaan juttuja yritykselle, hae kantaa. Virtuaaliset puhelinkeskuksen edustajat tekevät kaiken myynnistä, telemarkkinoinnista, asiakaspalvelusta ja asiakastuesta. Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä. Onneksi monet työpaikat vaativat nollapääomaa aloittamiseksi ja ansaitset ansaita tuloja ensimmäisellä keikallasi. Ja joskus online-tietojen syöttämistä koskevia töitä on saatavana Craigslistin tai suosittujen työpaikkojen, kuten Monsterin, kautta. Ne on tarkoitettu vain keinoiksi, joilla voit täydentää tulojasi kodin mukavuuksilla. Jos haluat työskennellä voittoa tavoittelematta, tarkista ideaalisti.

Etsitkö Jotain?

Jos etsit vain perustietojen syöttämistä, voit odottaa 13 dollaria. He eivät veloita sinulta mitään hakemismaksuja, ja tosiasiassa, jos sinut hyväksytään, he toimittavat sinulle välineet työn suorittamiseen. He etsivät usein varausasiantuntijoita, jotka voivat työskennellä kotoa. Ihmisen luonto, kasvupotentiaalin suhteen ne ovat parempi sijoitusvalinta verrattuna edelliseen luokkaan. Olen suuri cashback-sivuston Ebates fani, joka ansaitsee rahaa ostoksilla, jotka aioin kuitenkin ostaa.

Fiverr on online-markkinapaikka, jossa voit myydä palveluita, kuten kirjoittamista, oikolukua, videon tekoa, kerrontaa ja muuta 5 dollarilla. Monet bloggaajat käyttävät sisaryhtiömarkkinointia online-teoksena ansaitakseen rahaa kirjoittamisestaan. Lue lisää Teach English Online -viestistäni tai napsauta läpi nähdäksesi, palkkaavatko nämä sivustot heti: He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on 0 dollaria. Etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto. Darwins data, koska olet maagisesti oikea väestöryhmä jokaiselle tutkimukselle, sinun on poistettava useammin kuin ei, ja tuhlaat aikaa vastaamalla kysymyksiin, jotka eivät tuota tulosta. Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä.

Koodausverkko

Maaliskuu (kevätloma), touko-syyskuu (kesäloma), kiitospäivä ja joulu. Siksi aloittelijoina sinun on oltava luovia lähestymistavallasi. Tällaiset kahvat tarjoavat paljon freelance-kirjoitus-/muokkaustyötä, kuten tämä: Vaikka sitä ei tehdä kotoa, se on joustavaa työtä, jonka voit tehdä omalla ajalla. Kyllä, on joitain, mutta ne eivät ole läheskään niin runsaita, kuin luulet ajatellen kotona työskentelyn kiinnostusta. Tämän perusteella bloggaajat voivat odottaa ansaitsevansa muutamia satoja dollareita kuukaudessa jopa kymmeniin tuhansiin.

Jos haluat kokeilla jotain, aloita täällä ja aloita aivan uusi bloggaaminen aloittamalla vaiheet aloittamalla kotisivulta. Maksu tapahtuu PayPalin kautta, eikä jäsenyyteen tai muihin maksuihin liity. Niitä on suositellut suuret tiedotusvälineet, kuten CNN, Forbes ja USA Today. Tässä työssä arvioit sosiaalisen median mainoksia ja hakukoneiden tuloksia osuvuudeltaan. Jos haluat ansaita vähän ylimääräistä rahaa, maksetut tutkimukset ovat mahdollisuus, mutta ole varovainen välttäen huijauksia. Lue lisätietoja ilmoituksesta.

Kuinka mahtavaa on saada palkkaa etsiä Internetistä.

Helppo Online-työpaikka

Joten voit nähdä, että on olemassa lukuisia tapoja ansaita rahaa kotona istuvista online-töistä. CareerStep tarjoaa laajan valikoiman sertifiointeja useilla kotona työskentelymahdollisuuksilla lääketieteen alalla. Palkkaaminen Nevadassa, Iowassa, Wisconsinissa tai Missourissa. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet. Mutta kuten aina, pidä Clarkin varoitukset mielessä. VoiceLog on yritys, joka tarjoaa kolmannen osapuolen todentamispalveluita (TPV). Craigslist on online-luokiteltu ilmoitusten lähettämisjärjestelmä, joka on tarkoitettu myytäväksi ilmoituksiin ja muihin palveluihin. On monia tapoja yhdistää tuotemerkkeihin, kun olet luonut yleisön.

20 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Puhelimellasi

Jos olet luonteeltaan nomadi tai sohva-surffaaja, voit muuttaa eläinrakkautesi ammatin, joka antaa sinulle myös majoituspaikan. Verkossa on useita sivustoja, jotka etsivät äidinkielenään puhuvia ihmisiä ohjaamaan ESL (englanti toisena kielenä) -opiskelijoita. Näytän sinulle 5 tällaista legit sivustoa, mukaan lukien tämä yllä oleva sivusto, jossa voit ansaita hyvät tulot osa-aikatyössä. Mitä tarkempi työsi on, sitä enemmän ansaitset. Sutherland tarjoaa koti-asiakaspalvelumahdollisuuksia hienolla etuisuudella: Jos etsit todella aitoja verkkotöitä kotona, jotka voidaan tehdä kotoa (tai) mistä tahansa, voit aloittaa Swagbucksilla heti tänään. Aivohalvauksen tuhoisalla vaikutuksella voi olla talouteen ja elämääsi ... , 7. lokakuuta 2019 alkaen. Kuten vanha sanonta kuuluu: Ilmoittautuminen organisaatioon on nopeaa, eikä siitä veloiteta.

Annan säännöllisiä tuloja näistä kyselysivustoista. Esitelty valokuvahyvitys: Koska voit myydä melkein mitä tahansa verkossa, saatat tulla normaaliksi online-myyjäksi, jos voit jatkaa tuotteiden voittoa.

Tämä on yksi kannattavimmista kyselypaneeleista, maksaa jopa 25–75 dollaria tutkimusta kohden. Craigslist - Craigslist kohdistuu rekrytoijiin maantieteellisissä maantieteellisissä ryhmissä, joten se vähentää kilpailua, mikä on hienoa. Zintro on tietokanta, joka yhdistää kaikkien ammattien asiantuntijat yhdistämällä “asiantuntija-hakijat” (asiakkaat) “asiakashakuisiin” (sinä asiantuntija). Voit opettaa ala-asteen, keskiasteen, lukion ja korkeakoulutason sekä yleistä etua koskevia aiheita.

Palkitsemispäällikkö

Kun olet asettunut itsellesi vaikuttajana teollisuudellesi, ensimmäinen askel kaupallistamiseen on huipputason konsultointipalvelujen myynti. Yrityksen transkriptiontekijät ansaitsevat vähintään 20 dollaria äänituntia kohti ja keskimääräiset kuukausitulot ovat 250 dollaria. He etsivät yleensä uusia tutoreita. Mene tänne hakemaan Brighten Communications -sivustolle tai lue ensin Brighten Communications -katsaus. Joten, mitä sinä odotat? Kaikki alla mainitut yritykset palkkaavat eri maissa, mutta kaikki nämä lailliset kotitöistä tehdyt työpaikat eivät tällä hetkellä palkata.

Rev maksaa viikoittain Paypalin kautta kaikista äänitiedostoista, jotka on kirjoitettu edellisen viikon aikana.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä

Tarve houkutella sisältöä verkkosivustoihin ja sosiaaliseen mediaan on lisännyt infografioiden ja bannerimainosten tarvetta. Tässä on luettelo parhaiten maksetuista online-työpaikoista vuonna 2019, jotka sopivat korkeakouluopiskelijoille, kotiäidille ja osa-aikaisille työnhakijoille. Palkka on 25–60 dollaria per artikkeli.

Virtuaalisten avustajien tavoin oikolukijat voivat löytää työtä melkein minkä tahansa yrityksen kanssa, joka julkaisee sisältöä verkossa. Toivon, että tässä luettelossa on jotain, joka sopii persoonallisuuteesi, taidot ja viime kädessä - elämääsi. Puhuminen puhelinseksipuhelimella.

Tämä riippuu tuloksista, joita toimitat asiakkaillesi. Kirjoitetut leikkeet ovat vain lyhyitä, keskimäärin vain kaksi tai neljä minuuttia pitkiä, ja voit työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat. Yrityksessä on myös joitain ryhmänjohto-, johto- ja valvontatehtäviä, joiden mukaan he hyväksyvät etätyöntekijöitä. Katso transkriptio missä tahansa! SlicethePie on hyvä vain lisätuloille. Suurin ongelma tässä on, että harvat kouralliset yritykset ovat aitoja, tarjoavat tutkimuksia ja maksavat niistä. Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi.

Freelance-graafinen suunnittelija - HOUSTON

Voit sitten skannata päivittäistavaroitasi ja tehdä tutkimuksia ostoksesi tottumuksista ansaitaksesi palkkioita. Joissain tapauksissa saat jopa nähdä tuotteita suurelle yleisölle ja jopa osallistua niiden testaamiseen verkossa. Tässä on joitain tapoja ansaita lähettämällä tuotearvioita YouTubeen: Pystyy kuuntelemaan asiakkaan tavoitteita tai tavoitteita tietyssä kampanjassa ja rakentamaan strategian. Ansaitsemasi määrä riippuu taitoistasi, kokemuksestasi ja asemastasi. Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle. Voi, odota, koska tarjoamme päivittäistä työtä päivittäin, joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksesta. Työskentelet freelance-urakoitsijana ja transkriptioit eripituisia ja -tyyppisiä ääniä.