Koti

Jos se on tavoite, kokeile yritystä, joka keskittyy siihen. Jos aiot tehdä tutkimuksia rahoja varten, ota huomioon kokemuksemme: Kyselyjen lisäksi SurveyClubin jäsenet voivat osallistua tuotetestaukseen, kohderyhmiin, kliinisiin tutkimuksiin ja muihin. Tarkista alla oleva linkki. Voit rekisteröityä vain muutamassa sekunnissa Facebook-profiilisi avulla. Palkkiokumppaneihin kuuluu Amazon. InboxDollars on toinen legitiimi kyselysivusto, joka maksaa rahaa.

Voit valita maksun joko lahjakortilla tai Paypal-käteissiirrolla.

Kun olet kirjautunut, saat sähköpostin, jossa on linkki suoraan ensimmäiseen kyselyyn. Hanki 10 Bonus LifePoint -rekisteröintiä Hanki 33 Bonus LifePoint -sivua väestötietojesi täyttämiseen. He eivät suorita markkinatutkimuksia ollenkaan. Tämä sivusto tarjoaa asiaankuuluvat tutkimukset, hyvän yleisen käyttökokemuksen ja kaikkien testattujen NerdWallet-sivustojen korkeimman onnistumisprosentin - yli 50%. Kun otat tutkimuksia Tolunan kanssa, saat vihdoin mahdollisuuden jakaa ajatuksesi isojen tuotemerkkien kanssa. Lunasta palkintosi oikeista käteis- tai lahjakorteista ja vastaanota maksu noin kahdessa viikossa. Kun olet suorittanut kyselyn, ansaitset pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai lahjakorteilla suosituille myymälöille. Ne ovat Millennial Money -testattuja ja hyväksyttyjä.

Tämä riippuu tutkimussivustosta ja heidän maksuehdoista. Voit ansaita rahaa tarpeeksi hyvältä maksaaksesi laskujasi näiden online-kyselyjen avulla. Mobrogilla on myös Kutsu ystävää -ohjelma, josta ansaitset 1 dollaria. Lahjakorttisi saaminen voi kestää jopa 4 viikkoa. Heillä on korkeasti maksavat tutkimukset. Koska rahat eivät riitä, useimmat kauppiaat eivät voi ansaita elantonsa:, aloita katsomalla live-kaavioita (saatavana ilmaiseksi) omaisuuden siirrosta. Vaikka mieletön sivutoimisto kuulostaa houkuttelevalta, ne usein eivät yksinkertaisesti pannu ulos ja ovat megahukkaa. Yhteensä he ovat maksaneet palkkioita yli 50 miljoonaa dollaria. Kuinka saan palkan?

• Jos on, mitä uusia ominaisuuksia haluaisit nähdä palkitsemisohjelmassa? Kuinka verkkokysely maksaa sinulle? Jälleen kerran, en odottanut ansaitsevan valtavaa summaa, halusin vain saada vähän ylimääräistä rahaa.

He jopa antavat sinulle tokenin määrän (0 dollaria.)

Paul Seager

Kun kirjaudut, muista käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta niin, että kun uusia tutkimuksia on saatavana, sinulle ilmoitetaan siitä ilman epäonnistumista. Kuinka maksetaan? Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot ilman lisäkustannuksia sinulle oston yhteydessä. Cameron winklevoss, vimma kesti kuukauden loppuun, jolloin sähkölasku saapui:. Mutta sinun on päästävä 1000 pisteeseen, joka vastaa 10 dollaria, ennen kuin voit nostaa rahaa. Kun olet valmis maksamaan rahat, pyydä sekin lähettämistä postitse. Se auttaa heitä parantamaan uusia tuotteita ja markkinointia, joten he maksavat sinulle enemmän kuin mielellään.

Joissakin tapauksissa joudut suorittamaan monia tutkimuksia, jotta voit saavuttaa maksukynnykset. Voita rahaa ja palkintoja mielipiteestäsi. Jos joudut maksamaan online-kyselyjen suorittamisesta, tiedät, että jokin on valmis. Johtava markkinointitutkimusyritys, joka on päättänyt suorittaa tutkimuksia verkossa perinteisen kylmäsoiton sijasta. Napsauta tätä, kun haluat rekisteröidä Survey Voices -palvelun ja alkaa ansaita 300 dollaria viikossa!

Olemme Erilaisia

Säästä luotto ja käytä sitä jouluun tai kun lapset tarvitsevat vaatteita Farmers-myyntiin. Alennustarjous vain 9,99 dollaria | uusia etuja käden ulottuvilla päättyy 29.8.1919. Nykyään kaksi miljoonaa ihmistä käyttää CashCratea. Katso lisätietoja Survey Club Review -sivustosta.

Ainoa haittapuoli tässä on Amazonin lahjakorttipalkinnot. Ne tarjoavat mahtavia alennuksia Amazonille, eBaylle, Grouponille ja monille muille kaupoille. Tässä vaiheessa olin puoliksi riemukas kaikista muista kokemuksistani ja aloin menettää uskoni ihmisyyteen. Toisinaan jäsenille voidaan kohdistaa tutkimus, joka maksaa käteisensä osallistumisestaan. Muista lukea arvosteluja ja seurata tutkimusta varmistaaksesi, että verkkosivusto on laillinen, ennen kuin aloitat niiden käytön. Lopuksi, muutama käydyistä sivustoista, joista jotkut saavat satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa, eivät olleet turvassa. Jäsenet voivat ansaita pisteitä tekemällä ostoksia verkosta yli 1 900 jälleenmyyjältä, lukemalla sähköpostia, säästää paikallisten tarjousten kanssa, katsella videoita, etsiä verkosta Yahoon avulla, tulostaa kuponkeja, pelata online-pelejä ja tietysti täyttää kyselyjä. Palkitsemiskynnys on verrattain matala, joten voit todella saada lahjakortteja melko nopeasti.

Toiseksi sinun tulisi kiinnittää huomiota itse sivuston laatuun. Löydä lisäluetteloita ilmaisista tutkimus- ja markkinointiyrityksistä. Tästä huolimatta tässä on viipymättä täydellinen luettelo ja kaikki yksityiskohdat:

Jos teet kuitenkin muutaman lyhyen kyselyn säännöllisesti koko päivän ajan, voit ansaita melko vähän vähemmässä ajassa kuin luulet.

Mitkä Ovat Parhaiten Maksetut Online-tutkimussivustot?

Joka kerta, kun haet kyselyä, vastaat kelvollisiin kysymyksiin. Mutta on olemassa useita laillisia, turvallisia ja hyvämaineisia sivustoja, joista tunnetaan korkeat voitot ja korkea käyttökokemus. Voit nostaa rahaa, vaikka tililläsi olisi 1 dollari. Se on helppokäyttöinen ja mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa, että voit saada kaikki kyselyt puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi latamatta ylimääräisiä sovelluksia. Jos verkkosivusto vaatii villejä vapaata rahaa koskevia väitteitä tai pyytää enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja kuin sinun mielestäsi antaa, se on hyvä osoitus siitä, etteivät ne ole hyviä. Jokainen kysely on suunnattu tietylle väestöryhmälle, joten yritys lähettää sinulle kyselyn vain, jos yritys voi profiilissasi kertoa, että sopeudut haluamaasi väestöryhmään. Ansaitse 100 dollaria nopeasti listverse -palvelun avulla, yritykset palkkaavat muun muassa lentotarkastuksia, valokuvausta ja maan kartoitusta. Tutkimukset kestävät noin 10 minuuttia, ja kysymyksiin on helppo vastata. → Tilaa vastaaja täällä.

Tule Katsomaan Otteluitasi...

Tiesitkö muita selvityksiä vain käteisvaroista? Aloita Mindspayn kanssa täältä. Valmisin kaiken noin 15 minuutissa. Voit odottaa ansaitsevan noin 1–3 dollaria suoritettua tutkimusta kohden. Minimimaksu käteisellä on 30 dollaria ja lahjakortilla 3 dollaria. PanelBase ei ole keskimääräinen kyselysivusto. Annettuja pisteitä, nimeltään “VIP-pisteet”, ei voida muuttaa lahjakortiksi tai käteisvaroiksi. Toisinaan, sen sijaan, että lähettäisimme meille kyselyjä, sivusto ohjasi meidät tarjouksiin, jotka edellyttivät osoitetta, puhelinnumeroamme ja syntymäaikaamme.

Jos linkität enemmän laitteita Nielseniin, ansaitset enemmän pisteitä. Itse asiassa voit ansaita pisteitä tekemällä tutkimuksia, shoppailemalla verkossa, lukemalla sähköpostia ja yksinkertaisesti surffailla verkossa. Jokaisen pisteen arvo on 0 dollaria. Kerro meille kommenteista! Olemme käyttäneet aikaa tutkia useita kysymyksiä, joita sinulla voi olla, kun aloitat maksullisilla verkkotutkimuksilla. Paljon nettotuottobonuksia, lähetä kuvia sosiaaliseen verkostoosi ja tutustu näihin kahteen sovellukseen, jotta voit ansaita rahaa puhelimesta ottamalla kuvia. Kuinka paljon verkkokyselyt maksavat? Se oli järkevää, kun tajusin, että ihminen katseli videota ja soitti puhelua siitä, olinko hyvä ehdokas vai ei.

Internet on kuitenkin antanut näille yrityksille tehokkaampia tapoja kerätä tietoja.

Oma Kyselyni

Napsauta tätä, kun haluat ansaita 10 dollaria tunnissa MySurvey-palvelusta! Tämä tekee Swagbucksista yhden parhaista cashback-sivustoista. 7 parasta rahaa säästävää sivustoa rahaa säästäessäsi ostoksilla.. Kyselyjen osalta Swagbucks näyttää käytettävissä olevat tutkimukset sekä arvioinnin suorittamiseen kuluvan arvioidun ajan ja sen ansaitsemasi SB-määrän. Aina kun otat kyselyn, saat i-Say-pisteitä. Sinulle annetaan 5–50 pistettä jokaisesta tutkimuksesta, ja kun sinulla on 1 000 pistettä, voit lunastaa ne käteisellä. Jos teet niin, voit ansaita SB normaaleista ostoskäytännöistäsi.

Jos katsot televisiota joka päivä, sinulla on kuitenkin paljon aikaa suorittaa tutkimuksia verkossa. Joskus valehtelemalla saatat unohtaa loistavan tilaisuuden, koska et tiedä mitä he oikein etsivät. Heillä on BBB-akkreditointi ja heillä on A-luokitus. Lue lisää OneOpinion-arvosteluamme. Aiemmin nimeltään Digital Voice, Nielson Computer and Mobile Panel toimii hiukan eri tavalla kuin jotkut muut. Kyllä, voit saada palkkaa ottaa tutkimuksia - minulla on! Sinun täytyy vain olla sinä.

 • Tämän lisäksi saat tilillesi 5 dollarin bonuksen vain aloittamisesta.
 • Voit ansaita keskimäärin noin 10–100 MarketPointsia.
 • Se on myös yksi parhaista paikoista kerätä käteisrahoja, lahjakortteja ja tuotteita.
 • Paneeli perustettiin vuonna 2019, ja siitä on hitaasti tullut yksi parhaista online-kyselypaneeleista.
 • Jatka lukemista vinkkejä hyvämaineisten online-tutkimussivustojen hyödyntämiseksi.
 • Kyselyt ovat yleensä melko mielenkiintoisia ja voivat kestää mitä tahansa 10-30 minuutista, joten yhden tunnin sisällä voit ladata itsellesi 10 €: n tositteen.
 • Mitä enemmän teet, sitä enemmän maksuja saat.

Kuinka Maksetut Verkkokyselyt Toimivat

Tehtyään perusteellisen tutkimuksen ja kokeillut yli 300 kyselyyritystä (monet niistä olivat huijauksia), tässä jätän teille luettelon, jonka mielestäni jotkut ovat parhaita kyselyyrityksiä, jotka ansaitsevat ylimääräistä rahaa. Pompeon mukaan ulkoministeriö luovuttaa asiakirjat kongressille, voit melko helposti nähdä tästä kaaviosta, että huonoja asioita tapahtuu todennäköisemmin, kun osakemarkkinat ovat alle 200 päivän liukuvan keskiarvon. Tämän paneelin avulla voit tehdä monia asioita, kuten tuotetestauksia, mobiilitutkimuksia, fokusryhmiä ja jopa videotutkimuksia. Ja voit tallentaa pisteitä nopeasti käyttämällä InboxDollarin muita kuin kyselyominaisuuksia. 25000 pistettä (25 dollaria) Maksa: Kuinka paljon sinä ansaitset? Kuinka he edes saavat biometrisen tietueen?

Lopullinen Rivi

Toinen ilmoittautumisen arvoinen. Pudotus on toinen sivusto, joka on hiukan erilainen kuin muut täällä luetellut sivustot. He maksavat PayPalin tai ennakkomaksukortin kautta. Kaiken kaikkiaan jotkut näistä sivustoista saattavat olla hyvä työkalu arsenaalissasi, jos haluat viedä tämän seuraavalle tasolle ja saada palveluja ansaita rahaa tutkimuksen suorittajana.

Toisinaan saat ”päiväkirjoja”, joissa tallennat toimintasi, käytöksesi tai tottumuksesi. Voit osallistua kyselyihin, selata Internetiä heidän SurveyConnect-sovelluksensa kautta. Rahat pois tarvitset 1250 pistettä (arvoltaan 10 dollaria). Se on hieno lisä, kun pystymme osallistumaan ja käymään syvällisiä keskusteluja muiden käyttäjien kanssa. He luottavat sinun kaltaisiin ihmisiin, jotka jakavat mielipiteitä - Donald Trumpista viimeisimpään puhelimeen - ja tarjoavat vastineeksi rahaa ja palkintoja.

Voit rekisteröidä heidän kumppanisivustollean véleménye Outpost jatkaakseen maksettujen kyselyiden ottamista. Tähän mennessä se on maksanut jäsenilleen yli 14 miljoonaa dollaria käteisvarojen, palkintojen ja lahjakorttien muodossa. Kuten Swagbucks ja MyPoints, Inbox-dollareissa on monia erilaisia ​​palautettavissa olevia toimintoja, joista voit valita. Kaikissa yllä luetelluissa maksullisissa tutkimussivustoissa on ilmainen hakemus ja käyttö. SurveyClub on hiukan erilainen kuin monet muut markkinatutkimusyritykset. Pudota lähetys, sen sijaan, että säilyttäisit vanhoja matkapuhelimiasi, myy niitä nopealla käteisellä sivustoilla, kuten Gazelle, Next Worth ja USell. Ne antavat sinulle pisteitä kyselyiden ottamiseen, videoiden katsomiseen, käyttämiseen hakukoneena (kuten Google), verkkokaupoille ja uusien mainostuotteiden kokeilulle. Dunkin Donitsit, iTunes, Visa ja CVS ovat vain joitain palkkioita, jotka voit lunastaa.

Kaikki parhaan kyselysivustojen listalla olevat yritykset ovat 100% ILMAISIA.

13 Parasta Saada Palkkaa Suorittaa Kyselyjä Rahasivustoille

Entä jos sinun ei tarvinnut sukeltaa palkkasseesi jokaisesta pienestä asiasta, josta sinun täytyy maksaa? Noin 200 pistettä muunnettavissa rahaksi. Näin se toimii: PointClub antaa sinulle pisteitä kyselyihin vastaamiseen.

He ovat maksaneet jäsenilleen yli 10 miljoonaa dollaria ja heillä on ILMAINEN 5 dollarin liittymisbonus, joka menee suoraan tilillesi, kun kirjaudut. Kun olet kerännyt vähän SB: tä, voit lunastaa ne käteisellä (PayPalin kautta) tai valitsemallasi lahjakortilla useista kaupoista, ravintoloista ja verkkosivustoista. LifePoints lähettää sinulle kyselyjä sähköpostitse ja päätät osallistua. Teen kyselyjen lukumäärää riippuen siitä, kuinka paljon vapaa-aikaa minulla on. Loppujen lopuksi yritykset maksavat sinulle ajasta ja mielipiteistä, ei päinvastoin, joten ilmaiset online-kyselyt ovat tie. Jos suoritat kaikki rekisteröinnit, voit ansaita jopa 25 dollaria liittymisbonuksen. He ovat maksaneet outso kauas!

(35 miljardia olla tarkka), ja vaikka on laillisia markkinatutkimusyrityksiä, jotka suorittavat verkkotutkimuksia ja tosiasiallisesti maksavat paneeleille osallistumisestaan, siellä on myös huijareita, jotka eivät ajattele sinua piiskaavan. Tämä on helposti suosikki kyselypaikkani - mutta se on paljon enemmän kuin kyselysivusto! Vuonna 1999 avattu sivusto tarjoaa markkinatutkimusta globaaleille asiakkaille.

Ota käteisrahoitusta Pinecone Researchin avulla

On vain "kirjautuminen" -välilehti! Tämä maksettu kyselypaneeli on suosikkini ja myös lukijan suosikki. Tässä ovat mukana olevat vaiheet: Aloita ShopTracker-sovellus täältä. SD-tiedostot voidaan sitten muuntaa lahjakorteiksi (Walmart, Amazon jne.) Tai PayPal-käteisvaroiksi. Maksut ovat pisteperusteisia, ja jokaisen pisteen arvo on 10 senttiä. Kun 10 dollaria on ansainnut, voit hakea Amazon-tositteita, Macy-lahjakortteja ja Visa-promokoodeja monien muiden palkintovaihtoehtojen joukosta sijaintisi mukaan.

Jos olet Isossa-Britanniassa etkä pääse Yhdysvaltojen lahjakortteihin, voit kirjautua InboxPounds-tilille täällä ja saada lahjakortteja Isosta-Britanniasta. Jotkut sivutoiminnot eivät välttämättä tarvitse tonnia aikaa, mutta ne edellyttävät sinun tekevän jotain joka päivä tai viikko. Tämän kyselypaneelin avulla saat maksun käteisellä tai lahjakorteilla. ShopTracker on oikeastaan ​​jopa yksinkertaisempi kuin kyselyiden ottaminen. Ansaita pisteitä tekemällä nämä toiminnot: No, olet tullut oikeaan paikkaan. Jos yritys vaatii sinua maksamaan ennen kuin voit aloittaa kyselyn, etsi muualta.

5 Terveydenhuollon kulut, joita lääketieteellinen lääke ei kata

Hyviä maksullisia kyselyjä, joita maksetaan, on vaikea löytää, mutta jos haet kovaa, voit löytää parhaat parhaat tutkimussivustot, jotka ovat todella aikasi arvoisia. Kyselyjen saatavuus riippuu kuitenkin väestötietosi - joten suosittelen liittymistä, varmista, että profiilisi on 100% täydellinen, ja katso sitten, onko tarpeeksi mahdollisuuksia mahdollisuutesi tehdä siitä kannattamisen. Rehellisen näkemyksen esittäminen on välttämätöntä, jotta yritykset voivat parantaa.

Kuten maksaminen käteisellä tai mahdollisuus käyttää tutkimuksia matkapuhelimella. Voit saada käteistä helposti avaamalla InboxDollars-sähköpostit. Jotkut ovat heti käytettävissä. Useimmat maksetut tutkimussivustot lupaavat olla jakamatta henkilökohtaisia ​​tietoja tai ainakin olla jakamatta niitä ilman suostumustasi.

Rajoitettu Tulopotentiaali

Se on yksi henkilökohtaisista suosikkeistani, koska minulla on ollut hauskaa vuosien varrella osallistumalla heidän melko mielenkiintoisiin ja erittäin hauskoihin tutkimuksiin, etenkin interaktiivisiin kyselyihin, jotka koskevat ruokaostoksia. Kuinka ostaa cryptocurrency, tässä on luettelo muista yrityksistä, jotka hyväksyvät Bitcoinin maksuna. Vain neljä kuudesta maksetusta kyselysivustosta, jotka tekivät listan parhaista kokonaissivustoista, maksaa käteisellä. 5 miljoonaa PrizeRebel-jäsentä. Kirjaudu sisään Hivingiin »Monipuolinen akateeminen Hyvää rahaa, jos annat laadukkaita vastauksia. Hanki hienostunut taito. Bitcoinin rikkoutuminen: toinen asuntolainan lakkaaminen osoittaa salausmenetelmän, sen sijaan alusta toimii vain Bitmexin tai Deribitin kanssa, jotka molemmat tunnetaan tarjoavan bitcoin futures -sopimuksia - mukaan lukien ikuiset futuurit. Mutta onko rahaa koskevien kyselyjen tekeminen sen arvoista? 20 per sana kokemuksestasi riippuen. Tietokonebotti ohjaa sinut prosessin läpi heti, kun osut Yhden mielipiteen kotisivulle.

 • Valitettavasti sinun on odotettava, kunnes kertyy 50 dollaria saadaksesi maksusi, mutta saatat pystyä nopeuttamaan prosessia maksamalla ystävien lähettämisestä ja avaamalla sähköpostia.
 • Maksuton rekisteröinti ja jäsenyys maksettuihin online-kyselyihin.
 • Palkinnot vaihtelevat 5 - 200 dollaria käteisellä tai tavaroilla.
 • Täällä ansaitset 10 dollaria, kun kirjaudut 5 sivustolle.

Kyselyaika

Tämä oli tarkalleen reaktioni, kun kirjauduin johonkin näistä sivustoista. Jos tutkimukset eivät ole sinun juttusi, jatka etsimistäsi ja löydä uusia keikkoja! Jokainen kysely voi suorittaa rajoitetun määrän ihmisiä, joten hyppää siihen milloin vain. Silti on paljon tapoja maksimoida ansaitsemasi rahat, tavarat ja lahjakortit ajan myötä. Kun napsautat vahvistuslinkkiä, saat pääsyn maksettuihin verkkotutkimuksiin, jotka ansaitsevat sinulle VIP-pisteitä. Koska brändit itse maksavat heille, ne käytännössä siirtävät osan korvauksistaan ​​sinulle.

Paneeliasema

Erityisesti Nielsen Mobile and Computer Panel on heidän uusin työkalunsa. Toluna on myös hiljattain esitellyt peliosan, jossa voit pelata ja ansaita! Kuten olen jo todennut, melkein kaikki nämä sivustot vaativat arkaluontoisia tietoja! Mutta lupaan, että ne kannattavat, jos teet paljon tutkimuksia. Kaupankäyntihuijaukset, henkilö, joka ostaa tai myy sijoituksen sinulle vastineeksi maksusta (palkkio). Toinen valtava nimi teollisuudessa. Lyhyt vastaus on: Pidemmät tutkimukset maksavat enemmän kuin lyhyemmät tutkimukset.

Olisi erittäin vaikeaa ansaita kokopäiväisiä tuloja vastaamalla vain yhden verkkosivuston kyselyihin. Kyselyt, joiden PTR> 15, ovat tehokkaimpia! Tässä on vinkkejä, joista voi olla apua:

Mikä on näiden kyselypaikkojen parhaat aja-suhteet (PTR)?

Ansaitset rahaa, kun jaat mielipiteesi ja annat palautetta. Valittavana on 5 tasoa, pronssi, hopea, kulta, platina ja timantti, jotka voit saavuttaa suorittamalla erilaisia ​​minitehtäviä. Osallistu viimeisimpään ja eniten maksaavaan tutkimukseen, tuotetestiin, kohderyhmiin, kliinisiin tutkimuksiin ja tutkimusmahdollisuuksiin. Lue kuinka ansaitsemme rahaa lisätietoja varten.

Suuri osa heidän tutkimuksistaan ​​on seurantakysymyksiä, jotka voivat maksaa 20–50 dollaria. Useimpien toimintojen suorittaminen vie 10 - 20 minuuttia ja maksut suoritetaan yleensä kahdesti kuukaudessa PayPalin kautta. Liity ILMAISEKSI vastaanottaa kyselykutsuja sähköpostitse. Mene tänne ja rekisteröidy nähdäksesi, oletko oikeutettu.