Johdatus Virtuaaliseen Kalustoon

99 osaketta kohden, ja yhtiön markkinaosuus on 74 dollaria. Napauta esiin tulevaa "Kauppa" -painiketta. Kickstarter, ansaitse rahaa tekemällä tutkimuksia, tekemällä ostoksia verkossa, katsomalla videoita, etsimällä sisältöä tai lataamalla muita sovelluksia. Kun sijoittajilla on kokemusta ja he nauttivat kaupan lipusta, tämä vahvistussivu voidaan poistaa käytöstä.

Markkinoiden todellista tietoa käyttämällä kauppa tapahtuu pelin yhteydessä, johon voi liittyä olemassa olevan pelin liittyminen tai mukautetun pelin luominen, jonka avulla käyttäjä voi määrittää säännöt. Stop-loss-määräys, mitä kaupankäynnin sovellus tekee tarkalleen, on toimia sijoittajana ja sijoittaa kauppojen määrä, jonka sanoit haluavasi tehdä. Yleensä sinun on valittava näyttönimi ja annettava joitain perustietoja. Tee virheitä ja paranna kykyäsi sijoittaa osakkeisiin. Tässä ovat parhaat uutissivut, sijoittaminen ja paljon muuta. Se on peli, koska se ei ole todellinen. Aivan kuten pyöräily, kokeilu ja erehdys yhdessä kyvyn kanssa jatkaa painostamista johtavat lopulta menestykseen.

Löydä hyvä online-osakevälittäjä ja avaa tili. Luo tili käyttämällä sähköpostiosoitettasi virtuaalisessa kaupankäyntiympäristössä tai sovelluksessa (käsitellään tarkemmin alla). Tule freelance-kirjoittajaksi, jos sinulla on luotettava kuljetus, tämä saattaa olla vain tielläsi! Aihe oli sijoittaminen. Soveltamalla jotakin seuraavista oppitunneista voit tulla paremmiksi kauppiaiksi. Varastot eivät koskaan nouse vahingossa. Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Se on yksinkertaisin ja hauskin all-in-one-peli ja kaupankäynnin simulaattori osake- ja valuuttakaupankäynnin perusteiden oppimiseen, ja sitä käyttävät sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Siksi se auttaa sinua myös oppimaan lisää. Tämä tarkoittaa, että voit nähdä viimeisimmät uudet kyseisiin osakkeisiin liittyvät uutiset. 1% välitys, joka tekee kaupasta realistisemman. Paras osta pÖytÄt, heidän strategiansa on, että etsit 10 muuta ihmistä, joista tulee osa “tiimiäsi”. Verkkokaupankäyntipeli voi lisätä jännitystä kaupankäyntiin, josta tavallisella paperikaupan tilillä puuttuu, joten se on erittäin hyödyllinen tapa paperikauppaan.

  • 00, ja siksi, että 10 000, josta aloitat, lopulta menee paljon pienemmälle lukumäärälle perustuen osakkeisiin kirjaimellisesti ikään kuin yritys putoaa nollaan.
  • Aina kun olet varma kyvyistäsi, voit avata kaupankäyntitilin ja aloittaa osakekaupan oikealla rahalla.
  • Useimmat online-osakeimulaattorit yrittävät sovittaa tosielämän olosuhteet ja todellisen suorituskyvyn mahdollisimman paljon yhteen.
  • Osakemarkkinasimulaattori on ohjelma tai sovellus, joka yrittää toistaa tai kopioida joitain tai kaikkia elävien osakemarkkinoiden ominaisuuksia tietokoneella, jotta pelaaja voi harjoittaa osakekauppaa ilman taloudellista riskiä.
  • Voit käydä kauppaa oikeilla osakkeilla käyttämällä virtuaalista rahaa samalla tavalla kuin käyisit kauppaa oikeilla osakkeilla todellisella rahalla aitalla online-välitystilillä.
  • Verkkosivustot, jotka tarjoavat pelata virtuaalia osakekauppaa, eivät oikeastaan ​​ole minkään luvan alaisia.

Mitä Seuraavaksi?

Verkkovälittäjät TD Ameritrade ja E * TRADE tarjoavat molemmat virtuaalikaupan harjoittaakseen osakkeiden ostamista ja myyntiä. Mutta jos opit pelaamaan osakemarkkinoiden kanssa, voit ansaita melko hyvän summan ajan myötä. Ja kyllä, se ei ole kirjoitusvirhe, sanoin, "biljoonaa". Pörssikauppa on julkisesti noteerattujen yritysten osakkeiden ostamista ja myyntiä. Aloittelija voi kuitenkin menettää huomattavan sijoituspääoman tämän oppimiskäyrän aikana. • Portfolion ja tarkkailulistan hallinta. Onko osakekauppaa aloittelijoille?, 401 (k) on työnantajan tukema säästösuunnitelma, jonka avulla työntekijät voivat maksaa osan tuloistaan ​​eläketurvatilille. Osakemarkkinasimulaattorit on tarkoitettu sijoittajille kasteluun, mutta et tiedä kuka olet kauppias, ennen kuin “pelaat” aitoa asiaa. 6 miljardia osaketta, joista 4.

  • Kuinka oppia osakekauppaa Intiassa riskiä aiheuttamatta.
  • Nyt voit alkaa ostaa ja myydä osakkeita kuten tosielämässä.
  • Yksi asioista, jotka tekevät tästä "kuinka sijoittaa osakkeisiin" -kurssista niin arvokkaan, on se, että kun olet saanut perusehdot ja käsitteet alas, aloitat kaupan heidän virtuaalisen osakepelin kanssa.
  • Jos se on kuitenkin Monopoly-rahaa, olet taipuvaisempi tutkimaan, ottamaan mahdollisuuksia ja oppimaan virheistä, jos kaupat menevät pieleen.

5 Ilmaista Simuloitua Osakevaihtoehtoa

(Lue lisää osakkeiden ostamisesta.) Jotkut osakemarkkinapelit eivät sisällä oikealla rahalla millään tavalla. Jotkut niistä ovat avoimen lähdekoodin tuotteita, ja toiset ovat omistusoikeuden alaisia, ja koodi myydään arvokkaana ennustemarkkinaohjelmistona. Tule mukaan nykypäivään ja nopeiden tietokoneiden, ohjelmistojen, Internetin ja kaiken siihen liittyvän tekniikan tarjoamiin etuihin. Ehkä sinun pitäisi mieluummin käyttää taloudellista neuvonantajaa, ennalta suunniteltuja sijoitusohjelmia tai jopa robotti-sijoitustyökalua. Robotit voivat hallita sijoituksiasi: Tämä kurssi alkaa rakentaa sitä perustaa, jonka tarvitset menestyväksi sijoittajaksi todellisessa maailmassa. 'disney holvin' salaisuus, liittymällä Ebatesiin, sinulla on mahdollisuus ansaita prosenttiosuus takaisin ostostasi. On olemassa monia välittäjiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​simuloituja osakekaupan työkaluja.

Lue Artikkeleita

Mitä tahansa tarjotaan, sano vain ei! Simuloidussa portfoliossasi sovellus näyttää viikko- ja kuukausikartat, jotta saat paremman käsityksen koko kaupankäyntituloksestasi. Tämä on reaaliaikainen osakemarkkinapeli.

Harjoittamalla sijoittamista tähän peliympäristöön et riski oikealla rahalla.

Kaikille uusille käyttäjille annetaan 100 000 dollaria ilmaista virtuaalista rahaa, jotta ne voivat käydä kauppaa osakkeilla reaaliaikaisilla hinnoilla reaaliaikaisissa virtuaalisissa osakemarkkinoilla samalla kun saavat kaiken todellisen osakekannan, jota he tarvitsevat sijoituspäätösten tekemiseen, kuten ammattilaiset. Täältä löydät varastot, joita voit vaihtaa ja lisätä salkkuusi. Tällä digitaalisella aikakaudella, jolloin erilaiset sovellukset kilpailevat saada lisää asiakkaita, sinulla voi olla suurin etu. Ota javascript käyttöön selaimessasi nähdäksesi tämän sivuston!, polun valitseminen sinulle on erittäin tärkeää. Hanki välitöntä virtuaalista rahaa tilillesi.