65 Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa (puolella) Vuonna 2019

Jäsenyyssivusto pitää kaiken sisällön piilossa yleisöltä vaatimalla, että ihmiset kirjautuvat pääsyyn verkkosivuston viesteihin ja sivuille. Tämä mikrotilauspaikka on melkein yhtä suosittu kuin Amazon Mechanical Turk ja tarjoaa monia samanlaisia ​​tehtäviä. Tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin. Opi Photoshop, verkkosuunnittelu ja kannattava freelancer. Mikä tulevaisuuden menetelmä valitset? Ilmoittaudu kliinisiin lääketutkimuksiin. Bloggaajat voivat myös myydä joko digitaalisia tai fyysisiä tuotteita verkkosivuillaan (vinkki: )

Kunkin näiden passiivisia tuloja käyttävien sovellusten lataaminen voi lisätä jopa muutama sata dollaria passiivisia tuloja vuodessa. Pysäytä tappiot, kun tunnet olosi mukavaksi seurata ja hallita muutamaa kauppaa, voit vähitellen työskennellä sopivan volyymin saakka. Ostat pari Nike-kenkiä Rakuten-sovelluksen kautta. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa! Monet niistä voit tehdä kotona tai verkossa! 5 dollarin kulutus voi tulla helposti yli 50 dollaria, ja se on toistettavissa! Tutkimusin aiheita, kuten "kuinka blogi luodaan", "kuinka kirjoittaa blogiisi" ja "miten mainostaa blogia".

Ansaitsemasi rahasumma voi olla pieni, mutta on aina mukavaa, että sinulla on ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi käyttääksesi hauskoihin asioihin, kuten elokuviin ja peleihin. Minun piti tehdä oma tapa. Jos haluat alkaa ansaita rahaa heti ja et ole kiinnostunut omistamaan yritystäsi, tämän osan vaihtoehdot saattavat sopia sinulle paremmin.

 • Voit joko luoda oman verkkosivustosi ja myydä tuotteitasi verkkosivustoltasi. TAI tulla myyjäksi millä tahansa kuuluisalla ostosportaalilla, kuten Amazon, Flipkart, eBay, Snapdeal jne.
 • E-kirjojen kirjoittaminen voi olla suhteellisen helppoa.
 • Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa, jos sinulla on opiskelijalainoja, harkitse niiden uudelleenrahoittamista alhaisempaan korkoon.
 • Opetussuunnitelma perustuu U.
 • Vaikka online-kurssin rakentaminen, käynnistäminen ja markkinointi vie huomattavan määrän etukäteen tehtäviä, heidän ansaintapotentiaalinsa on katon kautta (etenkin verrattuna moniin muihin online-tapoihin ansaita rahaa, joista puhumme).

Pienyritysten Markkinointikonsultti

MyPointsin päivittäinen palkitsemisohjelmasi on jälleen yksi cashback-verkkosivusto, joka toimii samalla tavalla kuin Ebates. WordPressin kanssa on vaikea mennä pieleen - CMS toimii lähes neljänneksen Internetistä. Voit ansaita rahaa pelaamalla kaikenlaisia ​​Bingo-pelejä täällä. Kaikkia niitä voi pelata ilmaiseksi, mutta jakaa voittajille todellisia palkintoja. Toisaalta elämävalmentajat voivat ladata noin 160 dollaria tunnissa. Tämä on loistava tapa ansaita ylimääräinen, 20 dollaria, 30 dollaria, tai jopa tehdä 500 dollaria nopeasti! Jos kuitenkin ilmaistaan ​​mielenkiintosi tuotteisiisi, voit saada myytäviä tuotteita kuljettajan istuimen alla matkustajan läpi. Twitch-kanavasi ansaitsee viisi tapaa:

50 - 14 dollaria tunnissa. On vaarallista päästä markkinoille ilman riittävää tietoa. Tarvitset vain tilin yhdessä mainitsemani online-valmennusyhteisön kanssa ja asiantuntemuksen jakamista.

Sosiaalisen median kasvun myötä verkkomarkkinoinnista on kuitenkin tullut helpompaa ja monet ihmiset ansaitsevat siitä ihmisarvoista elantonsa. Jos sinulla on kunnollinen käsitys siitä, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta käyttökokemuksen kannalta, tietosi ja mielipiteesi voivat ansaita rahaa. Tutustu Millennial Money-puolella toisiinsa liittyvään mestarikurssiin, se on aikasi arvoinen.

 • Vietä aikaa tuotekuvaukseen.
 • Jos olet taitava markkinoija, voit ansaita palkkiota myynnistä mainostamalla vähittäiskaupan tuotteita, ohjelmistoja, sovelluksia ja paljon muuta.

Asutko Kalliissa Kaupungissa?

Viime vuonna lähes 30 miljoonaa ostajaa käytti yli 2 dollaria. Hallitse yritysten sosiaalista mediaa. Kaikki bloggaajat eivät pääse näihin lukuihin, mutta jos valitset oikean lähestymistavan, sinulla on vakaa mahdollisuus ansaita rahaa blogiisi. Ajan myötä tämä saattaa vahingoittaa yritystäsi kasvattaa verkkosivustoasi enemmän kuin sponsoroitujen viestien tuotot auttavat. Tuhannet yritykset tarvitsevat työntekijöitä kotona työskentelemistä varten. Yritykset ympäri maailmaa etsivät epätoivoisesti ihmisiä kirjoittamaan mainoksia ja julkaisemaan niitä verkossa. Se ei myöskään ole rikastu nopeasti -järjestelmä. Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa.

Hanki Ilmainen 401 (k) -analyysi.

Taitosi on tunnistaa loistavat verkkotunnukset, joita ei ole vielä varattu, ja yritykset voivat tulevaisuudessa yrittää ostaa kyseisen verkkotunnuksen. Yksi suurimmista säästötilien ongelmista on kuitenkin, että tuottoaste on niin alhainen. Jos kuitenkin etsit realistisia tapoja ansaita ansaita rahaa verkossa nyt, se todella käy todella seitsemälle polulle, joita voit käyttää voittoa kohti. Tasking-sovellukset ovat toinen mysteeriostosmuoto, jossa ansaitset palkkioita pienten paikallisten tehtävien suorittamisesta. Koska hän jo tiesi, että kysyntää oli, oli järkevää luoda sisältö mahdollisimman nopeasti. Ehdotan käynnistää blogisi/verkkosivustosi vähintään viidellä artikkelissa, jotka kohdistuvat erilaisiin pitkäpääteisiin lauseisiin.

 • Ratkaisijana voit valita avoimista luetteloista, milloin haluat työskennellä ja mitkä tehtävät haluat suorittaa.
 • Voit myös kuvata kavereitasi milloin tahansa ja lähettää sen kenttään, jonka olet kehyttänyt, nettouttaa 250 puntaa ja muutama sekunti kuuluisuutta.
 • Onko sinulla mukava pyöräsarja?
 • Mikä on juju?
 • Tarkista käytettävissä olevat tehtävät, kuinka paljon he maksavat ja kuinka kauan ne vievät.
 • Editointi on loistava tapa ansaita rahaa nopeasti verkossa, ja freelance-työsivustoilla on aina muokkaustyötä.

Salainen bonus: perusta blogi ja myy huippuluokan B2B-konsultointia

Sitten ei ollut taaksepäin. Siksi olen kuratoinut luettelon suosituista sivustoista, joissa voit myydä verkkotunnustasi suurella voitolla. Perusta salkun verkkosivusto. Voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, myymällä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita tai vuokraamalla omaisuutesi. Jos asiakas tykkää suunnittelustasi, saat projektin ja aloitat työskentelyn. Tarjoamme myös aloittelijoille ja edistyneille tapoille oppia ansaitsemaan rahablogistamista kurssilla. Muut tärkeät yksityiskohdat: Aloita opiskelijoiden työnhaulla, tarkista sitten paikalliset ilmoitukset ja yliopistouran urapalvelun avoimet työpaikat.

Tule Mystery Shopperiksi ja ansaitse rahaa kotoa

Verkkoseminaarien järjestäminen ja lataaminen voivat olla loistava tapa rakentaa seuraavaa omalle kapeallesi, osoittaa olevansa alan asiantuntija ja ansaita voittoa. 78% B2C-yrityksistä riippuu markkinointikampanjoidensa käyttäjien luomasta sisällöstä, kuten ne videot. Huomaa, että Gazelle maksaa sinulle vain toimivista älypuhelimista. Uber kuljettajat haluavat tehdä vielä enemmän rahaa pois autonsa voi kääntää autonsa tulee mainos vapaalla Car Media. Ellet myy jo jotain jo, tämä taktiikka ei auta ansaitsemaan rahaa Googlen kanssa. Jos olet nopea lukija ja osaat hyvin kieliopin ja kielen, muokkaaminen voi olla sinulle hyvä freelance-rooli. Katso paikkoja, kuten 99Designs tai Dribbble suunnittelijoille, Cloudpeeps markkinoinnin ja SEO-ammattilaisille sekä TopTal, Crew tai Gigster korkean tason ohjelmistokehittäjille.

Ja he maksavat 1–2 dollaria jokaisesta kyselystä, jonka viittauksesi tekevät. Otat prosenttiosuuden heidän voitostaan, kun esineet myyvät. Mutta jos etsit nopeaa rahaa ja palkintoja ilman, että sinun tarvitsee ottaa aikaa uuden taiton oppimiseen, se voi olla harkinnan arvoinen.

Katso luettelomme yli 35 laillisesta ja ILMAISEKSI tavasta ansaita rahaa verkossa.

Mindswarms

Voit nopeasti luoda aloitussivusi työkalulla, kuten Wishpond tai Unbounce, ja alkaa myydä valmennus- tai konsultointipalveluitasi jo tänään. Sinun on kirjoitettava palautteesi ja mielipiteesi kyselyyn. Näet koskaan Google-tuloksen ja sano “Kuinka helvettiin se pääsi sinne?

Aloita opas ansaita rahaa yksityisopettajana. Kun kävijät napsauttavat osta-painiketta, heidät viedään suoraan Amazoniin ostamaan. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Yksi vaihtoehto Amazonista on löytää jo valmistettuja tuotteita ja ostaa ja myydä niitä alennuksella. Istu siellä pöydässä, kun orastavat taiteilijat vangitsevat jokaisen käyräsi (tai pikanäppäimet) pelottavina yksityiskohdina! Silti minua hyvitettiin vain yhdestä näistä tehtävistä, muille ei osoitettu tai minulle hyvitettiin niitä. Jos olet kiinnostunut tästä, voit tarkistaa tämän luettelon 10 parhaasta Captcha-työsivustosta. Mitä voit antaa heille mielenkiintoista?

Tässä on esimerkkejä YouTubersista ja siitä, mitä he ansaitsivat pelkästään vuonna 2019 CBS News: n mukaan: Suurin osa näistä palveluista tarjoaa kiinteät hinnat, eikä sinun tarvitse kilpailla työpaikoista tai myynnistä. Tällä hetkellä suuri osa VA: n mahdollisuuksista liittyy blogien ja sosiaalisen median hallintaan liittyvään työhön. InboxDollars on markkinatutkimusyritys, joka maksaa sinulle heidän hakukoneen käyttämisen joidenkin näkyvämpien, kuten Google ja Bing, sijasta. Riippuen siitä kuinka menestyvä olet (virus, tilaajakanta ja aihe), voit ansaita paljon rahaa, ja joka viikko on paljon tarinoita yhä useammista YouTubers-pelaajista, jotka tekevät siitä uransa.

Vuokrakiinteistöt

Korjaa jos pystyt jotenkin. Google Play Kaupassa on enemmän kuin yksi tapa ansaita rahaa sovelluksella. Jos olet erikoistunut ja sinulla on koulutusta juridiseen tai lääketieteelliseen transkriptioon, voit tehdä vielä enemmän. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä on erikoistunut 24/7-tukihenkilöstö, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Oletko tekemässä tikkausta? Työskentely transkriptionistinä on täydellinen tilaisuus, jos sinulla on jonkin verran kirjoitustaidoja.

Tarjoa tilauksia sovelluksen sisällä. Parasta on se, että voit saada seuraavan päivän maksuja oston selvityksen jälkeen, joten sinun ei tarvitse odottaa päiviä maksaaksesi tavaroistasi. SisÄllysluettelo, kolmanneksi meidän on selvitettävä, mikä on kriittisin osa binäärioptiotarjousten kaupassa. Vierasbloggaaminen aiheellisilla sivustoilla. Hakeudu vain kahteen yritykseen, joita suosittelen artikkelissa Kuinka tulla verkkohaun arvioijaksi. ”Seurauksena olen nähnyt siellä noin 204 000 000 hakua.

Parhaat Kiinteistöjen Joukkorahoitusympäristöt

Voit ansaita jopa YouTube-videoita ansaita rahaa Google Adsense -sovelluksella, mutta tarvitset vähintään 10 000 näyttökertaa, ennen kuin sinulle hyväksytään tämä ohjelman osa. Täällä on todella erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa verkossa. Kuinka aloitan: Toimita postikavereille. On ihmisiä, jotka ansaitsevat paljon - puhumme 6-7 henkilöstä - heidän YouTube-kanaviensa kanssa. Monista ihmisistä on tullut epätodennäköisiä miljonäärejä sijoittamalla kryptovaluutoihin, ja kryptovaluuttojen käsite ei ole ilman ansioita. Suurin osa näistä työvaihtoehdoista on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan, mutta joissain tapauksissa viimeisen vuosikymmenen aikana on juuri syntynyt uusia tapoja hyödyntää niitä.

Musiikkiteollisuus ei ehkä ole niin vahva kuin 80-luvulla, mutta on edelleen paljon tapoja ansaita rahaa verkossa muusikkona. Pidän henkilökohtaisesti tästä käteisvaroista. Aloita sen sijaan uudelleen. Sijoittaminen parantamiseen on erittäin helppoa. Lainaus vähemmän päteville lainanottajille voi kuitenkin maksaa vähintään 15 prosenttia. Samanlainen kuin YouTube-vlogger, jos sinulla on suuri seuranta Instagramissa, sinusta voi tulla Instagram-vaikuttaja. Voit jopa lunastaa pisteesi PayPalin kautta, jos haluat, ja 10 dollarin lunastukset alkavat vain 1000 pisteestä.

Kaikki nämä ylä- ja alamäet ovat antaneet minulle selkeän käsityksen siitä, mikä toimii (ja mikä ei), kun kyse on rahan ansaitsemisesta verkossa. Jos sinun on tarkennettava myyntitaitojasi, tutustu verkkokursseille, kuten myynnin kouluttaminen ja tutkiminen Udemialla, Opas asiakkaiden kiinnostamiseen ja myyntiin CreativeLivessä. Kun sinusta tulee kumppani, Google (joka omistaa YouTube) aloittaa mainosten näyttämisen videoidesi kanssa.

Millaisia ​​kuvia Voin Lähettää?

Paribus soveltaa palveluitaan myös hotellivarauksiin Expedian, Pricelinein, varauksen kautta. Arvostelu otsikko validovery helppo, palvelu tarjoaa monia paketteja, joiden perushinta on vain 0 dollaria. Oma suosikki ja luotettu verkkosivustojen arvostelualusta on UserTesting. P2P-lainausjärjestelmät sopivat lainanottajiin sijoittajien kanssa, jotka haluavat lainata varojaan ansaitakseen rahaa. Textbroker on toiminut vuodesta 2019 ja on yksi parhaista paikoista saada palkkaa kirjoittajana. No, he tekevät tutkimuksia ja tarjouksia säännöllisesti.

Logot ovat tärkeä osa liiketoimintaa, ja lahjakas graafinen suunnittelija, joka pystyy tuottamaan silmäänpistäviä logoja, on suuri kysyntä.

Ansaitse rahaa tytäryhtiömarkkinoinnista. Mutta nämä ovat varmasti vähemmän mukana keikkataloudessa ja etenkin pidemmällä tähtäimellä toteutettavissa hankkeissa, joita esiintyy esimerkiksi valokuvauksen, verkkomarkkinoinnin, graafisen suunnittelun ja web-kehityksen aloilla. Jos sinulle on kerrottu kertova vakuuttavia tarinoita, freelance-kirjoittaminen voi olla ihanteellinen seuraava uravaihe sinulle. Tällaisten suurten sisältömarkkinoiden avulla potentiaalisten asiakkaiden löytäminen on helppoa. Voit listata nämä tuotteet Amazonissa, eBayssa jne.

Seuraavat verkkosivustot maksavat nopeasti - enintään 72 tunnissa - ansaitsemasi ansiosi. Jos sinulla ei ole enää kysymyksiä, kuten kuinka virtuaaliassistentiksi tulisi, tarvitset vain hyvän alustan aloittamiseen. Kun teet ostoksia verkossa kuten normaalisti, Qmee tarjoaa ehdotuksia tuotteisiisi, jotka liittyvät hakuusi. Luo tappajakurssi: Haluatko aloittaa blogin? Ellei sinulla ole rahaa sijoittaa, sinun on tehtävä hyvää, vanhanaikaista kovaa työtä. Kun olet liittynyt Amazonin Kindle Direct Publishing -järjestelmään, voit julkaista e-kirjan itse viidessä minuutissa. Voit ansaita rahaa verkossa alla olevien linkkien avulla tai voit suunnata panttilainaamoon.

Se oli minulle peliä muuttava hetki, koska tämä toteutus auttoi minua aloittamaan tämän uskomattoman online-matkan, josta olen niin kiitollinen.

Vastaa ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa

Olen esimerkiksi sijoittanut kauppoihin 10 eri valtiossa! Arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla. Tämän avulla voit kirjaimellisesti nähdä, seurata ja kopioida muiden menestyneiden kauppiaiden sijoituksia. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma tuholaistorjuntayrityksesi. Monet kokeneet ihmiset ostavat verkkosivustoja Flippa-palvelusta, työskentelevät 3-4 kuukautta näillä sivustoilla ja ansaitsevat kaksinkertaisen tai kolminkertaisen tulon. Yksi huomattava ero on, että Dosh-sovelluksessa voit lähettää kertyneet kätesi pankki- tai PayPal-tilille.

Olemme kaikki nähneet sivustoja, jotka käyttävät mainontaa koko sisällöllään. Jos sinulla on oma verkkokauppasi, sosiaalinen media on täydellinen alusta esittelemään tuotteitasi. Tiedot on seuraava iso asia. Sitten ihmisillä on sinulle kysymyksiä! Niin kauan kuin otat aikaa kyselyihin ja vastaat niihin rehellisesti, saat paremman TraitScore-arvon, joka määrittelee sellaisten kyselyjen määrän, joihin voit saada. On monia tapoja saada ihmiset luetteloosi. Mutta tekoäly, koneoppiminen ja luonnollinen kielten käsittely (NLP) ovat vielä kypsymässä.

Mutta jos katsot Google Play- tai Apple Store -kauppaa, huomaat, että suuren osan suosituimmista sovelluksista ovat rakentaneet aivan kuten sinäkin. Aja Uber tai Lyft. Joskus on mukava pukeutua ja käyttää hienoja vaatteita. Ansaitsemiseksi Qmeellä on useita vaihtoehtoja, mutta PayPal tarjoaa välittömät käteismaksut. Silti on monia tapauksia, joissa ihmiset eivät vain ansaitse elantonsa blogeistaan, vaan jopa tekevät heistä suuria yrityksiä, kuten Huffington Post. Rakuten hyvittää 10 dollarin liittymisbonuksen, kun olet tehnyt 25 dollaria kelpoisista ostoista 90 päivän kuluessa. Käyttäjät saavat rahaa takaisin myymälässä ja verkossa tehdyistä ostoksista.

Craigslist

Missi, jos päätät hyväksyä sen, on hankkia nämä korut ja myydä kulta voittoa varten! Suurimpia jälleenmyyjiä on olemassa kaikenlaisia ​​muita tarjouksia, joten jos shoppailet näiden yritysten kanssa joka tapauksessa, tämä ei voi ohittaa -sovellusta. Se hakee heti yli 40 kirja-ostoverkkosivustoa löytääksesi sivuston, joka maksaa teoksestasi eniten.

Ilmaisilla sovelluksilla on enemmän mahdollisuuksia ladata, ja ne voidaan ansaita kaupalla myymällä mainostilaa itse sovelluksessa. Kurssimateriaalin oppiminen vie muutama viikko ja todennäköisesti vielä muutama aloittaa asiakkaiden hankkimisen, mutta puhutaan joustavuudesta. Hyödynnä kotkasilmäsi ansaitsemalla rahaa oikolukijana. Voit esimerkiksi tarjota uskollisille seuraajille podcasteja, videoita tai aikakauslehtitilauksia. Kuinka pääset alkuun Sosiaalisen median profiilien hallinta:

Ansaitse Passiivisia Tuloja Lataamalla Nämä Sovellukset

Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta. Hanki kämppäkaveri. Mene paikallisiin säästäväisyyskauppoihin. Liittymällä moniin tutkimussivustoihin saat ottaa lisää tutkimuksia verkossa ylimääräisellä rahalla. Hakeudu useisiin mahdollisuuksiin saadaksesi parhaat mahdollisuudet saada työtä. Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Pisteet pankkibonuksen. Toinen perk-Pinecone-tarjous on, että sinun ei tarvitse huolehtia rahan määristä.

RetailMeNot

Selvyyden vuoksi sinun ei tule rikastua tässä osiossa luetelluilla neljällä vaihtoehdolla, mutta ne voivat olla hyvä sopiva tilanteeseen. Vaikka jotkut saattavat ajatella, että blogin perustaminen on vaivalloista työtä, kun ymmärrät tarkat toimenpiteet, jotka sinun on tehtävä, siitä tulee paljon helpompaa. Koska he ovat ilmaisia, suosittelemme rekisteröitymistä molemmille. Jos haluat myydä tavaroita henkilökohtaisesti, voit käyttää Facebookin ostamis- ja myyntiryhmiä yhteisösi löytääksesi ihmisiä verkossa ja myymään tavaroita henkilökohtaisesti. Mitä ovat binaarivaihtoehdot?, optio-ohjeiden mukaan on olemassa kaksi näkyvää tapaa, jolla voit hyödyntää Bitcoinin binaarisia vaihtoehtoja. Mielipiteemme ovat omia. Tällä hetkellä on tarjolla paljon freelance-kirjoitusmahdollisuuksia, jotka eivät vaadi kumpaakaan. Löydä tarkka lapio, jota käytät videosta, Amazonista, hanki kumppanilinkki ja laita se videosi kuvaukseen, jotta kiinnostuneet voivat ostaa saman lapion Amazonissa.

Voit myös yhdistää nämä vaihtoehdot ja tehdä useita niistä saadaksesi mahdollisuuden kasvattaa tulojasi. Tietoja yksityisyydestäsi tällä sivustolla, babyQuip auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja vuokraamalla omia vauvatarvikkeita matkustaville perheille. Ota vain valokuvia kuittauksista ja saat alennuksia. On vähintään 20 rahaa tuottavaa sovellusta, jotka, jos asennat älypuhelimeesi, voivat antaa ylimääräisiä tuloja 200–300 dollaria.