10 Suosituinta Osakekauppaa

Jokainen online-välityssivusto on erilainen, joten mikä on paras? Kummankin näistä "ilmaisista" välittäjistä käyminen on hieno alku pitämään kulut alhaalla. Jos päätät myydä, ansaitset voittoa 307 dollaria. Tämä “Stock Rover Ratings” -välilehti vie kaiken analyysin helppokäyttöiseen sijoitusjärjestelmään, mikä säästää valtavasti aikaa ja vaivaa ja tarjoaa samalla runsaasti tietoa. Tervetuloa planeetan yksityiskohtaisimpaan osakekaupan ohjelmistotutkimukseen, vertailemme yli 800 erilaista ominaisuutta ja toimintoa ja yli 30 myyjätuotetta. Loppujen lopuksi tämä suodattaa 10: ään nyt 14 erittäin arvostettua ohjelmistotarjousta teollisuuden jättiläisiltä uusille tulokkaille. Yksittäiset sijoittajat etsivät parhaita osakeimulaattoreita, jotka opastavat heitä tulemaan paremmiksi sijoittajiksi. Jossain haittana, Robinhood ei tällä hetkellä salli jakeellista sijoittamista (voit ostaa vain kokonaisia ​​osakkeita).

Viimeisin Metastock XVI -julkaisu (16) on ollut suuri hitti parannuksineen kaikkialla. Se on paras päiväkaupan ohjelmisto, jos käytät integroitua välittäjää. Vaikka verkkokaupankäynti voi tuntua ylivoimaiselta, aloittaminen on todella helppoa. Optioiden vaihto on 6 dollaria. Liu'uta liukusäädintä arvioidaksesi neuvontapalkkion. Maksujen vuoksi emme suosittele Capital One Investingin hallinnoimaa salkkua. Se tarjoaa runsaasti henkilökohtaista rahoitustaPersonal FinanceHenkilökohtainen rahoitus on prosessi, jolla suunnitellaan ja hallitaan henkilökohtaista taloudellista toimintaa, kuten tulojen tuottamista, kuluttamista, säästämistä, sijoittamista ja suojaamista. Se on melkoinen saavutus, että sitä on niin helppo käyttää ottaen huomioon, että Stock Roverilla on niin paljon tehokkaita pisteytys- ja analysointijärjestelmiä.

Tarvitset kuitenkin ainakin niin paljon nähdäksesi todellisen kasvun, ja verrattuna perinteisten välittäjien minimiin, 500 dollaria on uskomattoman tyytyväinen kynnys. Heidän säännölliset kaupat saavat sinut takaisin noin 5 dollaria kappaleelta. Useimmat online-kauppapaikat perivät vain palkkiot palkkioista, joten sinun ei tarvitse maksaa, ellet tee kauppoja. Se on myös pysynyt ajan mukana, ja tarjoaa kaksi mobiilisovellusta. Sinun tulisi käyttää rajatilauksia, kun tiedät, minkä hinnan haluat ostaa tai myydä osake. Mikä on markkinamääräys?

Tämä on ollut suuri parannus viime vuosina. Aloittelijat tarvitsevat intuitiivisen ja helppokäyttöisen ohjelmiston. Schwabin erikoisuus on eläkkeelle siirtyminen, mikä tekee siitä ihanteellisen sijoittajille, jotka haluavat suhtautua pitkällä aikavälillä osakemarkkinoiden ymmärtämiseen. Tämä on vakavasti edistyksellinen ohjelmisto niille, joilla on taipumus testata, ennustaa, ennustaa ja automatisoida. Mutta, kuten mikä tahansa, kyse on tehtävän jakamisesta hallittavissa oleviin puremiin.

Kaupankäyntialustat - Niiden avulla voit hallita ja toteuttaa forex-kauppoja manuaalisesti. He ovat jatkuvasti saaneet korkeita arvosanoja sekä käyttäjiltä että tarkistajilta. Tämä on sopimus ostaa tai myydä omaisuutta, kuten hyödykkeitä tai osakkeita, kiinteään hintaan, joka toimitetaan ja maksetaan myöhemmin. Tämä on todella tärkeä etualue.

 • Toivomme, että nautit CFI: n pilaantumisesta kolmella parhaalla varastosimulaattorilla.
 • Voit nyt myös hankkia käteviä virtuaalisen rahan hallinnan ohjelmistoja pitämään online-lompakkosi raskaana.

TD Ameritrade: paras simuloituihin kauppoihin

Osta mitä tiedät Asiantuntijamme ehdottavat sinun aloittavan katsomalla omaa elämääsi. 50, joten päätät myydä, jolloin saat 50 sentin tuoton jokaisesta osakkeesta 50 dollarin voitolla. Käy haluamasi alustan verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. 95 kauppaa kohden (ja 44 dollaria. )Älykkäät kauppiaat kuvaavat hinnat yleensä kartoitusohjelmissa. Schwab ETF -välineitä jakaa SEI Investments Distribution Co.

Nämä maksut laskevat 3 dollariin. MetaStock valjastaa valtavan määrän sisäänrakennettuja järjestelmiä, jotka auttavat sinua aloittelijana tai välittäjänä ymmärtämään ja hyötymään teknisistä analyysimalleista ja hyvin tutkituista järjestelmistä. Sijoitusjulkaisujen vahvat arvosanat Kuten kaikilla rahoituslaitoksilla, painonsa arvoisella sijoitusvälityksellä on vahva maine. Tätä varten tarvitset hienon interaktiivisen kaavityökalun, jolla on riittävästi työkaluja ja teknisiä indikaattoreita. Nämä ovat sijoitusrahastoja, jotka käyvät kauppaa kuin osake pörssissä, mutta niiden tulokset seuraavat taustalla olevaa osakekoria. Kaikista välittäjistä en jaa ja kirjanmerkkeihin lisää Fidelity Viewpoint -artikkeleita. Hyvä palvelu asioissa, avoin korko kertoo optiosopimusten määrän, joka on vielä käyttämättä. QuantShare oli minulle uusi ja olin iloisesti yllättynyt ominaisuusjoukosta.

Kun kaupat osakkeilla, voit ansaita rahaa: Valitse edistyneempi paketti, ja voit hyötyä useammista indikaattoreista ja kyvystä jälkikäsitellä strategioita. Scottrade sijoittuu hyvin välittäjäkyselyihin, mukaan lukien Smart Money's 2019 -kysely. WiseBanyan WiseBanyan tarjoaa täysin ilmaisen omaisuudenhoidon. Ominaisuudena:, "Professional Price Action Trading -strategioihin asti. Kauppaan tulisi käyttää vain riskipääomaa ja vain niiden, joilla on riittävä riskipääoma, tulisi harkita kauppaa. Koska elinkeinonharjoittaja oli oikein, he saavat maksun välittäjän kanssa neuvotellun mukaisesti. Kehittyneempien kauppiaiden kartoitusohjelmistot ja markkinatutkimusraportit voivat parantaa kaupankäynnin kykyjäsi.

 • Jos olet osakekauppias, jolla on kiinnostusta tutkimukseen ja laajoihin alustoihin, TD Ameritrade sopii erinomaisesti.
 • Se antaa sijoittajille paremman käsityksen yrityksen arvosta.
 • Sitten siirrämme säästöt sinulle ilman palkkiokauppaa.
 • Joskus termiä kaupankäyntialusta käytetään myös viitaten pelkästään kaupankäyntiohjelmistoon.
 • Löytääksemme vuoden 2019 parhaat online-osakekauppasivustot, analysoimme 25 suosituinta alustaa ja hyödynnimme entisen päiväkauppiaan, osakeanalyytikoiden ja yli kahden vuosikymmenen kauppakokemuksen omaavan finanssikommentaattorin asiantuntemusta.
 • Tiedä myös, että jotkut välittäjät vaativat korkeammat minimit pääsyäkseen premium-alustoille, toiminnallisuuksille ja henkilökohtaiseen tukeen.

Edullisuus

Anna henkilökohtaiset tietosi ja muut tiedot. Kaupankäynti on niinkin alhainen kuin yksi sentti osakkeelta. Mikä on osake? Sinun on harjoiteltava ymmärtääksesi paremmin verkkokauppaa, muuten riski menettää rahasi. Tämä arvo voi kuitenkin nousta ja laskea riippuen siitä, kuinka osakemarkkinat yleensä toimivat ja muista markkinatekijöistä.

Upeita ominaisuuksia: Eikö se kuulosta paljolta? TD Ameritrade on paras monipuolinen valinta aloittelijoille, koska se tarjoaa parhaan yhdistelmän helppokäyttöisyyttä, koulutussisältöä ja tutkimusvälineitä, joita uusien sijoittajien on onnistuttava. Voit käyttää Wall Street Survivoria kauppaan tiestäsi pelaavien sijoittajien ylimmälle tasolle. Binaariopiskelmien vaihto Binaarioptiot ovat yksinkertaisempia optio-oikeuksien versioita.

Kuinka sujuvasti asiakastilit siirtyvät uuteen kotiinsa? Eri verkkokaupat tarjoavat erilaisia ​​maksuja ja laajan valikoiman erilaisia ​​palveluita. Hän onnistui voittamaan kalliit vertaiskäyttäjät eivät siksi, että hän saisi suurempia voittoja, vaan koska hän minimoi kustannukset. Kun kilpailu on niin hyvää, on vaikea tehdä leikkausta. Ne tarjoavat myös järjestelmien Point & Click-toteutuksen. Sijoittamalla todellisen arvon, Firstrade tarjoaa asiakkailleen 0 dollarin palkkion online-kaupoista ilman piilotettuja maksuja. 10 tai vähemmän ilmaiseksi Dime Buyback -ohjelman avulla.

 • Välittäjät ovat myös yhä yleisempiä välittämään palkkiottomia ETF-kauppoja.
 • Varastossa, joka minulla oli silmissäni, oli Lucent.
 • Toivon, että olisin tiennyt enemmän parhaista online-välitystilistä, kun tein ensimmäistä osakekauppaa.
 • Se houkuttelee aloittavia sijoittajia tai kaikkia, jotka haluavat yksinkertaistetun koulutusrajapinnan.
 • Toisin kuin useimmat välittäjät, maksat vain puolet sentin osakkeesta kauppaan, vähintään 1 dollarilla.
 • MetaStockin omistaa Thomson Reuters, joka on epäilemättä suurin ja paras reaaliaikaisten uutisten ja markkina-analyysien tarjoaja.

Kauppaa älykkäämmin Tehokkaiden Ja Intuitiivisten Kauppapaikkojen Avulla.

Suunnittelu on minimalistinen, interaktiivinen ja helppo navigoida. Mutta etsitkö parasta kaupankäynnin ohjelmistoa Macille tai Windowsille, tarkista arvostelut varmistaaksesi, että tekniset työkalut, tietosyötteet, salkunseurannat, jälkitestausominaisuudet ja muut tarvitsemasi ominaisuudet eivät törmää yhteensopivuuden esteisiin. Katsotaanpa viisi parasta kaupankäynnin sovellusta. Osa yrityksen omistuksesta. Silti erinomainen käytettävyyspiste. Palkkioiden pitäminen kurissa ei ole ainoa tapa suojautua sijoitussalkusi ei-toivotuilta palkkioilta.

Voit kopioida muita kauppiaita. Nämä online-kauppapaikat tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin välittäjiin ja rahoituskauppiaisiin. Muita hienoja resursseja oppia osakekaupasta ennen tilin avaamista ovat Yahoo Finance (ilmaiset tarjoukset, analyytikoiden suositukset, kaaviot), CNBC (markkinatiedotteet) ja suurten sijoittajien kirjojen, kuten The Little Book of Common Sense Investing (Jack Bogle), lukeminen. , Älykäs sijoittaja (Benjamin Graham) ja Rahoituksen alkemia (George Soros). Vaikka rahaa voi siirtää hieman hermostuneena siirtäessäsi Internetiä, voit levätä helposti tietäen, että se on yhtä turvallinen kuin pankissa ollessaan. Kun olet valinnut välittäjän, sinun on haettava tiliä avataksesi.

SigFig

ZuluTrade - automatisoi kaupat tai kopioi kauppasignaaleja tai kauppiaita. NinjaTrader Brokerage ™ on NFA: n rekisteröimä välittäjä (NFA #0339976), joka tarjoaa välityspalveluita futuurien ja valuuttatuotteiden kauppiaille. Päästäksesi pääsyyn sinun on tehtävä vähintään 36 kauppaa 12 kuukauden aikana. Jotta se olisi yksinkertaista, etsi välittäjiä, jotka tarjoavat kiinteämääräisiä kauppoja, ts. Veloittavat kiinteän hinnan riippumatta tilauksen tyypistä, osakehinnasta tai tilauksen koosta. Kuinka voin ostaa ja myydä osakkeita?

Aiheista

Kuinka paljon rahaa tarvitsen sijoituksen aloittamiseen? Voit saada salkkusi nopeasti liikkeelle yhdellä E * TRADE: n ennalta rakennetuista ETF-salkkuista, jotka kaikki käyttävät palkkiovapaita varoja. Osakekaupat ovat vain 4 dollaria. Tämä on erinomainen tapa tuottaa ideoita tai oppia muilta kauppiailta.

Tätä hintaeroa kutsutaan liukastukseksi ja se on usein vain muutama sentti osakkeelta.

Yksinkertaisuuden ja perusominaisuuksien vuoksi sitä suositellaan ensimmäisille sijoittajille. Tietojesi testaamiseen tarkoitetut tietokilpailut pisteytetään ja jopa seurataan, jotta tiedät, oletko suorittanut ne tai ei. Kun joukkovelkakirjalaina saavuttaa eräpäivän, se voidaan lainata pääomalle. Robinhood ansaitsee myös korot käyttäjien kaupankäyntitilillä olevasta käteisestä ja tulee ansaitsemaan enemmän rahaa, jos Fed jatkaa korkojen nostamista. Haluatko tietää enemmän Firestradesta? M1 Finance on ainutlaatuinen sekoitus perinteisen osakevälitysjärjestelmän ja robo-neuvonantajan välillä. Analytics - Onko strategiasi riippuvainen teknisistä indikaattoreista ja malli tunnistamisesta?

 • 65 optiosopimusta kohden.
 • Olitpa aloittelija tai kotona työskentelevä asiantuntija, kuka tahansa voi arvostaa OptionsXpressin työkaluja, tutkimusta ja tietokeskeistä luonnetta.
 • Rajoittaen tietoanalyysin vain niihin yrityksiin, joihin vähintään 200 osallistujaa on vedonnut, kuusi verkkopalveluntarjoajaa sijoitettiin asiakaskokemusindeksin pistemäärien perusteella neljätoista erilliselle määritteelle.
 • Oman seurannan sijaan saat parhaan hinnan automaattisilla tilauksen päivityksillä.

Mitä Maksaa Varoa

Jos olet kiinnostunut päiväkaupasta, suosittelemme, että allokoit pienen osan kokonaissalkustasi strategiaan - korkeintaan 5% tai 10%. Bitmain antminer d3 19,3 gh / s x11 dash miner 19,3 gh. IRS verottaa kaikkia sijoitusvoittoja myyntivoitoina, mutta lyhytaikaisia ​​sijoituksia verotetaan huomattavasti korkeammalla verokannalla. 50 per sopimus säännöllisiltä kauppiailta.

Ja vaikka E * TRADE -palkkiot saavuttavat yleensä vain 7 dollarin raja-arvon normaalien (ei myynninedistämistoimien) yhteydessä, sivusto on edelleen erittäin suosittu helppokäyttöisyytensä ja eläkepalveluidensa vuoksi. Uutena sijoittajana koulutus on tärkein näkökohta, johon keskittyä. Ally tarjoaa myös vankan tutkimuskirjaston, joka yhdistää visuaaliset diat ja interaktiivisen median markkinatietoihinsa.

Jos ostat 100 osakkeen sopimuksen, se antaa sinulle oikeuden, mutta ei velvollisuutta, ostaa tai myydä osake tietyllä hinnalla, nimeltään merkintähinta, tietyssä ajassa. Erittäin nestemäinen, suuren kaupan volyymin kanssa. Välitys edelleen kehittää alustaansa kahdella uudella selaimella: EquityFeed on ottanut käyttöön ”Chart Montage” -toiminnon, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan tavan käydä kauppaa kaavioista. ”Etsi yrityksiä, joista puhut ystäväsi, ja sellaisia, joilla on suunnitelma mennä kansallisiksi. Joten voit valita parhaan saatavilla olevan paketin, joka sopii sijoitustyyliisi ja budjettiisi. Robo-neuvonantaja käyttää vastaustesi perusteella algoritmia ehdottaakseen sijoituksia, luodakseen monipuolisen portfolion ja hallita sitä. Tämä integrointi tarkoittaa tiukkaa integraatiota osakkeiden kaupankäynniltä karttanäytöltä, mutta myös yhtä parhaista saatavilla olevista optio-oikeuksien kaupankäynnin visualisointityökaluista.

Miksi Valitsimme Sen

Edullinen hinnoittelurakenne Palkkiot ovat yleensä sijoittajan suurin kustannus. TradingView on nyt vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista taisteluista vakiintuneiden jättiläidemme, kuten TC2019, MetaStock, Tradestation ja NinjaTrader, joukossa. Aivan kuten osakkeita, siellä on lukuisia salaustekijöitä, joiden avulla voit valita, mihin sijoittaa rahasi.

Se ei ole erilainen finanssimaailmassa. Ensinnäkin, kustannukset ovat kohtuulliset, ja osakekaupat maksavat 7 dollaria. Kun olet löytänyt muutaman välittäjän, jotka tarjoavat haluamiasi ominaisuuksia, on tärkeää verrata kauppamaksuja. Sitten käyttäjät voivat jakaa, kommentoida tai pitää julkaistuista viesteistä. Tällä palvelulla on useita alustoja, joista kukin on suunnattu erityyppisille sijoittajille.

Hyödynnä osakekannan strategiat riippumattomilta kolmansien osapuolien asiantuntijoilta tutkimusvarastoihin, ETF: iin ja optioihin tai luo omat näytöt yli 140 mukautetulla suodattimella.

Ota Yhteyttä

Mitä tarkoitan? Katso, kuinka tekniikka voi auttaa avaamaan sisäisen kauppiaan lukumäärän löytämällä sinulle sopivan kauppapaikan. Tällä hetkellä Fidelity tarjoaa osake- ja ETF-kauppoja 4 dollarilla. Joustavuus, se sallii kaupan Forex- ja pörssimarkkinoilla mistä tahansa selaimesta ja käyttöjärjestelmästä (Windows, Mac, Linux). Koska kuormittamattomat ETF-varat ovat moninaisia, TD Ameritrade on suosituin välittäjäni ihmisille, jotka haluavat harkita veronmenetysten keräämistä yksin. Se mainostaa myös itseään "edullisimpina välittäjinä" ja hyvistä syistä: Jokaisesta 95: stä, voit myös saada alennuksen käydessäsi kauppaa volyymilla.

Vaikka monet muut välittäjät tarjoavat samankaltaisia ​​palveluita halvan osakekaupan suhteen, olen löytänyt sellaisen, joka on ollut hyvää. Toistuva kauppiaskorko: TradingView on rakennettu sosiaalisella eturintamassa ja se on yksinkertaisesti paras sosiaalisen jakamisen ja ideoiden verkosto kauppiaille. Useimmissa tapauksissa yksi kassavirta on kiinteä, kun taas toinen on muuttuva, ja se perustuu usein viitekorkoon, kelluvaan valuuttakurssiin tai indeksihintaan. Sijoitusmahdollisuutesi on nyt salauskolikolta kuten Bitcoin (BTC) tai Ethereum (ETH), osakkeille ja optioille. Varmista aloittelijoille:

Kaupankäynti futuureilla Futuurit perustuvat ostamaan tai myymään osakkeita tulevaisuudessa sopimuksella ostaa tai myydä osake. TD Ameritraden koulutusvideokirjasto on valmistettu kokonaan talossa ja tarjoaa satoja videoita, jotka kattavat jokaisen sijoitusaiheen kuviteltavissa, osakekannasta ETF: ään, sijoitusrahastoihin, optioihin, joukkovelkakirjoihin ja jopa eläkkeelle siirtymiseen. Ilmainen rekisteröinti/5 dollarin vähimmäissijoitus. Automaattinen lähestymistapa mahdollistaa kilpailukykyisemmät kustannukset, koska kaikki työt tehdään ohjelmistoilla. Koska tilin minimimäärä on suhteellisen korkea verrattuna muihin edullisiin sovelluksiin, tämä ohjelma sopii paremmin kokeneille kauppiaille. 37%, samoin kuin mikrokappaleet, kuten ylellinen verkkokauppa Reebonz Holding Ltd RBZ, -6. Kaupat maksavat vain 9 dollaria.

Kytke vain kuvion tunnistus päälle. Se on niin helppoa.