20 Yritystä, Joilla On Laillisia Työpaikkoja Kotona

Älä huoli, jos et ole tarpeeksi hyvä. He eivät veloita mitään maksuja aloittamisesta. Työntekijöillä on oltava kotitoimisto, tietokone ja nopea Internet-yhteys. Näin se toimii: Tällaiset kahvat tarjoavat paljon freelance-kirjoitus-/muokkaustyötä, kuten tämä: Kun työskentelet kotitoimistosi mukavuudesta, sinulla on aikaa olla tekemisissä perheen ja ystävien kanssa. Minun mielestäni tämä on yksi parhaista kotitöistä, jotka maksavat hyvin ja vanhemmat voisivat tehdä sen.

 • Tässä luettelossa ”paras” määritettiin kotona työskenteleväksi työksi, jolla on hyvät, säännölliset palkat ja edut.
 • Keikkatalous ei ole menossa minnekään pian.
 • Nykyään se on saatavana YouTubessa ja suurimmassa osassa videosisältöä, joten suljettujen tekstitysten tuotannosta on tullut oma asia.
 • Tarkista sivustot, joissa on luettelo kotona suoritettavista töistä.

Tai ehkä tarvitset vain syyn päästäksesi ulos talosta. Normaalissa freelance-verkkosivustossa, kuten Guru, ostot ulkoistavat työt freelancereille. Kirjoitin tämän kirjan opettaaksesi sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää oman VA-liiketoiminnan perustamiseen. Tämä voidaan helposti määrittää googlimalla tilavaatimuksesi ja hakemusprosessisi. Tarvitseeko sinun toimittaa työnäytteet? Käynnissä on hakemus- ja haastatteluprosessi, ei vain sähköpostitse lähetetty tarjous. Verkkosuunnittelijat voivat käyttää taitojaan julkaisuun, mainontaan, liikkeenjohdon konsultointiin ja muihin aloihin. Lakoton pyrkimys täydelliseen strategiaan, siten he loivat ohjelmistot, jotka sopivat laskuun. Rakuten (ebates):

Tänään näytän sinulle 14 laillista online-työpaikkaa, joissa tuhannet blogini lukijani työskentelevät ja ansaitsevat osa- tai kokopäiväisiä tuloja. Joten, mitä sinä odotat? Se on alusta, jossa voit oppia uuden taiton kohtuuhintaan.

Jos etsit pysyä kotona äiti-töissä, tämä on hyvä paikka aloittaa.

Paras Työ Kotona

Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Kaupankäyntihuijaukset, kulissien takana Revolut on tehnyt yhteistyötä DriveWealthin kanssa tämän ominaisuuden suhteen. Katso lisätietoja paljastamiskäytännöstämme. Siellä on valtava potentiaali. Enintään 150 000 dollaria +/vuosi:

Kaiken kaikkiaan kaikesta huolimatta korkean palkkatason saaminen tällä areenalla voi olla vaikeaa. Joillakin verkkofoorumeilla on erillinen osasto freelancereille, markkinapaikka. Kiitos Penny Hoarderille jokaisesta tämän viestin inspiraatiosta. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa/asiakas. Sivusto antaa sinulle 5 dollaria vain liittymistä varten!

Onko sinulla kysymyksiä? Kun teet työnhakua, etsi nimeä: Tehtäviin voi kuulua markkinatutkimus, lehdistötiedotteiden kirjoittaminen, sosiaalisen median julkaiseminen tai luovia tehtäviä, kuten graafinen suunnittelu. Monet sosiaalisen median johtajat tarjoavat paketteja, joissa on vahvistettu kuukausimaksu.

 • Mitä ne ovat?
 • On mahdollista, että tunnet jonkun, jolla on valokuvausyritys.

Kotona Yliopiston/yliopiston Opetustyöt

Niille, joilla on tekniset taidot ja silmä graafiselle suunnittelulle, verkkosuunnitteluuran aloittaminen on yksi parhaimmista työpaikoista kotona. Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions. Yksi parhaimmista tavoista erikoistua tietojen syöttämiseen on tutkimuksen laajuuden lisäksi keskittyminen lääketieteelliseen transkriptioon. Kotona tehdyt työjärjestelyt ovat hyödyllisiä työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita välttämään pitkiä työmatkoja ja saamaan enemmän joustavuutta ja vapautta. Teet loistavan kotona-neuvonantajan Applelle, joka sattuu olemaan yksi monista mahtavista ilmaisista kotipalveluista, jotka ovat asiakaspalvelu ja tuki. Foorumit, kun jatkat ostamista, saat rekisteröintikoodin, jonka avulla ohjelmisto avataan kokonaan. Graafiset suunnittelijat voivat ansaita keskimääräisen mediaanipalkan, joka on 46 900 dollaria vuodessa.

Tässä on muutama yritys, joka palkkaa teknisen tuen edustajia työskentelemään kotoa: Online-hakijana tai virtuaalisena rekrytoijana sinun tehtäväsi on löytää ammattitaitoisia kykyjä yrityksen tai asiakkaan erityisvaatimuksiin. Sinulla ei ole täällä toimittajaa, joka tarkistaa työsi. Työministeriö, kirjoittajien kysynnän odotetaan kasvavan 6% vuodesta 2019 vuoteen 2020.

Miksi Fiverr?

Se on melko yksinkertaista. Tunnit vaihtelevat ja palkan ilmoitetaan olevan noin 13 dollaria tunnissa. Huijarit tarjoavat yleensä sopimuksen, joka on liian hyvä ollakseen totta, ja sitten todennäköisesti pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja ja pankkitilin numeroa. Siellä on monia transkriptioyrityksiä, jotka palkkaavat sinut vain kirjoitustaidoillasi. Varmista tekstin sujuvuus kielellisessä oikeellisuudessa ja terminologiassa.

PayScale ilmoittaa rekrytoijan keskipalkasta 49 421 dollaria. On niin monia tapoja ansaita rahaa kotoa, jos etsit oikeista paikoista. Se on yksinkertainen käsite, joka tekee ihmeitä, jos osaat tehdä sen oikein. Jotkut tehtävät ovat freelance-työntekijöitä, toiset ovat itsenäisiä urakoitsijoita ja toiset ovat kokopäiväisiä työpaikkoja, joilla on etuja. Kokemukseni mukaan, kun olen aiemmin hallinnoinut paikallisia SEO-kampanjoita, siellä on paljon alhaalla roikkuvia hedelmiä. Tässä on muutama esimerkki verkkosivustoista ja blogeista, jotka maksavat sinulle artikkeleista:

Ilmoittaudu Ilmaiseksi, Kirjoita Tarvitsemasi Ja Saat Ilmaisia ​​tarjouksia Sekunneissa

Kaikkea käytetyistä esineistä, joita et tarvitse, uusista esineistä, jotka löydät alennushinnoin. Uhaul palkkaa kotona työskentelevät myynti- ja varausagentit hoitamaan saapuvat asiakaspuhelut. Ansaitset, kun vastaat kyselyihin, shoppailet verkossa, etsit verkosta, katsot videoita ja paljon muuta. PayScalen mukaan keskimääräinen freelance-kirjoittaja tekee 40 299 dollaria vuodessa. Hän ansaitsee 78 000-156 000 dollaria vuodessa!

 • Voit käyttää tätä taitoa monilla eri tavoilla.
 • Ja et yleensä tarvitse jatkokoulutusta aloittaaksesi työskentely tällä alalla.
 • Edellä lueteltujen lisäksi muihin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat työpaikkoja, sisältyy Monster.
 • Yleensä siihen sisältyy blogien ja artikkeleiden kirjoittaminen eri asiakkaiden puolesta hakukoneiden optimoimiseksi.
 • Kuten mainittiin, FlexJobs selaa jokaista ilmoitusta varmistaakseen, että yrityksen palkkaaminen on laillista.
 • Asioita, kuten vero-panttioikeudet, teot, aiemmat oikeusjutut ja maksut.

Aloittaminen Laillisesta Työstä Kotitöissä

Yrityksillä on usein markkinointibudjetti, mutta heillä ei ole aavistustakaan, kuinka ne käytetään. Myyjän psykologia, antakaamme opastaa sinua siirtymässä menestyväksi kauppiaksi 4-vaiheisella suunnitelmallamme:. Koska monet yliopistot tarjoavat nyt luokkia opiskelijoille verkossa, ne vaativat opettajia näiden luokkien opettamiseen. Tässä työssä arvioit sosiaalisen median mainoksia ja hakukoneiden tuloksia osuvuudeltaan. Robert and Melissa Stephenson, Flea Market Flipper, ovat ilmaisen 5 päivän sähköpostikurssin, jolla ansaitaan rahaa kääntämällä esineitä. Heillä on asiakaskeskeinen ”ilotakuu”. Olet vastuussa vaatimusten lähettämisestä, valittamisesta ja jopa hylkäämisestä. Tarjoa vierasvierailupalveluita. Bonuksena saat peruspalkan plus bonukset.

Ole Luova

Se voi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mistä aloittaa, mitkä ovat odotustesi ja joitain tapoja ansaita rahaa. Joten oletko valmis aloittamaan sanojen muuttamisen rahaksi? Tarvitsetko sinun ostaa laitteita vai ei, ja saako sinulle korvauksen.

Perusteellinen Työ Kotitöistä Ilman Aloitusmaksua

Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua. Heillä on kolmen tyyppisiä töitä kotipalvelupisteistä. Kerro myös minulle, jos jokin näistä yrityksistä todella veloittaa jonkinlaista maksua, tutkin sitä ja pyydän sen poistamista. Sinulla on ollut ammatillinen ura, ja nyt mistä tahansa syystä et enää ole kiinnostunut perinteisestä reitistä. Tämä on hyvä sivutyö, joka tuottaa ilmaisia ​​tuotteita ja antaa rehelliset mielipiteesi.