Työskentele kotona -työt: Haluatko työskennellä kotoa? Tässä on kahdeksan vaihtoehtoa sinulle

Online-videoneuvottelusovellukset, kuten Skype ja FaceTime, antavat terapeuttien ja heidän potilaidensa mahdollisuuden puhua ilman, että kummankaan heidän on mentävä minnekään. Jos olet vasta aloittamassa, perussuunnitelma riittää. Ibm (ibm), osakkeiden poiminta:. Onko sinulla vain muutama minuutti suorittaa mikrotehtävä, kuten kyselyihin vastaaminen ja tietojen syöttäminen, vai pystytkö sitouttamaan yli 20 tuntia viikossa työskentelemään yhden asiakkaan parissa, sinulla on ainakin yksi uusi tulovirta, jonka voit alkaa tehdä tänään ansaitaksesi rahaa.

Laadun markkinaraon valitseminen on yksi menestyksen salaisuuksista freelance-kirjoittajana. Mutta jos haluat työskennellä kotona, sinun on tutkittava mahdollisuuksia ja kehitettävä taitoja, joita tarvitaan moniin näihin työpaikkoihin. Digitaalisen markkinoinnin online-työpaikoilla on suuri kysyntä, ja osaamisvaje ei pysty täyttämään näitä tehtäviä. He tarjoavat työpaikkoja vain Yhdysvalloissa.

  • Jos tyytymättömyys johtui aikatauluristiriidasta, se ei välttämättä ole syy siirtää työtä.
  • Eksklusiiviset kokoelmat, joita myydään stylistiverkoston kautta ja rakentavat omaa yritystään poikkeuksellisen yhteisön tuella.
  • BLS ennustaa 8 prosentin kasvua tällä alalla.

Etsiä

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat meille, jotta voimme täyttää tuotteitamme, ohjelmia ja palveluitamme koskevat pyynnöt, vastata tarjouksia koskeviin kysymyksiisi ja tarjota sinulle muita tuotteita, ohjelmia tai palveluita, jotka uskomme kiinnostavan sinulle. Myy vanhoja vaatteita kilon mukaan, tässä on nopea video, joka selittää sen toiminnan:. Peach on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen tehtävälähtöinen kulttuurin ensimmäinen naisten vaatevaateyritys, joka pyrkii olemaan hyvä voima auttaa naisia ​​menestymään henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Sinusta täytyy tulla seuraavaksi Hemingwayksi tai Shakespeareksi rakentaaksesi henkilökohtaista tuotemerkkiä verkossa. Etätyöntekijöiden suuri kysyntä, etenkin tekniikkateollisuudessa, on johtanut suurimpaan vapaaehtoiseen henkilöstön poistumiseen henkilöstöstä lähes kaksikymmentä vuotta.

Nyt on paras aika tulla online-valmentajaksi.

Internetmarkkinoinnin Ja Sosiaalisen Median Työpaikat

Tätä silmällä pitäen, jos haluat ansaita elantosi todellisilla online-töillä, tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin: Vaikka se voi kuulostaa oudolta, verkosta löytyy monia etäisiä "outoja töitä". Kuulostaa helppolta, mutta sekaisin sanat ja lääkärit, jotka syövät, juovat, pureskelevat kumia tai puhuvat muille ihmisille muistiinpanoja sanoessaan, voivat muuttaa suoran tehtävän haasteeksi. Ja toisaalta, ne, jotka haluavat työskennellä kotona, saavat entistä tuottavampia mahdollisuuksia. Pellon odotetaan kasvavan 4 prosenttia, sanoo BLS. Internetissä on runsaasti osakekirjastoja, jokaisella on omat lisensointinsa ja norminsa käytön helpottamiseksi.

Ja se on hyvä uutinen korkeakouluopiskelijoille, jotka etsivät työtä verkossa. Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn. Google on yksi parhaimmista yrityksistä, jonka palveluksessa on, mutta siellä on paljon huijauksia, joiden mukaan voit ansaita Googlella kuormia rahaa, jotka eivät ole laillisia. Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, TaskRabbit-sovellus ilmoittaa sinulle työpaikoista alueellasi.

Online Survey Taker

Yksi hyvä tapa tosiasiallisesti alkaa ansaita rahaa web-suunnittelulla on ensin rakentaa itsellesi sivusto kiinnostavasta aiheesta ja kysy sitten tuntemasi yritysomistajilta, voisitko rakentaa heille verkkosivun. 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Craigslist - Craigslist kohdistuu rekrytoijiin maantieteellisissä maantieteellisissä ryhmissä, joten se vähentää kilpailua, mikä on hienoa. Globaalit freelance-alustat, kuten PeoplePerHour, Upwork, Freelancer ja Fiverr, maksavat enemmän kuin intialaiset sivustot. SayABC palkkaa opettajat opettamaan pieniä ryhmiä lapsia (ikä 5–12) englantia toisena kielenä. Koska jokainen alusta vaatii vähintään kaksi tuntia päivässä, älä rekisteröidy useampaan kuin kolmeen sivustoon. Kyllä, se on totta.

Useimmat yritykset tarvitsevat asiakaspalvelun edustajia, ja suuri osa heistä pyrkii palkkaamaan etätyöntekijöitä tämän tehtävän suorittamiseen. VocoVision tarjoaa puheterapiaa lapsille videoneuvottelujen, interaktiivisten istuntojen ja pelien avulla. Jokainen tehtävä maksaa 10–15 dollaria 20 minuutin työstä.

Koti Kotityöstä: Henkilökohtainen Ostaja

Voit päättää, kuinka usein haluat vuokrata tilaasi ja kuinka paljon veloittaa. Mutta nykyään niin ei aina ole. Bloggaaminen ei ole vetoomus toimitukseen New York Timesille. Kaikki ne yöt, jotka vietit juomien sekoittamisen sijasta opiskeluaan, ovat maksaneet! Kaikki palkatiedot toimitetaan PayScalen online-palkatietokannassa. Paljon suuria nimiä käyttäviä yrityksiä käyttää etätyöntekijöitä asiakaspalveluun, mikä tekee siitä yhden parhaista työstä kotoa -työssä.

Katso, mitä vaihtoehtoja sinulla on ansaita rahaa video-/äänieditorina: Voit esimerkiksi ostaa 10 dollarin esineen ja myydä sen 200 dollarilla verkossa (kyllä, tämä on mahdollista!) Kokeile tärkeimmissä työtaulukoissa kaikkia perus- ja muokkausohjelmia aloittaaksesi. Siivous ja päivittäistavarat ovat säännöllisiä, avainkustannuksia, jotka maksavat 400–500 Rs henkeä kohti. Roverin avulla ihmisten on helppo ilmoittautua tullakseen koirien kävelykäyttäjiksi tai lemmikkien hoitajiksi alueellaan. Tämä yritys palkkaa virtuaalisia puhelinpalveluagentteja Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa. Lähes 15 miljoonaa ihmistä kaupunkien Intiassa elää tämän unelman mukaan, Freelancerin tulot ympäri maailmaa 2019 -raportin mukaan. Lisäksi, jos haluat saada online-työtä ansaitaksesi rahaa, voit tulla monien palkattujen kyselypaneelien jäseneksi.

Siirtojen olla oma pomo. Toisinaan sen jälkeen, kun vuosia olemme työskennelleet pitkät työmatkat joka aamu, jotkut meistä ovat valmiita terveelliseen muutokseen, jossa voidaan yhdistää rahan ansaitsemisen tärkeys kotona olemisen mukavuuteen. Latauskohtainen maksu on tyypillisesti pieni, joten joudut rakentamaan suuren osan työstä. Ennen kaikkea en koskaan suosittelisi ostamaan jotain, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan. Kymmenet opettajat ovat onnistuneesti muuttaneet tämän tuottoisaksi yritykseksi.

  • Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä.
  • Seurauksena on tuhansien kirjoituskeikkojen saatavuus, jotka maksavat 10–100 dollaria tunnissa.
  • Vastuu räätälöityjen aloitussivujen, sähköpostikampanjoiden ja automaatioiden luomisesta ja näiden digitaalisten kampanjoiden edistymisen raportoinnista.
  • Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi.
  • Jos kirjoitat artikkeleita siitä, mistä muut ihmiset haluavat sinun kirjoittavan, kuulostaa vetovoimalta, entä kirjoittaminen mistä tahansa helvetistä haluat kirjoittaa?
  • Hakukoneiden lisäksi verkkosivustot maksavat usein nähdäkseen, kuinka heidän täytyy parantaa sivustoaan kävijöille, ja sosiaalisen median sovellukset maksavat myös käyttötilastoista.

Ansaitse rahaa Blogging

Se tarjoaa 18 dollaria - 22 dollaria tunnissa. Esimerkiksi yksi osa-aikaisista työnhakijoiden menestystarinoista on Shellene C. Voit oppia kaiken tästä.

Kun monia virtuaalitoimistoja on pystytetty, jopa johtotehtävät voidaan tehdä kotoa. Useimmat yritykset omaksuvat etätyön: Laiturit perivät palvelumaksu ruokailijoilta isännän sijasta. Osallistu verkkokilpailuihin ja lahjoihin, ota päivä ja käy läpi kaikki vanhat tavaroesi ja päästä eroon joihinkin! Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen.

Uudet Etätyöt Sinulle

Jatkaen numeroa 20, yritykset vaativat sosiaalisen median manageria. Kotipuhelinten kerääjien etsiminen puhelinhaastattelujen suorittamiseksi monista aiheista, kuten koulutus, ympäristö, terveys ja kuljetus. Hyvä yhteisöllisyys.

He ovat olleet olemassa jo yli 14 vuotta ja ovat alan johtavia. Ei ole väliä oletko graafinen suunnittelija. Maksullinen kysely kestää yleensä 15-20 minuuttia, ja voit ansaita siitä 5–30 dollaria. Jos sinulla on lakitutkinto (kuten minä!) On myös rahaa ansaitsevia sovelluksia, joiden avulla voit liittyä pikakeikoihin tai tarjota ammatillisia palveluita. Toisin sanoen sinun on tarkoitus löytää järjestelmän porsaanreikiä, joita rikolliset hakkerit voisivat hyödyntää, ja pyytää omistajaa korjaamaan ne, ennen kuin vaurioita voi tapahtua.

Entry Level -sisääntulo €15/h

Kuten kirjoittajienkin, kääntäjien tarve on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Kun ohjaat lisää opiskelijoita, maineesi sijoitus kasvaa ja Chegg lähettää enemmän opiskelijoita tiellesi. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Siksi asiakkaiden maksaminen opiskeluun on yksi parhaimmista ja helpoimmista tavoista aloittaa työskentely mistä tahansa ja matkustaa ympäri maailmaa. Tutkimus, tutkimus, tutkimus: Työn mukana on kaikki edut: Verkko-oppiminen on kukoistava markkina, jonka ennustetaan nousevan 240 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä, joten jokaiselle, jolla on taitoja jaettavaan, on paljon rahaa ansaita. Jaa arvokkaita vinkkejä ja tekniikoita, joista haluavat valokuvaajat mielellään kuulevat.

QC-teknikko

Jos puhut toista kieltä, tämä on yksi parhaimmista ja kannattavimmista taitoista, joita sinulla voi olla. Työpaikkoja on kahta eri tyyppiä. Jos emme pysty ratkaisemaan valitusta, osallistumme tarvittaviin riippumattomiin oikeuskeinoihin. On jopa intensiivisiä koodauslaatikoita, jotka on suunniteltu opettamaan ohjelmointitaitoja vain muutamassa lyhyessä kuukaudessa. Jopa jotkut apteekkarit työskentelevät kotona tarkistaakseen reseptejä, valvoa siirtoja apteekista toiseen ja neuvomaan lääkkeiden käyttöä. Lisäksi, jos vietät aikaa esimerkiksi selailuun Internetissä tai selaat loputtomasti puhelimellasi, voit myös kokeilla heitä. On olemassa joitain haittapuolia, kuten: Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä.

Kirjoista vaatteisiin keräilyesineisiin voit istua odottamattomassa kodissasi. Sinun ei tarvitse työskennellä pöytätöitä valokuvaajana, jotta voit ansaita suuria tuloja. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona. Jos pystyisit tekemään niin, sinulla olisi tuloja 3000 dollaria kuukaudessa. Useita kertoja vuodessa hotelliketju julkaisee avoimia työpaikkoja etävarausmyyntiedustajille. Läpimenon jälkeen heillä on kuitenkin taipumus ansaita erittäin hyvää rahaa. Jos et halua vain luottaa Amazoniin ja eBayen tuotteiden myyntiin, tietämys SEO: sta, PPC: stä, web-suunnittelusta ja tytäryhtiömarkkinoinnista on myös hyödyllinen.

Jos et ole ammattilainen, opi valokuvien muokkaamisen perusteet Photoshopista ja Adobe Lightroomista.

Kun kyse on kotona työskentelystä, äidit saattavat nauttia töistä, joiden avulla voit asettaa oman aikataulun (jotta voit työskennellä, kun se on sinulle sopivinta). Chat-agenttityöt saattavat olla ihanteellisia sinulle, jos osaat hyvin monitehtävissä ja olet hyvin tietokoneitaitoinen. Suoritat 14 viikon palkkakurssin useimpiin tehtäviin. Heillä on ylimääräinen palkka, kun opettelet ruuhka-aikoina, ja bonuspalkkiot, kun opetat lisää tunteja. Bonnier on nimittänyt tietosuojavastaavan, jonka kanssa voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita Bonnierin henkilötietoihin liittyvistä käytännöistä tai käytännöistä. Rs 2 000–4 000 kuukaudessa, aloittelijoilleAlkaen 35 000 Rs kuukaudessa, kahden vuoden kuluttua.Klikkaatko kuvia harrastuksena vai oletko ammattimainen valokuvaaja, on paljon rahaa ansaitsemalla valokuvia valokuvallisuussivustoilla, kuten Imagesbazaar. Eri työskentelytavat sopivat eri ihmisille, joten jos työskentelet hyvin omalla tavallasi ja voit käyttää yleisiä teknologia- ja viestintäohjelmia, kuten Slack ja Google Drive, joita yritykset käyttävät; on todennäköistä, että kotona työskentelymahdollisuudet ovat sinulle. On kuitenkin ongelma.