50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Tämä työ on sinulle. Älä ihmettele, jos sinut hylätään tutkimuksesta ilman paljon selityksiä. Jos esimerkiksi haluat kokeilla käsiäsi bloggaamisessa, tutkia menestyviä blogeja ja kirjoittaa sitten muutamia omia viestejä käytettäväksi näytteinä. Siellä on joukko cashback-sivustoja, jotka maksavat sinulle palkkiot, jotka he muuten olisivat ansainneet. Pelaa joitain suosikki pulma- tai korttipelejäsi InboxDollarsissa. Voit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista arvostaa täysin mahdolliset riskit.

Monet yritysomistajat kääntyvät virtuaalisten avustajien puoleen sen sijaan, että palkkaavat kokopäiväisen työntekijän.

Sitten sinun on luotava verkkosivusto, jolla mainostetaan ja myydään tuotteita. Ne antavat sinulle täydellisen joustavuuden työskennellä milloin haluat, toimittamalla ruokaa ravintoloista asiakkaiden ovelle. Voit ansaita jopa 5–10 dollaria kuukaudessa. Aiheeseen liittyvät kysymykset, tililläsi on kuitenkin oltava vähintään 20 dollaria rahat pois. Voit silti myydä musiikkiasi digitaalisesti verkossa.

 • Siellä on monia ihmisiä, jotka ostat verkkotunnuksia tai kokonaisia ​​verkkosivustoja halvalla, tekevät joitain muutoksia ja myyvät voittoa!
 • Tämä on upea tapa ansaita paljon rahaa verkossa, mutta se on jotain mitä vain kuka tahansa voi tehdä.
 • Viimeinkin, kirjojasi on pakattava siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana.
 • Muista, että sosiaalinen media tarvitsee erityistä aikaa ja energiaa pysyäkseen ajan tasalla.
 • Jokainen voi ansaita rahaa YouTubeen ansaitsemistaan ​​ennakkomaksuista kemiaprofessoreihin, jotka jakavat toimintavideoitaan.
 • Mutta on olemassa paljon todistettuja tapoja, joilla voit aloittaa rahan ansaitseminen jo tänään ilman pitkää käynnistysaikaa rakennuksen käynnistämisessä tai oman freelance-liiketoiminnan hankkimisessa.
 • Jos et, se voi olla aika harkita pelastamaan kohteita jälleenmyyntiin - tai jopa partiotoiminta ulos antiikkia myydä voittoa.

Ryhdy Online-uutisten Kirjoittajaksi Tai Kolumnistiksi

Päättää milloin ottaa riskejä elämässä. Jos olet puhunut konferenssissa tai tapahtuman aiheesta, saatat myös harkita online ohjausta, opetusta tai mentorointi asentoon. Ep19 // mike melissinos trendi-seurannassa, rahaston ja kaupankäynnin heimon kaupankäynnissä, 07 Ja paljon muuta! Tarvitset sähköpostiosoitteen kirjautuaksesi sisään. Linkki Amazoniin tai muiden osakkuusohjelmien verkkosivustoihin maksaaksesi kaikista ostoista, joita sosiaalisen median seuraajat tekevät. Yritykset haluavat maksaa sinulle testataksesi kuinka helppoa (tai vaikeaa) on käyttää heidän sovelluksiaan tai verkkosivujaan.

Verkkosivustolla ei ilmoiteta kuinka paljon rahaa voit ansaita, mutta se on mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä mitä tiedät parhaiten, kotona ja vapaa-ajallasi. Kun olet tunnistanut potentiaalisen asiakkaasi, lähetä heille sähköpostia suoraan. Itsestään selvä.

Se riippuu vain siitä, kuinka paljon aikaa haluat sijoittaa. Kaksi isoa verkkosivustoa, joita käytetään online-kurssien myyntiin, ovat Udemy ja Teachable. Amazonin lisäksi on olemassa kymmeniä suuria arvostettuja tytäryhtiöverkkoja, kuten Share-A-Sale, Clickbank ja Skimlinks, jotka erikoistuvat yhdistämään sinut kauppiaisiin, jotka etsivät tytäryhtiöitä myymään tuotteitaan. Teespring huolehtii kaikesta tuotannosta, kuljetuksesta ja asiakaspalautuksista, jättäen sinulle ainoan vastuun t-paidan markkinoinnista. (25 jokaisesta veloitetusta 100 dollarista).

 • Suurin osa nopeista tavoista, joista ihmiset puhuvat rahan ansaitsemisen yhteydessä verkossa, eivät ole todellisia yrityksiä.
 • Käyttäjät keräävät pisteitä päivittäisistä toimista, kuten kävelystä tai juoksemisesta, useiden muiden harjoitusten joukosta.

Instacart

Kokeile muutama keikka kerrallaan nähdäksesi, mitkä toimivat parhaiten aikataulusi kannalta ja ansaita rahaa tehokkaasti vapaa-ajallasi. Se voi jopa neuvotella laskusi ja löytää sinulle paremman hinnan esimerkiksi autovakuutuksista. Ja konferenssitoiminnot sisältäisivät reaaliaikaiset kysymys- ja vastausistunnot, foorumit ja paljon ilmaisia ​​lahjoja. “Et koskaan tiedä, mitä pikaruokaa/ravintolaa maistat, kunnes tulet saapumaan ja aloittamaan makutesti.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja jos tarjoat jatkuvasti opetus- ja hauskatunteja, saat ihmisiä ilmoittautumaan uudestaan ​​ja uudestaan. Swagbucks & Qmee -palvelun kaltaiset “Hanki maksettu” -sivustot maksavat sinulle kaikenlaisten erilaisten asioiden tekemisestä, kuten ostoksista, etsimisestä, pelien pelaamisesta, videoiden katselusta, vastaamisesta kysymyksiin, jopa napsauttamisesta ja kokonaan lisää. Postitse kannettavat supermarketit, kirkot ja koulujen ilmoitustaulut. Nyt tiedän mitä ajattelet. Jos harjoittelet kauppaa ja käsittelet taloudellisia mahdollisuuksia, tytäryhtiömarkkinointi on tie. Jos olet yksi näistä ihmisistä, sinulla on joitain ainutlaatuisia mahdollisuuksia, mutta sinulla on myös joitain erityisiä haasteita työskennellä kotoa. Voinko valita, mitkä kolikot minun ovat?, ”CryptoCurrency -kaivuri on suunniteltu iOS-laitteellesi. Se ansaitsee pisteitä jokaisesta katsomasi videosta, ja ne voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakortilla.

Rahan Ansaitseminen Vs. Rahan Säästäminen: Mikä On Tärkeämpää?

Näyttää siltä, ​​että kaikki Internetissä olevat viehättävät pyrkiessään löytämään kohdeyleisönsä ja pommittamaan heitä mainoksilla. Kupongisivustot ovat melko korkean ylläpidon mukaisia, koska niitä on päivitettävä jatkuvasti uusilla tarjouksilla. Yritykset ovat valmiita maksamaan rahaa päästäkseen kuluttajien pään sisälle. Sinun tulisi hyödyntää yhtä näistä tarjouksista vain, jos tiedät, että voit hypätä kaikkien kehien läpi saadaksesi bonuksen. Tytäryhtiösivusto on rakennettu suosittelemaan tai tarkistamaan tiettyjä tuotteita.

Sitten lisäät oman tuotemerkkisi ja myyt tuotteet uudelleen.

Verkkosivun Hallinta

Verkkosivustojen suunnittelusta yksinkertaisiin logoihin ja PDF-tiedostoihin graafisille suunnittelijoille on rajattomat mahdollisuudet verkossa. Suurin osa näistä sivustoista, kuten Nexus Notes ja Stuvia, voivat ilmaiseksi luetella muistiinpanosi, mutta yleensä vähentää voittoa markkinoinnin jne. Hoitamiseksi, joten sinun ei tarvitse mennä sinne ja mainostaa muistiinpanojasi itse. Sijoittajat voivat aloittaa niin vähän kuin 1 000 dollaria. Et halua tehdä virhettä määrittäessäsi mielivaltaisen hinnan tunteiden perusteella tai et tiedä, mitkä kuumat avainsanat kuvaavat tuotetta. Hienoa eBayssa on, että voit katsella muiden kansojen ilmoituksia ja nähdä tarkalleen, mitä myydään ja kuinka paljon, niin voit viedä tämän tiedon pääkadulle ja käyttää sitä löytääksesi edullisia tarjouksia, joita voit myydä lisää eBayssa. Jos sinulla on blogi tai verkkosivusto, voit rekisteröidä ilmaisen Google AdSense -tilin. Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa. Se on kuin CraigsList, mutta hieman helpompaa.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

Heillä on ilmainen suunnitelma sekä kolme maksettua suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–24 dollarista kuukaudessa. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus Google Play -kaupasta ja alat nähdä näyttömainoksia lukitusnäytöllä. Jos voit leipoa, voit myydä sen. Työkalut ja resurssit:

Myy Mainostilaa Ja Sponsoroitua Sisältöä

Tässä on perustiedot blogin perustamiselle voittoa varten. Ohjaajaksi tuleminen muille opiskelijoille on helpompaa kuin koskaan. Jos haluat aloittaa tekemällä vähän ylimääräisiä tuloja - voit tehdä niin monia eri tapoja. Voit aloittaa freelance-kirjoittajauran tyhjästä - tarvitset vain kiinnostumisen kirjoittamisesta ja tietysti halun oppia tekemään se hyvin. Voit itse myydä ne suunnitelmat verkkosivustolla, mikä on erityisen hyödyllistä uusille opettajille, jotka eivät todennäköisesti ole vielä luoneet omia tuntisuunnitelmiaan.

 • Blogillasi on monia tapoja ansaita rahaa, mukaan lukien mainoksista, tytäryhtiömarkkinoinnista ja sponsoroiduista viesteistä.
 • Periaatteessa tämä on tapa saada myyntihinnat asioista, joita ei muuten ole myynnissä.
 • Sähköpostimarkkinointi aktiivisesti kiinnostuneille sähköpostitilaajien ryhmille on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Maksa Napsautuksella.

Maksat joko 5 dollaria tai veloitat 5 dollaria. Tai ehkä voit tarjota useita palveluita osana portfolion uraa. Koska vuosittain muodostuu niin paljon pieniä yrityksiä, kirjanpito on työ, joka takaa jatkuvan työn ja säännölliset tulot. Kun kävijät napsauttavat osta-painiketta, heidät viedään suoraan Amazoniin ostamaan. Arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla. Käytä tätä eBayssa, Amazonissa tai paikallisessa yliopistokirjakaupassa. Niin kauan kuin tarjoat edelleen arvokasta tietoa yleisöllesi - he maksavat mielellään kuukausittaisen tilauksen.

Matkaopas

Tämä on hieno tapa säästää rahaa avaruudessa, samalla kun ansaitset kunnollisia tuloja työskentelemällä kotoa omilla ehdoillasi. Sivustostasi riippuen tämä voi olla aika tuottoisa vaihtoehto. Arvostelun otsikko joaoit maksaa, mutta ei tarpeeksi maksaakseen käytetyn sähkön ... Ja riippumatta siitä, haluatko liittyä käynnistykseen tai työskennellä etäyhteydessä eniten ansaitseville yrityksille, kuten Amazon ja Dell, siellä on etätyö sinulle. Sovellus kerää tilastotietoja millä verkkosivustoilla käyt ja kuinka kauan pysyt siellä.

Varmista, että on olemassa toimivia kirjamarkkinoita, jotka eivät ole liian kilpailukykyisiä, mutta joilla on silti lukijoita. Hanki toimivia vinkkejä päästäksesi jalkasi ovelle ja kasvattamaan tulojasi ajan myötä. Onko haluamasi joustavuus vai onko sinun tuottaa hyviä tuloja kotoa? Sitten saat erityiset linkit (seurannan kanssa), joita sinun on käytettävä mainostaessasi tuotteitasi blogissa tai verkkosivustolla.

Isäntä Podcastit

On niin monia tapoja hyödyntää tavaroita, joita et käytä. Lataa ilmainen Postmates-sovellus Androidille ja iOS: lle ja tule verkkoon aina kun haluat ansaita rahaa. Mikä on suosikkitapasi säästää rahaa?